Sex in homoseksuaaliseen turku teko penis

sex in homoseksuaaliseen turku teko penis

Valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukaan perusopetuksen arvopohjana ovat ihmisoikeudet, tasa-arvo, demokratia, luonnon monimuotoisuuden ja ympäristön elinkelpoisuuden säilyttäminen sekä monikulttuurisuuden hyväksyminen. Tämän lisäksi jokaiseen oppiaineeseen liittyvät omat, sille ainekselle määritellyt oppimistavoitteet.

Teoriaa eliökunnan synnystä ja ihmisen evoluutiosta käsitellään perusopetuksen 7. Biologian opetussuunnitelma pohjautuu evoluutioteoriaan, kun taas uskonnon opetussuunnitelma tarjoaa sille syvemmän arvopohjaisen merkityksen, luomiskertomuksen.

Voin veikata miten hän vastakkain asettelee nämä näkökulmat omassa maailmankuvassaan: Olemme apinoita ilman elämän tarkoitusta VS Olemme Jumalan rakkaita lapsia.

Valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti biologian opetuksessa tutkitaan elämää, sen ilmiöitä ja edellytyksiä OPS, 7. Biologian opetus on siis tutkivaa opetusta. Historian opetuksen tehtävänä puolestaan on ohjata oppilasta kasvamaan vastuulliseksi toimijaksi, joka osaa käsitellä oman ajan ja menneisyyden ilmiöitä kriittisesti OPS, 7.

Evoluutioteoriaa voitaisiin pitää eräänä historiallisena ilmiönä, vaikka sitä opetetaankin osana luonnontieteitä. Näin kätevästi evoluutioteoria saadaan kriittisen ajattelun kohteeksi koululuokissa. Opetussuunnitelman perusteet siis kannustavat ja myös vaativat opettajaa auttamaan oppilasta itse arvioimaan kriittisesti vastaanottamaansa tietoa sekä itse tutkimaan ja löytämään vastauksia.

Voisin oikeastaan kannustaa tätä. Biologian tunnilla perehdyttäisiin teorian hienouksiin ja selvityksiin siitä minkälaisella tieteellisellä näytöllä esim.

Katso läpi vaikka Juha Valsteen luento ihmisen kehitykseen liittyvistä tulkinnoista. Puhtaasti tieteelliseltä kantilta, ilman uskonnollista maustetta. Mutta tällainen lähestymistapa ei kelpaisi kansanedustajallemme. Hän vaatii uskonnollista mytologiaa luonnontieteisiin.

Kun biologian opetussuunnitelma esittää vain yhden teorian maailman synnystä, tämä tavoite ei pääse täysin toteutumaan. Olisi tärkeää, että oppilaille tarjottaisiin kriittistä pohdintaa varten myös vaihtoehtoisia teorioita, kuten teoria luomisesta.

Mika Niikko esittää viimeiseksi kysymyksensä opetusministerille: Mitä hallitus aikoo tehdä, jotta valtakunnallisen opetussuunnitelman perusteiden mukainen oppimistavoite tutkivasta ja kriittisestä oppijasta voi toteutua ja vaihtoehtoiset teoriat maailman synnystä otetaan opetussuunnitelmassa huomioon? Opetusministeri Jukka Gustafsson vastaa pitkällä tekstillä.

Lyhyesti vastaus menee näin: Uskonnon opetuksessa maailman syntyä tarkastellaan ihmisestä ja hänen toiminnastaan lähtien, ei luonnontieteellisenä ilmiönä. Perusopetuksen ylemmillä vuosiluokilla vaihtoehtoiset käsitykset maailman synnystä tulevat esiin keskusteluissa, ei edellä todetun mukaisesti tavoitteissa tai sisällöissä. Käsityksiä maailman synnystä esitellään sellaisina kuin ne ovat. Raamatun kertomusten kohdalla luomiskertomuksen esitellään olevan sen ajan ihmisille kirjoitettu historiallinen selitys maailman synnystä, ei kertomus tieteellisestä maailman synnystä.

Uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen perustuen perusopetuksen uskonnonopetuksessa ei ole syytä muuttaa maailman syntyä koskevaa käsittelyä. Suomessa yritetään tuota Teach the controversy maneeria. Ehkä parin vuoden kuluttua täällä kokeillaan sitä seurannutta versiota, eli akateemiseen vapauteeen vetoamista. Opettajille vaaditaan oikeutta kertoa älykkäästä suunnittelusta ja mahdollisesta vapautta jakaa lisäoppiaineena ID-materiaalia. Yhdysvaltojen monissa osavaltioissa kokeiltu tapa ei kuitenkaan välttämättä edes onnistu Suomessa, jossa opetussuunnitelma ja perusopetuslaki ovat valtakunnallisesti yhteneväiset.

Luonnospöydälle unohtunut kirjoitus vuodelta Skientologien uusin mainosvideo pyörii netissä ja joillakin televisiokanavilla. Siinä käytetään tavaramerkiksi muodostunutta sinisävyistä maisemaa ja skientologian tarjoamien vastausten ylistämistä. Tällä kertaa vihjaillaan, ettei ihmisten tarvitse takertua kuolevaisuuteen. Vapauteen jonka vain skientologia kykenee antamaan. You are your own soul. You are not mortal.

You can be free. Kaikesta huolimatta skientologia ei enää vedä puoleensa väkeä. Nettimedia on varmistanut kultin historian julkisuuden. Kultin entinen jäsen Steve Hall kertoo miksi skientologian mainoskampanjat eivät kehity muun maailman mukana. Hän valvoi skientologien Dianetiikan markkinointiosaston toimia.

Esitteet ja TV-mainokset luotiin järjestön sisäisellä työvoimalla. Mainosstrategiat eivät ole moderneja. Ron Hubbard kirjoitti mainonnanohjesääntöjä ja luvulla. Skientologien täytyy noudattaa niitä myös tämän vuosituhannen aikana. Johtotason skientologien ongelmana on se miten skientologiasta kerrotaan kultin ulkopuolisille. Tärkeimpiä oppeja täytyy suojella.

Tai kuten skientologeille opetetaan, ulkopuolisia täytyy suojella tiedolta, jota he eivät kestäisi. Vielä luvulla skientologia houkutteli uusia ihmisiä. Sitten David Miscavige perui markkinointikampanjoita.

Mainosten tekemistä ei kuitenkaan lopetettu kokonaan. Hall kertoo miten Miscavige laittoi mainoskampanjat tienaamaan rahaa: Their PR was not nearly as bad back then as it as now. The purpose was to show the ads at the events that generated donations. The ads only run for a short time. He spends a minimal amount of money. Jäsenille näytetään style mainos. He innostuvat ja antavat rahaa mainoskampanjaa varten. Mainokset pyörivät televisiossa pari kuukautta.

Joskus vain pari päivää. Enimmäkseen mainokset luotiin vain kampanjan rahoittamista varten. Rivijäsenten rahat päätyvät johtajien taskuihin. David Miscavige , scientologia. Huumevieroitusta myyvä palvelu on kaikkea muuta kuin luotettava. Oklahomalaisessa Narconon keskuksessa sattui kuolemaan kolme nuorta, kun vieroitus oli liian rajua.

Monen tunnin saunomista yhdistettynä vitamiinipillerien ahmimiseen voi kuulostaa oudolta. Ja sitähän se on, sillä detox-teoria huumeet tallentuvat rasvasoluihin on L. Ron Hubbardin pään sisältä. Samasta syystä vieroitukseen tuodut ihmiset houkutellaan skientologijärjestön jäseneksi. Huumeriippuvaiset ovatkin otollista maaperää kultin värväystoimille. Narcononin työntekijät napataan myös vieroituksessa onnistuneiden joukosta. He saavat skientologien hyväksymän koulutuksen.

Seinälle saa hienon sertifikaatin huumevieroitustaidosta. Sertifikaatti on tietenkin itse Narcononin tekemä alusta loppuun. He osaavat toitottaa hyvää onnistumisprosenttia. Tilasto on kaivettu David Miscavigen perseestä. Täytyy muistaa, että skientologeilla on moraalinen oikeus valehdella ei-skientologeille.

Uutisessa Narconon klinikan entinen pomo ja työntekijä kertovat miten homma toimii. Puheet ovat karua kuultavaa. Onneksi virkavalta on hiljalleen heräämässä Narcononin toimiin. Atlantassa käytiin keräämässä Narcononin toimiston papereita ja tietokoneita talteen. Meneillään on tutkinta Narconon of  Georgia -firman rahastuksesta ja vakuutuspetoksesta. David Miscavige , huijaus , huumeet , L. Ron Hubbard , scientologia. Arkkipiispa Kari Mäkinen puhui tänään Turussa avioliitosta.

Aihe on monipuolinen ja siihen liittyvä keskustelu käy kuumana. Siksi Mäkinen osasikin puhua asiallisesti ja asiaan keskittyen. Koko puhe on luettavissa PDF-tiedostona. Ei mitään mullistavaa materiaalia, vaan järkevää asiaa erilaisten ihmisten ihmissuhteista, kirkon roolista avioliittoihin vihkijänä, sekä kirkon sisäisen keskustelun tärkeydestä. Huomasin jopa itse kokevani sen erittäin hyväksi linjavedoksi näistä aiheesta.

Valitettavasti valtamedian pienissä uutissa saadaan ns. Otsikoissa sanotaan, että arkkipiispan mielestä heterosuhteet ja homosuhteet ovat joissain asioissa samanvertaisia. Veikkaan, ettei raivokommentoijilla ole aikaa tai kiinnnostusta perehtyä koko puheeseen. Siellä tiedustellaan tuliko arkkipiispa nyt ulos kaapista. UusiSuomi todistaa olevansa kansan monipuolinen äänikanava. No, olkoon tuo leipäpappi mitä mieltä haluaa. En muuten menisi koskaan saunaan tuon homopiispan kanssa, on se niin paskapappi, kuten kaikki muutkin ev.

Mikko Valjakka yhdistää vähemmistöille suodut oikeudet ihmiskunnan tappioksi, jossa jopa sukupuutto häämöttää: Arkkipiispalta näyttää unohtuneen perhe, lapset ja sukupolvien jatkumo tyystin. Jos kirkko ei enää keskustele parisuhteesta nämä asiat edellä, kristillinen avioliittokäsitys on hukattu. Mäkinen ei lue enää Raamattua vaan jotain ihan muuta kirjaa kun pystyy tuollaisia kommentteja antamaan.

Herra armahda suomea, pimeys on vallannut jo piispankin, anna meille anteeksi suomelle. Mie haluaisin saada selvän vastauksen herra arkkipiispalta! Aki lehtonen   Arkkipiispa Mäkisen puhe tulee varmasti herättämään lisää keskustelua. Ehkä jopa tasokasta sellaista, kunhan uutinen saavuttaa paperisten lehtien kautta enemmän ihmisiä.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Viime vuonna nuori Jessica Ahlquist huomautti koulunsa rikkovan lakia. Koulun seinällä ollut rukoustaulu olisi otettava pois. Siitä seurasi kohua ja hieman pieniä vastoinkäymisiä, joista Jessica onneksi selvisi. Tuomari päätti, että taulu on otettava alas. Samanlainen tapahtumasarja on parhaillaan käynnissä kymmenen käskyn takia , mutta toisessa osavaltiossa. Muldrow Middlen koulussa eräs koululainen otti valokuvan luokkansa koristeista. Moniissa luokkahuoneissa komeilee kymmenen käskyä.

Tuo oppilas oli lukenut Yhdysvaltojen perustuslakia ja uskonnon asemasta julkisissa kouluissa. Hän ilmoitti käskyistä Freedom From Religion Foundation ille. He tiesivät miten moni ennakkotapaus samoista uskonnollisista tauluista on päätynyt oikeussaleissa. Julkinen koulu ei saisi laittaa yhtä uskontoa muiden edelle. Aivan kuten ennenkin, koululaiset olisivat vapaita pitämään ristejään ja lukemaan Raamattujaan kouluissa, mutta koulu ei saa määrätä koululaisia rukoilemaan tai laittamaan virallisiin tiloihin yhden uskonnon pamfletteja.

Näin toteutetaan katsomusten tasa-arvoa kaikkien kesken. Aivan kuten ennenkin, jotkut kristityt tulkitsevat lain noudattamisen tarkoittavan kristinuskon vainoamista. Koulua pyritään puolustamaan t-paitakampanjalla, jossa lapset pitävät yllään kymmentä käskyä. Siinä ei olekaan mitään laitonta. Jotkut vanhemmat ovat kommentoineen toimittajille käskyjen puolustamista näin: Mutta se ei tarkoita, että kaikkien muiden on tehtävä se mitä he haluavat. Ennakkotapaukset ovat selkeät ja julkisen koulun on lopulta pakko noudattaa lakia.

Kymmentä käskyä saisi levittää vaikka tapettipapereina, jos koulu olisi yksityinen. Sillä välin tuo ilmoituksen tehnyt koululainen on seurannut miten koululaiset alkoivat syyttelemään muita. Olihan tuo ilmoituksen tekeminen ja lainrikkomisesta kertominen huono juttu. Se loukkaa uskovaisten uskonnollisia tunteita.

Friendly Atheist -blogin Hemant Metha oli yhteydessä tuohon koululaiseen. Gage Pulliam päätti tulla julkisuuteen, sillä hänen kaverinsa joutuivat syyttelyjen kohteeksi. Hän ei halunnut viattomien kärsivän koulukiusaamisesta. Ateistina eläminen ei ole aivan ongelmatonta Oklahomassa.

Gagen pikkusisko sai myös tuta sosiaaliseen paineen iskut. Hänelle ei enää jutella koulussa. Gagen tyttöystävää on neuvottu pysymään kaukana Gagesta, tai muuten poikaa lyödään. Kaikesta huolimatta Gage kokee teon tekemisen arvoiseksi. Hänellä on vielä edessään vuosi koulua tämän kohun jälkeen.

Toivottavasti tarpeeksi moni kristitty osaa puolustaa ateistia toisten painostukselta. Ja tarpeeksi moni kristitty ymmärtää, että he saavat rukoilla ja saarnata sydämensä kyllyydestä julkisten koulujen ulkopuolella. This is me trying to create an environment for kids where they can feel equal. Tutustuessani kristittyjen populaarikirjoitteluun tulee aina välillä vastaan jännää kamaa. The American Conservative julkaisun kautta sain lukea kristinuskon tappiosta samaa sukupuolta olevien avioliiton kohdalla.

Tekstiä oli ilo lukea. Yhä useampi konservatiivi on tajunnut, että edessä on häviö. Nuorempi väki ei enää näe GLBT-väkeä niin suurena uhkana sivilisaatiolle. Ovatpa jotkut jopa valmiita hyväksymään sellaisen väen liitot omina liittoinaan kristilliset katsomuksen rinnalla. Yhä useampi pitää itseään uskonnottomana, mutta ei kuitenkaan ateistina. Tämä on yhteydessä moraalisten perinteiden katoamiseen. Yksilönvapautta pidetään tärkeämpänä kuin Jumalan tahtoa suomennos: Uskonnollisia argumentteja ei edes haluta kuunnella poliittisessa keskustelussa.

Yhä useampi huomaa, että onnellinen elämä onnistuu ilman järjestäytynyttä uskontoa. Conservatives have been routed, both in court and increasingly in the court of public opinion.

It is commonly believed that the only reason to oppose same-sex marriage is rank bigotry or for religious reasons, neither of which—the argument goes—has any place in determining laws or public standards.

Tiukkapipoisuuden takia oppi pysyy ns. Sitoutuessaan ihmisten seksielämään kristinusko ampui itseään jalkaan luvun seksuaalisen vallankumouksen jälkeisessä maailmassa. Koko artikkeli on mielenkiintoinen. Toinen kiva juttu tuli vastaan Christian Postin top 10 -listalla. Siinä kerrotaan tuohon seksuaalisuuden hallintaan vedoten miksi kannattaa jättää ensimmäinen seksikokemus avioliittoon. Yliampuvissa kohdissa onkin käytössä kova retoriikka. When atomic power is used correctly it can create boundless energy; when it is used in the wrong way it destroys life.

Sex is the same kind of powerful force. Sex is a gift from God to give us the greatest pleasure, to help in creating a deep companionship with one's spouse and for procreation of the next generation. But if you play with this powerful force outside the bounds of marriage, it destroys you and those close to you. Ei siis "ehkä" sanan käyttöä, vaan varmuutta seksin tuhoavasta voimasta, jos se vapautetaan ilman papin aamenta. Kolmas kohta sopii pelkestään yhteisöihin, joissa seksi on onnistuttu asettelemaan ahdistavaan ilmapiiriin.

Seksi on syntiä, väärin ja Paha asia. The majority of women cannot enjoy sex outside of the bonds of marriage. The development of a fulfilling sex life needs the security and peace of the marriage bond. Premarital sex usually takes place sneaking around in hidden places dealing with the fear of being caught, the fear of pregnancy and feelings of guilt. All these worrisome factors undermine pleasure in premarital sex, most especially for women. Neljäs kohta ei kolahda ajastusmaailmaani sitten millään.

Taidankin olla niin toivoton tapaus näillä materialistisilla arvoillani. Virginity is to be given to the most important person in your life, the person you committed yourself to stay with forever in marriage. Your virginity is the most precious thing you have to give to your spouse.

Once you lose it, nothing in the world can bring it back. Don't lose something so precious in a thoughtless way. Itse olisi nimittäin väittämässä, että arvokkain asia jonka voi antaa puolisolleen on se parisuhteen rakkaus, mutta jotkut ajattelevat toisin. Tärkeintä ja arvokkainta onkin ehjä immenkalvo tai korkkaamaton penis.

Outoa sukupuolielinten palvontaa tuollainen, mutta kukin parittelee tyylillään. Ilmiö on tuttu sukupuolineutraalin avioliittolain väittelyistä, kun avioliittoa yritetään supistaa sukupuolielinten funktionaalisuudeksi. Toki artikkelissa on jotain pointtia.

Nuoren ihmisen ei kannata harrastaa seksiä käsipäivää-tervehdyksen korvaajana. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: Vuoden alkutaipaleella kaukaisesta Bangladeshista kantautui kummia uutisia. Neljä nettikirjoittelijaa joutui poliisin tarkasteluun. Heidän tietokoneensa ja kännykkänsä takavarikoitiin tutkintaa varten. Miehet pidätettiin ja vietiin tuntemattomaan paikkaan. Poliisi on pidättänyt muitakin miehiä samasta syystä. Vanha pykälä uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta oli nimittäin saanut paikalliset imaanit hikiseksi.

Kansalaiset ovat kirjoitelleet tekstejä, joita muslimit voisivat tulkita uskontoaan rienaaviksi. Uskonnolliset tunteet ovat tulleet loukatuiksi, ja sehän on karmeaa. Bloggaaja Ahmed Rajib Haider ei joutunut poliisin pidätettäväksi, sillä hänet tapettiin kotinsa edessä.

Islamistit järjestivät mielenosoituksia kaupungeissa. He vaativat islamia loukkaavien kirjoittajien - varsinkin ateistibloggaajien - hirttämistä. Listalla oli 84 bloggaajan nimet tai nimimerkit. Vaatimuslistalla oli tietenkin klassiset naisten alistamiset. Valtio vastasi, että maassa noudatetaan sekulaaria lakia.

Homma pääsi karkaamaan käsistä, kun poliisi otti yhteen mielenosoittajien kanssa. En löydä uutisista selvityksiä siitä mikä kirjoituksissa sitten oikein oli jumalanpilkkaa.

Ehkä niiden toistaminen olisi samanlainen kaameus, kuin Voldemo Tiedätte-kyllä-kenen nimen mainitseminen ääneen. Apofaasi on itsessään pieni taikausko. Ehkä bloggaajat kirjoittivat sopimattomia profeetta Muhameddin hygieniasta tai kritisoivat hänen seuraajiensa radikaaleja toimia maassa. Taustalla on tietenkin jotain muuta kuin pelkkä nettikirjoittelu, sillä maan luvulla kokemat poliittiset mullistukset ovat otsikoissa tänäänkin.

Sotarikoksista syytetyt islamistipuolueen edustajat riitelevät nykyisen hallituksen kanssa. Räyhääminen tulee vain kiihtymään, sillä maassa järjestetään vaalit ensi vuonna.

Meedio Sylvia Browne oli pahassa rahapulassa Lahjoituksia ja kiertueita tuli valitettavasti sen verran, että hän pystyi jatkamaan ihmisten epätoivolla rahastamista. Suureksi ihmetyksekseni useampi uutislähde on ottanut esiin tuoreimman fiaskon.

Ohiossa kaapattiin nuori Amanda Berry noin kymmenen vuotta sitten. Melkein kuriositeetiksi jäänyt yksityiskohta Berryn suvusta ei onneksi jäänyt unholaan.

Amandan äiti Louwana Miller kävi kysymässä kysymyksiä meedio Brownelta vuonna Televisio-ohjelman nauhoituksissa meedio kertoi ahdistuneelle äidille, että hänen tyttärensä on kuollut. Hän sanoi, että äidin on vain päästävä eteenpäin elämässään. Puolitoista vuotta kestänyt epätoivo muuttui vastentahtoisesti hyväksynnäksi. FBI oli toista mieltä ja jatkoi tutkintaa, mutta turhaan. Äiti Miller menehtyi sydänoireisiin Perheen mukaan kuoleman aiheutti sydänsuru.

Vaihteeksi iloisia uutisia kantautui maanantaina. Amanda löydettiin hengissä ja terveenä kahden muun kaapatun naisen kanssa. Miehet ovat poliisin sellissä ja tutkinta päällä. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun meediomme näyttäisi puhuvan mitä spiritualistinen sylki suuhun tuo. Sylvialla on vähemmän mairitteleva tarkkuus noissa puheissaan. What the Future Hold for You? Hänen jälkeensä katolista kirkkoa hallitsisi kardinaalien neuvosto.

Brownen puolustus on aina sama. Hän ei väitä olevansa aina oikeassa. Toki näyttäisi siltä, että hän käytti todennäköisintä vaihtoehtoa puhuessaan Amandan äidille. Näin hän yritti saada liikettä murheen murtaman naisen surutyöhön. Meedion puheissa on se yksi pienen pieni ongelma, joka aiheuttaa minussa päänsärkyä.

Sessio Sylvian kanssa puhelimen välityksellä maksaa dollaria. Bemerin vallankumouksellinen magneettisignaalijärjestelmä oli uutisissa viime vuonna. Tyylikkäisiin muovikuoriin pakattu magneetti on myyjien mukaan erittäin hyvä urheilijoiden apuväline.

Treenaus ja tempauksista toipuminen ovat helpompaa, kun ihmiseen lähetetään Bemerin patentoimaa sähkömagneettista pulssia. Mikroverenkierto paranee näistä informaatiosykäyksistä. Mainosvideoilla puhutaan vakavana, ja taustalla on esillä tieteellisiä instrumentteja.

Tuhansia euroja maksavaa laitetta saatiin myytyä mm. Bemer on onnistunut markkinoimaan sähkömagneettisen säteilyn terveyttä edistävän asiana. Heidän laittetaan myydään sellaisissa luontaistuoteliikkeissä, joissa normaalisti kauhistellaan mm. Magneetteja myydään myös " täydentämään lääketieteellisiä hoitoja. Hoidon käyttömahdollisuudet täydentävänä hoitomuotona ovat laajat, ja se myös parantaa usein monien sairauksien hoitotuloksia. Aina vain useammat lääkärit ja terapeutit käyttävätkin BEMER-hoitoa menestyksekkäästi täydentääkseen muuta hoitoa.

Suurin kohu nousi viime kesänä Suomen Olympiakomitean yhteistyöstä Bemerin kanssa. Suomalaiset urheilijat saivat käyttöönsä ilmaiset Bemerit, joilla haettiin parempaa treeniä. Tänään sain onneksi lukea iloisia uutisia: Olympiakomitea luopuu kiistellystä magneettiterapiasta     Suomen olympiaurheilijat joutuvat jatkossa palautumaan suorituksistaan ilman sähkömagneettiseen säteilyyn perustuvaa verisuoniterapiaa.

Olympiakomitea on päättänyt lopettaa yhteistyön terapialaitteita valmistavan Bemer-yhtiön kanssa. Ajankohtaisen kakkosen haastattelemien tutkijoiden mukaan Bemer on uskomushoitoa. Piristävä uutinen sai minut hymyilemään. Se ei ole kaunis näky, vaan harvinainen näky. Yhteistyön loppumista perustellaan vähäisellä käytöllä. Urheilijoilla ei ollut käyttöä sähkömagneettiselle säteilylle.

Ylen uutisessa annetaan ääni Bemeriä kritisoiville tutkijoille. Heiltä on myöhemmin tulossa selvitys Bemerin lääketieteellisistä väittämistä. Aalto-yliopiston fysiikan professori Tapio Ala-Nissilä, Itä-Suomen yliopiston terveyssosiologian professori Markku Myllykangas ja Itä-Suomen yliopiston lääketieteen dosentti Veijo Saano selvittivät Bemerin toimintaperiaatteen perusteellisesti ja kävivät läpi lähes 50 tieteellistä julkaisua, joihin laitteen markkinoinnissa vedotaan.

Tulos ei kuulemma ollut hyvä. Laitteen toimintaperiaatteet eivät ole vaikuttavia. Parantava teho on ominaisuuksiltaan siinä perinteisen lumevaikutuksen kohdalla. Ei sinälllään mikään mullistava tieto. Onneksi tilannetta pelastamaan ryntää Bemerin oma poika: On kuitenkin eri asia tutkia reaktioita koeputkessa ja luonnossa. Ihmisruumiissa saadaan aikaan reaktioita hyvin pienillä energiamäärillä, Klopp kertoo.

Eli klassinen "väärin tutkittu" puolustus. Bemer-laitteita kun ei olekaan tarkoitettu hoitamaan sairauksia. Pelkästään täydentävän hoitomuodon perusteella toimiva sähkömagneetti ei saisi olla esillä liian hienoilla lupauksilla.

Sitten joskus tulevaisuudessa tehdään tuplasokkoutettu testi urheilijoilla. Onneksi Olympiakomitean päätös on näyttävästi esillä. Toivon sen olevan hyvänä esimerkkinä muille urheilujärjestöille, jotta Bemerin verkostomarkkinointi ei olisi nolaisi kotimaisia urheilupiirejä. Eikä lisäisi urheilumaailman mainetta huuhaa-tuotteide FF Jaro Aleksei Eremenkon: Olen itse kokeillut ja huomannut, että palautumisessa on iso ero.

Tällä tavalla meillä on yksi keino lisää miten voimme ennaltaehkäistä urheiluvammojen syntymistä. BEMER-tutkimusten perusteella voimme myös odottaa muitakin positiivisia vaikutuksia, mm.

Aloin heti sen jälkeen käyttämään BEMER-laitetta polvikuntoutuksen ja lisääntyneen treenimäärän takia tulleisiin treenikipuihin. Varsinkin aamulla aina toistuva narina polvessa hävisi jo kolmannen hoitopäivän jälkeen. Lisäksi todella positiivinen yllätys on, että vaikka treenaan erittäin kovaa, en saa enää treenikipua! Tämä on mahtava laite ja tulen takuuvarmana käyttämään sitä päivittäin. I've been using it twice a day for a few months. Even when I'm sore, I'm just as functional on the field as when I'm not sore.

Kärsinyt selkäkivuista koko kevätkauden. Jo viikon käytön jälkeen selkä oli selvästi parempi ja nyt en enää tunne siinä mitään kipua. Lisäksi vähintäänkin yhtä hyvä asia on, että palautuminen peleistä ja treeneistä on nopeutunut. HJK reissun jälkeen olisin voinut pelata seuraavan pelin vaikka heti aamulla. Tämä terapialaite antaa minulle mahdollisuuden auttaa vieläkin paremmin potilaitani.

Hyvä Bemer ja hyvä FFJaro! Olympiakomitean päätöksestä lisää Ajankohtaisessa kakkosessa tiistaina klo Mitä tapahtui kun Bemer oli viimeksi telkussa? Arkkipiispa Fabio Martínez Castilla puhui abortin ja lasten raiskaamisen kauheuksista.

Tietenkin hän tuomitsi molemmat aktit moraalittomiksi. Kuitenkin toinen niistä on toista kauheampi teko. Raskaana olevan naisen visiitti aborttiklinikalla lääkärin luona VS papin painostamana tehty lapsen raiskaaminen kirkon takahuoneessa.

Kumpi niistä onkaan se rankenpi rikos? No tietenkin abortti, sillä se on kirkon silmissä ihmisen murhaamista. Raiskatut lapset jäävät henkii. Samassa puheessaan Fabio muistutti, että kondomit ovat vain laastareita, joilla vältellään vastuuta. Ymmärtääkseni vastuun välttely on ylimmillään silloin, kun mies jättää paksuksi panemansa naisen yksin. Anyways, on ilo huomata, etteivät katolisen kirkon edustajat ole lopettaneet moraalisten kannanottojen esittämistä. Lapsia raiskanneiden pappien suojelu on osattu jo yleisellä tasolla julistaa huonoksi asiaksi.

Näin katolinen kirkko palaa hiljalleen lähes vakavasti otettavaksi ääneksi moraalisissa asioissa. Kolmas kerta toden sanoo. Kuolleille lähetettävien viestien palvelu Echo Crow on jälleen kokenut muutoksia. Ensimmäisellä kerralla palvelun luvattiin toimivan erikoislaitteistolla, joka välittää viestit kuolleilla jonkin tietyn värähtelytaajuuden avulla. Palvelun hinta oli 30 dollaria.

Pienen kommunikaation käytyäni sivuston omistajan kanssa tapahtui päivitystä. Tilalla oli luotettava meedio , jonka nimeä ei paljastettu. Hinta oli pudonnut 25 dollariin. Kävin tänään tarkastamassa mitä Echo Crow: Meedio on näköjään poissa.

Tilalla on pelkkä toteamus: Hintaa ei mainita etukäteen. Useampi ihminen on lähettänyt minulle vinkin RadiSafen tuotteesta. Maksetussa promootiossa tuotetta kehutaan maasta käteen. RadiSafe suojelee uhriaan matkapuhelimen säteilyltä. Annetaan esitteen kertoa kaunista tarinaansa: Päivittäin käytetyt elektroniset laitteet kotona ja työpaikalla säteilevät sähkömagneettista säteilyä. Säteily voi aiheuttaa terveydellistä haittaa ihmisille, eläimille, kasveille ja ympäristölle.

Korkeataajuista sähkömagneettista säteilyä kutsutaan mikroaalloiksi ja niitä käytetään muun muassa matkapuhelimissa, langattomassa tiedonsiirrossa ja mikroaaltouuneissa. Riippuen säteilyn voimakkuudesta teksti on aivan totta.

Mikroaaltosäteilyn vaikutukset jaotellaan lämpösäteilyyn ja ei-termiseen säteilyyn. Nykyiset turvallisuusnormit koskevat pääasiassa lämpösäteilyn vaikutuksia, vaikka ei-termisen säteilyn vaikutukset ovat lämpösäteilyä huomattavasti haitallisempia. Sähkömagneettisesta säteilystä on epidemiologisissa tutkimuksissa kirjattu terveydellisiä vaikutuksia, kuten unihäiriöt, päänsärky, masennus, ärtyneisyys sekä pahoinvointi. RadiSafe-sirua ei ole testattu suomalaisissa tutkimuslaitoksissa.

Vielä tekniseltä sisällöltään ihan kohdallaan. Mainittua lähdettä Indian Institute of Technologyn tutkimuksesta en vaivaudu lukemaan, sillä se on irrelevantti RadiSafen tuotteen kannalta.

Mikä se tuote sitten on? Ainutlaatuinen mineraalien yhdistelmä suojaa haitalliselta säteilyltä RadiSafe on sähkömagneettista säteilyä harmonisoiva siru, joka on kehitetty ainutlaatuisesta mineraalien yhdistelmästä. Matkapuhelimeen kiinnitettynä RadiSafe voi vähentää käyttäjään kohdistuvaa haitallista säteilyä ja sen aiheuttamaa lämpötilan nousua elävissä kudoksissa.

Valmistajan keräämien käyttäjäkokemusten mukaan RadiSafe on myös auttanut parantamaan puhelimen kuuluvuutta sekä pidentänyt akun kestävyyttä. RadiSafen käyttö ei vaikuta haitallisesti puhelimen toimintaan.

Jopa yli puolet matkapuhelimen lähettämästä säteilystä imeytyy käyttäjän päähän, mikäli puhelinta käytetään korvalla. Säteilylle altistumista voidaan vähentää merkittävästä lisäämällä kehon ja puhelimen välistä matkaa. Etäisyyden kasvattaminen kolmellakymmenellä senttimetrillä vähentää kehon altistumista murto-osaan kehossa kiinnipidettyyn matkapuhelimeen verrattuna. Handsfree-laitteen tai kaiutintoiminnon hyödyntäminen yhdessä RadiSafen kanssa voi vähentää altistumista huomattavasti.

CIEMSin testi on luettavissa netissä, mutta sekään ei kauheasti haittaa menoa. Raportista ei selviä miten tarraa tutkittiin, eli miten tulos soveltuu kännykän ja korvan välille. Lifeenergy-solutions esittelee erästä intialaista testiä. Katso kuvat ja nauti. Se miksi RadiSafe on huijaus selviää säteilysuojan käytöstä.

Aluksi luulin, että tämä on joku iPhonen päälle napsautettava kotelo. Se olisi ainoa looginen tapa tehdä säteilysuoja. RadiSafe on kuitenkin valinnut pienen pyöreän tarran. Tarrassa olevien mineraalien yhdistelmä voisi vaikka kryptoniittia ja adamantiumia.

Tarran ympäriltä lähtevä säteily menee tietenkin ohi RadiSafe-tarrasta. Todennäköisesi valmistajan ohjeissa tarra pyydetään laittamaan korvan kohdalle kännykässä. Se toimisi kuten luvataan, jos kännykässä olisi tarran kokoinen kohta josta kännykän säteily säteilee. Ymmärtääkseni kännykät on kuitenkin valmistettu tavalla, joka tekee tuollaisen pyöreän tarran turhaksi.

RadiSafe on vain yksi monista WaveShieldin kopioista. Valmistaja ja jälleenmyyjät eivät saa esittää väitteitä tarrojen säteilysuojauksesta. The order requires the defendants, when making any claim regarding radiation blocking, to disclose clearly and prominently that the majority of EM radiation emitted by cellular and cordless phones comes from the antenna and parts of the phone other than the earpiece and that the WaveShield products have no significant effect on this other EM radiation.

In addition, the settlement prohibits the defendants from misrepresenting any test, study, or research. It requires the defendants to send a notice of the order to all resellers, and inform them that the defendants will stop doing business with the reseller if it continues to use any advertisement or promotional material that contains the alleged claims. Ehkä tarpeeksi moni kotimainen valitus saisi RadiSafen pois kotimaisien myyjien valikoimista. Arkkipiispa puhui arasta asiasta.

Mikko Valjakka yhdistää vähemmistöille suodut oikeudet ihmiskunnan tappioksi, jossa jopa sukupuutto häämöttää:. Arkkipiispa Mäkisen puhe tulee varmasti herättämään lisää keskustelua. Your order summary Descriptions Amount. Yksinkertainen huijaus on kaunis huijaus, osa 3. Newer Posts Older Posts Home. Yritän käsitellä mahdollisimman laajasti huuhaata, vaihtoehtohoitoja, humpuukia, biologiaa, kreationismia, Älykästä suunnittelua, uskontoa, uskonnottomuutta, joskus harvoin huumoria, elokuvia, kirjoja ja historiaa.

Olen vuotias mies, jolla on onnellinen elämä. En ole koskaan ollut uskovainen, enkä varmaan koskaan tule olemaan. Yoshikazu ei kenties ole kuitenkaan yksin omalaatuisten mielipiteidensä kanssa. Toisten ruoka-ammattilaisten mukaan naisten meikit ja hajuvesi häiritsevät hajuaistia ruoanlaittopuuhissa, ja toisten mukaan naiset eivät yksinkertaisesti jaksa pitkiä työtunteja keittiössä. Me Naisten suuri seksikysely paljasti, että naiset ajattelevat seksin aikana lukuisia asioita: Miesten kertoman perusteella hekin kokevat epävarmuutta sängyssä.

Ja monesta sellaisestakin asiasta, joita ei heti tulisi ajatelleeksi. Kaupoissa kieltäydytty myymästä kondomeja nuorille pojille — "Samaa väärinkäsitystä on ammattilaisillakin" - Ehkäisy - Kotimaa - Helsingin Sanomat. Ero satuttaa naisia fyysisesti ja henkisesti enemmän kuin miehiä, mutta naiset toipuvat paremmin Naiset tuntevat enemmän henkistä ja fyysistäkin kipua eron jälkeen, mutta lopulta he toipuvat erosta miestä paremmin.

Näin kertoo tutkimus, joka on tehty Binghamtonin yliopistossa New Yorkin osavaltiossa. Tutkimuksesta kertoi Science Daily News. Tutkijat pyysivät osallistujia arvioimaan eron emotionaalista ja fyysistä tuskaa. Binghamtonin yliopiston ja London University Collegen tutkijat Lontoosta tekivät kyselyn, johon vastasi 5 miestä ja naista 96 maasta. Vastaajien piti arvioida kokemaansa eroa asteikolla 1— Luku yksi tarkoitti, että ero ei tunnu missään ja kymmenen sitä, että ero tuntui sietämättömältä.

Naiset kuvasivat keskimäärin pistein 6,84 emotionaalista tuskaa, kun luku oli 6,58 miehillä. Fyysiselle kivulle naiset antoivat keskimäärin lukeman 4,21 ja miehet 3, Tutkimusta tehnyt Craig Morris Binghamtonin yliopistosta sanoo, että miesten ja naisten erot palautuvat perusteiltaan biologiaan.

Naiset sijoittavat suhteeseen enemmän. Ja heillä on enemmän menetettävää, jos kohtaa väärän henkilön. Mies saattoi häipyä muualle muutamissa minuuteissa, ilman muita biologisia investointeja. Miehet kilpailevat puolestaan naisten huomiosta. Hyvän puolison menetys ei tunnu aluksi", Morris pohtii. Morrisin mukaan useimmat ihmiset kokevat keskimäärin noin kolme eroa 30 vuoden ikään mennessä, jos ei ole ennen tuota ikää mennyt naimisiin.

Eroista ainakin yksi vaikuttaa elämään niin paljon, että se vähentää elämänlaatua viikkojen tai kuukausien ajan. Kaikkea väkivaltaa pitää pyrkiä estämään Helsingin Sanomien väite Pääkirjoitus Miehiin kohdistuva väkivalta jää pitkälti juuri tämän painotuksen vuoksi tunnistamatta ja ilmoittamatta. Se lakaistaan tietoisesti piiloon, jotta sen vähättelyä voitaisiin jatkaa. Sukupuolineutraali väkivallan vastustaminen ei heikentäisi naisten asemaa millään muotoa.

Se kuitenkin tekisi selväksi sen, että miesten ja poikien henkeä, terveyttä ja ihmisarvoa pidetään yhtä suuressa arvossa kuin tyttöjen ja naisten.

Nykyisen linjan viesti on täysin päinvastainen, mikä on suuri tappio sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiselle. Ettei vain harjoitettu yksipuolinen politiikka perustuisi stereotyyppiselle ja seksistiselle käsitykselle naisesta "heikompana astiana"? On kaikkien etu, että väkivaltaan puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uhrin tai tekijän sukupuolesta riippumatta — ennen kuin se ehtii kasvaa kierteeksi.

Juuso Erno puheenjohtaja Miesten tasa-arvo ry. Unohda vanhat uskomukset naisten kärsimyksistä! Tällaista oli urasinkun elämä luvun Suomessa Toisin kuin monet mielikuvat antavat ymmärtää, naisen elämä menneillä vuosisadoilla ei aina ollut ankeaa.

Halusin tuoda siihen vähän valoa, iloisuuttakin. Ei se elämä niin erilaista ollut silloin kun nytkään, Tiina Miettinen kuvaa. Miettinen on filosofian tohtori ja toimii tutkijana Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut teoksen Piikojen valtakunta, joka tutkii kolmekymppisiä urasinkkuja —lukujen Suomessa.

Miettinen on myös väitellyt lukujen hämäläisistä naisista. Amnesty aiheutti myrskyn - sallii seksityön Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on hyväksynyt kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista eli laillistamisesta.

Järjestön mukaan näin pystytään pitämään huolta seksityöläisten ihmisoikeuksista. Amnestyn päätöstä on arvosteltu heti kovin sanoin.

Amnestyn päätös syntyi kaksi vuotta kestäneiden tutkimuksien ja konsultoinnin jälkeen. Kenttämatkoja tehtiin muun muassa Argentiinaan, Hongkongiin, Norjaan ja Papualle. Naiselle kokkaaminen kannattaa monestakin syystä Olisitko uskonut, että nälkä vaikuttaa myös naisen seksuaaliseen halukkuuteen? Voiko nälällä todella olla vaikutusta naisen kiihottumiseen? Kyllä voi, näin ainakin väittää tuore tutkimus. Sen mukaan naiset reagoivat romantiikkaan täysin eri tavalla nälkäisinä kuin hyvin ravittuina.

Tutkimuksessa oli mukana 20 nuorta naista, joista puolet oli kokeillut pudottaa painoaan vähintään kaksi kertaa. Toinen puolisko sen sijaan ei ollut koskaan kokeillut mitään dieettiä. Tutkimuksessa naisilla näytettiin romanttisia kuvia sekä neutraaleja kuvia ennen ja jälkeen syömisen.

Havaittiin, että naiset reagoivat huomattavasti enemmän romanttisiin kuviin silloin, kun he olivat syöneet. Syykin on selvä, kun nainen on nälkäinen, tulee hänestä helposti ahdistunut ja kiukkuinen.

Sen vuoksi hänen on nälän lisäksi vaikea keskittyä mihinkään muuhun. Sen sijaan täydellä vatsalla nainen pystyy ajattelemaan paljon muutakin. Koska kyseisessä testissä oli mukana vain pieni joukko naisia, on selvää, että lisätutkimuksia tarvitaan. Siitä huolimatta miesten kannattanee pitää tämä mielessä. Tiedättekö, mistä aiheista naisille kannattaa puhua?

Lue toimivat neuvot Osa miehistä elää siinä harhaluulossa, ettei naisille kannata puhua urheilusta tai hiustenlaitosta. Elite Daily -sivustolla listataan asioita, joista miesten kannattaisi oppia puhumaan naisten kanssa ja vielä oikein.

Näin elo naisen kanssa ja ylipäätään eläminen maapallolla helpottuu merkittävästi. Asiat saattavat joidenkin miesten korviin kuulostaa vähäpätöisiltä, mutta ei, ne eivät ole. Yhä nuoremmat miehet ostavat seksiä Tukholmassa Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi, nykyään vuotias ostaja ei ole harvinaisuus. Tukholman seksinostajat ovat poliisin havaintojen mukaan yhä nuorempia. Tukholman poliisin mukaan ei ole harvinaista, että seksin ostamisesta jää kiinni vuotiaita miehiä.

Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi ruotsalaismies, kertoo rikostarkastaja Simon Häggström Ruotsin radiolle. Poliisin kanssa yhteistyötä tekevä sosiaalityöntekijä on havainnut saman ilmiön. Työntekijä tapaa niitä seksinostajia, jotka haluavat apua käytöksensä muuttamiseen. Seksin ostaminen on kielletty Ruotsissa lailla.

Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet. Poikien kysymysten kirjo on tuttu vuosikymmenten ajalta: Osa kysymyksistä liittyy lääketieteellistä hoitoa vaativiin ongelmiin.

Poikien puhelimessa onkin laitettu merkille, että alati yleistyvä nettiporno vääristää poikien ja nuorten miesten käsitystä omasta kehosta ja sukupuolielimistä.

Tyypillistä on, että puhelinpäivystävä kuulee tarinoita, joissa soittajat asettavat ylettömiä vaatimuksia sukupuolielintensä koolle. Pornon vaikutus näkyy puhelinpalvelussa muutenkin. Viime vuonna poikien pornon kuluttamista käsiteltiin yhteensä keskustelussa.

Niissä päivystäjältä kysyttiin esimerkiksi erilaisista yhdyntätavoista tai fetisseistä. Poikien puhelimen vuosiraportissa arvioidaan, että poikaporukat ovat luultavammin kohdanneet nämä aiheet pornossa. Yleistä seksitietoa kysyttiin puhelussa. Yleiset seksikysymykset olivat eniten poikia askarruttava aihepiiri. Kotityöt pitivät huolen siitä, ettei vapaa-ajanongelmia ollut.

Kyllä, nämä kaksi asiaa kuuluvat yhteen. Länsi-Suomen sinkkunaisista suurimmalla osalla oli satoja vuosia sitten kotimökki tai -torppa. Ei ollut taloudellisesti mahdollista, että lapset olisivat jääneet pieneen torppaan asumaan loppuiäkseen. Niinpä nuoret lähtivät nykynuorten tapaan maailmalle, töihin ja tienaamaan. Se oli itsestään selvää: Suosittu seuranhakusovellus Tinder on kasvattanut suosiotaan ja monet ovatkin löytäneet palvelun avulla vierelleen seurustelukumppanin tai jopa aviopuolison.

Ennen kuin haaveita Tinderin avulla löydetystä kumppanista kannattaa elätellä, on syytä laittaa oma profiilinsa kuntoon. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten varsinkin oman kuvakokoelman kanssa tulee olla tarkkana.

Miehillä on varmasti oma mielipiteensä, minkälaiset profiilikuvat saavat heidät syttymään, mutta niin on naisillakin: Alusvaatteet ovat aikojen saatossa olleet niin politiikan välineitä, kohun aiheuttajia kuin statussymboleitakin. Kuumin muoti on vaihdellut pikkuriikkisistä stringeistä aina jättimäisiin mummonhousuihin. Nykyajan naisella on alusvaatteet useisiin tilanteisiin, ja hän arvostaa tyylikkyyden lisäksi myös käytettävyyttä.

Stringejä ei myydä lähellekään niin paljon kuin luvulla, mikä johtunee siitä, että ne eivät ole kovin hygieenisiä ja niiden on todettu aiheuttavan terveyshaittoja, Karita Ruoti-Rantajärvi kertoo Lahden Liivikeskuksesta.

Samaa mieltä on Funky Ladyn Teija Heikkinen. Se, miksi housujen mallit ovat aiempaa suurempia, on hyvä kysymys. Ehkä kyse on siitä, että nykyään käytetään paljon tiukkoja leggingsejä ja jumppahousuja, ja alushousujen rajat eivät näy, kun lahkeet tulevat riittävän alas, Heikkinen miettii.

Loppujen lopuksi alushousujen malleissa ei juurikaan seurata erilaisia muotivillityksiä. Kun on löydetty itselle sopiva malli, ei siitä päästetä irti, Ruoti-Rantajärvi sanoo. Stringit ovat vaihtuneet mummoalushousuihin. Seksikkyys riippuu kokonaisuudesta Aiemmat tutkimukset ovat keskittyneet kokonaisuuksien sijaan lähinnä osiin, sillä aiemmin seksikkyys on yhdistetty esimerkiksi hedelmällisyyteen ja vastustuskykyyn. Uusi yhdysvaltalaisen yliopiston tekemä tutkimus kiinnittikin huomiota kokonaisuuteen.

Ominaisuuksien tulee sopia yhteen - Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, kuinka tärkeää on, että yksittäiset ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, toteaa tutkija Nikolaus Troje yliopiston tiedotteessa. Tutkijat hyödynsivät 15 pistettä, jotka määrittivät ihmisen kehon eri osia, joiden seksikkyyttä arvioitiin.

Tutkijat analysoivat pisteiden avulla myös liikettä. Tutkijat loivat hybrid-mallin, johon yhdistettiin seksikkäimmäksi arvioidut kehonosat sekä seksikkäimmäksi arvioitu liike.

Tätä kokonaisuutta ei kuitenkaan pidetty viehättävänä, vaikka näin olisi luultu. Koehenkilöt havaitsivat, että kehonosat ja liike eivät jollain tavalla sovi yhteen. Hybridejä ei arvioitu kovinkaan viehättäviksi kaiken kaikkiaan. Kokonaisuus on seksikkyyden avain - Huomasimme, että viehättävyys riippuu kokonaisuudesta — siitä, että sopivatko liike ja muoto yhteen. Visuaalisen järjestelmämme on herkkä valheenpaljastaja ja havaitsee pienimmätkin epäjohdonmukaisuudet, selittää Troje.

Uusien tutkimustulosten takia aiempia pelkkiin osiin keskittyneitä tutkimuksia pitäisi tarkastella uudestaan tuoreen tiedon valossa. Yritys maailman huonoimpaan argumentointiin. Seuraavaksi tuo lesbo todistaa, että eläimet suosivat homoseksuaalisuutta.

Potkaisisivat samalla Amnestyn koko uskottavuuden kyseenalaiseksi saattavan Akkaryhmänsä vittuun: Amnesty aiheutti myrskyn - hyväksyy kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat.

Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut Brittitutkimus, jossa naisia pyydettiin kertomaan, minkälainen miesvartalo heitä miellyttää eniten makuuhuoneen puolella, paljasti varsin lohdullisia asioita ulkonäköpaineista kärsiville miehille.

Kyselystä ilmeni, että liha luiden ympärillä on meriitti vällyjen välissä - tätä mieltä oli ainakin 38 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista. Gallupiin osallistui yli naista, joten mistään pienestä tutkimusjoukosta ei siten ole kyse.

Oliko tämä jo täällä? Tästä syystä lankeat sänkyyn vihamiehesi kanssa Taitaa olla aika naistyypillinen "ongelma", vaikkei tekstissä sitä erikseen tuodakaan esiin. Vuohensuolesta, lannasta ja kivistä lateksikumiin ja kupariin — ehkäisyvälineet ovat kehittyneet vuosituhansia Kondomeja, pessaareja, kierukoita. Pidättyvyys seksistä ja keskeytetty yhdyntä. Ehkäisy ja ehkäisyvälineet eivät ole viime vuosisatojen keksintö, vaan raskauden ehkäisyä on harjoitettu vuosituhansia.

Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta, joten tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Ehkäisyn kehityksestä kertovat niin piirrokset, kirjoitetut tarinat kuin lääketieteelliset dokumentit.

Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus — ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin synty. Ehkäisypillerin isänä pidetään meksikolaista tutkijaa, Carl Djerassia. Hän onnistui kehittämään keltarauhashormonia sisältävän pillerin, joka esti ovulaation. D Searle and Companyn kehittämän ehkäisypillerin. Tästä alkoi ehkäisypillerin maailmanvalloitus.

Tällä hetkellä yli miljoonaa naista maailmassa käyttää ehkäisypilleriä raskauden ehkäisyyn — eikä lukuun lasketa muita hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuten ehkäisyrengasta, -laastaria tai -kapselia käyttäviä naisia.

Hormonaaliset ehkäisymenetelmät jatkavat voittokulkuaan erityisesti teollisuusmaissa. Paidaton mies saa ajaa autoa muttei käydä kirkossa Paidan riisuminen julkisissa sisätiloissa ei ole Suomessa suotavaa. Ulkona, urheilukatsomoissa tai kotona suhtautuminen ei kuitenkaan ole niin tiukkaa. Johtopäätöksen voi tehdä vastauksista tuoreeseen HS-gallupiin, jossa kysyttiin, missä miesten tulisi pitää paita päällä.

Viiden kärjessä ovat kirkko 91 prosenttia vastaajista , ravintoloiden sisätilat 87 , bussi, juna ja lentokone 86 , ruokakauppa 81 sekä turistikohteet, kuten museot Sen sijaan pyörä- tai juoksulenkillä sekä auton ratissa olevalle miehelle paitaa toivoo päälle alle joka kymmenes. Omalla parvekkeella tai pihalla aikaansa viettäville paidan haluaa päälle vain kaksi prosenttia vastaajista, vaikka näköyhteys olisikin kadulle.

Gallup-vastaajia tiukemman kannan ottaa tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä. Hänen mukaansa miehen ei pitäisi kulkea lainkaan ilman paitaa. Oli kyseessä Helsinki tai Pariisi, miehellä on katukuvassa aina paita päällä. Mieluummin myös hihallinen paita, ei aluspaita", Suonperä opastaa ja muistelee vanhoja Suomi-filmejä, joissa paidattomia miehiä näkyy vain heinätöissä.

Kuusi faktaa pehvasta Jokainen meistä sen päällä istuu, mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät takamuksestasi? Cosmopolitan-lehti listasi kuusi faktaa. Yksi asia voi pelastaa koko parisuhteen Hyvinvoivan parisuhteen salaisuus ei ole loppujen lopuksi kovin monimutkainen asia, kertoo Your Tango. Monet parisuhteessa elävät ihmiset ovat saattaneet huomata, kuinka iso asia se voi olla, jos ei koe olevansa arvostettu omassa suhteessaan. Pahimmillaan tilanne voi kärjistyä jopa toisen pettämiseen.

Parisuhdeneuvoja Tammy Nelson kertoo Your Tangolle, kuinka toista voi oppia arvostamaan suhteessa. Kun naiset tapaavat miehen ensimmäistä kertaa, yhtenä ensimmäisistä asioista he haluavat tietää, mitä mies tekee työkseen. Tämä kuulostaa siltä, että aivan kuin naiset arvostaisivat miehen saavutuksia enemmän kuin sitä, millainen hän on ihmisenä.

Naisilla se, että heitä arvostetaan, on emotionaalinen muistutus siitä, että he ovat hyväksyttyjä. Miehen ei tarvitse kertoa naiselle joka päivä, kuinka häntä rakastaa.

Mutta miksei toisaalta niin tekisi? Mies ei voi koskaan sanoa naiselle liian usein sitä, että hän on kaunis. Ei siksi, että nainen on pinnallinen tai hän tarvitsisi kehuja tunteakseen itsensä kokonaiseksi, vaan siksi, että hän tuntee itsensä näin hyväksytyksi. Tällä tavalla miehet ja naiset ovat samanlaisia.

Kukaan ei pidä siitä, että joutuu kritiikin kohteeksi. Arvostus on tapa osoittaa kumppanille se, että huomaamme heidät ja että he ovat tärkeitä. Sinun ei tarvitse odottaa, että toinen pettää sinua tai joudutte avioeron partaalle, ymmärtääksesi arvostuksen merkityksen. Jokapäiväisen arvostuksen osoittaminen voi vain auttaa parisuhdettanne, joten älkää unohtako sitä. Kerro kumppanillesi ne syyt, miksi arvostat häntä ja kerro ne niin, että hän huomaa sinun panneen hänen tekonsa merkille.

Arvostus voi olla myös laajempaa tyyliin: Kun huomioit, mitä kumppanisi tekee, voi parisuhteenne kääntyä uuteen nousuun. Muistakaa, että parisuhde vaatii työtä. Brittiyhtiö lupaa ratkaista kuolemanjälkeisen kiusallisen porno-ongelman Mitä tehdä isoisän kuoleman jälkeen löytyneelle pornolehtikokoelmalle? Brittiyhtiö on löytänyt ongelmasta markkinaraon. Ennen internetin aikakautta pornoa kulutettiin paljon lehtien kautta. Suurkuluttajille on siten saattanut vuosien varrella kertyä kattava pornolehtikokoelma.

Kuoleman jälkeen löytävätkin omaiset vainajan tavaroita läpikäydessään yllätyksekseen salaisen lehtikokoelman. Nämä ovat tavanomaisia pornolehtiä, kuten Playboy tai Penthouse, kertoo yhtiön omistaja, vain etunimellään esiintyvä Dave. Webuyanyporn-niminen yhtiö vakuuttaa palvelun hienotunteisuudesta. Esimerkiksi vainajan lapsille saattaa olla tärkeää hankkiutua eroon lehdistä kaikessa hiljaisuudessa, lesken saamatta tietää asiasta. Miesten kiihottumista tutkittiin kahden erilaisen pornofilmin avulla - tulokset hämmentävät Miehet saivat katsottavakseen ensin elokuvia saman naisen tähdittämänä.

Kun elokuvan päätähti vaihtui, saatiin selville jotakin yllättävää. Koeaika oli 15 päivän mittainen. Ensimmäistä kuutta elokuvaa tähditti yksi ja sama nainen, kun viimeisessä elokuvassa nainen oli eri.

Uusi nainen kiihotti enemmän Tutkimuksessa selvisi, että miehet saavat nopeammin siemensyöksyn ja tuottavat enemmän ja korkealaatuisempaa spermaa, kun he masturboivat uuden ja heille aikaisemmin tuntemattoman naisen toimiessa ärsykkeenä. Tulokset eivät kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että miehet olisi ohjelmoitu pettämään omaa puolisoaan jonkun tuntemattoman naisen kanssa.

Tyttöystävältä ohjeet auton korjaukseen — lapusta nettihitti! Porilaisessa autokorjaamossa on varmaan naureskeltu luvan kanssa, kun mies toi tyttöystävänsä auton korjattavaksi.

Pedantti neiti oli kirjoittanut selkeästi ranskalaisin viivoin, että lamput piti vaihtaa. Piti myös kysyä alustava hinta-arvio. Neidin mielestä piti myös pyytää soittamaan, kun auto on korjattu. Yksi ohjeista oli ylitse muiden: Lappuun oli myös kirjoitettu rakkaudelliset terveiset poikaystävälle. Lue lappu kokonaisuudessaan kuvasta. Naisen avoin kirje leviää netissä "Sinä, joka haukuit minua lihavaksi" Lindsay Swift koki ikävän yllätyksen kesken lenkkinsä.

Kokemuksestaan nainen päätti kirjoittaa kirjeen. Lindsey Swift on brittinainen, joka on nyt noussut puheenaiheeksi internetissä. Syy tähän on se, että rohkea Swift päätti kirjoittaa avoimen kirjeen hänelle, joka haukkui häntä lihavaksi kesken hänen iltalenkkinsä. Kyseinen kirje on saanut aikaan paljon puhetta Facebookissa ja siitä onkin muodostunut tietynlainen hitti.

Mies saksi kilpakosijan peniksen ja huuhteli sen vessanpönttöön Taistelu samasta naisesta johti veriseen pahoinpitelyyn Japanissa. Japanilaismiehen arvellaan leikanneen kilpakosijan peniksen ja heittäneen sen vessapönttöön. Leikkuupuuhista epäillään vuotiasta japanilaista opiskelijaa. Paikallisen median mukaan opiskelija oli tuohtunut pahemman kerran, kun hänen morsiamensa oli viettänyt kiihkeän yön vuotiaan asianajajan kanssa.

Pettämisestä kuultuaan opiskelija löi asianajajaa useamman kerran, repi tämän housut ja katkaisi peniksen puutarhasaksilla. Tämän jälkeen opiskelija heitti peniksen vessanpönttöön.

Tokion poliisista vahvistetaan, että pönttöön päätyi todellakin penis. Poliisin mukaan miehen vammat eivät kivuliaisuudesta huolimatta ole hengenvaarallisia. Opiskelija on tällä hetkellä pidätettynä. Sitruunansiivu tai Coca-colaa emättimeen — ovatko nämä historian oudoimpia ehkäisyvälineitä? Raskaudenehkäisyä on harjoitettu jo ennen ajanlaskun alkua, eikä mielikuvitusta ole ehkäisymenetelmien historiasta puuttunut. Ennen ehkäisypillerien ja muiden modernien menetelmien syntyä ehkäisyyn on käytetty mitä kummallisimpia keinoja, kertoo päivän Helsingin Sanomat ehkäisyn historiaa käsittelevässä artikkelissaan.

Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta ja tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin markkinoille tulo luvulla. Tällä hetkellä yli miljoonaa naista käyttää ehkäisypilleriä raskaudenehkäisyyn maailmalla. Suomessa e-pillereitä käyttää tällä hetkellä noin naista. Ennen e-pillerin syntyä hedelmällisyyden hallintaan on käytetty mekaanisia ehkäisyvälineitä, kuten kondomia, pessaaria, kierukkaa sekä siittiöitä tuhoavia spermisidejä.

Seikkailija, kirjailija Giancomo Casanova luotti spermisideistä erityisesti sitruunaan. Casanovalla oli tapana laittaa naisen emättimeen palanen sitruunaa tai sitruunalla kostutettu vanutuppo. Myöhemmin tutkimuksissa on selvinnyt, että sitruunamehu tuhoaa sekä spermaa että vähentää HIV: Sitruuna on ollut erittäin yleinen ehkäisymenetelmä Välimeren maissa. Spermisidien luotettavuus on noin 70—80 prosenttia.

Video paljastaa karun totuuden pestistä Kaaso on kuin epäpätevä terapeutti, joka vain odottaa, että morsian saa hermoromahduksen. Elite Daily -sivuston videolta selviää, miten vaikeata naisen on joskus olla kaasona. Hyvän kaason pitää olla myös hyvä suunnittelija, pitää rakastaa järjestelemistä, yksityiskohtia ja koristelemista, mutta aina morsiamen paras ystävä ei ole näissä asioissa onnensa kukkuloilla.

Joillekin naisille kaasona oleminen tarkoittaa sitä, ettei itse ole menossa naimisiin vielä hetkeen, ja itse kaasosta tulee hullu kissanainen seuraavien viiden vuoden aikana.

Eräs nainen kertoo videolla, miten morsian oli määrännyt hänet tuhlaamaan dollaria eli vajaat euroa häissä käytettävään mekkoon. Nainen oli suostunut, mutta oli tokaissut morsiamelle, ettei häälahjaa ole tulossa, sillä mekkoon menee koko hänen budjettinsa. Vaihda ajatuksesi uuteen asentoon Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kehottaa unohtamaan odotukset ja heittäytymään seksin vietäväksi avoimin mielin. Elena Vikström ja Johanna Tukiainen riitelevät: Elena Vikström päivitti eilen Riidan syy on DVD: Johanna itse väittää koko ajan että minä olen varastanut niiden tavarat, Elena kommentoi riitaa.

Johanna Tukiaisen ja Elena Vikströmin riita jatkuu: Seiska uutisoi eilen Elena kertoi Seiskalle, että hän oli asunut viime kesänä Helsingin Jollaksessa Tukiaisten luona vuokralla, ja hänen dvd: Elena päivitti tiistaina Nyt Johanna Tukiainen kertoi oman näkemyksensä riidasta, - Hän valehtelee täysin: Hänellä on henkilökohtaista vihaa minua kohtaan. Oikea totuus on, että hän putsasi huonekaluja myöten koko Jollaksen, kun oli siellä vuokralaisena.

Hän laittoi myös Julian maalaamia tauluja, kristallikruunuja yms. En ole tekemisissä koko ihmisen kanssa! Missä ihmeen vaiheessa olisin hänen jotain levykokoelmiaan pöllinyt? Sitäpaitsi en ole varas, Johanna sanoi. Riku Nieminen jallittaa naisia painajaistreffeille — yllättäviä reaktioita Riku Niemisen luoma mammanpoikahahmo tarjoaa unohtumattomat treffit useammalle naiselle.

Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävässä Rikua -ohjelmassa pahaa-aavistamattomat sinkkunaiset joutuvat hyvin erikoisille treffeille. Peitetarinana naisille kerrotaan, että kyseessä on MTV: Toinen toistaan viehättävämpiä naisia saapuu treffeille ja tapaa Rikun yksi kerrallaan.

Useamman ilme on vähintääkin huvittunut, kun mammanpoika-hevariksi meikattu Riku ilmoittaa heti kärkeen tiukat vaatimuksensa naisille. Hymy huulilla naiset yrittävät pyöritellä Rubikin kuutiota. Yökerhoon lavastettu tilanne menee kaikille täydestä, vaikka tilanne ja Torstin käyttäytyminen muuttu hetki hetkeltä omituisemmaksi. Paikalle pelmahtaa myös yllätyksenä Torstin äitiä esittävä nainen.

Yhdessä äitinsä kanssa Torsti pistää naiset todella vaivannnuttavaan tilantenteeseen. Katso koko Hevi-Torstin treffisekoilu torstaina Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen julkaisi keskiviikkona Facebookissa kuvan tuntemattomasta naisesta burkha-kaavussa. Vasemmistonuorissa toimiva Zidan huomauttaa, että Tynkkynen ei mennyt keskustelemaan burkhaan pukeutuneen naisen kanssa. Tynkkystä ei oikeasti kiinnosta, miksi nainen pukeutuu burkhaan, vaan hän käyttää naisasiaa keppihevosena ksenofobiseen vihanlietsontaan, Zidan sanoo.

En usko naisten kohtaaman väkivallan Lähi-idässä selittyvän sen enempää islamin uskolla kuin Suomen perheväkivaltatilastojen kristinuskolla.

Ensimmäinen lapsi voi heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin puolison kuolema Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeinen onnellisuudentunteen heikkeneminen voi vaikuttaa myös siihen, etteivät vanhemmat hanki enää toista lasta. Ensimmäisen lapsen syntymä saattaa heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin työttömyys, avioero tai puolison kuolema, selviää Demography- lehdessä julkaistusta tuoreesta tutkimuksesta. Vanhempien, jotka kokevat olevansa aiempaa onnettomampia ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen, todennäköisyys hankkia toinen lapsi on pienempi kuin niillä vanhemmilla, joilla ei onnellisuudentunteessa ole muutosta.

Tutkimuksessa kysyttiin saksalaiselta heidän onnellisuudestaan ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Osallistujilta ei kuitenkaan suoraan kysytty lapsen saamiseen liittyvistä tunteista, sillä tutkijoiden mukaan tuoreille vanhemmille on tabu sanoa negatiivisia asioita vauvasta. Tutkimukseen osallistuneista vain hieman alle 30 prosenttia ei kokenut onnellisuudentunteensa heikentyvän. Miksi teinipojan rankka seksuaalinen häpäisy ei ollut raiskauksen yritys?

Rikosoikeuden professori selittää Teinipojat eivät saaneet tuomiota raiskauksen yrityksestä, vaikka yrittivät työntää vessaharjaa toisen pojan peräaukkoon.

Taustalla on vasta viime kesänä muuttunut laki. Eli esineellä tunkeutuminen ei ollut raiskaus, vaikka se voi olla erittäin tuskallista ja vahingollista, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen.

Utriaisen mukaan raiskauksen tunnusmerkistön muuttaminen siten, että myös esineellä tunkeutuminen luokitellaan raiskaukseksi, on yhteiskunnan arvojen kehitystä heijasteleva muutos. Siksi raiskaussäännökset liittyivät alun perin vaginaaliseen yhdyntään. Nykyään ajatellaan, että raiskaus liittyy seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen.

Nainen testasi kostopornoa - jo muutamassa sekunnissa alkoi tapahtua Naisjournalisti varoittaa, että jokainen seksikkään selfien joskus ottanut voi olla vaarassa. Brittiläinen tutkiva journalisti Anna Richardson päätti selvittää, miten suuresta ilmiöstä on kyse, kun puhutaan niin sanotusta kostopornosta. Channel 4 -kanavan uudessa Revenge Porn -dokumentissa käsitellään, miten paljon netissä liikkuu kostopornoa ja miten laajasti naisvihaa levitetään.

Ohjelmassa käsitellään myös sitä, millaisia vaikutuksia kostopornolla voi loukattujen elämässä olla. Kostopornosta on kyse esimerkiksi silloin, jos entinen mies- tai naisystävä julkaisee häpäisymielessä toisesta paljastavia kuvia netissä ilman toisen lupaa esimerkiksi eron jälkeen. Kostopornosta voidaan rangaista niiden lainkohtien mukaan, jotka käsittelevät kunnianloukkauksia ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

Ilkeitä kommentteja sekunneissa Jotta journalisti saisi selvän kuvan asioista, hän päätti ladata itsestään ottamia alastomia selfie-kuvia netistä löytyville kostopornosivustoille. Nainen päätti esittää vihaista ex-miesystävää ja latasi intiimejä kuvia entisille naisystäville omistetuille vihasivustoille. Kesti vain sekunteja, ennen kuin kuvat alkoivat kerätä ilkeitä ja häijyjä kommentteja. Yksi kuva keräsi lopulta yli klikkausta.

Richardsonin mukaan tämä todistaa sen, että heti julkaisun jälkeen paljastavalla kuvalla on jo suunnattoman suuri yleisö. Richardson tyrmistyi vastaanotosta ja riettaista kommenteista, joita hän kuvistaan sai. On olemassa erityisiä kostopornosivustoja, minne miehet lataavat kuvia ilman naisten suostumusta ja vielä nimeävät naiset. Testosteronihoito edistää miehillä tämän elimen terveyttä Tutkijat ovat havainneet, että testosteronihoito alentaa miehillä sydänkohtauksen, halvauksen ja ennenaikaisen kuoleman riskiä, uutisoi Medical News Today.

European Heart Journalissa julkaistussa tutkimuksessa käytettiin tietoja 83 potilaalta, jotka olivat osallistuneet Veterans Affair -tutkimukseen. Tutkimukseen osallistuneita seurattiin keskimäärin 4,6—6,2 vuoden ajan.

Onnistuneella hoidolla merkittävä vaikutus Miesten ennenaikaisen kuolinriskin havaittiin olevan 56 prosenttia alhaisempi, jos testosteronihoito oli onnistunut heidän kohdallaan.

Tutkijat varmistivat, että osallistujien terveydentila oli suurinpiirtein samanlainen, jotta heidän välillään voitaisiin tehdä reiluja vertailuja. Lisäksi tutkimuksen ulkopuolelle jätettiin sellaiset miehet, jotka olivat saaneet sydänkohtauksen tai halvauksen.

Toisaalta mukana oli potilaita, joilla oli todettu jokin sydäntauti. Onnistunutta testosteronihoitoa saaneilla miehillä sydänkohtauksen riski oli 24 prosenttia alhaisempi ja halvausriski 36 prosenttia alhaisempi kuin niillä, joiden hoito ei ollut onnistunut tai jotka eivät olleet saaneet testosteronihoitoa.

Tutkijat huomauttavat, että näiden vaikutusten mekanismit ovat vielä epäselviä, ja lisätutkimuksia niiden selvittämiseen tarvitaan. Heidän mukaansa mahdollisiin tekijöihin kuuluvat kehonrasva, insuliiniherkkyys, trombosyytit, lipidit ja tulehdukset.

Tällä tavoin löydetään ne potilaat, joille hoidosta on eniten hyötyä, kommentoi tutkimusta johtanut lääkäri Rajat Barua Kansas City Veterans Affairs Medial Centeristä. Koska Whitney Way Thore on yhtä iso kuin valas - eikä siis ilmeisesti saisi haukkujien mielestä elää. Tänään alkavan uuden realityn tähti Whitney Way Thore on tottunut kuulemaan loukkauksia. Hän painaa kiloa. Thorella on tätä nykyä paksu nahka, mutta hänen läheisillään ei, mikä tulee todistettua Upeassa lihavassa elämässäni.

Se kertoo yhdessä yössä julkisuuteen nousseesta kolmikymppisestä jenkkinaisesta, josta tuli tähti sen jälkeen, kun hän latasi YouTubeen tanssivideon. Video oli nimetty itseironisesti A Fat Girl Dancingiksi suom.

Lihava tyttö tanssii ja siitä käy selvästi ilmi, että Thore taitaa tanssiaskeleet. Onhan hän harrastanut lajia tosissaan vuosikaudet. Liikkumiseen tuli tosin pitkä tauko, kun suurinpiirtein normaalikokoisen naisen paino nousi ensin vajaat viisikymmentä kiloa, ja sitten vielä toisen mokoman lisää.

Ensin tilanne sai Thoren masentumaan. Hän alkoi inhota itseään ja vartaloaan. Lopulta nainen aloitti kollegansa kannustamana No Body Shame Campaign -blogin, joka on sittemmin kasvanut kokonaiseksi liikkeeksi. Sanomana on, että kenenkään ei tulisi hävetä omaa ruumistaan, vaikkei se olisikaan mallimitoissa. Thore toimii itse esimerkkinä kuljettuaan pitkän tien hyväksyäkseen itsensä ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa.

Upeassa lihavassa elämässäni nähdään Thoren ohella hänen lapsuuden perheensä. Thore on muuttanut takaisin Glenn-isänsä ja Barbara-äitinsä hoteisiin. Babsina tunnettu äiti auttaa silloin, kun ylipaino muodostuu esteeksi. Hän muun muassa ajelee tyttärensä säärikarvat, koska tämä ei itse taivu sitä tekemään. Babs tarjoaa apuaan myös, kun perheen kuopus ei sitä mielestään tarvitsisi. Miesasiansa Whitney pitäisi mieluusti omana tietonaan, mutta sehän ei tässä taloudessa käy!

Näin moni varusmiehistä keskeyttää armeijan - määrä kääntynyt laskuun arusmiespalveluksensa keskeyttää aiempaa harvempi, uutisoi Keskisuomalainen. Lehden mukaan huippuvuonna armeijan keskeytti 19 prosenttia varusmiehistä. Tänä ja viime vuonna 15 prosenttia kaikista varusmiehistä on keskeyttänyt palveluksensa.

Keskeyttäneiden määrä kääntyi laskuun vuoden jälkeen. Keskisuomalainen selvitti asiaa puolustusvoimien pääesikunnan tilastoista. Valtaosa keskeyttämisistä tapahtuu ensimmäisten palveluspäivien ja kaksi kuukautta kestävän peruskoulutuskauden aikana. Yleisimmin keskeytyksen aiheuttavat mielenterveydelliset tai käyttäytymishäiriölliset syyt. Hieman alle viidenneksellä keskeyttävistä on tuki- ja liikuntaelinten tai sidekudosten sairaus.

Muita syitä ovat heikko yleiskunto ja ylipaino. Poliisit antavat köyhille ylinopeussakkoja! Blogi US Pauli Sumanen Kympin poika on nero, kympin tyttö suorittaja Minun luokallani oli kiltti kympin tyttö, joka opetteli koulukirjat ulkoa ja sai hyviä numeroita.

Minä rasavilli opettajien kauhu luin juuri ja juuri tarpeellisen, jotta sain tyydyttäviä numeroita. Hänestä tuli pankkivirkailija, minusta konttoripäällikkö.

Hän pääsi yliopistoon pänttäämällä pääsykoekirjat ulkoa, mutta hänen opiskelustaan ei tullut mitään. Hän valitsi väärän alan, sillä käsittääkseni lakitieteellisessä ulkoa opitusta on edelleen hyötyä, vai olenko väärässä. Minä valitsin alan, jossa ulkolukua on vähemmän mutta soveltamista enemmän.

Zoë Ligon on seksuaalikouluttaja, joka haaveilee omasta seksilelukaupasta ja työskentelee myös nettideittisivustolla. Hän kirjoittaa Refinerysivustolla siitä, kuinka hän on harrastanut seksiä 99 ihmisen kanssa ja on valmis myös sadanteen kertaansa: Suurin osa näistä ihmisistä, sanotaanko noin 97 prosenttia, on ollut miehiä. In addition, she works for an online dating website and creates collage art known for its subversive and sexual content. Hoitajatar linnaan 10 vuodeksi vanhuspotilaiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä!!

Viljanen väittää ettei ole luvannut suurmoskeijalle ilmaista tonttia! Muutakin outoa on ilmassa. Viljasen mukaan kaupunki voi osoittaa julkiseen käyttöön tulevan tontin ilmaiseksi tai hyvin edullisesti, mutta ei osallistu muuten uskonnollisten yhteisöjen rakennuskustannuksiin. Tonttiasiat eivät Helsingissä kuulu Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljaselle.

Sinnemäki ilmoittanut, ettei tonttia heru ilmaiseksi. Ja vielä yksi kummallisuus: Viljanen puolestaan ilmoittaa, että suhde Jardiin on puhtaasti ammatillinen ja että hänen rooliaan hankkeessa on liioiteltu. Käsittämätöntä että punavihreät puolustavat tätä! Iranissa on parhaillaan menossa valtava kampanja, jossa naiset rohkeasti ottavat kuvia itsestään hunnuttamattomina ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa.

Ihmisoikeustilanteesta jotain kertoo se, että naiset ovat rohkeita, jos heidän hiuksensa näkyvät. On käsittämätöntä, että Suomessa punavihreät poliitikot puolustavat tätä arvojärjestelmää, kun sen edustajat itse maissa rupeavat taistelemaan sitä vastaan. Nuoret muslimit antoivat Tynkkyselle oppitunnin asiallisesta maahanmuuttokeskustelusta.

London art dealer accused of killing her mother during an exorcism UK News Daily Express Female Scottish jihadi in a plot to bomb the Queen Scotland News Daily Express Yksinhuoltajaksi jäänyt mies pyörittää viisihenkisen perheen arkea — "Suosittelen ottamaan apua vastaan" Yle Uutiset yle. Hähä, siitäs saatte, senkin punaviherfemakot: Tianjinin räjähdyksillä sosiaalisessa mediassa rahastanut nuori pidätettiin Kiinassa Yle Uutiset yle.

Isisillä järkyttävät perustelut seksuaaliselle väkivallalle Raiskauksesta tuli miehen mielestä osa hänen uskontonsa harjoittamista ja sille omistautumista, sillä hän rukoili ennen ja jälkeen raiskauksen. Sillä houkutellaan taistelijoita muslimiyhteisöistä, joissa vapaan seksin harrastaminen on tabu ja seurustelu kiellettyä. The New York Times: Ihmekös, kun niin moni punaviherfemakko on aivan kiimaisena haalimassa tänne kaiken mailman ISISiläisiä.

Naisillahan on raiskausfantasiat hyvin yleisiä ja moni muille miehille kelpaamaton femakkonarttu voi elätellä toiveita siitä, että kenties vihdoin ISISin myötä edes joku vihdoin huolisi hänet.

Tosin, ainakin monilla ISISiläisilläkin tuntuu olevan edes jotain laatukriteerejä. Brittiäiti poltti vauvansa kasvoihin hymiön — tuomittiin vankeuteen Yle Uutiset yle. Olisi korkea aika saada ankarat rangaistukset ja pakkohoito raskausaikana juoville nartuille!: Amerikkalaisnainen jättäytyi Isisin seksiorjaksi voidakseen auttaa muita Terroristijärjestö Isisin vangiksi jäänyt ja järjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin toistuvasti raiskaamaksi tullut amerikkalainen avustustyöntekijä Kayla Mueller olisi voinut paeta, kirjoittaa brittilehti The Independent.

US hostage 'refused chance to escape from Isis to save Yazidi girls' 14 August An American woman who died while being held hostage by Isis sacrificed her chance to escape her captors to save two Yazidi girls, it has been claimed. Johanna Tukiainen teki kotipornovideon! Kutsunnat alkavat tänään - näin käy, jos ei ilmesty paikalle Joka vuosi satoja kutsunnanalaisia jättää tulematta kutsuntatilaisuuksiin.

Puolustusvoimien kutsunnat alkavat tänään maanantaina. Tänä vuonna kutsunnat koskevat pääasiassa vuonna syntyneiden ikäluokkaa. Kaikkiaan kutsunnanalaisia on 31 henkilöä. Kutsunnat eivät suju aivan oppikirjan mukaan jokaiselta nuorelta. Kapteeni Timo Miettinen maavoimien esikunnasta kertoo, että vuosittain jopa satoja ihmisiä jättää hoitamatta lakisääteisen velvollisuutensa. Heistä pääosa asuu ulkomailla, eikä miellä tätä asiaa omakseen. Osa ei edes tiedä olevansa Suomen kansalainen, Miettinen sanoo.

Harmittomia unohduksia Ulkomailla asuvan ei tarvitse itse saapua kutsuntatilaisuuteen, mutta asia pitää hoitaa valtakirjalla Suomessa olevan asiamiehen avulla.

Harmittomia unohduksia sattuu vielä selvästi useammin. Miettinen muistuttaa, että mikäli unohtaa saapua paikalle varsinaisena kutsuntapäivänä tai paikalle ei pääse pakottavasta syystä, asian korjaaminen käy helposti.

Ensin kannattaa ottaa välittömästi yhteys omaan aluetoimistoonsa. Suurten alueiden kutsunnat jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle, ja unohduksen voi paikata saapumalla toisen päivän kutsuntatilaisuuteen. Erillisiä kutsuntatilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea paikkakunnalla. Aivan viimeinen mahdollisuus hoitaa asia on Vuoden lopuksi puolustusvoimat selvittää poissaolleiden tilanteen. Taustalla saattaa olla laillinenkin syy, joka ei syystä tai toisesta ole tullut tietoon, kuten vakava sairaus, tai henkilö voi olla laitoshoidossa.

Etsintäkuulutus Tämän jälkeen keinovalikoima kovenee. Tässäkin vaiheessa voi vielä itse ottaa yhteyden aluetoimistoon, ja asiat saadaan hoidettua, jolloin kuulutus puretaan. Muuten kun poliisi tapaa henkilön, tulee sakko ja poliisin määräys ilmoittautua aluetoimistoon.

Sitäkin kautta tulee vielä useita henkilöitä kutsuntoihin ja asiat saadaan rullaamaan. Valtaosalla asiat tulevat kyllä hoidettua, Miettinen sanoo. Asevelvollinen mies on kutsunnanalainen sen vuoden loppuun saakka, kun hän täyttää 29 vuotta. Etsintäkuulutus pysyy voimassa siihen saakka, mikäli henkilöä ei saada ilmoittautumaan aluetoimistoon. Tärkeää on vain hoitaa itsensä paikalle, niin kaikki järjestyy, Miettinen sanoo.

Suurimmassa osassa aluetoimistoja kutsunnat alkavat maanantaina tai tiistaina, loput alkavat urakan ensi viikolla. Kutsunnoissa määritetään asevelvollisen palveluskelpoisuus ja annetaan ratkaisu palveluksen aloitusajasta ja -paikasta sekä palveluksesta vapauttamista koskevista asioista. Vapautuksen saa vuosittain noin joka kymmenes asevelvollinen. Yleisin terveydellinen este palveluksen suorittamiselle on mielenterveysongelma. Lehti kertoo nuoresta suomalaismiehestä, joka aloitti asepalvelukseen Tikkakoskella vuonna , mutta siirtyi kesken kaiken siviilipalvelukseen.

Nyt vuotias Taimo Halme koki armeijaan menemisen aluksi täysin luontevalta: Mies pärjäsi taitotesteissä hyvin ja viihtyi armeijassa, kunnes hän osallistui alokkaille järjestetylle luennolle.

Joukko vuotiaita nuoria kuunteli kirkkain silmin, miten korkea-arvoinen ammattisotilas kertoi, että Venäjä on se taho, joka hyökkää Suomeen, ja näin siihen varaudutaan. Ei aloitettu pehmeästi puhumalla moraalista tai sodankäynnin ja tappamisen oikeutuksesta, vaan suoraan selitettiin, millaisella kalustolla Venäjä tulee ja miten siihen vastataan, hän kuvailee haastattelussa.

Halme ei voinut hyväksyä sitä, että miehet opetetaan tappamaan. Hän käsitti, että todellisessa sotatilanteessa hän saattaisi olla päättämässä toisen ihmisen elämästä tai kuolemasta. Mies koki tämän moraalinsa vastaiseksi. Heti luennon jälkeen Halme jätti armeijan ja siirtyi siviilipalvelukseen. Aliupseerikoulun johtaja hyväksyi miehen perustelut, kiitti ja kätteli.

Halmeen mukaan armeijasta voi saada hyviä muistoja, löytää ystäviä ja kokea yhteisöllisyyttä. Mies aikoo silti suorittaa asevelvollisuutensa toisin tavoin: Yhdysvaltalainen seksuaalikouluttaja Zoë Ligon kertoi harrastaneensa seksiä 99 ihmisen kanssa ja odottavansa sadatta kumppaniaan. Hän kertoi lisäksi pitäneensä kirjaa seksikumppaneistaan excel-taulukon avulla.

Artikkeli sai myös Iltalehden lukijat avautumaan seksikumppaniensa määristä ja siitä, onko niillä oikeasti väliä. Seksuaalisesti aktiivisena miehenä kumppaneita on kertynyt vuotiaasta lähtien 82 kappaletta. Määrä ei kuitenkaan korvaa laatua, vaikka pidänkin uusiin ihmisiin tutustumisesta. Lyhytkestoisia suhteita mahtuu näihin vuosiin, mutta vielä ei ole pidempikestoisempaa tullut kohdalle.

Laura Honkasalo ja ehkä muutkin feministit eivät edes ymmärrä lukemaansa Tasa-arvovaltuutettu jättä luterilaisen kirkon kun naista ei valittu ja meni ortodoksikirkkoon jossa naisia ei edes päästetä tilanteeseen, että heitä voisi mihinkään valita.

No, tämä punakomunisti feministilogiigga on aivan jostain toisesta todellisuudesta Tavallinen nainen photoshopattiin 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi - mikä miellyttää eniten? Miltä näyttää ihannenainen Kiinassa, entä Espanjassa? Katso kuvat 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi photoshopatusta naisesta.

Superdrug-ketju pyysi naispuolisia graafisia suunnittelijoita ympäri maailman käsittelemään normaalin naisen kuvan vastaamaan oman maansa kauneusihanteita. He käyttivät naissuunnittelijoita, koska halusivat asiasta naisen näkemyksen. Ketju lainasi samaa ideaa kuin viime vuonna kasvokuvansa 25 maahan muokattavaksi lähettänyt freetoimittaja Esther Honig. Perceptions of perfection -projektin tarkoitus oli ymmärtää paremmin, miten erilaisia ja osin epärealistisiakin kauneusihanteet saattavat olla.

Osa maista joutuikin muokkaamaan naisen lähes tunnistamattomaksi alkuperäisestä, jotta kuva vastaisi ihannetta.

Osassa taas tarvittiin vain pientä viilausta. Yleisimpiä olivat muutokset hiusten värissä ja lantio-vyötärö-suhteessa. Muodokkaampia naisia ihailevissa Pohjois-, Etelä-, ja Keski-Amerikassa nainen muutettiin tiimalasin malliseksi, kun taas Euroopassa ja Aasiassa hänestä tehtiin niin kapoinen ja hoikka, että painoindeksi lähentelisi oikealla naisella jo alipainoa.

Esimerkiksi muokatun senttisen kiinalaisnaisen painoksi arvioitiin vain hieman yli 46 kiloa. Näillä mitoilla kiinalaisnaisen painoindeksi olisi tasan 17, kun normaalipainon raja kulkee painoindeksissä 18, välissä. Suurin osa muokatuista kuitenkin pääsi terveelliseen painoon. Jääkiekko suosii poikia Tytöille annetaan vähemmän harjoittelumahdollisuuksia, sponsoreita ja medianäkyvyttä. Jääkiekko suosii poikia ja miehiä selviää uudesta väitöstutkimuksesta.

Tyttöjen joukkueet saavat vähemmän sponsorisopimuksia ja medianäkyvyyttä. Naiset eivät voi pelata jääkiekkoa ammatikseen Suomessa. Lajia harrastavat tytöt ja naiset joutuvat uloimmalle kehälle. Tutkimuksen tyttöjoukkue harjoitteli pääasiassa kaksi kertaa viikossa kun poikajoukkueet harjoittelevat useimmiten neljästä viiteen kertaa viikossa, toteaa kasvatustieteiden maisteri Helena Herrala. Herrala tutki vuotiaiden tyttöjen organisoitua jääkiekkoharrastusta kahdeksan kuukauden ajan.

Hän seurasi joukkueen pelejä, harjoituksia ja tapaamisia. Myös tyttöjen kirjoitelmat, videotallenteet ja haastattelut ovat osa tutkimusaineistoa. Herralan mukaan tasa-arvotyö ei voi olla määräaikaisten yhdenvertaisuutta edistämään perustettujen projektien varassa. Meillä on vielä sukupuolten välisessä tasa-arvossa paljon tehtävää. Etnografinen tutkimus tyttöjen jääkiekkoharrastuksesta" tarkastetaan lauantaina Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa. Mitä eroa on vaimolla, puolisolla ja rouvalla?

Vuoden ohjeistus herättää hilpeyttä Facebookissa leviää tällä hetkellä vuonna julkaistu ohjeistus, miten vaimo, puoliso ja rouva oikein eroavat toisistaan. Se selviää nyt — Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkiston Facebookissa postaama kuva vuoden Sunilan uutiset -julkaisun ohjeistuksesta on herättänyt suunnatonta hilpeyttä.

Eräs kysymyksestä kiinnostunut henkilö on suorittanut asiasta tutkimuksen ja julkaissut seuraavan tuloksen: Kun mennään naimisiin rakkaudesta, tullaan mieheksi ja vaimoksi. Kun mennään naimisiin mukavuuden halusta, tullaan herraksi ja rouvaksi.

Kun taas avioliitto solmitaan valtiollisista tai taloudellisista syistä, tullaan puolisoksi. Vaimo rakastaa miestään, rouva säälii ja puoliso sietää. Vaimo pitää huolen taloudesta, rouva talosta ja puoliso hyvästä ulkonaisesta menosta. Vaimo jakaa miehensä surut, rouva rahat ja puoliso velat. Vaimo hoitaa sairasta miestään, rouva käy katsomassa häntä ja puoliso antaa tiedustella hänen vointiaan. Kun mies sitten kuolee, niin vaimo itkee, rouva suree ja puoliso pukeutuu surupukuun.

Mies tatuoi peniksen reiteensä — vaimo jätti! Aviomiehensä huonoon huumorintajuun kyllästynyt nainen on hakenut avioeroa Britanniassa. Stuart Valentinon vaimo jätti hänet sen jälkeen, kun hän näki miehen reidessä penis-tatuoinnin. Samantha-vaimolle mauton tatuointi oli viimeinen niitti. Southseassa asuvan pariskunnan avioliitto oli rakoillut pitkään. Stuartin mukaan vaimo oli kyllästynyt siihen, että mies pilaili ja vitsaili vaimonsa kustannuksella päivittäin.

Valentino oli saanut ystäviltään lempinimen: Stuart kertoi, että hän oli tehnyt penis-tatuoinnin itse. Samantha oli ostanut miehelle tatuointivälineet joululahjaksi. Mies on todennut jälkeenpäin, että penis-tatuointi oli huono idea. Mies ei voi enää pitää shortseja julkisilla paikoilla ilman, että hänen perheensä häpeää häntä. Metro-lehden mukaan Valentino aikoo säästää rahaa, jotta hän voisi tulevaisuudessa poistaa tatuointinsa.

Jokainen varusmiesluokka painaa 0,5 kg enemmän kuin edellinen Lääkintäkommodori, sotilasterveydenhuollon professori Kai Parkkola kertoo Etelä-Suomen Sanomille, että varusmiesten keskimääräinen paino nousee noin puoli kiloa vuodessa, vaikka pituus pysyy samana.

Puolustusvoimilla ei ole tarkkaa lukua ylipainon vuoksi vapautetuista. Kaikkiaan kutsunnoissa vapautetaan varusmiespalveluksesta kokonaan tai määräajaksi noin 5 miestä vuositttain. Parkkola sanoo, että tottumattomuus liikuntaan lisää myös vammariskiä. Huono kunto ja tottumattomuus liikkumiseen lisäävät tapaturmariskiä. Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisimmilla Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisilla, osoittaa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tutkijan Heikki Viitamäen tuore Työnteon kannustimet - mitä jää käteen?

Viitamäki tutkii muistiossa työnteon kannustavuutta. Työnteon kannustimiin vaikuttavat etenkin toimeentulotuki, soviteltu työttömyysetuus, yleinen asumistuki ja marginaaliverotus.

Työnteon kannustavuutta arvioidaan Suomessa efektiivisillä marginaaliveroasteilla ja työllistymisveroasteilla, eli sillä osuudella palkkatulon lisäyksestä, joka jää saamatta kun lisätään työntekoa tai hakeudutaan ansiotyöhön.

Tulonlisäyksen seurauksena verot, veronluonteiset maksut sekä tulosidonnaiset palvelumaksut nousevat ja tarveharkintaiset etuudet pienenevät. Mitä suurempia efektiiviset marginaaliveroasteet ja työllistymisveroasteet ovat, sitä pienempiä ovat työnteon taloudelliset kannustimet.

Miksi parisuhteessa ei saisi sekstailla muiden kanssa? Miksi liitämme seksin parisuhteeseen? Miksi en saisi suhteessa olla muiden kanssa? Minua askarruttaa, miksi meillä on tapana vetää yhtäläisyysmerkit seksin ja parisuhteen väliin. Sinkku voi vielä harrastaa seksiä pyrkimättä parisuhteeseen, mutta jos on parisuhteessa, seksi pitäisi rajoittaa parisuhteeseen. Näin elämää nähneenä naisena en ymmärrä tätä. Eihän parisuhde ole mikään seksileiri. Se on kahden ihmisen kiintymys- ja rakkaussuhde, jossa voi mielellään olla myös seksiä.

Mutta miksi parisuhteessa oleva ei voisi harrastaa seksiä myös muiden kuin puolisonsa tai kumppaninsa kanssa? Uskon, että monet parisuhteet olisivat nykyistä onnellisempia, jos seksiä voisi silloin tällöin harrastaa muidenkin kuin oman kumppanin kanssa.

Uuden tutkimuksen mukaan nämä temput ovat turhia. Uuden tutkimuksen mukaan seksikkäintä ja puoleensavetävintä on yllätys, yllätys omana itsenään oleminen. Ontariolaisen Queensin yliopiston mukaan ulkonäön tai kävelyn muuttaminen saa naiset vaikuttamaan vähemmän puoleensavetäviltä. Professori Nikolaus Troje ja hänen tutkimusryhmänsä selvittivät kävelytyylin vaikutusta viehättävyyteen.

Heidän mukaansa seksikäskään kävely ei näytä kuumalta ellei se sovi kyseisen ihmisen vartalonmuotoon ja tyyliin. Feikattu keinahtelu sai sen sijaan naisen näyttämään vähemmän viehättävältä. Suurin osa naisista ei varmasti kiinnitä kävelyynsä mitään huomiota, mutta tutkimustulosta voi soveltaa laajemminkin. Troje vetää samalla logiikalla listalta yli myös korkeat korot, viimeisimpien trendien perässä juoksemisen, tekorusketuksen ja voimakkaan meikin sekä hiusten värjäyksen.

The Telegraph-lehden haastatteleman Trojen mukaan ei ole helppoa - tai kannattavaa - yrittää olla jotain, mitä ei aidosti luonnostaan ole. Reagoimme niihin negatiivisesti, hän toteaa. Sen vuoksi persoonallisuuteen sopimattomat muotivaatteet eivät tee kuumaksi ja tekorusketuksen pystyy erottamaan jo kaukaa.

Trojen mukaan kyky erottaa teeskentely todellisesta on peräisin jo luolamiesten ajoilta, jolloin sitä käytettiin aivan toiseen tarkoitukseen - erottamaan helposti metsästettävät heikot yksilöt tai haavoittuneet saaliseläimet terveistä ja voimakkaista.

Tuhansia vuosia vanha hiusten värjäyksen perinne saa myös kenkää. Tummat kulmat ja vaaleat hiukset yhdessä viestivät vain siitä, että sinussa on jotain outoa. Nainen meni Tinderiin ilman meikkiä - katso, kuinka kävi! Mitchell esittelee tulokset maicangirl-nimisellä YouTube -kanavallaan. Ensin Mitchell postasi kolme täysin naturellia selfietä Tinder-profiiliinsa. Sen jälkeen hän pyyhki oikealle kertaa hyväksyen siis miestä Tinder-parikseen.

Viiden tunnin jälkeen 16 miestä oli antanut sydäntä takaisin. Kokeen seuraavassa vaiheessa Mitchell retusoi Relook-applikaatiolla samat kolme kuvaa imartelevimmiksi ja pyyhki läpi uudet miestä.

De videos follando enfermeras buenas tetas vidios porno tran videos hombres negros xxx vides xxx trios de orgias el amor milf mamada video porno españa porno españolas vidio porno nuria tetona follando casting sexo entre lesbianas gratis fotos de chinas pono duro mamas cachondas videos porno porno nekane sweet porno bondage vieja tetona follando duro sexo en playas nudistas porno negros videos pornos gratis ver vídeos porno maduraa maduritas.

con medias porno sadomaso video porno sado videos xxx gratis en español garganta profunda porno pollas enormes follando vifeos porno gratis hentai tetonas videos putas gratis videos calientes follar gordas sexo trio sasha grey follando rumanas xxx p el culo julia de travestis maduras foyando haciendo el culo putasgratis xxx negro porno espanol video porno sado porno masturbacion femenina porno de rubias desnudas videos gratis veteranas follando gratis chochos rubios bideos xxx gratis mejores vídeos porno masage porno lesbico forzada xxx maduras amateur español tetonas masturbandose trios hd videos xxx chicas porn free porn videos pornno las mejores actrices del porno suave paja con pollas videosdesexogratis sexo anal maduras pajas negros sexo gratid videos videos de putas porno gratis lesbianas españolas folladas anal sexo porno clasic desvirgacion anal video porno gratis porno castellano películas xxx cumlauder en ponferrada sex famosa follando vidios pornos de tetonas follando videos xxx sexo con videos hombres masturbandose vídeos de lesbianas gordas super mamada maduras peludas joven follando videos intercambios de parejas porno nekane tias buenas folladas romanticas xxx sexo xxx gratis mejores vídeos sexo viejas peludas porno fakings xxx amater sexo lesbianas haciendo pajas españolas video porno español tetonas peludas follando vidios trio con tetonas peludas sasha grey anal sexoxxx video porno eapañol videos de travestis en español gratis vintage orgias videos porno gordas desnudas trio putas rectuve videos de lesbianas tetas grandes follando embarazada porno hd porn culos lesbianas videos x videos porno alexis texas follando morenas pollas gigantes sexo colegialas videos eroticos gratis coño quiero ver vidios pornos gratis videos sexo con putas porno gey gratis duro porno en linares pornos de viejas lesbianas español porno gratis películas porno lesbiana putas squirt video maduritas.

con polla parejitas porno gratis los pies gordas videos cumloader parejas peliculas porno xxx mujeres maduras negras videos x videos porno transexuales doble penetracion vaginal mujer follando fotos de putas espanolas follando porno sexo anal porngratis vidios gratis bidios porno espanol videos porno gratis massage rooms pareja joven tetona follando con tetonas orgias gratis pollas gigantes folladas xxx maduras xxx orgias vintagexxx vieos porno videos porno gratis xxx espanol roxy raye pirno gratis en la folla a tope video gratis maduras follando rubia tetona masturbandose chicos desnudos tetonas hd porno xxx follando mujeres follando videos follar gordas folladas videos pornno las mejores páginas porno gratis porno japones paginas porno amas de sexo travesti los mejores páginas porno sexo porno duro gratis follar con virgenes videos amateur video madura videos videos pornno casting videos trabestis porno de folladas porno gratis viejas chicas desnudas webcams sexo trans videos porno casting pornos en castellano sexo voyeur videos gratis xxx lesbianas videos porno castellano follar porno con tetas buenas tetas grandes cougar porn porno en la playa paginas de chicas des nudas follando gratis paginas pornos gratis videos caseros de abuelas videos x chicas jovenes video trio videos porno de gordas españolas amateur putas pornoanal videos españoles cumloader en la abuela xxx gratis videos porno viejas videos porno japones videos xxx video trio xxx abuelos porno eapañol videos de travestis porno.

con doble penetracion descargar pelis porn ver porno mandingo videos amateur porno france vides porno secretarias blacksonblondes xx maduras gratis porno con su vecina vídeos de polla cumloader xxx gangbang videos de maduras rusas nacho vidal en casa videos porno tríos porno video pirno español videos x en la cocina videos videos gratis vídeos de maduras maduras.

cumlouder casting porno de sexo hardcore porno.

Sex in homoseksuaaliseen turku teko penis

Sex in homoseksuaaliseen turku teko penis

GAY ILMAINEN SEKSIDEITTI THAI TEEN SEX

Luku yksi tarkoitti, että ero ei tunnu missään ja kymmenen sitä, että ero tuntui sietämättömältä. Mielikuvat mielisairaaloista elävien hautausmaina eivät enää sopineet Cottonin ja kumppanien uraan. Floridan osavaltion laki ei edes välitä ovatko osapuolet yhdessä halukkaita. Ja sitten pysähdyin ajattelemaan sitä hetkeä, kun kertoisin Ykkösmiehelle suunnitelmani. Vuoden lopuksi puolustusvoimat selvittää poissaolleiden tilanteen.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs