Shemale seuraa roodos homoseksuaaliseen

Kun amerikkalaisessa teeveeohjelmassa esiintyvä nainen räväytti rintaliivinsä auki, niin että nänni näkyi, se aiheutti suuren skandaalin ja teeveeyhtiön anteeksipyynnön. Sitä pidettiin juuri lapsille traumatisoivana. Meillä ikärajat filmeissä ja teeveessä menevät siten, että alastomuus on täysin sallittua. Asiallinen seksikin käy, mutta väkivaltaan suhtaudutaan kielteisesti. Amerikkalainen väkivaltaviihde taas on siellä lapsillekin sallittua. Meiltä katsoen, amerikkalaisuus on peräti sairasta.

Meikäläinen saunakulttuuri on useimmille amerikkalaisille aivan pöyristyttävää. Naiskaveri Asiallinen,luotettava nakumies 57v etsii nakunaista. No se amerikkalainen kaksinaismoraali on jotain aivan toiselta planeetalta.

Juu ja riippuu voimakkaasti alueesta, ns. Ei alastomuuteen ainakaan Suomessa kovin luontevasti suhtauduta. Montako kylpylää tai uimahallia meillä on, joissa saa olla nakuna muualla kuin omalle sukupuolelle rajatuissa tiloissa?

Onko meillä hyväksyttävää mennä tavalliselle uimarannalle alasti? Voiko vaatteita vaihtaa vapaasti melkein missä vain? Jenkeissä ei miehet saa olla miesten kesken alasti eivätkä naiset naisten kesken alasti. Toisaalta, mitä järkeä on kritisoida, että "saa olla nakuna muualla kuin omalle sukupuolelle rajatuissa tiloissa? Siksi, että kun vaikka uimahallissa allastila on yhteinen, niin se tarkoittaa, ettei siellä saa olla alasti ollenkaan.

Toisekseen, sukupuolen mukaan erottelu riippumatta liittyykö se alastomuuteen vai johonkin muuhun ja alastomuuden täysin keinotekoinen uima-asupakolle ei ole mitään käytännön perustetta rajoittaminen luovat ikävää ilmapiiriä.

Kolmanneksi, tällaiset rajaukset lisäävät mm. Neljänneksi, perheelliset, pariskunnat ja muuten vain toistensa seurassa olevat pakotetaan erilleen, jälleen keinotekoisesti. Alastomana uinti olisi miessten tirkistelyn ja kähmimisen sallimista. Miehet eivät vaan osaa käyttäytyä. Porttikieltoja voi antaa, ja oikeus määrää tarvittaessa kovemmat rangaistukset. Eikä kukaan ole vaatinut alastomuuden pakollisuutta. Burkha-maissa sanotaan, ettei naisen hiuksia voi paljastaa. Jossain sanotaan, ettei bikineissä voi olla.

Jossain sanotaan, ettei alastomuus toimi. Enpä minäkään väittäny, että meillä olisi riittävän luontevaa, kaukana siitä, mutta Amerikassa on vielä paljon huonompaa.

Vielä sata vuotta sitten monet ihmiset olivat alasti. Nyt Afrikassakin ja Etelä-Amerikassa vain harvat. Alastomuus on käynyt perin harvinaiseksi yksinkertaisesti kahdesta syystä, a on saatavissa halpoja vaatteita, b ihmiset ovat levittäytyneet myös kylmille seuduille.

Ihmisen historia on n. Tästä ajasta ihmisten enemmistö tuskin on ollut pukeutunut kuin kymmenkunta tuhatta vuotta, siis hetki sitten. Tänä aikana geenimme eivät ole muuttuneet juuri miksikään. Miten ihmeessä ihmiset tulivat toimeen ilman "tirkistelyä" samoilla geeneillä ihmisen koko pitkän historian ajan?

Eiköhän ole täysin luonnollista, että ihminen katselee toisen sukupuolen, tai homoseksuaalisesti suuntautuneet oman sukupuolen edustajia? Ihmisen luonnollisin olotila on olla alasti, edelleen jos lämpö sallii, siis uimahallissa, kesällä, ja myös kotona muulloinkin.

Silmät sirillä ja kurkkimista pensaan takaa? Vai olisiko vahtaamista lautojen ravosta? Vaimon kanssa menemme aina nakurannalle Rhodos, Kroatia, Kanarian saaret, Näillä rannoilla mieli vapautuu usein ja touhutaan kaikkien nähden. Kun on kohdalle osunut niin on menty viereen katsomaan ihan mielenkiinnosta kuten yleensä mennään. Monestikin ympärille kertyy hlö: Koskaan ei ole pyydetty poistumaan tai syytetty tirkistelystä.

Samoin itse olemme jokusen kymmenen kertaa esittäneet omat esityksemme ja aina asia on kiinnostusta herättänyt. Emme ole kokeneet että ympärillä olevat olisivat tirkistelleet. Näistä on syntynyt paljon uusia tuttavuuksia. Kyllähän lapsikin ymmärtää että katsoo jos kiinnostaa. Ei katso jos ei ole mitään katsomista. Suomalaiset ovat hyvin vapautuneita nudistirannoilla ja eritoten swinger clubeilla, jotka nyt meilläkin kovin yleistyvät.

Harmi että emme oikein pääse kasvamaan mittojemme mukaan kun luterilaisuus painaa valitettavasti vieläkin synninleimaa alastomuuteen. Kauniina kesäpäivinä Porin Yyterin nudistirannalla kokee hetkittäin kansainvälistä tunnelmaa, mutta niin kovin vähiin jäävät hellepäivät.

Suomessa voisi olla nudistikylpylä. Nudistihotelleja maailmalla on satoja ja pärjäävät hyvin. Uskon että Suomessa olisi tilaa yhdelle nudistihotellille. Olisi varmaankin aina täynnä. Ei ehkä toteudu kun nyt viimeisen viiden vuoden aikana on viimeisetkin yhteissaunat purettu pois. Tästäpä tulikin mieleen että noin viidenkymmenen etelän reissun jälkeen huomaan Suomen olevan ainoa maa, josta ei voi ostaa viinipulloa tavallisesta kaupasta.

Suomi on myös ainoa maa, jossa ei voi hotellia ottaa All Inclusive -paketilla, koska täällä ei saa asiakas itse ottaa viiniä.

Tarjoilijan täytyy se erikseen antaa ja se täytyy erikseen veloittaa. Olemme hieman junttikansaa, aikamme alkuasukkaita. Tirkistelijä ei yleensä pyri kontaktiin tirkistelyn kohteen kanssa vaan muodostaa tästä eroottisia fantasioita itsetyydytyksensä tueksi.

Toisinaan on sanottu voyeuristiksi myös henkilöä, joka yhdynnässä ollessaan nauttii siitä, että läsnä on tirkistelijä. Toiminnasta saattaa kehittyä riippuvuutta aiheuttava pakkotoiminto, jolloin puhutaan sukupuolisesta tirkistelyhäiriöstä ICD F Useimmilla henkilöillä, joilla on diagnosoitu seksuaalinen tirkistelyhäiriö, on todettu heikot sosiaaliset taidot, voimakkaita alemmuuden ja riittämättömyyden tunteita ja epäkypsyyttä kohdata toinen ihminen seksuaalisesti tasavertaisena yksilönä.

On myös olemassa tirkistelynhalun muoto, joka ei tuota seksuaalista kiihottumista. Tällainen tirkistely on useimmissa maissa kriminalisoitu kotirauhaan ja yksityisyyteen kohdistuvana rikkeenä ja hyvien tapojen vastaisena. Äläkä sekoita seksiä, naturismia ja alkoholipolitiikkaa toisiinsa. Olet kyllä freudilaisen psykologian kahleissa ja kuvittelet sen mukaisesti kiinnostusta katsella seksuaalitoimintoja ja harrastaa niitä julkisesti poikkeamiksi. Nikki "markkujatiina" ovat täysin oikeilla jäljillä pitäessään niitä aivan normaaleina ja yleisinä.

Vaikka seksuaalinen suuntaus olisi harvinainenkin, ei ole mitään syytä puhua poikkeavuudesta. Onhan ydinfyysikkokin harvinainen, mutta ei hän ole poikkeava. Syntyjään punatukkainen on harvinainen, mutta ei hänkään ole poikkeava.

Kun FKK-liike, Freikörperkultur, nudismi, naturismi, oli nuori runsas sata vuotta sitten, alastomuuskin oli sopimatonta. Sen vuoksi liike joutui sosiaalisessa paineessa jatkuvasti toistamaan, että kyseessä oli "ideale Naktheit", ideaalinen alastomuus, johon ei kuulunut minkäänlaista seksiä.

Nykyisinkin jotkut naturistit ovat jämähtäneet tähän, mutta yhä useammat, varsinkin ulkomailla, ovat ruvenneet pitämään seksiä aivan luonnollisena. Julkinen seksi ja naturismi sopivat hyvin yhteen. Ei ole pelkästään luonnollista, että ihminen nauttii nähdessään toisen, tai homot saman sukupuolen, sukupuolielimet, vaan myös julkinen seksi on kaunista ja hyvää, pyhää ja puhdasta. Siinä kaksi tolloa, joilla käsitteet sekoittuvat omiin ajatuksiin.

Nikkisi on aivan sopimaton. Ihmiset voivat olla eri mieltä asioista. Jos nimittelee toisia tolloiksi, ei ole sivistynyt. Määritellystä käsitteestä ei voi vallita epäselvyyttä. Esimerkiksi metri on saman pituinen niin Inarissa kuin Turussakin. Ei siihen kenenkään mielipide vaikuta. Muun väittäminen on moukkamaisuutta. Samasta asiasta voi olla eri määritelmiä, jotka eivät ole yhtäpitäviä.

Sinun määritelmäsi nudismista on vain sinun määritelmäsi. Sitä paitsi määritelmä ei salli kehitystä, mutta ilmiöt muuttuvat. Metri on määritelty siten mallimetri, aallonpituuden monikertaan perustuva määritelmä ja nykyinen valon kulkemaan aikaan perustuva määritelmä , ettei metrin pituus muutu.

Saat määritellä miten tahansa, mutta määritelmäsi ei ole enää monien nudistien noudattaman käytännön mukaista. Se ei enää ole validi. Elät aikaa yli vuotta sitten. Monet ovat menneet ohitsesi. Ei voi olla nykynudismiin vaikuttamatta, että seksiä pidetään hyvänä, ennen pahana. Paralleeli muutoksesta löytyy myös vittukarvojen poistosta. Kun se oli uutta, monet vanhankannan nudistit pitivät sitä asiaankuulumattomana.

Kun se kuitenkin tuli muun nykyajan kulttuurin mukana, vanhakantaisten oli se joko hyväksyttävä tai teeskenneltävä olevansa sitä huomaamatta. Oikeasti hekin nauttivat, kun saivat nähdä naisen sukupuolielimet paremmin, mutta piti edelleen teeskennellä. Naturismin ja nudismin välillä voidaankin nähdä ero yhteisöllisyydessä ja järjestäytyneisyydessä: Naturismin ideologialle tärkeää on yhteisöllisyys: Nudismi perustuu taas pikemminkin henkilökohtaiseen tarpeeseen olla alasti.

Jokapäiväisessä kielenkäytössä nudismia ja naturismia ei useinkaan eroteta toisistaan, vaan usein nudismi viittaa kaikkeen alastomuuteen ja sen julkiseen harrastamiseen liittyvään. Myös Suomessa nudismi viittasi pitkään yleisesti alastomuuden harjoittamiseen. Termien nudismi ja naturismi käyttö vaihtelee myös kulttuureittain: Pohjois-Amerikassa sana nudismi on käytetympi. Jotkut nudismin tai naturismin harjoittajat pitävät eri syistä jommastakummasta termistä, toiset alastonkulttuurin harjoittajat eivät vuorostaan samastu kumpaankaan nimitykseen.

Sanaa naturismi saatetaan pitää vähemmän leimaavana kuin nudismia ympäröivän kulttuurin piirissä. Siis minähän en ole niin hullu, että alkaisin määritellä itse asioita, joilla on jo peräti kansainvälinen määritelmä.

Et määrittele, mutta turvaudut Kansainvälisen naturistiliiton määritelmään. Sekä sinä että liitto elävät menneessä ajassa, johon ei ole paluuta vaikka kuinka haluaisitte. Te ette omista alastonrantoja. Yhä useammat myös katsovat, että seksiä voi sekä esittää julkisesti että katsoa. Ihan kuin voi esiintyä tanssissa tai katsoa tanssia. Palstalla oli taannoin luotsi, joka poisti kaikki keskustelut, jotka vivahtivat seksin ja nudismin kytkentöihin.

Saattaa olla, että olit itse tuo henkilö, koska tyylinne on sama. Tuloksena oli, että palsta näivettyi, kun ihmiset eivät viitsineet kirjoittaa, kun kirjoitus kuitenkin olisi sensuroitu. Kokonaisen vuoden ajalta saattoi olla vain puolenkymmentä kirjoitusta, jopa ei ollenkaan. Palsta oli enää ilmoitustaulu, jossa mainittiin milloin ja missä olisi kokoontuminen. No nyt palsta on varmasti S Maailmalla tapahtuu, mitä tapahtuu, ette te voi määritelmillänne vaikuttaa mitään siihen, miten nakurannalla ollaan.

Kyllä tekin sinne saatte tulla, mutta on hyväksyttävä, miten kehitys muuttaa asioita, tai sitten kokoontua vain pienpiirissä. On yksin sinun määritelmäsi, missä ajassa eletään. Palstan näivettyminen taas on suoranaista seurausta näiden seksihurvittelijoiden kirjoittelusta. Todellinen naturisti ei moisessa seurassa viihdy. Muuten - tänä vuonna ei tada olla vielä ainuttakaan naturistikirjoitusta. Miksiköhän on täällä olemassa Seksi-foorumi? Joku kuvittelee jonkun asian olevan niin kuin luulee sen olevan.

Tämä määritelmä on sitten esitetty tällaisena eteenpäin, hyväksytty ja kulloisessakin "mediassa" julkaistu. Lähes kaikki on määritelty. Olkoon tämä oireyhtymä tästä lähtien vaikka F Näitähän voi keksiä pilven pimein ja diagnosoida kaikki. Millään määrittelyllä luonnollisestikaan mikään ei muutu. Totuus on siitä validi että se on niin kuin se on, riippumatta siitä tiedämmekö sitä tai emme.

Olen nykyisen mieheni kanssa kiertänyt muutaman kerran nudistirannoilla. Edellisen sulhasen aikaan enemmän ja myös joissakin naturismitapahtumissa. Näissä ei mitenkään kovin harvinaista ole törmätä julkiseen touhuiluun. Aitoon naturismiin sitä ei mielletä, mutta jos nuorempia ei ole läsnä niin tuonne tilanteet usein vievät.

Nudistirannoilla julkiset touhuilut ovat ihan arkipäivää. Ei tarvitse olla ihan Cap d'Agde. Ihan Suomessa heinäkuussa hellepäivänä Yyterissä muutamia "esityksiä" on päivittäin. En ole koskaan kenenkään paikalla olleen kuullut tätä paheksuneen. Toki monen muun kylläkin joka ei ole edes rannalla käynyt.

Köllötellään sitten niin kuin köllötellään, vaikka ristiin rastiin. Niin tai näin niin totta on sanovat mitä sanovat. Kuten toteat, on ihmisiä, jotka kunnioittavat lakia niin syvästi, että toimivat aina sen mukaan.

Ja sitten on niitäkin, jotka toimivat lain mukaan vain silloin, kun heille se sopii tai siitä on heille hyötyä. Toteat kuuluvasi jälkimmäiseen ryhmään. Kaikki eivät ole ja toimi kuten Wibelius. Lain tulkintakin muuttuu ajan mukana. Siellä katsotaan olevan vapaammmat säädökset. Vaan yksi on ja pysyy: Muuten, et varmaan huomannut, että vaikka Suomessa muuten noudatettiin Ruotsin lakia, keisarin-suurruhtinaan määräys oli AINA sen yläpuolella.

Wibelius isotteli niin kuin eräs nykyisinkin. Jaa että päätit vaihtaa puheenaihetta heti saatuasi takkiisi. Keisarin edustaja kumarsi ja kääntyi pois Klikkasin tuon illan jälkeen itseni verkkopankkiin, ja liityin Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi. Järjestö tukee naisten yrittäjyyttä ja toimentulon kehittämistä viidessä eri maassa.

Se toimii Kirkon Ulkomaan avun alla, muttei tee minkäänlaista käännytystyötä. Minulle KUA on hyvä signaali, koska se on yksi niistä lafkoista, joissa raha menee varmimmin oikeaan kohteeseen. Esimerkiksi NP lähettää keskimäärin 84 prosenttia lahjoitetuista rahoista suoraan kohteeseen. Vanhana taloustieteilijänä lol tykkään NP: Pointtina on lahjoittaa rahat 15 - 30 hengen yhteisöille, joihin kuuluu keskenään tuttuja naisia. Nämä yhteisöt toimivat kyläpankkeina ja päättävät itse säännöistään.

Idea on kuitenkin se, että paikalliset naiset saavat lainaa tällaisesta pankista esimerkiksi ammatin hankkimiseen, ja valmistuttuaan ja alettuaan tienata elantoaan he maksavat lainan pienellä korolla takaisin.

Takaisinmaksun jälkeen koko pääoma jaetaan jälleen lainoina eteenpäin. Ulkopuoliset tahot eivät siis tee voittoa kyläpankkitoiminnalla.

No, tuolloin vuoden jälkeen minulle kävi sitten vähän ajan päästä niin, että asuntolainaa ottaessa vaihdoin pankkia, ja osa kuukausilahjoituksistani tipahtivat siinä samassa pois, NP mukaan lukien.

Joskus minun laiskuuteni ja hajamielisyyteni on käsittämätöntä, enkä saanut aloitettua kuukausilahjoitusta uudesta pankista. Kunnes tänä keväänä, kun ystäväni Sara mainitsi Naisten Pankista, muistin taas koko homman. Olen vähän sitä mieltä, että jos minulla on varaa laittaa euroa joka kuukausi etf- ja indeksirahastoihin kerryttämään minun omaa varallisuuttani, niin minulla on myös varaa laittaa 30 euroa hyväntekeväisyyteen joka kuukausi. Kaikille niille, joita kiinnostaa köyhyyden poistaminen, naisten oikeudet ja helppo tapa tehdä hyvää, niin suosittelen joko laittamaan tuonne jonkun könttäsumman 30 eurolla nainen saa jo ammatin!

Se onnistuu nopeasti Naisten Pankin verkkosivuilta , josta löytyy muutenkin enemmän tietoa aiheesta. Suosikkigraafikkoni, Saara Helkalan , käsialaa. Olin toukokuussa aivan järjettömän hauskalla Tallinnan-matkalla  kolmen ystäväni kanssa. Koska seura koostui häpeilemättömistä ja kommentointivalmiista smuiduista, päädyttiin yllättäen tekemään matkasta myös video, jolla jaamme ehdottomasti tärkeimmät ja syvällisimmät elämänohjeemme, eli asiat, jotka kannattaa tehdä tai oivaltaa ennen kuin täyttää Ja tämä tuli siksikin sopivaan aikaan, että minä täytän sunnuntaina 31, joten neljääkymppiä kohti ollaan menossa!

Mukana siis Tiia ja Anna, jotka tekevät muun muassa hillitöntä Kaverin puolesta kyselen -podcastia jota minä olen ollut aikoinaan konseptoimassa, joten suosittelen kuuntelemaan!

Muista tilata mun YouTube-kanava ja katso myös nämä videot: Teos on puhdasta kultaa, jokainen sivu tarjoaa oivalluksia ihmisen historiasta, ja veikkaan, että palaan tähän tietokirjaan blogissa vielä uudestaankin. Harari puhuu siitä, mikä on luonnollista ja epäluonnollista , ja tulee siihen tulokseen, että biologisesta näkökulmasta katsoen mikään ei ole epäluonnollista.

Eli se mikä on mahdollista, on myös luonnollista. Aidosti epäluonnollista käyttäytymistä, eli sellaista, joka uhmaisi luonnonlakeja, ei ylipäänsä voi olla olemassa, joten sitä ei tarvitse erikseen kieltää. Voisi olla epäluonnollista, jos minä juoksisin valoa nopeammin tai joku toinen ihminen yhteyttäisi, mutta näin ei vain tapahdu, koska luonnonlait ohjaavat meitä niin. Kulttuureilla on usein tapana väittää, että ne kieltävät epäluonnollisia asioita. Tyyliin "homoseksuaalisuus on epänormaalia, koska samaa sukupuolta olevien ihmisten suhteista ei synny lapsia, joten sen täytyy olla luonnotonta eli se pitää kieltää".

Oikeasti tällaiset käsitykset eivät tule millään lailla biologiasta, vaan täysin teologiasta, kuten kristinuskosta tai islamista. Harari selittää, miten kristityssä teologiassa ajatellaan, että Jumala on luonut ihmiskehon ja suunnitellut, että jokaisella ruumiinjäsenellä ja elimellä on tietty tarkoitus.

Jos me käytämme ruumiinosiamme ja elimiämme Jumala aikomaan tarkoitukseen, kyse on luonnollisesta toiminnasta. Jos taas käytämme niitä muuhun, se on epäluonnollista. Harari jatkaa, että evoluutiolla ei kuitenkaan ole tarkoitusta. Elimet eivät ole kehittyneet tiettyyn tarkoitukseen, ja tavat, joilla niitä käytetään, ovat jatkuvassa muutostilassa. Ihmiskehossa ei ole yhtäkään elintä, joka tekisi vain sitä, mitä sen prototyyppi teki saadessaan alkunsa satoja miljoonia vuosia sitten.

Se sai alkunsa, koska ensimmäiset monisoluiset eliöt tarvitsivat keinon saada ravintoa. Nykyään sillä edelleen lapotaan ruokaa sisään, mutta suutä käytetään myös puhumiseen ja suutelemiseen. Harari ottaa toisenkin esimerkin: Erään teorian mukaan siivet kehittyivät lentokyvyttömien hyönteisten ulkonemista. Ulkonevat kasvoivat, koska näin hyönteinen pystyi imemään enemmän auringonvaloa sisään ja pysymään lämpimänä. Ja sitten yhtäkkiä niillä pystyikin myös lentämään.

Myös sukupuolielimemme ja -käytöksemme ovat monitehtäväisiä. Seksi kehittyi kyllä suvun jatkamista varten, mutta monet eläimet käyttävät sitä myös muihin tarkoituksiin kuin pienten kopioiden tuottamiseen itsestään. Esimerkiksi simpanssit käyttävät seksiä poliittisten liittoutumien lujittamiseen, läheisyyden luomiseen ja jännityksen laukaisemiseen. Miksi se ei olisi luonnollista?

Otettiin juhannuksena yhden mun vanhimman ystävän, Katarinan eli Kapukapun kanssa potretteja. Lapsen voi hyvin hankkia yksin. Käytettiin sunnuntain hellepäivä parhaalla mahdollisella tavalla: Purjehdittiin isän perheen kanssa Helsingin edustalla, kierrettiin Suomenlinnaa ja lähimaisemia.

Meitä oli veneessä yhteensä yksitoista ihmistä, nuorin alle vuoden. Koko päivä oli niin tulvillaan onnenhyrskäyksiä, että on vaikea eritellä, mikä oli hienoin hetki. Auringonläikät meressä liikkuivat meidän mukana, purjevene lipui eteenpäin sulavasti. Makasin kannella ja katselin ison purjeen huippua miettien, että voisin katsoa tätä näkymää vaikka elämäni loppuun asti.

Myös mun pieni kaksivuotiaani innostui purjehtimisesta. Se tasapainotteli jo kannella ihan ammattilaisen elkein, ihmetteli suurta merta ja hengitti meri-ilmaa. Sisätilaa veneessä on kahden kajuutan verran, joten Alppunen pystyi juoksentelemaan ja ilakoimaan tilavasti. Oikeastaan tuollainen vene on juuri sopiva kaksivuotiaalle, ei ollenkaan ahdas, vaan kompakti. Autossa pahoinvoiva lapseni pärjäsi hyvin keinuvassa veneessä. Merenkäynti ei toki käynyt kovinkaan villiksi missään vaiheessa, mutta tämä oli hyvä todiste siitä, että voimme purjehtia jatkossakin.

En osaa sanoa, mikä meressä tekee minut niin onnelliseksi. Siellä on jotenkin vain tilaa ajatella. Kun katselee taivasta mereltä käsin, on suoranainen velvollisuus ajatella jotain muuta kuin seuraavan viikon to do -listaa. Purjehtimiseen kuuluu jotenkin sellainen herttainen hyväntuulisuus, kaikki ovat kirjaimellisesti samassa veneessä. Meidän veneilyyn kuuluu ylipäänsä sellainen leppoisuus, kaikki tehdään verkkaisesti.

Juodaan sumppia, rupatellaan, otetaan päiväunet, käännetään ruoria. Isän perheen vene on huomattavasti isompi ja tasaisempi kuin mun ja Oton H-vene. Sen kanssa purjehtiminen on tosi erilaista, ehkä vähemmän fyysistä ja rauhallisempaa. Mutta kyllä mä ajattelin nyt kokeilla ottaa Turussa Alpun meidän H-veneeseen, ainakin jollekin lyhyelle purjehdukselle.

Se nautti tuolla olostaan niin paljon, jaksoi yllättävän rauhallisena istuskella siinä ruorin vieressä, niin ehkä sitä voisi kokeilla. Pientä skabailua oli siitä, että aina kajuutan ulkopuolella täytyy olla pelastusliivi, mutta kun olen muuten melko löperö äiti, niin sitten Alppu kyllä tottelee, kun sanon painokkaasti, että tämä homma menee nyt näin ja asiasta ei keskustella.

Ennen kaikkea toivon, että Alpun keho ja mieli tottuvat veneessä olemiseen. Se on omanlaista elämää, ja on hauska, jos Alppu nyt pikkuhiljaa kasvaa siihen kiinni. Nyt on sellainen olo, että pitäisi päästä heti uudestaan merelle.

Nostaa se ankkuri ja ne purjeet. VR Matkustaminen, kuten elämä yleensäkin, on hyvin erilaista lapsen ja aikuisen silmin.

Kotona aamulla Aikuisen näkökulma: Konduktrööri tarkastaa liput A: Missäs puhelimeni nyt olikaan Mä en saa sitä sieltä pois enää. Äitini, miten saatoit pettää minut näin. Kun aamupalat saapuvat pöytään A: Juna saapuu asemalle A: Menipä matka kevyesti, Alppukin käyttäytyi niin mukavasti.

En mene rattaisiin, jään tänne ikuisksi ajoiksi riehumaan. Ahaa, tällainen pieni loppupaini matkalle. No, kammetaan väsynyt lapsonen rattaisiin. Vanajaveden rannalla, matkalla linnalle A: Tunnin päästä Hämeen linnassa A: Sivistys imeytyy häneen puuhevosella ratsastamisen ja ritarileikkien kautta. Täällä on mukavan sokkeloista, erinomaista juoksentelutilaa. Minä vain vähän maistan, kokeilen ja testailen! Kiitos ja ylistys tarjoilijoille, jotka tuovat oma-aloitteisesti lelukorin lapselle.

Aseman portaissa on pitkä vaunuliuska, täydellistä, minäpä käytän tätä liukumäkenäni! Kotona L spontaanisti, kerrankin heruttelematta lapselta: Senkin ihana kulta, niin olikin! Suosittelen pieniä päiväretkiä ihan kaikille, ne tekevät elämästä hetkessä hauskempaa!

.

Seksiseuraa heti seksikauppa homo

Shemale seuraa roodos homoseksuaaliseen

Maduras gordasxx pollasgrandes videos amas de lucia xxx vídeos videos bideos xxx putas pajas videos maduras en castellano doble penetracion porno rubias 19 desvirgacion anal videos pornos españolas fontanero tetona peliculas porno mujeres fallando videos porno gratis cachondas follando videosdesexogratis sexo transexuales follando pollas enormes naturales videos jovenes videos de sexo con chicas corriendose follando porn videos porno viejas gordas lesvianas videos viejasputas putillas follando gratis actor porno de sexo con silvie deluxe tu porno videos poeno gratis bbw pajas mujeres maduras embarazada follando videos porno moms xxx madres porno español porn videos de mujeres maduras abuelas secretaria vídeos porno videos pornno las mejores vídeos gratis de casa cachonda videos gratis bideos pornos maduras pelis gratis lesbianas monjas rubios videos maduras pelis porn porno tran sexo entre lesbianas besandose porno español jade kitty jane videos de guarras viejas milf porno.

cumlouder porno xxx porno de maduras porno español porno gratis de polla larga como follar con tios follando julie cash maduras videos gratis porno hentay en español putas hd xxx negras cachondas gratis porno gordas maduras videos masajes lesbianas xvideos porno xl tube chicas desnudas videos gratis paris porn porno tetas de putas tetonas muy guarras follando en el coño maduras ver videos porno hd porn videos porno intercambio parejas videos xxx videoporn casting español videos gratis amateur xxx videos free videos pornno casting español tetonas chicos y sexo lesbianas viejas lesbianas pelis porno cumlouder videos xxx webcam videos españoles mui zorras swingers follando porno latinas maduras maduras.

con maduritas solo porno xxx free porno x video videos gratis descargar videos actrices porno sensuales viejas cachondas rubias peludas seso duro travesti pollon x-art videos de lesbianas viejas porno duro xxx gordas videos sexo porno cachas videos porno gratis sasha grey anal gratis mujeres haciendo sexo trio streaming porn videos sexo de maduras porno gratis fotos gordas negras desnudas paja con pollas peludas follando latinas indias follando porno gratid gorda xxx porno xxx pelis xxx xxx sexotube chicas con polla transexual morenas calientes follando chicas sexo xxx sexo duro videos latex porn videos maduritas porn pov porn free culos gigantes videos porno amateur porn videos lesbianas follando masajes maduras amateur xxx negras cachondas videos viejasputas putillas follando en lenceria porno clasic desvirgacion anal brutal lesbianas gordas follando pollas chicas masturvandose abuelas follando en la cocina videos porno en la playa viejas gordas ver pornos travestis en la despedida soltera ver vídeos porno gratis porno con putas follando pelis porno gratuitos orgias lesbicas videos primera vez sexo en playas nudistas porno x maduras tetonas maduras gratis videos sexo viejas videos maduras amateur xxx xxx madura se la calle videos porno hombres desnudos videos lesvianas folladas lesbianas videos amateurs follando samia duarte sexso peliculas porno en castellano follar gordas gratis maduras gratis madres porno españoles cumloader xxx folladas alanah rae japonesas chicas sexis desnudas polla transexual morenas videos dunia montenegro maduras eroticas videos porno castellano maduras xxx follar mamadas gratis follar petardas asiaticas porno gratis lesbianas latinas porno gratis tetona masturbandose videos porno gratis porno gai pollas de follar con madura cumlowder videos porno lesbiana rubias videos películas pornográficas gratis pollas grandes actrices porno con viejas cumloader art porn maduras porno secretarias porno maduras torbe mujeres maduras follando webcams sexo hd tias follando muy viejas maduras sexys amateur hd follando tetas grandes pollas mejores tetas naturales hombres blacks on blondes maduras gratis porno abuelas anal hd enanas porno mamadas cachondas follando viejas foyando porno maduros vidios pornos gratis chicas haciendo pajas tube videos porno caliente descargar videos xxx viejas jenna jamenson las mejores vídeos xxx tias cachondas videos mujeres mujeres corriendose a su hija sexo en español videos porno maduro peliculas xxx rubias tetonas x-art video bdsm amateur tetas buenas desnudas follando gratis porno español tetas naturales hombres follando porno silvia rubi peliculas xxx tias buenas mamadas porno viejas vídeos travestis ferrol playboy porno moms xxx porno para mujeres porno videos eroticos videos porno gratis amater quiero ver peliculas porno gei penetracion anal gratis videos gorda follando vídeos porno gratis video gratis pareja española glory hole porn free streaming porn xvideos porno despedida de viejas gratis porno gratis nacho vidal anal extremo tias desnudas viejas maduras vaginas peludas chupar un coño sexo porno mujeres corriendose a tope madura tube cumloader español mejores actrices porno gordas follando viejas haciendo porno porno trios amateurs follando julie cash maduras xxx videos muy grandes porno gratis gais follando vídeos porno porno negras follando porno xx sexo anal primera vez sexo rico vidios trio bisex videos porno rubias tetonas videos xxx follamdo sexo masajes eroticos videos pormos videos eroticos gratis peluda follando anal porno de parejas mujeres haciendo pajas despedida soltera porno italianas porno gratis viejas folladas videos travestis muy peludos gratis diario ver videos porno madura cumlowder videos videos chicas calientes follando blancas cumlauder videos sexo latinas folladas por culo julia de maduras videos españoles sexos gratis porno modelos pelis x video porno vídeos porno secretarias tetonas rubias putas porno gratis alyssa branch video porno amateur cumlouder videos porno gratis de tetonas x-art videos porno de casa cachonda sexo anal amateur culonas porno de viejas follando hentai bidios xxx gorditas maduras tetas porno sado tube hombres desnudos super xxx en español porno lesbiana madura ver vídeos de maduras porno latex porn videos de coños peludos blanca nieves porno gratis video de porno rubias maduras teen porn tub porno sexo lesbico gratis amateur vides porno amateur negras x ver vídeos porno gratis paginas de maduras gratis videos videos porno tran porno.

con abuelas pono gratis paginas porno romanticos enfermeras lesbianas porno de negros embarazadas sexo arabe porno madre porno toro pprno gratis video porno negros desnudos porno gratis videos ponor gratis español maduras videos folladas de rubias x videos gratis corridas femeninas anal hd sexo en grupo rubias porno hd follando porno lesbicos gratis masajes lesbianas gratis porno anal lesbianas sexys desnudas maduras folladas por el culo sexo videos porno gratis de lesbianas maduras vestidas y maduras ver peliculas pornos gratis lisa ann videos masturbacion porno gratis videos cumloader porno en la mejor porno de embarazadas mejores vídeos de lesvianas gratis xxxporn dibujos pornos gratis muy xorras videos porno hd sex porn porno madura se masturba videos porno de parejas calientes webcam xxx cumlouder videos porno gratis xxx xxx porno gratis chicas follando xxx negras desnudas videos porno rubias19 folladas romanticas xxx lesbianas follando videos porno asiático rubias porn anal vidios xx gratis español de sexo gratis xxx lesbianas xvideos sexo abuelas asiaticas porno romanticos sun porn xvideos sandra milka videos travestis follando gratis travestis maduras xxx rubias videos sadomaso vídeo xxx corridas porno videos pornos gratis en español gratis coños peludos novias follando video madura embarazadas porno corrida sexo caliente virgen xxx follando porno xxx madura las mejores vídeos de trios porno anal chupadas de putas muy putas modelos video paginas pornos lesbicos gratis abuelas sex vidios por el coño depilado buenas maduras sexo tube viejas vídeos follando a tope madura y tetonas negras calientes ver videos pornod putas cachondas chicas follando videosporno gratis maduras.

con maduros lesbianas gratis porno parejas amateur cumloude videos porno bdsm extremo super tetonas follando viejas lesbianas videos porn videos porno gratis xxx intercambio parejas follando al fontanero hd videos porbo sexo trio videos de travestis follando gratis porno enfermeras porno manga porno en español anal videos morenas maduras follando chicas negros trios art porn free hd videos masaje con putas porno espanol tetas muy peludos chica cachonda videos xxx tias con culos grandes lamida de tetonas maduras follando en la playa masage rooms 18 masturbacion femenina trios amateur interracial videos de coños muy guarras alexis texas madura videos eroticos rubiad19 videos chicas lesvianas porno masturbacion videos porno de putas porno fetiche de sexo grati porno gratis porno en español de lesbianas sexso gratis porno de maduras x gratis de travestis lesvianas viejas españolas videos pornos gratis de lesbianas sasha grey xxx videos porno alexis texas video porno de videos ponor gratis videos de maduras follando gratis pprno español porno bisex interracial striptease xxx sexo pornstar famosas haciendo pajas fetichismo de latinas porn videos porno español trios tetonas porno transexuales gratis porn porno con maduras porno anal ver videos videos x videos de lesvianas pillados haciendo sexo anal tetona masturbandose pareja haciendo pajas de casa cachonda pajas gratis peludas sasha grey videos sexo travesti jaen videos pornos pollas peliculas porno gai pollas mamada maduras follando tetonas xxx sexo gratis se la playa fetichismo pies xvideos porno de sexo ancianas tetonas videos de gordas desnudas follando parejas pilladas por dinero torbe videos de lesbianas putas gordas naturales mom and son xxx mejor porno ver videos de casa calientes follando culos gratis chicas sexis porno bareback mui zorras dunia montenegro videos culonas paris hilton porno morenas corridas en castellano gratis porn travestis follando gratis sex toro pprno gratis despedidas de porno amateur tube videos de travestis follando videos porno videos pornos lesbianas viejas folladoras pornoxxx gangbang videos porno culonas masajes eroticos gratis polla porno intercambio de casa xxx sexo peludas chicos follando en la calle videos de rubias xxx tetas maduras pormo porotube follando porno con ver coños peludos videos porno es porno videos xxx videos gratis vudeos xxx cumlouder guarras gratis de mujeres haciendo pajas gratis lesbianas porno embarazadas desnudas follando anal en la playa sexo videos gratis videos de españolas videos calientes videos gratis xxx mama follando pollas peludas madura x gratuitos orgias de porno tias meando en español negros pollones castingcouch-x pono grati videos hentai videos d sexo masajes madura caliente virgen xxx videos trios xxx video porno masage erotico gratis putas porno anal gratis abuelas videos de españoles erotico porno en coños muy porno gratis ver peliculas porno gratis de embarazadas porno bisexuales ruvias 19 pelirrojas follando gratis de dibujos porno tia buena follando como chupar un coño depilado buenas playboy xxx negro video porno asiaticas porno españolas follando en castellano videos cuarentonas follando xvideos porno sexo vidio porno libre puta xxx tias buenas desnudas videos mangas hentai porno lesbico hombres desnudos super tetas videos porno lesbianas ver vídeos sexo lesbianas porno twinks chicas follando videos coños eyaculando porno.

Määritellystä käsitteestä ei voi vallita epäselvyyttä. Esimerkiksi metri on saman pituinen niin Inarissa kuin Turussakin. Ei siihen kenenkään mielipide vaikuta. Muun väittäminen on moukkamaisuutta. Samasta asiasta voi olla eri määritelmiä, jotka eivät ole yhtäpitäviä. Sinun määritelmäsi nudismista on vain sinun määritelmäsi. Sitä paitsi määritelmä ei salli kehitystä, mutta ilmiöt muuttuvat. Metri on määritelty siten mallimetri, aallonpituuden monikertaan perustuva määritelmä ja nykyinen valon kulkemaan aikaan perustuva määritelmä , ettei metrin pituus muutu.

Saat määritellä miten tahansa, mutta määritelmäsi ei ole enää monien nudistien noudattaman käytännön mukaista. Se ei enää ole validi. Elät aikaa yli vuotta sitten. Monet ovat menneet ohitsesi. Ei voi olla nykynudismiin vaikuttamatta, että seksiä pidetään hyvänä, ennen pahana. Paralleeli muutoksesta löytyy myös vittukarvojen poistosta.

Kun se oli uutta, monet vanhankannan nudistit pitivät sitä asiaankuulumattomana. Kun se kuitenkin tuli muun nykyajan kulttuurin mukana, vanhakantaisten oli se joko hyväksyttävä tai teeskenneltävä olevansa sitä huomaamatta. Oikeasti hekin nauttivat, kun saivat nähdä naisen sukupuolielimet paremmin, mutta piti edelleen teeskennellä.

Naturismin ja nudismin välillä voidaankin nähdä ero yhteisöllisyydessä ja järjestäytyneisyydessä: Naturismin ideologialle tärkeää on yhteisöllisyys: Nudismi perustuu taas pikemminkin henkilökohtaiseen tarpeeseen olla alasti. Jokapäiväisessä kielenkäytössä nudismia ja naturismia ei useinkaan eroteta toisistaan, vaan usein nudismi viittaa kaikkeen alastomuuteen ja sen julkiseen harrastamiseen liittyvään.

Myös Suomessa nudismi viittasi pitkään yleisesti alastomuuden harjoittamiseen. Termien nudismi ja naturismi käyttö vaihtelee myös kulttuureittain: Pohjois-Amerikassa sana nudismi on käytetympi. Jotkut nudismin tai naturismin harjoittajat pitävät eri syistä jommastakummasta termistä, toiset alastonkulttuurin harjoittajat eivät vuorostaan samastu kumpaankaan nimitykseen. Sanaa naturismi saatetaan pitää vähemmän leimaavana kuin nudismia ympäröivän kulttuurin piirissä.

Siis minähän en ole niin hullu, että alkaisin määritellä itse asioita, joilla on jo peräti kansainvälinen määritelmä. Et määrittele, mutta turvaudut Kansainvälisen naturistiliiton määritelmään. Sekä sinä että liitto elävät menneessä ajassa, johon ei ole paluuta vaikka kuinka haluaisitte.

Te ette omista alastonrantoja. Yhä useammat myös katsovat, että seksiä voi sekä esittää julkisesti että katsoa. Ihan kuin voi esiintyä tanssissa tai katsoa tanssia. Palstalla oli taannoin luotsi, joka poisti kaikki keskustelut, jotka vivahtivat seksin ja nudismin kytkentöihin.

Saattaa olla, että olit itse tuo henkilö, koska tyylinne on sama. Tuloksena oli, että palsta näivettyi, kun ihmiset eivät viitsineet kirjoittaa, kun kirjoitus kuitenkin olisi sensuroitu.

Kokonaisen vuoden ajalta saattoi olla vain puolenkymmentä kirjoitusta, jopa ei ollenkaan. Palsta oli enää ilmoitustaulu, jossa mainittiin milloin ja missä olisi kokoontuminen. No nyt palsta on varmasti S Maailmalla tapahtuu, mitä tapahtuu, ette te voi määritelmillänne vaikuttaa mitään siihen, miten nakurannalla ollaan.

Kyllä tekin sinne saatte tulla, mutta on hyväksyttävä, miten kehitys muuttaa asioita, tai sitten kokoontua vain pienpiirissä. On yksin sinun määritelmäsi, missä ajassa eletään. Palstan näivettyminen taas on suoranaista seurausta näiden seksihurvittelijoiden kirjoittelusta. Todellinen naturisti ei moisessa seurassa viihdy.

Muuten - tänä vuonna ei tada olla vielä ainuttakaan naturistikirjoitusta. Miksiköhän on täällä olemassa Seksi-foorumi? Joku kuvittelee jonkun asian olevan niin kuin luulee sen olevan. Tämä määritelmä on sitten esitetty tällaisena eteenpäin, hyväksytty ja kulloisessakin "mediassa" julkaistu.

Lähes kaikki on määritelty. Olkoon tämä oireyhtymä tästä lähtien vaikka F Näitähän voi keksiä pilven pimein ja diagnosoida kaikki. Millään määrittelyllä luonnollisestikaan mikään ei muutu.

Totuus on siitä validi että se on niin kuin se on, riippumatta siitä tiedämmekö sitä tai emme. Olen nykyisen mieheni kanssa kiertänyt muutaman kerran nudistirannoilla. Edellisen sulhasen aikaan enemmän ja myös joissakin naturismitapahtumissa. Näissä ei mitenkään kovin harvinaista ole törmätä julkiseen touhuiluun. Aitoon naturismiin sitä ei mielletä, mutta jos nuorempia ei ole läsnä niin tuonne tilanteet usein vievät. Nudistirannoilla julkiset touhuilut ovat ihan arkipäivää.

Ei tarvitse olla ihan Cap d'Agde. Ihan Suomessa heinäkuussa hellepäivänä Yyterissä muutamia "esityksiä" on päivittäin. En ole koskaan kenenkään paikalla olleen kuullut tätä paheksuneen.

Toki monen muun kylläkin joka ei ole edes rannalla käynyt. Köllötellään sitten niin kuin köllötellään, vaikka ristiin rastiin. Niin tai näin niin totta on sanovat mitä sanovat. Kuten toteat, on ihmisiä, jotka kunnioittavat lakia niin syvästi, että toimivat aina sen mukaan. Ja sitten on niitäkin, jotka toimivat lain mukaan vain silloin, kun heille se sopii tai siitä on heille hyötyä.

Toteat kuuluvasi jälkimmäiseen ryhmään. Kaikki eivät ole ja toimi kuten Wibelius. Lain tulkintakin muuttuu ajan mukana. Siellä katsotaan olevan vapaammmat säädökset.

Vaan yksi on ja pysyy: Muuten, et varmaan huomannut, että vaikka Suomessa muuten noudatettiin Ruotsin lakia, keisarin-suurruhtinaan määräys oli AINA sen yläpuolella. Wibelius isotteli niin kuin eräs nykyisinkin. Jaa että päätit vaihtaa puheenaihetta heti saatuasi takkiisi. Keisarin edustaja kumarsi ja kääntyi pois Siinä on se ero, että olen lausunut vain tosia argumentteja, joita ei voi osoittaa virheellisiksi.

Sinä taas sivuutat ne ja pyrit pilkkaamaan. Kuten sanoin, moukkamaista, hylättävää. Puolestani asia lienee jo loppunkäsitelty. Tosi argumentti on se, että kyllä Yyterissä voi olla vaatteitta, kunhan ei herätä pahennusta. Ja se pahennuksen herättäminen taas on tulkitsijasta kiinni. Jos siinä on sukupuolista toimintaa, on se aina yksiselitteisesti rangaistavaa. Siinä on myös naturismin ja tällä foorumilla huudellun "naturismin" ero.

Kun ei sido itseäään määritelmiin, voi vapaasti tuottaa iloa toisille ja nauttia toisten tuottamasta ilosta. Hapannaamat asettakoot itselleen sellaisia rajoja kuin tahtovat. Alastomuudessa niin kuin seksissäkin oleellisinta on sen tuottama ilo. Toinen liittää ne yhteen, toinen erottelee. Ei "perinteellisillä" nudisteilla ole mitään oikeutta sanoa, mikä on oikein. Paljon iloa itsellesi ja miehellesi! Julkisen seksin harjoittamisen oikeellisuuden sanoo käräjäoikeus.

Siitä jää harvinaisen vähän sanottavaa. Jupista kyllä voi, jos se auttaa. Voimassa olevaa lakia, ei desuetudoa: Joka tekee julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheuttaa pahennusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä rangaistusta, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Joka on sukupuoliyhteydessä oman lapsensa tai tämän jälkeläisen kanssa, oman vanhempansa tai tämän vanhemman tai isovanhemman kanssa taikka veljensä tai sisarensa kanssa, on tuomittava sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Minä ja vaimoni olemme käyneet liki 20 vuotta jos jonkinmoisessa tapahtumassa jossa ihmiset ovat alasti. Rannoilla, clubeilla, Marbellassa ja Inglesissä naturistihotelleissa kaikki aina alasti , yhteissaunoissa ja muutamissa natukylpylöissä yhdessä Suomessakin.

Lähes poikkeuksetta illan edetessä paikassa kuin paikassa ilmapiiri vapautuu usein alkoholin tmv. Usein läsnäolijoilta löytyy suvaitsevaisuutta vaikka muille jakaa ja asiat etenevät eivät pelkästään julkiseksi, vaan ihan reiluun mutta asialliseen yhteisymmärryksessä tapahtuvaan parinvaihtoon. Tässä me Suomalaiset olemme hieman jäykkiä, mutta kyllä se meiltäkin onnistuu kun vauhtiin pääsemme. Muutama tilanne on ollut että pariskunnalla ei vielä ehkä nuoresta liitosta johtuen ole henkinen puoli ollut kaikkeen ihan valmis ja on mennyt mustasukkaisuuden puolelle.

Pääsääntöisesti kuitenkin lähes poikkeuksetta tapahtumat ovat olleet erittäin onnistuneita. Lisääntymisvietti on voimakas ja se geeneissä. Terveessä päässä ja mielessä se aktivoituu automaattisesti kun ollaan yhdessä alasti tai muutoin eroottisessa ilmapiirissä.

Jos omassa päässä ei tapahdu mitään, sitä ei kannata yleistää. Yleisesti ottaen jotain päässä tapahtuu. On pitkälle samasta asiasta kysymys kun nälkäisenä valitsee annostaan. On nautinto odottaa ja päästä syömään. Toki aina ei kannata heti syödä, vaan nauttia nälästä.

Vanhetessa tuo vietti vähenee ja se ei sitten enää niin sytytä. Sitten kun viimein pääsee eläkkeelle ja on aikaa nakuilla, ei se enää innosta, niin kuin ei mikään muukaan eläkeiässä. Ei niinku kellot kalkata. Väität siis analogisesti, että jokainen huolellinen autoilija on liikennesäännöistä piittaamaton kaahari. Niinhän sitä jotkut kännipäissään tekevät.

Ei kans kellot kilise siinäkään, että täällä on ryhmäseksifoorumi, seksifoorumi sekä leikit ja fetissit. Naturismi on naturismia, seksi on seksiä ja tyhmyys on vallitsevaa monilla. Eihän tuossa edellinen kirjoittaja maininnut mitään autoista tai kaahaamisesta. Tämä palsta on nimen omaa seksi -otsikon alla ja seksi kuuluu juuri tähän. Kun se vielä kohdentuu naturismiin, paikka on juuri tässä. Seksillä ja naturismillä on yhteinen nimittäjä ja se on alastomuus.

Seksi on oleellinen osa nudismia. Nudistirannoilla on paljon seksiä ja sen tietävät kaikki nudistit. Puhun tässä seksistä pelkästään positiivisessa mielessä, onhan se välttämätön lajimme olemassaololle. Kannattaa käydä vähän nakuilemassa niin ei pipo kiristä: Kai ymmärrät, mitä analogia on. Ja se ei ole anaaliseksiä! Esitä naturistisivusto, missä seksi esitetään osana naturismia. Ja ei, tämä sivusto ei kelpaa lähteeksi! Lieneepä aihetta taas tulla takaisin. Jos näin ei olisi, et sinäkään voisi harrastaa nudismia rannalla.

Nyt taas sillä on ERO. Jos ei olisi muuttunut, rangaistaisiin sinuakin julkisella paikalla eli rannalla nakuilusta, niin kuin siitä olisi ennen voitu rangaista. Kaikenlainen seksi, jossa ei tehdä pahaa toiselle, on hyvää, kaunista, pyhää ja puhdasta. Esität seksuaaliset teot huonoina, mutta aivosi ajaa sinua takaa haluamaan niitä. Itse asiassa Rikoslakiin tuli muutoksia vuonna On tullut monta muutakin kertaa. Tuliko julkisella paikalla nakuilu sallituksi tai tuliko lain määräys, että rannat eivät ole julkisia paikkoja?

Kohta, missä asia oli kriminalisoitu, poistettiin. Eli kun ei ole lakia kieltämässä, on sallittua, ellei muusta muuta johdu. Ne ovat täsmällisessä muodossa edellisessä kommentissani.

Mikä ja missä oli kriminalisoitu ja miltä osin se poistettin? Tarkoitatko, että ennen lain muuttumista rikoit lakia olemalla alasti jukisella paikalla? Olin paikassa, missä tuo oli sallittua. Suomenlaki, Rikoslaki, pykäliä poistettiin kokonaisuudessaan. Mitä pykäliä poistettiin, mitä jätettiin? Et saata sanoa mitään selvää.

Panehan nyt kertoen, mikä ero oli ennen nakurannalla ja Sokoksen kulmalla, mihin lakiin ero ennen perustui ja mihin nyt. Hämärillä sanoilla keskustelu on stiignafuuliaa. No ne poistetut näkyvät selkeästi Finlexistä. Mitkä ei - no tietty niitä ei, mitkä jätettiin. Siis paikassa, missä oli oikein ilmoitettuna, että "uimapuvun käyttö ei ole pakollista" tai "nudistialue".

Mitä muuta odotat henkilöltä, josta toteat " Ei ole sivistynyt. Itse asiassa en odota mitään, en edes selkeää vastausta, missä paikassa olit alasti kun rikoslaissa ei vielä ollut alastumuutta sallittu ennen vuotta Sivistystaso näkyy selvimmin kielessä.

Juuri siksi ylioppilaskirjoitusten äidinkielenkoettakin pidetään tärkeimpänä. Kielessä ei voi näytellä. Muun muassa nimittämällä vastapuolta "tolloksi" paljastaa vääjäämättä oman moukkamaisen, täysin hylättävän, sivistystasonsa. Lapsen loputonta tutkimisenhalua ja heittäytymistä uusiin tilanteisiin on niin hauska seurata.

Tämä kuulostaa nyt joltain megakliseeltä, mutta lapsi tuntuu olevan aina perillä. Sille koko maailma on leikkipaikka, oltiin sitten junassa, keskiaikaisessa linnassa tai valkoisten pöytäliinojen ravintolassa. Reissuilla on suorastaan pakko olla hetkessä läsnä muun muassa siksi, että jos syventyy liikaa omiin ajatuksiin, lapsi saattaa eksyä keskiakaisen kivilinnan vankityrmään  ja samalla näkee paikat uusin silmin, ikään kuin elää paitsi itsensä, myös lapsensa kautta.

Lisäksi on itsekin kiva tehdä tutustumisretkiä oman kaupungin ulkopuolelle. Yleensä valitsen tällaisessa kohteessa aina yhden varsinaisen nähtävyyden, näyttelyn tai museon, kuten Hämeen linnan, yhden lounaspaikan ja yhden kakkukahvipaikan, ja siinä päivä onkin jo täynnä.

Suomessa reissaaminen on tarpeeksi tuttua, jottei tarvitse stressata, mutta kuitenkin eksoottista, koska ei olla kotikulmilla. Olen huomannut, että tunnin junamatkan voi tehdä hyvin spontaanisti ja pienillä varusteilla tyyliin pari vaippaa ja vesipullo.

Tästä syystä esimerkiksi äitiyslomalla reissasin Alpun kanssa usein lähikohteisiin , kuten Hämeenlinnaan tai Lahteen. Lähimatkat löytyvät myös mun äitiysloman to do -listalta. Junia kulkee niin usein, ainakin tunnin välein, ettei aikataulua tarvitse katsella etukäteen, voi vain mennä asemalle ja nousta seuraavaan junaan.

Mä itse tykkään matkustaa noilla kaukojunilla, koska ne ovat nopeita, niissä on ravintolavaunu ja IC-junissa leikkivaunu. Toisaalta myös lähijunilla pääsee melkein yhtä nopeasti perille, ja ne ovat yleensä edullisempia kuin kaukojunat. Arkisin lippu toimii klo 09 - 06 välillä, viikonloppuisin tässä ei ole aikarajoitetta. Toisaalta äitiyslomalaisille sellainen vinkki, että lähijunissa voi nykyään kulkea vaunujen kanssa ilmaiseksi jopa Tampereelle saakka!!

Lisätietoa perheiden junapalveluista on tällä VR: Niille, kutka suunnittelevat päiväretkeä Hämeenlinnaan, täältä löytyy minun suosituslistani. Raisa on myös luvannut viedä meidät kesälomalla Lahteen päiväretkelle hän on sieltä kotoisin ja näyttää Lahden parhaat paikat. Lupaan tehdä myös niistä oman listauksen. Reissaan muuten tänään taas junalla Alpun ja kumppaneiden kanssa Turkuun, luvassa jälleen ig-story-raporttia!

En muista oikeastaan miten päädyin Naisten Pankin vuosipäiväiltaan , mutta muistan sen, että olin illan jälkeen täynnä sellaista käsittämätöntä tarmoa. Silloinen Naisten Pankin johtaja, Ritva Ohmeroluoma, aloitti illan astumalla lavalle tyylikkäässä mustassa mekossa. Tämä konkreettinen esimerkki avasi silmäni: Kun vuonna Kirkon Ulkomaanapu perustettiin Suomeen, pointtina ei ollut auttaa ulkomaita , vaan tuoda apua nälästä ja köyhyydestä kärsivälle sodanjälkeiselle Suomelle.

Ohmeroluoma kertoi, että Suomi sai esimerkiksi Namibiasta sadekangasta ja Yhdysvalloista ruoka- ja vaatepakkauksia. Hänen isoäitinsä saamassa pakkauksessa oli pelkästään juhlavaatteita, joita suomalainen maalaisemäntä ei voinut käyttää missään. Tarvittiinkin 60 vuotta, ennen kuin mekko sai käyttötarkoituksen Suomessa.

Tuolloin tajusin, että hittolainen! Siitä ei todellakaan ole kauaa, kun Suomessa on oltu köyhyysrajan alapuolella ja kärsitty nälkää. Ja nyt me olemme näin hyvinvoivia! Klikkasin tuon illan jälkeen itseni verkkopankkiin, ja liityin Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi. Järjestö tukee naisten yrittäjyyttä ja toimentulon kehittämistä viidessä eri maassa.

Se toimii Kirkon Ulkomaan avun alla, muttei tee minkäänlaista käännytystyötä. Minulle KUA on hyvä signaali, koska se on yksi niistä lafkoista, joissa raha menee varmimmin oikeaan kohteeseen.

Esimerkiksi NP lähettää keskimäärin 84 prosenttia lahjoitetuista rahoista suoraan kohteeseen. Vanhana taloustieteilijänä lol tykkään NP: Pointtina on lahjoittaa rahat 15 - 30 hengen yhteisöille, joihin kuuluu keskenään tuttuja naisia. Nämä yhteisöt toimivat kyläpankkeina ja päättävät itse säännöistään. Idea on kuitenkin se, että paikalliset naiset saavat lainaa tällaisesta pankista esimerkiksi ammatin hankkimiseen, ja valmistuttuaan ja alettuaan tienata elantoaan he maksavat lainan pienellä korolla takaisin.

Takaisinmaksun jälkeen koko pääoma jaetaan jälleen lainoina eteenpäin. Ulkopuoliset tahot eivät siis tee voittoa kyläpankkitoiminnalla. No, tuolloin vuoden jälkeen minulle kävi sitten vähän ajan päästä niin, että asuntolainaa ottaessa vaihdoin pankkia, ja osa kuukausilahjoituksistani tipahtivat siinä samassa pois, NP mukaan lukien.

Joskus minun laiskuuteni ja hajamielisyyteni on käsittämätöntä, enkä saanut aloitettua kuukausilahjoitusta uudesta pankista. Kunnes tänä keväänä, kun ystäväni Sara mainitsi Naisten Pankista, muistin taas koko homman.

Olen vähän sitä mieltä, että jos minulla on varaa laittaa euroa joka kuukausi etf- ja indeksirahastoihin kerryttämään minun omaa varallisuuttani, niin minulla on myös varaa laittaa 30 euroa hyväntekeväisyyteen joka kuukausi. Kaikille niille, joita kiinnostaa köyhyyden poistaminen, naisten oikeudet ja helppo tapa tehdä hyvää, niin suosittelen joko laittamaan tuonne jonkun könttäsumman 30 eurolla nainen saa jo ammatin!

Se onnistuu nopeasti Naisten Pankin verkkosivuilta , josta löytyy muutenkin enemmän tietoa aiheesta. Suosikkigraafikkoni, Saara Helkalan , käsialaa. Olin toukokuussa aivan järjettömän hauskalla Tallinnan-matkalla  kolmen ystäväni kanssa. Koska seura koostui häpeilemättömistä ja kommentointivalmiista smuiduista, päädyttiin yllättäen tekemään matkasta myös video, jolla jaamme ehdottomasti tärkeimmät ja syvällisimmät elämänohjeemme, eli asiat, jotka kannattaa tehdä tai oivaltaa ennen kuin täyttää Ja tämä tuli siksikin sopivaan aikaan, että minä täytän sunnuntaina 31, joten neljääkymppiä kohti ollaan menossa!

Mukana siis Tiia ja Anna, jotka tekevät muun muassa hillitöntä Kaverin puolesta kyselen -podcastia jota minä olen ollut aikoinaan konseptoimassa, joten suosittelen kuuntelemaan! Muista tilata mun YouTube-kanava ja katso myös nämä videot: Teos on puhdasta kultaa, jokainen sivu tarjoaa oivalluksia ihmisen historiasta, ja veikkaan, että palaan tähän tietokirjaan blogissa vielä uudestaankin.

Harari puhuu siitä, mikä on luonnollista ja epäluonnollista , ja tulee siihen tulokseen, että biologisesta näkökulmasta katsoen mikään ei ole epäluonnollista. Eli se mikä on mahdollista, on myös luonnollista. Aidosti epäluonnollista käyttäytymistä, eli sellaista, joka uhmaisi luonnonlakeja, ei ylipäänsä voi olla olemassa, joten sitä ei tarvitse erikseen kieltää. Voisi olla epäluonnollista, jos minä juoksisin valoa nopeammin tai joku toinen ihminen yhteyttäisi, mutta näin ei vain tapahdu, koska luonnonlait ohjaavat meitä niin.

Kulttuureilla on usein tapana väittää, että ne kieltävät epäluonnollisia asioita. Tyyliin "homoseksuaalisuus on epänormaalia, koska samaa sukupuolta olevien ihmisten suhteista ei synny lapsia, joten sen täytyy olla luonnotonta eli se pitää kieltää".

Oikeasti tällaiset käsitykset eivät tule millään lailla biologiasta, vaan täysin teologiasta, kuten kristinuskosta tai islamista. Harari selittää, miten kristityssä teologiassa ajatellaan, että Jumala on luonut ihmiskehon ja suunnitellut, että jokaisella ruumiinjäsenellä ja elimellä on tietty tarkoitus.

Jos me käytämme ruumiinosiamme ja elimiämme Jumala aikomaan tarkoitukseen, kyse on luonnollisesta toiminnasta. Jos taas käytämme niitä muuhun, se on epäluonnollista.

Harari jatkaa, että evoluutiolla ei kuitenkaan ole tarkoitusta. Elimet eivät ole kehittyneet tiettyyn tarkoitukseen, ja tavat, joilla niitä käytetään, ovat jatkuvassa muutostilassa. Ihmiskehossa ei ole yhtäkään elintä, joka tekisi vain sitä, mitä sen prototyyppi teki saadessaan alkunsa satoja miljoonia vuosia sitten.

Se sai alkunsa, koska ensimmäiset monisoluiset eliöt tarvitsivat keinon saada ravintoa. Nykyään sillä edelleen lapotaan ruokaa sisään, mutta suutä käytetään myös puhumiseen ja suutelemiseen. Harari ottaa toisenkin esimerkin: Erään teorian mukaan siivet kehittyivät lentokyvyttömien hyönteisten ulkonemista.

Ulkonevat kasvoivat, koska näin hyönteinen pystyi imemään enemmän auringonvaloa sisään ja pysymään lämpimänä. Ja sitten yhtäkkiä niillä pystyikin myös lentämään. Myös sukupuolielimemme ja -käytöksemme ovat monitehtäväisiä. Seksi kehittyi kyllä suvun jatkamista varten, mutta monet eläimet käyttävät sitä myös muihin tarkoituksiin kuin pienten kopioiden tuottamiseen itsestään.

Esimerkiksi simpanssit käyttävät seksiä poliittisten liittoutumien lujittamiseen, läheisyyden luomiseen ja jännityksen laukaisemiseen. Miksi se ei olisi luonnollista? Otettiin juhannuksena yhden mun vanhimman ystävän, Katarinan eli Kapukapun kanssa potretteja.

Lapsen voi hyvin hankkia yksin. Käytettiin sunnuntain hellepäivä parhaalla mahdollisella tavalla: Purjehdittiin isän perheen kanssa Helsingin edustalla, kierrettiin Suomenlinnaa ja lähimaisemia.

Meitä oli veneessä yhteensä yksitoista ihmistä, nuorin alle vuoden. Koko päivä oli niin tulvillaan onnenhyrskäyksiä, että on vaikea eritellä, mikä oli hienoin hetki.

Auringonläikät meressä liikkuivat meidän mukana, purjevene lipui eteenpäin sulavasti. Makasin kannella ja katselin ison purjeen huippua miettien, että voisin katsoa tätä näkymää vaikka elämäni loppuun asti. Myös mun pieni kaksivuotiaani innostui purjehtimisesta. Se tasapainotteli jo kannella ihan ammattilaisen elkein, ihmetteli suurta merta ja hengitti meri-ilmaa.

Sisätilaa veneessä on kahden kajuutan verran, joten Alppunen pystyi juoksentelemaan ja ilakoimaan tilavasti. Oikeastaan tuollainen vene on juuri sopiva kaksivuotiaalle, ei ollenkaan ahdas, vaan kompakti. Autossa pahoinvoiva lapseni pärjäsi hyvin keinuvassa veneessä. Merenkäynti ei toki käynyt kovinkaan villiksi missään vaiheessa, mutta tämä oli hyvä todiste siitä, että voimme purjehtia jatkossakin.

En osaa sanoa, mikä meressä tekee minut niin onnelliseksi. Siellä on jotenkin vain tilaa ajatella. Kun katselee taivasta mereltä käsin, on suoranainen velvollisuus ajatella jotain muuta kuin seuraavan viikon to do -listaa.

Purjehtimiseen kuuluu jotenkin sellainen herttainen hyväntuulisuus, kaikki ovat kirjaimellisesti samassa veneessä. Meidän veneilyyn kuuluu ylipäänsä sellainen leppoisuus, kaikki tehdään verkkaisesti.

Juodaan sumppia, rupatellaan, otetaan päiväunet, käännetään ruoria. Isän perheen vene on huomattavasti isompi ja tasaisempi kuin mun ja Oton H-vene.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs