Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina

Se, että jotkut naiset ovat niin yksinkertaisia, että ehdontahdoin menevät vapaaehtoisina armeijaan, palvelee kuitenkin kokonaiskuvassa monia henkilöitä. Esimerkiksi juurikin tuolla "panopuu-mentaliteetilla" ajateltuna. Ihan hyvä asia siitä huolimatta lienee, että vain äärimmäisen pieni osa naisista on riittävän tyhmiä moiseen toimintaan. Ehkä joku ruma nymfomaani tavallaan voikin saada palkan parrun muodossa? Jollakin piilohomolla meni nyt kyllä jauhot suuhun. Homoseksi on armeijassa ihan luonnollinen asia ja sitä on siellä aina esiintynyt.

Jos nuori mies ei ole aiemmin elämässään homoutta kohdannut, niin viimeistään armeijassa. Siellä homoilu on ihan jokapäiväinen ilmiö. Ei tietenkään kaikkien kohdalla, mutta jokaisessa varuskunnassa ja jokaisessa yksikössä on homoilua. Joidenkin kohdalla homoilu jatkuu sitten vielä armeijan jälkeen siviilissäkin. Itse en ole armeijan jälkeen homoillut, mutta siellä sitä kyllä tuli kokeiltua.

No näkisin itse pikemminkin asian niin, että homoseksuaalisuus sinänsä on luonnollinen asia, mutta armeijan luonnottomassa ympäristössä sitten homoillaan taas useinkin ihan olosuhteiden pakosta, jopa alistettuna. Osa armeijassa tapahtuvasta homoeroottisesta toiminasta on varmasti ihan luonnollista, mutta osa on siis vääristynyttä ja pakotettua. Armeijassa on tehtävä kuten sanotaan, siihen siellä koulutetaan. Itsepähän tulet huomaamaan kun oma aikasi tulee!

Paskat se mikään luonnollinen asia ole. Sairautta se on, tai vähintäänkin luonnehäiriöisyyttä eikä mitään muuta. Samanlaista mielen sairautta, kuin joku narsismi tai psykopatia, mutta seurauksiltaan pahempaa. Ei homot kuulu armeijaan kuten eivät kuulu avioliittoonkaan, kyllä kai tuo nyt on selittämättäkin selvä asia.

Ei ole aina esiintynyt, älä levitä paskaa palstalle. Homot vapautetaan palveluksesta, jos tavataan, mutta useimmiten vapautetaan jo kutsunnoissa, jos suuntaus tulee ilmi. Eikä armeija homon paikka olekaan, kyllä Suomessa homoja edelleen sen verran vieroksutaan, että vaarallistahan siellä on seksuaalisesti epänormaalille. Noinhan se varmaan nykyisin menee.

Ennen homot pysyi kaapeissaan, eikä ne edes päässeet näyttämään kykyjään maanpuolustus harjoituksissa. Nyt homot vinkuu ,jos niille ei suoda samaa mahdollisuutta kuin heteroille.

Nähtävästi tämän päivän armeija on homojen päiväuni. Rumat panopuut sinne menee taikka upseerien tyttäret ihan samoiksi puiksi.

Aliupseeriliiton Pj teki oikean teon paljastaessaan asian kun nyt ylipäälikkö ja komentaja ovat viemässä tytöt Natoon panopuiksi ulkomaalaissotilaille. Naisille armeija on mahdollisuus päästä mulkkutalkoisiin, miehille se on pakollinen homoseksuaalinen vaihe elämässä. On sitten ajat Kokemuksieni mukaan vuonna ei armeijassa homosteltu.

Tai ainakaan niissä kolmessa varuskunnassa, missä ehdin palvelemaan. Sieltä pääsi lomille hoitamaan hommat ihan naisten kanssa. Homojen ei tuolloin tarvinnut astua palvelukseen ollenkaan.

Nyt ehkä tarvitsee, kun ikäluokat koko ajan pienenevät?? Hah hah, älä selitä. Tuo luku oli kuule sellaista aikaa, että jos olisit silloin elänyt niin tietäisit. Huumeita ja vapaata seksiä, ja miesten välinenkin seksi oli aivan tavallista. Voi vittu, mitä paskaa täällä kirjoitetaan. Kyllä luvulla Suomessa vielä oli suhteellisen terve meininki nykyiseen verrattuna.

Nykyäänhän tehdään ja ajatellaan mitä tahansa roskaa, eikä ole mitään järkeä missään. Ei ennen sellaista ollut. Ikäluokkien pieneneminen on valhetta, kysymys on valikoivasta asevelvollisuudesta. Puolustusvoimat siis valikoivat todellisuudessa , ketkä ovat motivoituneimpia jäämään palveluksen ajaksi.

Kaltaisesi junttieinari-tampiot uskovat ihan mitä vain. No faktahan, että homoseksi intissä oli varsin tavanomainen asia ennen lukua, mutta vallalle pääsivät konservatiiviset voimat ja homoseksuaalisista soturirituaaleista tuli asia mistä ei saanut puhua. Toisaalta luvulla tapahtui kulttuurivallankumous ja seksuaalisuus vapautui.

Intissäkin alkoi näkyä sama ilmiö aika pian ja asiaan alettiin suhtautumaan neutraalimmin. Ei niistä tietenkään kirjoiteltu lehdissä, koska asiaa pidettiin normaalina sotilaskunniaa ja maanpuolustahtoa nostavana asiana. Korostaisin myös sitä, että luvulta alkaen alettiin intissä tekemään säännöllisempiä rektaalitarkistuksia osalle ikäluokasta. Sekin osaltaan lieventi asenneilmapiiriä. Homoseksi on miesten hommaa, mutta sillä on hintansa: Noh noh, sinullakin heti pyllyt mielessä.

Miesten välinen hellyys voi armeijassa ilmetä esimerkiksi siten, että lähdetään yhdessä parivartioon, ja hivellään siellä toistensa peniksiä kunnes helpottaa. Vaikka armeijassa katsotaan usein penetraation sisältävää homopornoa, niin eivät kaikki siellä toisiaan peppuseksiin sentään viekoittele. Homoseksiä harrastettiin sodissa Asiallinen dokkari jossa paneudutaan tähänkin aiheeseen: Kuka jaksaisi olla sodassa monta vuotta, ellei sitten juuri miesrakkauden tähden?

Eihän sitä homorakastajaa voi jättää yksin sinne rintamalle, vaan mieli halajaa takaisin turvaamaan ja nusuttelemaan rakastaan. Rektaalitutkimuksessa ei ole mitään pelättävää! Operaation suorittaa lääketieteen lisensiaatti ja tutkimus on kivuton. Tästä jokainen alokas voi havaita miten tutkimus tapahtuu: Sattuuko se kun pyllyyn armeijassa tungetaan juttuja? Ei se satu, kunhan ensin muistetaan hieman verrytellä sulkijalihasta.

Sopiva lihasveryyttely ja sitten hommiin vaan! Fakta on se, että armeijassa homoseksi on yleisin seksin muoto. Naisia on todella vähän edelleen.

Faktaa on se ettet kykene mitään faktaa tämän vuosituhannen mukamas hinttailuista esittämään. Mahtaa vituttaa kun on väitteesi intin homoiluista on niin heppoisella pohjalla ettet kykene mitään todisteita siitä esittämään? Suomen aliupseeriliiton puheenjohtaja avautuin taannoin seksistä intistä. Alla kolme lainausta tuosta aliipseeriliiton pj: Olin nuorena vasarapääkersanttina Karjalan prikaatin päivystäjä ja menin valvomaan Sissikomppanian vahvuuslaskentaa, jossa lähtökohtaisesti ei ollut tippaakaan erotiikkaa.

Nuoria miehiä runkkupuvun housut jalassa, yläkroppa paljaana ja alikessut huusivat pää punaisena. Mutta kuinka ollakaan vanhempien jääkärien osaston eturivissä seisoi jääkäri Pentti Arvo nimi muutettu sähkönsinisissä, vartalonmyötäisissä jumppahousuissa ja tietysti jämäkkä stondis. Menin herran eteen ja kysyin, että mikäs helvetin Turkan koulun performanssi se täällä on käynnissä. Vanhempi sissi vastasi naama täysin peruslukemilla: Vastaa nyt sitten siihen jotain fiksua?

Pakkohan hänen oli tarkastaa tilanne, ettei autoon ollut kukaan kuukahtanut. Takaoven avattuaan homma selvisi. Siellä kaksi sotilaspoliisia oli fyysisesti yhtyneet toisiinsa.

Siellä kertoivat tarinaa eräästä juhannuksesta, kun varusmiessotilaspoliisi oli vartiossa sotasataman laiturilla. Siinä heleässä kesäkelissä juhannusiltana pojalla ajatukset siirtyivät aivan jonnekin muualle. Kaveri ensin heitteli ilmaan 30 senttistä mustaa kumipamppua, kunnes hän keksi työntää sen omaan hanuriinsa.

Siinä sitä sitten hoidettiin sooloseksinä se minkä muuten olisi voinut hoitaa Punkalaitumen Särkän lavan takametsikössä. Eikä tässä vielä kaikki, luonnollisesti sotasataman alue oli kameravalvottu. Voitte uskoa, että kyseinen kaveri kuuli asiasta koko palvelusaikansa.

Ja aika usein nimenomaan sotilaspoliiseille, johtuneeko kumipampuista? Pelkkä stondis ei ole seksiä eikä varsinkaan homoseksiä. Kysessä on kuulopuheisiin perustuva tornari - ei minkäänlaista todistusvoimaa. Vuosittain alokkaista on noin homoja. Varmana sattuu ja tapahtuu kasarmilla. Ja alokkailla on varmasti omistuksessaan tuhansia autoja joilla voisi ylittää minkä hyvänsä kotimaisen nopeusrajoituksen. So simple is it. Saitko pointin vai meneekö liian hypoteeettiseksi?

Oletkos ihan helvetin tyhmä? Kyllä se nyt on ihan todistettu, että homoseksuaalista toimintaa on armeijassa. Tuo on jo pelkästään sairaalloista yrittää kieltää päivänselviä asioita. Siitähän tässä on koko ajan ollut kyse että muka yleisestä ilmiöstä ei kuitenkaan löydy todisteen häivää.

Jopa asiasta näyttävästi "uutisoinut" aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino ei ollut vuotisen armeijakokemuksen aikana ITSE nähnyt kertaakaan mitään. Samoinn kaikki muut hänen kertomuksiensa tarinat olivat koosteita tornareista. Odotan mielenkiinnolla niitä todisteita "päivänselvästä" asiasta. Jos ei todisteita nykypäivästä löydy niin voisitko sitten ystävällisesti lopettaa lapsellisen jankutuksen.

Lapsellinen jankutus on sitä, kun kaltaisesi piilohomo ja idiootti yrittää itsepäisesti kieltää todellisuuden sellaisena kuin se on. Voit yrittää kieltää vaikka painovoiman olemassaolon, mutta ei se tee kuin sinusta henkisesti sairaaan.

Voit lopettaa sairaalloisen jankutuksesi ihan koska haluat. Sinun kannattaisi mennä johonkin terapiaan, että pääsisit lopultakin sinuiksi oman latentin homoseksuaalisuutesi kanssa. Ja kuu on myös edellisen kirjoittajan mielestä juustoa. Asia on niin päivänselvä että on muiden asia väite vääräksi todistaa. Väitteen esittäjänhän ei tarvitse mitään todistaaa, Se on muiden asia kumota vaikka miten hullu väite?

Niinkö väittelyt aikuisten maailmassa mielestäsi sujuvat? Niitä tässä on moni ihmetellen odottanut Todisteet on täysin vedenpitävät, ne on esitetty, asia tunnetaan myös yleisesti, eikä tuollainen 2 v.

Intissä hinttailaan, ja on aina hinttailtu. Jos vauvelin on tosimaailmaa mahdoton hyväksyä, niin vauveli voi mennä takaisin tutimaan. Ei tuollainen lapsellinen sormien korviin työntäminen ja ei-ein toistelu ole muuta kuin aika säälittävää. Jos olet aikuinen ihminen, niin olet todella syvästi ongelmainen.

Faktat on faktoja Tässä on myös huomio sinänsä kehutun pisa jne koulujärjestelmän tiimoilta. Suomessa ei kouluissa väittelyä käytetä opetuskeinona ja kohdallasi sen karusti huomaa.

Lisäksi useimmat oppivat viimeistään esikoulussa että pelkällä perusteettomalla inttämisellä ei pysty argumentoivaa väittelyä voittamaan. Olitko jostain niin landelta vai miksi tässä asiassa olet noin jälkijunassa? Niin, siis sinähän et ole esittänyt yhtäkään faktaa, ja intät kuin joku 2 v. Edelleenkään et ole onnistunut osoittamaan mitään mikä kyseenalaistaisi asiasta esitettyjä faktoja.

Lapsellinen jonkutuksesi vain todistaa ettei sinulla olekaan esittää mitään tälle keskustelulle olennaista informaatiota. Mikä heterointissä sinua niin ärsyttää? Armeijassa ei ole mitään heteroa, sillä naisia on armeijassa edelleen ainoastaan pieni murto-osa. Armeija siis on edelleenkin valtaosin homoseksuaalinen instituutio, jossa myös harjoitetaan jatkuvasti homoseksuaalista käytöstä ml. Mikähän sinua harmittaa näissä reaalimaailman tosiasioissa?

On kyllä esittänyt, ja asia on myös yleisessä tiedossa. Minkäänlaisia todisteita asiaa vastaan taas ei ole onnistuttu esittämään. Vain täydellinen idiootti lähtisi ilman faktoja vastustamaan mitään näin hyvin dokumentoitua ilmiötä. Joten olet ilmeisesti täydellinen idiootti.

Väite, ettei armeijassa homoiltaisi lainkaan, on niin naurettavan todellisuuspakoinen, että se vaatisi todella poikkeuksellisen hyviä todisteita puolelleen, ennen kuin kukaan täysiälyinen lähtisi moista väitettä viemään eteenpäin. Outo juttu, intin hinttailuista ei KUKAAN ole esittänyt todisteita tässä ketjussa eikä muualla ja Se on alkuperäinen ja täydellisen todistamaton väite.

Pistä viestin pvm ja kellonaika ja otsikko esiin niin kerrataan vähän niitä "todisteita" Faktat puhukoot puolestaan joten esitä niitä jos on mitä esittää. Ja on vanha amistemppu kääntää väittelyn todistustaakka, sinä Se avauksen väittämän olet esittänyt joten koitapa jotenkin muuten luikerrella nalkista ulos.

Ja turha aloittaa "kaikki tietää" jne Faktoja on esitetty jo aivan tarpeeksi, ja hinttailu armeijassa on kylmä reaalimaailman tosiasia.

Normaali nettifanaatikko toimii juuri noin, eli yrittää mölyämisellään saada epävarmuutta aikaan. Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, joka tunnetaan paitsi Suomen armeijasta, niin myös kautta historian kaikista armeijoista. Tämä fakta ilmiö tunnetaan niin historiankirjoituksen, psykologian kuin sosiaalitieteiden kautta. Fakta on fakta, eikä satunnaisen fanaattisen nettipellen ininä sitä muuta miksikään. Kiemurtelepa nyt ulos nalkistasi jotenkin Sairas henkilö taidat olla.

Faktat ovat kiistattomia, eikä tuollainen neitimäinen ininä niitä muuta. Homoilu armeijassa on tosiasia. No entäs sitten jos joku joskus homoilisi? Armeijassa tai jossain muualla - aivan se ja sama. Tärkeä on, että jokainen homo, lesbo ja mikä vaan osaa lipastaa rynkyn, tähdätä ja ampua metrin matkalta muutaman reiän tauluun. Jos sen päälle osaa ampua kessillä ja tehdä painesiteen, niin aina paranee.

Armeijassa kyllä oppi mitä eri kiertoilmaisut tarkoittavat. Esimerkiksi se "taistelijapari" tekee enimmäkseen jotain ihan muuta kuin taistelee. Tai kai sitä lähitaisteluksi voisi leikillisesti kutsua. Tilanteessa, jossa taistelijapari ei liity partioon tai ryhmään, johtaa taistelijaparia toinen sotilaista, joka on määrätty vanhemmaksi.

Näin on esimerkiksi parivartiossa yleensä öiseen aikaan. Taistelijaparin sotilaat tukevat toistensa taistelua tulellaan ja liikkeellään, ja haavoittumistilanteessa antavat ensiavun. Taistelijaparissa miehistöarvoiset johtavat toisiaan. Siinä oli kieltämättä hyvin tiivistetty taisteluparin merkitys. Useimmille seuraava on sanomatta selvää siksi sitä ei varmaan oltu tuohon kirjoitettukaan , mutta taisteluparin hyviin tapoihin kuuluu tietenkin myös pyrkiä nostamaan parinsa motivaatiota, henkeä ja yleistä jaksamista.

Sotatilanteessa motivoimaton ja väsynyt sotilas on vain tiellä. Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä taisteluparisuhteen ollessa alkutekijöissään käsillä suoritettua peniksen hyväilyä, kenties myös ainakin osittaista katsekontaktia. Luottamuksen kasvaessa taisteluparin välillä riittävän suureksi tavoite n. Oraalisen tyydytyksen on todettu varsinkin kenttäolosuhteissa nostavan joukkojen mitattua tulosta lähes joka sektorilla. Pyysin ylläpitoa siirtämään viestisi "sairaat fantasiat" foorumille, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa.

En vain kertakaikkiaan ymmärrä, mikä ihmeen vimma teillä sivareilla on pilkata armeijassa harrastettavaa homoseksuaalista läheisyyttä? Sinä olet valintasi tehnyt ja mennyt sivariin, anna muiden myös tehdä oma valintansa ja mennä armeijaan tutkimaan omaa seksuaalisuuttansa mikäli he niin haluavat. Ei se ole teiltä homokammoisilta sivareilta millään tavalla pois. Kunnioitan heterolähtöistä siviilipalveluvalintaasi, kunnioita sinä puolestasi muiden homoseksuaalista armeijavalintaa niin kaikki ovat tyytyväisiä.

Sorry, kävi typo, tarkoitin "toteutumattomat sairaat fantasiat" -foorumia. Mutta edelleen, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa. Taidat olla tuo sama luuseri avaaja joka nyt yrittää luikerrella pois nalkista kun jäi kiinni perättömästä väitämästä? Ihan oikeasti, heteroseksuaaleille heteroille on omat foruminsa. Ja jos olet todella niin uskomattoman ahdasmielinen, ettet homoseksuaalisuutta kestä, niin lienee parasta kun et oikeastaan kirjoita minnekään forumille yhtään mitään.

Sen sijaan ihmetystä herättää miksi itse roikut sitkeästi täällä selkeällä heterofoorumilla? Etkö todella huomaa että Ville 5v sepustuksesi kuuluvat "toteutumattomat sairaat hinttari fantasiat" -foorumille eivätkä todellakaan tänne. Kuten on tullut osoitettua, avaaja esitti toteen näyttämättömän väitteen inttihinttailusta ja jäi siis valheellisesta väittämästään oikein kunnolla nalkkiin.

Voi pikku duudelia 7. Olet sinä kyllä yksi saatanan tyhmä inttäjä apina. Aloitus käsitteli sitä, kun uutisessa armeijan kantahenkilökuntakin totesi homoilun olevan fakta. Olet sairas ja typerä inisijä, joka ei tajua yhtään mistään mitään. Koko blokikirjoitus pohjautuu toisteltuihin kuulopuheisiin eli tornareihin vuosikymmenen ajalta.

Olet täydellinen toope jos pidät moista tornarikoostetta millinkään arvoisena todisteena yhtään mistään. Ei ihme jos opetushallitus ajaa jo ala-asteen kouluihin oppiaineeksi medianlukutaitoa kun edes kaltaisesi yläasteikäiset eivät osaa erottaa totuutta tarinasta.

Et oo tosissas 8. Voi vittusen, et riemuidiootti osaa edes kirjoittaa suomea, lässytät vaan suu kuolassa jostain "blokista". Kai nyt jumalauta armeijan tunteva pitkän uran siellä tehnyt kouluttaja on uskottavampi kuin tuollainen henkisesti rajoittunut inttäjä pelle. Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei kuitenkaan itse nähnyt yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa.

Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt. On kyllä tyhmä ihminen joka noin itsestään selvää asiaa yrittää kieltää. Yrität epätoivoisesti väkisin tehdä valkoisesta mustaa. Leino sanoi että homoseksiä on armeijassa.

Vain täydellinen ääliö voi nähdä asiat noin vääristyneesti. Homo h inttiin 1. Olen nuori homopoika, ja ajattelin että inttiin kannattaa mennä kun kerran pitää miehistä.

Mitkä chaanssit minulla on saada poikaystävä jostain kivasta kapiaisesta? Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei itse nähnyt mitään yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa.

Sinähän siis et tiedä mitään mitä Leino on nähnyt, etkä tiedä selvästi mitään muutakaan. Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, eikä tuollainen typerä inttäjä pysty asiaa muuttamaan. On helppo todeta että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa, kerran äärimmäisen pitkällä kasarmielämäkokemuksella varustettu itse aliupseeriliiton puheenjohtaja ei pysty kuin vuosien ja vuosikymmenten takaisia tornareita kuulupuheita koostamaan.

Kapiaispoikaystävä voi olla vaikea löytää, mutta palvelustovereista sellainen saattaa hyvin löytyäkin. Omassakin tuvassa oli pari poikaa jotka saivat toisensa intin aikana! Sinäkö vatipää et tajua, että asiasta tuskin on juurikaan saatavissa mitään kouluttajan tietoja parempaa tietoa? Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, jonka em.

Oletko niin loputtoman tyhmä ihminen, että kuvittelet sen olevan jokin "tornari"? Tornari on huhu jostain tietystä tapahtumasta tai asiasta, tornarit eivät käsittele esimerkiksi yleistä aihetta "onko armeissa koskaan homoiltu". Mikäli olisit edes käynyt armeijan, niin tietäisit mitä tarkoittaa "tornari".

Olet väärässä taas Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt tuhansista kasarmipäivistä- ja öistä huolimatta.

Olet kyllä säälittävä idiootti. Kouluttaja kertoo mitä kokemuksensa perusteella tietää, ja sinä yrität tyypillisen fundamentalistikusipään tavoin kääntää kaiken päälaelleen.

Sinähän et ole pätevä sanomaan asiasta mitään, muistakaamme se. Olet vain henkisesti sairas ihminen joka elää itse luomassaan valheessa. Oletko sinä jokin intti-homoseksin asiantuntija?

Moni on kertonut tässä ketjussa ja muualla, että seksiä on harrastettu intissä miesten kesken ja sinä väität vastaan? Minusta enemmistö mielipiteistä on täysin toista mieltä kuin sinä.

Ja siihen päälle kun laskee vielä bi-seksuaalisesti suuntautuneet, niin luku lähentelee varmasti vähän yli kolmannesta koko väestöstä! Nyt en väitä, että kaikki bi-seksuaalit ajautuisivat homoseksuaalisiiin kokeiluihin, mutta intissä tähän on suuri todennäköisyys ja näin tapahtuukin.

Monilla se jää ainutkertaiseksi vaiheeksi elämässä, koska siviiliin palattua on korkeampi kynnys hankkia näitä kokemuksia. Mä palvelin kolmessa eri varuskunnassa yhteensä 12kk ja voin omakohtaiseen silminnäkijätodistukseen perustuen sanoa että IKINÄ ei tapahtunut yhtään mitään.

Samoin moisesta ei edes liikkunut tornareita koskaan. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen. Odotan mielenkiinnolla mitä pystyt esittämään.

Ei ne ota sinua inttiin, koska et ole normaali mies. Pekka Eric Auvinen Oi kunpa sinne pääsis takaisin! Runkkailtiin, imettiin ja nussittiin. Homoseksin avulla jaksoin läpi koko intin! Ilman sitä olisin todennäköisesti keskeyttänyt plavelukseni. Olihan se nuorelle miehelle outoa joutua tupaan jossa avoimesti keskusteltiin, saitko viikonloppuna, millainen olino joku siihen kertoi että tavallaan sain mutta tulin reisille, toinen taas että joo useampaan kertaan tyttöystävän kanssa.

Sitten nämä leiriolosuhteet olivat ääripää, kun viiden päivän jälkeen päästiin saunaan, koko ryhmä kerralla, oli ns. Sitten itse peseytyminen isossa tilassa, padoista otettiin vettä, pesuvatiin ja huuhdottiin liat pois, mutta suurin yllätys kun meidän alikessu iski silmää ohimennessään ns. Parikymmentä nakua jätkää katseli toisiaan,,,hmm Normi lause oli iltanuotiolla, kävin äsken runkulla Ei mitään homoilua näkynyt tai ollut puhetta. Mutta niin me puhutaan kaveriporukassakin naisista, seksistä yms välillä.

En mitään seksuaalista itse kokenut, yksikössä oli vain miehiä lukuunottamatta muutamaa nais skapparia. Ainut mitä kuulin koko palveluksen aikana oli kun eriyksikön mies ja naisalikki oli harrastanut seksiä sotkun vessassa ja saanu esapekkaa. Mitäs siinä ihmeellistä vaikka miehet harrastavat seksiä keskenään puhumattakaan naisista. Hyvällä mallilla asiat jos noin on seksihaluja.

Se jos mikä kertoo asian harvinaisuudesta. Aihetta blogissaan käsitellessään hän joutui tyytymään vuosikausia kiertäneisiin ja loppuunkuluneisiin tornareihin omakohtaisten havaintojen sijaan: Kyllähän se kapiainen nyt tietää vähän kaikesta enemmän kuin sinä. Mutta kuitenkin voimme olla suhteellisen varmoja että niin on käynyt ainakin kerran Pelkkää typerää länkytystä tuo sinun vastaan haraamisesi, on varmaa että armeijassa on aina harrastettu ja harrastetaan juuri nytkin homoseksiä!

Valitettavasti stoori perustui alusta loppuun kuulopuheisiin ja siltä osin kertoo hyvin asian äärettömästä harvinaisuudesta intin oloissa. Voimme esitetyn valossa olla suhteellisen varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain todisteita väitteesi tueksi? Homoarmeija on fakta Tyhjänpäiväistä vänkäämistä ammattiupseerin tietoja ja myös yleistä tietoa vastaan.

Suomalaisten sotilaiden sota-ajan seksuaalirikoksista yleisimpiä olivat eläimiin sekaantuminen ja homosodomia näin siis kertovat viralliset dokumentit tuolta ajalta. Asiat tuskin muuttuvat kovinkaan paljoa muutamissa kymmenissä vuosissa, sillä kyse on kuitenkin samasta kansasta, ja samasta homoseksuaalisesta armeijaperinteestä. Naisten raiskaaminen oli siis suomalaisten tekemänä sotarikoksena harvinaisempaa kuin taistelukavereiden kanssa homostelu.

Suomen armeija on ollut ja tulee olemaan homouden keskittymä, ja faktuaalisesti se on Suomen ainoa käytännössä homoseksuaalinen instituutio. Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain uusia todisteita väitteesi tueksi? Voimme todeta että olet typerä vänkääjä, ja valtava kasa todistusaineistoa kertoo aivan toista kuin sinä: Ja kuinka ollakaan, suurin osa linkkisi kirjoituksista kertoo aivan normaalista heteroseksistä ja lapsikin näkee nimimerkki "Mortin" kirjoituksen täysin sepitetyksi.

Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään.

Normaali alfa-uros kun ei siinä kohtaa bileillan jatkoja mitään tietsikkaa ala hipelöimään. Jaa vai etta ruotsalaiset on kaikki Askel pohjosseen ja "pari" oikeelle parantaa asiaa. Eihän sitä inttiä kestäisi kukaan terve nuori mies jos ei seksiä saisi! Eihän asiasta ole esitetty muuta kuin puolivillaisia kuulopuheita ja loppuun kuluneita tornarikertauksia. Aika hämmentävää, että aika moni on täällä jo puhunut homostelusta ja silti joku ÖhHÖm jaksaa kysellä todisteita Lue, hyvä ihminen, lue!

Täällähän niitä todisteita on!! Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavattoman harvinaista jollei aivan olematonta. Vuosikymmeniä kassulla elänyt aliupseeriliiton pj. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen kerran neljänkymmenen saapumiserän kokenut kouluttaja ei pysty kuin kuulopuheita ja tornarita toistelemaan. Nyt se on ihan tohtoristasolla tunnustettu tosiasia että armeija ylläpitää homososiaalista mieskuvaa!

Kaikkihan tuon nyt tiesi jo muutenkin. Mutta kiitos makeista nauruista!!!! Jos jokin termi alkaa muutamalla tietyllä alkukirjaimella niin se ei aina ja automaattisesti tarkoita Jollain skapparilla meni hermot. Sitä se kaksoiselämä teettää. Siskoni keittämä kahvi on jotenkin aina niin hyvää että siitä tulee aina hyvälle tuulelle, joka kerta myös jotenkin kiimani alkaa jylläämään joka kerta kun juon sitä. Olen jo pitkään epäillyt siskoni laittavan jotain erektiolääkettä tai jotain kahvin sekaan vain tehdäkseen jotain pientä pilaa Alexille villin yön kunniaksi.

Join kahvini ja tuumasin että olisi parasta vain tyydyttää itsensä ennen kuin lähtisin käymään siskollani kyselemässä mitä kaikkea voisimmekaan tänään tehdä. Tosin tiesin jo valmiiksi, koska tarvitsin uusia alushousuja. Ehkä kunnon stringit olisivat oikein kunnolliset joka tilanteeseen.

Jätin huoneeni oven raolleen ja pukeuduin jälleen ihaniin vaatteisiini jotka olin kerännyt ajan myötä täydentämään kokonaisuuttani. Ajattelin tälläkertaa olla goottityttönä sen aikaa että saisin tyydyttää itseni täydellisesti. Rakastin tunnetta kuinka pikkuhousuissani kullini kovettuisi ja dildo uppoaisi hameeni alle.

Rasvailin reikääni parhaani mukaan samalla toisella kädelläni hieroin kullini vartta joka oli kovettunut kiimasta ja halusta saada kunnon aamuorgasmi. Dildo upposi hiukan tuskallisesti sisääni mutta heti kun sain totuteltua itseni dildon kokoon nautinnon suuri kierre alkoi samantien. Tahattomasti inisin sängylläni ja työntelin dildoa sisääni, samalla runkaten itseäni kiivaasti. Menetin aivan tajuntani nautinnosta, kunnes kuulin Alexin kysyvän;. Kauhistuin mutta sitten samantien älysin ettei hän tunnistanut minua lainkaan voimakkaan meikkini ansioista tai sitten hän oli vain liian väsynyt tunnistaakseen minut suoranaisesti.

Alex katseli minua kiihkeästi ja asteli sisälle huoneeseeni sulkien oven perässään kysyen;. Olet varmasti kiimoissansi kisuliini. Haluaisitko että minä tyydytän sinut? Haluatko että nussin tuota ihanaa reikääsi?

Työntelin hitain ottein dildoa sisääni näyttäen myöntymykseni tähän jännittävään tilanteeseen. En ollut varma oliko Alex sokea vai mitä ihmettä oli tapahtumassa, mutta kiihkoni ei antanut minun enää perääntyä tilanteesta. Alex tuli sänkyni vierelle ja riisui pyyhkeensä lanteiltaan näyttäen tuon komeuden kokonaisuutena minulle. Hänen kullinsa seisoi kovana ja ylpeänä vierelläni. Komeampaa kullia en ole elämässäni nähnyt, suonikas, paksu, keskikohdasta uskomattomasti paksumpi kuin muualta.

Kassit vahvana roukkuivat, myös niiden suuruus iski silmääni oikein hyvin. Paitakin lähti Alexilta nopeasti päältään, näyttäen hänen vartalonsa vielä suihkun kosteana. En tosin ollut kuullut että hän olisi suihkussa ikinä tänään käynyt mutta sekin saattoi olla sitäkin kun en halunnut muutakaan kuin tyydyttää itseni ja lähteä siskolleni mahdollisimman nopeasti.

Alex katseli minua hetken aikaa kiihkoisin silmin. Ensin hän meinasi tarjota minulle kulliaan imettäväksi jotta saisin mahdollisuuden näyttää taitoni hänelle, mutta sen sijaan hän otti dildon sisältäni ja sanoi;.

Alex käski minut kontilleni sängyn vierelle ja pyysi raottamaan pikkareitani sen verran että hän saa täydellisen näkymän reijästä jota tarjoilin hänelle, tosin hän etsi samalla pillun reikää mutta inisin että.

Alex hymähti hieman ja asetteli isoa kulliaan reiälleni. Tunsin hänen runkkailevan hetken aikaa ja pienesti asettelevan kulliaan kunnes murahtaen työntyi sisääni. Puristin ja voihkaisin tyynyäni vasten, tunsin olevani täyttynyt oikein kunnolla ja Alex tuntui nauttivan reikäni kireydestä.

Alex nauttien nautti tunteesta ja minä haukoin henkeäni oikein todenteolla. Vaikka työnnöt ja vedot olivat hitaita niin silti tuntui siltä että paksuin kulli tähän mennessä joka sykkii sisälläni hitaasti hieroo eturauhastani. Alexi hymisi ja nauttien ähisi sanoen;. Saatanan Laura ei oo antanu mun laueta sisälleen nyt kahteen päivään, mutta onneksi sä olet tässä mun allani. Ja ei hätää, mä täytän tän reiän huolellisesti tällä kiimaisella kullilla.

Voihkaisin jokaisella työnnöllä kimeästi ja tunsin kuinka kullini sykki pikkareissani voimakkaasti jokaisella työnnöllä. Tunsin kovaa kiimaa ja kiihkoa tilanteesta, sekä olevani todella lähellä, mutta silti ehkä hieman kaukana.

En osannut oikein arvioida koska en ollut aiemmin tiennyt millaista olisi saada eturauhasorgasmi ilman runkkaamista. Alex alkoi kiihdyttää tahtiaan ottaen lanteistani kiinni ja tunsin jokaisen voimakkaan työnnön ja samalla ihanan kivesten läpsäyksen reisilläni. Alex kehui reikääni koko aktimme ajan ja yritti samalla kiihdyttää mutta silti himmailla jotta nauttisimme molemmat rajuotteisesta mutta silti kiimaisista työnnöistä. Alex tunsi kuinka reikäni teki vaistomaisesti pumppausliikkeitä koska olin todella lähellä saamassa orgasmia.

En voinut pidättää enää, puristin ja purin tyynyäni oikein kunnolla kunnes laukesin edelleen rajun nainnin yhteydessä. Spermani täytti pikkarini kunnolla ja tunsin aivan kuin olisin pudottanut jotain lämmintä ja tahmaista pikkareihini.

Alex antoi nyt täydellä voimallaan kulliaan sisääni. Hän otti käsistäni kiinni ja piti minua paikallaan, muristen ja huohottaen. Tunsin hänen olevan lähellä, tai siis todella lähellä. Pian Alex päästi viimeinkin kovat paineensa sisääni ja antoi kaiken valua syvälle suoleeni.

Alex huohottaen tärisi nojaten minua vasten ja tunsin kuinka sisälläni sykki viimeisetkin pisarat tuosta kiimaisesta kullista sisääni.

Tunne oli selittämättömän mahtava. Vaikka Alex ei välttämättä tiennyt vieläkään ketä hän oikeasti oli nainut kuin eläin niin tunne oli silti molemminpuolisesti todella kiihottava ja vapautunut suurimmalta osin. Alex otti hitaasti kullinsa ulos suolestani ja istahti vierelleni sanoen;.

Oot mahtava pano ja miedän pitää niin tehä tää viel tänää uudestaan vai onks sul jotain menojakin? Itsevarmana ja hieman vielä tokkuraisena sanoin vain ettei ollut mitään ja ilomielin tuollaisen orin alla makoilen.

Alex nousi ja nosti minutkin samalla sanoen;. Vannon ettei tää juttu mee kellekkää, ei ees sun poikakaverilles tai kaverilles miten teil ny sit on ne asiat. Hämmennyin suuresti mutta annoin Alexin suudella kiihkeästi minua. Vaihdoimme kunnon kielarit ja samalla tunsin hänen kourivan peppuani uudestaan. Suutelumme jälkeen hän meni suihkuun ja toivotti hyvät päivänjatkot ja toivoi että näkisimme illalla uudestaan ennenkuin Laura tulee pikkuveikkansa kanssa kotiin.

Hymähdin vain, laitoin äkkiä kaikki kamppeeni makkaristani kasaan ja riensin pyörälläni siskoni luokse. Siskoni tiedusteli heti että mihin olin jäänyt ja mitä olin tehnyt nyt tunnin verran. Hän kyseli minkä ikäinen ja näköinen, mutta en tohtinut antaa mitään varsinaisia tietoja hänelle koska olihan Alex hänen panokaverinsa eikä varsinaisesti minun. Tämä kerta vain oli sattumaa, mutta erittäin kiimaista sattumaa. Aikaa vierähti shoppaillessa ja uusien vaatteiden kokeilussa. Huomasin kauhistuksekseni että lupauduin illasta tulemaan vielä Alexin kiimaiseksi huoraksi ja aikaa oli vain vajaat puolisen tuntia joten tein rohkean vedon ja laitoin Alexille omasta puhelimestani viestin että tapaa minut täällä kaupan vessoissa jos haluaa viellä nussia kanssani.

Tietysti laittasin jottain vaatetta päälle ettei Alex näkis mua tälläsenä. Siskoni vain naurahti ja kertoi minulle kaiken edellisillasta ja -yöstä Alexin kanssa. Se oli kuulelma erittäin kiihkeää, mutta hän myöntää että rakastaa pitää Alexia kiimoissaan mahdollisimman pitkään niin hän saisi niellä sitten kaiken kun hänen miehensä paineet olisivat kertyneet liiallisiksi. Siskoni myös paljasti valttikortinsa minulle. Hän kertoi että Alex rakastaa sitä kun häneltä otetaan suihin loppuun saakka ja niellään jokainen tippa mitä hänen kullistaan saa irti.

.

Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina

9. toukokuu Videot itsetyydytys kiihottava nainen eroottinen chat paras suihinotto sex lahti panokoulu suomi porno suomalaisten julkkisten seuraa sexi tarinat. sex work tampere seksiseuraa netistä etsii seuraa gay massage helsinki karva pillut . Suomi24 prepaid numeron selvittäminen tee itse tekopillu seksitreffit. sexual minority politics, explaining the existence of homosexuality and justifying its acceptance. . Olen kuitenkin itse vastuussa tekstiin mahdollisesti jääneistä kielivirheistä ja mitä tarinoita kertoo, millaisia asenteita se välittää ja mitä seksuaalisuuden muotoja pitää hyväksyä ja ymmärtää, ennen kuin siitä voi kiihottua. 11 Nov Watch free Gay Bulge porn videos on xHamster. Select from linjan Lehdet ja hänen häpy kuvat kiihottava tarina klassinen Tee Itse olen Kauris. Thai hieronta seksi kuvia pillu, klitoriskiihotin, Hieronta sex tee itse tekopillu.

: Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina

Hieronta seksitreffit rouvan homoseksuaaliseen kalu Ennenkuulumatonta se ei olisi, sillä niin on tehty aivan hyväksytysti muun muassa antiikin Kreikassa ja Japanin samurai-yhteisöissä. Hymy perseeseen, isänmaan tuhoojat potkittiin hallituksesta, hajotkoot! Homoseksi on pitkään ollut ainoa tapa harrastaa seksiä Suomen armeijassa. Useimmille seuraava on sanomatta selvää siksi sitä ei varmaan oltu tuohon kirjoitettukaanmutta taisteluparin hyviin tapoihin kuuluu tietenkin myös pyrkiä nostamaan parinsa motivaatiota, henkeä ja yleistä jaksamista. Vain peppuun vain peppuun sanoin ja Alex hymähti hieman ja asetteli ison kullin reiälleni.
MIES SEKSI HOMO THAIHIERONTA JYVÄSKYLÄ 945
SÖPÖ KALU ISKURI GAY TREHVIT Anime porn videos homo sexi asennot
Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina Koskaan ei mikään homoilu ollut ongelma, kuten ei muukaan seksin harrastaminen. Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voit yrittää kieltää vaikka painovoiman olemassaolon, mutta ei se tee kuin sinusta henkisesti sairaaan. Hänen kullinsa seisoi kovana ja ylpeänä vierelläni. Haluatko että nussin tuota ihanaa reikääsi?
Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina 387
Homoseksiä siellä kiistatta harrastetaan. Takaoven avattuaan homma selvisi. Ei se ole teiltä homokammoisilta sivareilta millään tavalla pois. Pelkkä stondis ei ole seksiä eikä varsinkaan homoseksiä. Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavattoman harvinaista jollei aivan olematonta. Sotahomojen muistolle pitää pystyttää suuri pinkki dildo Turun keskustaan.

Tee itse tekokalu kiihottava gay tarina

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs