Suomi 24 homoseksuaaliseen seksi suomi sexiä

suomi 24 homoseksuaaliseen seksi suomi sexiä

Eka kerta me tehtiin se kun mä olin 14v ja broidi 15v. Morkkista ei oo kyllä jääny varmaanki sen vuoksi että ollaan jutskattu näistä asioista kunnolla. Kaikki kiva loppuu kyllä aikanaan ja aikuisuuden kynnyksellä lopetimme sekstailun yhteisellä päätöksellä. Muutaman kerran kyllä lipsahti mutta näin kai varmaan kun tällaisesta päätöksestä on kyse. Eikö ole tehnyt mieli ottaa uusintaa veljen kanssa näin aikuisina? Pitää olla pienet piirit, jos "kakarane" tekee jotain ja sitten vielä aikuisena pitää sitä miettiä tai alkaa painamaan toista sillä asialla.

Joskus nimittäin voi olla, että se "kakarana" tehty on ollut hölmöä! Ja puhun muustakin kuin sisarusten välisestä sekoilusta! Hauska lukea naistenkin kokemuksia, sillä pitkään pelkäsin olevani niitä ainoita jotka ovat kokeneet tämän "kielletyn" nautinnon. Meillä kaikki alkoi myös lapsena näillä lääkäri leikeillä ja anatomian oppimäärillä.

Alkuun tässä ei ollut mitään sen ihmeellisempää, mutta halut alkoivat heräillä siinä 13 ikävuoden paikkeilla. Veljeni on minua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä haluja oli ollut jo pidempään. Käytin jopa veljeni haluja hyväkseni ja sain hänet tyydyttämään minun tarpeeni jo kauan ennen varsinaista yhdyntää. Koin veljeni kanssa kaiken, suuseksin, rakastelun eri asennoissa ja paikoissa, ja lopulta 16 vuotiaana myös anaaliyhdynnän mikä ei ollutkaan niin kivuliasta kuin luulin.

Tämä yhteinen harrastuksemme väheni veljeni muuttaessa opiskelemaan ja loppui täysin kun muutin opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Antaisinko siis enää veljelleni? Kyllä mikäli tähän tulisi tilaisuus ja yhteinen halu kokea menneitä olisi meidän molempien tahto.

Itse olin 8 vuotias pikkutyttö kun olin löytänyt pimppini. Usein sitä hieroskelin ja suihkulla suihkuttelin. Lemppari oli ammeessa vaahtokylvyssä,ottaa suihkun kädensija pois ja nojata selkä rentona ammeen reunaan, jalat leväällä suihkutella vesisuihkua pimppiini ja klitorikseen. Sen paine aiheutti kivoja orkkuja. Isäni oli kuollut ja hain läheisyyttä isoveljeltäni 4v vanhempi jonka sylissä ja kainalossa usein kiehnäsin. Kun olin 10v niin huomasin että veljellä kovettui usein kun sen syliin änkesin.

Se oli ihan jännää. Saunan jälkeen usein istuin hänen sylissään pelkkä kylpytakki päällä ja hänellä pyyhe. Pyyhkeet aukeaa helposti ja kerran niin kavi ja istuimme sylikkäin paljaat ihomme toisiamme vasten. Veljeni oli ihan kovana ja itse aloin pomppia jonkun kivan kappaleen tahdissa hänen sylissään ja pelästyin kun hän alkoi huokailemaan.

Veli selitti mitä oli käynyt ja oli hiukka hämillään itse sanoin että kivaahan se oli ja minustakin tuntui kivalta. Hän oli yllättynyt asiasta mutta seuraavan kerran saunan jälkeen kun äiti ei ollut kotona hän kysyi halusinko hinkkailla. Halusinhan minä ja siitä meidän leikit alkoi.

Ei niissä ikinä ollut mitään pahaa tai ikävää ja pikku hiljaa ne kehitty. Loppuivat sitten kun hän alkoi seurustella 18v ja minullakin oli jo silloin poikakavereita. Kivat ja hyvät muistot niistä jäi ja yhdessä ollaan joskus niille naureskeltu.

Naisten kokemuksista voisi kahdella sanalla ilmaista, että ne olivat herttaisia ja luonnollisia. Miehistä osa oli hiukan varautuneempia, mutta useimpien kannanotot olivat positiivisia. Sisarusseksi harvoin johtaa avoliittoon. On luonnollista, että seksiä harjoitellaan sisarusten kesken, jos siihen on mahdollisuus. Voi kuvitella, että seksiä harjoittavien välillä on myös hyvät suhteet, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys sisaruksien välillä.

On ihanaa, että jotkut ovat vapautuneet kulttuuriperinnön pakkopaidasta. Tekisi mieli rakastella oman siskon kanssa aivan älyttömästi, ampua lasti oman siskon kiimaiseen pilluun Sairaan isot ryhmät ryhmäseksissä ja aikuisten sisarusten välinen seksi ja sen pohtiminen. Siis totaa vinetossa joku lapsen mielinen kokeilu on ok, mutta jos vielä "aikuisena" se painaa mieltä, nii ei oo kyllä penalissa teräviä kyniä! Tässä on eräs englanninkielinen kysely joka pyrkii kartoittamaan sitä millaiset ulkoiset tekijät voivat mielestäsi vaikuttaa seksisuhteen syntymiseen sisarusten välille.

Päästäkseen äänestämään pitää ensiksi valita "Do not use safe mode" vaihtoehto ja sen jälkeen painaa "Save" näppäintä. Tämä on vastaava varotoimi kuin esimerkiksi googlen ja muiden hakukoneiden lapsilukot jotka estävät aikuisille tarkoitetun sisällön näyttämisen.

Safe moden ollessa päällä Misterpoll sivustossa ei voi äänestää, eikä edes etsiä, aikuisille tarkoitettuja kyselyitä. Siksi se täytyy ensin ottaa pois päältä.

Sen jälkeen se vie suoraan kyselyyn. Kunpa mulla olis veli jolle vois antaa.. Oletteko te siskonnussijat kenties maalta kotoisin? Eikö ihmisillä ole enää mitään moraalikäsitystä, mikä on normaalia ja mikä ei. Seksi ei todellakaan kuulu sisarusten väliseen suhteeseen. Mielestäni serkutkin ovat liian läheisiä tällaiseen. Siitä ei vain uskalleta puhua. Kävin sen läpi, vaikka se oli aika puuduttavaa lukemista.

Aloittajasiskokset kysyivät, tietääkö joku kuinka yleistä sisarusseksi on. Kyllä vähät tiedot ja arviot tulivat myös esille, mutta pahoin keskustelua sotkivat uskovaiset, jotka selittivät sen olevan syntiä ja Raamatun vastaista ja johtavan helvettiin.

Toisaalta tekisi mieli ymmärtää heitäkin, mutta on se vaikeaa. Heitä on hyvin pieni osuus väestöstä, mutta netissä he esittävät runsaasti mielipiteitänsä. On ihan selvä, mistä se johtuu. Tuollaisella "julistuksella" on aikaa sitten normaalit ihmissuhteet katkenneet. Netissä voi jatkaa kenenkään estämättä. Mutta ei se perille mene.

Plussia oli kertynyt runsaasti ymmärtäville, miinuksia uskoville ja muillekin moralisteille. Ehkä se kertoo parhaiten, mitä mieltä nykyisin ihmiset ovat. Näyttää, että kansa olisi kypsä lainsäädännönkin muutokseen. Täällä ilmoittautuu sisko 19 ja veli 22 , jotka ovat aina olleet läheisiä ja kymmenen ikävuoden kieppeillä leikkineet lääkäriä kuten ikäkauteen kuuluu. Osaamme olla helliä toisillemme ja aina välillä on otettu puolivakavissamme esille että mitä jos kokeiltaisiin aivan oikeasti seksiä.

Kummallakin on kokemusta muista, ja nyt kun kumpikin on vapaana, on lähempänä kuin koskaan että rauhallisen hetken tullessa ottaisimme toisemme hellästi syliin, suutelisimme ja hyväilisimme ja alkaisimme kenties varovasti riisua ja katsoisimme mihin tilanne johtaa.

Ajatus ei tunnu meistä luonnottomalta. Missä yhteydessä olette ottaneet esille tuon seksin harrastamisen? Huvittaisi tietää miten voisi oman pikkusiskon kanssa "viattomasti" tuosta jutella, ja ehkä saada kiinnostumaankin. Periaatteessahan seksi ja parisuhde on laitonta lähisukulaisen kesken. Serkun kanssa tuli vehdttua teninä ja kivaa oli: Insesti nyt on yleisempää ku luullaan. Johtuu siitä että se on tabu. Itse olen insestiasiaa pohtinut eettisiltä kannoilta ja tulin tulokseen että hyväksyn insestin: Lapsiin sekaantuminen on tietysti oma asiansa mutta näin muuten: Serkun kanssa olen kans ite pyöriskelly sängyssä ilman seksiä kun oltiin about 9v mutta en usko koskaan vaikka se veli olisikin ollut että oisin hänen kanssa sekstaillu.

On se niin väärin, sillä yleensä se velikin on sellainen suojelija. Velipuolen kans leikittiin joskus vähän lähemminkin mutta sekin johtui silkasta kiinnostuksesta toiseen sukupuoleen.

Murkkuina luvun lopulla sekstailimme siskon kanssa eräänä kesänä useita kertoja. Jotenkin se karkasi käsistä Juhannuksena saunan jälkeen. Meillä oli aitta, jossa nukuimme yläkerrassa ja alakerrassa sekä ulkosauna. Juhannuksena aikuiset oli riennoissa, ei mitään ollut missään lähimaastoissa. Ei silloin vielä mukaan päässyt. Aitassa riisuimme itseltämme housut. Itse vastavuoroisesti liu´utin sormea hänen jalkovälissä, minkä osasin. Saunoimme vielä kahdestaan, kun ketään ei ollut paikalla.

Puristelimme ja kähmimme ja pussailimme toisiamme estoitta. Sattui vielä silloin, että aikuiset tulivat naapuriparin kanssa -pelti kiinni- Juhannustansseista. Olimme vielä valveilla aitan yläkerrassa. Menon rauhottua talossa aamuyöstä, ulko-ovi aukeni. Seurasimme, kun naapurimökin raamikas ukkomies talutti ja kantoi puolivelttoa äitiämme kainalossaan, aittaamme kohti.

Menimme yläkertaan ja laitoimme luukun kiinni. Kuuntelimme, kun hän pyöräytti äitimme siskon sohvasängyn päälle. Aitan ovi kolahti säppiin. Kurkimme luukun rakosesta, näkyi jotenkuten sängylle. Mies kouri selällään makaavaa äitiämme hameen alta ja veti sitten pikkuhousut pois. Hameen hän nosti ylös pullukkavatsalle. Sitten hän avasi vyönsoljen ja laski housunsa lattialle.

Kanki pystyssä, hän nosti äidin reidet koukkuun sivulle ja alkoi sovittelemaan melaansa sisään. Sitten hän laskeutui äitimme päälle ja alkoi jyystämään hulluna.

Äiti käänteli päätä sivuille ja parahteli vaimeasti työntöjen tahdissa. Miehen lihaksikas vartalo teki aaltoliikettä äitin päällä ja hän puuskutti kuin veturi. Sänky notkui ja kitisi kuuluvasti koko ajan. Viimein hän kiristi tahtia ennestään hetkeksi laukesi ähkäisten sisään — rojahtaen veltoksi. Toivuttuaan hän nousi ylös ja veti housunsa jalkaan ja pisti tupakaksi naama loistaen. Äiti makasi vielä jalat levällään. Mies sovitteli pikkuhousuja takaisin ja nosti äidin pystyyn. Yhdessä he laahustivat takaisin taloon.

Minulla seisoi taas ja sisko otti kulllistani kiinni ja alkoi runkkkaamaan. Käännyin nelinkontin ja hän vatkasi, laukesin uudelleen alushousuille. Toivuttuani, sormeilin hänen pillluaan ja käytin sormea sisällä. Sen Juhannus-illan jälkeen hän runkkkasi minua useana iltana peräkkäin eri asennoissa ollessani.

Olin yleensä loppuhetkillä nelinkontin, kun hän sivulleni kumartuneena vatkasi kullliani - kunnes ruikkasin sanomalehdelle. Myöhemmin sain hommattua kortsupaketin ja aloimme nusssimisen aitassa. Sain jyystää monena yönä siskon tiukkaa pilllua, samaisella sohvasängyllä. Kertailimme naapurin ukon ja äitin aktia useasti. Olen minäkin nuorena runkannut siskon kanssa.

Pillu oli aina aivan märkänä. Lopussa minä tykkäsin olla takaapäin siskon selässä, pidellä siskon tissestä ja kulli oli siskon haarojen välissä. Sisko puristi alakautta kulliani ja minä nylkytin ja olin nussivinani. Laukesin yleensä melko pian sängylle. Täällä toisessa ketjussa on tää juttu, kun lähellä aikuisikää oleva poika runkkaa äitinsä alushousuihin Ja sit tää, että aikuiset sisarukset alkaa touhuamaan.

Siis ei asioissa ole mitää kun se tapahtuu vaikka 10v iässä ja loppuu sitten ennen riparia Ja tällä palstalla nää jutut on just noita yli 30v ikästen kirjottamia. Kapiaispoikaystävä voi olla vaikea löytää, mutta palvelustovereista sellainen saattaa hyvin löytyäkin.

Omassakin tuvassa oli pari poikaa jotka saivat toisensa intin aikana! Sinäkö vatipää et tajua, että asiasta tuskin on juurikaan saatavissa mitään kouluttajan tietoja parempaa tietoa? Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, jonka em. Oletko niin loputtoman tyhmä ihminen, että kuvittelet sen olevan jokin "tornari"? Tornari on huhu jostain tietystä tapahtumasta tai asiasta, tornarit eivät käsittele esimerkiksi yleistä aihetta "onko armeissa koskaan homoiltu".

Mikäli olisit edes käynyt armeijan, niin tietäisit mitä tarkoittaa "tornari". Olet väärässä taas Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt tuhansista kasarmipäivistä- ja öistä huolimatta. Olet kyllä säälittävä idiootti. Kouluttaja kertoo mitä kokemuksensa perusteella tietää, ja sinä yrität tyypillisen fundamentalistikusipään tavoin kääntää kaiken päälaelleen. Sinähän et ole pätevä sanomaan asiasta mitään, muistakaamme se.

Olet vain henkisesti sairas ihminen joka elää itse luomassaan valheessa. Oletko sinä jokin intti-homoseksin asiantuntija? Moni on kertonut tässä ketjussa ja muualla, että seksiä on harrastettu intissä miesten kesken ja sinä väität vastaan? Minusta enemmistö mielipiteistä on täysin toista mieltä kuin sinä.

Ja siihen päälle kun laskee vielä bi-seksuaalisesti suuntautuneet, niin luku lähentelee varmasti vähän yli kolmannesta koko väestöstä! Nyt en väitä, että kaikki bi-seksuaalit ajautuisivat homoseksuaalisiiin kokeiluihin, mutta intissä tähän on suuri todennäköisyys ja näin tapahtuukin.

Monilla se jää ainutkertaiseksi vaiheeksi elämässä, koska siviiliin palattua on korkeampi kynnys hankkia näitä kokemuksia. Mä palvelin kolmessa eri varuskunnassa yhteensä 12kk ja voin omakohtaiseen silminnäkijätodistukseen perustuen sanoa että IKINÄ ei tapahtunut yhtään mitään.

Samoin moisesta ei edes liikkunut tornareita koskaan. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen. Odotan mielenkiinnolla mitä pystyt esittämään. Ei ne ota sinua inttiin, koska et ole normaali mies. Pekka Eric Auvinen Oi kunpa sinne pääsis takaisin!

Runkkailtiin, imettiin ja nussittiin. Homoseksin avulla jaksoin läpi koko intin! Ilman sitä olisin todennäköisesti keskeyttänyt plavelukseni. Olihan se nuorelle miehelle outoa joutua tupaan jossa avoimesti keskusteltiin, saitko viikonloppuna, millainen olino joku siihen kertoi että tavallaan sain mutta tulin reisille, toinen taas että joo useampaan kertaan tyttöystävän kanssa. Sitten nämä leiriolosuhteet olivat ääripää, kun viiden päivän jälkeen päästiin saunaan, koko ryhmä kerralla, oli ns.

Sitten itse peseytyminen isossa tilassa, padoista otettiin vettä, pesuvatiin ja huuhdottiin liat pois, mutta suurin yllätys kun meidän alikessu iski silmää ohimennessään ns. Parikymmentä nakua jätkää katseli toisiaan,,,hmm Normi lause oli iltanuotiolla, kävin äsken runkulla Ei mitään homoilua näkynyt tai ollut puhetta. Mutta niin me puhutaan kaveriporukassakin naisista, seksistä yms välillä.

En mitään seksuaalista itse kokenut, yksikössä oli vain miehiä lukuunottamatta muutamaa nais skapparia. Ainut mitä kuulin koko palveluksen aikana oli kun eriyksikön mies ja naisalikki oli harrastanut seksiä sotkun vessassa ja saanu esapekkaa.

Mitäs siinä ihmeellistä vaikka miehet harrastavat seksiä keskenään puhumattakaan naisista. Hyvällä mallilla asiat jos noin on seksihaluja. Se jos mikä kertoo asian harvinaisuudesta. Aihetta blogissaan käsitellessään hän joutui tyytymään vuosikausia kiertäneisiin ja loppuunkuluneisiin tornareihin omakohtaisten havaintojen sijaan: Kyllähän se kapiainen nyt tietää vähän kaikesta enemmän kuin sinä.

Mutta kuitenkin voimme olla suhteellisen varmoja että niin on käynyt ainakin kerran Pelkkää typerää länkytystä tuo sinun vastaan haraamisesi, on varmaa että armeijassa on aina harrastettu ja harrastetaan juuri nytkin homoseksiä! Valitettavasti stoori perustui alusta loppuun kuulopuheisiin ja siltä osin kertoo hyvin asian äärettömästä harvinaisuudesta intin oloissa. Voimme esitetyn valossa olla suhteellisen varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta.

Voinet esittää jotain todisteita väitteesi tueksi? Homoarmeija on fakta Tyhjänpäiväistä vänkäämistä ammattiupseerin tietoja ja myös yleistä tietoa vastaan. Suomalaisten sotilaiden sota-ajan seksuaalirikoksista yleisimpiä olivat eläimiin sekaantuminen ja homosodomia näin siis kertovat viralliset dokumentit tuolta ajalta. Asiat tuskin muuttuvat kovinkaan paljoa muutamissa kymmenissä vuosissa, sillä kyse on kuitenkin samasta kansasta, ja samasta homoseksuaalisesta armeijaperinteestä.

Naisten raiskaaminen oli siis suomalaisten tekemänä sotarikoksena harvinaisempaa kuin taistelukavereiden kanssa homostelu. Suomen armeija on ollut ja tulee olemaan homouden keskittymä, ja faktuaalisesti se on Suomen ainoa käytännössä homoseksuaalinen instituutio. Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain uusia todisteita väitteesi tueksi? Voimme todeta että olet typerä vänkääjä, ja valtava kasa todistusaineistoa kertoo aivan toista kuin sinä: Ja kuinka ollakaan, suurin osa linkkisi kirjoituksista kertoo aivan normaalista heteroseksistä ja lapsikin näkee nimimerkki "Mortin" kirjoituksen täysin sepitetyksi.

Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta.

Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen.

Ja koskaan näistä ei puhuttu. Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. Normaali alfa-uros kun ei siinä kohtaa bileillan jatkoja mitään tietsikkaa ala hipelöimään. Jaa vai etta ruotsalaiset on kaikki Askel pohjosseen ja "pari" oikeelle parantaa asiaa. Eihän sitä inttiä kestäisi kukaan terve nuori mies jos ei seksiä saisi! Eihän asiasta ole esitetty muuta kuin puolivillaisia kuulopuheita ja loppuun kuluneita tornarikertauksia.

Aika hämmentävää, että aika moni on täällä jo puhunut homostelusta ja silti joku ÖhHÖm jaksaa kysellä todisteita Lue, hyvä ihminen, lue! Täällähän niitä todisteita on!! Voimme esitetyn faktan valossa olla varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavattoman harvinaista jollei aivan olematonta.

Vuosikymmeniä kassulla elänyt aliupseeriliiton pj. Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen kerran neljänkymmenen saapumiserän kokenut kouluttaja ei pysty kuin kuulopuheita ja tornarita toistelemaan. Nyt se on ihan tohtoristasolla tunnustettu tosiasia että armeija ylläpitää homososiaalista mieskuvaa! Kaikkihan tuon nyt tiesi jo muutenkin. Mutta kiitos makeista nauruista!!!! Jos jokin termi alkaa muutamalla tietyllä alkukirjaimella niin se ei aina ja automaattisesti tarkoita Jollain skapparilla meni hermot.

Sitä se kaksoiselämä teettää. Etkö ymmärrä kirjoitettua tekstiä vai oletko muuten vaan tyhmempi kuin vasemman jalan saapas? Naiset voivat vuosien varrella vaihtua, mutta kahden miehen ystävyys kestää. Se ei silti sulje muita ulkopuolelle: Miestutkija Arto Jokinen tuntee ilmiön hyvin. Jotkut kutsuvat sitä kaverisosiaalisuudeksi, toiset male bondingiksi. Jokinen kutsuu sitä homososiaalisuudeksi siitä huolimatta, että homo-etuliitteen käyttö nostaa helposti kuulijoiden karvat pystyyn - etenkin niiden miesten, joiden käyttäytymistä termi kuvaa Jokinen alkaa piirtää kuviota.

Nämä kolme ovat se juttu, josta muodostuu mieskeskeinen yhteiskunta. Liittouman ydin on juuri sukupuoli: Kokonaan ilman naista ei silti pärjättäisi. Ei, vaikka lisääntyminen pystyttäisiin hoitamaan miesten kesken. Tässä tulee kuvioon Jokisen kolmijaon toinen osatekijä, pakkoheteroseksuaalisuus. Miehet tarvitsevat halulleen ja suhteensa sidokseksi jonkin objektin, joka usein on nainen.

Miehen on haluttava naista, mutta hänen pitää silti pysyä miesten leirissä. Heteroseksuaalisen halun kohde on nainen, mutta homososiaalisen halun kohde on toinen mies Silti homososiaalisten heteromiesten kanssakäyminen saa usein homoeroottisia piirteitä.

Väännetään kättä, painitaan, poseerataan kameralle - usein alasti. Voisi olettaa se olisi kaikkein järkevin ratkaisu, kun ne kerran toisiaan haluavat ainakin jossain mielessä", Jokinen pohtii. Ennenkuulumatonta se ei olisi, sillä niin on tehty aivan hyväksytysti muun muassa antiikin Kreikassa ja Japanin samurai-yhteisöissä.

Tuolloin kyse oli tosin miesten välisestä seksistä, joka on eri asia kuin moderni homoseksuaalisuus, joka syntyi vasta luvulla Tutkija Tuula Juvonen esittää väitöskirjassaan Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia, että homoseksuaalisuudesta tuli merkittävä asia Suomessa vasta sotien jälkeen, kun perinteinen maskuliinisuus romahti samalla kun haaveet suur-Suomestakin Jokinen uskoo, että rajasta homojen ja heteroiden välillä on tulossa yhä häilyvämpi.

Se näkyy muun muun pukeutumisessa. Peräkylien mopopojatkin omaksuvat yhä lyhyemmällä viiveellä alun alkaen homojen lanseeraamat tyylit. Silti pukeutumiseen liittyy edelleen useita tabuja Jo Tom of Finland aikanaan piirroksissaan paljasti univormujengin taipumukset.

Ei mikään uusi ilmiö sinänsä. Olen homoseksuaali, se ei ole ollut minulle koskaan ongelma. Tarjsin tupakavereille sotkun jaffaa mitä oli terästänyt Wiagralla. Ammsuihkussa meillä kaikilla seisoi. Yliluutnantteina ollessamme tupakaveri repi kerran farkkuni väkisin auki ja alko imeä patukkaani.

Yritin estellä, mutta en kyennyt ja ääntähän siitä syntyi Naapurihuoneessa ollut lestadiolaisupseeri, yliluutnantti myös alkoi ryntäämään kohti huonettamme ja homma keskeytyi siihen. Jälkeenpäin olen miettinyt, että jos uudelleen tavataan, vedän tuota lestadiolaishihhulia ensitöikseni suoraan pataan, kun riisti minulta hyvät orgasmit. Ehkä siitä katkeroituneena aloin rääkätä varusmiehiä erilaisilla tetsareilla taisteluharjoituksilla , koska rääkätty liha kiihotti valtavasti ja halusin, että pojilla on pakarat kunnossa.

Mutta eihän mun tarvinnut kovin paljon tehdä, koska nykynuoret pitävät itsestään niin hyvää huolta jo muutenkin. Oli se hyvännäköinen joukko. Alla erityisiä huomioita koskien tarinan yksittäisiä kohtia. Ei kukaan oleskele yliluutnanttina. Sehän tarkoittaisi, että henkilö on olevinaan yliluutnantti. Onko tarinan päähenkilö varusmies vai kantahenkilökuntaan kuuluva? Koita jo päättää missä olitte! Armeijassa ei ole mitään lestadioslaisupseereita.

On vain upseereita ja aliupseereita. Miten kyseinen upseeri alkoi rynnätä huonettanne kohti? Hän joko ryntäsi tai ei rynnännyt. Mikäli olit vastaanottamassa suihinottoa upseeritoveriltasi, et voinut varmasti tehdä mitään havaintoja naapurihuoneeseen!

Miten niin jos jälkeenpäin tavataan. Eikö kyseinen upseeri työskentele kanssasi samassa yksikössä? Minusta tuon kertomuksesi perusteella upseeri ei riistänyt sinulta mitään. Ethän sinä ollut vielä edes saavuttanut orgasmia. Joten hän ei voinut sitä sinulta tosiallisesti riistää. Mies saa orgasmin, ei orgasmeja!

Tarkkana nyt suomen kielen kanssa Loppuyhteenvetona: Kirjoittajan teksti ei etene sujuvasti ja se on kielellisesti vaikealukuinen. Kirjoitus pitää sisällään myös lukuisia karkeita kielioppivirheitä. Lauseiden rakenteet ovat ajoittain jopa suomen kielen vastaisia. Tämä johtaa samalla myös siihen, että lukijan on vaikea seurata tarinan kulkua. Asiasisältönsä puolesta kirjoitusta voi pitää ongelmallisena johtuen monista karkeista epäloogisuuksista.

Erityisesti merkille pantavaa, on nimenomaan se, miten kirjoittajan omien armeijakokemuksien puute paistaa kirkkaasti läpi teksistä.

Lukijan on vaikea samaistua tarinan henkilöihin, koska tarinan miljöö on kuvattu epäuskottavalla tavalla ja tarinan henkilöiden käytös ei ole armeijamaista. Tule armeijaan, täällä nussitaan, saat lämmintä bebaa jos annetaaan!

Aattelin hakea vapautusta keksityn homouden takia, mutta vääpeli varmaan alkaisikin panee perseeseen jos tollasta yrittäisi. Panta jalkaan ja kotiin pelaa netti pelejä vuodeksi: Suomalaisten homoveteraanien muistoa kunnioitetaan, armeija on edelleen homoilun pullistama laitos. Samoin se on todistamattomana ammuttu alas yhtä monta kertaaa. Jo se että edellinen kirjoittaja joutuu asiassa viittaamaan vuonna edesmenneeseen Touko Laaksoseen alias "Tom of Finland: Ja Laaksosen armeijaura sattuu -Samoin edellinen aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino julkisuudenkipeydessään teki "paljastuksia" kasarmielämästä.

No, ei hän ehtinyt kassuelämää näkemään kuin neljännesvuosisadan Siinäpä sitä onkin mainio todiste tämän päivän inttihinttailusta. Onko mitään yhtä homoseksuaalista laitosta kuin Suomen armeija?

Jatkosodassakin homoseksuaalisuus oli yleisin suomalaisten seksuaalirikos eläimiin sekaantumisen ohella. Etkö tosiaan parempaa keksi? Tämän aloituksen olisi voinut jättää kirjoittamatta. Tässä keskustelussa ei ole mitään järkeä ja suuri osa kommenteista pelkkää paikkansapitämätöntä potaskaa. Tämä palsta ei tee muuta kuin ärsyttää ja saa ihmiset suhtautumaan homoihin entistäkin kielteisemmin.

Täällä on paljon aloituksia jotka olisivat saaneet jäädä kirjoittamatta. Armeija-instituution homoseksuaalisuus ja homotraditiot ovat kuitenkin asioita joista vaietaan liikaa. Ainahan on ollut tahoja, jotka yrittävät kääntää kaiken vähemmistöryhmiä vastaan. Keskustellaan asioista tai ei. Heidän ehdoillaan ei voida kuitenkaan elää. Esimerkiksi alokaskauden lääkärintarkastuksen yhteydessä tehtävällä rektaalitarkastuksella ei ole mitään tekemistä homoseksuaalisuuden kanssa.

Sama koskaa usein ennen valajuhlaa pidettyä komppaniasaunaa, jossa alokkaat telakoituvat oman taisteluparinsa kanssa. Usein tietynlainen väärinkästys onkin syynä siihen, että joku vähän häveliäämpi ihminen saattaa kokea edellämainitut tilanteet homoseksuaalisina. Voin vakuuttaa, että niissä ei ole mitään seksuaalista.

Rektaalitarkastuksessa on kyse lääketieteellisestä toimenpiteestä, jonka tekee lääketieteen ammattihenkilö. Telakoitumisessa taas kyse on eräänlaisesta miehisyysriitistä, jossa toverellisesti painellaan peniksen päitä yhteen. Tampio, mitään "komppaniasaunaa" ei edes ole olemassa. Tietäisit jos olisit ollut intissä edes viikon. Parempi yritys ja ennen kaikkea tuoreemmaalla tarinalla ensi kerralla. Nuo "telakoitumiset" ja "komppaniasaunat" on loppuun kaluttuja ja niihin ei enää usko ammattikoululaisetkaan.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miksi juuri Suomen armeija on homosodomian pesäpaikka? Voiko läntistä sivistysmaata esittää vakavissaan samalla kun miehiä hyväksikäytetän fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti vetoamalla "velvollisuuteen"? Tästä hyvänä esimerkkinä kä se että edellinen aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino julkisuudenkipeydessään teki "paljastuksia" kasarmielämästä. Tuo Leino sai kenkää pj: Niin voisitko tosiaan esittää jotain tuoretta faktaa tästä "homosodomiasta"?

Armeijassa pojat johdatellaan tutustumaan miesseksin iloiseen maailmaan. Foorumeiden kirjoittamattomien sääntöjen mukaan irrallinen ja millään muotoa todistamaton väittämä katsotaan perättömänä rauenneeksi jollei sen esittäjä kykene väitetään mitenkään todistamaan. Vastaavia väitteitä esiintyy aika ajoin ja yhtä useasti ne on ammuttu perättöminä alas.

Itse asiassa provojen mielikuvituksetomuus ja kielellinen köyhyys on nostattunut arvioita että kirjoittajina olisi jotain muuta kieltä äidinkielenään puhuvia henkilöitä. Tässä avauksessa on samoja piirteitä, siinä määrin ponneton ja sisältököyhä se on anniltaan. Kyllä Suomen armeijassa homoseksiä harjoitetaan..

Suomi otti aikanaan mallia itä naapurista jossa miesten välistä seksiä käytetään totutusti miekunnon kohottamiseen. Venäjän sotilaat ovat huippu ja kovakuntoista porukkaa.. No nyt selvisi sitten tämäkin.. On tullut laitettua merkille että nuoret venäläissotilaat ovat usein niin kovin iloisia kuten tälläkin uutisvideolla: Huomaan ettet jostain syystä kykene millään muotoa todistemaan väittämiäsi? Siis kun joku väittää että "kuu on juustoa" niin se on niin itsestään selvä tosiasia että on vastaväittäjän asia väite valheeksi todistaa?

Niinkö väittelyt mielestäsi sujuvat aikuistenkeskustelupalstoilla? Niin ja homoseksiä harrastetaan eduskunnassa, kouluissa, työpaikoilla, kirkossa ja eduskunnassa. Onkos maailma noin uusi ja ihmeellinen? Haluaisin painottaa, että telakoituminen on ns veljellinen riitti, joka ei liity homoseksiin. Telakoiminen on osa "epävirallista" soturiperinnettä.

Jo muinaiset germaanisoturit "miekkailivat" ennen taistelua leikkisästi ja saksasta suomeen integroidun sotilaskoulutuksen ja perinteen myötä tapa on tullut osaksi suomalaista varusmieskulttuuria: Sitä esiintyy luonnollisesti kaikissa instituutioissa, eikä kai luvulla nyt enää kukaan varsinaisesti "kohota kulmiaan". Minä ainakin hyväksyn homot, mutta haluan painottaa, että vaikka homoseksiäkin harrastetaan intissä, niin taisteluparien telakoitumisriittiä ei pidä sekoittaa siihen.

Homoseksuaalisuuden funktio armeijassa on luoda miesten välisiä vahvoja tunnesiteitä kaveria ei jätetä jne. Rakkaus taistelupariin saa miehen taistelemaan kovemmin.

Voit toki jatkaa noiden Ville-5v tarinoiden kirjoittelua mutta miten luulet kenenkään uskovan sanaakaan kun et kykene edes näin kysyttäessä mitään todistamaan? Ja edelleen, jokainen esitetty väite on ammuttu alas systemaattisesti Onko olemassa homoseksuaalisempaa instituutiota kuin armeija?

Historia ei ainakaan tunne sellaista, armeijat ovat olleet aina homoseksuaalisuuden pesäpaikkoja. Tom of Finlandkin tykkäsi piirrellä isokullisia univormumiehiä, ja suomalaiset homostelivat todistettavasti kenttäoikeuden kuukausiraportit jatkosodassakin niin että lätinä kävi.

Väitteesi ontuvuudesta kertoo se että joudut hakemaan esimerkkejä viime vuosituhannelta. Lapset pienet sentää mitä Ville 5v juttuja. Hymy perseeseen, isänmaan tuhoojat potkittiin hallituksesta, hajotkoot! Armeijassa tuo perse on aina mielessä, ja siitä puhutaan paljon.

Homoseksiä siellä kiistatta harrastetaan. Eipä ole paljon vaihtoehtojakaan. Nuorenpana ihmettelin,kun tällainen hajuvesipoika kertoi varusmiesaikanaan nousseen kersantiksi. Tämä oli varmaan mukana jossakin kapiaisten homoringissä ja sai siitä hyvästä kessun natsat. Siihen aikaan niitä sai komppaniasta ehkä yksi jos aina sitäkään.

Uimahallissa kiertelee kapteeni evp. Vaikuttaa, että tuo mies on kapiainen siksi,että armeijassa oli poikia. Naisten haukkuminen on sen mieliaiheita. Jonkin asian yhteydessä otin kysymyksen hänen suhteensa naisiin, selvisi, että eivät kuulu hänen lähipiiriin.

No uimahallissa on poikia joita voi katsella. No tekaistuissa tarinoissa on aina jokin pikkujuttu joka paljastaa ne. Et tiedä mitään armeijasta. Suomen puolustusvoimissa kapteeni on opistoupseerien korkein mahdollinen sotilasarvo. Jos ei sen pidemmälle opiskele, niin kapteeniksi jää. Kaikki eivät armeijasta eläköidy kenraaleina. Vähän offtopickina ketjun varsinaiseen aiheeseen homoseksiä intissä , ei tuo kapteenina eleköityminen mitään poikkeuksellista ole.

Tiedän itsekkin yhden eläköityneen kapteenin. Ei kaikista tule toimitusjohtajia, eikä kaikista tule esikuntaupseereita, puhumattakaan kenraaleista Ja niin kyllä homoseksiäkin on armeijassa, mutta mitäs siitä. Onhan ontuvia väitteitä yksi toisensa jälkeen. Olet kyllä ihme idiootti kun et ymmärrä selvää suomea.

Otapa muutenkin typerys nyt aluksi selvää edes siitä, että mitä se "evp" oikein tarkoittaa. Ei ole hääviä tuo sinun tajunnan tasosi. Ja tosiaan ihme juttuja, jotain toimiupserikapteenia ei ole koulutettu intissa herra ties kait viime vuosituhannella tai hiukan myöhemmin. Tutkinto muuttui samalla opistoupseerin tutkinnoksi " - - - -. Evp tarkoittaa erossa vakinaisesta palveluksesta.

Mä olen kanssa kuullut että siellä homostellaan ja mälli haisee aina parakilla kun kaikki runkkaa yhtäaikaa yöllä. Lapset pienet sentään teidän argumentointianne Linja-auton rahastaja antoi, mutta ei ryynäreille vain laivaston alikessuille. Sama juttu oli kapiaisten tyttärien kanssa. Sotkun takana niitä iltaisin pyöri. Verikauha päässä ei saanut pimpsaa, mutta Aku pukuun pukeutuneet alikessut kelpasi. Kerran yks ryyni pääsi pukille, mutta hän oli kokelas.

Sotkussa oli myös pari vapaamielistä tytööä töissä. Toinen oli kassassa ja toinen keittiössä. Siihen aikaan piti olla pitkä tukka jaotta lompsa aukesi.

Kirkkonummella oli varma saanti, kun meni Varellaan kaljoille. Laivaston univormu sai naiset kiimaan, Varsinkin ryynäri kapiaisten vaimot.

Laivastoon ei homoja otettu. Se nyt on varmaa että laivasto on kaikkein homoin puolustushaara. Homoja tai ei, mutta tosi paskat on arvostelevia sivareita, joita homot suojelevat. Kyllä noita kaikenmaailman runkkareita oli ainakin luvulla, jolloin itse palvelin jalkaväessä. Omassa tuvassa oli yksi kaikkien vihaama runkkari, joka inisten itseään tyydytti joka ilta hiljaisuuden jälkeen. Ja tottakai homoiluakin oli; oletuksena sellaista harrastaneet kotiutettiin jos jäivät kiinni, siis ellei se ollut huomiota herättävää.

Omasta saapumiserästä kaksi kundia jäpähtivät kahdenkesken sekstailusta vajaat kaksi viikkoa ennen kotiutumistaan; siinä vaiheessa kotiutuminen olisi vain aiheuttanut paljon kysymyksiä ja epäilystä, joten kaverit sijoitettiin ilman selitystä muihin varuskuntiin loppuajaksi.

Koskaan ei mikään homoilu ollut ongelma, kuten ei muukaan seksin harrastaminen. Yliampuvia juoruja ja liioteltuja juttuja pyöri joka ikisestä hameenhelmasta joka oli töissä 10 kilometriä lähempänä varuskuntaa, mutta näinhän se on aina ollutkin. Ainoa naishenkilö jota oli todistetusti useampi käynyt puskemassa -- ainakin henkilökunnasta ja puheiden mukaan jokunen alokaskin -- oli erään alkoholisoituneen kapteenin yhtä alkoholisoitunut akka.

Siihen aikaan valtio subventoi upseerikerhon alkoholitarjoilun, mikä tarkoitti sitä, että kossukola maksoi muistaakseni 2 markkaa ja kymmenen penniä, nykyrahassa 35 senttiä; suurimman osan hinnasta muodosti kola-juoma.

Skapparit olivat käytännössä spurguja joilla oli arvomerkit. Mutta joka tapauksessa pointti on se, että homoilua on ollut armeijassa aina. Ellet ole sitä nähnyt olet vain sattunut olemaan paikalla. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että se olisi koskaan ongelmaksi asti äitinyt. Todisteta on vaikka tässä.

Meillä oli intissä yks homokundi jolla tosi pieni ja sileä peppu. Se oli ihan kuin olis pillua saanut paitsi että oli tiukempi. Intin jälkeen en ole miehiin koskenut paitsi että joskus oon miettinyt että pitäiskö koska niin tiukkaa en oo ennen enkä jälkeen saanut. Ja varmasti tällä homollakin jäi intistä hyvät muistot. Se oli muutenkin mukava tyyppi. Mulla ei mitään homoja vastaan.

Mä en ite koskaan uskaltanut mennä nöin pitkälle. Meillä oli vaan näitä perinteisiä yhteisrunkkaustuokioita, jossa annettiin "auttava käsi" tupakaverille.

Se oli ihan hassua, kun näin jälkeenpäin ajattelee. Jotkut toki meni meidänkin yksikössä sitten pidemmälle. Kuivaushuone oli kai se yleisin mesta harrastaa seksiä yöllä. Kyllä siellä kävi sekä aikamoinen vilske kun lomat paloivat kerran kolmeksi viikoksi koko yksiköltä Kertomuksessani ei ollut mitään ontuvaa. Et taida vaan kestää totuutta, koska se romuttaisi kaikki huolella rakennellut machoisänmaalliset kuvitelmasi armeijasta.

Eivätköhän kuitenkin me kaikki intin käyneet tiedä totuuden. Lapset pienet sentään teidän ontuvia tarinoitanne.

.. Dokkarissa kerrottiin ,että paikallisen käsityksen mukaan se joka antaa on homo eikä se joka panee,niinpä paikalliset perheenisät kävivät asiakkaina ihan heteromiehinä. Siis ei asioissa ole mitää kun se tapahtuu vaikka 10v iässä ja loppuu sitten ennen riparia Itellä lentokone ja metsä. Skapparit olivat käytännössä spurguja joilla oli arvomerkit. Hetero voi harrasta homoilua mutta ei tule homoksi. THAI HIERONTA HYVINKÄÄ MIES HOMOSEKSUAALISEEN OTTAA SUIHIN

Suomi 24 homoseksuaaliseen seksi suomi sexiä

helmikuu Niin eikä ikinä yritä kiihottaa mua ennen seksiä. olettaa et oon pillu märkänä . Homoseksuaalinen mies voisi kokeilla harrastaa seksiä naisen. kesäkuu Se kai tarkoittaa tyyppiä joka tykkää harrastaa homoseksiä olematta .. Sanoo homofoobikko joka epäilee ja vihaa omia homoseksuaalisia kikit dmoza.net- dmoza.net tonne!. heinäkuu sisarusten seksi? . Mahtavaa seksiä parisuhteessa? . Homoseksuaalisuus, pedofilia, nekrofilia sekä zoofilia ovat kertaa pahempaa kuin sisarus seksi( mutta Hanna ei harrasta sexiä veljensä kanssa, . Suomessa on ollut erittäin yleistä se että jopa omia siskoja käytettiin hyväksi veljien kesken.

Meis kuvakasa seuraa gay varatulle

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs