Homoseksuaaliseen panotreffit transvestiitti seuraa

Muutettiin yhteen, ymmärrettiin toisiamme täysin ja pelkästä katseesta. Enää ei tullut alotteita ja ne kerrat, kun jotenkin sain vokoteltua ja aneltua hänet sänkyyn kanssani, seksi oli kamalaa. Yhtä ja samaa jynkytystä ja nopeasti ohi. Seksileluja, pornoa, alusvaatteita, rentoutumista, hierontaa, kovempia otteita jne. Mikään ei tehonnut häneen. Keskustelimme paljon, mutta hän ei osannut sanoa, mistä haluttomuus johtui ja keskustelut pyörivät kehää. Pohdimme eroa useasti, sillä olin onneton, mutta päädyimme aina siihen, että kun meillä muuten menee niin hyvin Terapeutti sanoi neljännellä tai viidennellä kerralla, että poikaystävälläni on seksuaalisuus piilossa jonkin kuoren alla, eikä hän pysty katsomaan sitä objektiivisesti.

Turhauduin ja itkin lisää. Tämä oli viime joulun aikoihin. Sitten ymmärsin, että suhteemme jatkuisi täysin samanlaisena, ellen tekisi jotain. Aloin suunnitella tulevaisuutta ilman häntä, vaikka se teki kipeää. Tein elämäni raskaimpia päätöksiä ja elämäni raskaimpia tekoja. Kesällä sain jotenkin kakistettua ulos, etten halua enää jatkaa. Muutin eri maahan parantelemaan itseäni.

Haluan sanoa, että ymmärrän täysin tilannettasi ja toivon sinulle kaikka hyvää. Itsekin olisin varmasti pettänyt poikaystävääni, jos tilanne olisi osunut kohdalle. Kamalinta on, että hän olisi luultavasti ymmärtänyt sen ja kiltisti hyväksynyt osansa.

En halua neuvoa sinua, koska tiedät kyllä itse, millaista elämää haluat elää. Päätös on raksas ja rohkea, oli se sitten ero tai yhdessä jatkaminen. Muista, että joskus on rohkeaa lähteä, joskus on rohkeampaa olla tekemättä mitään tai jäädä.

Minun päätöstäni lähteä myötävaikutti syvästi terapeutti, joka sanoi, ettei tämä tilanne tule paranemaan itsestään. Että en vain herää yhtenä päivänä himokkaan poikaystävän vierestä. Siihen tarvitaan työtä ja jos vain minä olen valmis tekemään työtä, ei voida odottaa mitään muutosta. Muista, että on ok myös luovuttaa silloin, kun on yrittänyt kaikkensa. Ja muista, että tämä on kuitenkin sinun elämäsi. Olet siis yrittänyt useaan otteeseen avata keskustelun aiheesta, ja mitään keskustelua ei synny?

Uskon, että kyseessä voi olla ihan hyvin myös se, että mies tuntee vetoa lähinnä nuorempiin naisiin. Eihän sellaista faktaa nyt vain VOI kertoa rakastamalle naiselleen ja vaimolleen. Pamauta mahdolliset vaihtoehdot pöytään ja laita mies kertomaan mikä niistä on lähimpänä! Kyllä tuollainen asia pitää selvittää. Sillä kaikista Nörttipoika-seikkailuista huolimatta teksteistä paistaa läpi, että rakastat puolisoasi.

Asioilla on taipumus järjestyä; joko niin, että miehesi näkee itse nykytilanteen mahdottomuuden ja pyrkii edistämään tilannetta teitä molempia tyydyttäväksi. Meillä oli muutaman vuoden ns. Siinä kumpikaan ei oikein halunnut toista millään tasolla. Vähän hankaloittaa se, että on samassa firmassa töissä ja sitä toiden pärstää ei pääse pakoon edes päivisin. En kuitenkaan etsinyt panoseuraa muualta, vaan jotenkin jutut vaan menivät tällä tavalla.

Sitten, viime kesänä aloimme kes-kus-tel-la ja hupsis, alkoi melko hektinen panokausi. Liekö sitten syynä se lisääntynyt seksi kotosalla, niin ilmeisesti se välittyi myös muille miehille. Alkoi tulla kovasti paljon flirttiä sieltä sun täältä. Ja sitten tapasin kesän lopullä itseäni reilusti nuoremman miehen, jonka kanssa synkkasi ja aloitimme salaisen seksisuhteen olemme molemmat varattuja. Seksiä kotona ja salaseksiä muualla.

Ajattelen asiasta, että "on syötävä, jos on nälkä" Seksi mieheni kanssa on parasta edelleenkin, mutta haluan olla haluttava ja että minua naidaan rajusti. Sitä en kotona saa ja miehelläni on vähän vaikeuksia orgasminsa kanssa, mutta minä saan häneltä aina aivan uskomattomat orgasmit.

Niitä ei mun panopoju oikein vielä osaa Niinpä toivon sinulle, että miehesi aukeaa kuorestaan ja että jaksat sitä odottaa ja kannustaa. Sillä kahden ihmisen välinen pitkä tunneside on kaiken sen vaivan arvoinen. Olen viime aikoina miettinyt vaatimuksia joita elämänkumppanille asetetaan. Suhteen pitäisi olla tyydyttävä sekä henkisesti että fyysisesti. Se on kova vaatimus. Jos suhde muilla osa-aluilla toimii mutta seksi jossain vaiheessa lässähtää, olisiko aivan kauheaa hakea seksuaalista tyydytystä muualta?

Jos siihen ei liity muita tunteita? Tosin aina on vaara että kiintyisikin tuohon seksikumppaniin. Onneksi omin käsin voi täydentää sitä mikä kumppanin kanssa jää vajaaksi. Mutta pointti on se että jos suhde on muuten ihana, kannattaako se heivata vain toimimattoman seksin takia? Seksi on niin tärkeä perustarve että ilman sitä ei kannata kärvistellä, mutta miksi yhden ihmisen pitäisi täyttää kaikki tarpeet? Onko ihminen luonnostaan yksi- vai moniavioinen? Tuossapa tiivistyy aika tasan tarkkaan oma ajatusmaailmani!

Jotenkin jo ajatus siitä, että dumppaisin mieheni, aviopuolisoni, "vain" sen takia että seksi ei suju No sitten varmaan löytäisin jonkun jonka kanssa se sujuisi, ja kymmenen vuoden päästä seksihaluttomana? Tämähän tässä eniten pelottaa. Puhukaa, puhukaa, kuunnelkaa, kuunnelkaa, ymmärtäkää, älkää syytelkö. Ja mistä sitä tietää, epäileekö miehesi sinun pettävän. Voihan sekin johtaa haluttomuuteen.

Mutta typerää on lakaista ongelmia maton alle, kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa. Pakko kommentoida CougarWomanin puolesta, että hän on puhunut ja olisi halukas kuuntelemaan. Ja seksi oli loppunut jo aikoja sitten ennen Nörttipoikaa.

Itse olen ollut tuo haluton osapuoli joissakin aiemmissa suhteissa. Olen aina ollut sellainen, että sinkkuna ja suhteen alussa olen erittäin halukas ja aktiivinen. Mutta pidemmässä parisuhteessa kiinnostukseni seksiin oman miehen kanssa lopahtaa vähäiseksi.

Minua kiihottaa uutuudenviehätys ja - jännitys ja se että seksi ei ole itsestäänselvyys. En osaa kuvitella, että mikään keskustelu, ymmärtäminen, kuunteleminen, kokeileminen tms, olisi tuonut halujani takaisin noissa aiemmissa suhteissa. Päinvastoin, kaikenlainen yrittäminen ja "panostaminen" sai koko seksin tuntumaan entistäkin epäkiinnostavammalta.

Parisuhteilta todellakin vaaditaan liikaa. On sääli, että kaikki pitäis saada siltä yhdeltä ihmiseltä. Minun mielestäni olis ihan sopivaa, että sais tavata muitakin vaikka seksin merkeissä, tai muutenkin.

Tai olis ihan useampia osapuolia! Tämä ketju on jo melkoisen pitkä, mutta ajattelin kantaa vielä oman korteni kekoon, koska minulla on kokemusta siitä, miten huonosta seksistä voi tulla hyvää.

Tapasin nykyisen mieheni reilut kymmenen vuotta sitten ja aluksi tarinamme oli kuin suoraan "uusielämä" -nimimerkin. Mekin harrastimme innokkaasti ja paljon seksiä, kaikkialla, kaikissa mahdollisissa asennoissa ym. Seksi kuitenkin muuttui melkeinpä sinä päivänä, kun muutimme yhteen. Mies alkoi kieltäytyä aloitteistani, ei vaivautunut tuhlaamaan aikaa esileikkiin, ei ollut kiinnostunut minun nautinnostani ja laukesi, jos ei ennenaikaisesti, niin vähintään "lännen nopein" -tyyliin.

Meillä molemmilla oli pitkä suhde takana, mies oli ehtinyt käydä pikaisesti naimisissakin, joten minulle seksielämän huononeminen ja miehen asenne olivat sekä yllätyksiä että järkytyksiä. Miestä puolestaan järkytti se, että minä suoranaisesti vaadin parempaa seksiä, jossa minunkin tarpeeni ja nautintoni on tärkeää.

Mies ei avioliitossaan ei ollut joutunut kertaakaan vastaavien vaateiden kohteeksi. Meillä puhuttiin seksistä ja, ikävä kyllä, myös riideltiin siitä. Minusta oli aivan käsittämätöntä joutua riitelemään oikeudestani orgasmiin ja seksialoitteiden tekemiseen vakituisessa parisuhteessa vuotiaana!

Eipä siitä riitelystä hyötyä tuntunut olevan, paskamainen olo vain jälkeenpäin. En kuitenkaan antanut periksi, koska rakkautta riitti molemmilla ja suhde toimi muilta osin hyvin. Vähitellen jotain alkoi tapahtua, en tosin osaa nimetä mitään selkeää tapahtumaa tai hetkeä, jolloin tilanne muuttui Me siis puhuimme ja kirjoitimme toisillemme pitkiä meilejä.

Luin kaiken, mitä aiheesta käsiini sain ja luetutin ko. Ei se puhuminenkaan totisesti useimmiten herkkua ollut, mutta sinnikkyys palkittiin; kipeiden ja rasittavien keskustelujen kautta saatu tieto joka välillä satutti molempia sekä puhumisen tuoma henkinen läheisyydentunne lopulta kuitenkin johtivat tilanteeseen, jossa nykyään olemme olleet jo useita vuosia: Sinnikkyys näemmä palkitaan, raastavaltakin tuntuva rehellinen puhe voi tuottaa tulosta ja "vanhakin koira oppii uusia temppuja"!

En nykyään vaihtaisi tätä suhdetta mihinkään. Näinkin voi siis käydä Kehotan sinuakin olemaan sinnikäs ja tekemään miehellesi selväksi, että mikään mitä hän sanoo ei voi olla pahempaa kuin omat kuvitelmasi seksielämänne huonouden syistä! Minttu, tuo sinun kommenttisi todellakin luo toivoa siitä, että tilanne voi joskus muuttua parempaankin päin.

Olet nimittäin muistaakseni ensimmäinen blogiini kommentoija, jolla oli samanlainen tilanne, mutta jonka suhde ei päättynyt eroon Kannan korteni kekoon näin ensikertaa blogissasi vierailleena sen kummemmin taustoja tuntematta, enemmän vain kommentoidakseni ongelmaasi.

Toistuvasti näin kommenteissä kehoituksen puhu, puhua, ja puhua. Joskus ongelma nimenomaan on siinä, että kaikki pitäisi pystyä keskustelemaan ja erittelemään ja koko asia alkaa tuntua hankalalta, raskaalta, ja latautuneelta.

Varsinkin kun mainitsit, että puhua olette jo yrittäneet. Seksuaalisuus tai seksuaalinen "halu" kun minun kokemukseni mukaisesti hiukan kavahtaa syväanalyysia. Se halun häivähdys, joka vatsanpohjassa nipistää, on hankalasti luotavissa uudelleen komponenteista jos pyydetään erittelemään, mistä se aiheutuu.

Ajattele että tuo tyyppi tuossa kotona on se joku, jota olet himoinnut ilman täyttymystä viikkoja, kuukausia. Valitse ne mustat pitsialusvaatteet ja miellytä myös itseäsi fantasioiden, jottet ihan savuna ilmaan haihdu: Valitse syvään uurrettu paita, laita ruokaa vähissä vaatteissa.

Mutta älä vaadi, äläkä pety, jos ensimmäiset 10 kertaa mies ei tajua. Vasta, kun seksistä tulee paineetonta, jotakin, jota ei vaadita, voi mies havahtua, jopa kiihoittua, jos teeskentelet "tietämätöntä". Kysymys ei ole siitä, että sinun tarvisi muuttua jotakuta varten, tai että "miksi sinun pitää tehdä kaikki".

Totuus on, että pitkässä suhteessa kotosalla ei vain kompastuta toistensa genitaaleihin ja saada orgasmia, vaan se vaatii hieman efforttia, tällä erää sinulta. Olen käsittänyt, että aika lailla koko miehisen seksuaalisuuden spektrissä itseään miellyttävä nainen koetaan hyvin kiihottavana, ehkä ovesi jää joskus vahingossa auki?

Kiitos kommentista - tuota viettelyä on useaan otteeseen kokeiltu Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Eihän sun tarvi suostua tuollaiseen mistä selkeästi kumpikaan ei nauti ja ainakin sulle tulee jopa paha olo. Mieti haluatko hyväksyä seksittömän avioliiton vai olisiko eroaminen sittenkin paras vaihtoehto.

Rakkaus on ihana asia, se vaan ei aina riitä parantamaan ja saamaan asioita toimimaan Muuten tässä tosin ei ole mitään naurun aiheitta. Joten sä olet suoranainen pelimies kun minuun vertaa. Kohta varmaan joku nainen ehdottaa terapiaan menoa. Sen jälkeen se irvokkaan ruma naamakin alkaa komealta näyttämään.

Highscore tällä hetkellä 3 viestiä naiselle, joka mitä ilmeisemmin ei ollut mies. Kertaakaan en ole tinderistä tuon pidemmälle päässyt. Siinäpä palstan "nouto artisteille" tulosta päihitettäväksi "rakkauden" pelikentille.

Minulla on yksi matsi mutta etäisyyttä km Oletteko ajatelleet että kävisitte puhumassa jollekin tästä asiasta? Vai meinasitko jotain plastiikkakirurgia? Ette sopineet yhteen koska ulkonäkösi ei miellyttänyt naista. Jos olisit ollut axl smith niin nainen olisi vaikka vuoden kirjoitellut kanssasi jotta olisit pyytänyt panotreffeille sitä. No voithan sinä kokeilla Axl Smithin kuvalla - tykkää kaikkien naisten profiileista ja laske, kuinka monta matchia tulee ja laske myös, kuinka monen kanssa EI tule matchia.

Tietysti tästä saattaa tulla jälkiseuraamuksia, jos esiinnyt toisena henkilönä, mutta kaipa tieteellisen kokeen nimissä mies voi pikku sakot ottaa.

Jos olisin komea mies, niin voisin heittää minkälaista perseseksi läppää tahansa ja silti nainen sitkeästi jatkaisi yritystään ymmärtää elämänsä komistusta.

No ei nyt enää koska axl menetti maineensa tyhmyytensä takia. Jos axl ei olisi mokannut niin voin sanoa että se saisi heti osumaa tinderistä. Se kertoo siitä että naisia kiinnostaa vain miehen ulkonäkö ja status. Tavis ätmi ei saisi osumaa tinderistä ikinä vaikka olis hyvässä ammatissa ja tienaisi mukavasti.

Osumien määrähän riippuu myös siitä, kuinka monen profiilista itse siellä tykkää. Mutta veikkaanpa kyllä, että miehetkin tykkäävät enemmän hyvännäköisten naisten profiileista. Ja varmaan Tinderissä oleva yleisten standardien mukaan hyvännäköinen julkkisnainenkin saisi enemmän matcheja kuin joku vaatimattoman näköinen pullukka. Joitain naisia ja miehiä kiinnostaa julkkikset, toisia sitten taas ei. Mutta kuten olen monessa viestissä todennut: En minäkään silti usko, että tavis sieltä matchiä saa - ei sen enempää mies kuin nainenkaan.

Mutta ehkäpä ei ole tarpeenkaan saada matchia. Mä en olisi Mulle riittäisi yksikin mutta en mä saa ensimmäistäkään.

Näytä mulle nainen joka ei kolmen kuukauden aikana saa ainoatakaan osumaa, vaikka antaa tykkäyksen kaikille vastaan tuleville kuville.

Tunnen kyllä pari naista, joiden oli äärimmäisen vaikea löytää kumppania. Toisella heistä oli jopa rima hyvin alhaalla ja lähinnä hänen "kriteerinsä" taisivat olla, että mies olisi vaan ihan tavallinen, ei päihdeongelmainen tai rikollinen tai muuta hurjaa, enkä usko että ulkonäkötoiveitakaan oli.

Hän yritti käydä treffeillä, mutta nimenomaan miehet olivat niitä, joiden kiinnostus lopahti ekoille treffeille. Ja koska hän ei ulkonäöllisesti ollut sellainen, josta miehet kiinnostuisivat, vaikka olikin normaalipainoinen, niin tuskinpa olisi Tinderissäkään lykästänyt.

Hän lopulta pariutui kyllä, mutta suhde vaikuttaa kovin etäiseltä ja puheista päätellen juuri mitään yhteistä ei ole. Mutta tietysti, jos Tinderissä antaa tykkäyksen KAIKILLE miehille, niin kaipa sieltä sitten jotain irtoaa, kun siellä kerran kuulemani mukaan on sellaisia miehiä, jotka haluavat seksiä kenen tahansa naisen kanssa. Mutta jos tällainen yksi pano ei ole se, mitä nainen sieltä hakee, niin voidaanko puhua osumasta?

Se, tuleeko match, ei vielä ole ratkaiseva, vaan se on ratkaiseva, tuleeko match sellaisen kanssa, joka haluaa samaa kuin itse. Eli jos toinen etsii suhdetta ja toinen haluaa vain kokeilla, kuinka monta matchia saa, ei ole tuolle suhdetta etsivälle oikea match.

Eli ihan yhtä lailla Tinderissä pettyy se, joka saa matcheja, mutta ei löydä ikinä toivomaansa suhdetta, kuin se joka ei saa matchejäkään. No, toki sillä erotuksella että toisen toiveet ehtivät ehkä jossain vaiheessa kohota - mutta turhaan. Ei vittu ole totta.. Aivan sama kuin seinälle puhuisi. Sun mielestä nainen joka saa silloin tällöin osumia nettitreffeillä ja parisuhteenkin, on huonommassa asemassa kuin mies joka ei ole koskaan edes päässyt suutelemaan?

Oletko trolli ja haluat vain ärsyttää? Tai sitten sinä olet vain niin feminismin sokaisema muorin tunkio, ettet helvetti sentään tajua mitään. Ketmikin voi tykätä kaikista saamatta yhtään matchia, ja matchista on vielä pitkä matka oikean elämän treffeihin.

Jos matchin saa, niin viesteihin ei yleensä vastata vaikka nainen ruma läski tai jos vastataan niin vain kerran tai kaksi ja sitten "ghostaillaan". Nainen kuitenkin haluaa itseään tasokkaamman miehen. Sen verran vaikeaa on miesten päästä treffeille että hyvä jos tavis mies pääsee kerran vuodessa treffeille naisen kanssa vaikka painaisi tuhat kertaa sitä tykkäys nappia.

Sanoin, että jos toivoo parisuhdetta, mutta ei koskaan saa sitä, pettyy ihan yhtä lailla kuin se, joka tavoittelee sitä ensimmäistä suudelmaa, mutta ei koskaan saa sitä. En ole sanonut, että tämä toinen olisi huonommassa asemassa - kyllähän hän voi sinänsä paremmassa asemassa olla, mutta lopuutulos on kuitenkin se, että kumpikaan ei saa sitä, mitä haluaa.

Jos suhdetta toivova tyyppi saa muutaman matchin ihmisiltä, jotka oikeasti halusivat vain testata viehätysvoimaansa ja katsoa kuinka monta tykkäystä saavat, niin eihän silloin tämä suhdetta toivova ihminen saanut varsinaisesti mitään enempää verrattuna siihen, joka ei saanut sitä muutamaakaan tykkäystä. Tai no, sai muutaman tykkäyksen. No, kaipa hän sitten voi olla niistä iloinen - vai? Tai sanottaisko näin, että jotkut tavismiehet eivät pääse koskaan treffeille, mutta jotkut tavismiehet pääsevät.

Koska suurin osa treffeillä käyvistä miehistä ja parisuhteisiin päätyvistä miehistä ovat kuitenkin tavismiehiä, jotka ovat suhteessa tavisnaisen kanssa.

Välillä tuntuu, että jotkut palstan miehet itse ihailevat niin kovasti joitain muita miehiä en siis tarkoita homoseksuaalisessa mielessä, vaan jotenkin muuten , että kuvittelevat näiden olevan jotain ylimaallisen ihmeellistä.

Vähän samalla logiikalla kuin pikkupoika ihailee pari vuotta vanhemman puheita, vaikka ne olisivat oikeastaan ihan tyhmiä ja eivät edes omaperäisiä. Niin sitten kun nämä ihaillut tavismiehet "pääsevät treffeille" ja ehkä jopa alkavat seurustella, heidät nähdään joinain huippumiehinä ja tulkitaan taas, että "tavisnaiselle käy vaan huippumies". No kerropa meille sitten, miten ratkaisisit tämän miesten ongelman? Vai haluatko vain kiukutella? Pitäisikö kaikki naiset velvoittaa tykkäämään kaikista miehistä varmuuden vuoksi, ettei kukaan tuntisi jäävänsä mätchien ulkopuolelle ja samalla tietysti velvoittaa naiset vastaamaan aina viesteihin ja lähtemään aina treffeille, kun joku mies niin haluaa?

Miten ajattelit pärjääväsi tuossa skenaariossa, kun niille sun valitsemille naisille tulee kymmenittäin muitakin viestejä ja jokaisen kanssa naisen on pakko olla yhteyksissä ja käydä treffeillä, ettei yksikään mies loukkaannu? Tässähän puhutaan koko ajan siitä, että treffeille pääsemättömättömyys, pillun saamattomuus ja joillekin ehkä myös parisuhteen puute en usko että tämä on ykkösenä, pillun puute on se kovin tuska , on kollektiivisesti suomalaisten miesten ongelma.

Ovatko miehet valmiit siis puhaltamaan yhteen hiileen, ja sallimaan naisten yleisjaon kaikille haluaville, ettei olisi puutteessa eläviä miehiä? Kannattaa laittaa kuva erektiossa jököttävästä peniksestä! Sillä kuuluu saavan naista Tinderissä. Jos musta ja pitkä paaaksu penis.

Naiset ei halua loogisia ja rehellisiä vastauksia kysymyksiin, vaan ilkikurisen flirttailevia ja epäloogisia tunnepitoisia vastauksia. Miehen pitää keskittyä prosenttisesti naisen mielistelyyn ja viihdyttämiseen. Pieninkin herpaantuminen on kohtalokasta. Miehen tulee niellä kaikki naisen typeryydet ja jatkuvasti yrittää päätellä mitä nainen toivoisi miehen sanovan. Rehellisyydellä ei ole mitään sijaa näissä "rakkauden" peleissä.

Voit ajatella sitä mielistelynä jos haluat, tai ymmärtää sen että tunteet ei ole loogisia ja jos haluat tunteisiin perustuvan suhteen naispuolisen ihmisen kanssa, etkä loogista kaverisuhdetta, niin silloin pitää puhua tunteiden kielellä. Miksi ätminkäinen ei herätä naisessa tunteita? Koska ätminkäinen puhuu naiselle loogisesti kuin olisi jossain työpaikkahaastattelussa. Oikeastaan kyse on ihan päinvastaisesta asiasta kuin naisten mielistelystä.

Jos mietit jokaiseen naisen kysymykseen loogisen ja "rehellisen" vastauksen, niin se on ennemminkin mielistelyä kuin se, ettäs vitsailet naiselle, etkä edes vastaa suoraan hänen kysymyksiinsä vaan ennemminkin pilailet hänen kustannuksellaan olematta kuitenkaan mikään vittuileva kusipää niin naisessa herää todennäköisemmin jotain tunteita, kuin niitä "rehellisiä" loogisia vastauksia lukiessa. Mietipä millä tavalla puhuisit vaikka pikkusiskollesi jos sinulla sellainen olisi.

Todennäköisesti pelleilisit hänen kanssaan, leikkimielisesti kiusaisit häntä jne. Tuskin ainakaan yrittäisit tehdä häneen vaikututusta tai vedota hänen järkeensä rehellisen loogisilla vastauksillasi.

Nämä on tällaisia juttuja jotka täytyy tajuta jos aikoo naisten kanssa olla tekemisissä. Ihan turhaan lyöt päätäsi seinään koska "naiset ei ole kuin miehet".

Itse en ainakaan tuntisi edes vetoa loogisen rationaaliseen naiseen, vaan tykkään nimenomaan naisissa siitä tunteellisesta puolesta, kunhan se ei mene hysterian tai muun sekoilun puolelle.

Kokemusta noista ilkikurisista pilailijamiehistä, ja hyi! Rasittavia kun eivät voi vastata mihinkään suoraan. Ehkä olet vähän ymmärtänyt väärin. Olin viestittelyssä oma itseni eli tiesin "mitä naiselle olisi pitänyt sanoa" mutta sanoin mitä halusin, koska nainen oli läski ja läskin menettäminen ei minua hirveästi vaivaa.

Pointtihan tässä on, että mies ei voi olla viestittelyssä ollenkaan oma itsensä vaan hänen aina täytyy emuloida unelmien miestä, jos mielii päästä naisen kanssa mihinkään väleihin. Tilaa rehellisyydelle on aika lailla ei yhtään, paitsi jos on hyvännäköinen mies. Hyvännäköinen mies voi kysellä naisilta persettä suoraan ja tulevat sitä samaan. Naiset ovat täysiä idiootteja.

Realismi on heidän touhuistaan todella kaukana. No, jos tosiaan kommentit ovat luokkaa "sä oot läski" tai "mä haluun persettä", niin todennäköisesti nainen tulkitsee, että tällaisia laukova mies on vähän jälkeenjäänyt.

Nimittäin yleensähän tällaisia "huomioita" kuulee lähinnä päiväkoti-ikäisten suusta, ja oikeastaan jo heille aletaan opettaa käyttäytymissääntöjä, joten enää esikouluikäiset eivät osoittele ihmisiä bussissa ja kommentoi "täti on läski".

En sitten tiedä, onko tällaisilla miehillä jokin diagnoosi - tai pitäisikö esimerkiksi olla - vai onko muuten vaan käyttäytymisnormit hukassa. Ainoa jälkeenjäänyt tällä palstalle olet sinä. Kuka oikeasti luulee, että miehet tai ätmit kutsuvat naisia läskeiksi deittisivustoilla yrittäessään päästä näiden naisten housuihin? Ei vittu, mikä helvetti sua vaivaa?

Ymmärrätkö tahallaan väärin vai oletko oikeasti noin yksinkertainen? Naiset eivät todellakaan ole korkealla älykkyysosamäärällä varustettuja, kun heidän kanssaan ei voi olla edes normaali. Aina pitää olla mielistelemässä ja sanomasa mitä nainen haluaa kuulla, muuten ei tule mitään.

Rehellinen ei todellakaan voi olla naisten kanssa, mutta mitä vittua sinä siitä tietäisit ja vaikka tietäisit, niin tuollainen tanttanarsisti ei tule sitä koskaan myöntämään. Käytin sitä 1 kk ajan kesällä ja jo silloin huomasin sen vammaisuuden: Lähes kaikki ehdotetut naiset opiskelivat joko jossain Helsingin AMK: Olen itsekin käynyt AMK: Ja niin tekevät yli kolmekymppisetkin.

Itselläni ikähaitari oli asetettu v ja olen yli kolmekymppinen. Ihan sama miten räätälöidyn vastauksen kirjoittaa, ei mitään tsäänssejä. Mitään sotanorsuja en kelpuuttanut, mutta kaikki "ok"-näköisistä helvetin kuumiin kelpuutin, eli en mikään nirso ollut. Älkää noteeratko noita Nainen39vee-trollin juttuja. Hän on joko trolli tai todella empatiakyvytön ja syyntakeeton ymmärtääkseen miesten elämää ja Tinderin vaikeutta ja ylipäänsä parisuhteen saavuttamisen vaikeutta miehillä.

Ignoratkaa täysin hänet, koska ette häneltä saa mitään järkevää vastausta mihinkään.

... 5. helmikuu Panotreffit on Suomen suurin seksideitti sivusto. Pikkuruinen teini-ikä rakkaus monsterin Homoseksuaalinen mies eturauhasen hieronta. kesäkuu Riitta väisänen porn hanna ja sukkanauhat ja kuvia mies tyttö. Iskuri on nopea ja luotettava tapa löytää seuraa! Iskurin pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa. Pano treffit iisalmi vanha akka kiimassa novellit panin vanhaa anoppia isä pakottaa. helmikuu Org gay chatti seuraa naisista sexi asennot suomi 24 tapanilan auto kuopio saada Mies Ellan takana on työntänyt kullin pikkuhousujen raosta. suomiporno elokuva live chat suomi omakuva pano treffit miten saa orgasmin pätös siitä, haluamme etsiä homoseksuaaliseen, rakkaus märittelyn yhteyteen.

KUIVA KALU SEKSISEURAA KOUVOLA HOMO

Thai shemale inka tuominen alasti homoseksuaaliseen

marraskuu Panotreffit on Suomen suurin seksideitti palvelu. Naku jooka painia seksi seuraa nuorista naisista. Olitpa mies tai nainen, tänään on sinun vuorosi hankkia kuumaa panoseuraa, joten lue artikkelimme ja .. Homoseksuaalisten keskuudessa karvattomuus on yleistä, vedä siitä omat johtopäätöksesi. helmikuu Org gay chatti seuraa naisista sexi asennot suomi 24 tapanilan auto kuopio saada Mies Ellan takana on työntänyt kullin pikkuhousujen raosta. suomiporno elokuva live chat suomi omakuva pano treffit miten saa orgasmin pätös siitä, haluamme etsiä homoseksuaaliseen, rakkaus märittelyn yhteyteen. huhtikuu Panotreffit sivustolla voit hakea luotettavaa seksiseuraa miehistä sekä naisista. Homoseksuaalinen halu kulkea käsi kädessä. jkl ja haluat naisia miehille salaista seksi seuraa sitä mitä oma mies ei sinulle enän anna.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs