Sex shop kuopio teko penis homoseksuaaliseen

Sekä sanoi joutuneensa mm. Tämä kaikki on aivan normaalia kaikille niille jotka ovat päässeet ison liigan poikien seurantalistalle. Hieman tämän jälkeen musiikkiteollisuuden mediamogulit tekivät selväksi, että jos Spears jatkaisi kapinointiaan niin he hoitaisivat hänen lapsensa huostaanotetuiksi jne. Spears oli myös hetken aikaa mielisairaalassa, jossa hänen terveydentilastaan tehtiin arviointeja.

Spears kuitenkin lopetti tämän kapinointinsa valtaeliitin mediamoguleita vastaan jokunen vuosi sitten. Koska tajusi sen, että jos hän jatkaisi samalla kapinoinnin linjalla, niin hänelle kävisi kohta kuten Michael Jacksonille. Sillä kyllä nämä monet maailmantähdet tuntevat toisensa ja tietävät mikä on pelin henki silloin jos astut viihdeteollisuuden korporaattien varpaille.

Heille jotka ovat nostaneet sinut koko maailman parrasvaloihin. Yksi Spearsin kappale "Rebellion" kuvastaa näitä hänen ongelmiaan ja sitä kapinaa, jota hän yritti suorittaa valtaeliitin mediamoguleita vastaan. Rebellion Be wary of others The ones closest to you oh The poison they feed you And the voodoo that they do But in rebellion There's a sparkle of truth Don't just stand there Do what you got to do You'll find it in rebellion Your body starts breathing They're not believing what they're seeing 'Cause you're rebellion.

Tässä on nyt kulunut kohta vajaa 2-viikkoa siitä kun tämä Connecticutin, Newtonissa sijaitsevan Sandy Hookin alakoulun kouluammuskelun ilmoitettiin tapahtuneen. Koko tapauksessa on ollut alusta asti todella paljon hämäriä juttuja, joiden tutkimiseen on mennyt monelta tutkivaa journalismia harjoittavilta hyvin paljon aikaa. Nyt kuitenkin ykköseksi on noussut tapaukseen liittyvissä hämäryyksissä näiden silminnäkijöiden antamat lausunnot mediassa.

Obama vääntää lehdistötilaisuudessa tekokyyneleitä ja monet näistä todistajista vääntää myös tekoitkua uutiskameroiden edessä. Katsokaa itse ja tehkää omat johtopäätöksenne.

Lähettänyt Against NWO klo 5: FBI dokumentit paljastavat Occupy Wallstreet aktivisteihin kohdistuneet salamurha-aikeet. Dokumenteista ei käy kuitenkaan selville, että mitkä tahot ovat näiden salamurha-aikeiden takana. Mutta se siellä käy selville, että näitä ollaan suunniteltu toteutettavaksi mm.

Teksasin Houstonissa, San Antoniossa ja Dallasissa. Salamurha-aikeet oltiin kohdistettu Occupy akvististiliikkeen johtajiin ja FBI: Dokumenteista kävi myös ilmi se, että kuinka FBI oli jo aiemmin lähettänyt Occupy Wallstreet mielenosoitukseen vakoojiaan.

Occupy Wallstreet mielenosoitus alkoi Syyskuuta New Yorkissa ja se levisi hyvin nopeasti ympäri maailman ja muodosti näin yksinään maailman kattavimman globaalin mielenosoitusliikkeen. Suomessa occupy Helsinki perustettiin Lokakuussa ja aktivistileirikin oli pystyssä aina kesäkuun alkuun asti, jolloin Helsingin kaupungin eliitti tilasi poliisin virka-apua purkamaan mielenosoituskalusto telttoineen.

Vaikka apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri oli luvannut tulla neuvottelemaan aktivistileirin jatkumisesta muutamaa päivää aiemmin. Tarkemmin kuin tätä Occupy aktivisti-liikettä on seurannut ja tutkinut niin on hyvin selvää, että mikään näin laaja mielenosoitus ei sattumalta leviä globaalisti maailmanlaajuisesti ilman, että sitä tuettaisiin jostain kulissien takaa ja tämän kyseisen aktivistiliikkeen takana useat tahot ovat pyrkineet vakoilemaan Occupy liikkeen aktivisteja ja tekemään heistä tarkemmat profiloinnit.

Suomessa tästä kenttävakoilusta vastaa pääasiallisesti Suomen suojelupoliisi SUPO , joka on jatkuvasti kansainvälisissä yhteyksissä myös Suomalaisaktivistien vakoilussa. Occupy Helsingin aktivistileirin seuranta oli ajoittain niinkin näkyvää, että kameraständi oli pystytetty kuvaamaan sinne vartavasten. Kun näiden yksityisomisteisten liikepankkien takana piileskelevien oligarkkien mukaan jokainen massasta herännyt ihminen on potentiaalinen uhka tämän eliitin keinotekoiselle vallalle ja tämän vuoksi esim.

Suomenkin SUPO joutuu valvomaan ns. Koska siitä koituu valtion fasistiselle koneistolle harmia. Terroristi sana on keksitty siis alunperin kaikkia näitä vastaan, jotka uskaltavat nousta salaisen maailmanhallituksen eliittiä vastaan.

Mutta se ollaan muovattu Washington DC: Jonka vuoksi salainen maailmanhallitus kylvää lavastetulla valtionterrorismilla pelkoa ympäri maailman ja julistaa terrorismin vastaista sotaa. Vaikka tämä maailmaneliitti syyllistyy jatkuvasti itse terrorismiin. Mutta tämä on kaikki psykologisen sodankäynnin avainasioita, että miten ihmiset saadaan pelkäämään joidenkin al-Qaida jeesuspartojen ja rantarosvon näköisiä Arabeja, kun heidän ilmoitetaan voivan räjäyttää julkisia liikennöintivälineitä.

Lisäksi lähes kukaan näistä jotka uskovat ja pelkäävät al-Qaida kykene kyseenalaistamaan sitä, että mistä tämä maailman pelätyin terroristijärjestö saa oikein rahoituksensa. Sillä ei edes autopommeja räjäytetä ilmaiseksi, koska jokainen karvalakki FIAT: Usein kuitenkin paljastuu, että autopommit onkin rakentanut CIA: Kun aivan sama pätee myös tämän al-Qaidan kohdalla.

Jonka rahoitus tulee valtaeliitin hallinnoimien tahojen puolelta. Sen sijaan lääketeollisuus tappaa lääkkeillä miljoonia ihmisiä per joka vuosi. Kuinka lääketeollisuus taas murhasi taas tuhansia ihmisiä jokainen päivä eri puolin maailmaa. Lähettänyt Against NWO klo 4: Internetissä olevat Connecticutin, Newtonin poliisin raaka-audiot paljastavat todella oudon hetken kun tasan 22 min.

Tämä kuului poliisiradiosta vain kerran. Kello oli tuona hetkenä klo 9: Kun viralliset median kertomat versiot kertovat, että Adam Lanza ampui välittömästi itsensä heti kun ensimmäiset pelastushenkilökunnan viranomaiset astuivat sisälle kouluun.

Alkuperäinen raaka-audio poliisiradiosta löytyy täältä ja tämä kyseinen kohta löytyy Tämähän siis viittaa siihen, että Adam Lanza olisi vielä tuolla hetkellä ollut elossa ja kouluhan oli lukittu kokonaan, joten sinne ei ollut ulkopuolisilla silminnäkijöillä enää mitään asiaa. Silloin siellä oli enää poliisit ja SWAT -ryhmän erikoisjoukot, jotka olivat jo tuohon mennessä todennäköisesti saaneet koko koulun evakuoitua.

Adam Lanzan veli Ryan Lanza ilmoitettiin mediassa pääepäillyksi ja siinä vaiheessa Ryan lähti välittömästi työpaikaltaan New Jerseystä kohti asunnolleen. Hän ilmoitti kuitenkin facebookissa, että "olen elossa ja en minä sitä tehnyt" Hänelle alkoi ilmeisesti tulvimaan tuhansia vihaviestejä, jonka johdosta hänen facebook-tilinsä suljettiin hyvin nopeasti.

Koulun viereisestä metsästä otettiin kiinni epäilty joka oli pukeutunut intti-vaatteisiin. Mietitäänpä nyt, että Ryan Lanza reagoi nopeasti ja ilmoitti facebookissa, ettei ole tuolla päinkään tapahtumahetkellä ja kertoi olevansa edelleen hengissä. Hänet kuitenkin vietiin kuulusteltavaksi. On kuitenkin hyvin mahdollista, että jos hän ei olisi antanut itsestään mitään elonmerkkejä facebookissa. Niin hänethän olisi teoriassa voinut silloin poliisi ampua ja väittää tämän verilöylyn toiseksi päätekijäksi.

Sitten tullaan tähän, että kun poliisitutkinta ei ollut edes alkanut niin mistä ihmeestä media tiesi välittömästi että Ryan Lanza asui New Jerseyssä ja oli kotoisin Connecticutin Newtonista. Ei tällaisia tietoja voi kukaan viranomainen saada selville muutaman minuutin aikana ja välittää niitä faktana eteenpäin mediassa. Mutta tässä kyseisessä tapauksessa kun tämä tapaus oli miltei täysin selvä lavastettu CIA: Vielä sekin ihmetyttää, että kuinka media pystyi tietämään sen, että Ryanilla oli ylipäänsä tyttöystävä New Jerseyssä , jonka ilmoitettiin kadonneen Ryanin kämppäkaverin lisäksi.

Mediassa ilmoitettiin aluksi, että poliisi tutkii murhaa joka tapahtui Ryan Lanzan asunnolla. Ilmoitettiin, että epäilty olisi siellä tappanut isänsä ja matkustanut sitten sieltä Connecticutin Newtoniin Sandy Hookin alakouluun ja aloittanut ammuskelun sekä surmannut siellä sitten lopulta itsensä.

Mutta joku kusi tässä false-flag lavastuksessa ja se oli todennäköisesti tämä Ryan Lanzan nopea reagointi tapahtuneeseen, että hän ehti ilmoittaa itsestään facebook sivuillaan. Siitä ei oikein ole hirveästi virallisia ja päteviä todisteita, että kuka murhasi tämän Nancy Lanzan. Mutta se mikä tieto siitä on annettu julkisuuteen on se, että hänet surmattiin yöllä hänen nukkuessaan.

Mutta nyt se että ylipäänsä jos jossain yksityisalueella omakotitalossa joku ampuu rynnäkkökiväärillä niin kyllä se kuuluu pitkälle lähialueille asti ja jos tällainen tapahtuu keskellä yötä, niin tekikö kukaan mitään kuulohavaintoja tai soitti yöllä hätänumeroon.

Sillä jos sieltä asunnolta ei mitään yöllä kuulunut naapuriin, niin tämähän viittaisi silloin siltä, että ammattitappajilla oli äänenvaimentimet aseissaan ja jos kerta Adam Lanza asui äitinsä kanssa samassa talossa niin todennäköisin teoria oli, että hänet kidnapattiin samalla hetkellä kun muut asemiehet tappoivat hänen äitinsä.

Nancy Lanza kun oli survivalisti, eli näitä jotka tiedostavat maailman synkän tulevaisuuden siitä, että mitenkä eliitti tulee tulevaisuudessa pystyttämään kokonaisia kaupunkeja vain heille ja jättävät sitten köyhän kansan nääntymään hengiltä. Kun samalla myös valtaväestöä yritetään tappaa miljarditolkulla valtaeliitin toimesta, jotta uusi maailmanjärjestyksen mukainen YK: Jos Nancy Lanza olisi jätetty henkiin, niin hän olisi varmasti ollut perillä siitä, että hänen toinen poikansa lavastettiin näiden kouluampumisten päätekijäksi.

Mutta se mikä tässä tapauksessa on myös erittäin hämärää on se, että Adam Lanzasta väitetään olevan erittäin vähän tietoa ja monien lähteiden mukaan hänestä ei eli mitään julkisia merkintöjä viimeisen kolmen vuoden aikana. Eli minne maan alle tämä henkilö sitten oikein katosi vuonna Koska koulussa oli turvakamerat sekä elektronisesti avattavat ovet. Joten kukaan kommandopipomies ei sinne maskit päässä ja luotiliivit päässä kyllä varmasti pääse ovesta sisään.

Joten tässä taas tilanne saattoi mennä niin, että itse tämän kouluampumisen varsinaiset palkkatappajat olivat linnoittautuneet Adam Lanzan kera tänne kouluun jo yöllä ja kun aamu tuli, niin jostain komerosta sitten aloittivat tappohommat seuraavana aamuna klo 9: Lähettänyt Against NWO klo 3: Toisen ampujan todennäköisin pakoreitti.

Newtonin, Connecticutin kouluampumisetapauksen toisen ampujan pakoreitti oli todennäköisesti tällainen. Kuvasta näkee kuinka 2. Tämän jälkeen ampujat vaihtoivat kommandoasut pois ja yksi heistä lähti juoksemaan jostain päin koulua ulos ja lähti läheiseen metsään. Tästä erään uutiskanavan helikopterista otetusta kuvasta näkee, että poliisit ovat jo lähteneet metsään juokseen epäillyn perään. Toinen tekijä on jo otettu kiinni koulun sisällä. Varsinaista lopullista pakoreittiä on mahdotonta selvittää, koska poliisiradio ei kerro mistä kolmas epäilty otettiin kiinni.

Mutta "Coming up the driveway real slowly! Tämä kiinniotto tapahtui 5 min. Tässä nyt näette kuinka tämä false-flag operaatio kusi jo kun sen järjestävä taho astui jo omaan paskaansa, kun kaikki mukana olleet avustajat ja virkamiehet eivät pitäneetkään turpaansa kiinni jne.

Lisäksi tapauksen salaamista vaikeutti suunnattomasti se, että useiden uutiskanavien kameramiehet olivat jo Sandy Hookin koululla ja ikuistivat mm. Myös paikallisen poliisiradion puhelut kun ovat julkisia ja nyt netissä, niin niitä ei voi enää kukaan viranomainen tuhota jälkikäteen. Koska niistä löytyy jo tuhansia varmuuskopioita. Poliisit kun ovat tässä peittelyoperaatiossa pelkkiä sätkynukkeja, jotka pistetään uhkailemaan nyt kaikkia heitä jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän Newtonin verilöylyn.

Yhdysvalloissa on nyt jopa facebook-tilejä hävitetty sen takia, että joku on alkanut siellä kyseenalaistamaan tätä kouluampumistapausta. Onko siis tutkiva journalismi kansalaisten taholta tuomittava rikos? Jos kysytään tältä murhaajaeliitiltä, niin on ja syy siihen on, että tämä sosiaalisen median ja tutkivan journalismin voima on nyt niin suuri. Että tällaiset verilöylyt saadaan jo netissä melkein kokonaan tutkittua yksittäisten kansalaisten tutkivalla journalismilla.

Kun taas ne viranomaiset ja valtamedia keskittyvät tämän koko virallisen tutkinnan salaamiseen. Tämä on vaan nyt yksinkertaisesti niin, että tällaiset false-flagit eivät enää toimi kuten ennen. Koska nykyinen internet ja sen sosiaalinen media tiedottaa näistä kaikista viranomaisten salaamista asioista laajemmin kuin koskaan ja ilmankos tämän salaisen maailmanhallituksen porukka on kusessa tämän johdosta.

Lähettänyt Against NWO klo 6: Adam Lanza , aselait , Connecticut , false-flag , illuminati , kouluampumiset , lehdistötilaisuus , Newton , poliisitutkinta , sheriffi , spy-op , usa , verilöyly. RadioH1RT erikoislähetys tänään klo RadioH1RT Erikoislähetys tänään klo Sandy Hook verilöyly saa yhä oudompia piirteitä. Nyt on tapauksesta kulunut jo melkein viikko ja median kertoma virallinen versio itse tapahtumista on muuttunut viikon aikana lukuisia kertoja. Mutta edelleenkin pitäydytään tässä yksinäinen asemies teoriassa.

Edelleen pääsyylliseksi esitetään vuotias Adam Lanza johon media on kiinnittänyt edelleen kaiken huomion. Lanzan siis väitettiin ampuneen äitinsä, jonka jälkeen hän ajoi sitten auton koulun edustalle ja oli varustautunut raskaalla aseistuksella.

Tämän jälkeen hän meni tietojen mukaan koulun sisälle ja ampui siellä 27 ihmistä ja lopulta itsensä. Mutta kuinka tämä varsinainen ampumavälikohtaus oikeasti tapahtui? Kaikki lapsiuhrit olivat 6 ja 7-ikävuoden väliltä ja kuinka paljon kului aikaa näiden laukausten vaihdon välillä. Poliisin tuleminen paikalle kesti n. Ensimmäisen verilöylystä selviytyneen haastattelun antoi medialle ensimmäisenä Dawn Hochsprung.

Tässä kun on heti ensimmäinen kohta joka kusee koska kyseessä oli tämä naispuolinen vuotias rehtori joka oli ensimmäisten kuolleiden joukossa.

Joten kuinka hän pystyi antamaan lausuntoa lehdistölle? Myöhemmin tämä perusteltiin sillä, että toimittaja oli erehtynyt luulemaan yhtä opettajaa tämäksi naisrehtoriksi. Meille kerrottiin välittömästi, että ampujalla oli mukanaan kaksi käsiasetta Glock ja Sig Sauer pistooli, jotka löytyivät kuolleen ampujan vierestä.

Kolmas ase joka epäillyllä oli mukana oli kaliberin rynnäkkökivääri joka löydettiin epäillyn auton takakontista ja auto oli parkkeerattu koulun parkkipaikalle. Kaikki aseet oli rekisteröity epäillyn Adam Lanzan äidin Nancy Lanzan nimiin. Tämä auto oli musta Honda. Myöhemmin autosta löydettiin enemmän aseita. Mutta menemme siihen myöhemmin. Paikalla olleiden nimettömien poliisien mukaan Adam Lanza oli entinen koulun oppilas ja kertoivat, että hänen äitinsä oli siellä opettajana.

Sitten kun koulun henkilökunta kertoi, että eivät olleet ikinä kuulleetkaan kenestäkään Nancy Lanza nimisestä henkilöstä. Mutta nämä väitteet hävisivät aika nopeasti kun selvisi, että Nancy ja hänen poikansa olikin kotiopetuksessa ja heillä ei ollut yhteyttä tähän kouluun enää.

Nancy Lanza oli vielä survivalisti, eli tällainen joka uskoi maailmantalouden laskevan vielä niin alhaiselle tasolle. Että jokaisen olisi pakko alkaa varastoimaan elintarvikkeita ja vettä sekä hankkia aseita, jotta pystyisi tulevaisuudessa puolustamaan perhettään sekä selviämään vaikeimmista ajoista. Family Insiders  lehti taas väitti, että Adam Lanza oli kuten monet muutkin yksinäiset asemiehet ja kouluampujat.

Eli ongelmateinejä ja juurikin täydellisiä potentiaalisia massamurhaajia. Lanzan veli Ryan Lanza taas kertoi, ettei ollut nähnyt veljeänsä enää vuoden jälkeen. Heidän vanhempansa olivat vielä eronneet. Ryan kertoi vielä, että hänen veljellään saattoi olla hänen henkilöllisyystodistus joka löytyi tekopaikalta. Voidaankin nyt kysyä, että miksi kukaan henkilö joka on menossa ampumaan paljon siviilejä kantaisi mukanaan edes väärennettyä henkilöllisyystodistusta?

Ensimmäiset paikkakunnan poliisin ja muun viranomaisten hätäpuhelut löytyvät edelleen netistä ja sieltä kuulee selvästi kuinka ampuminen loppuu jo 2 min. Sitten poliisi ilmoittaa, että koulu on lukittu. Sen jälkeen poliisiradiosta kerrotaan, että nämä epäillyt lähestyvät poliiseja. Jonka jälkeen heidän kiinniottonsa ilmoitetaan. Nyt onkin suuri kysymys, että keitä nämä henkilöt ovat ja miksi heistä ei ole mediassa mitään mainintaa tai puhetta? Jos nämä siis löydettiin jo aiemmin niin miksi tässä ei sitten mainittu mitään Glock ja Sig Sauer käsiaseista  tai Bushmaster AR rynnäkkökivääristä?

Myöhemmin ilmoitettiin, että eräästä autosta löydettiin tällainen pitkä ase joka videon perusteella on pumppuhaulikko. Kun taas tämän Bushmaster rynnäkkökiväärin ilmoitettiin löytyneen aiemmin samana päivänä epäillylle kuuluvasta auton takakontista.

Eli siis kaksi epäiltyä käsiraudoitettiin koulun edessä ja toinen epäillyistä asemiehistä otettiin kiinni jahtaamisen päätteeksi koulun viereisestä metsästä ja tästä löytyy videopätkä netistä.

Sitten mediassa ilmoitettiin pääepäillyksi vuotias Ryan Lanza ja hän oli tapahtuma-aikaan työpaikallaan Hobokenissa, New Jerseyssä. Kun tuona kyseisenä aamuna hänen kuvansa ilmestyi mediassa esille. Samalla myös ilmoitettiin, että Ryan Lanzan tyttöystävä sekä huonekaverinsa oli kadonnut samana aamuna samassa Hobokenissa, New Jerseyssä.

Ryan kerkesi kuitenkin postaamaan omille facebooksivuilleen, että hän ei ollut tämän takana ja lähti välittömästi työpaikaltaan omalle asunnolleen. Joten se saattoi lopulta säästää hänen henkensä. Kiinnittäkää nyt huomio siihen, että kuinka todennäköistä on se että joku yksittäinen kaveri astuu kouluun ja ampuu kolmen minuutin sisällä 27 ihmistä 20 lasta ja 7 aikuista ja sen jälkeen itsensä.

Se mikä tässä sen sijaan näyttää paljon todennäköisemmältä on, että Lanza lavastettiin tämän kouluampumisen päätekijäksi ja meillehän jopa kerrottiin, että hänen äitinsä Nancy Lanza olisi löytynyt kuolleena koulusta. Ryan Lanzan taas kerrottiin matkustaneen tuona aamuna Hobokeniin tappamaan isänsä ennen kuin lähti Newtoniin ammuskelemaan.

Eli mikä näistä tarinoista nyt oikein matchaa ja mikä ei. Eli koko juttu on jo mennyt päälaelleen. Eli siis välittömästi kun tämä juttu tapahtui ilmoitettiin, että Ryan Lanza oli mennyt tappamaan koululle äitinsä ja aloittanut lasten sekä henkilökunnan teurastamisen. Tämän jälkeen päätekijä taas muuttui Adam Lanzaksi. Niin tämä Newtonin kouluammuskeluhan ei eroa siitä juuri lainkaan. Sillä ei mikään poliisi voi virallisesti ilmoittaa mitään murhatutkimuksia julkisuuteen ilman esitutkintaa.

Mutta silloin kun kyseessä on lavastettu kouluammunta, niin poikkeusolosuhteissa tämä on mahdollista. Katsokaas tässä kun paikallinen poliisi Lt. Paul Vance vastaa lehdistötilaisuudessa kysymykseen, että oliko epäiltyjä enemmän kuin yksi? Hän vastaa siihen, että "Epäiltyjä ei ole kuin vain yksi". Eli kaikki kysymykset mahdollisista muista epäillyistä sivutetaan täysin.

Vance myös valehteli, että kiinniotettuja ei ollut enemmän kuin yksi. Vaikka kiinniotettuja oli huomattavasti enemmän. Eiköhän ole kovin selvää, että nuo kaikki ruumiit syntyivät semiautomaattisella aseella ja tästä kertoi USA Today. Eli siis rynnäkkökivääri jota käytettiin tässä verilöylyssä löydettiin epäillylle kuuluvan auton takakontista koulun parkkipaikalta. Tämä on aivan mahdotonta sillä kuinka Adam Lanza   olisi tuon vajaan 3 minuutin sisällä teurastaa 27 ihmistä ja mennä sitten vielä parkkipaikalle ja laittaa kiväärin autonsa takakonttiin ja marssia takaisin kouluun ja sitten ampua lopulta itsensä.

Poliisi kun ilmoitti löytäneensä myös koulun sisältä raskasta aseistusta. Tämä ei oikein nyt käy yksiin tämän yksinäinen asemies teorian kanssa, että Adam Lanza olisi toiminut kuten Rambo ja onnistunut kantamaan tuollaisen määrän raskaita aseita mukanaan. Pessimismin leviäminen johtuu USA: Maan keskuspankin Fedin tiistainen viesti talouden hitaammasta elpymisestä ei ollut omiaan luomaan luottamusta sijoittajien silmiin.

Tästä taisi olla jo talvella juttua: Aikuiset kiduttivat Muistan, kun minut laitettiin nippusiteisiin ja lyötiin useita kertoja pesäpallomailalla päähän, poika kertaa.

Häntä kuultiin eilen asianomistajana Helsingin hovioikeudessa. Oikeuden käsiteltävänä on poikkeuksellisen raaka tapahtumasarja, jonka uhriksi valikoitui vuotias poika. Julma kidutus sai alkunsa kauppakeskus Sellon pihalta viime lokakuussa. Poika oli tullut Helsingistä Espooseen tapaamaan kavereitaan, kun hän joutui yllättäen sanaharkkaan vuotiaan miehen kanssa. Sanailua kesti vain hetken, minkä jälkeen mies ehdotti pojalle sovintoa.

Mies johdatti vuotiaan sivummalle muka sopimaan, mutta olikin kutsunut paikalle viisi ystäväänsä, jotka tyhjensivät pojan taskut. Polttivat lusikalla Useista aikuisista koostunut porukka kyyditsi pojan yksityisasunnolle, jossa häntä alettiin piestä pesäpallomailalla. Kun uhri tuupertui liikuntakyvyttömänä lattialle sieppaajat sitoivat hänen raajansa nippusiteillä ja jatkoivat hakkaamista.

Nainen vaati minua kertomaan nimeni ja kotiosoitteeni ja sanoi, että jos vasikoin, he tappavat koko perheeni. Poika alkoi pelätä henkensä puolesta, kun mies kuumensi sytyttimellä lusikan ja alkoi tehdä sillä palovammoja pojan niskaan. Tämän jälkeen sieppaajat teippasivat pojan silmät ja suun ja laittoivat kasvoille naamion.

Poika muistaa kaatuneensa ojaan, minkä jälkeen nainen alkoi potkia häntä korkokengällä päähän. Pojan pää vuosi jo verta, kun naisen miesystävä tuli paikalle ja potkaisi pojan tajuttomaksi. Tämän jälkeen poika sullottiin takakonttiin ja kuljetettiin tajuttomana jengiläisen asunnolle.

Poika kertoi oikeudessa, ettei muista, mitä asunnolla on tapahtunut. Poika vietiin kotoaan sairaalaan tutkittavaksi. Pojalta oli murtunut nenä, silmäkulma ja leuka, minkä lisäksi hänellä oli aivoruhje ja vakavia palovammoja. Kasvot olivat turvonneet liki tunnistamattomiksi ja koko vartalo oli erilaisten mustelmien ja ruhjeiden peitossa.

Hovioikeus kuulee tänään tapauksen todistajia. Uhrille terapiaa Uhriksi joutunut poika kärsii edelleen pahoista pelkotiloista. Poika on käynyt tapahtuman jälkeen säännöllisesti terapiassa, mutta prosessi on vasta alussa. Pojan mukaan hänen on määrä käydä psykiatrilla kaksi kertaa viikossa ainakin seuraavat kolme vuotta.

Ensimmäinen kuukausi tapahtuman jälkeen minua koski koko ajan päähän enkä saanut syötyä, koska leuka oli murtunut. Jouduin vaihtamaan myös koulua, koska minulle tuli niin pahoja keskittymisvaikeuksia. Kidutuksesta on nyt noin 10 kuukautta, mutta tapahtunut ei jätä rauhaan. Minun on vaikeaa saada unta, enkä pysty liikkumaan yksin pimeässä. En myöskään halua olla muovipussien lähettyvillä, poika kertoi eilen oikeudessa. Christopher Sunin ohjaama Sex and Zen: Extreme Ecstasy -elokuvan budjetiksi on arvioitu noin 2,5 miljoonaa euroa.

Tämä tullaan näkemään elokuvateattereissa ensivuoden maaliskuussa. Elokuva on herättänyt suurta kiinnostusta alan elokuvamarkkinoilla ympäri maailmaa.

Elokuva perustuu klassiseen kiinalaiseen eroottiseen tarinaan, jonka pääosissa nähdään japanilaiset näyttelijät Yukiko Suo ja Saori Hara. Tuottaja Stephen Shiu kertoo, että sensorit haluavat estää elokuvan esittämisen Kiinassa, joka on Hong Kongin elokuvateollisuuden päämarkkina-aluetta. Olemme käyneet sopimusneuvotteluja japanilaisten, korealaisten, sekä muualla Kaukoidän alueella toimivien jakelijoiden kesken, kertoo Shiu suunnitelmistaan. Italialainen ohjaaja Tinto Brass haluaisi tehdä 3D-version vuonna ohjaamastaan Caligula-elokuvasta.

Samoin aikuisviihdekustantaja Hustler suunnittelee myös eroottista 3D-versiota Avatarista. Viranomaisilla pikakokous tänään Tutkinnasta pidetään kokous Suomen johtavien narkolepsia-asiantuntijoiden kanssa keskiviikkoiltapäivänä. Rokotusten ja immuunisuojan osaston johtaja Terhi Kilpi kertoo, että Suomessa oli viime keväänä hieman enemmän lasten narkolepsiatapauksia kuin olisi odottanut.

Ruotsistakin on tullut epäilyjä Pandemrix-rokotteen aiheuttamasta narkolepsiasta. Hänen mukaansa samantyyppisiä selvityksiä on tehty ennenkin, ja ne päätyvät yleensä siihen, ettei yhteyttä löydetä. Kaikki epäilyt kuitenkin tutkitaan. Ainoa keino selvittää asiaa on tehdä laaja analyysi siitä, esiintyykö rokotetuilla enemmän narkolepsiaa kuin rokottamattomilla. Epäily koskee nimenomaan lapsia. Selvityksen aikataulua ei vielä tiedetä. THL on jo nyt pyytänyt lastenneurologeilta ja -lääkäreiltä ilmoitukset kaikista tapauksista, joissa sikainfluenssarokotteen saanut on sairastunut narkolepsiaan.

Täytyyhän lääkeyhtiöidenkin jostain sitä voittoa repiä, jos ei muusta niin ihmisten terveydestä. Yhdysvaltalaisen Marquetten yliopiston tutkimuksessa oli mukana yhdeksän astro- ja kosmonauttia. Heidän pohjelihaksestaan otettiin näyte ennen kuin he aloittivat päivää kestävän oleskelun kansainvälisellä avaruusasemalla, ja välittömästi heidän palattuaan sieltä. Tulosten mukaan oleskelu painottomassa tilassa söi lihaskudosta niin paljon, että ne menettivät 40 prosenttia fyysisestä toimintakapasiteetistaan.

Tutkimusta johtaneen professori Robert Fittsin mukaan lihasmassan menetys olisi luultavasti vielä suurempi, jos avaruudessa vietetty aika olisi ollut pidempi. Lihasmassan menetys tapahtui siitä huolimatta, että avaruusaluksen miehistö koetti pitää huolta lihaskunnostaan kuntoilemalla lennon aikana.

Lihaskuntoon ei vaikuttanut se, miten hyvässä kunnossa astronauttien lihakset olivat matkalle lähtiessä. Päinvastoin, mitä suuremmat lihakset olivat, sitä suurempi oli myös lihasmassan menetys lennon aikana.

Fittsin mukaan lihasmassan menetys on merkittävä este ihmisen pitkäaikaiselle oleskelulle avaruudessa. Lihasten menetys on niin huomattava, että miehistö väsyy nopeasti jopa rutiinitehtäviä suorittaessa.

Tutkimuksen julkaisi Journal of Physiology. Ei kannata punttisonnin avaruuteen mennä, ei. Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee vain lääke- ja ruokateollisuuden intressejä.

Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet. Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu. Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä. Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit.

Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut. Lohtuna se, ettei enää joudu vaikeuksiin pelkän nenän muodon takia.

Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet, joten julistan omasta puolestani pyhän sissi sodan moista vastaan. Alkakoon kaikkien taisteluiden äiti uhkaavaa pakkovaltaa vastaan! Jokainen voi osallistua allekirjoittamalla adressin. Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa. Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri.

Kaiken tämän keskellä Soinin maha paisuu Brysselin suklaasta, ja kotoisen Kataisen naama on kuin Hangon keksin mainoksesta. Vihreät hyppivät riemusta, että vihdoinkin aurinko nousee totalitarismin taivaalle. Kaikki näyttävät olevan riemuissaan ja THL: Nyt meillä on n. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita vaihtoehtoisia hoitomuotoja, esim. Asialla on kuitenkin kiire, koska EU: Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista!

Kirsti Tämä toinen ryhmä: Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed: It´s free and takes just a few seconds of your time.

If you would like to start your own free petition, you can do so at www. Sanon kun sillä näin näyttää käyvän. Kyllä allekirjoituksista on hyötyä. Itse allekirjoitin aikoinaan lääkäreiden vetoomuksen rajoitettua ydinsotaa vastaan.

Rajoitettu ydinsota oli aikoinaan idea, jonka varassa tehtiin politiikkaa. Uskottiin, että pommi tai pari sinne ja tänne ei haittaa. Me lääkärit halusimme kertoa tiettyjä faktoja suurelle yleisölle, mitä tuo rajoitettu-sana todellisuudessa merkitsee. Kysymys ei ollut politiikasta. Tosin Suomen Lääkäriliitto piti lausuntoa kommunistisena manifestina, mikä ei ollut yllätys. Fakta on, että jos tiputtaa megatonnin latauksen asutuskeskukseen, tuottaa se lukuisten kuolemantapausten lisäksi noin Tuohon aikaan koko maailman kapasiteetti noita potilaita varten oli 2.

Mitään asiallista hoitoa ei ole ajateltavissa yhden pommin jälkeen. Pelkästään tästä näkökulmasta rajoitettu ydinsota oli mahdoton ajatus sillä sana rajoitettu tarkoittaa, että kykenisimme hallitsemaan tilanteen. Yhden pommin jälkeen kokonaisen yhteiskunnan toiminta romahtaa täysin.

Yksinkertainen laskutoimitus osoitti, että kyseessä oli idealistinen haave, kuten tässä Codex –ajattelussa. Ydinsotalistan nimiä sairaalassamme keräsi vanhempi neuro-kirurgi, joka on niitä harvoja ajattelevia lääkäreitä. Ehkä nimistä oli apua. Listassa oli vain kaksi nimeä, hänen ja minun.

Muut pitivät meitä kommunisteina tai jonain muina hölmöinä. Hah onneksi en mennyt tähän huijaukseen. Se lisää soluydinteen määrää, mikä luo pohjan lihasmassan nopeammalla ja helpommalle kasvattamiselle.

Ensi vuoden tiko rajusti kuurittaa. Sitten natuna loppuelämä vihellellen lihaa taotaan. Edit- ai tää olikin jo postattu Lähes metrin mittaiset rotat hyökkäsivät koteihin Valtavat jyrsijät herättivät kauhua Englannin Bradfordissa. Kauhistuneet asukkaat kertoivat eilen jättimäisten rottien tunkeutumisesta koteihin Englannin Bradfordissa. Siivousyrityksen johtaja Brandon Goddard onnistui ampumaan yhden rotista ilmakiväärillä. Valtavalla rotalla oli mittaa 76 senttiä. Neljä yhtä suurta jyrsijää pääsi karkuun.

Se jonka ammuin oli hirvittävä. Luoja tietää, mihin karkuun päässeet menivät, Goddard sanoi The Sun -lehdelle. Suuret rotat ovat piinanneet naapurustoa aiemminkin. Asiantuntijat ovat ihmeissään ammutun rotan suuresta koosta. Laura Drake Mammal Society -järjestöstä epäilee, että kyseessä voisi olla suuri eteläamerikkalainen nutria-niminen jyrsijä. Colin Arundel rottaharrastajien yhdistyksestä muistuttaa, että tavalliset rotat voivat kasvaa suuriksi, jos ne saavat paljon ravintoa. Ei ole karhuista vahtikoiriksi: Joukko ruokapalkalla kannabisvahdeiksi värvättyjä mustakarhuja kuitenkin suoriutui tehtävästään kehnosti, kun Kanadan ratsupoliisi ratsasi Vancouverin lähistöllä sijaitsevan viljelmän.

Kanadan poliisin mukaan kannabiksenkasvattajat käyttävät usein vahtikoiria, ansoja ja vartiomiehiä marijuanavarkaiden karkottamiseksi. Vartiokarhut olivat kuitenkin poliisille yllätys. Yksi karhuista kiipesi jopa auton konepellille, oli siinä hetken ja jatkoi sitten matkaansa, ratsupoliisi Fred Mansveld sanoo.

Poliisi kertoo, että karhuille annettiin maatilalla koiranruokaa. Näin eläimet saatiin pysyttelemään kannabispeltojen lähistöllä. Ympäristöviranomaisten mukaan kesyyntyneet mustakarhut joudutaan tappamaan, sillä ne ovat vaaraksi turvallisuudelle.

Minihame voi olla parempi valinta liikenneturvallisuutesi kannalta. Tämä selviää Moron tekemästä tutkimuksesta. Nuori nainen ylitti suojatien kymmeniä kertoja Tampereen keskustassa vaihtaen välillä asua.

Minihameeseen pukeutuneena autot antoivat hövelisti tietä, mutta verkkareissa autot melkein liiskasivat varpaat. Huomasin, että auto jäi odottamaan pitkäksi aikaa sen jälkeen, kun olin ylittänyt suojatien, kommentoi testaaja. Arvaa kummasta asusta oli kyse? Tuntui ihan uskomattomalta, terät olivat järjettömän kokoisia, ja niitä vain viuhui ohitse, matkailuautossa apukuskin paikalla istunut Susanna Salmenkannas kauhistelee.

Sirkkelinterät olivat isoja ja painavia. Niistä kuului kummallinen ääni, kuin joku olisi raapinut autoa. Tuli epätodellinen olo, Salmenkankaan avopuoliso Tomi Hänninen kuvailee.

Hänninen uskoo sirkkelikuorman olleen huonosti kiinnitetty ja lähteneen lentoon, koska peräkärryä vetänyt auto oli joutunut hidastamaan lähistöllä olleen liikenneonnettomuuden vuoksi. Nyt olen muita peräkärryjä nähdessäni miettinyt, että mitäköhän niistä seuraavaksi lentää, Salmenkannas huokaa. Tiellä oli tapahtumahetkellä melko vähän liikennettä, joten kukaan ei jäänyt vaarallisesti lennelleiden terien alle.

Hänninen ja hänen kaverinsa Mika Vanhanen eivät kuitenkaan täysin ilman vammoja selvinneet. Molemmille tuli käsiin haavoja, kun he keräsivät teriä pois tieltä. Onneksi niillä oli siinä kohtaa tietä jo muutenkin hiljainen vauhti, sillä eihän teriä olisi muuten voinut nostella, Hänninen toteaa. Peräkärryä vetäneen auton kuski ymmärsi ajaa pian tien sivuun, ja poliisit kävivät häntä Hännisen mukaan jututtamassa.

Blackie Lawless ajanu sitä autoa edellä ja Animal fuck like a beast soinut reteoissa täysillä Tuo H1N1-rokotus on kyllä arvaamaton. Minä en ole sitä ottanut, enkä ota: Ilmeisesti aika paljon sairastuneita. H1N1-rokotusten lopettamista pohditaan tiistaina Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä selvittää tiistaina, pitäisikö sikainfluenssarokotukset Suomessa lopettaa, sanoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen THL: Katsos vaan, palstalla järjen ääni kuuluvissa.

Rokotetta en ottanut enkä ota. Sen lisäksi että meillä liha, kaunis veistosmainen vartalo ja söpöt ajatukset olemme myös tosi viksuja: Tuntuu että tuon rokotteen ovat ottaneet vain merihevot ja ituhipit. Hauska nähdä millaista rokotetta seuraavaksi suosittelevat. V-mäistä tosin on, että jos oikeasti joskus jotain rokotetta tarvittaisiin jota en usko ei tämmösen kusetuksen jälkeen sellaista kukaan ota. Tosin tuon rokotteen ottajat nyt ovat täysin vietävissä sen mukaan mitä hesarissa kirjoitetaan, joten eiköhän parin vuoden sisään jengi taas jonota rokotetta jossain Hauskaa on myös mitä tuo paska tuli maksamaan, "lääkkeen" ja sen vaatimien erityisjärjestelyiden vuoksi.

Sanomattakin selvää, että kukaan ei ota vastuuta mistään. Joku teki helvetinmoisen tilin tuolla rokotteella, ihmisiä sairastu ja vaikka mitä. Kuinkahan moni rokotteenottanut taas vastaavasti suojautu taudilta.

Sitäpä ei voi tietää: Hitlerin sukulaisilta otetut DNA-testit nimittäin viittaavat siihen, että Hitler olisi sukua sekä afrikkalaisille että juutalaisille kansoille, joita hän vihasi sydämensä pohjasta. He saivat sylkinäytteen Itävallassa asuvalta, Nobert H –nimellä tunnetulta viljelijältä, jonka tiedetään olevan Hitlerin serkku. Lisäksi Mulders onnistui jäljittämään 39 Hitlerin kaukaista sukulaista.

Aiemmin toimittaja oli matkustanut New Yorkin Long Islandille, missä tiedetään asuvan kolme Hitlerin jälkeläistä.

Toimittaja Jean-Paul Mulders oli seurannut Daily Mail -lehden mukaan viikon ajan vuotiasta miestä, joka tiedetään Hitlerin sisaruksen lapsenlapseksi. Mies pudotti nenäliinan, jonka Mulders vei laboratoriotesteihin. DNA-testeissä kävi ilmi, että mies oli sukua itävaltalaiselle maanviljelijälle. Muldersin mukaan miesten sukulaisuussuhde on kiistämätön, sillä heillä molemmilla oli identtiset Y-kromosomit. Syljestä ja nenäliinasta otetutuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä, joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa.

Tutkimuksen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli muuhun geeniin. Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville.

Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin systeeminen lupus erythematosus , nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn. Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti geenin aktiivisuuteen, joista mm. Tulosten käytännön merkitys on vielä epäselvä, mutta ne vahvasti viittaavat siihen, että D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen, Uutispalvelu Duodecim kertoo.

Meet the 'Michelin Baby': Chinese boy, 10 months, weighs the same as a six-year-old A Chinese baby has become so chubby he now weighs the same as a six-year-old child. Ten-month-old Lei Lei has been nicknamed the ‘Michelin Baby’ after tipping the scales at a whopping 20kg 3.

According to his mother, Cheng Qingyu, her son was a normal weight at birth, but thanks to his ravenous appetite he has steadily ballooned since. Lei Lei weighs 20lbs but can just about be lifted up by his mother Cheng Qingyu [hsimg: Lei Lei, who was a normal weight at birth, loves to eat She said: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size All smiles: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size Despite his mammoth size, the portly youngster is not the largest baby in the world.

That accolade goes to Karan Singh, of Meerut, in India, who weighed an astonishing 3 stone 7lbs at the same age. The portly youngster plays contentedly in his cot He's a grower: The portly youngster plays contentedly in his cot Read more: Samaisissa kokeissa on saatu myös vauriota raskauden aikana emolle annetulla natriumglutamaatilla ja imeväisille rotille annetulla natriumglutamaatilla.

Vaurioita todetaan myös kasvuhormonia vapauttavaa hormonia tuottavissa neuroneissa. Eräässä tutkimuksessa näitä vaurioita on saatu annoksilla, jotka ovat huolestuttavan lähellä niitä annoksia, joita elintarviketeollisuus lisää yleisesti ruokaan Euroopassa. Noin viisinkertaisilla annoksilla ruoan lisäaineisiin nähden rottasikiöt ja imeväiset saavat kasvuhäiriön ja ahmimishäiriön tyyppisen oireiston. Suomen lääkärilehti kirjoitti Samaista huomiota käytetään myös hyödyksi muissa tutkimuksissa, joissa natriumglutamaattia käytetään laboratoriokokeissa kun halutaan saada aikaan ylipainoisia rottia.

Anssi Manninen Oulusta, joka on kiinnostunut naisista. Mervin kihlattu on komea ja kiltti Tiistai Mervi Tapola löysi rinnalleen uuden miehen. Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapola kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että häät Mika-kihlatun kanssa ovat jo mielessä.

Mika puolestaan kertoo lehdelle, ettei hän ole ollenkaan Nykäsen tapainen vaan "tavallinen, rauhallinen pulliainen". Mika asuu Ylöjärvellä omakotitalossa, hän on eronnut ja hänellä on vuotias poika. Voimaakin mieheltä löytyy, sillä hän on satakiloinen painonnostaja. Mervin mielestä hänen uusi miehensä on myös komea.

Mika taas pitää Merviä kauniina ja komeana naisena. Vippaisko joku satasen että pääsisin tienestien alkuun? Kuukausipalkaksi tulee näin ollen 2 euroa. Kerjätessään noin 90 asukkaan Lincolnissa Terry oli varustautunut rähjäisellä makuupussilla ja huovalla uskotellakseen ohikulkijoille olevansa koditon ja avuton.

Daily Mailin mukaan Terry pidätettiin elokuussa sen jälkeen, kun poliisi alkoi ratsata irtolaisia. Viranomaiset olivat saaneet vihiä ammattimaisesta toiminnasta, jolla monet "valekerjäläiset" pääsevät yli 24 euron vuosiansioihin. Terry kertoi netonneensa arkipäivisin keskimäärin 60 euroa ja viikonloppuisin tuplasti. Samaan aikaan hän nosti työkyvyttömyyseläkettä noin 96 euroa viikossa. Terryn mukaan hänen on pakko kerjätä, sillä eläke ei riitä asumiseen, ruokaan ja lääkkeisiin.

Mies on eläkkeellä neurologisen Touretten syndrooman takia, ja asuu vuoroin tyttöystävänsä, vuoroin kavereidensa luona. Terry sai tiistaina oikeudessa maksettavakseen noin euron sakot.

Maksimisakko kerjäämisestä olisi ollut noin 1 euroa. Mari Markkanen, Lontoo Hei pankaa nyt edes kypä, niin pääsen ruokakauppaan. Nuori nainen joutui raiskauksen uhriksi puoliltaöin lauantain vastaisena yönä Helsingin Kaisaniemenpuistossa. Nainen lähti miesten kanssa Kaisaniemenpuistoon, jossa miehet raiskasivat hänet. Epäilty raiskaus tapahtui puiston hiekkakentän laidalla pukukopin takana eikä tapahtuneella ole tiettävästi silminnäkijöitä. Noin 20 minuutin jälkeen mieskolmikko poistui paikalta.

Puistosta pois tultuaan nainen pysäytti ohikulkijan auton ja pyysi sivullisia soittamaan poliisille. Paikalle tulleet poliisit veivät naisen lääkärintarkastukseen. Yöllä nainen kertoi poliisille miesten olleen yli vuotiaita, hoikkia ja yli senttiä pitkiä. Miehet eivät puhuneet suomea, mutta he olivat ilmeisesti EU-kansalaisia. Poliisi jatkaa asian selvittämistä muun muassa valvontakameroiden kuvia läpikäymällä.

Tänään hän ei jostain syystä halunnut tulla kuultavaksi eikä suostunut kertomaan tapahtumista tarkemmin. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä kaupunkilehti Vartti. En kyllä ymmärrä miksi tuo 18v tyttönen lähti kolmen sompun matkaan. Tarjosivatko ahmedit pussikaljaa neidolle ehkäpä tai jotain muuta houkutuksia. Tai sitten tyttö tullut katumapäälle tms.. Useasti tulee ilmi näitä keksittyjä juttuja, mutta katsotaan miten käy Kyllä täytyy olla palikka jos vuotias mimmi lähtee yksin yöllä Kaisaniemenpuistoon kolmen ulkomaalaisen miehen kanssa.

Luuliko tämä nainen, että sinne mennään katselemaan harvinaisia kasveja?? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mielestäni Suomen pitäisi olla maa jossa juoppo pystyy kävelemään kotiinsa turvallisesti siinä missä 18 v mimminkin. Race oli häähuumassa saanut päähänsä mennä parvekkeelle ja laulaa seredani tuoreelle vaimolleen, kun traaginen tapaturma johti ruosteisen naulan iskeytymiseen miehen penikseen.

Race oli noussut hotellin parvekkeella olleelle tuolille Dumfriesissa Skotlannissa, kun tuoli yllättäen romahti. Tuntiessaan repivää kipua, riuhtoi Race housut jalastaan. Vaimon mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan. Vertavuotava sulhanen kiidätettiin sairaalaan. Siihen laitettiin 17 tikkiä kaiken kaikkiaan. Onnekseni sain kuulla, ettei vahinko ollut korjaamaton, huokaisi Race. Normaalisti kyllä hääyönä morsian "naulataan", mutta kiva joskus noinkin päin: Kukas foorumin sonneista on ollut tyytymätön pornofilmiin?

Homoseksuaaliseen materiaaliin erikoistuneessa Mystery Hall Sex Shop -erotiikkaliikkeessä asioinut mies vaatii kassalta rahojaan takaisin, sillä hän piti vasta katselemaansa videota roskana, kertoo OrangeNews.

Paulissa sijaitsevan liikkeen myyjä kieltäytyi ja mies poistui. Hetken kuluttua hän kuitenkin palasi ja aloitti nyrkkitappelun, tyrmäsi myyjän ja varasti kassasta lähes euroa "korvauksena" pettymyksestään.

Poliisi jäljittää miestä valvontakameranauhan perusteella. DTL Western forces fighting in southern Afghanistan had a problem. Too often, soldiers on patrol passed an older man walking hand-in-hand with a pretty young boy.

Their behavior suggested he was not the boy's father. Then, British soldiers found that young Afghan men were actually trying to "touch and fondle them," military investigator AnnaMaria Cardinalli told me. Her report, "Pashtun Sexuality," startled not even one Afghan. But Western forces were shocked - and repulsed.

For centuries, Afghan men have taken boys, roughly 9 to 15 years old, as lovers. Some research suggests that half the Pashtun tribal members in Kandahar and other southern towns are bacha baz, the term for an older man with a boy lover.

Literally it means "boy player. The Pashtun are Afghanistan's most important tribe. For centuries, the nation's leaders have been Pashtun. President Hamid Karzai is Pashtun, from a village near Kandahar, and he has six brothers. So the natural question arises: Has anyone in the Karzai family been bacha baz? Two Afghans with close connections to the Karzai family told me they know that at least one family member and perhaps two were bacha baz.

Afraid of retribution, both declined to be identified and would not be more specific for publication. As for Karzai, an American who worked in and around his palace in an official capacity for many months told me that homosexual behavior "was rampant" among "soldiers and guys on the security detail. They talked about boys all the time.

He was in his palace most of the time. In Kandahar, population about ,, and other towns, dance parties are a popular, often weekly, pastime. Young boys dress up as girls, wearing makeup and bells on their feet, and dance for a dozen or more leering middle-aged men who throw money at them and then take them home.

A recent State Department report called "dancing boys" a "widespread, culturally sanctioned form of male rape. And how did Afghanistan become the pedophilia capital of Asia?

Sociologists and anthropologists say the problem results from perverse interpretation of Islamic law. Women are simply unapproachable. Afghan men cannot talk to an unrelated woman until after proposing marriage. Before then, they can't even look at a woman, except perhaps her feet. Otherwise she is covered, head to ankle. A favored Afghan expression goes: One married man even asked Cardinalli's team "how his wife could become pregnant," her report said.

When that was explained, he "reacted with disgust" and asked, "How could one feel desire to be with a woman, who God has made unclean? Islamic law also forbids homosexuality. But the pedophiles explain that away. It's not homosexuality, they aver, because they aren't in love with their boys.

Addressing the loathsome mistreatment of Afghan women remains a primary goal for coalition governments, as it should be. But what about the boys, thousands upon thousands of little boys who are victims of serial rape over many years, destroying their lives - and Afghan society.

Raivostui vaimon kylmistä kananmunista - tappoi kuusi pumppuhaulikolla http: Kiukku ja häirintä kasvoi niihin mittoihin, että häntä oltiin jo häätämässä. Lopulta eräänä aamuna Stanleyn mitta oli täysi, kun vaimo tarjoili kylmiä kananmunia. Stanley Neace ryntäsi pyjama päällä naapuruston nurmikentille ja ampui tusinoittain laukauksia pumppuhaulikollaan. Kun verilöyly oli ohitse, kuolleita olivat Neace ja hänen vaimonsa sekä tytärpuoli ja kolme naapuria.

Tutkijoiden mukaan vuotias Neace tappoi viisi kansalaista heidän asuntovaunuissaan, meni sen jälkeen kotiin ja ampui itsensä. Kertomus kylmistä kananmunista oli turman silminnäkijöiden kertoma. Neacea luonnehdittiin arvaamattomaksi henkilöksi. Joskus se vaan menee yli.

Taisi olla osittain harhainenkin yksilö. Mutta mikä vittu siinä on että ne kananmunat pitää tarjoilla kylminä! Sivulliset huomasivat erikoisen näyn ja soittivat paikalle palokunnan yhdentoista maissa aamupäivällä. Palomiehet ottivat veneilijän kiinni ja luovuttivat hänet hetkeä myöhemmin paikalle saapuneelle poliisipartiolle. Mies puhalsi 2,5 promillea, ja hänet kuljetettiin Lappeenrannan poliisivankilaan.

Poliisi epäilee miestä vesiliikennejuopumuksesta. IL Ihan normi meininki, aina kun veneilen kännissä sytytän veneen tuleen. Siinä mies jolle pelkkä kännissä ajaminen ei anna tarpeeksi haastetta: Keskustele kotimaan uutisista Yhteensä nuorta syyllistyi alkoholirikkomukseen, eli alkoholin hallussapitoon alle vuotiaana. Heistä kymmenen oli alle vuotiaita. Poliisi lähettää tapauksista ilmoitukset koteihin ja lastensuojeluviranomaisille.

Lisäksi poliisi epäilee kahta alle vuotiasta poikaa huumausaineen käyttörikoksesta. Nuorten selviämisasemalla Turussa vieraili viikonlopun aikana kymmenen nuorta: Nuorimmat olivat syntyneet Erilaisia alkoholijuomia poliisi hävitti litraa. Suurin osa juomista oli olutta. On se hyvä että meillä on noita poliiseja. Juuri tällaisiin tapauksiin haluan että veromarkkani käytetään toinen tärkeä on tietenkin ylinopeuksien valvonta.

Kyllä, kyllä, ylinopeus on synneistä suurin ja peltipoliisit ovat mahtavuutta. Vähän aikaa sitten joku "liikennehenkilö" oli sitä mieltä että maamme päätiekilometristä ylläpidettäisiin kunnolla vain noin kilometriä.

Lopuilla 10 kilometrillä nopeuksia alennettaisiin tien kunnon mukaan ja vastaavasti lisättäisiin automaattista nopeudenvalvontaa. Joo näin se homma toimii. Lisää peltipoliiseja niin valtio saa lisää rahaa neekereille annettavaksi teiden kunnossapitoon niitä ei vitussa laiteta. Samalla voidaan myös potkia normipoliisit vittuun kun peltitoosat hoitaa niiden työt ja saadaan taas lisää rahaa jonka voi antaa vaikka apurahoina taiteilijoille. Sitten vielä suljetaan jokaisesta vähänkin pienemmästä kunnasta poliisiasemat niin voidaan laittaa siinä säästyneet rahat kansanedustajien taksimatkoihin.

Meikäläisen synnyinkunnassa pistettiin poliisilaitos säppiin muutama vuosi sitten meiltä matkaa sinne n. On se kivaa kun saa veromarkoille vastinetta. Hyväksikäyttöä työpaikalla Yritysjohtaja käytti miestyöntekijöitä häikäilemättä hyväksi. Vatsalleen alasti lattialle makaamaan, kädet ja jalat haralleen. Sen jälkeen painelua puisella, viisi läpilyötyä ruostunutta naulaa sisältävällä laudalla pakaroihin ja muualle vartaloon.

Kettinki kiristymään nahkaremmin kautta metallitangon ympärille. Laatikoiden päältä alas lattialle seisomaan useiden minuuttien ajaksi. Siinä pari kuvausta keski-ikäisen yritysjohtajan tavasta pahoinpidellä ja käyttää hyväksi nuoria miestyöntekijöitään. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen perjantaina neljän vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen yhdestätoista hyväksikäyttötapauksesta, kymmenestä pahoinpitelystä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan hallussapidosta sekä muista rikoksista.

Kiisti seksuaalisuuden Teot ajoittuvat ajanjaksolle 1. Mies palkkasi tai yritti palkata tuolloin edustamansa yhtiön palvelukseen yksitoista alaikäistä tai juuri täysi-ikäisyyden saavuttanutta nuorta miestä. Mies kiisti kaikissa tapauksissa, että hänen tekonsa olisivat olleet luonteeltaan seksuaalisia, mutta myönsi syyllistyneensä työsyrjintään sekä työturvallisuusrikoksiin.

Pahoinpitelysyytteiden kiistäminen perustui siihen, että täysi-ikäiset nuorukaiset olivat yritysjohtajan mukaan luopuneet oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen allekirjoittaessaan miehen kanssa sopimuksen. Mies tuomittiin maksamaan nuorukaisille kivusta ja särystä - euron suuruisia korvauksia. Henkisestä kärsimyksestä maksettavat korvaukset olivat suuruudeltaan - euroa. Miestä pidetään vangittuna siihen saakka, kunnes rangaistus pannaan täytäntöön. Eilisen ja sitäkin vanhempia uutisia tänään!: Saksan kommunistinen puolue mokasi: Saksassa on tapana antaa lapsille pieniä lahjoja, kuten makeisia, näiden ensimmäisenä koulupäivänä.

Saksan kommunistinen puolue päätti lahjoittaa Essenin kaupungin Adolf Reichweinin alakoulussa aloittaville kynät. Hyvä aie johti noloon tulokseen, kun 6-vuotiaan lapsen vihaiset vanhemmat ottivat kouluun yhteyttä ja valittivat, että kynässä on eroottisia kuvia naisista, uutistoimisto Reuters kertoi.

Kommunistinen puolue selitteli, ettei se tiennyt kynien todellisesta luoneesta, kun se osti ne kaupasta. Kuvat tulevat näkyviin vasta, kun painaa kynässä olevaa nappia. Olemme raivoissamme siitä, että näin lähellä pornografiaa olevia tuotteita voidaan myydä tavallisessa kaupassa, puolue kertoi tiedotteessaan ja lupasi koululaisille uudet lahjat. Puolue ilmoitti myös harkitsevansa oikeustoimia kauppaa vastaan. Veristä tekstiä talojen seinissä – poliisi pyytää vihjeitä Oulun poliisi pyytää vihjeitä loukkaavista ja uhkaavista kirjoituksista, joita on ilmestynyt asuntojen seiniin ja oviin.

Poliisille on tehty kirjoituksista neljä rikosilmoitusta. Kirjoitukset on tehty viimeisen vajaan kuukauden aikana. Kirjoituksia on ollut Raksilassa, Puolivälikankaalla, Nokelassa ja Toppilansaaressa. Kirjoitukset on tehty maalilla ja verellä. Kirjoitukset on kohdistettu nimeltä mainituille henkilöille.

Henkilöt ovat mukana politiikassa tai kuuluvat johonkin uskonlahkoon tai järjestöön. Rikosnimikkeinä ilmoituksissa on kirjattu laiton uhkaus, vahingonteko ja kunnianloukkaus.

Poliisilla ei ole tietoa tekijästä. Tekninen ja taktinen tutkinta jatkuu ja poliisi toivoo vihjeitä tekijästä tai tekijöistä vihjepuhelimeen Ei ole kukaan foorumilainen kun se olisi silloin tehty paskalla: Uhri on vuotias tyttö, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat. Pattaya Daily News -lehden mukaan hän vahvistaa vain tavanneensa naisen, joka on sanonut toimineensa alaikäisten tyttöjen parittajana.

Mies kertoi asuneensa Pattayassa 15 vuotta. Poliisin mukaan miestä oli seurattu useita kuukausia. Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Kukas foorumilainen tuo on? Hyvin suurilla painoilla harjoittelua tärkeämpää on lihasten rasittaminen äärirajoille, osoittaa McMaster-yliopiston professorin Stuart Phillipsin johdolla Plos One -tiedelehdessä julkaistu tutkimus. Tulos saatiin kokeessa, jossa kuntosalin vakiokäyttäjät nostivat normaalisti käytettäviä, oman maksimisuorituskykynsä ylärajoilla olevia sekä hyvin alhaisia painoja.

Raskaiden painojen käyttäjillä rautamäärä oli noin 90 prosenttia henkilökohtaisesta maksimisuoritustasosta. Näin suuria painoja pystyy nostamaan yhtämittaisesti vain 5–10 kertaa, ennen kuin täydellinen uupumus iskee. Kevyiden painojen käyttäjillä rautamäärä rajoitettiin noin 30 prosenttiin osallistujan maksimikyvystä.

Tällaisilla painoilla yhtämittaisia suorituskertoja kertyy vähintään 20–24, ja vasta tämän jälkeen lihaksisto ei enää jaksa jatkaa. Lihasten kasvattamisen ja voimistamisen avainsana on täydellinen uupumus, jossa henkilökohtaisen suorituskyvyn yläraja saavutetaan. Näissä olosuhteissa lihakset tuottavat valkuaisaineita, joista keho kasvattaa ajan mittaa uutta lihasmassaa. Uusi tieto voi muuttaa kuntosalin käyttäjien harjoitusmenetelmiä.

Mutta suurin hyöty saataneen niille ihmisille, jotka eivät pysty lainkaan harjoittelemaan kovilla painoilla. Kohderyhminä voisivat tulla kysymykseen vanhukset, syöpäpotilaat, vammoista tai leikkauksista tai sydänkohtauksista toipuvat ihmiset, Phillips ja kumppanit arvioivat.

Löytysköhän tää tutkimus jostain luettavaksi? Otsikossa puhutaan voimasta, artikkelissa sitten lihasmassasta? Eikä tuosta artikkelista nyt muutenkaan paljon jää käteen. Sain nyt sen kuvan tuosta, että kummatkin testiryhmät treenaili kulli vipattaen failureen asti. Eihän siinä varmaan ehdi kahta viikkoa kauempaan jumpata, sitten leikkaakin jo keskushermosto iloisesti kirahtaen kiinni..

Ei varmasti paljon voima und massander kasva: Edit- Tässähän se taitaapi olla; http: Alaston kauhu Mies raiskattiin – poliisi kertoi liikaa http: Jo poistetussa tiedotteessa kerrottiin, kuinka noin vuotias mies joutui toisen miehen raiskaamaksi yksityisasunnossa. Tekijä huijasi uhrin asuntoon väittämällä, että asunnossa odottaa uhrin naispuolinen nettituttavuus. Apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojan mukaan asiasta tiedottaminen oli sinänsä perusteltua, mutta tiedote paljasti liikaa yksityiskohtia rikoksen tekotavasta.

Omasta aloitteestaan asiaa tutkineen Pajuojan mukaan raiskauksen yksityiskohtaiselle kuvailulle ”oli vaikea nähdä perusteita”. Samoin poliisin internetissä ollut tiedote on ollut kenen tahansa – myös uhrin itsensä – luettavissa, toteaa apulaisoikeusasiamies.

Tiedote osoittaa tältä osin mielestäni komisariolta huonoa harkintaa. Näin voidaan estää vastaavia rikoksia ja saada epäillyn muita mahdollisia uhreja ilmoittautumaan poliisille. Komisario itse on todennut, että hän otti tiedotetta laatiessaan huomioon poliisihallinnon ohjeet avoimesta tiedottamisesta.

Komisarion mukaan oli todennäköistä, että tekijällä oli muitakin uhreja. Hän perusteli tarkkaa teonkuvausta juuri aikaisempien uhrien esiin saamisella. Apulaisoikeusasiamiehen mukaan kaikki lausunnonantajat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että rikos on selostettu tarpeettoman yksityiskohtaisesti tiedotteessa. Apulaisoikeusasiamies pitää riittävänä seuraamuksena komisariolle sitä, että hän saattaa ”vastaisen varalle” komisarion tietoon käsityksensä tämän menettelystä.

Poliisin hienotunteisuusperiaatteen mukaan ”rikoksen uhriksi joutuminen voi olla hyvinkin järkyttävä kokemus ja poliisin tulee pyrkiä ottamaan tämä huomioon eikä ainakaan lisätä uhrin kärsimystä”. Apulaisoikeusasiamiehen moitteista kertoo uutispalvelu Edilex. Alaikäistä poikaa hyväksikäyttäneen upseerin tuomio aleni Turun hovioikeus on alentanut länsisuomalaisen upseerin tuomiota alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ikaalisten käräjäoikeus tuomitsi viime vuonna miehen kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus lyhensi vankeuden kahteen ja puoleen vuoteen. Hyväksikäyttö alkoi pojan ollessa vuotias ja jatkui noin viisi vuotta. Pojan täytettyä 13 vuotta upseeri alkoi maksaa hänelle seksuaalipalveluista 3–6 euroa kerralta.

Mies oli pojan perheen tuttava. Hovioikeuden mukaan rikos oli törkeä, mutta hyväksikäyttöön ei liittynyt fyysistä väkivaltaa eikä tekotapa ollut erityisen nöyryyttävä.

Hovioikeus pienensi rikoksen uhrille maksettavat korvaukset 17 Käräjäoikeuden tuomitsema sotilasarvon menetys jää voimaan. Saadaanko Suomeenkin näin seksikkäitä tarjoilijoita? Viehättävistä naistarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta. Torstaina uutisoitiin hampurilaisketju Burger Kingin toisesta tulemisesta Suomeen. Burger King toimi Helsingissä ja Tampereella luvun alussa, mutta paikat lopetettiin kannattamattomina.

Nyt Burger King avaa ravintolan mahdollisesti Helsingin Jätkäsaareen. Myös toinen amerikkalaisyhtiö on kiinnostunut valtaamaan markkinoita Suomesta, nimittäin lähinnä vähäpukeisista tarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju. Hooters järjestää myös omia kauneuskilpailuja. Hooters-ravintolaketju tunnetaan vähäpukeisista tarjoilijoistaan. Hootersin kotisivuilta selviää, että yritys etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta.

Suomen lisäksi kohdemaita ovat muun muassa Venäjä ja Ruotsi. Tällä hetkellä lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta. Hootersin rantautumisesta Suomeen uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Niin, tuossahan haetaan franchising yrittäjiä. Olis varmaan ihan ok uravalinta tuossa. Saattaa olla että oma akka tykkäis kyttyrää mutta mitä siitä. Sitten kun mulla on oma Hooters kapakka stadissa, niin musklen pojille on kalja ja pillu aina ilmaista.

Jos ei housut miellytä niin ei muuta kuin lapualaisen lataamotyöntekijän tuliset terveiset ilmoille vain. Teinien roikkuvat housut ärsyttävät usein vanhempaa väkeä, eikä amerikkalainen Kenneth Bonds ole poikkeus. Herra Bondsin, 45, reaktio nuorisomuotiin tosin oli melkoisen yliampuva.

Kun Bonds näki kaksi lökäpöksyistä nuorukaista kotinsa edustalla Memphisissä Yhdysvaltain Tennesseen osavaltiossa lauantaina, hänen mittansa täyttyi. Bonds astui ulos ja käski hulttioita nostamaan housujaan. Kun teinit eivät suostuneet korjaamaan vaatetustaan, Bonds otti esiin puoliautomaattisen pistoolin, jolla hän ampui useita laukauksia. Toinen teineistä, vuotias poika, sai osuman pakaroihinsa. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon, mutta hän pääsi kotiinsa jo samana päivänä.

Bondsia syytetään nyt kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Hän pääsi maanantaina vapaaksi takuita vastaan, ja joutuu vastaamaan syytteisiin oikeudessa ensi viikolla. Selväpäinen ihminen ei vahingoittaisi toista pukeutumisen vuoksi, mies pohti. Oikein teki kun hulttioita ampui. Tähtäämisessä ois vielä parantamisen varaa, mutta jokainenhan tietää mitä amerikkalainen ammunta, etenki pistoolilla on.

Rätkitään vaan sinnepäin ja toivotaan että joskus osuu. Lökäpöksykänksteri jolla on ampumahaavat ja kaikki, teiniritsat pyörii ympärillä ku kärpäset. Palveluksen teki jampalle tää gunslingeri: Kolme viikkoa sitten alkanut "rasvasota" näkyy yllättävän nopeasti kansalaisten kulutustottumuksissa. Keskisuomalaisen mukaan voi kävi kaupaksi viime viikolla paremmin kuin toissa viikolla. Lehden haastatteleman Valion mukaan toimitukset kotimaan kauppoihin kasvoivat reilun kymmenyksen edellisviikosta.

Lehti pohtii, voivatko suomalaisten makutottumukset muuttua näin nopeasti. Valio tulkitsee muutosta kuitenkin varovaisesti, vaikka vuodenaikaan nähden ja myös viikkotasolla hyppäys on poikkeuksellinen. Vastaavia hyppäyksiä tapahtuu yleensä vain suurten juhlapyhien alla.

Voin käyttö kääntyi jo viime vuonna pieneen kasvuun, joka on jatkunut tämän vuoden puolella. Kiihkeä rasvakiistely sai sytykkeitä syyskuun puolivälissä esitetystä Yleisradion MOT-ohjelmasta. Ohjelmassa kyseenalaistettiin eläinrasvojen epäterveellisyys. Etenkin Joensuussa on viime aikoina tehty paljon rasistisia rikoksia, kertoo Iltalehti.

Uusnatsiliike on levittänyt sanomaansa myös Oulussa, Turussa ja Helsingissä. Joensuusta löytyi vappuna natsiskinien kokoontumispaikka, joka oli sisustettu erilaisilla natsi- ja Suomi-rekvisiitalla. Osa paikan päältä tavoitetuista on samoja, jotka johtivat luvulla Joensuun skinirintamaa.

Muukalaisvihaa perustellaan ylimitoitetulla isänmaallisuudella, sanoo Supon turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harju Iltalehdessä. Suojelupoliisi mainitsee erityisenä tarkkailun kohteena Suomen vastarintaliike -nimisen ryhmittymän. Ryhmä tiedottaa verkossa avoimesti toiminnastaan muun muassa näillä sivuilla. Sivujen mukaan Suomen vastarintaliike "päätettiin perustaa keväällä , kun oli jo selvää, ettei Suomessa ole yhtään kansallissosialistista liikettä suomalaisille kansallissosialisteille".

Ainakin verkkosivuilla ryhmän toiminta on varsin vähäistä. Facebook-ahdistelija vieraili Ilmajoella http: En seurustele enkä erityisemmin edes etsi kumppania.

Satuin kuitenkin Facebookissa tutustumaan amerikkalaiseen mieheen. Hän vaikutti todella ihanalta ja hienotunteiselta. Hän ei halunnut seksiä ja antoi kuvan, ettei hän halua millään tavalla hyväksikäyttää minua. Ajattelin, että voiko näin ihanaa miestä ollakaan ja rakastuimme. Poikaystäväni oli vuotiaan näkoinen ja komea, mutta hänen todellinen ikä oli En pitänyt ikäeroa niin vakavana, kun alussa kaikki tuntui liian hyvältä ollakseen totta.

Emme koskaan tavanneet seurustelumme aikana ja kirjoittelimme toisillemme. Kahden viikon jälkeen miehen toinen persoona tuli esille.

Hän alkoi vaatia minulta mahdottomia ja syytti raskaasti, jos en tehnyt hänen toivomuksensa mukaan. Hän vaati minua tulemaan luokseen ja hänellä oli jostain syystä kova kiire naimisiin. En suostunut lähtemään, koska pelkkä ajatuskin ahdisti. Miehen kirjeet muuttuivat niin ilkeiksi, että minun oli myönnettävä itselleni, etteivät poikaystävälläni olleet kaikki asiat kunnossa. Panin suhteen poikki enkä avannut hänen sähköpostejaan enää.

Mies laittoi ystävänsäkin minulle ajamaan hänen asiaansa. Poikaystäväni teki vielä YouTubeen videon minusta. Hän oli muokannut minun ja hänen kuvansa vierekkäin ja selitti videolla, miten minä olen toiminut väärin ja syytti videolla minua.

Kerroin videosta poliisille, mutta he kertoivat, ettei rikosta ole vielä tapahtunut, niin he eivät voi tehdä asialle mitään. Kaksi kuukautta meni, kun en mitään antanut itsestäni kuulua. Eräänä iltana ovikelloni soi. En koskaan mene avaamaan tuntemattomille ovea varsinkaan niin myöhään, ja sinä kertana minut täytti erityisen outo ja pelottava tunne. Poikaystäväni tiesi, etten mitenkään voisi lyödä ovea kiinni hänen äitinsä, suloisen iäkkään naisen edessä. Soitin yleiseen hätänumeroon ja poliisipartio lähetettiin kotiini.

Olin vetänyt ikkunani verhon sen verran alas, että saatoin kurkistaa ikkunastani, että milloin he lähtevät pois. Vatsaani kouraisi, kun näin poikaystäväni. Hän oli valehdellut minulle pituutensa, ja hänen hartiansa olivat lysyssä ja kasvonsa kuin vanhalla miehellä. Hän lähti pois mutta tuli hetken päästä takaisin mukanaan nuori nainen. Hän oli pyytänyt naista mukaan välikädeksi, kun hän menee tapamaan vaimoaan ja haluaa saada välit kuntoon tämän kanssa.

Nuori nainen luuli olevansa mukana hyvässä asiassa. Poikaystäväni oli kerinnyt lähteä, kun poliisit tulivat paikalle. Poliisit kielsivät minua jäämästä siksi yöksi kotiin ja kehottivat menemään yöksi ystävien luokse. Seuraavan viikon olin poissa kotoani, mutta tuttuni ja olivat kiinnittäneet huomiota mieheen, joka ravasi jatkuvasti kotini ovella.

Heiltä sain kuulla, koska minun olisi turvallista tulla takaisin kotiin. En senkään jälkeen päässyt rauhaan hänestä, vaikka poliisitkin olivat hänen kanssaan jutelleet. Hän aina keksi uuden Facebook-profiilin, jonka avulla hän pystyi lähettämään viestejä minulle. Lopulta minä keksin luoda itselleni uuden sähköpostin miehen nimellä. Minä kirjoitin entiselle poikaystävälleni mukamas omalta uudelta poikaystävältä, Olin yllättynyt kuinka helposti entinen poikaystäväni nieli syötin ja uskoi asian täysin.

Hän jätti minut totaalisesti rauhaan, poisti YouTube-videon, eikä hänestä ole enää kuulunut sen jälkeen mitään. Olkoon tämä tarina varoituksena kaikille, erityisesti viattomille nuorille tytöille, jotka ovat kumppania vailla.

Air Force personnel claim they experienced UFO activity near nuclear sites at which they worked http: Näin ruokateollisuus vedättää http:

...

Ilmaista seksiseuraa lahti seksi homo

5. syyskuu si eteenpäin luin Judith Butlerin teoksen Gender Trouble (). . voidaan pitää heteroseksualisoituina tiloina, joissa homoseksuaaliset työn- . kaan ihmisten jaottelu sukupuolielimiksi nimettyjen peniksen ja .. Lu- vun lopussa esittelen myös aineiston analyysin tekoa. Kuopio: Kuopion yliopisto. peräisin queer-teorian suunnannäyttäjäteoksesta, Judith Butlerin Gender seksuaalisuus/homoseksuaalisuus samaan tapaan kuin queer-teoreetikot tekevät”. käsiraudat, vaikka ne olisivatkin kevyttä tekoa ja päällystetty karvalla . Silti terveydestä, ”normaali” seksi määrittyy siis penis–vagina-yhdynnäksi, jossa. marraskuu thai massage cock suomi keskustelu iisalmi thai massage cock 33 Suomi keskustelu iisalmi antikvariaatti kuopio Mistä Kuopiossa voi .. Haluan sexiä vanhat naiset suutelu sex taima sex shop kaalimato. Entinen Playboy- malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin.

Peliculas maduras sexo oral porno gratis peliculas porno español videos porno sexo video de putas videos porno sexo entre lesvianas melanie monroe videos de lesbianas mujeres videos porno modelos follando vídeos de mujeres folladas gratis pollas grande trios amateur negras desnudas porno arabes xxx follando mamas cachondas follando porni español negros zorras videos pornos gratis maduras pajeandose maduras swinger porno playa chicas es.

con maduras espanolas porno gold porno españa porno espa vidios pprno gratis fiesta porno mujeres videos porno espñol negros porno de solteras tetonas sex famosa follando xxx pelis xxx vidios porno para mujeres con videos pornos de sexo maduro lamiendo coños peludos follando follando porno latinas folladas es porno para chicas amateur tube videos sexo asiatico sexo gratis diario ver pelicula porno video amateur video x video morena española follando mujeres maduras peludas vídeos porno tetas xx rubuas 19 videos trans porno hut tias con tetas perfectas coños peludos blanca nieves porno rubias tetonas parejas haciendo el colegio ash hollywood videos porno sexo voyeur porno xxl pono duro xxx porno hd travestis sexo conchas peludas pilladas follando coños peludos desnudos video mamadas maduras ver videos de gordas y gordas gratis sasha grey videos x chicas orinando sexo lesvico embarazada follando en la folla a joven follada xexo gratis travestis españoles películas porno amateur porn videos hombres desnudos videos porno gartis videos pornos de cumlouder se folla descargar gratis cumlouder mujeresmasturbandose videos pov xxx videos porno hd viejas follando videos porno sexo transexuales xxx gratis juegos porn 18 años 80 videos porno de mujeres putas maduras zorrras madura embarazadas sexo xxx trio porno gratis ver videos de viejos follando porno hd porno anal primera vez sexo cumloader xxx sexo gratis castellano maduras xxx gratis de maduras gordas viejas haciendo pajas tetonas gordita follada por dinero torbe mujeres maduras sexo gratis videos porno gratis orgias lesbicas xxx folladas en español superguarras anal video porno africanas videos cunnilingus tetonas interracial madura chicas sexys desnudas videos pprno actrices porno abuelas follando lesbianas españolas petadas hd videos porno latinas follando ver videos lesbianas petardas chicas guaras videos porno de lesbianas viejas porno españolas gratis videosputas sexi porno gratis orgia lesbianas videos bixesuales vidios pormo gratis peludas hentai video tetas buenas desnudas madre hija follando descargar videos transexual tube xxx videos x gratuitos transexuales videos videos masajes eróticos gratis sexo porno peliculas porno bisexual porno corridas en la playa viejas jenna jameson xxx tetas grandes sexo video porno hd tias en español maduras.

con mujeres sado gratis chupando pollas grande porno gratis porno dunia montenegro maduras chicas con porn videos porno gratis travestis follando actrices x porno de mujeres con follada romantica enanas porno de parejas follando pollones xxx rubias tetonas morenas pollas culonas sexo rubias lesbianas muy zorras lesbianas teniendo sexo por dinero torbe cortos porno sado xxx chicas haciendo el amor follando masajes erotico video pirno español vidios pornos españoles gratis casting sexo gratis de solteras x de gordas gratis de sexo web cam xxx vidios gratis de mujeres videos porno gratis xxx viejas lesbianas videos gratis abuela follando pelis sexo porno españoles penes de gratis videos xxx morenas maduras ver pelis porno pelirrojas porno gratis chicas y maduras zorrras páginas porno x gratis porno tríos porno masajes eroticos porno porno amateur videos pornos de transexuales gordos follando videos cunlauder los mejores videos las tetas naturales video porno hd porno casero peliculas porno hut tias cachondas follando asiaticas porno años lesbianas porno españolas videos gratis videos maduritas mujeres tetonas x bdsm extremo corrida sexo anal chupando pollas negras maduritas travestis videos porno tub videos porno sexo maduras porno videos tetas perfectas peludos hd vidio virgen xxx xxx xxx videos porno de putas follando gordas follando silvie delux 18 porn videos gratis porno gai porno rubias videos eroticos de gusto videosexo videosporno maduras calentorras tori black videos follando a su hija cunnilingus videos porno las mejores actrices xxx 18 anal español maduras porno de gordas gratis porno gratis rubias abuelas folladas hentaies porno las mas putas monica beluchi porno.

Homoseksuaaliseen gay novellit old shemale

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs