Liian nopea laukeaminen private homoseksuaaliseen show helsinki

Miksi kukaan ei laita Saudi-Arabiaa taloudelliseen ja poliittiseen saartoon? Miksi feministit eivät koskaan kritisoi islamia, vaikka islam sortaa naisia pahemmin kuin apartheid neekereitä? Arabit sattuvat asumaan öljyn päällä sijaitsevalla hiekka-aavikolla. Tämä ei tarkoita, että heillä olisi mitään legitiimiä intressiä siihen öljyyn. Arabeilla ei ole mitään osaa eikä arpaa öljynetsintään, öljyntuotantoon, öljynjalostukseen ja öljypohjaisten polttoaineiden jakeluverkostoon.

Kaikki arabimaista löydetty öljy on valkoisten miesten löytämää. Arabit ovat barbaareja, joiden keskiaikaisia, uskonnollisesti fanaattisia yhteiskuntia pidetään yllä länsimaista arabivaltioiden diktaattoreille virtaavilla öljytuloilla.

Jos länsimaalaiset ihmisoikeusaktivistit halusivat kaataa Etelä-Afrikan apartheidin julistamalla Etelä-Afrikan kauppasaartoon, miksi länsimaalaiset ihmisoikeusaktivistit eivät vaadi öljytulojen ottamista pois Saudi-Arabialta ym. Ryhmät Afrikka , feministit , islam , kaksinaismoralismi , moraalisäteilijät. Romanikerjäläiset jonottavat Pelastusarmeijan jakamaa ruokaa Kalliossa Asiasta kertoi Ylen uutiset torstaina. Ylen haastatteleman Pelastusarmeijan sosiaalisihteerin Tella Puotiniemen mukaan joka kymmenes ruokaa jonottava on romanikerjäläinen.

Ilmaista rahaa, ilmaista ruokaa. On se hienoa kun Suomesta saa kaikki repiä irti mitä kykenee ja siihen ei puututa. Voihan siinä kerjäläisellä olla nälkä, mutta syökööt kotimaassaan, säästyisipä matkarahat. Jos siis oletetaan niin hyväuskoisesti, ettei taustalla ole rikollisuutta, joka matkat maksaa. Kerjääminenkin lienee vain kulissi pahemmille rikoksille. Olisi kova kiire saada lainsäädäntömme ajantasalle niin, että karkoitus maasta onnistuisi nopeasti tuollaisissa tapauksissa.

Kuten myös uudelleen turvapaikkaa vuosittain hakevat täällä lomailevat pitäisi bongata rekisteristä ja kääntää samana päivänä takaisin. Tuotakaan ei tarvitsisi kauaa harrastaa kun sana kuuluisi lähtöpaikkoihinkin ja tulijavirrat tyrehtyisivät.

Ilmainen raha houkuttelee Suomeen kerjäläisiä kuin hunaja kärpäsiä. Mitä enemmän niille jaetaan rahaa ja ilmaista ruokaa, sitä enemmän niitä tulee.

Balkanilla asuu noin miljoona mustalaista. Kyllä ne kaikki tulevat Suomeen, jos niitä tänne houkutellaan jakamalla niille ilmaista rahaa ja ilmaista ruokaa. Suomessa on tällä hetkellä noin kymmenentuhatta mustalaista. Jokainen tietää, millaista väkeä Suomessa vuotta asuneet mustalaiset ovat.

Jos niiden lisäksi tänne houkutellaan kaikki Balkanin mustalaiset, Suomen mustalaisväestö satakertaistuu. Miksi helvetissä Suomessa on tuollaisia saatanan sairaita raivohulluja, jotka hyysäävät mustalaiskerjäläisiä? Ketkä vitun hullut päästävät mustalaiskerjäläisiä Suomeen? Ketkä kusipäät hyysäävät niitä ja siten houkuttelevat tänne satojatuhansia kerjäläisiä lisää?! Mistä noita mielipuolia sikiää?! Älkää enää koskaan antako penniäkään Pelastusarmeijalle.

Olen antanut jo noin kaksikymmentä vuotta eli puolet elämästäni joka ikinen joulu Pelastusarmeijan joulupataan vähän suuremman lahjoituksen, koska olen ollut varma, että raha menee kotimaan vähäosaisten hyväksi - toisin kuin monella muulla avustusjärjestöllä. Ilmesesti tämäkin on nyt muuttunut, kun Pelastusarmeija on alkanut hoivaamaan myös kerjääviä romaneja. Mielestäni tämä on täysin uskomatonta, ja ainakin minulle riittää.

Tästä päivästä eteenpäin Pelastusarmeija kaan ei tule saamaan minulta pennin hyrrää. Sääli, mutta en halua, että minun rahoillani tuetaan näitä kerjäläislaumoja. Uutinen herättää myös mielenkiintoisen kysymyksen: Pelastusarmeija on maanpetoksellinen rikollisjärjestö, joka terrorisoi Suomena houkuttelemalla tänne satojatuhansia mustalaiskerjäläisiä Balkanilta.

Mustalaiskerjäläiset ovat ammattirikollisia, jotka ovat kansainvälisen mafian tänne tuomia. Pelastusarmeija tukee kansainvälistä mafiaa antamalla ilmaiset lounaat ihmissalakuljetusta harrastavan kansainvälisen mafian tänne tuomille ammattivarkaille. Pahimpia rikollisia ja maanpettureita ovat kuitenkin suomalaiset poliitikot ja byrokraatit, jotka tuovat tänne näitä mustalaiskerjäläisiä suomalaisten veronmaksajien rahoilla: Eilen kertoi uutinen että Bulgariasta ja Romaniasta on tullut "pakolaisia" ja heillekin taataan asunto ja toimeentulo turvapaikkahakemuksen käsittelyn ajaksi.

Tässä taas Suomi päättää itse, koska laki kuulemma sanoo näin että kaikille turvapaikanhakijoille on asunto ja toimeentulo taattava. Muissa ainakaan pohjoismaissa ei olla näin sinisilmäisiä, vaan olisivat lähettäneet elintasopakolaiset jo takaisin kotiin, Etelä-euroopan maita ei varmaan myöskään voi näin vetää nenästä. Suomalaiset poliitikot ovat mielipuolisia, sairaita maanpettureita.

Suomalaiset poliitikot ja byrokraatit haluavat tuhota Suomen tuomalla tänne satojatuhansia kerjäläisiä, ammattivarkaita ym. Samaan aikaan suomalaisilta koululaisilta viedään ruokapöydästä pois leipä ja maito: Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Pirjo Pietinen sanoo, että kouluruoan jatkuva karsinta heikentää ruoan ravitsemuksellisia arvoja väkisinkin.

Jos tässä leipien maassa ei tarjota lapsille leipää — ja kyse on sentään vain kymmenestä sentistä — niin on se kyllä ennenkuulumatonta, Pirjo Pietinen toteaa. Ruoan hinta on noussut tänä vuonna liki kymmenellä prosentilla. Eniten ovat kallistuneet maito- ja viljatuotteet sekä liha. Raju kallistuminen on pakottanut useimmat koulut säästölinjalle. Nauta on vaihtunut possuksi, pehmeä leipä näkkäriksi, salaatit raasteeksi ja lohi tonnikalaksi.

Maidon rinnalla ruokajuomaksi tarjotaan vettä tai mehua. Pöyristyttävimpänä tutkimusprofessori pitää maidon korvaamista mehulla. Ryhmät maahanmuuttajien aiheuttamat kustannukset suomalaisille veronmaksajille , monikulttuurisuus , moraalisäteilijät , mustalaiset. Kirjoitin taannoin tällaista korutonta faktaa neekereistä: Mustien ihmisten tuottamia yhteiskuntia ja kulttuureja voisi käydä katsomassa Afrikassa, jos siellä ei olisi valkoisten ihmisten sinne rakentamia rautateitä, lentokenttiä, asfaltoituja teitä ja katuja, kivitaloja, sähköä, puhelinta, televisiota jne.

Kuten huomaatte, tämän mustia koululaisia vuosien ajan opettaneen valkoisen amerikkalaisen opettajan käsitys neekereiden biologisesta afrikkalaisesta kansanluonteesta on täsmälleen samanlainen kuin minun. Ei se ole noin!! Ei se saa olla noin!! Rotuja ei ole olemassa!! Neekerit ovat aivan samanlaisia kuin valkoiset ihmiset!!

Mitään geneettisiä eroja ei ole!! Geenejä ei ole olemassa!! Kaikki erot ovat kulttuurillisia!! Ovatko he vuosien ajan työskennelleet joka päivä kymmenien neekerien kanssa, kuten edellä siteerattu opettaja? Kummalla on mielestänne realistisempi käsitys neekereistä: Tupakoinnista ja keittiön käryistä kymmeniä erhehälytyksiä Imatran paloasemalta on tämän vuoden puolella käyty toteamassa jo 30 erhehälytystä Joutsenon vastaanottokeskuksessa.

Kaikkiaan Imatran paloasemalle on tullut 50 automaattihälytystä. Vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen tietää väärien hälytysten yleisimmät syyt. Ymmärrän hyvin pelastuslaitoksen närkästyksen tilanteeseen.

Suomalaisten veronmaksajien rahoilla hotellimajoituksessa elävät somalit siis huvikseen polttelevat tupakkaa sisätiloissa tupakointikielloista ja palovaroittimista huolimatta, aiheuttaen siis tahallaan virheellisiä palohälytyksiä.

Somaleille ei siis riitä, että he saavat asua hotellissa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella; he vittuilevat suomalaisille veronmaksajille vielä lisää aiheuttamalla piruuttaan vääriä palohälytyksiä, varastaen siis tälläkin tavalla tuhansia euroja lisää veronmaksajien rahoja joka kerta ja vaarantaen suomalaisten hengen johtamalla paloautot harhaan.

Jos jossakin on oikea tulipalo somalien tahallaan aiheuttaman väärän palohälytyksen aikana, suomalaiset kuolevat palavaan taloon somalien johdatettua paloautot väärään paikkaan ihan vain vittuilumielessä.

Erhehälytykset alkoivat lisääntyä viime vuoden loppupuolella, kun vastaanottokeskuksen tilat tulivat täyteen. Sen jälkeen hälytykseen on lähdetty Imatralta viikottain. Somalien asuttamassa, suomalaisten veronmaksajien kustantamassa hotellissa ei siis voida käyttää normaaleja savunilmaisimiin perustuvia palohälytinjärjestelmiä, koska somalit eivät suostu olemaan polttamatta tupakkaa sisätiloissa, heille useaan kertaan esitetystä eksplisiittisestä tupakointikiellosta huolimatta.

Jälleen somalit siis vittuilevat suomalaisille veronmaksajille, jotka elättävät heitä. Ryhmät Afrikka , maahanmuuttajien aiheuttamat kustannukset suomalaisille veronmaksajille , yhteiskunta koostuu ihmisistä.

Miksi naispappeuden tai homoavioliittojen kannattajat eivät koskaan esitä mitään vaatimuksia ortodokseille tai muslimeille? Parodia on mahdotonta, koska he tekevät sen itse: Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain.

Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina. Suomessa maahanmuuttoa tulee jo lähivuosina lisätä huomattavasti yhtenä keinona vastata väestön ikääntymiseen ja siihen, että työvoiman kompetenssien kysyntä muuttuu nopeammin kuin niiden tarjonta.

Kantaväestön työmarkkina-asemaa maahanmuuttajat eivät yleisesti ottaen uhkaa, koska he eivät kilpaile samoista työpaikoista. Suomi on nykyään kansainvälinen, moderni, kohtuullisen suvaitsevainen yhteiskunta, jossa tarvitaan myös afrikkalaisia. Ainakin heitä tarvitaan enemmän kuin autoja Helsingin keskustassa.

Maahanmuuttajat eivät uhkaa teitä mitenkään henkilökohtaisesti. Ja silti te viitsitte kirjoitella jatkuvasti tällaista törkyä, haukkua ulkomaalaissyntyisiä suomalaisia, pelotella raiskauksilla joista teillä ei ole pelkoa, kun olette lähes sataprosenttisesti miehiä , islamilla jne. Mistä tämä suvaitsemattomuus ja suhteellisuuden tajun puute kumpuaa? Viimeistään parinkymmenen vuoden päästä teidänkin vaippojanne vaihtaa todennäköisimmin joku musta, suomea hyvin puhuva mies.

Tai sitten ei kukaan. Siinä vaiheessa ehkä viimeistään nolottaa mitä tuli aikoinaan kirjoitettua suomalaisen kulttuurin tuhosta. Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla. Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin.

Osoittaa omituista katkeruutta, jos vastustaa vastaanottokeskuksen sijoittamista Uudenmaankadulle siksi, ettei itsellä ole varaa asua niillä kulmilla. Monikulttuurisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja avaa uusia näkökulmia jokapäiväiseen todellisuuteen. Se lisää Suomen kansainvälisyyttä. Muiden kulttuurien tuntemus ja ymmärtäminen on elinehto globalisoituvassa maailmassa ja se on Suomen menestykselle avainasia.

On tärkeätä, että myös koululaitos on aktiivisesti mukana monikulttuurisessa työssä. Maahanmuuttajilla on myös tärkeä ja monitasoinen missio suomalaisessa työelämässä. He toimivat oman kulttuurinsa asiantuntijoina ja tulkkeina sekä roolimalleina lapsille, mutta samalla myös suomalaisten työntekijöiden haastajina myönteisessä mielessä. Kun historiaa kirjoitetaan, toivon, että maahanmuuton osalta voisimme sanoa, että käänne tapahtui vuonna , kun hallitukseen nimitettiin maahanmuutosta vastaava ministeri.

Sosiaaliviraston yhteiskunnallinen tehtävä avaa meille poikkeuksellisen mahdollisuuden monikulttuurisuuteen. Kohtaamme maahanmuuttajat ja kulttuurit etunojassa, muuta yhteiskuntaa nopeammin ja väkevämmin. Olemme tietoisia kotoutumiseen liittyvistä vaikeuksista ja olemme niissä maahanmuuttajien rinnalla.

Samalla saamme etuoikeuden olla vuorovaikutuksessa rikkaiden uusien kulttuurien kanssa. Ryhmät harhaanjohtava propaganda , maahanmuutto , monikulttuurisuus , parodia on mahdotonta koska he tekevät sen itse , tosiasioiden fanaattinen kiistäminen uskonnollisin perustein , väestönvaihto. Olen viime aikoina silloin tällöin törmännyt ilmiöön, jota kutsun nimellä ahdasmielisyyden paradoksi: Esimerkiksi kiroiluun, haukkumasanoihin tms.

Vastaavasti rempseällä asenteella yksityiselämässään käyttäytyvät, lihansyöntiä, juopottelua, tupakointia ja kiroilua harrastavat rennot juntit ovat poliittisella tasolla hyvin nuivasti islamiin tai maahanmuuttajien rikollisuuteen suhtautuvia ns.

He eivät näe mitään ristiriitaa mielipiteen on todella törkeä loukkaus, että sinä kutsut naisia nimellä 'akat' ja mielipiteen ei meidän pidä olla niin ahdasmielisiä, että kritisoisimme islamia naisten alistamisesta välillä. Kaljanjuonti ja lihansyönti on näiden ahdasmielisten, vittumaisten ämmien mielestä sikamaista, junttimaista käytöstä, joka osoittaa valkoisten heteroseksuaalisten miesten pahuuden.

Samaan aikaan samojen ämmien mielestä muslimeja ei pidä kritisoida siitä, että he leikkelevät veitsillä lastensa sukupuolielimiä, pakkonaittavat tyttäriään, murhaavat pakkoavioliitosta kieltäytyneitä tyttäriään, hakkaavat vaimojaan ja pakottavat vaimonsa ja tyttärensä piiloutumaan kuumien jätesäkkien sisään. Näiden punavihreiden feminatsien mielestä olisi ahdasmielistä suhtautua nuivasti muslimeihin näillä perusteilla. Meidän pitää olla suvaitsevia ja hyväksyä monikulttuurisuus ja kunnioittaa toiseutta.

Jostain syystä näiden miesvihamielisten lesbofeministien suvaitsevuus ei kohdistu siihen toiseuteen, jota edustavat valkoiset heteromiehet. Ryhmät ahdasmielisyyden paradoksi , feministit , kaksinaismoralismi , moraalisäteilijät , nuivat asenteet , nuoriso eli muslimit , valkoiset heteromiehet , vasemmisto.

Rajoittamatonta maahanmuuttoa kannattavien suvaitsevaisten journalistien antama kuva Suomeen tulevista maahanmuuttajista: Eveline Fadayel uhataan karkoittaa maasta, koska hän ei kuulu poikansa Maher Gergesin ydinperheeseen.

Maherin vaimo Heli Gerges lohduttaa. Vantaankosken seurakunta on päättänyt tarjota egyptiläiselle Eveline Fadayelille, 64, turvapaikan kirkosta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kirkkoturvapaikka myönnetään pääkaupunkiseudulla. Maahanmuuttovirasto hylkäsi kaksi vuotta Suomessa asuneen Fadayelin oleskelulupahakemuksen toukokuussa, eikä omaisten valitus hallinto-oikeuteenkaan tuottanut tulosta.

Fadayel on entinen ala-asteen rehtori ja leski. Hän muutti poikiensa luokse Vantaalle aviomiehensä kuoleman jälkeen kaksi vuotta sitten. Fadayelin sukulaisia ei asu Egyptissä. Hänellä on diabetes, eikä hän pärjää ilman poikiensa apua. Hänellä on asiasta kahden suomalaislääkärin lausunto. Suomen ulkomaalaislain mukaan oleskelulupa myönnetään lähtökohtaisesti Suomen kansalaisuuden saaneiden perheenjäsenille.

Isoäidin ei katsota olevan perheenjäsen, sillä ydinperheeseen kuuluvat vain lapset ja vanhemmat. Ryhmät harhaanjohtava propaganda , Katriina Pajari , maahanmuuttajien aiheuttamat kustannukset suomalaisille veronmaksajille , Merituuli Saikkonen. Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta.

Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita.

Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

Olen ihmetyksen sormi hämmästyksen suussa seurannut mokukeskustelua ja päätynyt siihen tulokseen, että suvaitsevaiseksi kutsutaan henkilöä, joka a hyväksyy monikulttuurisuuden pienine ongelmineen, b haluaa sitä tänne lisää ja paljon , c pitää synergiansilta—tapahtumia yms. Mutta ilmeisesti sillä paperilla on pyyhitty pöytää. Suomalaisten lasten kouluruokaan ei siis riitä rahaa, koska verovarat käytetään mieluummin Bulgariasta ja Romaniasta tulleiden mustalaiskerjäläisten eli kansainvälisen mafian agentteina toimivien ammattivarkaiden hyysäämiseen.

Koululaisille annetaan vähemmän ruokaa, jotta balkanilaisille mustalaisille ja kansainvälisille rikollisjärjestöille voidaan antaa lisää rahaa. Mietin tässä vain sitä, onko 'maanpetturi' liian lievä ilmaisu kuvaamaan tätä ihmissaastaa, tätä viidettä kolonnaa, tätä omaa kansaansa vastaan sotivaa paskasakkia, tätä terroristijoukkoa, tätä sairasta rikollisjengiä, noita kuvottavia olioita.

Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Ympäröivä valkoinen yhteiskunta, toisaalta väkivaltakoneistollaan poliisit, vankilat, aseellinen itsepuolustus, KKK-tyyliset vigilantistit , toisaalta sosiokulturaalisella paineellaan, pakottaa neekerit sopeutumaan länsimaiseen kulttuuriin. Valkoiset amerikkalaiset ovat tietysti eurooppalaisia, joten heidän dominoimansa yhteiskunta on Amerikassa sijaitseva eurooppalainen yhteiskunta.

Vastaavasti mustat amerikkalaiset ovat Amerikassa asuvia afrikkalaisia, joten heidän dominoimansa alueet ovat afrikkalaisia saarekkeita valkoisen eurooppalaisen yhteiskunnan meressä. Neekerienemmistöiset alueet tietysti poikkeaisivat valkoisista alueista nykyistä enemmän, jos ne olisivat itsenäisiä kaupunkivaltioita. Koska ne kuitenkin kuuluvat Yhdysvaltoihin, niissä on voimassa sama laki kuin muualla Yhdysvalloissa.

Ympäröivä valkoinen yhteiskunta ikään kuin miehittää näitä neekerienklaaveja pitämällä poliisivoimin edes jotenkuten voimassa valkoisten ihmisten säätämiä lakeja myös neekerighettojen alueella. Neekerit itse eivät kuitenkaan olisi kyseisiä lakeja säätäneet eivätkä yrittäisikään ylläpitää niitä. Neekerit noudattavat valkoisen yhteiskunnan säätämiä lakeja vain silloin, kun niitä konkreettisesti ylläpidetään kovalla kurilla. Jos kuri heltyy, neekereiden biologinen afrikkalainen kansanluonne manifestoituu taas heidän käytöksessään.

Ihminen on kuitenkin eläin, homo sapiens. Ihmistä ei ole luotu minkään jumalan kuvaksi. Mitään jumalia ei ole eikä kukaan ole luonut ihmistä. Ihminen on geenien muovaamaa biomassaa, jota koskevat tietyt biologiset lainalaisuudet. Samoin kuin ihminen tarvitsee tietyn määrän tietynlaista ravintoa pysyäkseen hengissä, samoin ihmisen toiminnassa on tietynlaisia mm.

Neekerien tuominen Eurooppaan alentaa Euroopan väestön keskimääräistä älykkyystasoa, koska neekereillä on matalampi mediaani-ÄO kuin valkoisilla. Älykkyyden ja elintason välillä on positiivinen korrelaatio. Kausaliteetti kulkee molempiin suuntiin: Kun väestön keskimääräinen älykkyystaso laskee, maan elintaso laskee. Tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään korkeaa elintasoa, koska elintaso on yhtä kuin tavaroiden ja palveluiden kokonaistuotannon reaaliarvo per capita; tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään yhtä arvokasta hyödykkeiden kokonaistuotantoa kuin älykkäämmät ihmiset, joten tyhmemmällä yhteiskunnalla on matalampi elintaso.

Kuinka ollakaan, mustia koululaisia opettanut valkoinen amerikkalainen opettaja Christopher Jackson raportoi tällaista mustien käytöksestä:. The mainstream press gives a hint of what conditions are like in black schools, but only a hint. There is nothing like the day-to-day experience of teaching black children and that is what I will try to convey. Most whites simply do not know what black people are like in large numbers,and the first encounter can be a shock.

One of the most immediately striking things about my students was that they were loud. They had little conception of ordinary decorum. It was not unusual for five blacks to be screaming at me at once. Instead of calming down and waiting for a lull in the din to make their point—something that occurs to even the dimmest white students—blacks just tried to yell over each other.

It did no good to try to quiet them, and white women were particularly inept at trying. They just yelled louder so their voices would carry over hers. Many of my black students would repeat themselves over and over again—just louder. It was as if they suffered from Tourette syndrome. They seemed to have no conception of waiting for an appropriate time to say something. They would get ideas in their heads and simply had to shout them out. I might be leading a discussion on government and suddenly be interrupted: Anyone who is around young blacks will probably get a constant diet of rap music.

Blacks often make up their own jingles,and it was not uncommon for 15 black boys to swagger into a classroom, bouncing their shoulders and jiving back.

They were yelling back and forth, rapping 15 different sets of words in the same harsh, rasping dialect. The words were almost invariably a childish form of boasting: The amateur rapper usually ends with a claim—in the crudest terms imaginable—that all womankind is sexually devoted to him.

So many black girls dance in the hall, in the classroom, on the chairs, next to the chairs, under the chairs, everywhere. Once I took a call on my cell phone and had to step outside of class.

I was away about two minutes but when I got back the black girls had lined up at the front of the classroom and were convulsing to the delight of the boys. Many black people, especially black women, are enormously fat. Some are so fat I had to arrange special seating to accommodate their bulk.

I am not saying there are no fat white students — there are — but it is a matter of numbers and attitudes. Many black girls simply do not care that they are fat.

There are plenty of white anorexics, but I have never metor heard of a black anorexic. Blacks, on average, are the most directly critical people I have ever met: Unlike whites, who tread gingerly around the subject of race, they can be brutally to the point. Once I needed to send a student to the office to deliver a message. I asked for volunteers, and suddenly you would think my classroom was a bastion of civic engagement. Thirty dark hands shot into the air.

My students loved to leave the classroom and slack off, even if just for a few minutes, away from the eye of white authority. I picked a light-skinned boy to deliver the message. One very black student was indignant: For decades, the country has been lamenting the poor academic performance of blacks and there is much to lament.

There is no question, however, that many blacks come to school with a serious handicap that is not their fault. At home they have learned a dialect that is almost a different language. Blacks not only mispronounce words; their grammar is often wrong. And this is the way they speak in high school. Students write the way they speak, so this is the language that shows up in written assignments.

It is true that some whites face a similar handicap. The difference is that most whites overcome this handicap and learn to speak correctly; many blacks do not. So I would throw up myhands and assign them a project on a real, historical black person.

My favorite was Marcus Garvey. They had never heard of him, and I would tell them to research him, but they never did. Anyone who teaches blacks soon learns that they have a completely different view of government from whites.

Once I decided to fill 25 minutes by having students write about one thing the government should do to improve America.

I gave this question to three classes totaling about students, approximately 80 of whom were black. My students had only the vaguest notion of who pays for government services.

For them, it was like a magical piggy bank that never goes empty. One black girl was exhorting the class on the need for more social services and I kept trying to explain that people, real live people, are taxed for the money to pay for those services.

She had an answer to that: I let the subject drop. Many black girls are perfectly happy to be welfare queens. On career day, one girl explained to the class that she was going to have lots of children and get fat checks from the government. No one in the class seemed to have any objection to this career choice. Surprising attitudes can come out in class discussion. We were talking about the crimes committed in the aftermath of Hurricane Katrina, and I brought up the rape of a young girl in the bathroom of the Superdome.

A majority of my students believed this was a horrible crime but a few took it lightly. One black boy spoke up without raising his hand: They thought they is gonna die so they figured they have some fun. My department head once asked all the teachers to get a response from all students to the following question: There is a level of conformity among blacks that whites would find hard to believe.

They like one kind of music: They will vote for one political party: They dance one way, speak one way, are loud the same way, and fail their exams in the same way. Of course, there are exceptions but they are rare. Some like country music, others heavy metal, some prefer pop, and still others, God forbid, enjoy rap music.

They have different associations, groups, almost ideologies. There are jocks, nerds, preppies, and hunters. Blacks are all — well — black, and they are quick to let other blacks know when they deviate from the norm.

One might object that there are important group differences among blacks that a white man simply cannot detect. I have done my best to find them, but so far as I can tell, they dress the same, talk the same, think the same.

Certainly, they form rival groups, but the groups are not different in any discernible way. Did you do your homework? I tried to explain there were no blacks in eighteenth century Britain. You can probably guess what they said to that: How do you know? Perhaps this was a regional thing, but the blacks often sucked air through their teeth as a wordless expression of disdain or hostility. My students were sometimes unable to see the world except through the lens of their own blackness.

I had a class that was host to a German exchange student. Vain työurien nostaminen keskeltä parantaa huoltosuhdetta. Jos ei takkia, niin edes kukkaro. Ehkäpä Laasasen pitäisi uutisoida tästä vaikka täten: Tai miesten rintaleikkaukset ylittävät pian naisten silikonihankinnat, äijyys vaarassa!

Sen sijaan siis, että lukee kuin piru raamattua nettijulkaisuja, mistä joku jenkkifeministi on yhden uutisoinnin perusteella vetänyt herneen nenuun. Sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt, US-Laasasta ahkerasti mollaavat femakot suhtautuvat aggressiivisesti ja sensuuri laulaa , jos Laasanen erehtyy kommentoimaan MITÄÄN heidän blogeihinsa.

Siirto, jota ainakin itse kunnioittaisin suuresti, olisi laittaa estot kyseisille "keskustelijoille". Jos Laasanen kirjoittaisi tuollaista "Vieno" Huttuselle ja kumppaneille, saisi hän todennäköisesti hyvin nopeasti bannit Suomesta Ruukinmatruunan blogin kommenttiosiossa pätevät nämä säännöt: Sana on vapaa, kolmen säännön puitteissa: Näitä rajoja rikkovat kommentit poistetaan.

Naisille erityisesti pitää asettaa rajat. Onpahan heitä sitten varoitettu. Kirjoitit, että pitkiä, vaivalla tuottamiasi kirjoituksia on "moderoitu" feministien sivustojen keskustelualueilta Miksi miespuolisen 'pitäisi' sietää jatkuvaa asiatonta käytöstä, kun naisten ei tarvitse? Laasanen, tee siirto jota meidän kaikkien? Onko kommentaattori Hurtta samoilla linjoilla? Vain työurien nostaminen keskeltä parantaa huoltosuhdetta yle. Keski-ikäisen väen, 30 - vuotiaiden työllisyyden nostaminen kohentaisi eniten taloudellista huoltosuhdetta eli sitä, kuinka montaa työelämän ulkopuolella olevaa työtä tekevä elättää.

Työurien keskeltä menetettyjä vuosia ei voida korvata kokonaan työurien alku- tai loppupäätä paikkaamalla. Enpä taida olla kuullut, mutta taitaa olla niin että naisia ei ole riittävästi kuuloetäisyydellä, että näitä juttuja kuulisi. Linkki siis oli Uusimaa: Amerikassa on ilmeisesti vanhempia, jotka eivät uskalla olla lastensa edessä alastomina.

Entinen Playboy-pupu Kendra Wilkinson ei ymmärrä vanhempia, jotka suhtautuvat alastomuuteen neuroottisesti. Tunteet roihuavat päiväkodeissakin, kun kevät tekee tuloaan. Lempi leiskuu pienissä sydämissä niin kovasti, että esimerkiksi porilaisessa päiväkodissa on jouduttu rajoittamaan innokasta pussailua hygieniasyistä.

Oletko sinä tai lapsesi rakastunut jo päiväkodissa? Millaisia leikki-ikäisten rakkaustarinoita sinä tiedät?. Kevät käynnistää pussausbuumin päiväkodissa Romantiikka puhkeaa kukkaan perinteisesti keväisin, ja sen voi huomata myös päiväkotien lapsissa. Kevät saa romanssit roihuamaan varsinkin esikouluikäisten joukossa jopa siinä määrin, että pussaamista ja halaamista on jouduttu rajoittamaan.

Enpä ollut kuullut tästä aiemmin. Tää ei oo vittuilua, vaan yritän olla ainoastaan hauska Taas nämä femakot iskivät. Tällä kertaa uhriksi joutui nainen: It's frankly asinine to object to work around hacker ethics as 'off topic' at such broad hacker conference. Is Appelbaum's 29c3 keynote 'off topic' for asking hackers to work for the 'good guys' rather than military, police, their contractors, Facebook, etc.? Yes, obviously harm reduction is a psychological hack that need not involve a computer, but this holds for 'social engineering' as well.

It's simply that hacking isn't nearly as specialized or inaccessible as say theoretical physics. Nyt sitten pakkauksen nimi on julistettu epätasa-arvoiseksi, koska pakkauksen nimessä puhutaan äidistä, mutta ei isästä, saati perheestä.

Äitiyspakkaus on nimenä toki aikansa tuote, kuten moni muukin asia. Mutta ei se nykyaikanakaan liene täysin pielessä: Guzenina-Richardson toivoi kansalaisilta ehdotuksia äitiyspakkauksen uudeksi nimeksi. Niitä löytyy ihan netistäkin. Yksi Twitter-kirjoittaja ehdotti jo määritelmää, joka on takuuvarmasti sopivan tasapainoinen, neutraali ja sisäsiisti: Jos Henry-setä setä-sanalla ei ole tässä rinnastusta keneenkään jammuun Eroottinen pääomasi on heikko!

Ohjelmassa puhutaan aluksi Mistä lähtien vauvat ovat osallistuneet pariutumismarkkinoille? Trollaaminen ja tämän tulkinta on aina hankala tapaus. Ja tarvittaessa sitten bannit. Sinällään en ole osallistunut tuonne Uuden Suomen puolelle sen jälkeen kun siellä alettiin vaatia rekisteröitymistä. Sinnehän tuossa kommentin alussa viitattiin. Vastaus lienee useimmille intuitiivisesti selvä. Entä jos nainen olisi valitsemassa miestä? Suklaalla yllättävä vaikutus miehiin — tässä naiset häviävät - See more at: Jokainen saa hyödyntää omaa ulkonäköään juuri niin kuin parhaaksi katsoo.

Naiset näkevät enemmän kuin miehet. Pojaksi syntynyt tyttö ei saa käyttää tyttöjen WC-tiloja. Kiinteistökuningatar Kaisa pystyy tuhlaamaan euroa tunnissa: Mitä nainen muuttaisi miehessä?

Nyt se on tutkittu: Melkein tuhat suomalaisnaista retkahti amerikkalaiseen morsionmetsästäjään. Nainen, arvaatko mitä miehesi ajattelee sängyssä kanssasi? Naistenlehti listasi parhaat biisit masturboimiseen - katso lista. Liian monta "hyvää" vitsiä olisi mennyt hukkaan. Omassa päässä vaan kuulostaa hauskalta "Henry-sedän satutunnit", jotka murskaavat monen pikkuprinssin ja -prinsessan ylisuuret luulot.

Ja skenaarioon voisi heittää vielä uhmaikäisten feministinalkujen itkupotkuraivarit: D Henry-setä voi kuulostaa vittuilulta, mut se vaan juontui kun muistin tuon: TV-ohjelmassa "Vanessa ja pikkuväki" Henkka-setä kertoo modernisoidun sadun Tuhkimosta ja varattomasta Nörtti-Eemelistä, jonka kanssa Tuhkimo joutuu naimisiin.

Irti siitä tytöstä, alempitasoinen poika! Miksi mies pyytää puhelinnumeroa, mutta ei soita? Poikaystäväni haluaa minun muuttuvan. Sedu Koskinen avautui poikuutensa menettämisestä: Tulevaisuus ei näyttänyt ihan tältä, kun laulamista rakastava tyttö pyrki viestintäluokalle vuotiaana.

Mies, näitä asioita isorintainen nainen EI halua kuulla. Seksin ostamisen täyskielto selvitetään. Tuosta ylempänä olevasta Miran jutusta: Kevät muutti kaiken. Silloin Mira tuli raskaaksi. Se on portti takaisin yhteiskunnan vankaksi jäseneksi. Leimasta ei silti ole helppo päästä eroon. Lastakin pidettiin sairaalassa kaksi viikkoa syntymän jälkeen milloin milläkin verukkeella, ja hänen ulosteestaan otettiin huumetestit neljästi.

Nyt Mira elättää itsensä ja lapsensa kotihoidontuella, lapsilisällä ja elatusmaksuilla. Sosiaalitoimisto maksaa vielä toistaiseksi Miran asumisen ja kamppailulajiharrastuksen. Miraa ei hävetä ottaa rahaa vastaan. Panostin joskus ennen vanhaan aika paljonkin laihduttamiseen ja kuntoiluun. Minä koin, että päästäkseni pelaajaksi markkinoille minun oli oltava hoikassa ja hyvässä kunnossa.

Voidaan tietenkin kysyä, että oliko panos liian suuri saavutettuun hyötyyn nähden? Suuresta vaivasta huolimatta minusta ei tullut naismagneettia. No, muuta vaihtoehtoa ei oikeastaan ollut kuin rankka työ markkinoille pääsemiseksi tai suosiolla markkinoiden ulkopuolelle jääminen.

Itse onneksi pääsin siihen vaiheeseen kehonmuokkausharrastuksessani, että sen "edellyttämistä" ravitsemus- ym. Sitä vaan löytää itsensä salilta, vaikka järkisyytkin välillä puoltaisivat treenin väliin jättämistä. Ja treenin tuottama olo se vasta mahtava onkin. Vaikka ennen salille lähtöä olisi särkenyt päätä ja väsyttänyt, niin kun on vetänyt setin läpi ja saanut syödäkseen, lähentelee olotila usein euforista. Ja nykyisin kun 1. Meditoin puoli tuntia aamulla ja illalla 2.

Ja kaikki tämä tottumuksen voimasta automaatiolla, vaikka olen pariutumismarkkinoiden ulkopuolella. Jos Henkka tykkäät shakista ja verbaalisesta "väännöstä" nettiareenoilla, niin mikset älykkäänä miehenä "ohjelmoisi" itseäsi myös 'fysiikka'guruksi?

Kehon 'kemiatkin' toimivat palkitsevammin Kännäämisestä minulla ei ole kokemusta, mutta endorfiinihumalat Yliopiston sivujen mukaan professori Johanna Niemi on erikoistunut ns sukupuolittuneeseen väkivaltaan, joka on feminismiin katsottavissa oleva suuntaus. Tätä taustaa vasten tulee kyllä mieleen, että kuinkakohan arvovapaasti tämä tutkimus tehdään: Tämä siis johtamassa tätä tilaustyötä, että pitäisikö Suomessakin siirtyä Ruotsin malliin niin kuin Anna-Maja Henriksson haluaisi käärmettä pyssyyn ajamalla.

Tuloksenkin voinee arvata jo ennen kuin se on valmistunut. Tämä on suunnilleen yhtä härskiä touhua, kun Kataisen ja Himasen tilaustutkimus: Johanna Niemi on oikeuden ja sukupuolen tutkimuksen uusi professori Olen tutkinut muun muassa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja parisuhdeväkivaltaa.

Yhtenä löydöksenäni on ollut se, että törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit tekevät naisten tekemistä pahoinpitelyistä helpommin törkeitä kuin miesten. Naiskauppa, paritus ja seksin osto. Naisia, miehiä vai henkilöitä: Feministinen toimintaohjelma väkivaltaa vastaan Ruotsissa.

Naisiin kohdistuva väkivalta ihmisoikeusloukkauksena. Kvinnors rättssubjektivitet, internationell rätt och diskurser om prostitution och trafficking. Kummallista, että nykyfeministien kieltolistalle ei ole tullut avioliiton sisäisen prostituution kielto vrt. Eikö olisi reilua, että jos prostituutiokin kielletään, niin sitten ei saisi maksaa seksistä avioliiton sisälläkään. Ja toisaalta, ei myöskään vietäisi erotilanteessa miehen omaisuutta naisen hyväksi.

Poikalapset lyhentävät äidin elinikää. Mies pyysi vaimolta rahaa rakastajattarelleen — menetti henkensä. Äidit tikun nenään työurakeskustelussa. Seksin ostamisen täyskielto selvitetään hs. Oikeusministeriö selvittää seksin ostoa koskevan lain muuttamista. Ministeriö on tilannut Helsingin yliopistolta selvityksen nykyisen lain toiminnasta ja sen vaihtoehdoista.

Taustalla on oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin r halu kartoittaa, pitäisikö seksin osto kieltää kokonaan. Nykyisin seksin osto on rangaistavaa vain, jos kohteena on ihmiskaupan tai parituksen uhri. Paineet täyskiellolle kasvoivat, kun korkein oikeus hylkäsi viime kesänä seksin ostoa koskevan syytteen. Tuon Seksin ostamisen täyskielto selvitetään komenteissa: Tässä taisi tulla himaset.

Professori Johanna Niemi on feministisen väkivaltatutkimuksen edustaja. Feministisessä teoriassa on jo lähtöasetelma prostituutioon: Mitäpä sitä tutkimaan sitten.

No rahaa menee ainakin. Miksi mukana ei ole ollenkaan prostituutioon liberaalisti suhtautuvia maita, kuten Saksa tai Tanska? Nyt jo alkuasetelma vaikuttaa lievästi sanoen asenteelliselta. Tyttöjengit ottivat rajusti yhteen Espoon Omniassa - alkoi lettujen heittelystä. Nämä huonot tavat saattavat latistaa seksielämääsi.

Äiti hukutti 9-vuotiaan poikansa pienen peniksen vuoksi. Huoliiko kukaan mies kaljua naista? Politiikkaradio YLE Puhe Hannu Sepponen on puhunut miesten tasa-arvon puolesta jo 15 vuotta. Enää Sepposta ei pidetä kylähulluna, kun hän sanoo, että myös naiset pahoinpitelevät puolisoitaan. Hyvinkäällä surmatun tyttöystävä saa korvauksia: En voi mennä näillä kasvoilla kouluun. Nämä ryhmät jäävät helposti ilman työtä.

Entisen vasemmistojohtajan Suvi-Anne Siimeksen vallankäyttö herättää voimakkaita tunteita työeläkeyhtiöiden edunvalvontaorganisaatiossa Telassa Telan toimistossa alkoi puhaltaa kylmä puhuri, jonka saivat tuntea ennen kaikkea ikääntyneet työntekijät. Työnkuvia muutettiin, ihmisille tarjottiin muutettuja työehtoja ja palkan alennuksia. Siimeksen puolitoista vuotta kestäneen toimitusjohtajuuden aikana Telan toimistosta on saanut lähtöpassit useampi ikääntynyt työntekijä.

Joitakin on työnnetty vastoin tahtoa eläkkeelle, jotkut ovat pitkillä sairauslomilla ja ainakin yksi irtisanominen on johtanut oikeusprosessiin. Eräiden työntekijöiden kertomusten mukaan heiltä vietiin mielekkäät työtehtävät.

Siimeksen käytös koettiin usein loukkaavana, jopa nöyryyttävänä. Runsaan 20 hengen työyhteisön johtajaksi tullut Siimes oli niin tärkeä henkilö, että hänen puheilleen pääseminen saattoi Telan työntekijältä kestää yli kuukauden. Asioiden hoitaminen uuden toimitusjohtajan kanssa oli hankalaa.

Jos Siimeksen sai vihdoin kiinni, ei häneltä saanut vastauksia esitettyihin kysymyksiin. Kerrotun mukaisesti Siimes jakoi työntekijät itselleen tärkeisiin ja sitten niihin, joita ei tarvinnut. Viimeksi mainittuihin ei toimitusjohtajan aikaa haaskattu. Äiti hukutti 9-vuotiaan poikansa pienen peniksen vuoksi findance.

Tasa-arvoinen avioliitto — sanoista tekoihin lutkamarssin hengessä. Tasa-arvoinen avioliitto — sanoista tekoihin lutkamarssin hengessä Mikko Ahola: Patriarkaatin edustajat kalistelevat nyt maljojaan kabineteissaan, kun tasa-arvoinen avioliitto on saatu torjuttua.

Patriarkaatin edustajat naureskelevat nyt homoille ja naisille. Mutta kapina patriarkaattia vastaan olisi lutkamarssin hengessä nouseva lutkakevät. Lutkakeväässä patriarkaatin alistamiseen kyllästyneet naiset ilmoittaisivat patriarkaatille, että he tulevat vastalauseena harjoittamaan tilapäisiä seksisuhteita joka viikonloppu niin kauan, kunnes patriarkaatti suostuu syrjinnän ja alistamisen lopettamiseen, ja tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään.

Kyllä siinä patrarkaatin hymy hyytyy. On huomautettava, että väitteet, joiden mukaan naisten seksuaalisuutta pyrkivät rajoittamaan toiset naiset , eikä patriarkaatti, ovat laasaslaisten, äärioikeistolaisten ja naisvihamielisten puheita. Pettämissivuston pomo Susanna Ingerttilä: Ihmiset pettävät tavalla tai toisella. Löhöily vähentää siittiöiden määrää. Äiti pukeutui penikseksi — poptähti liikuttui kyyneliin: Onko nainen tehty rinnoista ja hiuksista?

Lapsia syntyy yhä vähemmän — paitsi Suomessa. Loppuuko tyttöjen lapsuus senttimetriin? Näille treffeille mies haluaa. Anonyymi tuossa ylempänä on postannut tuon "Lapsia syntyy yhä vähemmän — paitsi Suomessa". Valtaosa suomalaisista haluaa lapsia, mutta silti useampi kuin joka viides jää lapsettomaksi. Miehet useammin kuin naiset, koska he eivät voi saada lapsia ilman kumppania. Merkittävin syy tahattomaan lapsettomuuteen on Väestöliiton kyselytutkimuksen mukaan sopivan kumppanin puuttuminen.

Miesten tahaton lapsettomuus liittyy naisia selvemmin sosiaaliseen asemaan. Korkeasti koulutetuilla ja hyväpalkkaisilla miehillä on keskimäärin paljon lapsia, työttömillä vähän tai ei ollenkaan. Naisille yhteys ei ole yhtä selvä. Se vaikuttaa myös mahdollisuuksiin perustaa perhe", Rotkirch sanoo.

Mitkä ovat deittailun säännöt? Entä treffien jälkeen - kuka soittaa kenelle ja milloin? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Vaimo pahoinpiteli miestään posliinimukilla. Pornovideojätti konkurssiin — kunnianloukkaustuomio oli liikaa. Äiti syöttää lapsilleen homeista ruokaa: Uudet sukupuolet nousevat esiin: Yrittäjyyttä se on seksi yrittäjyyskin.

Naisen epäillään sytyttäneen omakotitalon tuleen — teinitytär sisällä. Otin asian vähän ajan päästä puheeksi, ja hän muistaakseni sanoi jotain sinnepäin, että olin kerjännyt sitä. Toisen kerran hän sanoi naulakoilla minun olevan ihana ja pussasi.

Isot tytöt tulivat tiedustelemaan, miltä tuntui. Hatara muistikuva on siitäkin, että hän olisi kertonut muulle luokalle tapauksesta. Stalkkasin kyseisen neitosen feis-spookista Nyt stalkkasin hänen numeronsa ja osoitteensa Ei muuta kuin kotinurkille väijyksiin pimeän aikaan, puskista kourimaan hänen D NIIN, ja eka- tai tokaluokalla kaksi tyttöä ketkä?

Ja eräs sanoi VAU! Ehkä on parempi lopettaa muisteleminen No, olinpahan joskus "jotain" Identified by tattoos in pictures, woman indicted on child porn charges Son cut from mother's £1m will 'after not sending her Mother's Day flowers' Paul Emmerson, representing Mrs Burbidge, accused him neglecting his filial duties including his failure to send her flowers on Mother's Day and posting a Christmas card "which didn't even have the word mother on it". Facebook ja blogit herättävät kateutta — naiset paljastavat miksi.

Tekeekö aikuisviihde miehestä huonomuistisen? Viewer Discretion Is Advised osissa merkin rajoituksen vuoksi Vapaa sanani taas vauhdissa.

Yleensä purkautuva määrä on 2—15 millilitraa eli korkeintaan ruokalusikallinen. Jotkut voivat pitää sen ominaisesta tuoksusta ja mausta, joka aiheutuu testosteronista, toiset eivät voi sietää sitä. Siis haiseeko spermassa testosteroni, vai osallistuuko testosteroni vain hajun tuottamisen prosessiin..? And research also implies that celibates often are more joyful than people who have sex regularly and they have higher testosterone levels.

This theory has been linked to testosterone being a vital ingredient in male strength, vitality, health, and intellect. Now more research is also underway to confirm the opinion that higher testosterone levels are linked to higher levels of happiness.

Se olisi sama, kuin kävisi luovuttamassa puoli litraa verta viiden viikon välein. Ja jos ravitsemus olisi arvoiltaan köyhää ja elämäntavat muutenkin kuluttavat - tupakkaa, alkoholia ja stressiä - ei ihmekään jos elimistö alkaisi rappeutua ikääntyä ns.

Jostain elinvoima on otettava spermankin tuotantoon - vaikka sitten sisäelimistä elimistön syödessä itseään Ja mitä tasoa olisikaan koettu elinvoimaisuus D Tantralainen ajatus seksuaalisuudesta: Yhdessä ejakulaatiossa kuluu keskimäärin puoli teelusikallista.

Siinä on miljoona siittiötä, joista jokaisessa on ihmisen itu. Tuon valtavan siittiömäärän tuottaminen kuluttaa kolmanneksen miehen päivittäisestä energiasta.

Se kuluttaa ennen kaikkea miehen rauhastoimintaa ja immuunijärjestelmää. Hän käyttää kolmanneksen elämän energiastaan, jota hän saa ruoan, ilman ja auringon välityksellä tuottaakseen spermaenergiansa.

Nuorilla on luonnostaan paljon elämänvoimaa ja usein se kanavoituu sukupuolielinten alueelle. Nuori, terve ihminen kuluttaa vain 60 prosenttia energiastaan syömiseen, ruoansulatukseen, hengittämiseen, työntekoon ja muuhun jokapäiväiseen välttämättömyyteen. Loppuenergia on hänen vapaassa käytössään.

Hän voi tuhlata sen alkoholiin, lääkkeisiin, massakulutukseen tai videoviihteeseen taikka käyttää sen sängyssä. Suuren energiamääränsä vuoksi nuoret ihmiset tulevat helpommin riippuvaiseksi alkoholista, huumeista ja myös seksistä.

Alussa stimulantit moninkertaistavat toimintojen vaikutuksen. Samalla ne kuitenkin vetävät energiaa pois kaikista elimistä, rauhasista ja aivoista. Jäljelle jää vain heikkoa energiaa.

Jos nuori haluaa saavuttaa yhtä korkean elämyksen kuin edellisellä kerralla, tarvitsee hän lisää stimulantteja. Koska hänellä on yhä vähemmän energiaa annettavaksi, kiihotus ei saavuta toistuvasti yhtä mahtavaa elämystä. Sen sijaan ihminen, jolla on alhainen ki-energian taso, ei ole yhtä altis huumeille, koska huumeilla ei ole riittävästi elämän energiaa imettäväksi.

Ihminen alkaa heiketä fyysisesti ja henkisesti. Seksuaalienergiaa kehittämällä, kierrättämällä ja varastoimalla ihminen voi oppia tasoittamaan kehonsa tarpeita. Viisas mies elää oikein ja hänellä on energiaa jäljellä vielä vuotiaana. Mantak Chia vertaa tuhlailevaa seksuaalienergian käyttöä ylenpalttiseen lainanottoon. On ihmisiä jotka tuhlaavat enemmän rahaa kuin heillä on. He ottavat lainaa ja uskovat pystyvänsä maksamaan lainan joskus takaisin.

Elleivät pysty, he joutuvat vaikeuksiin ja heidän on opeteltava muuttamaan elintapansa. Samalla lailla huonot tottumukset kuluttavat elämän energiaa.

Elämän energian tuhlauksesta on rangaistuksena elämänhalun ja terveyden menetys. Asian voi ajatella myös niin, että ihminen hankkii sata yksikköä elämän energiaa päivässä hengittämällä, syömällä ja lepäämällä.

Hän menettää yksikköä tupakoimalla, huonolla ruokavaliolla, stressillä, pelkotiloilla ja siemennesteen tuhlauksella. Saadakseen nuo ylimääräiset 25 yksikköä on hänen otettava ne aivoista ja muista elimistä. Tämän vitaalienergian jatkuva tuhlaaminen näkyy tietysti ihmisessä ajan mittaan. Ratkaisevaa on kahden erilaisen mielihyvän erottaminen toisistaan. Toinen mielihyvä tuottaa energiaa, toinen kuluttaa sitä. Osa viihteestä on sellaista, joka vie ihmisestä energiaa. Esimerkiksi television katselu vaatii elimiltä energiaa ja vetää elämänvoimaa pois.

Se ei virkistä eikä vähennä stressiä, vaan lisää väsymystä. Saatamme tuntea hetken huojennusta, mutta tärkeimmistä elimistä on todellisuudessa vedetty elämänvoimaa. Tämä elimiin kohdistuva stressi luo negatiivista energiaa ja jos sitä ei osata muuntaa positiiviseksi, negatiiviset tunteet vahvistuvat.

Jopa rauhallinen musiikki vie energiaa. Tulee tarve etsiä aina uusia lauluja, elokuvia ja näytöksiä saavuttamatta tyytyväisyyttä. Mitä enemmän aisteja yritetään tyydyttää ulkopuolisin menetelmin, sitä suurempaa tyydytystä ne kaipaavat. Miljardien business on kehittynyt tyydyttämään ihmisen aisteja. Se on alati paisuva ja käärii suuria voittoja, koska lopullista tyydytytystä ei niiden avulla kuitenkaan voi saavuttaa.

Mantak Chian mukaan sperma on maskuliinisen seksuaalienergian varasto. Miehen sielun ydin sijaitsee fyysisesti spermassa. Seksuaalienergian kehittämisen ensimmäinen periaate on siemennesteen säästäminen. Sperma sisältää vitamiinejä, mineraaleja, hormoneja, proteiinia ja entsyymejä. Sperman syöminen on yhtä rationaalista kuin vitamiinien ostaminen, hän sanoo. Siemenneste on hyväksi naisten terveydelle Mietin tuota näkökulmaa eilenkin siellä leffassa, kun mainitsemani pariskunnan naarasvamppiiri katseli minua tarkkaan laittaessaan takkia päälleen ja minä katselin lopputekstejä, kuin en olisi huomannut.

Siinä se ehkä mietti, että tuo luuseri käy yksin elokuvissa Viewer Discretion Blaa Blaa Tää jo kaksi kuukautta kestänyt laukeamattomuus on siitä mielenkiintoista, että jatkuvasti on ikään kuin orgasmin partaalla Harva se yö saa taistella nocturnal emissionia vastaan Kaveripano-palvelu kertoo, haluaako Facebook-ystävä kanssasi seksiä — mutta onko se hyvä asia?

Psychological aspects A recent study has suggested that semen acts as an antidepressant in women, so that women physically exposed to semen are less likely to suffer from depression.

It is thought that the psychological effects of semen are a result of its complex chemical make-up including several mood-altering hormones testosterone, oestrogen, follicle-stimulating hormone, luteinizing hormone, prolactin and several different prostaglandins.

In a scientific survey of college women it was also found that those who did not use condoms were most likely to initiate sex and to seek out new partners as soon as a relationship ended, suggesting that the chemical dependency to semen creates a "rebound effect".

The effect of semen on a male sexual partner as the receiver of semen is not known. Joo, nainen tekee miehelle "palveluksen" ottamalla tämän elinvoimaa itseensä Mutta nainenpa elinvoimaistuneena vaatii mieheltä "hyvityssuorituksia" Ei ihmekään, että miehet kuolevat keskimäärin naisia nuorempina. Onko seksillä mahdollista saavuttaa jotain muutakin kuin keskisykkeellä väännetty urheilusuoritus ja surullisen kuuluisa efekti, jossa aktin jälkeen nainen hyppii energisenä kun taas mies nukahtaa lähes välittömästi ja on ylipassiivinen useita tunteja?

Seuraava tieto saattaa samaan aikaan hämmentää, mutta myös selventää tiettyjä asioita. Toisaalta jokainen voi hetken kuvitella kuinka valtava määrä informaatiota ja elinvoimaa jo yhteen siittiösoluun on pakkautuneena. Jokainen meistä varmasti tietää, kuinka paljon energiaa ns. On ilmeistä, että seksuaalienergian valtava potentiaali onkin aina tiedostettu henkisissä piireissä ja se linkittyy vahvasti moniin uskonnollisiin traditioihin esim.

Henkisessä kirjallisuudessa seksuaalienergiaa kuvataan usein laivan potkuriksi. Sinulla saattaa olla valtameriristeilijä, mutta jos otat potkurin pois, et pääse mihinkään. Ilman seksuaalienergian tiedostamista kaikki henkilökohtaiset muutokset, kehitykset, mediaatio jne. Toiset valitsevat henkisellä tiellä täydellisen selibaatin säilyttääkseen seksuaalienergiansa ja kyetäkseen kanavoimaan sitä haluamiaan päämääriä kohti.

Sekä miehen ruokavaliolla että testosteroni-hormonilla on vaikutusta sperman makuun ja hajuun. No joo oli miten oli , olettaisin että spermassa on testosteronia joka tapauksessa sen verran merkittävästi, että useammankin miehen olisi hyvä olla tietoinen asiasta Naisille siemennesteen vastaanottaminen voi olla hyvinkin terveellistä jos sperma-allergia, sukupuolitaudit ja raskaus ovat poissuljettuja , mutta tietenkään siitä ei tuoda massoille tietoa, miten nollasummaista seksielämä voi miehille olla.

Huumeetkin antavat luultavasti voimakastakin nautintoa, mutta ei sellaisen riippuvuuden ruokkimista kannusteta mediassa Se sisältää myös unta parantavaa melatoniinia ja tyreotropiinia vapauttavaa hormonia, jolla on myös masennusta vähentäviä ominaisuuksia. Estrogeenia taas pidetään naisten juttuna, joten "mitä siitä, vaikka sitä roiskisi ympäriinsä Testosteronilla sitä vasta onkin vaikutusta vähän kaikkeen Ja se tuo tietenkin kilpailuetua suhteessa heikompaan sukupuoleen!!!

No identifioidutaan nyt vaikka tähän tavaramerkkiin Awakened, Shikantaza ja kumppanit P Sperman sisältämä spermiini on se aine, joka saa aikaan sperman imelän tuoksun. Sperma sisältää runsaasti erilaisia aineita, jotka saavat aikaan spermalle ominaisen maun. Siemenneste sisältää seuraavia aineosia: Aineksia siis on kuin terveyskauppojen funktionaalisissa elintarvikkeissa.

Kaikista näistä aineista huolimatta yhden siemensyöksyn keskimääräinen kalorimäärä on 10— Vaikka siemennesteen maku ja olemus eivät aivan kaikkia naisia viehätäkään, voi kyseisestä aineesta kuitenkin olla naiselle myös hyötyä. Hollantilaisen tutkimuksen mukaan miehen siemenneste tekee hyvää tulevalle äidille ja sikiölle.

Kyseisen tutkimuksen tekijät kehottavatkin raskaana olevia naisia nielemään miehen spermaa huom. Hiljattain julkaistun yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan spermasta todellakin on apua odottavalle naiselle.

Sperma näyttää ehkäisevän raskausmyrkytystä, joka on erittäin vaarallinen äidille ja sikiölle. Myös australialaiset tutkijat ovat havainneet, että sperma sisältää TGF-beta -nimistä ainetta, joka saa naisen immuunijärjestelmän suotuisaksi raskaudelle. Mikäli miehen siittiöistä puuttuu tämä aine, naisen immuunijärjestelmä voi hylkiä raskautta, ja seurauksena voi olla raskauden häiriötiloja. Toisen yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan siemenneste lievittää naisten masennusta.

Tutkijoiden mukaan siemennesteen vaikuttavat aineet imeytyvät emättimenkin kautta naisen vereen. Näitä aineita ovat prostaglandiinit, testosteroni ja estrogeeni. Testosteroni imeytyy nopeammin emättimestä kuin iholta. Masennusta vähentää siemennesteen sisältämä estrogeeni ja sen aineenvaihduntatuotokset.

... A majority of my students believed this was a horrible crime but a few took it lightly. Eräs tutkijaryhmän jäsenistä ei kuitenkaan tyytynyt kalaöljyn härskiintymisen hidastumiseen vaan lähti kehittämään keksintöään eteenpäin. It's frankly asinine to object to work around hacker ethics as 'off topic' at such broad hacker conference. Naisten tasot Henry Laasanen: Erotiikkaneuvot menivät uusiksi — päivitä seksitietosi. Blacks often make up their own jingles,and it was not uncommon for 15 black boys to swagger into a classroom, bouncing their shoulders and jiving .

Liian nopea laukeaminen private homoseksuaaliseen show helsinki

marraskuu Naista sex-seuraksi kuopio glory hole helsinki naiselle jättidildoa pilluun .. toipuminen nimi tatuoinnit miehen laukeaminen porno lehdet kuvia tisseistä olla vielä liian nuori alapääkarvojen ajeluun ja seksielämän aloittamiseen? kitarat kondomeja netistä hakus private show naisen orgasmivideo. 3. huhtikuu Kuitenkin kun Madonna konsertoi Helsingin Jätkäsaaressa, olivat ne . Yhdysvalloissa nopeasti unohdettuihin albumeihin Cold Fact () ja jolla ei ole ollut homoseksuaalisia kokemuksia”, ei tarvinnut kauan pohtia, Hemmon ja yhtyeen esiintyminen oli liian eleetöntä ja passiivista, show-meininki . joulukuu Jokainen vastaantuleva nainen, joutuu nopeaan analyysiin miehen päässä. Oli kyseessä .. "Hinta" vain alkaa vaikuttaa liian korkealta miehille. Ja miksi miehen Helsingissa naiset voivat hakeutua tilapäissuhteisiin ilman että heitä varsinainen show, koska näillä välimeren elävillä taitaa olla puolet.

KOTI SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA TAMPERE

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs