Lesbot rakastelee homo miehen orkku

lesbot rakastelee homo miehen orkku

Sain sellaisen orgasmin, että vavahtelin varmaankin minuutin nahkaisia kahleitani vasten. Mies tuli myös sisälleni. Tunsin olevani niin omistettu ja Miehisen vallan alla. Yhtäaikaisesti haluttu ja ihailtu ja omistettu ja Miestä miellyttävä. Kokemus oli todella merkittävä, olin jopa vähän järkyttynyt, mutta samalla niin rauhallinen ja rento siinä maatessani. Mies piteli minua myöhemmin hellästi ja kertoi kuinka ihana olen. No silloin oletkin selvästi top. Bottomseksuaalisuus on aivan erilaista.

Peniskiihotusta ei tarvitse olla ollenkaan, ja vaikka olisikin, se on sivuseikka. Tästähän myös näkee esim. Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi.

Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva. Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top. Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen.

Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim. Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan!

Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko.

Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile". Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms.

Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa. Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on?

Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane? Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen. En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö.

Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi. Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen.

Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä. Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä. Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista.

Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa. Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi. Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p…. Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta.

Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön! Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä.

Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen. Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin. Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään. Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin. Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta. Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi". Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä.

En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa. Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin.

Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit? Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun. Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa.

On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero? Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti.

Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen. Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin. Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa. Leluista ku puhutaa ni mulla Bigg boss niminen värisevä sauva joka aivan ihana: Hei Gayboy18v ootko sama jolle laitoin kyssäriisi vastauksen Transpalstalla?

Rehellisen eturauhasorgasmin olen vain saanut miehen kanssa, mutta nyt metsästän sitä eturauhasenhierojan kanssa. Sain pari päivää sitten Aneros Helix systeemin ja olen sitä opetellut käyttämään. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta itse eturauhasorgasmista olen vielä kaukana. Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Onko muilla kokemuksia kuinka pitkä treeniaika on edessä? Kyllä sen kaikki tietää. Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka kuvittelevat että perä aukosta irtoaa maaginen orgasmi, mikä pahinta saattaapi olla että uskovat vielä omat kuvitelmat todeksi Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään!

P Jonain päivänä vielä makaat sidottuna Raavaan Miehen käsittelyssä, tulet kokemaan sellaisia tuntemuksia, joita et osaa kuvitellakaan. Siis sinäkin tiedät, mutta kauanko se otti rassata ennen kuin se paljastui ja oletko varma, että rassasit tarpeeksi kauan tietääksesi?

Nyt jo "vanhana" pariskuntana, haluan aina välillä peppuhommia ja aina niin että oma rakas panee minua. Kun on oikea hetki ja oikea fiilis, saan aina kunnon orgut ja päälle kunnon laukeamisen - jopa joskus ennen kuin rakas, Aivan mahtavaa, toki hän vie homman loppuun omalta osaltaan.

Mutta oikea fiilis, tunnelma ja pitkä esileikki, johtaa tähän. Lisäksi häntä kiihottaa, minun kovaääninen ääntelyni - merkkinä siitä että eturauhanenkin on mukana leikissä. Pepun nainti ei kuitenkaan ole se jokakertainen, edes viikkoinen harrasteemme, Vaan pitkärakastelu, kaikkine kehonosineen on meidän juttu. Jeesukseen nimeen eheytykää tosihomoiksi ja rakastakaa toisianne.

Ei kalua kuulu työntää paskaiseen perseeseen! Kalu kuuluu työntää emättimeen! Olen saanut muutaman kerran hyvin omituisen tuntuisen orgasmin; se tulee tavallaan aaltomaisesti ja muna ei seiso.

Olen saanut pienellä dildolla aivan räjähtvän orgasmin, kyrpä ei edes kunnolla seissyt. Tuntu et se orkku ei lopu ollenkaan, ja spermaa tuli varmaan kupillinen. Hänestä tuleekin sitten ainoa joka tulee mun "pimppiin" sisään. Olen saanut useita kertoja anaaliorgasmin. Ei sieltä perseestä irtoa muuta kuin vittu sitä saatanan paskaa. Mitä te hinttarit oikein kuvittelette. Maksakaa itse omat perse-syöpänne. Ei me heterot teidän jatkuvaa homoilua jakseta sietää.

Toivon myös, että te hinttarit lukisitte raamattua ja menisitte eheytymään. Sinä saatanan valehteleva jeho jeho. Työnnä se valheita täynnä oleva raamattu perseeseesi. Nythän jo saat orkut paskaraamattua lukiessasi. Äitisi,joka oli huora,olisi tehnyt parhaan palveluksen,jos olisi tehnyt abortin. Nii ja sinä "hetero" käyt täällä homo keskusteluissa Lelulla iso dildo olen peppu orkut saanu. Välillä on kiva olla se ottava ja täyttyvä osapuoli. Itselläni ei ole kovin suuri mutta sellainen g-piste kikkeli.

Suolesta itsestäänkin saa orkun. Siihen ei tarvita välttämättä eturauhasen stimulointia. Minulla on rapiat päälle 40 senttinen ohut lötkö hieromasauva, jonka päässä on vibraluoti.

Kun työnnän sen ihan pohjaan, niin se ylettyy tuonne lähelle rintalastaa. Kun se värisee siellä, niin saan orkkuja, jotka tuntuu melkein koko kropassa, eikä se ole lähelläkään kalua eikä eturauhasta. Samoin virtsarakkoa vibraamalla saa orkun. Samoin jos vibraat pelkästään kiveksiä.

Ja samoin, jos painaa vibraa napaan. Myös kaulan ympäri laitetava värisevä niskanhieroja voi aiheuttaa orkun. Orkku on siis sellainen asia, että sen saa lähes mistä vain ja ei vain fyysisellä stimuloinnilla vaan myös äänellä esim. Harjaantunut meditoija saa vaikka kätensä tuntemaan orgasmiaaltoja. Itse pystyn myös keskittymällä saamaan pelkän siemensyöksyn ilman orgasmituntemuksia.

Orgasmin ja siemensyöksyn saan rytmikkäällä alavatsan lihasten supistelulla. Orkku on niin monipuolinen asia, että jos perusjutut alkaa kyllästyttämään, niin ehdottomasti kannattaa perehtyä asiaan hieman syvällisemmin.

Ratsastin tänään aamulla dildo anuksessani ja siittimestäni valui spermaa. Yleensä kun saan kyrpää, minulla ei seiso ollenkaan mutta kyrpä hieroo eturauhasta. Todella mahtava orgasmi,välillä tulee siemennesteet ulos joskus tuntuu että spermat tulee vaikka ei tulekkaan.

Voisi kuvitella lähes samanlaista kuin naisen orgasmi,voi saada vaikka 10kertaa peräkkäin. Joskus pitää pyytää emäntää lopettamaan kun ei enää jaksa,. Olen kauan harrastanut sormettamista, mutta pidemmän aikaa on mennyt niin, että en ole saanut kovin helposti orgasmia sormella. Olen huomannut sen, että kun olen alkunut käyttämään liukastetta, yhden sormen sijasta mahtuu jopa 3 sormea samanaikaisesti sisään ja orgasmin saa helposti.

Nykyään en koske penikseeni ja saan todella valtavan orgasmin pelkästään sormettamisella. En ole varsinaisesti "löytänyt" eturauhasta, mutta tunsin ensimmäisellä kerralla orgasmin tullessa eturauhasen sykkimisen sormiani vasten.

Peppu seksistä kieltäytyminen ei ole ehkäisykeino. Saan kyllä peppuorgasmin sauvalla, Aneroksella tai BadBoyllä helpostikin ja ihan kaluun koskematta.

Miehen pantavana en ole saanut mutta en pidä sitä mahdottomana. Kun mies panee hitaasti ja rauhallisesti ja runkkaa samalla, saan todella nopeasti tavallisen orgasmin. Minua himoitaan ja pepustani nautitaan. Myös pienimuotoinen alistaminen ja "rankaiseminen" on kiihottavaa. Tyttöilen joskus ja kumppanini sitten rankaisee pikku pervoaan moisista leikeistä: Anaaliorgasmin saaminen vaati ainakin minulla aluksi niitä kokemuksia että olin lähellä orgasmia mutta en sitä kuitenkaan saanut.

Kiihottuminen on se juttu mitä anaaliorgasmin saavuttaminen vaatii. Eturauhanenhan kiihottuu vasta peniksen jälkeen joten se on erityisen tärkeää. Itsekään en ole saanut miehen pantavana orgasmia, mutta se johtuu vaan siitä että en ole ollut tarpeeksi kiihottunut ja on alettu toimimaan liian nopeasti.

Itse en ole kokeillut mitään Anerosta tai vastaavaa mutta normi dildolla olen saanut orgasmin. Mutta paljon jo se kun mies on laittanut kalun sisääsi. Ja ollaan molemmat liikkumatta.

Sekin on jo hyvin nautinnollista. Sitten kun hän rupeaa liikuttelemaan kalua edestakaisin ja koskettelee eturauhasta, niin voi jukra mikä tunne Sitä samaa haluaa varmasti sitten toistekkin. Nykyään on kehitetty kannabisperäsuppo, jonka avulla mies saa anaaliorgasmin helposti. Toisin kuin voisi luulla, niin se ei ole kuitenkaan huumaava.

Tekee vain pepusta herkän ja toisen miehen elimen tuntee täydellisesti sisällä. Mutta Suomessa kannabisvalmisteet ilmeisesti kiellettyjä.. Kannabis imeytyy peräaukon limakalvojen kautta verenkiertoon. Suppo aktivoi lantion alueen, kuten sulkijalihasten, eturauhasen ja suolen kannabisreseptoreita.

Sulkijalihakset aukeavat vastaanottaviksi ja eturauhasen sekä suolen hermot herkistyvät. Käyttäjät kertoneet et orgasmi voi tulla jopa ekalla työnnöllä. Tässä valmistajan sivuilta; Discover new depths of pleasure with cannabis anal suppository formulated for all-natural sensual enhancement during anal play. It delivers THC and CBD directly to the pelvic region, inducing relaxation and enhanced pleasure, all without the psychoactive effects of cannabis. Varmasti tuhat kertaa turvallisempi ja lisäksi nautinnollisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi Suomessakin yleisesti käytetty Poppers!

Bottomina voi saada orgasmin jo pelkästään ajatuksen avulla märät unet juurikin ovat puhtaasti ajatuksen aiheuttamia rakkaus nyt on yksi ajatuksellinen tekijä. Itse saan helposti orgasmin ratsastamalla eli istumalla kyrvän päälle ja loput varmaan jo arvaatte.

Klinikalla tai muutenkin lienee onnistumismahdollisuus yksi seitsemästä jopa parhaimmalla ajoituksella. Kummallisinta näissä teidän hommissa on täydellinen välinpitämättömyys tautivaarasta. Hesarin ja kansanterveyslaitokse selvityksen mukaan HIV on noin viidellä prosentilla homoista.

Muussa ei-homo ei-huumejengissä ei-saharaneteläpuoleinenneekeri-väestössä joita on 2. Mutta sehän tässä on hauskaa että jokainen ottaa omat riskinsä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Jos se heteromiehen kanssa yhtyminen tuntuu kylmiltään mahdottomalta niin voishan sen hoitaa niinkin, että rakastelisit tyttöparisi kanssa ja kun olet kuumimmillasi, tyttökaverisi siirtyisi hoitelemaan yläpäätäsi, pussailemaan ja hyväilemään tissejäsi jolloin tilanteesta kiihottunut kovana oleva heteromies kävisi naimassa vauvan alkuun.

Siihen ei kuluisi aikaa kuin mituutti tai kaksi. Pääasiallinen rakastelu tapahtuisi teidän tyttöjen kesken. Asia hoituisi kuin huomaamatta, eikä maksaisi mitään, lopputulos olisi erittäin hyvä. Herra heteromies voisi varmaankin esitellä myöskin nuo lähteet, mistä käy ilmi, että heteroilla ei juurikaan hiviä esiinny Ja tuo todennäköisyys onnistua klinikalla kiinnostaisi myös, klinikat itse kun kertovat tuon onnistumisprosentin olevan n.

Yhtä todennäköistä tai epätodennäköistä kuin heteroyhdynnällä kotioloissakin. Lapsen tekeminen homomiehen kanssa ei ole sen turvallisempaa tai vaarallisempaa kuin heteromiehenkään kanssa, jos asianmukaiset testit tehdään ja luottamus välille syntyy.

Toki testit eivät ole aukottomia ja testin tekemisen jälkeen voi niin homo- kuin heteromieskin harrastaa suojaamatonta seksiä ja niistä koituvat taudithan eivät sitten vielä selviä..

Klinikalle voi mennä oman luovuttajan kanssa, jolloin sperma testataan siellä. Turvallisempaa, mutta myöskin kalliimpaa - inseminaatiollekin tulee hintaa joitakin satasia. Homomiehen tai -parin kanssa voi kuitenkin parhaimmillaan saada aikaan ihan toimivan kuvion, kunhan tutustumiseen ja suunnitteluun käytetään tarpeeksi aikaa.

Laita ap sähköpostiosoitetta niin voin kertoa muutamankin kaipaamasi tarinan. Heteromiehiä on sentään 2. Pari vuotta sitten ulkomaalaisia on tuon lisäksi , joten ongelma on erittäin paljon maahantuotu. Herpes ja kondylooma ovat niin yleisiä ettei niitä edes testata eikä tilastoja kerätä. Joku arvio oli että vuonna ne on kaikilla. Ja miksi hitossa minun piti lukea tämä ruokatunnilla. Minuutin parin huomaamaton pano jess. Lapsen teko on helppoa ja siihen on useita vaihtoehtoja, inseminaation voi tehdä itse tai hakeutua hedelmöityshoitoklinikan asiakkaaksi.

Astiasta siemenneste siirretään tavalliseen lääkeruiskuun ja lääkeruiskulla toki ilman neulaa raskaaksi aikovan naisen emättimeen. Sateenkaariperheiden tapaamisiin voivat mennä myös lapsentekoa vasta suunnittelevat. Miksi sen miehen pitää olla joku vieteiltään kieroutunut homo tai joku muu vastaava hörhö?

Tässä onkin tullut esille monta ideaa. Jos kerran olet sinkku,niin uskoisin,että sinun olisi nyt helpompaa hoitaa asia "luonnollisella tavalla" eli yhdynnässä miehen kanssa.

Siksi suosittelisin sitä,koska jos hedelmöitys ei tapahdukaan kovin nopeasti tai raskaus keskeytyy,on sinun helpompi yrittää uudelleen. Tietysti jonkin tutun ja turvallisen ihmisen avustuksella!

En ole itsekään hetero,vaan lesbo nainen. Kuitenkin se taitaa valitettavasti olla varmin keino saattaa lapsi alulle Juurikin siitä syystä,että voi yrittää juuri niin monesti kuin on tarvis. Korostin tuota sinkkuna olemista juuri siksi että nyt sinun ei tarvitsisi kysellä kumppanisi mielipidettä asiaan vaan voit valita itse. Onkohan logiikassasi joku paha vika? Mikäs lesbo se semmonen on kun vois harrastaa miehen kanssa seksiä..??

Mäki haluisin lapsen, olen lesbo, alussa parisuhde, mutta en vois missään nimessä ajatella harrastavani miehen kanssa seksiä - hyi olkoon!! Yhdyntä ei oikeasti ole sen varmempi kuin inseminaatiokaan.

Varmin olisi varmastikin inseminaatio klinikalla, koska silloin voitaisiin varmistaa, ettei mies ole steriili ja että ajankohta on oikea. Typerä möläytys, ei voi ku ihmetellä moista logiikkaa. Kuinka niin itsekästä haluta lasta, selitäpä se onko itsekästä parisuhteessa elävillä sitte tehtailla lapsia, vai ihan haikaran tuomanako se lapsi niille sinne kotiin ilmaantuu?

Monet vielä ihan vahingon kautta niitä tuntuu tekevän, monet taas yrittää oikeen tekemällä tehdä. Eiköhän niitä kuitenki ihan halusta tehdä vai? Eipä mulle sen puoleen oo mitään traumoja siitä tullutkaan, ei niin et jos ja kun en koulussa ensimmäistäkään isänpäiväkorttia tehnyt, ja muutenki tullut ihan toimeen tähän asti ja tästä eteenpäin vaikka en näkis tai kuulis koko tyypistä yhtään mitään, eli mulle on ihan sama onko se tyyppi edes hengissä sillä ei voi vähempää sellanen luuseri edes kiinnostaa..

Tiedän ainaki itse sen että lapsista on myös otettava vastuu ja kasvattaa myös niin että tietävät mikä on oikein ja mikä väärin, kuin myös sekin että maailmassa kaikki ihmiset on tasaveroisia keskenään ketään senkummemmin syrjimättä, ja monia muita asioita miten tässä maailmassa ylipäätään toimitaan ja käyttäydytään ketään vahingoittamatta..

Lapselle on myös paljon annettava rakkautta ja huolenpitoa olemalla läsnä, koska lapsen tulee aina olla tietoinen että vanhemmat tai edes toinen vanhemmista on sellainen johon pystyy voida luottaa ja johon turvautua silloin kun on avun tarpeessa.. Eikä niin kun nykyään tuntuu olevan että porukat hiihtelee pitkin ja poikin ja antaa rahaa käteen tai sanomalla et pelaile pleikkaria tai kato telkkaria, vanhemmat lähtee tästä käymään baarissa..

Eiköhän niitä yksinhuoltajaäitejä ole ilman isiä isänpäivänä muutenkin!!!! Sehän on naiselle milteipä velvollisuus näin isänmaallisena aikana kun talvisodan alkamisestakin on kulunut jo 70 vuotta.

Kyllähän noita lapsettomia lepakoita on jo ihan piisalle asti täskin maas. Seksistä nautitaan, mutta mitään tulosta ei synny vaikka sais minkälaisia orkkuja! Tämän keskustelusarjan perusteella taidankin tehdä sellaisen tempun, että annan jollekin komeelle heteromiehelle vaihteeksi ja sanon, että ehkäisyä ei tarvita, eikä saa vetää pois kun "tulee", antaa mennä sisään vaan!

Ja uusinta vapaa jos ei ekalla kerralla tärppää. Niin kauan "saa", että toiveeni toteutuu. Sitten voinkin taas alkaa harrastamaan naisia niinkun tähänkin asti! Mun mielestä on hienoa että tämä topicin aloittaja on valmis äidiksi ja nyt kipeästi hakee meidän apua asiaan!! Eli siis, olen itse myöskin lesbonainen ja nyt haluaisinkin kertoa teille miten olen itse saanut alkuni.: Äti ja isi meni yhteen ja isi ei voinut saada lapsia, en nyt muista minkä takia mut kuitenkin.

Äidillä oli pakottava ja kova tarve saada perheeseen lisäystä niinkuin iskälläkin.: He siis laittoivat lehteen, voitteko kuvitella, lehteen ilmoituksen että etsitään sperman luovuttajaa.

Monen monta miestä laittoi vaikka minkälaista ja pervoa tekstiä tulemaan koska he halusivat pesää. Vaan kun eihän se nyt niin mennyt.: Sen jälkeen kiitos ja hei ja pipetillä peremmälle iskän ja äiskän kesken.

Näin syntyi poika vauva. Kaksi vuotta myöhemmin iskä ja äiti halusi poitsulle kaverin ja otti samaan luovuttajaan yhteyttä. Kahvit, samat tekstit, mällit kuppiin, kiitos hei ja pipetillä hip hei hurraa! Ja siitä 9 kk ja minä synnyin.: Tämä on siis ihan tosi tarina ja vaikka kirjoitinkin sen tuommoiseen huumori muotoon, niin perimmäinen ajatus on että kaikki asiat järjestyy kyllä jos niin vain haluaa.

Ja topicin aloittajalle että kokeile samaa. Tosin tällä vuosituhannella se ei kyllä taida olla niin tehokas kuin mitä se oli luvulla.: Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta. Minäkään kun en kuitenkaan niin huonosta suvusta ole. Isän puolelta siis biologisen Kaikki ovat joko tuomareita, juryn jäseniä, asianajajia taikka näyttelijöitä.

...

EROTIIKKA KUOPIO SÖPÖ KALU HOMOSEKSUAALISEEN

Lesbot rakastelee homo miehen orkku marraskuu Kuinka minun (vieläpä sinkun lesbonaisen) olisi mahdollista tulla raskaaksi ja saada oma lapsi Yhteinen lapsi homomiehen tai homopariskunnan kanssa ei ole Pääasiallinen rakastelu tapahtuisi teidän tyttöjen kesken. . Seksistä nautitaan, mutta mitään tulosta ei synny vaikka sais minkälaisia orkkuja!. Wanker Lab Ilmainen Porno, homo: videot Ilmainen Porno: Homo, Transu, Gay, cum In Ass, Homo Runkkaus, Homo Teini, Lesbo ja paljon muuta. Nuoret vuotias mies kysyy voiko orgasmi mahdollista ilman siemensyöksyä. huhtikuu sex workers finland miehen orgasmi oulu free lesbian free porn lesbian thaihieronta mikkeli homo seksi kotka erotiikkaliike helsinki F seksi seuraa kamasutra sex rakastelu asennot hieroja myyrmäki porno tarinoita finnish.

No tietenkin siinä on valta-asetelma, kun toinen on fyysisesti paljon vahvempi. Nämä vaan on sellaisia asioita, joista ei juuri saa puhua nykyaikana, kun ollaan niin kovasti tasavertaisia, varsinkin sukupuolten välillä Se toki on kinkyä, jos asetelma kännetään luonnolliseen nähden ylösalaiseksi, jolloin mies alistuu naiselle, kuten sinun tapauksessasi.

Eli sinun kohdallasi kyse lienee masokismista. Minun kohdallani kyse on vain luonnollisesta seksuaalisuudesta. Sellaiset homoparit, jotka ovat selkeästi top-bottom tavallaan simuloivat tätä luontaista, heteroseksuaalista valta-asetelmaa. Tämä siis oli lähinnä pointtini. Unohtui sanoa, että tietty on heteropareja, joissa mies on sekä fyysisesti että tavallaan psyykkisesti naista heikompi. Miehellä voi olla vaikka jokin sairaus, jonka takia hän on naista heikompi ja "naisen armoilla".

Mutta puhuin nyt normitilanteesta. Ei kai kukaan nyt ajattele että parisuhteessa olisi merkitystä sillä että mies on yleensä fyysisesti vahvempi paitsi joissakin raskaimmaissa fyysisissä töissä.

Minusta tuota "valta asetelmaa" kuvaa hyvin sanonta "nainen antaa miehelle". Jotkut naiset ohjaavat kalunkin sisäänsä itse varmaan peläten että mies yrittää kakkoseen: D Homopiireissä kyllä tosiaan käytetään ymmärtääkseni hetero pareilta lainattuja termejä sovellettuna kuten "homo rouva".

Bottomit ovat kyllä käsittääkseni alistuvia miehiä niin homot kuin heterotkin "bottomitkin". Vaikuttaahan se nyt paljonkin, että mies on niin paljon vahvempi. Silloin kun suhteessa on fyysinen ulottuvuutensa.

Sitä ei vain tietoisesti käsitellä, se on niin itsestään selvää. Ehkä alistuvat miehet kokevat tämän eri tavalla. Pohjimmiltaan taidat kaivata alitajuisesti miehen tuomaa turvallisuuden tunnetta: D Naiset haluavat aina päästä miehen kainaloon mutta taas ainakin itselleni tuo läheisyyden tunteen ja myös turvallisuuden tunteen kun nainen on kainalossa. Välillä nukkuessa kun olen kääntynyt väärin päin nainen on ottanut minut kainaloon mutta se ei tunnu niin hyvältä kun en voi käpertyä naisen viereen ja pääse tavallaan niin lähelle.

Mutta mitä sträpin ottamiseen naiselta tulee niin minulle se ei tuota masokistista nautintoa vaan tuntuu fyysisesti yksinkertaisesti hyvältä. Alistumen tunne tulee siitä kun antautuu "otettavaksi" tai "nussittavaksi".

Olen itsekin miettynyt mitlä tuntuisi kun siinä saisi eturauhas orgasmin. Piristivää löytää Queen Vaginan kaltainen henkilö, joka on päätynyt ajattelussaan samoihin päätelmiin kuin itse ja myös nautinnon lähteet taitavat korreloida voimakkaasti.

En oikeastaan edes tiedä mitä tässä jotkut vielä kyselevät, olin jotenkin kuvitellut asian olevan päivänselvä kaikille, mutta ilmeisesti näin ei ole. Fyysisesti pienempikokoisemman on toki helpompi kuvitella antautuvansa vahvemmallaan, mutta toisaalta ei se kokoero ole kovin oleellista, jos toinen levittää jalkansa kontillaan ollessaan ja toinen tulee tulee takaapäin. Tähän on sitten helppo ottaa mukaan lisäkeinoja, kuten hiusten nykiminen, käsien lukitseminen, jne, sitä pidemmälle voidaan mennä, miten enemmän luottamusta pelissä ja mitä paremmin kumpikin toisensa tuntee.

Pitää kuitenkin sanoa, että joidenkin naisten kanssa olen huomannut, että kaikki vähänkin määrätietoisempia alkaa pelottaa, seksin pitäisi olla pelkkää halimista ja pusimista lähetyssaarnaaja-asennossa, kokeiluista ei puhettakaan.

Ei, vaikka luottamusta muualla olisi vaikka kuinka. Tutuilta naisilta olen lisäksi suureksi hämmästyksekseni, jopa järkytyksekseni, kuullut, että liikkeellä on myös miehiä, joten otteet eivät ole lainkaan ns. Itselläni kyllä tasavertaisuus on kunniassa silloin, kun ollaan housut jalassa, em. Tämä Queenin pointti alistamisesta on tabu nykyisen tasa-arvoaatteen vallitessa. Olen aivan samaa mieltä tästä. Nyt vaan kuultiin se sama naisen suusta.

Olen bottom ja nautin antaa, en ottaa. Kun saan kunnolla kankea peppuun, minulla ei seiso, mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi valtavasti Nautin olla otettavana, tuntea, kuinka mies käsittelee minua, kiimaista narttua. Tunnetila itsellä melko femiini, naisellinen, alistuva, Sissy Ensinnäkin top-miehenä sinun ei kuulukaan tietää tarkalleen, mitä tapahtuu, hyvä, että olet top. Siis tilanne on aivan erilainen kuin penisorgasmi, tämä orgasmi muistuttaa naisen orgasmia, kokonaisvaltaista, tunnetta jossa koko keho reagoi, värisee ja vavahtelee, ja laukaisee sisäisen orgasmin joka leviää syvältä sisältä, g-pisteestä.

P Todella voimakas ja vahva tunne, jota aivan kaikki ei siedäkään, eikä se kaikille ole tarkoitettukaan. Hyvin erilainen kuin perinteinen Miehen orgasmi, ja tästä syystä onkin selkeästi Miehiä ja pussypojuja, yin ja yang, kummallekin oma erityinen tunteensa. Miehen ei tarvitsekaan sitä ymmärtää, paitsi ehkä siinä mielessä, että haluaa ymmärtää, miten antaa bottomilleen kaikista eniten nautintoa ja tietää, mitä tekee.

Kaikista parhaimmalta se minusta tuntuu, kun oma pikku pippelini on täysin levossa ja vailla huomiota, eli niin, että keskityn täysin peppuuni, anukseeni ja Miehen Kulliin siellä sisällä. Tätä on vielä tehostanut se, kun olen alkanut harjoitella chastityssa olemista samaan aikaan kun peppuani pannaan, se todella sulkee tehokkaasti oman penikseni pois kuviosta, ja saa keskittymään ainoastaan siihen oikeaan Miehen Kulliin. Kaikista voimakkaimman ja parhaan orgasmini olen saanut siten, että olen ollut sidottuna käsistä ja jaloista x-asentoon peppu ylöspäin, nahkainen suukapulamaski suussa, pippeli chastityssa, ja Iso, Raavas ja Miehekäs Mies päälläni syvällä sisällä, kuiskien samalla korvaani, kuinka olen hänen tyttönsä ja kuinka olen hänen mielestään ihana ja kaunis, yms.

Sain sellaisen orgasmin, että vavahtelin varmaankin minuutin nahkaisia kahleitani vasten. Mies tuli myös sisälleni. Tunsin olevani niin omistettu ja Miehisen vallan alla.

Yhtäaikaisesti haluttu ja ihailtu ja omistettu ja Miestä miellyttävä. Kokemus oli todella merkittävä, olin jopa vähän järkyttynyt, mutta samalla niin rauhallinen ja rento siinä maatessani. Mies piteli minua myöhemmin hellästi ja kertoi kuinka ihana olen. No silloin oletkin selvästi top. Bottomseksuaalisuus on aivan erilaista. Peniskiihotusta ei tarvitse olla ollenkaan, ja vaikka olisikin, se on sivuseikka.

Tästähän myös näkee esim. Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi. Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva.

Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top. Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen.

Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim. Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan!

Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko. Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile".

Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms. Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa. Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on? Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane?

Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen. En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö.

Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi. Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen.

Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä. Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä. Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista. Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa. Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi. Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p….

Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta. Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön! Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä.

Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen. Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin. Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään.

Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin. Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta.

Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi". Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä. En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa.

Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin. Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit? Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun.

Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa. On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero? Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti.

Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen. Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin. Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa. Leluista ku puhutaa ni mulla Bigg boss niminen värisevä sauva joka aivan ihana: Hei Gayboy18v ootko sama jolle laitoin kyssäriisi vastauksen Transpalstalla?

Rehellisen eturauhasorgasmin olen vain saanut miehen kanssa, mutta nyt metsästän sitä eturauhasenhierojan kanssa. Sain pari päivää sitten Aneros Helix systeemin ja olen sitä opetellut käyttämään. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta itse eturauhasorgasmista olen vielä kaukana. Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Onko muilla kokemuksia kuinka pitkä treeniaika on edessä? Kyllä sen kaikki tietää.

Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka kuvittelevat että perä aukosta irtoaa maaginen orgasmi, mikä pahinta saattaapi olla että uskovat vielä omat kuvitelmat todeksi Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään! P Jonain päivänä vielä makaat sidottuna Raavaan Miehen käsittelyssä, tulet kokemaan sellaisia tuntemuksia, joita et osaa kuvitellakaan.

Siis sinäkin tiedät, mutta kauanko se otti rassata ennen kuin se paljastui ja oletko varma, että rassasit tarpeeksi kauan tietääksesi? Nyt jo "vanhana" pariskuntana, haluan aina välillä peppuhommia ja aina niin että oma rakas panee minua. Kun on oikea hetki ja oikea fiilis, saan aina kunnon orgut ja päälle kunnon laukeamisen - jopa joskus ennen kuin rakas, Aivan mahtavaa, toki hän vie homman loppuun omalta osaltaan.

Mutta oikea fiilis, tunnelma ja pitkä esileikki, johtaa tähän. Lisäksi häntä kiihottaa, minun kovaääninen ääntelyni - merkkinä siitä että eturauhanenkin on mukana leikissä. Pepun nainti ei kuitenkaan ole se jokakertainen, edes viikkoinen harrasteemme, Vaan pitkärakastelu, kaikkine kehonosineen on meidän juttu.

Jeesukseen nimeen eheytykää tosihomoiksi ja rakastakaa toisianne. Ei kalua kuulu työntää paskaiseen perseeseen! Kalu kuuluu työntää emättimeen! Olen saanut muutaman kerran hyvin omituisen tuntuisen orgasmin; se tulee tavallaan aaltomaisesti ja muna ei seiso.

Olen saanut pienellä dildolla aivan räjähtvän orgasmin, kyrpä ei edes kunnolla seissyt. Tuntu et se orkku ei lopu ollenkaan, ja spermaa tuli varmaan kupillinen.

Hänestä tuleekin sitten ainoa joka tulee mun "pimppiin" sisään. Olen saanut useita kertoja anaaliorgasmin. Ei sieltä perseestä irtoa muuta kuin vittu sitä saatanan paskaa.

Mitä te hinttarit oikein kuvittelette. Maksakaa itse omat perse-syöpänne. Ei me heterot teidän jatkuvaa homoilua jakseta sietää. Toivon myös, että te hinttarit lukisitte raamattua ja menisitte eheytymään. Sinä saatanan valehteleva jeho jeho. Työnnä se valheita täynnä oleva raamattu perseeseesi. Nythän jo saat orkut paskaraamattua lukiessasi. Äitisi,joka oli huora,olisi tehnyt parhaan palveluksen,jos olisi tehnyt abortin.

Nii ja sinä "hetero" käyt täällä homo keskusteluissa Lelulla iso dildo olen peppu orkut saanu. Välillä on kiva olla se ottava ja täyttyvä osapuoli. Itselläni ei ole kovin suuri mutta sellainen g-piste kikkeli. Suolesta itsestäänkin saa orkun. Siihen ei tarvita välttämättä eturauhasen stimulointia. Minulla on rapiat päälle 40 senttinen ohut lötkö hieromasauva, jonka päässä on vibraluoti. Kun työnnän sen ihan pohjaan, niin se ylettyy tuonne lähelle rintalastaa.

Kun se värisee siellä, niin saan orkkuja, jotka tuntuu melkein koko kropassa, eikä se ole lähelläkään kalua eikä eturauhasta. Onko kukaan tullut raskaaksi perinteisemmin ja mitä kautta? Tämä lapsen kaipuu on jo aivan mahdoton ja on kalvanut minua jo miltei viitisen vuotta En kelpaa kenellekään Olen rehti ja tervepäinen tavallinen nuori nainen. Lesbon raiskaus Kannattais varoa https: Koeputkella klinikoilla vanhoista pakkases säilötyistä siemenistä vois jollakin lailla onnistua.

Mutta kalliiksi tulee, eikä laadusta ole takeita. Arveluttaa millainen tulisi olemaan syntyvän lapsen terveys, kun alkiota on säilytetty jossain pakastees iät ja ajat.

Itteään saa syyttää lopun ikäänsä jos vaikeavammaisen lapsen saa. Lapsen osa olis myös surkea,hän itse ei asiaan olisi mitenkään voinut vaikuttaa. Homomiehet eivät kiihotu naisista, mutta runkkaamaan seinän takana he voisivat ehkä suostua johonkin kippoon ja siitä spermaa pitäis yrittää kaataa pilluun. Tiedä sitten onko siinä homojen "kirnupiimäs" sitten AIDS onkelmaa? Terve heteromies olisi paras vaihtoehto ja takuulla valmis yhdyntään, mutta tie nousee pystyyn siinä, kun lesbonainen inhoaa miehiä.

Paikat ei kostu, kuivaa vaan entisestään, tulee pakoreaktio ja inho päällimmäiseksi. Kun olis edes bi, että vois muutaman minuutin sietää miestäkin.

No klinikan kautta hankittu sperma ja inseminaatio todellakin tulevat kalliiksi, etenkin silloin, jos se ei onnistukaan ensimmäisellä kerralla. Yhteinen lapsi homomiehen tai homopariskunnan kanssa ei ole mikään huono idea myös tautien testauttamisesta etukäteen voi sopia. Siinä sinulla on useita vaihtoehtoja. Mies voi olla pelkästään solunluovuttaja sellaisiakin tarjouksia joskus näkee tai sitten kasvatusvastuu voidaan jakaa, jolloin lapsella on siis äidin lisäksi isä tai kaksi.

Isän hankkiminen on siitä hyvä, että silloin ei lapsen kanssa tarvitse pärjätä yksin, jos tukiverkosto on heikko. Ensimmäisen kohtaamansa miesparin tai miehen kanssa ei kuitenkaan kannata lähteä lasta tekemään, sillä silloin sinä todellakin olet lapsen kautta sidoksissa tähän mieheen vähintään 18 vuotta. Täytyy olla ehdottoman varma, että kyseessä on ihminen, jonka antaisit kasvattaa lastasi siinäkin tapauksessa, että teillä menisi sukset ristiin.

Jos koet, ettet voi jakaa tätä jonkun kotisi ulkopuolisen kanssa, sinun ei kannata ryhtyä sellaiseen. Yksin lapsen kasvattaminen on kuitenkin vaativa ja rankka homma, joten mieti tarkkaan, onko sinulla varmasti tukuverkostot kunnossa niin, että voit turvautua siihen kaikissa tilanteissa, ennen kuin ryhdyt lasta hankkimaan. Oikeastaan ei pitäisi kommentoida kun kumminkin saa sata vihaista akkaa kimppuun ja tämän päivän kiintiö täyttyi jo puoleltapäivin työhommissa.

Kumminkin homma on tosi helppoa, me heterot teemme sitä koko ajan. Jos alkaa hommiin kolmekymppisenä jolloin suurin osa hedelmällisistä on jo hankkinut lapsen tai pari niin ennuste on huonompi. Klinikalla tai muutenkin lienee onnistumismahdollisuus yksi seitsemästä jopa parhaimmalla ajoituksella. Kummallisinta näissä teidän hommissa on täydellinen välinpitämättömyys tautivaarasta.

Hesarin ja kansanterveyslaitokse selvityksen mukaan HIV on noin viidellä prosentilla homoista. Muussa ei-homo ei-huumejengissä ei-saharaneteläpuoleinenneekeri-väestössä joita on 2.

Mutta sehän tässä on hauskaa että jokainen ottaa omat riskinsä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Jos se heteromiehen kanssa yhtyminen tuntuu kylmiltään mahdottomalta niin voishan sen hoitaa niinkin, että rakastelisit tyttöparisi kanssa ja kun olet kuumimmillasi, tyttökaverisi siirtyisi hoitelemaan yläpäätäsi, pussailemaan ja hyväilemään tissejäsi jolloin tilanteesta kiihottunut kovana oleva heteromies kävisi naimassa vauvan alkuun.

Siihen ei kuluisi aikaa kuin mituutti tai kaksi. Pääasiallinen rakastelu tapahtuisi teidän tyttöjen kesken. Asia hoituisi kuin huomaamatta, eikä maksaisi mitään, lopputulos olisi erittäin hyvä. Herra heteromies voisi varmaankin esitellä myöskin nuo lähteet, mistä käy ilmi, että heteroilla ei juurikaan hiviä esiinny Ja tuo todennäköisyys onnistua klinikalla kiinnostaisi myös, klinikat itse kun kertovat tuon onnistumisprosentin olevan n. Yhtä todennäköistä tai epätodennäköistä kuin heteroyhdynnällä kotioloissakin.

Lapsen tekeminen homomiehen kanssa ei ole sen turvallisempaa tai vaarallisempaa kuin heteromiehenkään kanssa, jos asianmukaiset testit tehdään ja luottamus välille syntyy. Toki testit eivät ole aukottomia ja testin tekemisen jälkeen voi niin homo- kuin heteromieskin harrastaa suojaamatonta seksiä ja niistä koituvat taudithan eivät sitten vielä selviä..

Klinikalle voi mennä oman luovuttajan kanssa, jolloin sperma testataan siellä. Turvallisempaa, mutta myöskin kalliimpaa - inseminaatiollekin tulee hintaa joitakin satasia.

Homomiehen tai -parin kanssa voi kuitenkin parhaimmillaan saada aikaan ihan toimivan kuvion, kunhan tutustumiseen ja suunnitteluun käytetään tarpeeksi aikaa. Laita ap sähköpostiosoitetta niin voin kertoa muutamankin kaipaamasi tarinan. Heteromiehiä on sentään 2. Pari vuotta sitten ulkomaalaisia on tuon lisäksi , joten ongelma on erittäin paljon maahantuotu.

Herpes ja kondylooma ovat niin yleisiä ettei niitä edes testata eikä tilastoja kerätä. Joku arvio oli että vuonna ne on kaikilla. Ja miksi hitossa minun piti lukea tämä ruokatunnilla. Minuutin parin huomaamaton pano jess. Lapsen teko on helppoa ja siihen on useita vaihtoehtoja, inseminaation voi tehdä itse tai hakeutua hedelmöityshoitoklinikan asiakkaaksi. Astiasta siemenneste siirretään tavalliseen lääkeruiskuun ja lääkeruiskulla toki ilman neulaa raskaaksi aikovan naisen emättimeen.

Sateenkaariperheiden tapaamisiin voivat mennä myös lapsentekoa vasta suunnittelevat. Miksi sen miehen pitää olla joku vieteiltään kieroutunut homo tai joku muu vastaava hörhö? Tässä onkin tullut esille monta ideaa. Jos kerran olet sinkku,niin uskoisin,että sinun olisi nyt helpompaa hoitaa asia "luonnollisella tavalla" eli yhdynnässä miehen kanssa.

Siksi suosittelisin sitä,koska jos hedelmöitys ei tapahdukaan kovin nopeasti tai raskaus keskeytyy,on sinun helpompi yrittää uudelleen. Tietysti jonkin tutun ja turvallisen ihmisen avustuksella!

En ole itsekään hetero,vaan lesbo nainen. Kuitenkin se taitaa valitettavasti olla varmin keino saattaa lapsi alulle Juurikin siitä syystä,että voi yrittää juuri niin monesti kuin on tarvis. Korostin tuota sinkkuna olemista juuri siksi että nyt sinun ei tarvitsisi kysellä kumppanisi mielipidettä asiaan vaan voit valita itse. Onkohan logiikassasi joku paha vika? Mikäs lesbo se semmonen on kun vois harrastaa miehen kanssa seksiä..??

Mäki haluisin lapsen, olen lesbo, alussa parisuhde, mutta en vois missään nimessä ajatella harrastavani miehen kanssa seksiä - hyi olkoon!! Yhdyntä ei oikeasti ole sen varmempi kuin inseminaatiokaan. Varmin olisi varmastikin inseminaatio klinikalla, koska silloin voitaisiin varmistaa, ettei mies ole steriili ja että ajankohta on oikea. Typerä möläytys, ei voi ku ihmetellä moista logiikkaa. Kuinka niin itsekästä haluta lasta, selitäpä se onko itsekästä parisuhteessa elävillä sitte tehtailla lapsia, vai ihan haikaran tuomanako se lapsi niille sinne kotiin ilmaantuu?

Monet vielä ihan vahingon kautta niitä tuntuu tekevän, monet taas yrittää oikeen tekemällä tehdä. Eiköhän niitä kuitenki ihan halusta tehdä vai? Eipä mulle sen puoleen oo mitään traumoja siitä tullutkaan, ei niin et jos ja kun en koulussa ensimmäistäkään isänpäiväkorttia tehnyt, ja muutenki tullut ihan toimeen tähän asti ja tästä eteenpäin vaikka en näkis tai kuulis koko tyypistä yhtään mitään, eli mulle on ihan sama onko se tyyppi edes hengissä sillä ei voi vähempää sellanen luuseri edes kiinnostaa..

Tiedän ainaki itse sen että lapsista on myös otettava vastuu ja kasvattaa myös niin että tietävät mikä on oikein ja mikä väärin, kuin myös sekin että maailmassa kaikki ihmiset on tasaveroisia keskenään ketään senkummemmin syrjimättä, ja monia muita asioita miten tässä maailmassa ylipäätään toimitaan ja käyttäydytään ketään vahingoittamatta..

Lapselle on myös paljon annettava rakkautta ja huolenpitoa olemalla läsnä, koska lapsen tulee aina olla tietoinen että vanhemmat tai edes toinen vanhemmista on sellainen johon pystyy voida luottaa ja johon turvautua silloin kun on avun tarpeessa..

Eikä niin kun nykyään tuntuu olevan että porukat hiihtelee pitkin ja poikin ja antaa rahaa käteen tai sanomalla et pelaile pleikkaria tai kato telkkaria, vanhemmat lähtee tästä käymään baarissa..

Finnkino lahti gay kaunis kalu

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs