C-date kokemuksia hyvä homoseksuaaliseen orgasmi

Se mieletön kemia, joka välillämme kipunoi kuukausia ennen itse asiaan paneutumista heh , katosi minun puoleltani sillä sekunnilla, kun aloimme suudella.

Suutelu tuntui lähinnä siltä, kuin rabieksen raatelema PacMan olisi haukkonut menemään amfetamiinitripissä. Huuletonta, hätäistä häsläystä; sylki suihkusi. Itsellä tunne kuin olisi juoksumatolla ja vauhti varioisi varoittamatta kilometrin tuntivauhdin välillä — ei minkäänlaista kontrollia. Pettinki tuntui puolestaan lähinnä siltä, kuin joku olisi heittänyt henkitoreissaan olevan mustekalan kärsimään kuolinkamppailuaan alushousuihini; suuseksistä ottavana osapuolena minulla ei ole kokemusta, sillä en uskaltanut päästää Haukkaavaa Hippoa lähellekään ulkosynnyttimiäni.

Ja se itse yhdyntä. Ihmetellä täytyy, että sinne asti ylipäätään päästiin, fiksu olisi viheltänyt pelin poikki jo siinä vaiheessa, kun vaatteet olivat vielä päällä; mutta jaksoin uskotella itselleni, että kun vuoristoradan kyytiin on lähdetty, siitä ei voi hypätä kesken pois vaikka miten hirvittäisi. Pysytään sitten kyydissä vaikka kirkuen, ja luotetaan siihen että viimeiseen alamäkeen mentäessä ollaan jo totuttu kauhistuttavaan vauhtiin ja aletaan jopa nauttia siitä.

Mikrokategoriassa ensimmäisen palkinnon vievä elin vain semikovana muljuen ja epämääräisen kykyttelyn jälkeen onneen oman käden kautta, koska ei yksin pystynyt viemään missiotaan kunnialla ilotulituksiin asti. Jälkeenpäin Haamu hehkutti, että parasta seksiä ikinä. Minä mietin, että koskakohan kehtaisin lähteä, vannoin mielessäni ettei uusintaa tulisi, ja hymisin jotain semimyöntävää. Yritin sähköpostin saatuani miettiä edes jotain positiivista seksikokemuksestamme.

En keksinyt yhtään mitään. Enkä todellakaan voinut pukea sanoiksi, mitä oikeasti ajattelin. Puolen tunnin jälkeen luovutin ja poistin aloittamani vastausmeilin luonnoskansiosta. Mitä minä nyt sille vastaan? Vai jätänkö suosiolla kokonaan vastaamatta?

Hienovaraisesti annetut neuvot asioista joita voisi tehdä toisella tavalla jos vain keksit miten ; olisivat varmasti paikallaan. Mutta ei kai tuolle ole mitään niksejäkään heittää, että jos näin teet, niin sitten homma toimii paremmin. En löisi lyötyä, mutta en johtaisi harhaankaan. Olisiko parempi vaan pysytellä hiljaa? Minusta kyllä tuntuu, että mies ansaitsisi rehellisen vastauksen.

Ongelma selvästi tuhoaa hänen kaikki seurusteluyrityksensä ja nyt hän on tarttunut toimeen selvittääkseen ongelman ytimen ja ottaa yhteyttä Cougar Womaniin saadakseen vihdoin rehellisen vastauksen. Jospa vastaisit rehellisesti mutta kuitenkin positiivisen ja kannustavan sävyn säilyttäen. Sinä et kuitenkaan enää ole kyseisen tyypin kanssa tekemisissä eikä sinulla siten ole mitään menetettävääkään rehellisyyden suhteen.

Kuitenkin siitä voisi kyseiselle miehelle olla kovasti hyötyä, koska voisi muuttaa käyttäytymistään sängyssä. Itsekin tapailin joskus miestä, joka oli jo suudellessa ja hyväillessä niin kammottavan kovakourainen, etten ikinä edennyt seksiin saakka. Epäilenpä että hänellä oli sama ongelma muidenkin naisten kanssa, ja hieman harmittaa ettei asiaa tullut otettua koskaan puheeksi.

Ja teidän "yhteenotosta" on ilmeisesti kulunut jo pitkä aika. Jos kerrot millaista seksi oli silloin, et tietenkään millään muotoa vihjaa että hän olisi yhtä tumpelo edelleen vaikka se todennäköisesti pitääkin paikkansa. Muistaa kertoa asian vain tosiaan mahdollisimman mukavassa ja kannustavassa valossa niin tämä mies voisi saada tästä vielä oikein arvokkaan kokemuksen sekä ottaa todellakin asiasta opiksi. Menetettävää tässä asiassahan ei ole, luultavasti sinulla tai kyseisellä miehelläkään.

Kyllä parempaan seksiin voi oppia ja jos se kerran on pyytänyt Cougarilta rehellistä vastausta, kyllä pitää kestää vastauskin. Ehkä en kuitenkaan kuvailisi tyypin suoritusta ihan noin värikkäästi Kannatan näitä edellä puhuneita. Raukka kaipaa rehellisen vastauksen koska haluaa kehittyä, joten anna sille rehellinen palaute - jätä tosin viittaukset mustekaloihin.

Mustakin mies ehkä ansaistee jotain tietoa asiassa, mut aika karua lyödä totuus kerralla pöytään. Ehkä pyrkisin ensi vaihtamaan muutaman kuulumisviestin miehen kanssa, pääsemään jotenkin luontevaan keskusteluun.

Ja sit voi ehkä antaa vaikka vaan yhden kehityskohteen kaikki kerralla lienee lamaannuttavaa , kehujen ja kannustusten kanssa. Jos et löydä kehuttavaa seksistä, kehu ja muistele niitä kipinöitä mitä teillä oli, kehu miten hyvältä mies näytti, mikä seikkailu teillä oli, sellasta. Nää asiathan taitaa ihan rehellisestikin olla jääny sun mieleen positiivisena? Ja ehkä voit kans sanoa et seksi ei kaatanut tätä juttua sulle, kun mies oli sulle alkuunkin pääasiallisesti kaveri - eikö näin ollutkin?

Sit voit varmaan kans sanoa jotain et hitto siitä on aikaa, vitsit et oltiin nuoria, muistat kokemuksen mut et yksityiskohtaisesti - ootkohan paras ihminen kommentoimaan. Sit vaikka sanot et muistat hänen intonsa ja sit valitset mikä kokemuksessa oli hirveintä ja kevyesti neuvot et ehkä jos jotain ettii ni siinä vois parantaa. Sanot vaikka et kaikilla miehillä on yleensä tässä parannettavaa, et hidastaa vois vaikka vähän, ottaa rauhallisemmin.

Voisithan sä vaan sanoa tosiaan et voi kun oltiin nuoria, muistat kyllä kerran, mutta mitään tarkan tarkkoja muistikuvia ei ole. Ja voithan sit sanoa et sen takia on nyt vaikea ottaa mitään tarkkaa kantaa aiheeseen, mut voit kertoa näin naisena et millasta kokemusta pidät hyvänä seksinä. Eli et puhutkin vaan ihan yleistasolla. Vaikutuksen tekee kun mies toimii näin ja sillain. Näppärästi mies poimii siitä neuvot, jos vaan osaa, ja arvoitukseksi jää, kuinka kaukana tästä oltiin sillon teidän yhteisellä kerralla.

Mun mielestä, jos alat sitä ojentamaan ja vastaamaan tuohon kysymykseen, alennut itse sille samalle tienitasolle, jossa meillä on sisäsyntyisesti joko "seksitaidot" tai ei. Ja yhdyt sellaiseen näkemykseen, jossa on jotkin universaalit hyvän seksin määritelmät. Mun mies oli vee, kun alettiin seurustelemaan, ja sillä oli vain satunnaisia yhdenyön suhteita takana. No, se oli seksissä niin tumpelo kuin vaan voi ihminen olla. Ja oli koko meidän ensimmäisen seurusteluvuoden.

Jos olisin sen takia sen heivannut pihalle, multa olis jäänyt kokematta kaikki se, mitä sieltä tumpeluuden takaa kuoriutui, niin seksuaalisesti kuin muutenkin.

Ja nyt kuuden vuoden jälkeen oon ihan äärettömän kiitollinen tuosta tyypistä ja ihmettelen, voiko tuollaista olla olemassakaan. Ei se ole mikään "oonks mä hyvä"-kysymys. Seksi on yleensä kahden ihmisen välistä iloa, nautintoa, kumppanuutta, luottamusta, leikkisyyttä, rakkautta, jolle on annettava aikaa ja joka useimmiten kehittyy, syvenee ja paranee hyvässä ja pidemmässä parisuhteessa, jossa saa olla juuri sellainen kuin on ja jossa suhteen molemmat osapuolet puhuu omista toiveistaan ja haluistaan ja siten myös auttaa toista kehittymään.

Ei se ole jotain, mikä pitää olla tai jo valmiina on. Tää oli musta hyvä kommentti. Mietin, että eikö juuri jotain tällaista voisi tälle tyypille vastata? Sillä jos jotain ohjetta haluaa antaa, eikö se ole juuri jotain tyyliin "Kuuntele partneriasi, ota iisisti, älä hätäile. Kosketa ja tule kosketetuksi. Mutta mitä "kuuntele" tässä tapauksessa tarkoittaa? Itse olen tosi huono vastaamaan "mistä sä tykkäät? Varsinkin jos on eka kerta jonkun kanssa.

Se menee jotenkin niin fiilispohjalla. Jos se "kuuntelu" on taas sitä, että toinen koskettaa ja "kuuntelee, miten toinen reagoi, niin se on mielestäni hyvä. Tosin vaatii toiselta osapuolelta myös sitä vastakaikua. Ja toisaalta vaatii toisen tuntemistakin. Henkilökohtaisesti minulta häviää vähän fiilis, jos mies kauheasti kyselee: Haluutsä että mä nuolen sua? Haluutsa, et mä kosken sun rintoihin?

Miltä mun kalu näyttää? Onks se hyvän kokoinen? Miten sä haluisit mun koskevan? Oo hiljaa ja toimi vaan! Kokeile ja seuraa reaktioitani. Jos en tykkää niin sanon, jos tykkään, niin huomaat sen kyllä. Joko sanoistani tai eleistäni.

En tosiaan tarkoittanut keskustelua tai opastusluentoa seksin aikana vaan sitä, että on avoimena kumppanin viesteille ja seuraa, mikä saa toisen hyrräämään ja mikä puolestaan jäykistymään epämukavuudesta. Kuuntelemista hyvin laajassa merkityksessä siis: Eihän se välttämättä aina helppoa ole, etenkin jos toinen jostain syystä pyrkii kätkemään reaktionsa, mutta jos ei edes tajua, että sellaista pitäisi yrittää, vaan paahtaa vaan menemään, niin siinä on sit takuulla ongelma.

Voi tsiisus, yritä tässä avokonttorissa pitää pokkaa lukien henkitoreissaan olevasta mustekalasta.. Voi ei, mä varmaan vastaisin, että siitä on niin kauan, että tarkat muistikuvat on jo aikalailla hälvenneet.

Kun periaatteessa olen kyllä rehellisen puheen kannalla, mutta olisko tässä tilanteessa siitä kuitenkaan hyötyä?

Mitä jos sulle täysin hypoteettisesti sanottais että sä oot ihan onneton sängyssä, voisit olla vähän vähemmän lahna ja yrittää edes, niin auttaisko se sun suoritusta? Mä olen sitä mieltä, että naiset, jotka feikkaa orgasmin tai valehtelee jälkeen päin "olipa ihanaa" tekee sille miehelle karhunpalveluksen ja sama toisin päin toki. Joten ehkä tässäkin kannattaa olla vaan rehellinen ja sanoa, että "weeeell for me it wasn't so good": D tuli mieleen että voisithan lähettää linkin tähän postaukseen, tulisi ainakin sitä rehellisyyttö mitä hän toivoo!

Ei vaan, itsekin olen sillä kannalla, että mies selkeästi haluaa muuttua ja tämä on varmasti suuri ongelma hänen suhteissaan, en sitten lähtisi sen takia antamaan diplomaattisiakaan vastauksia, sillä eikö ole parempi että mies osaisi tarttua ongelmaan ja saisi elämänsä laatua parannettua, lisäksi parantaisit samalla miehen tulevien seksikumppanien elämää. Tässä olisi nyt mahdollisuus katkaista kierre.

Ehkä kuitenkin jättäisin ne mustekalat pois, mutta mielestäni voisit jopa antaa jotain parannusehdotuksia lisäten vaikka ettet siis tietenkään nyt tiedä ovatko nämä aspektit paikkaansa pitäviä näin monien vuosien jälkeen. D auttaisin jos osaisin, mutta en kertakaikkiaan keksi mitä sä voisit sille vastata! Mielestäni reiluinta on kertoa rehellisesti mitä mieltä olit, vaikkakin ehkä vähemmän vauhdikkain sanankääntein kun tässä tekstissä.

Jos on tottunut siihen "kerran viikossa pimeässä peiton alla"-tyyliin, niin voihan se olla vaikeaa ehdottaa "hei kulta, mitäs jos tänään kokeiltaisiin sitomisleikkejä ja sen jälkeen peppuseksiä". Mutta jos alusta asti kerrotaan omista mieltymyksistä, toiveista yms ja ollaan avoimia kaikin puolin, niin varmasti on hyvät lähtökohdat parempaan seksiin. Olin niiin iloinen täällä kun luin että seksi oli jo toista kertaa!!!

Nyt vaan muistat olla liikaa painostamatta niin varmasti hyviä kertoja tulee lisää! Ja homma lähtee sujumaan! Uskon myös tuohon "koulutukseen". Kaikki eivät tykkää edes samoista asioista.. Itsellä ainakin ongelma, etten halua mainita että nyt menee päin helvettiä Vaan jotenkin toivon miehen lukevan ajatukseni ja korjaavan asian: D Valitettavasti yksikään ei ole osannut lukea ajatuksia: Tuntui kyllä oudolta asetelmalta, kun aviomies "lohduttaa" vaimoaan joka on eronnut rakastajastaan.

Mutta ihanaa että nyt Ykkösmiehelle aukesi, että seksiä voi harrastaa eri tavalla, toivottavasti hän nyt innostuu harjoittelemaan lajia tiiviimmin.

En ole aiemmin kommentoinut, mutta sitäkin tiiviimmin seurannut blogiasi. Kirjoitat niin realistisesti ja elävästi, että palaan tänne aina: Voikun alkaisi nyt rullaamaan siellä kotivällyissä, tosi hieno juttu!

Raportoithan siis kaikki mahdolliset keinot joilla saat miehen innokkaaksi oppilaaksi, tuo kommenteissa esiin tullut "opitaan yhdessä" on ainakin ehdottomasti testaamisen arvoinen! Luepa tulevan maanantain postaus, täällä on brainstormattu ihan huolella ; Täälläkin tosiaan pistelty menemään heh samalla tekniikalla jo 27! Muutama epileptinen sammakko on tullut kohdattua.

Naurunpyrskähdyksen aiheuttaa näin jälkikäteen, mutta kohdalle sattuessa lähinnä vain epätoivoa.. Itse olen senverta suorapuheinen ollut aina, että nylkytys on loppunut alkuunsa. Onneksi oman 21 vuotta samalla tarjonnalla puolison kanssa on puhepuoli kunnossa ja seksi on myös verbaalisesti käsittelyssä niin ennen, aikana kuin jälkeenkin varsinaista aktia ; Se vain tuossa yksilössä on, että aika-ajoin samoista jutuista joutuu muistuttamaan kun jotenkin tuppaa kiihkossaan taantumaan! Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Jälkeenpäin Ykkösmies lepäili sängyllä ranteet niskan takana ja virnuili kuin Irvikissa: Tuskin maltan odottaa seuraavaa sessiota. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit No tuostapa on todellakin hyvä jatkaa. Tämän tekstin luettuani oli hyvin lähellä etten alkanut työpaikalla lyömään nyrkkiä ilmaan! Epileptinen sammakko - totaali repeäminen.

Lounasperunat melkein päätyivät pöydälle. Kiitos palautteesta, kiva kun tulit kommentoimaan: Nauroin katketakseni epileptiselle sammakolla, ai kauhee: You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim. Olen ollut täysipäiväisessä työssä yli seitsemän vuotta. Tutkintoja on kertynyt useampia, ja olen suorittanut ne kaikki ajallaan.

Haluutsa, et mä kosken sun rintoihin? Miltä mun kalu näyttää? Onks se hyvän kokoinen? Miten sä haluisit mun koskevan? Oo hiljaa ja toimi vaan! Kokeile ja seuraa reaktioitani. Jos en tykkää niin sanon, jos tykkään, niin huomaat sen kyllä. Joko sanoistani tai eleistäni. En tosiaan tarkoittanut keskustelua tai opastusluentoa seksin aikana vaan sitä, että on avoimena kumppanin viesteille ja seuraa, mikä saa toisen hyrräämään ja mikä puolestaan jäykistymään epämukavuudesta.

Kuuntelemista hyvin laajassa merkityksessä siis: Eihän se välttämättä aina helppoa ole, etenkin jos toinen jostain syystä pyrkii kätkemään reaktionsa, mutta jos ei edes tajua, että sellaista pitäisi yrittää, vaan paahtaa vaan menemään, niin siinä on sit takuulla ongelma.

Voi tsiisus, yritä tässä avokonttorissa pitää pokkaa lukien henkitoreissaan olevasta mustekalasta.. Voi ei, mä varmaan vastaisin, että siitä on niin kauan, että tarkat muistikuvat on jo aikalailla hälvenneet. Kun periaatteessa olen kyllä rehellisen puheen kannalla, mutta olisko tässä tilanteessa siitä kuitenkaan hyötyä? Mitä jos sulle täysin hypoteettisesti sanottais että sä oot ihan onneton sängyssä, voisit olla vähän vähemmän lahna ja yrittää edes, niin auttaisko se sun suoritusta?

Mä olen sitä mieltä, että naiset, jotka feikkaa orgasmin tai valehtelee jälkeen päin "olipa ihanaa" tekee sille miehelle karhunpalveluksen ja sama toisin päin toki. Joten ehkä tässäkin kannattaa olla vaan rehellinen ja sanoa, että "weeeell for me it wasn't so good": D tuli mieleen että voisithan lähettää linkin tähän postaukseen, tulisi ainakin sitä rehellisyyttö mitä hän toivoo! Ei vaan, itsekin olen sillä kannalla, että mies selkeästi haluaa muuttua ja tämä on varmasti suuri ongelma hänen suhteissaan, en sitten lähtisi sen takia antamaan diplomaattisiakaan vastauksia, sillä eikö ole parempi että mies osaisi tarttua ongelmaan ja saisi elämänsä laatua parannettua, lisäksi parantaisit samalla miehen tulevien seksikumppanien elämää.

Tässä olisi nyt mahdollisuus katkaista kierre. Ehkä kuitenkin jättäisin ne mustekalat pois, mutta mielestäni voisit jopa antaa jotain parannusehdotuksia lisäten vaikka ettet siis tietenkään nyt tiedä ovatko nämä aspektit paikkaansa pitäviä näin monien vuosien jälkeen.

D auttaisin jos osaisin, mutta en kertakaikkiaan keksi mitä sä voisit sille vastata! Mielestäni reiluinta on kertoa rehellisesti mitä mieltä olit, vaikkakin ehkä vähemmän vauhdikkain sanankääntein kun tässä tekstissä.

Mies selvästi tietää jonkin olevan pielessä, mutta ei ehkä aidosti tiedä mikä, ja pilaisit vain miehen elämää jatkossakin, jos hymistelet. Todennäköisesti ongelmana hällä on myös liika yrittämine heti ekalla kerralla, kehoita häntä olemaan ihan rauhassa vain, ensimmäinen yhteinen kerta kun kannattanee pitää simppelinä, jotta sitten myöhemmin voi opetella, mistä juuri kyseinen nainen pitää.

D Itse varmaan lähtisin sille linjalle, että korostaisin sitä, että oltiin nuoria, aikaa kulunut, en oikein muista tarkalleen. Ehkä yrittäisin ottaa osan "syystä" omalle kontolle, tyyliin: Ympäripyöreää, ei osoittelevaa, rakentavaa mutta rehellistä.

Kaikkeahan ei tarvitse repiä verille, vaikka rehellinen oiskin. Toivottavasti tuollaiset kyselyt eivät koskaan osu omalle kohdalle. Toisaalta, ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, ja jos tuon kysymyksen heittää, niin pitää myös kestää vastaus. Eli selkeästi miehellä parisuhteet menee hyvin siihen asti kunnes homma etenee fyysiseksi. Eli ainakaan vastaus et "olit tosi hyvä" ei auta ketään tässä tilanteessa.

Joskin tietenkin pukisin asian kannustavaan muotoon. Mies selkeästi on tajunnut missä vaiheessa ongelma ilmenee, missä vaiheessa naiset eivät enää olekkaan kiinnostuneita. Siksi hän selkeästi kysyy tuota onko hän hyvä sängyssä, koska on alkanut epäilemään vian olevan siinä. Sähköpostin välityksellä on todella vaikea neuvoa ketään, helpompaa olisi jos joku nainen opettaisi häntä sitä mukaa. Varsinkin kun jokainen tykkää vähän eri asioista. Yleisenä neuvona voisit ainakin antaa hänelle, että etenee hitaasti.

Pieniä helliä suudelmia, myöhemmin ehkä intohimoisempia. Voisi kyllä olla loukkaavaa vihjata pitämään sylkensä omassa suussaan Voit tietenkin sanoa juuri tuon, että siitä on aikaa etkä tarkalleen muista mistä ei taas miehelle hyötyä ole.

Suosittelen kuitenkin miehelle edes jotenkin rehellisesti vastaamaan, jotta hän voisi edes jotenkin parantaa omaa suoritustaan ja ehkä naiset haluaisivat katsella häntä seksinkin jälkeen.. Katie aikaisemmin sanoi, että jos kerran kysyy, pitää kestää vastaus.

Itselläni on pitkään ollut periaatteena, että ei kannata kysyä, jos ei pidä vastauksesta - se nimittäin voi olla jotain ihan muuta kuin mitä odottaa. Tämähän ei tietenkään poista sitä vaihtoehtoa, että ei tarvi olla julma ja voi olla hienotunteinen vaikka rehellinen onkin. Mua ihmetyttää miten sun blogin kommenteissa aina riittää niin loputtomiin näitä "Minä Tiedän Rakkaudesta ja Parisuhteista Kaiken" - ihmisiä.

Jos hän haluaa rehellisen vastauksen niin miksipä ei sitä voisi antaa. Mä vastaisin kanssa jotain ei tarkalleen muista ja sitten kertoisin, miten asiat pitäisi tehdä, ottamatta tarkalleen kantaa siihen, minkälaista se oli.

Ei märkiä liikaa menneisyyttä vaan keskitytään siihen, miten ensi kerralla menee paremmin. Kaiken muun ehkä voi opetella eli paremmat suutelutaidot, hellemmän kosketuksen jne. Itsellä tosiaan on yksi yhden illan kokemus vastaavan tyypin kanssa, jolla oli ihan olemattoman kokoinen, joka ei tuntunut miltään.

Onneksi oli pimeää, joten en nähnyt sitä mikromunaa. Mies itse oli superinnoissaan, kehui paljon ja olisi halunnut tavata uudestaan. Ennen sänkyyn menoa olin myötätuntoisesti kuunnellut hänen kertomustaan petetyksi tulemisesta exänsä toimesta, mutta jälkikäteen säälinkin sitä ex-vaimoa, joka oli tuon miehen kanssa ollut 20 vuotta ja kaksi lastakin olivat saaneet.

Eihän sille mitään voi jos on pieni, mutta itse en ainakaan enää koskaan halua kokea mitään vastaavaa. Neuvoni on siis, että sano suoraan tai sitten jätä kokonaan vastaamatta. Mun täytyy kyllä tähän kommentoida, että jotkin parhaista seksikokemuksistani on olleet tyyppien kanssa, joilla on ollut Tosi Pieni. Aikuinen ja fiksu mies, joka on tajunnut fyysisen rajoittuvuutensa, keksii kyllä keinoja kompensoida sitä - tai ainakin mulla on käynyt tuuri sekstata sellaisten kanssa huom!

Tää alkaa kuulostaa orgioilta , jotka ovat keksineet. Eli uskon vakaasti, että hyvään seksiin voi oppia! Samoin muuten yksi seurustelusuhde meni mulla kerran poikki suurelta osin sen takia, että tyypillä oli liian iso. Ahdistavaa ja tuskallista, kun tuli kohtikin. Mulla vähän vastaavia kokemuksia. Hieman keskivertoa pikkuruisempi, olettaisin. Silti seksi hänen kanssaan on ollut alusta lähtien parasta ikinä.

Ainoa mies, jonka kanssa orgasmi on taattu. Jotkut asennot eivät kuitenkaan toimi ja tuntuma katoaa, mutta sitten niitä vain vältetään. Mies käyttää hyvin käsiään silloin kun tarvitaan hieman "apua" ja on täydellinen huomaavainen kumppani muutenkin.

Tuota edeltävä mies taas oli niin iso, että hän onnistui lähes joka kerta runnomaan kohdunkaulani verille. Hän oli muutenkin otteissaan vähän liian raju. Ei mitenkään tahallaan siis satuttanut, mutta sitä penistä kyllä oppi äkkiä pelkäämään. Minustakin miehelle kannattaisi ehdottomasti olla rehellinen. Hyssyttely ja valkoiset valheet vain jatkavat ongelmaa, joka ilmiselvästi torpedoi miehen mahdollisuudet onneen täysin.

Koska hän on sinulta suoraan ja rehdisti kysynyt, täytyy voida olettaa että hän kestää myös suoran, rehellisen vastauksenkin. Jollain tasolla mies varmasti jo vastauksen arvaakin, kun kerran kyselemään lähti, joten ikävät uutiset eivät varmasti tule täytenä yllätyksenä. Itse suosittelisin ensin vastaamaan melko yleisellä tasolla, menemättä yksityiskohtaisempaan palautteeseen saati parannusehdotuksiin.

Anna hänelle mahdollisuus jättää asia siihen yleiseen toteamukseen että kyllä, oman kokemuksesi perusteella on täysin mahdollista että tästä kiikastaa. Painottaisin kuitenkin, että teidän kohtaamisestannehan on jo aikaa, eikä kukaan ole todella nuorena järin hyvä. Et voi siis tietää, miten lakanoissa nykyään menee, mutta se, mitä silloin vuosia sitten ko. Samassa viestissä jättäisin sitten oven auki lisäkysymyksille; jos hän todella haluaa sinun analysoivan vuosien takaista seksikokemusta ja antavan parannusehdotuksia niiden muistikuvien varassa mitä sinulla on, hän voi sitä erikseen pyytää, mutta et aio tehdä tätä oma-aloitteisesti.

Näin voit vastata hänelle suoraan ja rehellisesti, mutta annat hänelle myös mahdollisuuden säästyä karmeimmalta itsetunnon raatelulta jos hän näin päättää. Voit toki myös huomauttaa, että ehkä joku hieman tuoreempi kumppani olisi parempi antamaan yksityiskohtaisia neuvoja toiminnan parantamiseen, jos hän sellaisia kaipaa. Toki yksi puoli asiassa on myös se, onko tässä nyt siis kysymys siitä, että mietit kuinka suojella ko.

Jos kyse on jälkimmäisestä, jätä kokonaan vastaamatta, tai vastaa vain, että et halua vastata. Älä silloinkaan kiertele tai lirkuttele valheita, edes valkoisia sellaisia. Itseasiassa, mä päätin jättää vastaamatta ainakin siihen asti, että siltä tulee muistutusmeili Vähän pelkurimaista, tiedän, mutta en jotenkin kyennyt vastaamaan sekä totuudenmukaisesti että loukkaamatta; joten tuumin että kun ei kuitenkaan mun ystäväpiirissä nykyään enää missään inner circelissä ole niin olkoon. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit vastaa sille, että "ikimuistoinen kokemus" sen tarkemmin määrittelemättä ;. Ehkä brutaalista rehellisyydestä voisi olla miekkoselle apua tulevaisuutta ajatellen.

Toivottavasti ei tule ikinä itselle eteen. Kommentoin vaikka suurinosa aiemmista kommenteista kertoikin jo ajatukseni. Märehtiä ei märkiä, automaattinen korjaus.. Teki mieli heittäytyä sängylle ja vollottaa, rypeä itsesäälissä ja kuunnella nyyhkymusiikkia. Sen sijaan otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin jääkaapin ennen kuin Ykkösmies saapui kotiin.

Sen verran perinteinen suomalainen olen, että sydänsurulääkitykseksi valikoitui pullo eteläafrikkalaista viognieria. Maistellessani vahvasti mustaherukalta maistuvaa hedelmäistä viiniä olo parani hieman; ja vastapäätä seuraksi olutta siemaileva Ykkösmies sai minut jo nauramaankin.

Pullon tyhjennyttyä avasin toisen. Ykkösmies kohautti kulmiaan, mutta ei sanonut mitään. Tässä vaiheessa alkoi taas itkettää, ja kävin salaa vessassa itkemässä. Opin samalla, että ellei halua palata vessasta kyynelrannut poskella ja turvonnein silmin, kannattaa itkeä "suoraan" vessapaperiin; istuin pöntöllä vaatteet päällä kaksi ruutua vessapaperia alaluomissa.

Sitten satuin vilkaisemaan itseäni peiliin ja minua alkoi sekä huvittaa että tympiä oma käytökseni, ja psyykkasin itseni itsesäälistä hitusta hilpeämpään olotilaan. Niistin nenäni, irvistin peilikuvalleni, näytin itselleni keskisormea ja palasin olohuoneeseen; ilmoitin Ykkösmiehelle vähän juopuneesti että haluan seksiä.

Vaikka vielä vähän kuukautisetkin. Olin joskus aiemmin vihjaillut hänelle, että se pornopanomainen nylkyttäminen on kaikkea muuta kuin tehokasta; ja että hänen tulisi ottaa rauhallisemmin. Ykkösmies oli ilmeisesti kuunnellut, kerrankin. Rakastelumme oli erilaista kuin aikaisemmin; viivyttelevämpää, kiireettömämpää, hidastempoisempaa. Ja ennen kaikkea — tyydyttävämpää. Tunsin hänet paljon paremmin sisälläni, ja se tunne että olin joutunut epileptisen sammakon raiskaamaksi oli kadonnut.

Tyydyttävämpää se oli ilmeisesti Ykkösmiehellekin, sillä pääsimme molemmat ongelmitta maaliin asti. Jälkeenpäin Ykkösmies lepäili sängyllä ranteet niskan takana ja virnuili kuin Irvikissa:.

Ja minä tajusin; ruosteinen kolikko tipahti vihdoin viimein: Minä aion todistaa vääräksi, ettei vanha koira opi uusia temppuja. No tuostapa on todellakin hyvä jatkaa. Kertoa, että itse on todellakin halukas oppimaan uusia juttuja vielä vuosia.

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus uudelleenkouluttaa ykkösmies. Tee selväksi, että HÄN on se jota sinä haluat ja himoitset. Hänen kanssaan sinä haluat opetella uusia juttuja.

Mietin, että miksi minun ja mieheni seksi on niin mielettömän upeaa. Ja yksi suurimmista asioista on varmaan se, että hän saa minut tuntemaan itseni maailman seksikkäimmäksi ja kauneimmaksi naiseksi. Yhteisiä vuosia on takana 7 ja edelleen seksi on aivan mieletöntä. Mutta ei tässä suhteessa. Välillä mietin, että missä vaiheessa tulee joku tasapaksu vaihe, mutta ei ole vielä näkynyt. Mutta siis luulen, että niillä meidän entisillä kumppaneillakin voi nykyään olla ihan hyvää seksiä.

Parempaa kuin meidän kanssa. Kai se seksi vaan on sellaista, että siihen helposti urautuu. Jos on tottunut siihen "kerran viikossa pimeässä peiton alla"-tyyliin, niin voihan se olla vaikeaa ehdottaa "hei kulta, mitäs jos tänään kokeiltaisiin sitomisleikkejä ja sen jälkeen peppuseksiä".

Mutta jos alusta asti kerrotaan omista mieltymyksistä, toiveista yms ja ollaan avoimia kaikin puolin, niin varmasti on hyvät lähtökohdat parempaan seksiin. Olin niiin iloinen täällä kun luin että seksi oli jo toista kertaa!!! Nyt vaan muistat olla liikaa painostamatta niin varmasti hyviä kertoja tulee lisää!

Itsellä tunne kuin olisi juoksumatolla ja vauhti varioisi varoittamatta kilometrin tuntivauhdin välillä — ei minkäänlaista kontrollia. Pettinki tuntui puolestaan lähinnä siltä, kuin joku olisi heittänyt henkitoreissaan olevan mustekalan kärsimään kuolinkamppailuaan alushousuihini; suuseksistä ottavana osapuolena minulla ei ole kokemusta, sillä en uskaltanut päästää Haukkaavaa Hippoa lähellekään ulkosynnyttimiäni. D Valitettavasti yksikään ei ole osannut lukea ajatuksia: Menetettävää tässä asiassahan ei ole, luultavasti sinulla tai kyseisellä miehelläkään. Hei, kerrothan sitten mitä päätit vastata ja kuinka kävi!

Seksiä gay tallinna parhaat pornotähdet

Mies homo erektio himokas mies

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs