Mies etsii miestä pk raskaus homoseksuaaliseen ja ruskea vuoto

Mutta koska tämän Tellus- planeetan herruudesta taistelu on niin kovaa, että tämän vuoksi noiden 13 maailman vaikutusvaltaisimman suvun paikalle ei enää ketkään muut raha suvut pääse.

Ei vaikka painaisivat setelikoneilla jonkun valtion inflaatioon. Tämä ex-CIA agentti Robert Steelen äsken Suomessa pidetty luento on täynnä sellaisia juttuja, että ne olisi syytä pistää mieleen. Varsinkin seuraavan kerran kun pistää nämä propagandatöllöttimet tv: Steele kertoo itse edustavansa Open source Intelligence OSI tiedustelua, joka tarkoittaa avoimeen tietoon perustuvaa tiedustelupalvelutoimintaa.

Kun normaalisti CIA ja NSA on korruptoitu niin syvälle, ettei edes suurlähetystön työntekijöillä ole varaa ostaa tietoja mistään. Steele kertoo myös olevansa varjohallitus sanan lanseerauksesta, koska alkoi käyttää tuota sanaa Peter Dale Scott nimisen kirjailijan kirjoittamassa teoksessa.

Varjohallitusta ohjaavat Steelen mukaan maailman rikkain pankkisuku Rothschild, jolla on maailmassa ainoana sukuna yli biljoonien omaisuus. He kun kontrolloivat timantti ja kultamarkkinoita ympäri maailman. Mutta tulisi vielä sellainen päivä, jolloin eri maat tulevat järkiinsä ja ottavat takaisin omien maidensa luonnonvarat sekä muut sieltä monikansallisten yhtiöiden ryöstämät resurssit. Varjohallitukseen kuuluvat myös Vatikaani, joka on samalla kuulemma maailman suurin pankki huom.

NSA on viimeisen 20 vuoden aikana mm. Steele jatkaa ja korostaa, etteivät Israelin juutalaiset ole uhka, vaan uhka ovat sionistit, jotka myös kontrolloivat Israelia ja harjoittavat sen harjoittamaa globaalia kiristys ja uhkailutoimintaa.

Lähettänyt Against NWO klo 7: Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu. Anteeksianto sen sijaan on täysin välttämätöntä ja siksi tämä rikos josta syystä kaksi osapuolta on keskenään riidoissa, voidaan jättää anteeksipyytämättä, kunhan rikoksen uhri antaa sen tekijälle anteeksi.

Anteeksisaaja puolestaan ei saa koskaan ottaa asemaa, joka asettelee anteeksiantonsa, sen pyytämisen edellytykseksi, koska juuri tämä tekee anteeksipyytämisestä koston välikappaleen. Täsmälleen sama asia koskee kiittämistä. Antamisen ilo ja kiitollisuus on paljon kiittämistä tärkeämpää. Kiittäminen on usein vain antajan aseman korottamista, jota käytetään usein jopa orjuuttamiseen. Hyvin usein tuttavat ja sukulaiset kinastelevat toistensa antamisilla, kuka antoi ja kenelle, jotta kuka muisti kiittää sekä keneltä unohtui kiittää.

Tämä on liian usein täysin antajan asemaa kohottavaa toimintaa, jolla ei oikeastaan ole antamisen ilon kanssa tekemistä. Luonnollinen kiitos on eläimen antama kiitos talipallosta pakkasella, tai maitokupista.

Se eläin on onnellinen saamastaan, osoittamalla siitä kuitenkaan antajalleen paljon mitään muuta kuin elossapysymisen merkiksi. Antajan on itse tiedettävä, mitä antoi ja miksi. Anteeksi pyyntö ja kiitos, eivät siis ole asioita, joihin kannattaa asettaa mitään vaatimuksia. Eläkää enneminkin kiitollisuudessa ja anteeksiannossa. Ei yksikään, joka Häneen uskoo, huku Kun tuomitsee, on varottava ettei itse tule tuomituksi.

Nyt täytyy heti sanoa, että nyt aion puhua sellaista, mitä kaikki ei hyväksy, eli pelastuksen kriteerit.

Minä en tuomitse ensinnäkään ketään helvettiin, sen koommin kadotukseen, kuin mihinkään muuhunkaan. Mielestäni on vain erilaisia tapoja pelastua.

Aluksi tietysti mietiskelet että keitä ihmisiä olivat ne, jotka pääsivät pois ja alat syytellä heitä, jos heistä joitain tunnet, etsit kiihkeästi erehdysmahdollisuutta, kunnes nopeasti huomaat, ettei Jumala erehdy. Ajattelet tietysti, että Jumala oli epäoikeudenmukainen, mutta senkin pian hylkäät, koska tiedät hyvin, ettei niin ole.

Vertailet pelastuneita itseesi ja huomaat olleesi monen rinnalla paljon parempi ihminen ja silti jäit tänne, eli erehdyit taas arviossasi. Niinpä sinä joudut peilin eteen, halusitpa tai et, pyristelit vastaan tai et. Minulle on tullut kumma tunne ettei heitä ole paljon mitään, ehkä jopa promille tai muutama promille. Perustelut sille ajatukselle löytyvät siitä, että portti on todellakin ahdas ja rikkaankin on yhtä mahdoton mennä siitä sisälle, kuin kameli neulansilmästä, joka on lausuttu itsensä Jeesuksen suusta.

Neitsyet ovat siis todellakin viisi ja viisi, eli neitsyistäkään ei pääse kuin puolet. Neitsyet ovat siis morsian ehdokkaita, joilla on kaikki edellytykset olla morsian. Ero on vain siinä ettei nämä olleet hereillä. Yhtä pieni ero kuin syödä viaton omena tai jättää syömättä. Ero on hiuksen hieno.

Tästä viivalta alkaa vasta kilpailu ahtaasta ovesta. Kuten Herra puhui minulle eilen, Joh. Hän myös näkee sinut ja minut, keitä me olemme ja mitä meidän sydämessämme oikeasti on.

Onko sydämesi vain omien valheidesi ruokkima ja uskottelema, vai oletko oikeasti katunut syntisyyttäsi ja vajavaisuuttasi. Onko sydämessäsi jokin sopukka, jota et olekaan puhdistanut, vai onko sen sopukan ovikin vielä lukittuna.

Oletko oikeasti istunut nuotion pohjan päällä ja heittänyt tuhkaa päällesi voimattomana syntiesi taakan alla ja saanut niihin lievityksen ja armon. Oletko ihan todella uskonut syntisi Jeesukselle ja antanut kaikille anteeksi sinuun kohdistetut muiden synnit? Oletko myös antanut itsellesi anteeksi? Oletko ylpeä, kerskailetko, pöyhkeiletkö? Etkö kykene hyväksymään muita, vai hyväksytkö vain heidän syntisyyden ja asetat itsesi muiden edelle?

Oletko sekoittanut tärkeysjärjestyksen elämässäsi, jonka Jumala on sinulle lahjoittanut? Laitan sinut miettimään, mutta se on vaan totuus, että yllätys tulee monille olemaan vakava paikka.

Ainoa onnellinen tosiasia on se, että jos Jeesus ei sinua kutsunut, tai sitten et kuullut kutsua, Jumala järjesti sinulle pelastus-suunnitelman, jonka avulla portteja onkin vielä kaksi lisää ja ne ovat paljon edellistä suuremmat. Jari kertoi tarinan puutarhurista Puhimme ihmisestä, joka ei todellakaan ole vielä valmis luomus, eikä varmaan vielä kunnolla edes kuva Jumalasta.

Adam ja Eeva paratiisissa kertoo kaiken, kuten tämä tarina: Puutarhuri on Herran palvelija ja teki kovasti töitä puutarhassa päivästä toiseen. Hän oli ahkera ja kuuliainen, niinpä Herra huomasi tämän hyvän työn, tullen eräänä päivän puutarhurin luo puhumaan.

Haluaisitko minulle tuonne palatsiin sisälle palvelemaan minua? Palatsissa oli hienoa ja ruokaa yllin kyllin. Herra saneli hänelle ohjeet: Palvelija kysyi, "Mikä se on Herra? Kaikki muu on sallittua". Niinpä palvelija nautti viikkoja ja kuukausia, talon antimista, koskematta pöydällä olevaan rasiaan. Mutta joka päivä palvelija näki rasian pöydällä, muttei uskaltanut siihen koskea. Rasia alkoi silti päivä päivältä kiinnostaa enemmän ja enemmän palvelijaa.

Niinpä hän eräänä päivänä meni rasian luo, katsoi ympärilleen, ettei kukaan näkisi ja sitten raotti rasian kantta. Herra vastasi minulle näin: Hän vastasi, jotta tietäisin missioni ja miksi ansaitsen vasta lopuksi palkkani. Jari sanoi tänään hienosti: Kuoleman minä vain olen ansainnut, niinkuin me kaikki". Lapsen mieli keksii tavan muuttaa näkymätön näkyväksi. Lopuksi Sanan vahvistus, jonka sain eilen Taivaan Isältä, nettiraamatun kautta, Päivän Sanana, joka minulle on paljon puhunut.

JaE 15 A 7 1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Hoosianna , haluan perheeni takaisin…. Tulet sinne ja avaat oven ja yllätykseksesi se lennähtää nenäsi edestä kiivaasti pois.

Sorsa oli hetken iloinen ja onnellinen vapaudestaan, mutta tiesi silti pian, että nyt olisi heti etsittävä ruokaa hengissä pysymiseksi.

Ruuan etsinnässä sorsaa oli kumminkin joku jo ehtinyt opettaa, eli äitisorsa. Niinpä sorsa tiesi mistä ruokaa saisi, eikä siis kuolisi heti vapaaksi päästyään, niinkuin nuori sorsa olisi tehnyt.

Nuori kokematon sorsanpoikanen olisi kuollut, koska kukaan ei olisi sille ehtinyt opettaa ruuanetsintätaitoja. Niinpä tämä sorsa meni oikeille ruokapaikoille, josta sai kunnollista ruokaa ja sorsa tuli kylläiseksi, jonka jälkeen se lensi erämaalampeen uimaan, jossa kolme kaunista joutsenta olivat tovin jo onnellisena uiskennelleet.

Vasta kun sorsan voimat heikkenivät, sen itsetunto ja puolustuskyky väheni, kykenit sorsaa jo hiukan ruokkimaan. Se joi lopulta vähän vettä, lähes viimeisillä voimillaan ja siitä hieman virkosi. Vihdoin kun sorsa ymmärsi, ettei sen henkeä uhattu, se rauhoittui ja alkoi ottaa itsekin ruokaa. Ruoka oli aluksi pelkkää maitovelliä, mutta vähän myöhemmin jo leipäpaloja, jyviä ja pähkinöitäkin.

Niinpä lopulta sorsa kasvoi ja voimistui, niinpä aloit opettaa sitä, mistä ruokaa saisi ja miten. Kun sorsasta kasvoi aikuinen, se lensi lampeen, jossa sen rakkaat sukulaiset jo odottivat sitä. Siellä sorsa oppi heiltä lisää ruuanhankintakeinoja ja sukulaiset olivat onnellisia jälleennäkemisestä.

Ensin lämmintä ruokaa, sitten kylmää ruokaa ja lopulta on kylmää ja pilaantunutta ruokaa Kertomisen, eli julistamisen ja todistamisen arvoiset profetiat tulevat tulevat näin, kuten nämä viimeiset. Ne tulevat toisilleen tuntemattomilta, eri ihmisiltä, eri puolelta maailmaa ja eri ajankohtina, mahdottomina kenellekään selittää inhimillisellä tavalla mahdolliseksi. Mutta yksi asia, joka yhdistää meitä, on vain sinulle ja minulle, on se, että tähän kaikkeen liittyy aina kumminkin Usko.

Ilman Uskoa tämäkin todistus tulevasta, on vain joidenkin "hörhöjen" juttuja. Eilen yöllä, kun olin pokena ravintolassa, Jari soitti yllättäen, koska tiesi minun olevan töissä. Hän ei ollut tietoinen ollenkaan aiemmista tapahtumista, joissa puhuttiin kylmästä ruuasta, eikä alkuunkaan ollut lukenut kirjoitusta unesta, jonka Tuomas minulle toimitti Kirkko Cafe Chatin keskustelun päätteeksi.

Toisin sanoen, Jari ei tiennyt  halaistua aavistusta edellisestä. Aluksi ajattelin, että no olipa outo uni ja että liittyyköhän tuohon mitään todellista. Tänään kumminkin palautui mieleeni uni, kun katselin kaupassa viinirypäleterttuja ja kaupan tyttöä joka heitteli hyvää ruokaa pois, koska päiväys oli mennyt umpeen. Niinpä ajattelin ensin lähettää jutun tekstiviestinä Tuomakselle, muttei hän vastannut ainakaan vielä.

Niinpä tulin töiden jälkeen kotiin ja ajattelin tehdä saman kaavan mukaan kuin kaikki muukin, pelkällä Hengenjohdatuksella. Olen tullut siihen tulokseen, että kyllähän nämä kaikki asiat ennenkin on pilalle saatu.

Saatana saa vääristeltyä kaiken. Se on vähän sama kun insinööri ja ratakisko kun kohtaavat, niin viisaampi taipuu. Kyllä tämä ja kaikki muukin sana saadaan pilaantumaan.

Sen sijaan viinirypäleet olivat syötäviä, eli ne tarkoittavat ihmisiä. Kristittyjä ihmisiä, jotka lopuksi senkin jälkeen, kun toinenkin ylösotto on tapahtunut, jäävät tänne. Tämä varsinainen ruoka tulee olemaan jo pilalla, kuten kirkot, mutta viinirypäleet vielä levittävät sanaa ja syntyy vielä yksi herätys, ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, jonka hedelmät hän ottaa ylös turvaan takaisintulonsa hetkellä.

Siinä hetkessä hän sanansa henkäyksellä tuhoaa, sekä pedon, että väärän profeetan, eli nuo kaksi maallista saatanan kätyriä, jotka ovat ottaneet paikan Pyhällä Paikalla. Mitä ihmisten repimiseen tulee, ne ovat tietysti selvää, että mitä kovempi ihminen, sen rikkinäisemmäksi heidät on rikottava ja sen kovemmin keinoin. Jumala yksin tietää, missä raja kulkee. Iran luopui dollarista öljykaupassa Julkaistu Iran on lopettanut Yhdysvaltain dollarin käytön öljykaupan valuuttana.

Jos olet viisas, älä lue näitä juttuja. Maan öljyministeri Gholam Hossein Nozari kertoi iranilaiselle ISNA-uutistoimistolle, että dollari on epäluotettava valuutta, koska sen arvo on alentunut ja tuonut tappioita öljynviejille.

Iran on toiseksi suurin jäsen öljynviejämaiden järjestössä Opecissa. Iran on vähentänyt Yhdysvaltain dollarin käyttöä viime aikoina ja nyt se on siirtynyt kokonaan muihin valuuttoihin. Öljyministeri ei kuitenkaan kertonut, millä valuutalla Iran nyt vie öljyään.

Toinen syy dollarista luopumiseen on, että Iran yrittää pitää Yhdysvaltain taloudellisten pakotteiden vaikutukset rahoitusjärjestelmäänsä mahdollisimman pieninä.

Iranin ja Yhdysvaltain suhteet ovat olleet jäissä vuoden islamilaisen vallankumouksen jälkeen. Suhteita on kärjistänyt entisestään kiista Iranin ydinohjelman luonteesta. Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta.

Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä. Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso, maan pinta oli kuivunut. Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä, oli maa aivan kuiva. Ja Jumala puhui Nooalle sanoen: Nooan kalenterivuosi alkaa 1. Ja Jumala puhui Nooalle, sanoen: Helluntai on ensi keväänä Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan.

Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Mooseksen kirja 23 9 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde.

Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin. Helluntain jälkeinen maanantai, mutta tässä ei mainita, monesko päivä se on, mutta 1. Viittaa Pyhinä kuolleiden ylösotto ja elossa oleva morsian Tästä alkaen voimme odottaa ylösottoa käytännöllisesti katsoen joka maanantai Uutislahja tässäkin kohtaa, eli tämä on vasta ylösottojen alku.

Kristillisistä länsimaista suurempi ja jumalattomissa maissa luku on häviävän pieni. Mikäli 6 miljoonaa juutalaistakin upposi keskitysleireissä muistamattomiin, niin kristittyjen ylösotto unohdetaan kyllä hyvin nopeasti ja keksitään jokin hyvä selitys sille.

Olaf Rogdenin näystä käy ilmi paljon yksityiskohtia, joista yksi on juuri maanantai. Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä.

Kello on 9 aamupäivällä. Laodikean penseän seurakunnan ylösotto tapahtuu syksyllä, koska päivää rauhasta, nostetaan 3. Tämän jälkeen ajanlasku muuttuu ja viimeisestä ei voi kukaan olla varma. Se on Herran päivä ja Jeesuksen näkyvä paluu maailmaan, josta alkaa jonkinlainen "puoliaikaa" pituinen ajanjakso. Arvelin sen olevan noin 21 kk pituinen, eli puolet 42 kk, joka on ennustettujen aikojen pituus. Sinä aikana Jeesus sotii Israelin edestä ja ajaa viholliset vuorille ja sitoo henkiolennot maan päälle.

Siitä alkaa tuhatvuotinen kausi. Yhdysvaltojen presidentti George Bush on lähettänyt kirjeen Pohjois-Korean johtajalle Kim Jong-Ilille sekä neljälle muulle maalle koskien maiden ydinaseohjelmia. Pohjois-Korean virallisen uutistoimiston mukaan Bushin henkilökohtaisen kirjeen toimitti kommunistivaltion johtajalle yhdysvaltalaislähettiläs Christopher Hill. Lähettiläs vierali Pohjois-Koreassa tällä viikolla tarkkaillakseen maan keskeisen ydinlaitoksen tekemistä toimintakyvyttömäksi Yongbyonissa.

Valkoinen talo kertoi, että kirjeessään Bush kehottaa Pohjois-Koreaa paljastamaan lupauksensa mukaisesti kaikki yksityiskohdat ydinaseohjelmastaan. Bush on lähettänyt samansisältöisen kirjeen myös neljälle muulle maalle, jotka ovat mukana kuuden maan neuvotteluryhmässä. Aamulla nostelin Suomen lippuja salkoon yli 20 kpl ja kirjoitin hyväntoivotukset Itsenäisyydestämme. Illalla laskin Suomen liput ja nyt on taas tuomioiden aika. Tämän profetia on Tuomas saanut häneltä, " J umalkielteinen " muutettu nimi eilen illalla netin kautta Kirkkocafe Chatissa.

Hänen puolestaan rukoillaan ja se alkaa selvästi tuottaa hedelmää. Nyt hän tietämättään toimii todistajana ja profetoiden tulevaa. Näin muuten hullun unen viime yönä ja muistan sen vielä Olin bussilla tulossa kotiin, kun kuski ilmoitti, että nyt kierretään toisen valtion kautta Ja aloin ihmettelemään, että miksi Jackie suosittelee kylmää ruokaa J umalkielteinen.

Päättelin, että valtio on niin köyhä ettei ole varaa lämmittää ruokaa J umalkielteinen. Tänään muuten tulee Jackien elokuva J umalkielteinen. Tuomas on viisas julistaja, koska huomaa jättää asiat mietintään. Jouduin jopa kokemaan suurta kipua, vahvistuksen päälle, niin että vedet kirposivat silmistä, jotta sen täysin itsekin uskoisin.

En siis nyt enää pelkää tätä kirjoittaa. Ihan aluksi lyhyt pala Tukholman profetiasta Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja.

Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä. Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika.

Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta Minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala.

Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra Herra. Minun Poikani, Jeshuan Messiaan morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen, sinä Roosin poika ja Sinä hämmästyt.

Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt. Sinä Venäjän sotilas, Minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle.

Minun Sanallani sinut nostettiin voimaan, valtaan ja taistelemaan, mutta Minun Sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra. Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala, kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan.

Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä, mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne ja Minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele öljyä eikä viiniä.

Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala ja se paikka on Jumalan Sana.

Bussilla mennään ikään kuin Venäjälle ja Jackie Chan on karatemestari Vladimir Putin, joka toimii Venäjän, mutta ennen kaikkea Suomen diktaattorina. USA myös hyväksyy Putinin vallan Suomeen nähden. Jarikin on nähnyt unen kylmästä ruuasta, jota satoi synkältä taivaalta, jossa suuret pommikoneet mustanaan kulkivat yli.

Jarin unessa se oli kuin tuhkaa, jota suuhun laitettuaan, ravitsi ja tuli voimakas olo. Kylmä ruoka on ruokaa, jota on syötävä hengissä pysymiseksi hädässä, kun ei ole mitä valmistaa kunnolla ravinnoksi. Älä silti ole pahoillasi siitä, koska se on Jumalan Siunaus ja vain Uuden rukoilevaisen Suomen synty. Sibelius Finlandia kuuntele ja rauhoitu hetkeksi Tällä hymnillä on vielä paljon käyttöä ja on kansallisaarre. Yhdysvaltalaiset uskovat Jumalaan - ja ufoihin Julkaistu Suuri enemmistö Yhdysvaltojen aikuisväestöstä uskoo Jumalaan, kertoo tiistaina julkaistu tutkimus.

Tilaston mukaan Yhdysvalloissa uskotaan myös ufojen, paholaisen ja aaveiden olemassaoloon. Jumalaan uskoo 82 prosenttia yhdysvaltalaisista, kun taas 79 prosenttia uskoo ihmeisiin.

Yli 70 prosenttia uskoo taivaan ja enkeleiden olemassaoloon ja yli 60 prosentin mukaan myös helvetti ja paholainen ovat olemassa. Darwinin evoluutioteoriaan uskoo 42 prosenttia väestöstä. Noin yksi kolmasosa tutkimukseen vastanneista uskoi myös ufoihin, noitiin ja astrologiaan.

Harris Onlinen tekemään tutkimukseen vastasi marraskuussa 2 aikuisiässä olevaa yhdysvaltalaista. Luopumus on tapahtunut siis jo Amerikassakin, jonka rahassa jopa lukee "we thrust God". Sen saa siis muuttaa: Maailmassa ei taida enää olla yhtään paikkaa, missä enemmistö uskoisi Jumalaan. Pyhän Hengen johtamasta Uskosta puhumattakaan.

Se on hävinnyt jo promilleihin maailman väestöstä. Asun siis Liedossa ja täällä asuu noin 15 th. Perustan lukuni vain alueellisesti perinteisen kristinuskonnollisesti vireään keskukseen, jossa ei ole paljon ns. Kun katselet ympärillesi, huomaat kyllä, mikäli sinun sisälläsi on ikuinen sija Jeesuksen Hengellä, että siellä ympärilläsi ei enää olekaan niitä Hengen Uskovia.

On vain nukkuvia, hyvänolontavoittelijoita ja itsensä orjuuttaneita laintaulujen palvojia. Sain eräältä ystävältä tekstiviestin, jossa luki näin: Kyllähän se varmasti niin on, että Jumala häntä sillä teolla siunasi ja uskon jopa niin, että jos hän olisi rikkonut sapattikäskyä, hän olisi myös heti siitä teosta rangaistu, huonolla arvosanalla.

Juttu vaan ei saisi mennä ihan niin, koska ei Jumala halua meitä orjuuttaa lain alle, mutta hyväksyy sen vapaaehtoisena. Hän tekee juuri niinkuin itse haluat, eli jos haluat olla lain orja, antaa Hän sen lain mukaisella tuomiolla. Jos haluat Jeesuksen Veressä anteeksi kaiken, et ole enää lain orja.

Tähän joku lainpuolustaja heti sanoo, että haluan siis tehdä syntiä ja sallin. Jeesus sanoi, ettei ihminen tehty sapattia varten, joten se 15 minuuttia sinne tänne, ei oikeasti merkitse hevon Suurin osa ihmisistä joka tapauksessa nukkuu. Jos sinä ja minä olemme menossa isän talosta hääjuhliin, nukkujat tulevat sinne myöhemmin, yksin morsian voi omistaa sukulaisia jopa kymmeniä. Siihen tuttavat ja muut kutsutut, jotka tuovat sinne juhliin myös omat perheenjäsenensä, kuten hääjuhliin on tapana tuoda, sitä kansaa on melkoinen määrä, yhden morsiamen takana.

Puhun siis suhteesta, joka mahdollistaisi kaikkien pelastumisen. Morsian on yksi ja vaikkapa se kolme tuhannesta. Sitä morsianta seuraa ainakin kymmeniä, ellei jopa satoja ihmisiä, niinpä jos Liedossa on 15 tuhatta ihmistä, joista vain 45 olisi morsiamia, niinpä morsiamella pitäisi olla ,33 tuttavaa ja sukulaista.

Näin ollen yksi morsian pelastaisi aina riittävän monta, jotta koko Lieto pelastuisi. Tämän kaltainen suunnitelma tuo hääjuhla joka tapauksessa on ja tästä samasta syystä, Jeesus antoi lähetyskäskyn, jottei kenelläkään olisi mahdollisuutta saivarteluun, kun tuomiot jaetaan. Universumin huonoimman profeetan näkemys viimeisistä vuosistamme Älkää te minun aikahömpötyksistä niinkään välittäkö.

Ne eivät ole edes tarkkoja, vaan suuntaa antavia osioita. Teen tätä aikaa vain siksi niin lähelle omaa hetkeämme, kuin mahdollista, koska tosiaankin odotan Jeesusta täydestä sydämestäni joka ikinen aamu. Mutta katsokaa, kuinka Sakarja 14 ja Danielin aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa saavat merkitystä. Jeesus tulee näkyvällä tavalla jossain kohtaa, kun kaksi aikaa ovat kuluneet ja sitten hänen jalkansa seisovat Öljymäellä.

Sitten hän alkaa vasta sotimaan Israelin kansan edestä. Tätä loppuaikaa, erotteluaikaa kestää puoli aikaa, tuolla kaiken lopussa, ennen astumista tuhatvuotiskaudelle, kuten Sakarja jatkaa luvun 14 jälkeen jakeesta Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Eli heitä ei tapeta, vaan he joutuvat alistumaan hyvyyden Herran valtaan, kumartaen Häntä ja palaamaan joka vuosi sinne takaisin.

Huomaa ylempi ja alempi kalenteri. Nooan uusi vuosi alkaa huhtikuun ensimmäisestä päivästä, eli meidän kalenteri on kolme kuukautta etuajassa. Tästä hassunkurisesta syystä myös Jeesus syntyi oikeasti syyskuussa, eli Nooalle Jouluna. Sakarja 14 1 Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä.

Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi. Niin on tapahtuva kesät ja talvet. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti. Galileo ja yhteiskunnan pedot Ne tulevat olemaan hirveätä aikaa.

Aluksi niin kaunis ajatus, joka pilaa vain ja ainoastaan Jumalan puute. Se ajatus tuodaan ihmisille Jumalan tilalle, turvallisen elämisen edellytykset johdetaan siihen, että pedon merkki otetaan kokonaisena, vailla rajoituksia käyttöön. Ihmiset luottavat vain tekniikkaan kuin Jumalaan ja tekniikka heidät pettää, Jumala ei pettäisi. Epäjumala osoittautuu taas kiviseksi paaluksi maassa. Ihmiset luottavat aina vaan epäjumaliinsa.

Ihminen nykyään ei usko kiviepäjumaliin, koska he eivät tiedä kuka on oikea Jumala, eivätkä siis tajua epäjumalankaan päälle. Ihmiset ovat tyhmempiä kuin olivat Nooan ajoilla. Nykyihminen uskoo tieteeseen, kirjailijoihin, poliitikkoihin, tutkijoihin, tohtoreihin, insinööreihin, lääkäreihin, opettajiin ja jokaiseen sellaiseen, jonka yhteiskunta on antanut malliksi olla uskottava.

Niinpä ihminen uskoo mikrosiruun, joka asennetaan ihmiseen, jotta kaupankäynti olisi turvallista. Tämä epäjumala asennetaan ja tuodaan ihmisiin injektioruiskulla.

Ensimmäisen kolmen vuoden aikana, ne laitetaan vain sellaisissa maissa, kuten Venäjä ja Kiina. Vasta myöhemmin Euroopan maat ovat pakotettuja ottamaan pedon merkki, kun Galileo saa täyden vallan, joka riippuu mikrosirusta, minkälainen se on, eli Galileo säätelee sirua, eikä pain vastoin, koko ihminen on silloin pelkkä kone, jos Galileo saa täyden vallan sirusta Kun mikrosiru osoittaisikin pelkän henkilötiedon saannin ihmisestä, muutaman metrin päästä, asia olisi jotakuinkin siedettävä, mutta koska satelliittisetti taivaalla, nimeltä Galileo, ottaa arvoilta 30 satelliittia käyttöön ja ne ovat suunniteltu niin, että ne ottaisivat myös katvealueet kaupungeista.

Nyt kun menemme vielä pidemmälle tekniikassa, on kaupoissa valmiina ulkopuolella tukiasema, joka ottaa vastaa kaupassa olevan signaalin. Näin ollen kaupassa, virastoissa ja mihin ikinä menet, jossa on tukiasemayhteys sirun ja satelliitin välillä, se ohjaa sirua, ohjaamaan ihmistä, jopa sisätiloissa betoniseinien takana. Mikrosirun aktiiviosa, eli se osa, joka voi ottaa käskyjä vastaan, myydään oikeushallintoon siten, että esimerkiksi eksynyt paikallistettaisiin.

Katoamiset antavat sille heti siunauksen. Ihminen, joka kantaa sirua, ei voi vaikuttaa siruun millään tavalla ja siksi yhteiskunnan on annettava sirulle lupa tulla aktiiviseksi. Kun ihminen luottaa liikaa tällaiseen, Jumala vihastuu. Häneen ihmisen pitäisi luottaa, eikä mihinkään mikrosiruun. Täällä Suomessa tapahtuu heti vallanvaihdos, ei silti sisäinen vaan se johtaa Suomen miehitykseen ja osa nuorista miehistä kaatuu, jotka ovat armeijassa ja noissa varuskunnissa, joissa on ilmapuolustusta, koska ne tuhotaan ensin.

Tämä valta ei ulotu kuitenkaan Helsinki-Turku-Tampere akselille, joten kauppa käy, vaikka sitten kalliilla. Uskon silti ettei pedon merkki asetu Suomeen väkipakolle, juuri siksi koska keskusjohtoisuus poistuu ja Venäjä tekee Suomelle siinä palveluksen.

Muualla on tilanne aivan toinen. Esimerkiksi Ruotsi, Tanska ja Norja saavat kyllä tuntea pedon merkin nahoissaan. Se minun täytyy kertoa profetiana, että isoisäni, joka profetoi jonkin verran, kertoo seuraavaa, toistellen sitä aina iltaisin, kun luki raamattua ja puhui minulle lopunajoista: Venäjän presidentti katselee jonain päivänä valtakuntansa rajoja Kremlin muurilta, niin pieneksi heidän valtakuntansa menee.

Sitten hän sanoi, että nämä maat, joilla on ristilippu, saavat siunauksen ja varjeluksen pahimmilta vitsauksilta, kuten säästyivät nekin perheet, jotka piirsivät Mooseksen aikana verellä merkin oviensa ulkopuolelle: Nämä maat säästyvät paljolta ja Englantikin kuuluu niihin, vaikka sekin saa paljon tuhoa osakseen.

Ulkoinen merkki, jota liputtaa, on siis kuitenkin siunaus. Iranilta uusi pitkänmatkan ohjus Julkaistu Iran kertoo valmistaneensa uuden pitkänmatkan ohjuksen. Iranin mukaan ohjuksen kantomatka on 2 kilometriä. Vaikka USA hyökkäisi ydinaseella, kuten voisin olettaa.

Näin ollen suhteet idän ja lännen välillä katkeaisi lopullisesti, välittömään ydinsodan uhkaan. Älkää ainakaan te, jotka minun sanojani uskotte, pelätkö koska ei kenenkään tarvitse pelätä ydinsodan ihan vielä syttyvän.

Tämä on Raamatun lupaus, jolloin on se hetki, jolloin neljä enkeliä siirtyy maailman neljälle kulmalle pidättelemään sodan tuulia. Siitä hetkestä alkaa ahdistuksen ajat, joka päättyy vihan aikaan. Periaatteessa sama asia, mutta minä itse ajattelin erottaa nämä ajat kahteen osaan, koska ne ovat kaksi erillistä osiota vihan ajassa.

Mielestäni on hyvin kuvaavaa erottaa ahdistuksen aika, hirveästä lopusta, joka tulee toisen ylösoton jälkeen. Venäjä ei voi odottaa hetkeäkään, koska pelkästään hätävarjelun liioittelu ei salli viivytyksiä ja mikäli he viivyttelisivät, se antaisi USA: Ashura-ohjuksen kantomatka riittäisi Iranin vihollismaahan Israeliin sekä Yhdysvaltain tukikohtiin Lähi-idässä.

Iran kertoi viimeksi syyskuussa uudesta ohjuksesta. Ghadrohjuksen kerrotiin tuolloin kantavan 1 kilometriä. Iranilla on myös hieman lyhyemmän matkan Shahabohjus, jonka kantomatkaksi kerrottiin alun perin noin 2 kilometriä, mutta nyt matkaa on lyhennetty 1 kilometriin. Iranin ohjusten kantomatkasta on ollut paljon epäselvyyksiä. Länsimaisten sotilasasiantuntijoiden mukaan Ghadarohjuksen kantomatka ei olisi juuri Shahab Iran on usein ylistänyt ohjustensa voimakkuutta silloin, kun jännite maan ydinohjelmasta on kasvanut.

Länsimaiden mukaan Iran suunnittelee ydinasetta. Yhdysvallat ei ole sulkenut pois mahdollisuutta hyökätä Iraniin ydinasekiistan vuoksi.

Iran on puolestaan sanonut, että se käyttää aseistustaan vain puolustustarkoituksiin. Iran on kuitenkin varoittanut iskevänsä voimakkaasti takaisin, mikäli Yhdysvallat hyökkäisi Iraniin. Herran tiet ovat suorat ja kun hän tulee, ne ovat asvaltoitu, mäet ja mutkat poistettu Jesaja Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.

Sillä Herran suu on puhunut. Tuomaksen kanssa tänään puhuimme ennustuksista, jotka voidaan tulkita vain Jumalan lasten silmissä nykyhetkeen. Jesaja 40 alku todistaa tätä samaa jo tuhansien vuosien takaa, missä kerrotaan teiden olevan suorat ja mäetkin poistettu. Helsinki - Turku moottoritietä olen ennenkin käyttänyt esimerkkinä. Vanha pätkä, Helsingistä Lohjanharjulle, jota elettiin tehdä jo luvulla. Siinä nähdään vielä hyvin, ettei mutkia olla vielä poistettu, eikä mäkiäkään tasoitettu.

Sen sijaan Turun päässä alkava moottoritie on ihan toista maata. Siellä mäet on vedetty tasaiseksi ja mutkat ovat todellakin poistettu. Kaikki tämä tiedettiin jo tuhansia vuosia sitten. Tämä teksti puhuu suoraa puhetta, minkälainen on maailmassa maantiet, kun Herra tulee. Mikäli korkein oikeus antaa asiassa ratkaisunsa, kyseessä on ensimmäinen kerta liki 70 vuoteen, kun se tulkitsee perustuslain kohtaa, jonka on katsottu takaavan kaikille yhdysvaltalaisille oikeuden kantaa asetta.

Washingtonissa viranomaiset ovat arvioineet kyseistä perustuslain 2. Korkeimman oikeuden odotetaan käsittelevän asiaa helmi-maaliskuussa ja antavan päätöksensä mahdollisesti kesäkuun loppuun mennessä. Ratkaisu saattaa myös heijastua ensi vuoden presidentinvaaleihin ja kongressivaaleihin. Vaikka ei millään uskoisi George Bushien yms. Siipien repiminen tarkoittaa kauaskantoista valtaa, joka poistetaan. Pystyasentoon kahdelle jalalle on puolustuskannalle laittamista ja kun tämä maa saa ihmisen sydämen, se tarkoittaa tämänlaisten lakien voimaan astumista.

Kuolemanrangaistukset poistetaan ja aselaki tulee voimaan jne. USA saa tuta vielä kovat ajat kun vihan maljat lasketaan senkin syntien palkaksi, mutta sitä ennen kolmen ja puolen vuoden ajan, tapahtuu tällaista. USA saa ihmisen sydämen. Evankeliumin tie, perässä kulkija: Kaikki ei tapahdu voimalla ja väkivallalla, vaan osa tapahtuu viekkaudella ja jopa avustamalla Paavalin työtä. Taka-ajatuksena on tuhota Paavalin päämäärät, jotka ovat itse asiassa Jeesuksen itsensä asettamat tavoitteet.

Katsokaas kun Paavali lähti heti aluksi ja kokosi nuo seitsemän seurakuntaa, joista koko nykykristillisyys on ja näkyy. Tosin täytyy myös muistaa, että niissä seitsemässä seurakunnassa on kaikki kristillisyys ja kaikki kristillisyyden vajavaisuus, joka voi täydentyä vain ja ainoastaan pysymällä Kristuksessa.

Pysymällä Kristuksessa, seurakunta pysyy myös noissa seitsemässä seurakunnassa. Nuo seurakunnat ovat kaikki, aivan kaikki. Paavali päätyi Roomaan ja kuoli siellä. Saatana tuli perässä ja teki mitä? Perusti Papal Statesin ja vei valtaistuimensa Pergamoon.

Tämän jälkeen kristityt eivät voineet hyvin, eikä koko kristinusko voinut toimia. Paavi teki kristinuskosta bisneksen ja haureuden viini vuosi. Tämän jälkeen luvulla oli aika siirtää puhdas Usko pohjoisemmas, eli Saksaan. Niin syntyi Uskonpuhdistusten ajanjakso, joka päätyi Augsburgin tapahtumiin Martti Lutherin toimesta, jolloin myös aavistus tulevasta siirrosta tapahtui Mikael Agrikolan toimesta.

Sen jälkeen saatana tuli perässä ja siirsi valtaistuimensa Berliiniin, hirvittävin seurauksin. Mitä sitten tämän jälkeen? Vuonna muuttaa 70 juutalaista luvattuun maahan, kirjakääröt löytyvät ja arkki paljastuu maan povesta. Kestää 40 vuotta ja lähtee ensimmäinen kyyhky, kuluu seitsemän vuotta ja lähtee toinen kyyhky. Lopuksi kolmas vuonna , joka ei palaa. Arkkia aletaan lastata ja seurakunta jakaantuu penseisiin ja Jeesuksen omiin.

Uusi uskonpuhdistus alkaa, penseään ja kuvottavan oksettavalle haisseelle "uskolle", tapahtuu uudistus sydämen kautta. Puhtaan Uskon lähde siirtyy pohjoisemmas ja saatana tulee sinne perässä. Saatana hyökkää Puhtaan Uskon kimppuun Idästä, Venäjältä. Tästä alkaa viimeinen taisto, ilman rukoilevaa seurakuntaa. Se on viety pois. Viimeinen eläin arkkiin Israel on ajan merkki ja siihen voimme luottaa. Israel on Jumalan valitseman kansa, joka myös saa tuta sen vuoksi.

Kun Israel tekee rauhaa , tiedämme ajat tulleeksi täyteen. Viemme viimeistä muulia arkkiin ja lopuksi Jumalan käsi sulkee arkin oven, eikä sinne enää ketään oteta.

Nämä eläimet ovat kävelleet arkkiin vapaaehtoisesti, heitä ei olla peloteltu taivaasta satelevin kivin, eikä heitä peloteltu sodalla, eikä millään muullakaan pelolla. Nämä eläimet vain kävelivät kutsusta arkkiin sisälle ja siksi ne pelastuvat. Jumala ei ole sadisti, eikä Jumala ole sanojaan syövä valehtelija, joten Hän on tehnyt myös pelastussuunnitelman niille, jotka eivät olleet viisaita, eivätkä siis kävelleet arkkiin, kun oli aika, vaan menivät menojaan.

Pelastussuunnitelma sisältää kolme porttia taivaaseen. Sinä saat kolme mahdollisuutta, kuten sai Pietari yöllä, kun hän Jeesuksen kielsi. Mahdollisuudet ovat joko elävänä tai kuoleman kautta.

Ylösottoja on varattu kaikkiaan kolme kappaletta, joista kaksi ensimmäistä ovat kuin kopio toisistaan. Erona on vain jäljellejääneiden sanktiot tyhmyydestään. Ensimmäisen ylösoton Pyhät säilyvät pyhinä, eikä heihin toinen kuolema enää kosketa. Mutta jäljelle jääneet kokevat kauhuja uskottomuudestaan, ensin pelkät pasuunat ja sitten pasuunan mukana tuleva vihan kitkerä malja, eli voi-huutopasuunat.

Myös toisen ylösoton kohdalla tapahtuu taivaassa jotain, eli hääjuhlassa, jonne kutsuttiin häävieraiksi tyhmät neitsyet. Sieltä heitetään alas pimeyteen ihmisiä, joilla ei ole häävaatteita, he näkevät taivaassa Pyhille katetun pöydän ja sitten heidät heitetään pimeyteen, jossa on itku ja hammasten kiristys, eli vihan maljat, jotka parasta aikaa vuodatetaan maan päälle.

Pysy siis kiinni Jeesuksessa, ettei niin kävisi. Venäjällä uskonlahko linnoittautunut luolaan Julkaistu Joukko tuomiopäivää odottavan uskonlahkon jäseniä on linnoittautunut luolaan Etelä-Venäjällä. Ryhmä odottaa maailmanloppua, jonka se uskoo koittavan toukokuussa. Viranomaiset ja ortodoksisen kirkon papit ovat yrittäneet suostutella lahkolaisia ulos tuloksetta.

Joukko uhkaa räjäyttää luolan, jos heidät yritetään pakottaa ulos. Keskellä talvista metsää sijaitsevassa luolassa on 29 ihmistä, joista osa on pieniä lapsia. Joukko vakuuttaa ruuan ja veden riittävän kevääseen asti. Luola sijaitsee metsässä Penzan alueella lähellä Volgaa, noin kilometrin päässä Moskovasta. Uskonlahko nimittää itseään Venäjän todelliseksi ortodoksiseksi kirkoksi.

Sitä johtaa profeetaksi julistautunut vuotias entinen insinööri Pjotr Kuznetsov, joka on joutunut välirikkoon varsinaisen ortodoksisen kirkon kanssa. Kuznetsov ei itse ole luolaan linnoittautujien joukossa. Häntä vastaan on nostettu syyte väkivaltaisen uskonnollisen järjestön perustamisesta ja hänet on määrätty mielentilatutkimukseen.

Kuznetsov on värvännyt tukijoita Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Lahkon jäseniä on kielletty katsomasta televisiota, kuuntelemasta radiota ja käsittelemästä rahaa. Mielenkiintoinen yhtälö, kuin dejá vu oman itseni kanssa, vaikka hedelmät ovat se, josta te tunnette kuka on kunkin takana. Mutta tuo ensi toukokuu, herätti minut heti, koska sen helluntain jälkeinen maanantai, voisi olla ensimmäinen seuraava, SOPIVA, ylösoton päivä.

Nyt täytyy muistaa, ettei ylösotto tarkoita meille mitään hysteriaa, vaan iloa, suurenmoista iloa pelkästään. Meitä on niin äärimmäisen pieni prosentti, etteivät Venäjän kaltaiset jumalattomat maat edes huomaa kadonneita.

Helluntain jälkeinen maanantai tulee suoraan Jumalan itsensä Moosekselle määräämistä perinteistä, jotka kuuluu seurata juutalaisia läpi historian tähän aikaan saakka. Nuo uhriseremoniat, muistuttavat meitä monista asioista ja äitini löysi eräänä päivänä selvän yhteyden ylösottoihin, kun olin itse esittänyt ensin hänelle ylösottoteorian, eli pelastussanoman.

Olen tehnyt jutun, helluntain jälkeen on aina maanantai. Kaikki palikat alkoivat loksahdella paikalleen ja niinpä pelastussanoma alkoi saada puhtaat kasvot. Valtava määrä Raamatun eri kohtia antoivat yllättäen tukensa pelastussanomaan.

Tuolla olevat venäläiset saattavat siis hyvinkin olla oikeassa sen ensi toukokuun kanssa. Se mitä tuo uutisointi muuten antaa ymmärtää kyseisestä profeetasta ja hänen tekemistään ennusteista, jotka eivät ole yhtään hullummat, on vaikeaa lähteä sanomaan, mihin suuntaan uutisointi asiaa on värittänyt ja kuinka profeetta on asiaan sekaantunut.

Nopeasti voisi olettaa, että profeetta on syyllistetty ja hänelle on käynyt samoin kuin minulle. Harmi vaan jos noita fanaattisia hulluja on sotkeentunut tapaukseen linnoittautumalla johonkin pöhköön luolaan. Lapsellista puuhaa, jos Jumalaan pitäisi luottaa paremmin kuin johonkin typerään luolaan, vai onko tässä kumminkin kyse oikeasta vainosta.

Vaikeaa sanoa mitään jos ei tiedä totuutta. Joka tapauksessa tuo ennustus olisi mukava tietää sensuroimattomana koko kuvauksena, eikä vain maailman loppuna, aivan kuten oma vaimoni sanoi kesällä ja kysyi äidiltäni tyhmänä, tuleeko hänen mielestään maailmanloppu ensi syksynä. Se on vähän sama asia jos tietäisit juomaveden tulon katkeavan huomenna asunnosta, niin joku luulisi siitä heti kaikkien talon asukkaiden kuolevan. Aikaisempi juttuni aiheesta lokakuun aluissa: Ensi toukokuu on kyllä mielenkiintoinen ajankohta Luku 12 kuvastaa opetuslasten määrää ja toinen kuukausi, toista ylösottoa, koska kuolleet otettiin ensin.

Minulla on pieni lievä syy olettaa, että ensimmäinen ylösotto on jo tapahtunut ja se tapahtui nimenomaan En nyt kuitenkaan haluasi, enkä missään nimessä halua kenenkään ottavan tästä kaikesta mitään hysteriaa, kuten Venäjällä, vaan odottavan autuaan iloisella mielellä Herraamme Jeesusta Kristusta.

Mooseksen kirja 8 6 Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt, 7 ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui. Gorba ja Reagan Reykjavikissa , eikä öljypuun oksaa kyyhkysen suussa, eli ei messiaanisuutta Israelissa. Rabin ja Arafat kättelevät Washingtonissa vuonna , jolloin kyyhkyllä oli oksa suussa, merkkinä messiaanisista juutalaisista.

Kolmas kyyhky vuonna ei palaa, vaan tulee vain varoitusilmoitus laskennasta Adam ja Eeva symboloivat kuuden päivän sotaa ajan merkkeinä, loppuvuodesta ensimmäistä kulunutta vuosituhatta kun he kuolevat, putoamalla sijoilleen. Tätä edelsi jo kutsu tulla valmiiseen arkkiin, josta alkoi seitsemän vuoden mittainen arkin lastaus. Samalla tavalla Nooan aikana kesti 7 päivää lastata arkki. Se aika on nyt päättymässä, mielenkiintoiseen siirtymäaikaan..

Luterilainen kirkko ei huolehdi seurakuntansa sydämestä Ihan aluksi minun on pakko sanoa, että minulla on oikeus kritisoida luterilaista kirkkoa, koska se yritti muuttaa vanhemman lapseni käsitystä lapsikasteesta, jonka hän oli ottanut ennen rippikoulua.

Sitä en voi hyvällä katsoa. Lisäksi, vuonna kun minut vihittiin, ei luterilainen kirkko suostunut minua vihkimään, koska minua ei ole kastettu luterilaisen kirkon mukaan, enkä ole käynyt rippikoulua. Kirkko suostui kumminkin antamaan kirkon käyttööni, jonka jälkeen adventisti pappi vihki minut. Kummallisen ristiriitaista ja täysin minun kristillistä moraaliani vastaan.

Luterilainen kirkko siis noudattaa itsekeskeistä rahastus- ja protokollapolitiikkaa, jolla ei ole itse kristinuskon, eikä varsinkaan Uskon Jeesukseen Kristukseen ja Hänen Verensä kautta hänessä itsessään olevina ruumiin osina olemisen kanssa mitään tekemistä. Kaikki mitä pappi lapsikastehetkellä sanoo, eivät vanhemmat muista edes kymmenen minuutin kuluttua siitä, mitä tähän lupaukseen liittyi. Sama tuntuu pätevän niiden kaikkiin muihinkin lupauksiin Jumalan edessä.

Kaikki mitä luterilaiskristillisyyden ympärillä tapahtuu, on pelkkää ulkokultaa, jos ihmiset tulevat avioeroprosessin yhteydessäkin ehtoolliselle, kierot ajatukset sydämessään. Eli ehtoollinenkin on heille vain pelkkä rituaali, jota voidaan rinnastaa vaikkapa rakettien ampumiseen uutena vuotena tai Pääsiäis-munien maalaamiseen pääsiäisenä. Nyt puhun koko kirkosta yleensä, enkä yksittäisistä seurakuntalaisista. Ota lukijani huomioon, että minun äitini erosi adventtikirkosta ja liittyi luterilaiseen.

Koska se olisi alkuperäisopiltaan lähinnä jotain sellaista, johon hän itse katsoo hyväksi kuulua. Siis kirkon arvot ja perinteet yleensä, ovat hyvät, jos niitä joku edes enää noudattaisi. Luther itse oli uranuurtaja, hyvin vakaa ja Pyhä mies, jonka perään tuli pilaajia ja uusia pilaajia. Se mikä on puhdasta, sen saatana pilaa heti kuin suinkin mahdollista.

Äitini on itse minulle tuonut ajatukset seitsemän seurakunnan keskeisistä merkityksistä ja olen tutkinut sen hyväksi aatteeksi. Vajavaiset Jeesuksen ja Paavalin seitsemän seurakuntaa, on totta. Kirkot mätänevät ja suurimmat ensin. Kristuksen oma seurakunta kävelee arkkiin ihan itse ja muut jäävät noihin kirkkoihin. Tämä ei tarkoita sitä, että erotaan kirkosta, vaan sitä että sydän kävelee arkkiin, se missä kirkossa paperisi on, sitä Jeesus ei noteeraa miksikään.

Pian loppuu rikkaat ja yltäkylläiset lihavat vuodet ja alkaa Suuri nälänhätä. Ruoka loppuu noista kirkoista ja ruokaa saa vain muutamista pisteistä, ympäri maailmaa. Ihmisillä on niin suuri nälkä, että leipää ja kalaa tarjoavien ei tarvitse huudella torien kulmilla että täällä sitä nyt on.

Leipä ja kala loppuvat kirkoista, vaikka moni sinne silti jää, luullen, että se paikka, joka kulkee nimellä kirkko, on se mistä ruokaa saa, nämä tyhmät tulevat huomaamaan, että he jäävät uppoavaan Titaniciin. Nykyään ihmiset luulevat, että nuo rippikoulut ja muut, tekevät ihmiselle pelastustien, mikäli sellaista nyt sitten on, he ajattelevat. Ei ole aikaa edes miettiä sellaista, mutta on pääasia että saa hienot kirkkohäät, kun sen aika tulee.

Hengellisyys on siis kadonnut ja tilalle on tullut välinpitämättömyys. Elämän tarkoitusta ei ehditä miettiä, eikä sitä kuka ja mikä on elämä itsessään. Kuka minä olen ja miksi?

Ihmisille tärkeintä on pelkät tulevaisuuden näkymät, ammatissa, asumisessa ja lasten kasvamisessa. Ihmiset ovat sukeltaneet viimeiset kolmekymmentä vuotta läpi sallimusten ja luopumisen maailmanennätyksen.

Lähestulkoon kaikki kristilliset arvot olemme lakaisseet roskatunkiolle. Toisen maailmansodan aikoihin aivan kuusikymmenluvulle asti, olemme luterilainen kirkko etunenässä, lähes kaikissa kodeissa rukoilleet, kouluissa pitäneet aamuhartauden ja ruokarukouksen, kunnes kaikki valui hetkessä muutamassa hiekkaan.

Tämän kaiken seurauksena suomalaiseen, luterilaiseen kirkkoon kuului rikollisia, joista osa on jopa henkirikoksen tehneitä ja raiskaajia, monia muita seksuaalirikollisia. Kaikki johtuu siitä, että luterilainen kirkko itse, kantaa suurinta osaa ihmismassaa mukanaan, välittämättä keitä he ovat ja mitä heistä rippikoulun jälkeen tuli, kunhan maksavat veroa.

Ei ole väliä kuinka hengellinen luterilainen on, hän saa nauttia ehtoollisen ja kirkkohäät vaikka suoraan bordellista, tai mistä tahansa gaybaarista tullessaan, kunhan maksavat veronsa. Ymmärrät varmaan, miksi kritisoin, koska se on totta ja pyrin myös perustelemaan kritiikkini. Katsokaa itse noita kehnossa hapessa olevia kirkkoja, älkää niinkään seurakuntia, joihin kuulutte.

Aluksi on yksilö, sitten seurakunta ja sitten tulee kirkko. Uudelleen samassa järjestyksessä sanottuna: Budolajeissa mukana saatananpalvonta Jos olet lukenut aiempia tekstejäni, olet huomannut että olen ammatiltani vartija ja järjestyksenvalvoja, eli portsari.

Tosin järjestyksenvalvontaa voi suorittaa myös vartijan ominaisuudessa, lain yksityisestä turvallisuudesta pykälien mukaisella tavalla. Muutama vuosi sitten luin "vanhoilla päivillä" olenhan reilusti jo yli nelikymppinen, itseni turvallisuusvalvojaksi ja taas kokemukseni pitää sisällään aika laajaan skaalan ns.

Näin ollen minulla on oikeus kouluttaa vartijoita voimankäyttötilanteissa. Tässä kohtaa Jumala varmaan on aika iloinen siitä, että hänen oma lapsensa kouluttaa hyvin arveluttavia asioita Jumalan näkökulmasta, koska voimankäytön ja väkivallan ero on kuin veteen piirretty viiva. Turun seudulle tultuani, on ollut hankala löytää paikkansa turkulaisesta vartiointiliikkeestä, koska olen silti aina "hesalainen" joka puhuukin tuolla tavalla.

Kokemukseni taas puhuu puolestaan ja näkyy kaikessa mihin kosken. Näin ollen minusta tehtiin kouluttaja, joka ei taas pääse "leikkimään johtajaa" muiden kanssa. Tätähän minä oikeastaan halusinkin, koska valtataistelut ovat kamalinta katsottavaa, mitä firmojen sisällä yleensä tapahtuu. Siellä kävellään kieli ruskeana huoneesta toiseen ja seuraavaan mentäessä haukutaan joku ressukka maan rakoon.

Tätähän se käytännössä tuppaa olemaan. Näitä kohteita oivat mm. Sitten taas myymälöissä, voimankäyttötilanteita tulee näpistelytapausten yhteydessä useinkin. Vartijan on hyvä treenata sekä psykologista, että varsinaista käytännönharjoittelua, jotta ei sitten kun tapahtuu, mene sormi kokonaan suuhun ja syntyy ns. Nämä vartijan voimankäyttökoulutukset annetaan useinkin, näissä saleissa, joissa harrastetaan budolajeja, eli Karate ja Judo kaikkein tunnetuimmat.

Vuoden taiteessa rantautui Suomeenkin pahuuden yksi pahimpia ilmentymiä, eli vapaaottelut ja muut väkivaltalajit, eli "full kontact" tyyppiset ottelut ja niiden opettelu. Tästä lähti levenevä tie kohti tv-sarjaa "duusonit" joka on masokismia. Väliristeyksiä ja tienhaaroja on ollut mm. Iiro Seppäsen taikashow muuttuminen extreamiksi. Siitä alkoi taas uusi tapa saada vahvoja kokemuksia ja adrenaliiniaddikti, eli tarve saada lisää näitä vahvoja tunteita.

Siitä alkoi linja-autojen väistäminen, sairaalareissut, base-hypyt ja kuolemat. Itsepuolustuslajit muuttuivat toisen ihmisen tappamiseksi ja jos ei aivan tappamiseen mennä, niin ainakin murretaan luita ja murskataan jäseniä muuten, pääasia on että sattuu. Sitten aletaan nauttia kivusta ja kaivataan kipua.

Tämän jälkeen ollaan täysin saatanan koukuissa ja aletaan nauttia kivun tuottamisesta. Viranomaiset suhtautuvat näihin saleihin, joissa opetetaan "nykybudolajeja", eli juuri tätä itsepuolustus nimikkeellä valheellisesti tappamistaitoja, vähän ristiriitaisesti. Näin käy, kunnes todistetaan jotain vakavaa tapahtuneen. Israelin turvallisuusjoukot, kehittivät sellaisen lajin, kuin Krav Maga. Tässä lajissa on kaikki keinot sallittuja ja perimmäinen tarkoitus on opettaa, miten tappaa joku paljain käsin.

Kaukoidästä tulee lajiin myös jotain, kuten hermopistetekniikat. Filosofia näihin tulee myös Kaukoidän uskonnoista, kuten luova ja tuhoava kierto, jossa kuvassa oleva kaava esittää. Kaikki tämä nivoutuu yhteen, kuin lumi ja vesi, kun katsomme kuka takana toimii. Miksi kauan sitten luodut asiat, toisella puolella maapalloa saavat saman symbolin aikaan, saatanan symbolin, "pentagrammin". Kuvassa syntyy siis pentagrammi, kuten huomaat molemmissa tapauksissa ja hyvin myös valhe, joka edustaa saatanaa itseään.

Vasen pentagrammi osoittaa pahuutta ja tuhoavaa. Oikea pentagrammi valhetta, eli luovaa onkohan lumen luonnista kyse. Yhtäkaikki, molemmat sakaroiden kärjet, kertovat ihmisen elintoimintojen oleellisimmista osista, sisäelimistä ja niiden tuhoamisista. Valheena on nimenomaan hermopisteiskut, jotka mielletään "luovana".

Kyllä se niin on, että saatanan luominen on lähinnä juuri lumen luontia, eikä hän muuta osaa luoda. Sen sijaan saatana osaa tuhota, kuin Hornet, eli hävittää kuin hävittäjä, hävittäjän siivin.

Kuvassa oleellisin asia orastavalle himomurhaajalle, kuten Jokelan koulun 18 vuotias ampuja, kerrotaan viisi iskua ja potkua, jolla saadaan lähimmäinen, jota piti Rakastaa, tapettua. Synti on ensin tultava täydelliseksi.

Oletan vahvasti, että ihan kohta kuulemme talouden romahtaneen USA: Kaikki viittaavat noihin tapahtumiin, jota historia opetti; mutta: Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. Jeesus ei sanonut, ettemme tietäisi hänen paluunsa ajankohtaa, vaan tarkkaa hetkeä, emme tiedä, koska emme aikaa ymmärrä. Meillä on vain menneisyys, muusta emme voi olla varmoja.

Tunnemme kaiken pelkästään historian kautta ja siinä olemmekin jo melko hyviä. Turhaa hommaa, on luulla, että Jumala on säätänyt kaiken niin, että kun laskemme tuosta historiassa tapahtuneesta tsunamista, tasan sekunnilleen 7 vuotta eteenpäin, sillä samalla sekunnilla tapahtuu näin.

Toisin sanoen, aliarvioit Jumalan laskupään suuruutta, luulemalla sen niin yksinkertaiseksi. Jumalalle tarkka on meille epätarkka, Hänen vitsauksensa on meidän pelastumisen Armo, hänen profeettansa ovat läpivajavaisia, ollakseen täydellisiä hänelle. Aabraham, joka on meille uskomattoman täydellisen tuntuinen, oli epäjumalanpalvoja, siis Jumalan silmissä täydellinen yhden oikean Jumalan palvoja.

Varokaa arvostelemasta profetioita mutta muistakaa, kuinka vajavaisia myös profetiat ovat.

... Sibelius Finlandia kuuntele ja rauhoitu hetkeksi Tällä hymnillä on vielä paljon käyttöä ja on kansallisaarre. Niin tämä on myös syy siihen, että minkä takia esim. On jokseenkin turhaa lähteä kinaamaan tai loukkaantumaan kristitylle veljelle tai sisarelle sanomisesta, koska ethän sinä halua että tuo veli tai sisar valehtelee tuntemuksensa sinulle. Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: Muutama vuosi sitten luin "vanhoilla päivillä" olenhan reilusti jo yli nelikymppinen, itseni turvallisuusvalvojaksi ja taas kokemukseni pitää sisällään aika laajaan skaalan ns.

Mies etsii miestä pk raskaus homoseksuaaliseen ja ruskea vuoto

Mutta jos en koskaan tekisi liedellä ruokaa, enkä näyttäisi sen hyödyllisyyttä tai vaarattomuutta. Katsokaa itse noita kehnossa hapessa olevia kirkkoja, älkää niinkään seurakuntia, joihin kuulutte. Mikrosirun aktiiviosa, eli se osa, joka voi ottaa käskyjä vastaan, myydään oikeushallintoon siten, että esimerkiksi eksynyt paikallistettaisiin. Heti Israeliin tultuani loppui unettomuus, joka oli vaivannut minua jo vuosia. Älä ystäväiseni pelkää, se on meidän paras ystävämme, joka on tulossa, eikä meillä ole sydämellämme mitään sellaista, mitä emme voisi Hänelle kertoa. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi.

Mies etsii miestä pk raskaus homoseksuaaliseen ja ruskea vuoto

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs