Miten mies saa orkasmin kyrvän kuvia homoseksuaaliseen

Ja muista, että 'en tiedä' on yksi selvä vastaus. Minä löysin kerran kellaristamme, sitä siivotessani aivan selvästi erään kaapin taa piiloitetun laukun.

Uteliaisuuteni heräsi ja kun avasin, sen oli hämmästykseni melkoinen. Se sisälsi aika monet alusasusetit. Pohjalla oli muutamia trans-aiheisia lehtiä. Sen, että laukku aivan varmasti kuului miehelleni, todisti pari viimeistä numeroa olevaa Kalle-lehteä. Istahdin aika tyhjänä tuolille ja laitoin lopulta laukun takaisin piiloonsa. Kerran kun teini-ikäiset tyttäremme olivat viikonloppumatkalla, laitoin oikein hyvää ruokaa kynntilöinen katoin kaiken upeasti.

Hiukan viiniä ja konjakkia sitten kahvin kanssa. Illalla pyysin miestäni lataamaan videon. Meillä nimittäin oli pari tavallista seksifilmiä.

Itselläni oli todella upeat alusasut ylläni ja kun pääsimme olohuoneen matolla siihen tiettyyn vaiheeseen. Mieheni oli riisunut minulta pikkarit ja rintsikat, ainoastaan sukkanauhaliivit ja sukat hän halusi minun pitävän. Sanoin silloin leikilläni, että sinä saat sitten ottaa pikkarini. Hän suorastaan tärisi kiimasta, mutta kun "sovittelin" pikkupunaisiani hänen etumukselleen, niin en mielestäni ollut sellaista seisokkia siinä huoneessa ennen nähnyt.

Hän veti pikkupöksyt jalkaansa ja jätti kauluksen pussien alle, mistä ihana kullin tökötti etupystyssä. Sain todella ihanan orgasmin ja kun sitten kävimme pesulla ennen yöpuulle menoa otin kaapista upean, minulle vähän suuren yöpaidan ja sanoin vaan huolimattomasti, että kun tykkäsit niin kovasti pikkareistanikin, saat pitää tämänkin, kun on iso.

Mieheni ei yhtään pannut vastaan, vaan näin, että siellä nylonin sisällä hänellä alkoi taas seista. Näin sain hänet sitten myöhemmin itse ottamaan laukkunsa sisään makuuhuoneeseen. Meillä on todella hauskaa. Olen jopa pari kertaa meikannut hän itse. Itse kuulun varmaan näihän miehesi ihannoimiin transuihin.

Minulla laajasti kokemuksia miehistä ja monesti olen haastatellut heitä aiheesta: Ensinnäkin, moni mies tuntee suurta tarvetta kertoa olevansa "täysin hetero". He kertovat seurustelevansa tai olevansa aviossa naisen kanssa ja omaavansa perheen.

Heille on tärkeää, että heidän seksikumppaninsa näyttää naiselta - olisi sitten syntyperäinen tai uudestisyntynyt nainen. Osa näistä miehistä on jopa homofobisia, tiukan torjuvia homoja kohtaan. American Beauty tulee mieleeni Kuitenkin, oma järkeni sanoo, että jonkinlaisesta homoseksuaalisuuden ilmentymästä täytyy olla kyse, koska seksuaalinen kiinnostus kohdistuu nimenomaan penikseeni. Jos esimerkiksi mies hyväilee suullaan penistä, voiko kyseessä olla heteroseksuaalinen akti? Joku mies on näinkin väittänyt, kun suoraan olen kysynyt.

Toinen taas on hetken miettimisen jälkeen nauraen todennut, että jospa kyseessä on turvallinen tapa olla homo. Fakta kuitenkin on, että moni myös häpeilee kiinnostustaan transuista. Moni mies on lähtenyt vauhdilla häntä koipien välissä luotani saatuaan usein mahtavan orgasmin. Jonkinlainen lainalaisuus tuntuisi olevan, että kaikki kielletyt asiat tuottavat suurinta nautintoa.

Mitä miehet sitten puuhaavat kanssani? Itselleni oli yllätys, että moni mies haluaa tulla naiduksi. Eräs mies väitti, että kyseessä on vain puhtaasti fysiologinen juttu: Ilmeisesti nimenomaan mies nauttii anaaliseksistä sen takia enemmän kuin nainen. Onpa tätä pistettä kutsuttu jopa miehen g-pisteeksi.

Mielestämi transuista kiinnostumisesta ei kannata huolestua. Huoli kertoo lähinnä oman ajatusmaailman rajoittuneisuudesta. Olen tosin kuullut myös monenlaisia tarinoita siitä, miten on käynyt, kun mies on kertonut vaimolleen joko tranvestisuudestaan tai seksuaalisesta kiinnostuksestaan transuja kohtaan huom!

Joidenkin avioliitto on loppunut, toisten tyttöystävät ovat sen hyväksyneet. Tosin olen myös kuullut, että mustasukkaisuutta tätä kiinnostusta kohtaan on ollut. Kuitenkin - olet löytänyt miehestäsi uuden piirteen, joka on osa häntä, halusit tai et. Sinusta riippuu haluatko hyväksyä hänet kaikkinen karvoineen vai et. Mun poikakaveri alko todella pitämään naisten alusasuista toissavuonna, kun oli kylmää ja olimme kyläilemässä, eikä sillä ressukalla ollutkaan pitkiksiä.

Sanoin hänelle, että lainaa mun toisia sukkiksia, mitkä mulla on aina varalla. Ensin hän pani kauheasti vastaan, mutta suostui lopulta. Ja kun pikkusievässä taapertelimme kotiin aamutunneilla, hän kertoin sukkiksien olevan paljon mukavampia kuin omat pitkikset.

Nummukmaan messessä häne ei olisi tohtinut ottaakaan niitä pois. Aamulla kun hän oli lähdössä lenkille, sanoin, että laittaisi vaan sukkikset, ne kun myötäilevät ja joustavat paremmin. Sen jälkeen ei meillä ole miesten pitkiksiä käytetty. Erään juhlan jälkeen sain hänet jopa pukeutumaan omiin alusasuihinikin, oltiin nääs yhdessä silmäilty Kallea ja siinä oli muutama lukijoiden kuva.

Hän kävi niin villinä, että en edes halua hänellä enää muuta "sänkyasua" kun omat hepeneni. Saan itsekin nauttia pitempään ja paremmin. Saimme kerran yllättäen iltapäivän vapaata koulusta ja kun menin kotiin, makasi veljeni vuoteellani puketuneena aluasuihini.

Miksi naisen on vaikea puhua fetismeistään? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Orgasmi Kun mies ei tule - paitsi omalla kädellä Kun mies ei tule - paitsi omalla kädellä Lyseo Eli tilanteemme on ollut jo pidemmän aikaa tämä - poikaystäväni ei laukea millään muulla tavalla, kun sillä että hän itse kädellään saavuttaa orgasmin.

Olemme seurustellee puoli vuotta, ja hän on sinä aikana kaksi kertaa tullut yhdynnässä ja yhden kerran suihinotossa - muut kerrat oman käden kautta aina hän silti tulee. Ja siksi hieman hämmästelen näitä hänen ei-oman-käden-kautta-laukeamiskertojen vähäisyyttä, koska seksikertoja meillä on viikossa. Ja puoli vuotta todellakin yhdessäoloa takana, niin siitä vain laskemaan sekstailukertoja. Hän ei itse pidä tätä ongelmana, mutta minä ehkä pienenä..

En suurena toki kuitenkaan. Mutta laittaahan se miettimään, että mikä minussa on vikana, jos minä en saa häntä laukeamaan, vaikka niin tahtoisin, ja monia juttuja on yritetty. Hän kerran sanoi seksin jälkeen olimme siis harrastaneet seksiä ainakin viidessä eri asennossa, minä olin lauennut kahteen kertaan, olimme antaneet toisillemme suuseksiä, harrastimme seksiä lähemmäs tunti , että vaikka minun kosketukseni ja minun käteni tuntuvat paljon paremmilta kun hänen omansa, niin hänen mielestään omaan käteen on vain helpompi laueta.

Olisi kiva kuulla jotain asiallista kommenttia. Miten voisi tästä edetä..? Voiko orgasmin saada ehällä immekalvon la sormitta Jos I me kalvo on ehjä niin voiko yhdellä sormella saada orgasmin?

Kirjoitin tuonne peppuseksiosastolle jo asiasta. Minusta sinun kannattaa nyt kysyä suoraan mieheltä, mitä hän toivoo sinun tekevän, jotta hän saisi orgasmin. Jollei ongelmaa ole fyysisellä puolella tai jännitteitä, on hänellä muunlaisia taipumuksia. Minun kohdallani kävi niin. Olkaa naiset tarkkana, mitä miehenne haluaa seksin suhteen, ennenkuin sitoudutte häneen. Miesten pitäisi kertoa, jos itsellä on bi- tai homoseksuaalisia taipumuksia eikä olettaa, että toinen ilman muuta hyväksyy em.

Jokainen pysyköön omalla "reviirillään". Omalla kohdallani tuo seksielämä ei ole ollut koskaan ollut kovinkaan aktiivista Tänä aikana on ollut hyvä tilaisuus pohtia tuota melkein samaa 'oiretta'.

Mun kohdallani vaan oli niin, että en saanut yhdynnässä itseäni laukeamaan mut "manuaalisesti" kylläkin, erona se että en sitä tehnyt kumppanin läsnäollessa tai siis en tiedä oliko Teillä niin, mut näin ymmärsin. Kävin kaikenmaailman "auttavia nettisivuja" en tarkoita pyllykuvia: En tarkoita näitä sitten minkäänlaisina absoluuttisina totuuksina vaan heittelen vaan ajatuksia Tuo Teidän seksikertojen tiheys on Eli siitä menis se fiilis.

Itsekin joskus väitin itselleni ja silloiselle kumppanilleni, että sillä laukeamisen puuttumisella ei olis sillee haittaa mun kohdallani, mut kyllä se peikko siellä takaraivossa oli. Minusta kiusallisinta oli se, että toinen oli kovinkin halukas seksiin ja itse kun ajatteli että "ei tästä taas mitään tuu" niin oli sitten vähän puolikierroksilla mukana vaan.

Siinä sitten esiintyi puolikierroksilla menemisen sivuoireena ajoittaisia stondiksen päälläpysymisongelmia. Nykyisen kumppanin kanssa pienen "koeajan" jälkeen löytyi tapa millä minäkin laukean Hyvät ja suht pitkät esileikit, tunnelataus ja tietty asento siis siinä kohtaa kun haluan laueta: Pidätkö sinä kolmea-neljää kertaa viikossa suurena määränä? Se menisi jo suorittamisen puolelle Vitsi kun me ihmiset ollaan erilaisia.

Minusta kolme kertaa on vähän. Onkohan nykyisen suhteeni ongelma sitten se, että miehestä se on jo suorittamista?! Hommahan on yksilökohtaista, en siis oo mitään galluppia asiasta lukenut tai tehnyt vaan itse nautin seksistä enemmän jos sitä joutuu vähän odottamaan.

Vaikka muuten olen vähän sellainen hosutoope niin seksiä haluan vähän odotellakin ja "kasvatella ruokahalua".

Ei sillä etteikö kumppanini olisi innostava tai miten sen sanoisi vaan siksi että Eli kirjoittamani oli täysin omakohtainen tuntemus! Jotkut tykää että useampi kerta viikossa on jees ja toiset sit taas että harvemminkin käy. Ja edelleen oma ajatus; en usko että seksin "iso määrä" olisi ongelma, mutta se on jos toinen haluaa useasti ja toinen vähän harvemmin mutta asiasta ei puhuta vaan tehdään "toisen mieliksi" Siis JOS asiat ovat noin.

Minäkin nautin seksistä enemmän, jos joudun odottelemaan ja ruokahalua kasvattelemaan. Mulla kun on vain aina nälkä: Se on hieman sama kuin oikeassa nälässä Kärttyisän minusta saa myös pitämällä puutteessa: Puhumme miehen kanssa avoimesti seksistä, sekä toivomuksista sen suhteen. Taitaa se kuitenkin olla niin, että minä olen kovastikin halukkaampi. Miehen saa kyllä syttymään toimeen, mutta olisi kiva olla "ei aloitteita tekevämpi osapuoli". Halukkaat naiset taitavat vieläkin olla vähän "outo juttu" Kommenttisi sai kuitenkin kylmät väreet juoksemaan selkääni pitkin.

Asiasta tietysti pitää keskustella mieheni kanssa Onhan maailma muuttunut ja naisten asema siinä samassa Kuka siinä sitten hommasta nauttisi? Joo, meni vähän raiteelta: Se miten aktiivisempaan naiseen suhtautuu on taas kiinni itsestä. Muutama lause taas kokemuksesta ja omista ajatuksista ei siis tulkintaa Teidän suhteestanne: Vaikka seksistä puhuminen olisikin suhteessa helppoa niin voi olla että vietti "toiveiden täyttämiselle" on toiselle vaan sen verran suuri, että jättää huomioimatta mitä itse juuri sillä hetkellä haluaa.

Ja kyllähän siinä taustalla on sekin, että jos kieltäytyy niin toinen tuntee itsensä torjutuksi klassinen 'mul on pää kipee': Mut tosiasia on se, että kaikkia odotuksia vastaan meillä kaikilla on omat mieltymyksemme ja tahtotilamme. Toinen haluaa useasti ja toinen ei niin useasti. Toinen tykkää huristella prätkällä ja toinen vain punaisella potkukelkalla: Sitä se vaan on. Nämä ovat vaan niitä suhteessa olevia asioita joiden kanssa pitää oppia elämään, puhumisen ja tekemisen kautta.

En tarkoita tuolla että tyytyisitte tilanteeseen JOS se on ongelma, se ei auta. Taitaa asia olla itselläni niin, että olen tottunut epäsäännöllisen säännölliseen seksiin ja tämänhetkisessä suhteessa asia ei ole sen kummempi, erinäisistä syistä johtuen. Pidän kuitenkin seksiä vain yhtenä osana suhdetta; se ei ole suhteen laadun mittapylväs paitsi sitten kun menee huonosti.

Eli jos seksistä katoaa fiilis niin kyllä se on muuallakin mennyttä. Tyydyn itse tämänhetkiseen tilanteeseen, koska siinä ei omasta mielestäni ole mitään vikaa:

..

Kalu täynnä homo spermaa tantra hämeenlinna

7. tammikuu Olen pari kertaa yllättänyt mieheni katselemassa netistä pornokuvia Peppua saa kumilla. Hänellä on ehkä ollut aina homoseksuaalisia fantasioita, mutta ei Sain todella ihanan orgasmin ja kun sitten kävimme pesulla ennen tarinoita siitä, miten on käynyt, kun mies on kertonut vaimolleen joko. Törmäsin eräässä homoseksuaalisuuden syyteorioita käsitelleessä Sovitaan, että homoilla mittaa komea mies ja heteroilla kaunis nainen venyttää ei saa tässä ja paksuutta ja miten se jäykistyy erilaisista ärsykkeistä (=pornokuvat). . (omaa tai partnerin) stimulaatiota saavuttaakseen orgasmin sukupuoliyhdynnässä. 5. huhtikuu On olemassa asioita joita kaikki naiset, eivätkä edes miehet tiedä peniksestä. tiedä miehen sukupuolielimistä ja ylipäätään siitä, miten ne toimivat. Yleensä mies saa erektion, kun hänen penistään stimuloidaan Myös vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan homoseksuaalisilla miehillä on sekä.

CAR SEX SEKSIKÄS YÖASU HOMO

toukokuu Koiraspuolinen keisaripingviini saa ainoastaan yhden orgasmin vuodessa. Niin ja norsu on suurin maaeläin, jolla on havaittu homoseksuaalisuutta. . Miten pysyä kohtuudessa kirjastossa? Tyyni · Päivän sitaatti · Hihi, meilläpäs mies siivoaa ja minä istun iloisena koneella:) Hyvää perjantaita kaikille!. helmikuu Miten voisi tästä edetä. Voiko orgasmin saada ehällä immekalvon la sormitta Miesten pitäisi kertoa, jos itsellä on bi- tai homoseksuaalisia Kävin kaikenmaailman "auttavia nettisivuja" (en tarkoita pyllykuvia Miehen saa kyllä syttymään toimeen, mutta olisi kiva olla "ei aloitteita tekevämpi osapuoli". Mun mielestä mies joka haluaa panna paskareikää on kieroutunut. mies joka haluaa koskettelua munien läheltä tai nänneistä tietää kyllä mitä on nautiskelu.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs