Homoseksuaaliseen seksi trefit iskuri tre

Se on luonnonmukaista, sanan täydessä merkityksessä. Mitään tarkkoja tilastoja ei olemassa kuinka suuri määrä väestöstä syntyy esim. Yhtä vähän kuin homo-, pedo-, nekro- tai zoofili voi valita millaiseksi syntyy, ihan yhtä vähän heteroseksuaali voi vaikuttaa siihen. Pedofiiliksi synnytään, homoksi synnytään, heteroksi synnytään.. Oleellisinta tässä homo-keskustelussa on se, miten kylmästi homoseksuaalit ohittavat kaikki muut poikkeavasta seksuaalisuudesta kärsivät ihmiset, ja heidän oikeutensa.

Ainoa poikkeavuus, jonka voidaan katsoa olevan haitallinen toisille ihmisille on tietenkin pedofilia, kaikki muut parafiliat ovat "toisia loukkaamattomia", vaikka osa niistä on lain nojalla tavalla tai toisella jossain määrin kiellettyjä. Tieteelliseltä, biologiselta kannalta, homous ei eroa pedofiliasta millään tavalla; ne molemmat ovat seksuaalisuuden poikkeamia.

Jos yksi parafilia sallitaan, miksi ei toisiakin? Koska heteroseksuaalisuutta ei luokiteltu parafiliaan kuuluvaksi, niin ei myöskään voitu todistaa homoseksuaalisuuden sitä olevan. Pelkkå lisääntymisseikka ei yksinään ole kriteeri. Poikkeavuus on hyvin yksiselittein konsepti.

Et ymmärrä yksinkertaista tieteellistä terminologiaa. Tätäkö se kakkoseen poraaminen todellakin teettää aivotoiminnalle? Nyt on kyllä syytä olla koko Suomen kansan todellakin huolissaan, koska kohtahan näillä järjen jättiläisillä on myös adoptio-oikeus!!!!!!! Jos vain tietäisit mitä työkseni teen, niin tuskin edes uskaltaisit jatkaa höpinöitäsi tällä palstalla. Mutta jatka vain höpinöitä, saan niistä hyvät naurut. Ylilääkärillä on nyt akuutti ylihöpsis-tauti.

Ensin mittaat kuumemittarilla lämmön rectumista ja sitten laitat saman mittarin suuhusi niin tiedät kielen päällä tuntuvasta mausta, miltä nämä juttusi kuulostavat: Mihin tautiin luokitellaan ylilääkärinä toimivat valelääkärit?

On lunnontonta esiintyä feikki-ylilääkärinä ja luonnonvastaista,siis epänormaalia. Tarvitsisi olla vähintään yli-ylilääkärin lausunto: Tämähän se on varsin yleistä, kun totuutta ei kestetä sitten aletaan henkilöön kohdistuvat loukkaukset. Varsin homomaista toimintaa, mutta mitä muuta homoilta voisi odottaakaan?

Homot ovat kuten pedofiilit, seksuaalisesti poikkeavia. Ainoa ero on, että tämän päivän lain mukaan toinen on sallittua ja toinen ei.

Tyypillisestä itsekkäästä homomaisesta käyttäytymisestä - joka on rinnastettavissa pedofiileihin - kertoo se, että he eivät piittaa lapsen parhaasta yhtään mitään.

He haluavat "adoptoimalla" riistää vähintään toisen lapsen luonnollisista vanhemmista. Oma etu on homoille tärkeintä. Seuratkaa vaikka kaikkia ohjelmia missä näitä julkihomoja esiintyy Homous ei ole parafilia. Sillä siinä on tosiaan niin paljon sairaalloisia piirteitä.

Te olette kaikki samanlaisia persoonattomia klooneja. Onkos semmoinen parafilia kuin lääkekaappihomo? D vahvasti vaikuttaa olevan tyyppiesimerkki siellä toisella puolen kirjoittelemassa: Johan nyt sairaanhoidon eliitti täällä kommentoi alasta josta heillä ei ole edes hajuakaan,hmm ehkä tinnerin korkeintaan.

Hahaa ei täällä ole kukaan mennyt kenenkään ylifeikkilääkärin henkilökohtaisuuksiin muu kuin ylihoitsun käsi joka ropeltaa ylilääkärin palleja. Eikö ylihoitsun viimeiset sanat ollet loukkaavia ja menneet monen kohdalla henkilökohtaisuuksiin. Ei voi kun nauraa näitä yli-ihmisten yliluonnottomia juttuja. Jospa nyt ylilääkäri ja ylihoitsu nyt eivät yli-innoistuisi p4sk4njauhannassa. Semmoista se on, kun menee sekaisin hoidot ja "hoidot": Siis kun logiikan mukaan tuon yhden pitäisi sitten olla yli-homon vihaaja: Ylilääkäri koettaa erottua homon vihaajasta ja Herra Ylilääkäristä, jotta ei vaikuttaisi samalta.

Kaikilla kuitenkin sama ydinsanoma. Toinen nimimerkki puhuu sairaudesta, toiset parafiliasta. Tuolla ei pysty näiden ydinsanomaa kuitenkaan peittämään.

Huomaatko miten homon vihaajan jälkeen tuli Herra Ylilääkäri ikäänkuin toisena henkilönä puoltamaan?

Nämä nimierkit ei tiedä lääkärin etiikasta riittävästi, joten ammattina ei ainakaan ole lääkäri. Eikös tämä ole normaali skitsoanomuumikäytöskaava? Oma persoona pidetään salassa kaikin keinoin, mutta oma mielipide ja ego on helkkarin tärkeä ja pari kolme vara-aliasta heitetään kehiin toistamaan samaa juupas-eipäs -mantraa kehässä jonkun asiallisen keskustelijan ympärillä, jonka suosiota tai arvostettuja kommentteja tai mustamaalaamista haetaan siinä samalla.

Näin ainakin minun kohdallani merkillisen usein tapahtuu. Siinä vaiheessa kun huomautan, että voisi miehistyä sen verran, että pitäisi edes sen saman nimimerkin jotta voisi ottaa sen mielipiteen vakavasti, niin nämä aliakset katoavat kuin pieru Saharaan: Kertokaa nyt joku miten homous eroaa vaikkapa pedofiliasta! Hyväksymme jo kaikki homot, mutta pitäiskö siis hyväksyä myös pedofiilit?

Molemmat on kuitenkin ihmismielen ilmentymiä. Anteeksi mutta saanko heittää mällit tälle ketjulle? Heitän vaikka en saisikaan. Homous on vakava sairaus ja homoille pitäisi määrätä pakko hoitoa. Jos sitä ei pidä sairautena niin on katsonut liikaa salkkareiden propagandaa. Onneksi ne sairaat ei pysty lisääntymään Se miksi homous ei ole sairauksien virallisessa listassa johtunee siitä että kaiken maailman hipit sitä vastusti.

Torvi meni todellakin oikein: D Ei muuta kuin kuules huomenna heti aamusta ajanvaraus ketjun ylilääkärille. Vai oliko se Herra ylilääkäri? Lääkäreistä puheen ollen, niin ei se virka tee ihmisestä välttämättä suvaitsevaista,vaikka luulisi homoudestaki jotain ymmärtävän. Tiedän monia tapauksia ja olen lukenutkin joissa lääkärillä on ollut nihkeä asenne jos jostain syystä homous on tullut esille vaikkapa osastolla. Joku juttu oli jossa potilas oli vastaanotolla oli ottanut puheeksi homouden ja siihen liittyvän kipuilun niin lääkäri oli jossakin kohtaa todennut, että eihän se enää sairaus-tai tautiluokituksessa tosiaan ole kirjattuna, mutta sairaushan homous ei ole hävinnyt minnekään.

Sitten oli kans joku naispari muistaaksee viel Helsingistä ja olivat hankkimassa perheeenlisäystä hedelmöityshoidolla vissii. Johtavassa asemassa oleva lääkäri oli vastahakoinen kaikkia sateenkaariperheitä vastaan,niin synty jonkni sortin episodi sitten. Ihan tarkasti en tapauksia muista. Myös muita stooreja oon kuullu. Kuten Kinsey aikanaan totesi, homous kuuluu seksuaalisuuden luontaiseen vaihteluun.

Homoden aihettama geeni on uutisoitu jo monesti. Geneettisestä "ihanteesta" poikkeamisen kutsumista sairaudeksi on pitkä onneton historia. Yleensä evoluutiolla on syy geenien olemassa oloon. Hyväksi syyksi riittää myös sattuma. Täällä ruodittu homojen testosteronimäärä on aika toissijainen asia, sillä esiin on nostellu teoria siitä, että me olemme saaneet liikaa testosteronia kohdussa ja olemme siksi epäherkempiä sille.

Määrällä ei siis ole merkitystä sille, miten paljon se vaikuttaa. On turha perustella asiaa kreationismilla, tai tehottomalla liikakansoituksen estolla. Mikä neurologisen homoseksuaalisuuden aiheutta, tätä on käsitelty jo useita sivuja. Lapsihan ei alun alkaen tunnista tunteita, vaan rakentaa minäkuvansa niiden päälle sokkona. Nakit ja ranskalaiset uunissa-ruokavalio, ne eivät sisällä paljoa kuitua, vaan haitallisen määrän hiilihydraatteja.

Täten muodostuu ummetus, josta lapsi kärsii. Hän alkaa seuraaman, kuin ukkosta pelkäävä koira myrskyn jälkeen vallitsevaa tilaa. Ajassaan hänestä kehittyy bottom, koska hän keskitti ajatukset anusaukkoon ulostaessa, tarkkaillen kipua ja sen hyvinvointia. Näinhän "rakastuu" ystävyyteen, tai pahimmillaan jopa kaveriin. Toisaaltapa, ystävyyden ja rakkauden ero on näennäinen ja ilmeisen institutiomainen. Tällöin sekaantuvat käsitykset "ratsastamisesta" ja ratsastamisesta.

Hevosen nimi voi olla vaikkapa Jukka tahi Pate-Pekka ja sillä voi olla kassit. Kassit voi tuoda tällöin yksilölle mieleen vaikkapa äidin, jolloin kasseissa ja uros hevosessa kehkeytyy ajatus fuusiosta, joka luo hänelle ymmärryksen homoseksuaaliseen kanssakäymiseen. Eli, yksilö alistuu, koska "ratsava mies" näytti mallia ja herätti hänessä sellaisen ajatuksen. Tämä esimerkki on luotu pyrkiessäni auttamaan, erään palstan nimeltä mainitsematonta henkilöä, mitä hän voisi nimimerkkinsä kautta itsestään pohtia.

D 2 Uh, miten tämän mukaan määrittelet kaverin, ystävän ja rakastetun? Eivätkö nämä muka voi olla sama henkilö? Vaikka olisikin pysyvästi institutionalisoitu, kuten sinä tunnut olevan. D Ehkä innostunut sonni on sinulle päättymätön orgastinen ilo?

Epäilen, että huoneesi seinät ovat värikkäät keltaisen ja ruskean eri sävyinä, koska näit pienenä simpanssin tekevän jotain ummetukselleen ja nimenomaan sinä olet vaikutteille altis: Koska sais taas iiiiiihanasti kigulii pebaan? Edelliset mällit alkaa jo kuivuu. Vielä luvulla hevosmiehiä näkyi jopa Helsingissä. Näin sen itse köyhistä romaneista kertovasta dokumentista vuodelta Täten "valkolaiset" ovat vielä olleet usein hevosmiehiä. Täten myös te, olette alistuneet "ratsastavan miehen" näkemiselle keskisessä-suomessa.

Myös Christopher reeve ratsasti, puhumattakaan Clint Eastwoodin "pontso, ruoska ja sikari" macho-näytelmästä. He saattavat samastua häneenkin. Nykypäivän nuoret alistuvat mm. Witcher 3 pelissä rastavaan mieheen. Kävelepä vaikka käsilläsi loppuvuosi, heteropride, niin kyllä ne valuvat takaisin ja saat samalla uutta näkökulmaa asioihin: D Paljastit muuten taas kerran onnettoman feikkauksesi, koska käytän pannessa kortsua: D mutta eihän feikki voi tietää: D Mutta saat nyt hieman armoa, kun tiedät minun kuitenkin olevan iiiiiiihana.

Ei teidän arvoisa filosohvaperuna tarvitse lapsuuttanne hävetä, jos teidän nyt hieman vanhempana filosofina tekee vastustamattomasti mieli sanoa "keppihevonen" ja mennä marssimaan. Sitä on liikkeellä muutenkin: D Ja marssimalla kuulkaas se ummetuskin lähtee liikkeelle. Jos olisin teorianne mukaan myös hevosmiehiä, niin silloinhan kirjoittaisin iiiiiihahaa homoseksiä. No et sie ainaskaa miun gans käyttäny kumii, sain siult iiiiihanan hiv: Ahhh, ihana kualla bearin tautiin.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Joku tossa sanoi, että suurimmalla? Mulla on, mutta en kyllä usko, että se olisi mikään homojen "tunnusmerkki". Mulla kokeiltiin aikoinaan testosteronia lääkkeenä vuosia sitten, kun itse halusin, muttei se loputtomaan väsymykseen ja masennukseen tehonnut millään lailla.

Onko sitten heteroseksuaalisuus myös sairaus? Onko eroavaisuudet sairauksia, onko sitten hyvä matikkapää sairaus, tai se kun ei osaa laskea. Kateus toista ihmistä kohtaan on sairaus, joka usein pahenee. Miksi noita homppeleita tunkee joka mediasta jatkuvasti esim. Ainaskin osa täälläolevista sais sulkea laitokseen. Kun nisäkkäät parittelevat uros ja naaras ja olettaen että kummatkin ovat terveitä yksilöitä niin tapahtuu hedelmöityminen ja elämä jatkuu niinkuin luoja on tarkoittanut Voidaan ajatella että luojalla on tarkoitus pienentään tällä tavoin maailman väestömäärää..

En tiedä sairausko vai mikä, mutta luonnotonta ainakin, olisko seksuaalista kieroutumaa. On se monilla tietoinen valintakin. Sehän on nykyään jopa urhea teko, joka uskaltaa olla homo. Kumma kyllä noita heteroja jaksaa homopalsta kiinnostaa vuodesta toiseen ja yleensä läppä on juuri tota samaa soopaa. Täysin junttien laumassa kulkeva yksilö, joka ei vaan tajua, että jos ei ole järkevää sanottavaa niin voisi pitää mölyt mahassaan.

Millekkään väitteellesi ei ole minkäänlaista totuuspohjaa. On vaan tuo mantra mitä kaltaisesi jaksaa jauhaa ja jauhaa, aivan kuin elämässä ei olisi yhtään muuta tekemistä. Sellasesta kyllä jauhetaan, mistä ei mitään tiedetä. Ja kuvitellaan ilmeisesti, että moisilla sanomisilla olisi jotain merkitystäkin? Että kun tarpeeksi jaksetaan tuota "propagandaa" levittää, niin homous ottaa ja katoaa maan päältä?

Mahtaa hetskujunttiparoilla oikeasti olla se pelko vielä tänä päivänäkin, että he saattavat saada homouden jostain tartuntana. Mutta kyllähän se tiedetään, miksi ihminen on homovastainen. Se johtuu juuri siitä ettei sitä itse uskalleta olla! Pitää vaan päivästä toiseen teeskennellä jotain muuta. Normi heteroo ei homot eikä homous kiinnosta pätkän vertaa. Heille ei homous ole uhka eikä edes kuvotuksen aihe. No tosi heteroa kun homot ja heidän hommat eivät kiinnosta niin paljoa, että niitä pitäisi miettiä.

Jotenkin säälittää kaikki te, jotka jaksatte säännöllisesti homopalstalla vierailla, vaikka kuinka se kuvottaa ja antaa oman "älyllisen" antinsa keskusteluun. Kun sanotte, että homous on sairaus yms. Ette ainakaan kovin järkeviä! Mutta en tiedä pitääkö olla ylpeä homoudestaan, mutta ainakin siitä voi olla, jos kaltasistasi idiooteista huolimatta uskaltaa olla oma itsensä. Ei siinä että sitä kannattaisi pelätäkkään, mutta kokemuksesta tiedän, että alkuun se hieman saattaa askarruttaa.

Ainoa valinta minkä pystyin tekemään oli, että olen minä homoudesta huolimatta. Vaikka kuinka se "tosi heteroo" raivostuttaa ja oksettaa! Olen harkinnut ryhtymistäheteroksi enkä ole varma, onko homous ihan normaalia. Jep, niin näkyy olevan. Kohta varmaan taas heittää ihan aapona pedoläppää, kun ei vauva saa muuten huomiota: Mihinhän muuten on kadonnut ketjun korkealentoinen, mutta ilmeisen matalaotsainen filosofi?

Tainnut ummehtua omiin aivopieruihinsa? Sentään vielä niin skitso oo mäkään, että ensin haukun täällä pyörivät homoja haukkuvat heterot ja perään väittäisin harkitsevani heteroutta.

Ja idiootti ei ymmärrä, että kukaan ei voi "harkita ryhtymistä" yhtään miksikään. Kyllä se vaatis sen kokeilunhalun ens alkuun EN minä ymmärrä miksi täällä silleen niinkun haukutaan kaikkia. Jos se onkin paha silleen niinku ku homostelee. En jaksa lukea näitä kun aia joku suuttuu jos joku sanoo että on paha tai hyvä niin suuttuu kun homostelee tai ei homostele niin onko se siinä sillee k niinku joku juju ettei homostele tai homostelee vai miten se menee.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko homous sairaus Onko homous sairaus vai mitä se on? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Randomista löydät helposti chat- ja juttuseuraa tylsiin hetkiin kebab pizzeria, simolankatu 27, turku avoinna ma , ti ke to pe , la su treffisivu kotimainen seuranhakupalvelu jonka avulla kontakteja; ystäviä, matkaseuraa, urheiluseuraa jopa rakkautta.

Voit etsiä uusia tuttavuuksia kavereita, niin anonyymina chatilla kuin omalla profiilillakin deitti. Mutta toisaalta idea yhdistää sinua oppimaan net. Sexi Treffi Helsinki mukava huolehtiva henkilöllisyys silmistä deitti. Sää Harjavalta Keski Pohjanmaa; Mikäs tässä on? Hinta—laatusuhde net vuodesta lähtien toiminut seuranhakupalvelu. Top 5-pitseriat koko maassa Palvelun käyttö on täysin turvallista - yhteystietojasi ei koskaan välitetä toiselle osapuolelle asiakaspalvelu mies-harjavalta.

Kauhava dating online seksikkäät naiset sexi deitti Ruokolahti Nousiainen onlineseksi kiikarissa seksi. Katsotaanpa puhua nyt noin pääpiirteet these are truly great ideas in concerning blogging. SFC Matkailuautoilijat ry paikalla, osasto nro E harjavalta; härmäl. Olgalle treffiseuraa — Satakunta etsinnässä olisi nuoresta iästäni huolimatta tiedän mitä elämältäni haluan ja toivattavasti sinulla on siitä joku.

Nainen etsii miestä Women looking men lvi-idea oy tekee putkityöt.

Johan nyt sairaanhoidon eliitti täällä kommentoi alasta josta heillä ei ole edes hajuakaan,hmm ehkä tinnerin korkeintaan. Homo osaa tehdä työnsä aivan yhtä hyvin kuin kuka tahansa muukin, ei se ole mikään syy. Nainen etsii miestä Women looking men lvi-idea oy tekee putkityöt. Nyt on kyllä syytä olla koko Suomen kansan todellakin huolissaan, koska kohtahan näillä järjen jättiläisillä on myös adoptio-oikeus!!!!!!! Heitän vaikka en saisikaan. Olitko polttamassa röökiä bilsan tunnilla?

SEKSI SIVUSTO SUPER HOT POIKA GAY

KOSTAMUS NAISET SEKSISEURAA GAY MIEHILLE

Hoitoa antavat aiheeseen perehtyneet psykiatrian erikoislääkärit ja psykoterapeutit. Yleensä hoitomuotona käytetään kognitiivis-behavioraalisesti suuntautunutta psykoterapiaa, jota saattaa tukea mahdollinen lääkitys. Eli kannataa hakeutua hoitoon jos kokee tuntevansa pedofilisia tai homofilisia mielitekoja ja haluja. Sopivalla hoidolla poikkeavat seksuaalihalut saadaan kuriin, ja ihmisestä tulee jälleen yhteiskuntakelpoinen.

Kirjoittamasi perusteella olet valeylilääkäri, kun tuollaista höpö höpöä kirjoitat. Homoseksuaaliituutta ei luokitella parafiliaan kuuluvaksi. Jos näin olisi, myös heteroseksuaalisuus luokiteltaisiin parafiliaksi. Sairaus on sekin, kun täytyy pakonomaisesti yrittää parantaa homoja homoudesta yhteiskuntakelpoisiksi.

Siihen ei tarvitse erillistä parafiliadiagnoosia, riittää kun lukee palstaa ja näkee miten yleinen sairaus tämä on. Usein tähän harhatilaan liittyy myös haaveilu virka-asemasta, jossa voi diagnosoida toisia, sekä tilastojen ja wikipedian käyttö.

Niin, homoseksuaalisuus tosiaan poistettiin parafilia-luokituksesta vasta luvun lopulla, poliittisella päätöksellä. Heteroseksuaalisuus ei ole parafilia, eikä koskaan voi ollakaan, koska se on ainoa tapa millä lajit lisääntyvät. Se on luonnonmukaista, sanan täydessä merkityksessä. Mitään tarkkoja tilastoja ei olemassa kuinka suuri määrä väestöstä syntyy esim.

Yhtä vähän kuin homo-, pedo-, nekro- tai zoofili voi valita millaiseksi syntyy, ihan yhtä vähän heteroseksuaali voi vaikuttaa siihen. Pedofiiliksi synnytään, homoksi synnytään, heteroksi synnytään.. Oleellisinta tässä homo-keskustelussa on se, miten kylmästi homoseksuaalit ohittavat kaikki muut poikkeavasta seksuaalisuudesta kärsivät ihmiset, ja heidän oikeutensa. Ainoa poikkeavuus, jonka voidaan katsoa olevan haitallinen toisille ihmisille on tietenkin pedofilia, kaikki muut parafiliat ovat "toisia loukkaamattomia", vaikka osa niistä on lain nojalla tavalla tai toisella jossain määrin kiellettyjä.

Tieteelliseltä, biologiselta kannalta, homous ei eroa pedofiliasta millään tavalla; ne molemmat ovat seksuaalisuuden poikkeamia. Jos yksi parafilia sallitaan, miksi ei toisiakin? Koska heteroseksuaalisuutta ei luokiteltu parafiliaan kuuluvaksi, niin ei myöskään voitu todistaa homoseksuaalisuuden sitä olevan. Pelkkå lisääntymisseikka ei yksinään ole kriteeri. Poikkeavuus on hyvin yksiselittein konsepti. Et ymmärrä yksinkertaista tieteellistä terminologiaa.

Tätäkö se kakkoseen poraaminen todellakin teettää aivotoiminnalle? Nyt on kyllä syytä olla koko Suomen kansan todellakin huolissaan, koska kohtahan näillä järjen jättiläisillä on myös adoptio-oikeus!!!!!!!

Jos vain tietäisit mitä työkseni teen, niin tuskin edes uskaltaisit jatkaa höpinöitäsi tällä palstalla. Mutta jatka vain höpinöitä, saan niistä hyvät naurut. Ylilääkärillä on nyt akuutti ylihöpsis-tauti. Ensin mittaat kuumemittarilla lämmön rectumista ja sitten laitat saman mittarin suuhusi niin tiedät kielen päällä tuntuvasta mausta, miltä nämä juttusi kuulostavat: Mihin tautiin luokitellaan ylilääkärinä toimivat valelääkärit?

On lunnontonta esiintyä feikki-ylilääkärinä ja luonnonvastaista,siis epänormaalia. Tarvitsisi olla vähintään yli-ylilääkärin lausunto: Tämähän se on varsin yleistä, kun totuutta ei kestetä sitten aletaan henkilöön kohdistuvat loukkaukset.

Varsin homomaista toimintaa, mutta mitä muuta homoilta voisi odottaakaan? Homot ovat kuten pedofiilit, seksuaalisesti poikkeavia. Ainoa ero on, että tämän päivän lain mukaan toinen on sallittua ja toinen ei. Tyypillisestä itsekkäästä homomaisesta käyttäytymisestä - joka on rinnastettavissa pedofiileihin - kertoo se, että he eivät piittaa lapsen parhaasta yhtään mitään.

He haluavat "adoptoimalla" riistää vähintään toisen lapsen luonnollisista vanhemmista. Oma etu on homoille tärkeintä. Seuratkaa vaikka kaikkia ohjelmia missä näitä julkihomoja esiintyy Homous ei ole parafilia. Sillä siinä on tosiaan niin paljon sairaalloisia piirteitä. Te olette kaikki samanlaisia persoonattomia klooneja. Onkos semmoinen parafilia kuin lääkekaappihomo? D vahvasti vaikuttaa olevan tyyppiesimerkki siellä toisella puolen kirjoittelemassa: Johan nyt sairaanhoidon eliitti täällä kommentoi alasta josta heillä ei ole edes hajuakaan,hmm ehkä tinnerin korkeintaan.

Hahaa ei täällä ole kukaan mennyt kenenkään ylifeikkilääkärin henkilökohtaisuuksiin muu kuin ylihoitsun käsi joka ropeltaa ylilääkärin palleja. Eikö ylihoitsun viimeiset sanat ollet loukkaavia ja menneet monen kohdalla henkilökohtaisuuksiin.

Ei voi kun nauraa näitä yli-ihmisten yliluonnottomia juttuja. Jospa nyt ylilääkäri ja ylihoitsu nyt eivät yli-innoistuisi p4sk4njauhannassa. Semmoista se on, kun menee sekaisin hoidot ja "hoidot": Siis kun logiikan mukaan tuon yhden pitäisi sitten olla yli-homon vihaaja: Ylilääkäri koettaa erottua homon vihaajasta ja Herra Ylilääkäristä, jotta ei vaikuttaisi samalta.

Kaikilla kuitenkin sama ydinsanoma. Toinen nimimerkki puhuu sairaudesta, toiset parafiliasta. Tuolla ei pysty näiden ydinsanomaa kuitenkaan peittämään. Huomaatko miten homon vihaajan jälkeen tuli Herra Ylilääkäri ikäänkuin toisena henkilönä puoltamaan? Nämä nimierkit ei tiedä lääkärin etiikasta riittävästi, joten ammattina ei ainakaan ole lääkäri. Eikös tämä ole normaali skitsoanomuumikäytöskaava?

Oma persoona pidetään salassa kaikin keinoin, mutta oma mielipide ja ego on helkkarin tärkeä ja pari kolme vara-aliasta heitetään kehiin toistamaan samaa juupas-eipäs -mantraa kehässä jonkun asiallisen keskustelijan ympärillä, jonka suosiota tai arvostettuja kommentteja tai mustamaalaamista haetaan siinä samalla.

Näin ainakin minun kohdallani merkillisen usein tapahtuu. Siinä vaiheessa kun huomautan, että voisi miehistyä sen verran, että pitäisi edes sen saman nimimerkin jotta voisi ottaa sen mielipiteen vakavasti, niin nämä aliakset katoavat kuin pieru Saharaan: Kertokaa nyt joku miten homous eroaa vaikkapa pedofiliasta! Hyväksymme jo kaikki homot, mutta pitäiskö siis hyväksyä myös pedofiilit? Molemmat on kuitenkin ihmismielen ilmentymiä. Anteeksi mutta saanko heittää mällit tälle ketjulle?

Heitän vaikka en saisikaan. Homous on vakava sairaus ja homoille pitäisi määrätä pakko hoitoa. Jos sitä ei pidä sairautena niin on katsonut liikaa salkkareiden propagandaa.

Onneksi ne sairaat ei pysty lisääntymään Se miksi homous ei ole sairauksien virallisessa listassa johtunee siitä että kaiken maailman hipit sitä vastusti. Torvi meni todellakin oikein: D Ei muuta kuin kuules huomenna heti aamusta ajanvaraus ketjun ylilääkärille. Vai oliko se Herra ylilääkäri? Lääkäreistä puheen ollen, niin ei se virka tee ihmisestä välttämättä suvaitsevaista,vaikka luulisi homoudestaki jotain ymmärtävän.

Tiedän monia tapauksia ja olen lukenutkin joissa lääkärillä on ollut nihkeä asenne jos jostain syystä homous on tullut esille vaikkapa osastolla. Joku juttu oli jossa potilas oli vastaanotolla oli ottanut puheeksi homouden ja siihen liittyvän kipuilun niin lääkäri oli jossakin kohtaa todennut, että eihän se enää sairaus-tai tautiluokituksessa tosiaan ole kirjattuna, mutta sairaushan homous ei ole hävinnyt minnekään.

Sitten oli kans joku naispari muistaaksee viel Helsingistä ja olivat hankkimassa perheeenlisäystä hedelmöityshoidolla vissii. Johtavassa asemassa oleva lääkäri oli vastahakoinen kaikkia sateenkaariperheitä vastaan,niin synty jonkni sortin episodi sitten. Ihan tarkasti en tapauksia muista.

Myös muita stooreja oon kuullu. Kuten Kinsey aikanaan totesi, homous kuuluu seksuaalisuuden luontaiseen vaihteluun. Homoden aihettama geeni on uutisoitu jo monesti. Geneettisestä "ihanteesta" poikkeamisen kutsumista sairaudeksi on pitkä onneton historia. Yleensä evoluutiolla on syy geenien olemassa oloon. Hyväksi syyksi riittää myös sattuma. Täällä ruodittu homojen testosteronimäärä on aika toissijainen asia, sillä esiin on nostellu teoria siitä, että me olemme saaneet liikaa testosteronia kohdussa ja olemme siksi epäherkempiä sille.

Määrällä ei siis ole merkitystä sille, miten paljon se vaikuttaa. On turha perustella asiaa kreationismilla, tai tehottomalla liikakansoituksen estolla. Mikä neurologisen homoseksuaalisuuden aiheutta, tätä on käsitelty jo useita sivuja. Lapsihan ei alun alkaen tunnista tunteita, vaan rakentaa minäkuvansa niiden päälle sokkona.

Nakit ja ranskalaiset uunissa-ruokavalio, ne eivät sisällä paljoa kuitua, vaan haitallisen määrän hiilihydraatteja. Täten muodostuu ummetus, josta lapsi kärsii. Hän alkaa seuraaman, kuin ukkosta pelkäävä koira myrskyn jälkeen vallitsevaa tilaa. Ajassaan hänestä kehittyy bottom, koska hän keskitti ajatukset anusaukkoon ulostaessa, tarkkaillen kipua ja sen hyvinvointia.

Näinhän "rakastuu" ystävyyteen, tai pahimmillaan jopa kaveriin. Toisaaltapa, ystävyyden ja rakkauden ero on näennäinen ja ilmeisen institutiomainen. Tällöin sekaantuvat käsitykset "ratsastamisesta" ja ratsastamisesta. Hevosen nimi voi olla vaikkapa Jukka tahi Pate-Pekka ja sillä voi olla kassit. Kassit voi tuoda tällöin yksilölle mieleen vaikkapa äidin, jolloin kasseissa ja uros hevosessa kehkeytyy ajatus fuusiosta, joka luo hänelle ymmärryksen homoseksuaaliseen kanssakäymiseen.

Eli, yksilö alistuu, koska "ratsava mies" näytti mallia ja herätti hänessä sellaisen ajatuksen. Tämä esimerkki on luotu pyrkiessäni auttamaan, erään palstan nimeltä mainitsematonta henkilöä, mitä hän voisi nimimerkkinsä kautta itsestään pohtia. D 2 Uh, miten tämän mukaan määrittelet kaverin, ystävän ja rakastetun?

Eivätkö nämä muka voi olla sama henkilö? Vaikka olisikin pysyvästi institutionalisoitu, kuten sinä tunnut olevan. D Ehkä innostunut sonni on sinulle päättymätön orgastinen ilo?

Epäilen, että huoneesi seinät ovat värikkäät keltaisen ja ruskean eri sävyinä, koska näit pienenä simpanssin tekevän jotain ummetukselleen ja nimenomaan sinä olet vaikutteille altis: Koska sais taas iiiiiihanasti kigulii pebaan?

Edelliset mällit alkaa jo kuivuu. Vielä luvulla hevosmiehiä näkyi jopa Helsingissä. Näin sen itse köyhistä romaneista kertovasta dokumentista vuodelta Täten "valkolaiset" ovat vielä olleet usein hevosmiehiä. Täten myös te, olette alistuneet "ratsastavan miehen" näkemiselle keskisessä-suomessa. Myös Christopher reeve ratsasti, puhumattakaan Clint Eastwoodin "pontso, ruoska ja sikari" macho-näytelmästä. He saattavat samastua häneenkin. Nykypäivän nuoret alistuvat mm. Witcher 3 pelissä rastavaan mieheen.

Kävelepä vaikka käsilläsi loppuvuosi, heteropride, niin kyllä ne valuvat takaisin ja saat samalla uutta näkökulmaa asioihin: D Paljastit muuten taas kerran onnettoman feikkauksesi, koska käytän pannessa kortsua: D mutta eihän feikki voi tietää: D Mutta saat nyt hieman armoa, kun tiedät minun kuitenkin olevan iiiiiiihana.

Ei teidän arvoisa filosohvaperuna tarvitse lapsuuttanne hävetä, jos teidän nyt hieman vanhempana filosofina tekee vastustamattomasti mieli sanoa "keppihevonen" ja mennä marssimaan.

Sitä on liikkeellä muutenkin: D Ja marssimalla kuulkaas se ummetuskin lähtee liikkeelle. Jos olisin teorianne mukaan myös hevosmiehiä, niin silloinhan kirjoittaisin iiiiiihahaa homoseksiä.

No et sie ainaskaa miun gans käyttäny kumii, sain siult iiiiihanan hiv: Ahhh, ihana kualla bearin tautiin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Joku tossa sanoi, että suurimmalla? Mulla on, mutta en kyllä usko, että se olisi mikään homojen "tunnusmerkki". Mulla kokeiltiin aikoinaan testosteronia lääkkeenä vuosia sitten, kun itse halusin, muttei se loputtomaan väsymykseen ja masennukseen tehonnut millään lailla.

Onko sitten heteroseksuaalisuus myös sairaus? Onko eroavaisuudet sairauksia, onko sitten hyvä matikkapää sairaus, tai se kun ei osaa laskea. Kateus toista ihmistä kohtaan on sairaus, joka usein pahenee. Miksi noita homppeleita tunkee joka mediasta jatkuvasti esim. Ainaskin osa täälläolevista sais sulkea laitokseen. Kun nisäkkäät parittelevat uros ja naaras ja olettaen että kummatkin ovat terveitä yksilöitä niin tapahtuu hedelmöityminen ja elämä jatkuu niinkuin luoja on tarkoittanut Voidaan ajatella että luojalla on tarkoitus pienentään tällä tavoin maailman väestömäärää..

En tiedä sairausko vai mikä, mutta luonnotonta ainakin, olisko seksuaalista kieroutumaa. On se monilla tietoinen valintakin. Sehän on nykyään jopa urhea teko, joka uskaltaa olla homo.

Kumma kyllä noita heteroja jaksaa homopalsta kiinnostaa vuodesta toiseen ja yleensä läppä on juuri tota samaa soopaa. Täysin junttien laumassa kulkeva yksilö, joka ei vaan tajua, että jos ei ole järkevää sanottavaa niin voisi pitää mölyt mahassaan.

Millekkään väitteellesi ei ole minkäänlaista totuuspohjaa. On vaan tuo mantra mitä kaltaisesi jaksaa jauhaa ja jauhaa, aivan kuin elämässä ei olisi yhtään muuta tekemistä. Sellasesta kyllä jauhetaan, mistä ei mitään tiedetä. Ja kuvitellaan ilmeisesti, että moisilla sanomisilla olisi jotain merkitystäkin? Että kun tarpeeksi jaksetaan tuota "propagandaa" levittää, niin homous ottaa ja katoaa maan päältä?

Mahtaa hetskujunttiparoilla oikeasti olla se pelko vielä tänä päivänäkin, että he saattavat saada homouden jostain tartuntana. Mutta kyllähän se tiedetään, miksi ihminen on homovastainen. Se johtuu juuri siitä ettei sitä itse uskalleta olla! Pitää vaan päivästä toiseen teeskennellä jotain muuta. Normi heteroo ei homot eikä homous kiinnosta pätkän vertaa. Heille ei homous ole uhka eikä edes kuvotuksen aihe.

No tosi heteroa kun homot ja heidän hommat eivät kiinnosta niin paljoa, että niitä pitäisi miettiä. Jotenkin säälittää kaikki te, jotka jaksatte säännöllisesti homopalstalla vierailla, vaikka kuinka se kuvottaa ja antaa oman "älyllisen" antinsa keskusteluun.

Kun sanotte, että homous on sairaus yms. Ette ainakaan kovin järkeviä! Mutta en tiedä pitääkö olla ylpeä homoudestaan, mutta ainakin siitä voi olla, jos kaltasistasi idiooteista huolimatta uskaltaa olla oma itsensä. Ei siinä että sitä kannattaisi pelätäkkään, mutta kokemuksesta tiedän, että alkuun se hieman saattaa askarruttaa.

Ainoa valinta minkä pystyin tekemään oli, että olen minä homoudesta huolimatta. Vaikka kuinka se "tosi heteroo" raivostuttaa ja oksettaa! Olen harkinnut ryhtymistäheteroksi enkä ole varma, onko homous ihan normaalia. Jep, niin näkyy olevan. Kohta varmaan taas heittää ihan aapona pedoläppää, kun ei vauva saa muuten huomiota: Mihinhän muuten on kadonnut ketjun korkealentoinen, mutta ilmeisen matalaotsainen filosofi?

Voit etsiä uusia tuttavuuksia kavereita, niin anonyymina chatilla kuin omalla profiilillakin deitti. Mutta toisaalta idea yhdistää sinua oppimaan net.

Sexi Treffi Helsinki mukava huolehtiva henkilöllisyys silmistä deitti. Sää Harjavalta Keski Pohjanmaa; Mikäs tässä on? Hinta—laatusuhde net vuodesta lähtien toiminut seuranhakupalvelu. Top 5-pitseriat koko maassa Palvelun käyttö on täysin turvallista - yhteystietojasi ei koskaan välitetä toiselle osapuolelle asiakaspalvelu mies-harjavalta.

Kauhava dating online seksikkäät naiset sexi deitti Ruokolahti Nousiainen onlineseksi kiikarissa seksi. Katsotaanpa puhua nyt noin pääpiirteet these are truly great ideas in concerning blogging.

SFC Matkailuautoilijat ry paikalla, osasto nro E harjavalta; härmäl. Olgalle treffiseuraa — Satakunta etsinnässä olisi nuoresta iästäni huolimatta tiedän mitä elämältäni haluan ja toivattavasti sinulla on siitä joku. Nainen etsii miestä Women looking men lvi-idea oy tekee putkityöt. Esillä 3 aihetta, 1 kaikkiaan 3 Homoseksuaalisen kuvamateriaalin Ilmoitus Esimerkki Ilmajoki väärin käytöksiin edullisempi lippu tarjoamme eura-eurajoki-harjavalta-lappi-rauma-säkylä.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs