Seksi videoita kuinka homo nuolla kalua

seksi videoita kuinka homo nuolla kalua

Hullua, että edes ajattelen sen mahdollisuutta. Ehkäisy on kunnossa, eikä meillä ole enää tarkoitus lisääntyä. Joka ikinen kerta sitä kuitenkin miettii ja pelkää. Menimme äkkiä pesulle ja nukkumaan. Emme puhuneet sanaakaan siitä, minkälaista seksi oli. Kuinka typerää on hävetä noin normaalia asiaa, minullahan on oikeus nauttia.

Puhuin tänään ystäväni kanssa seksistä, siitä, kuinka vaikea on vapautua ja puhua omista tarpeista. Miksi syyllisyys ja häpeä ovat niin syvässä, mitä edes häpeän? Sitäkö, että nautin seksistä? Seksinhän kuuluisi olla ensisijaisesti lisääntymistä varten. Näin minulle on opetettu. Haluaisin vapautua siitä syyllisyydestä, että haluan seksiä, vaikken lapsia haluakaan.

Opetuksesta ja aivopesusta irti pääseminen vie kai aikansa. Irtauduimme liikkeeestä puolisoni kanssa suunnilleen yhtä aikaa vuonna , kun nuorin lapsemme oli neljävuotias. Miehen henkinen irtaantuminen alkoi ehkä jonkin verran aikaisemmin kuin minulla.

Olin paljon vahvemmin kiinni opituissa asioissa, ja niistä oli yllättävän vaikea päästää irti. Näin jälkikäteen ajateltuna useimmat asiat liittyivät naiseuteen ja sitä kautta myös seksiin. Mietin itse eniten ehkäisykieltoa.

Neljä lasta kuudessa vuodessa oli melkoinen voimanponnistus, joka lopulta aiheutti minussa sellaisen väsymyksen, ettei omatuntoni enää sallinut yhdenkään lapsen maailmaantuloa ilman, että jaksaisin lasta oikeasti ottaa vastaan. Mietin tänään, millaista seksi olisi jonkun toisen kanssa. Aviomieheni on ainut, jonka kanssa olen harrastanut seksiä. Puhuin siitä miehelleni ensimmäistä kertaa. Että edes uskallan sanoa ääneen ajatuksiani. Vieraisiin en ole silti suunnitellut lähteväni. Seksin jälkeinen raukea olo.

Tänään en ajatellut syyllisyyttä, eikä oikeastaan mikään mukaan ajatus häirinnyt toimintaa. Tunsin itseni normaaliksi naiseksi, jolla on normaali seksielämä ja valta päättää omasta ruumiista. Olen miettinyt sitä, millaiseen seksuaalisuuskäsitykseen olen kasvanut. Naisen pitää antaa miehelle silloin, kun mies haluaa. Omassa suhteessani asia ei ole onneksi ollut näin. Mutta se on yleinen opetus lestadiolaisessa liikkeessä. Sitä ei ääneen sanota, mutta jotkut asiat ikään kuin varkain siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Naisen tehtävä on olla raskaana ja imettää. Ensimmäiset seitsemän vuotta avioliitostani menivät tätä tehtävää täyttäessä. Onko siis ihme, jos aikaa itsetutkiskelulle ei ole ollut. Minulla ei ole ollut tilaa miettiä tarpeitani eikä opetella miehen kanssa normaalia seksielämää. Raskauden pelko on ollut isossa roolissa.

Nämä asiat vaativat työstämistä, jos joskus haluan olla vapaa nauttimaan seksistä. Olen miettinyt sitä, miten suhteeni seksiin on muuttunut vuosien kuluessa. Viimeisen lapsen syntymän jälkeen olin niin väsynyt, ettei meillä ollut seksiä vuoteen. Paljon on muuttunut, ja luotan siihen, että paljon tulee vielä muuttumaan. Olemme löytäneet uudenlaisen tason seksielämässä. Enää lestadiolaisuuden tuomat paineet ja pelot eivät paina niin raskaina olkapäillä kuin avioliiton alkuvuosina.

Tinderissä tapaamani mies on matkoilla. Mies, joka ei haikaile merta edemmäs kalaan… Toisin kuin minä. Viime yönä silmäni vaelsivat klubin tummahipiäisissä komistuksissa, jotka vatkasivat itseään itsevarmasti musiikin tahdissa.

Tanssiminen on usein esileikkiä ennen kohteliasta kävelyä kotiovelle, yömyssyille ja itse asiaan. Tummahipiäisillä miehillä on isompi, vaikka kiellän kliseen kalpeiden kokelaiden udellessa.

Olen pettänyt puolta poikaystävistäni. Suhteet ovat olleet jo loppumetreillään, ja olen ollut perso nähdyksi tulemiselle. Syytän Tinderissä kohtaamiani tuttavuuden alkuja sairaasta sitoutumiskammosta ja psykoottisesta ihmisostostelusta, mutta olenko itse sen kummempi?

Sormeni pyyhkii puhelimen näyttöä silloinkin, kun vieressäni nukkuu joku, jota kutsun jo kullaksi. Mies tuli matkoilta, ja menin hänen luokseen. Hänen epätäydellinen vartalonsa saa silmissäni viikko viikolta komeampia piirteitä. Mielihyvä paistoi miehen kasvoilta, kun kerroin, miten seksikkäältä hän näyttää. Suutelimme tiskialtaan äärellä, ja tahdoin ahtaa hänen koko keskikokoisen kalun suuhuni.

Kun imin hänen paisuvaa penistään, tunsin, miten alapääni alkoi tiputella. Mieleen puikahti järkevä ajatus: Olen alkanut pitää suihinotosta.

Ei suuseksi aiemminkaan vastenmielistä ole ollut, paitsi sen kumppanin kanssa, joka ei suostunut ajamaan alavärkkiään, vaikka tuuhea puska sai koko alueen haisemaan hieltä. Mies muisti aamulla huikkaamani lupauksen suihinotosta! En ollut illalla enää sillä tuulella, mutta muutama tuhma repliikki teki tehtävänsä. Peruutimme makuuhuoneeseen, ja kampesin miehen melan vaatekerrosten alta. Nuolin sitä uudella, kehujen tuomalla itsevarmuudella.

Oli ihanaa, kun mies murisi mielihyvästä. Esileikki eteni yhdyntään, jossa kynnin päällä. Nautin päällä olosta todella ensimmäisiä kertoja. Penis osui oikeaan kohtaan, ja mies ylettyi nuolemaan nännejäni ja puristamaan takapuoltani.

Olen syttynyt hieman alisteisesta asemasta, mutta nyt nautin siitä, että määrään tahdin. Mietin edestakaisin itseäni työnnellessäni, että tältäkö miehistä tuntuu, kun he panevat naista. Eilen tulin, toissapäivänä en. Joskus koen vaikeana määritellä, tulenko vai enkö ja missä määrin: Uuden kumppanini kanssa jokainen yhdyntä on kuin pieni seikkailu, matka jonka määränpäästä ei tiedä.

Ja kuitenkin meille on muodostunut pienimuotoinen yhdyntärutiini: Olemme harrastaneet seksiä aina, kun olemme tavanneet, aluksi jopa neljä kertaa päivässä, nyt vain kerran. Olen harrastanut seksiä satojen ihmisten kanssa, tapaillut kymmeniä ihmisiä ja elänyt muutamissa parisuhteissa, ja vihdoin keski-ikää lähestyessä ymmärrän, mitä hyvä parisuhdeseksi on. Satunnaisissa suhteissa estetiikka, taidot ja puitteet korostuvat romanttisuuden ja luottamuksen kustannuksella.

Paneminen puussa, komean kumppanin syleily ja vaaranmakuiset hetket varatussa nautinnossa pysyvät mielessäni, mutta toivon ja uskon aidon välittämisen täyteisen seksin häivyttävän noiden hetkien kaipuun. Silti on päiviä, jolloin seksi ei voisi vähempää kiinnostaa. En halua, että jokaisen tapaamisemme itsestään selvä alkusoitto tai loppunäytös on seksi.

Mies jättää minut rauhaan, kun sanon kaipaavani kosketusta, en seksiä. Jos jotain vihaan, niin seksiin taivuttelua. Nauroin, kun edellinen kumppanini heitti kesken aterian, että mitä jos harrastetaan seksiä ensi tiistaina. Eihän sitä voi suunnitella! Eilen kuittasin miehen lämmittely-yritykset lupauksella seksistä tänään.

En luvannut vain häntä varten, tiesin haluavani tänään itsekin. Minkä spontaanin seksin yllättävyydessä häviää, sen valmistautumisen suomassa rentoutumisessa voittaa. Ei tarvitse jännittää, onko peseytynyt tai kaunistunut ja mahtuuko keittiön pöydällä panemaan lehtipinoilta ja likaisilta astioilta. Keittiönpöytäfantasian toteuttaminen oli miehen toive. Pöytää vasten paneminen on yllättävän ergonomista, ajattelin puristaessani sen reunoja rystyset valkoisina.

Asetelma riitti meille ilman variaatioita loppuun saakka, ja tunsin itseni kerrankin positiivisessa mielessä lihakimpaleeksi miehen ruiskuttaessa spermansa päälleni kuin kastikkeen paistin kuorrutukseksi. Arkiaamuina seksiin jää harvoin aikaa, mikä on harmi. Vielä puoliksi unimaailmassa toisen kohtaaminen on herkkää. Kun on valmiiksi toista lähellä, iho vasten ihoa, kosketus tulee luonnostaan.

Unohtuu, että oma aamuhengitys haisee kuin lehmän pötsi ja päälle ovat jääneet viimeiset puhtaat alushousut. Tuoreen parisuhteen miellyttämisen halussa löydän itseni kaupoista etsimästä yksinäisiin pitsirintaliiveihin sopivia pöksyjä.

Vaikka seksin tuoksinassa alusvaatteet tulee riivittyä päältä hämärässä valaistuksessa, alusvaatteilla on osansa leikissä. Haluan olla kauniisti puettu kohtalotar, jota kumppanini himoaa. Ujostelen vieläkin vartaloni kelpaavuutta, ja selin kääntyminen on osa suojautumista, vaikka takapuoleni ihailu nähtävästi sopii hänelle: Olin märkä ja halusin miehen tietävän sen. Tungin hänen kätensä alushousuihini, ja hän tökkäsi peniksensä minuun alushousujen sivusta.

Vedin rintani ulos liiveistä ja kiihotuin itsekin niiden tunnusta ulos pursunneina. Mies halusi tulla alusvaatteilleni. Kaikkea kokeiltakoon, paitsi sukurutsaa!

On luksusta, kun seksifantasioitaan voi toteuttaa tosielämässä ja hyvää seksiä saa aina halutessaan. Suhteen alun paineet ja menneisyyden huonot muistijäljet hälvenevät ihoiltamme ja alamme luottaa siihen, että sovimme ja riitämme tyydyttämään itsemme ja toisemme. Pystyn kerta kerralta paremmin keskittymään omaan nautintooni.

Kumarruin aamulla miehen ylle niin, että alastomat rintani tervehtivät häntä yöpaidan kaula-aukosta. En väsy ihmettelemään miesten visuaalisten kimmokkeiden herättämää kiihottuneisuutta, mutta onhan se palkitsevaa, jos niinkin arkinen asia kuin nännin vilahdus riittää sytyttämään palon.

Itse kiihotun visuaalista virikettä enemmän enemmän ihokontaktista ja tunnustelusta. Ahmin miehen penistä aamupalaksi, mutta en enää laskelmoiden suihinottoa osana alkukiihotusta, jotta loppuseksi onnistuisi laukeamiseen huipentuen.

Levitin jalkani ja mies hivutti itsensä milli milliltä sisääni. Suljin silmäni ja annoin itseni hukkua outoihin mielikuviin ja kadota ajattomaan tilaan. Yhdyntämme tahti oli hidas, nautintoa pidättelevä ja kasvattava. Huohotimme toistemme suuhun, ja sormeni nuljahtelivat pitkin miehen hikeentyvää selkää. Toisinaan säälin miestä yhdyntämme fyysisempänä osapuolena, mutta kiitollisena puristin hänen siemensyöksystä nytkähtelevän vartalonsa itseäni vasten ja laukesin rentoutuneena hänen laukeamisestaan, vapaana tyydyttämisen pakosta tuntien outoa iloa jonkin jakamisesta.

Lomamatka naapurikaupunkiin ilman lapsia: Periaatteessa täydellinen tilaisuus seksirientoihin, mutta selvittyämme illallisähkyssä hotellihuoneeseen, ainoa toiveemme oli katsoa sängyssä telkkaria. Lomamatkoilla huomaan halujen nousevan pintaan vasta muutaman päivän jälkeen, kun rentoudun kunnolla. Siitä olen päätellyt, että perusarjen pyörittäminen vaikuttaa myös seksihalujen määrään. Lomamatkoilla spontaanin seksin harrastaminen on valitettavasti vieläkin vaikeampaa, koska lapset ovat hotellihuoneessa tavallistakin lähempänä.

Tunsin aamulla hieman krapulahimoa, mutta kun meillä oli kerrankin mahdollisuus nukkua myöhään, käytimme sen hyödyksemme.

Minulle on valjennut, että olen nähtävästi demiseksuaali — haluan seksiä ainoastaan turvallisessa, läheisessä suhteessa, eikä itse akti ole aina välttämätön. Se selittäisi, miksi en ole koskaan ollut kiinnostunut yhden illan suhteista, ja sen, miksi ajattelen seksiä kohtalaisen paljon, mutta harrastan sitä vähän.

Miehen seksuaalisuuteen liittyvät kliseet ovat aina tuntuneet pitkälti vierailta ja vastenmielisiltäkin. Demiseksuaalisuus yhdistettynä lapsiperheen arkeen tarkoittaa sitä, että varsinainen seksi on tällä hetkellä vähäisessä roolissa.

Jos minulla on töissä stressiä tai elämässä muuta ahdistusta, ensimmäisenä häipyvät kaikki seksuaaliset halut. Saan erektion hyvin helpostikin, mutta yhdynnästä innostuminen vaatii hellyyttä ja aikaa. Töissä on ollut poikkeuksellisen stressaavaa. Heräsin aamuyöllä enkä saanut ajatuksiani millään pois päivän tehtävistä.

Yritin ajatella seksiä keventääkseni mieltäni. Ei auttanut, joten otin rajummat aseet käyttöön ja menin vessaan masturboimaan. Stressi helpotti hetkeksi, mutta mieleen nousi harmitus: Kuuntelin töissä radiosta juontajaa, jota en tunnistanut. Epäilin häntä missiksi, jonka promokuvissa sääret ja reidet ovat esillä hyvin voimakkaasti. Aloin miettiä vaimoni kauniita reisiä ja halusin voimakkaasti seksiä. Mietin jopa keinoa, jolla voisin varata meille hetkeksi halvan hotellihuoneen ja ajaa ruokatunnilla sinne.

Tajusin suunnitelman saman tien liian hankalaksi. Vinkkasin ajatuksesta kuitenkin vaimolle, jotta hän tietäisi, että ajattelen häntä. Kävin viemässä pyykkiä kylpyhuoneeseen, kun vaimo oli suihkussa. Näin hänen vartalonsa ja aloin välittömästi haluta häntä.

Mietin pikaisen seksin mahdollisuutta, mutta nuorempi lapsi oli seurallisella päällä ja vaelteli huoneesta huoneeseen, joten kiinnijäämisen riski oli liian suuri. Tässä elämäntilanteessa seksi ajoittuu aina myöhäisiltaan, nukahtamisen rajamaille. Aktimme oli väsyneenä aika kaavamainen: Vaikka harrastamme seksiä tällä hetkellä harvoin, se on aina hyvää.

Osaamme esimerkiksi ajoittaa orgasmimme poikkeuksetta samalle hetkelle. Yleensä nukahdamme omille puolillemme sänkyä, mutta seksin jälkeen kiinni toisissamme. Siksikin sen harrastaminen on tärkeää. Seksin jälkeisenä päivänä ihmettelen aina, miksi emme harrasta sitä useammin. Nykyisen elämäntilanteen etuja on se, että silloin harvoin kun seksiä saa, se tuntuu erityisen mahtavalta. Jokaisen aktin muistaa kauemmin, yksityiskohdat kosketuksista ja liikkeistä viipyvät mielessä pitkään.

Voin vain toivoa, että osaamme pitää huolta parisuhteestamme siihen saakka, että lapset kasvavat ja yhteistä aikaa on reilusti enemmän. Päivät alkavat melkein aina samalla tavalla. WhatsApp, iMessages, tekstarit, Messenger ja sitten aarreaittaan eli homoille suunnatut seuranhakuapplikaatiot Tinder, Grindr, Gayromeo ja Hornet. Hornetissa joku nuorempi kundi halusi jakaa privaatteja kuviaan minulle ja pyysi nähdä omiani. Olen joskus miettinyt, että mitä jos toisessa päässä onkin huijari, joka haluaa lähettää kuvani vaikka suvulleni.

Hornet-kundi oli kivan näköinen. Teki mieli runkata, mutta en ehtinyt: Haluan pitää kroppani kunnossa, että vientiä riittää iästä huolimatta.

Salilla on kiva katsella hyvässä lihassa olevia kundeja. Olen miettinyt, häiritseekö se muita. Suihku- ja saunatiloissa kaikki ovat vapaata riistaa homokatseille. Jotkut selviävät suihkureissuista paljastamatta penistään, toiset kävelevät ympäri pukuhuonetta pyyhe olalla. Sitten ovat vielä ne, jotka saippuoivat treenattuja vartaloitaan kiireettä rintamasuunta ulospäin. Näiltä osin salireissu oli taas erittäin antoisa. Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla.

Videon kaveri veti jalat erilleen, jotta pääsisi nuolemaan palleja ja tiukkaa miehen reikää! Tero oli lopettanut runkkaamisen ja katsoi suu auki mitä tapahtui - se oli merkki minulle! Käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle! Hän sai kuin sähköiskun, ja alkoi nousta ylös - pääni sattui sopivalle korkeudelle. Ennen kuin Tero ehti ylös asti oli mulla suussa kivikova ja kuuma kyrpä!

En päästänyt irti vaan otin Teroa kiinni molemmin käsin takapuolesta ja työnsin hänen lantiota suutani vasten. Jatkoin kyrvän imemistä ja Tero ei enää vastustanut. Tunsin kuinka mies antautui nautinnolle, jonka suuni tuotti. Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani. Videolla homma jatkui, mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä.

Päästin kyrvän suustani mäiskähtäen ja aloin nuolla samettisia palleja, jotka oli nousseet tosi tiukaksi palloksi Teron kyrvän juureen. Jatkoin alaspäin vaikka Tero yritti häpeillen estellä. Kun kieleni tavoitti tiukan miehisen anuksen menetti Tero kokonaan itsensä hallinnan: Työnnä se vitun kiimainen kielesi mun perseeseen! Mieletöntä" Samalla hän kääntyi sohvalle selälleen ja nosti jalat ilmaan levälleen käskien minun jatkaa.

Tein työtä käskettyä ja heittäydyin Teron jalkojen väliin, aloitin ihan alhaalta ja vedin kielen läpi persevaon palleille ja sieltä kyrpään saakka, ja uudestaan ja uudestaan… Kasvoni olivat likomärät syljestä ja niin oli Teron jalkojen välikin. Tero runkkasi samalla kyrpäänsä ja puhui niin irstaita, että niitä ei voi tässä toistaa! Mulla alkoi olla vaikeaa olla laukeamatta mutta tiesin, että miesten miehenä Tero haluaa työntää kyrpänsä johonkin kuumaan, joten kun aloin varovasti kerjätä että saisin kovan kyrvän perseeseeni, näin kuinka kiilto Teron silmissä hurjeni Saatanan lutka nyt saat niin, että huomenna et kävele!

Näky taisi olla aika kiihottava, koska Tero veti käteni pois ja alkoi itse hieroa liukastetta takapuoleeni samalla puristellen persettäni ja kiusoitteli reikää sormilla. Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni! Tero nauroi ja nimitteli mua todella irstaasti. Sitten tunsin kuinka kova terska työntyi tiukkaa reikääni vasten. Tero alkoi työntää elintään sisääni, enkä ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa!

Kipu oli aivan sietämätön, mutta tätä olin halunnut niin pitkään, että nyt en antaisi periksi. Luulin, että halkean kahtia ja Teron kyrpä tulee ulos suuni kautta! Tero varmaan tajusi, että olin tuskissani, sillä yhtäkkiä tunsin kuuman suun ja kielen niskassani. Hän hamusi huulillaan korvaani ja kuiskasi, että pian helpottaa. Vielä hetki ja alkaisin nauttia siitä, että paras kaverini panee mua - hän nuolaisi mua kuin leijonauros ja värisin kauttaaltani, tunsin kuinka Tero hitaasti työntyi sisääni ja yhtäkkiä pahin oli ohi ja tunsin kuinka paine helpottui.

Hengitin helpottuneena ja rentouduin, Tero ymmärsi sanattoman alistumiseni hänen valtaansa ja nauraen alkoi naida kiimaista persettäni, sisään ulos sisään ulos, työntö työnnöltä se tuntui paremmalta ja tajusin, että tämä oli parasta mitä mulle oli koskaan tapahtunut. Olin löytänyt paikkani, eikä se ollutkaan kyntämässä naisen vittua, vaan mun paikka oli miehen isolla M-kirjaimella alla tarjoamassa itseäni!

Olin aivan sanaton, tosin siinä tilanteessa ainoa mitä tunsin, oli Teron kyrpä, joka hitaasti mutta varmasti oli tekemässä mulle niin hyvää, että laukeaisin hetkenä minä hyvänsä. Tero lisäsi vauhtia ja sitten tapahtui jotain uskomatonta, Teron kyrpä nousi sisälläni paikkaan, jonka olemassaolosta en ollut tiennyt - miehillä G-piste?!?!?

Oli mikä oli, mutta kun kyrpä joka työnnöllä koski sinne, mun tarvitsi vain koskea omaa kyrpääni ja aloin laueta huutaen!!! Tero tunsi, että laukean ja huusi, että perseeni kouristelee niin, että häneltä tulee kanssa! Käännyin nopeasti ympäri ja sain juuri kasvoni Teron kyrvän eteen kun sieltä alkoi suihkuta paksua valkoista spermaa!

...

Heräsin aamuyöllä enkä saanut ajatuksiani millään pois päivän tehtävistä. Yritin ajatella seksiä keventääkseni mieltäni. Ei auttanut, joten otin rajummat aseet käyttöön ja menin vessaan masturboimaan. Stressi helpotti hetkeksi, mutta mieleen nousi harmitus: Kuuntelin töissä radiosta juontajaa, jota en tunnistanut. Epäilin häntä missiksi, jonka promokuvissa sääret ja reidet ovat esillä hyvin voimakkaasti. Aloin miettiä vaimoni kauniita reisiä ja halusin voimakkaasti seksiä.

Mietin jopa keinoa, jolla voisin varata meille hetkeksi halvan hotellihuoneen ja ajaa ruokatunnilla sinne. Tajusin suunnitelman saman tien liian hankalaksi.

Vinkkasin ajatuksesta kuitenkin vaimolle, jotta hän tietäisi, että ajattelen häntä. Kävin viemässä pyykkiä kylpyhuoneeseen, kun vaimo oli suihkussa. Näin hänen vartalonsa ja aloin välittömästi haluta häntä. Mietin pikaisen seksin mahdollisuutta, mutta nuorempi lapsi oli seurallisella päällä ja vaelteli huoneesta huoneeseen, joten kiinnijäämisen riski oli liian suuri.

Tässä elämäntilanteessa seksi ajoittuu aina myöhäisiltaan, nukahtamisen rajamaille. Aktimme oli väsyneenä aika kaavamainen: Vaikka harrastamme seksiä tällä hetkellä harvoin, se on aina hyvää. Osaamme esimerkiksi ajoittaa orgasmimme poikkeuksetta samalle hetkelle. Yleensä nukahdamme omille puolillemme sänkyä, mutta seksin jälkeen kiinni toisissamme. Siksikin sen harrastaminen on tärkeää. Seksin jälkeisenä päivänä ihmettelen aina, miksi emme harrasta sitä useammin. Nykyisen elämäntilanteen etuja on se, että silloin harvoin kun seksiä saa, se tuntuu erityisen mahtavalta.

Jokaisen aktin muistaa kauemmin, yksityiskohdat kosketuksista ja liikkeistä viipyvät mielessä pitkään. Voin vain toivoa, että osaamme pitää huolta parisuhteestamme siihen saakka, että lapset kasvavat ja yhteistä aikaa on reilusti enemmän.

Päivät alkavat melkein aina samalla tavalla. WhatsApp, iMessages, tekstarit, Messenger ja sitten aarreaittaan eli homoille suunnatut seuranhakuapplikaatiot Tinder, Grindr, Gayromeo ja Hornet.

Hornetissa joku nuorempi kundi halusi jakaa privaatteja kuviaan minulle ja pyysi nähdä omiani. Olen joskus miettinyt, että mitä jos toisessa päässä onkin huijari, joka haluaa lähettää kuvani vaikka suvulleni. Hornet-kundi oli kivan näköinen. Teki mieli runkata, mutta en ehtinyt: Haluan pitää kroppani kunnossa, että vientiä riittää iästä huolimatta.

Salilla on kiva katsella hyvässä lihassa olevia kundeja. Olen miettinyt, häiritseekö se muita. Suihku- ja saunatiloissa kaikki ovat vapaata riistaa homokatseille. Jotkut selviävät suihkureissuista paljastamatta penistään, toiset kävelevät ympäri pukuhuonetta pyyhe olalla. Sitten ovat vielä ne, jotka saippuoivat treenattuja vartaloitaan kiireettä rintamasuunta ulospäin. Näiltä osin salireissu oli taas erittäin antoisa. Kun olin vuosia sitten ylipainoinen, seksiä ei tehnyt mieli lainkaan niin paljon kuin nyt.

Kun on lihava, ei saa seksiä, se masentaa, syö lisää — ja on entistä lihavampi. Katselin töiden jälkeen Hornet-kundin uusia kuvia. Hän on muutamassa kuvassa aktissa jonkun kundin kanssa, ja ne näyttävät liian ammattimaisilta.

Googlen kuvahaulla paljastui, että kuvat ovat aikuisviihdebrändin tuottamia. Eli keskustelen feikin kundin kanssa tai sitten hän on tehnyt aikuisviihdettä. Olen aikuisviihteen suurkuluttaja, mutta voisinko harkita parisuhdetta kovan luokan aikuisviihdettä tehneen miehen kanssa? Tuomitsenko minä, maailman suvaitsevaisin ihminen, muut ihmiset ennen kuin olen tavannut heitä? Tässä olisi ensikertalaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan petipuuhia pornotähden kanssa.

Osaakohan hän jotain ammattilaiskikkoja? Olen todella kevytkenkäinen, mutta en koe etsiväni yhden illan suhteita vaan rakkautta. En ole päätynyt koskaan parisuhteeseen seuranhakupalvelun kautta, joten moraalisen dilemman voi tällä erää ohittaa. Kuvat olivat joka tapauksessa niin vakuuttavia, että oli pakko päästää paineet ulos. Runkkaamisen jälkeen tulee ihanan kevyt olo.

Se on oman ajan ottamista. Sovimme näkevämme Hornet-kundin kanssa viikonloppuna, kun hän tulee maalta kaupunkiin. Keskusteluidemme perusteella on selvää, että vaatteet lähtevät pois, kun tapaamme. Suorituspaineita tulee kymmenen vuoden ikäerosta. Muut eivät kiinnosta minua enää. Näin käy aina, olen salamaihastuja. Jännitän jo sitä, että mitä, jos hän ei tulekaan. Tai mikä vielä pahempaa, hän ei ole samannäköinen kuin kuvissa.

Treenaamassa ei ollut ketään kuumia, mutta saunan aikana Hornet oli laittanut viestin, ja fiilikset nousivat kattoon. Hän ehdotti tapaamista jo täksi illaksi, ja minähän järjestin. Miten hyvä, etten runkannut eilen illalla. Tein töitä hirveällä kiireellä, mitä syön, koska… no, homoseksi. Siivosin, sheivasin, viestittelin ja himoni kasvoivat. Hornet-kundi sääti kuitenkin aikatauluja ja sain epämääräisiä vastauksia.

Mietin, ehtikö hän sopia jo toiset treffit, kun en vastannut heti. Kävi vituttamaan eikä todellakaan tehnyt mieli runkata. Lopulta hän sanoi tulevansa, mutta julkiset eivät enää kulkeneet.

Menin nukkumaan henkisen vuoristoradan jälkeen. Käsi kävi alushousuissa, mutta päätin etten runkkaa, niin huomenna on mahdollisuus maksimoida ilo. Stondis ei laskenut aamulla millään. Hornet-kundi sanoi tulevansa luokseni aloittelemaan, ja siitä sitten yhdessä baariin.

Mietin, onkohan seksiä ennen baaria vai tuleeko hän baarista luokseni yöksi? Pitäisikö varmistaa saanti ja puskea sata lasissa heti alkuillasta, kun hän tulee? Hoitaa alapääpesu, jos hän mielii päästä pukille myös? Olin saanut sellaisen käsityksen, että hän on varautunut antamaan. Hornet näytti lähes samalta kuin kuvissa. Ihoa oli retusoitu rankemmin, mutta komean näköinen kundi.

En ihastunut ensisilmäyksellä, mutta kiinnostuin. Hän jännitti selvästi, ja kaadoin hänelle lasin valkkaria. Kävin makaamaan sohvalle pää hänen sylissään.

Se oli riski, mutta hän silitteli hiuksiani ja aloimme suudella. Pidän hänen tavastaan suudella: Sitten kielet ryhtyvät rohkeammiksi ja vaeltava syvälle toisen suuhun.

Hyvä suutelija voi toki myös olla nainen, tosin silloin vaatteet pysyvät päällä. Tai no, ainakin tähän asti ovat pysyneet. Riisuimme, hänen kireät farkkunsa tuottivat hieman ongelmia.

Hän laskeutui huulillaan vartaloani alaspäin, suuteli nännejä, vatsalihaksia, napaa ja otti penikseni huuliensa väliin. Huulihölkkä, poskisoitto, tämän homman hän kyllä taitaa erittäin hyvin. Lämmittelin sormin hänen persettään, ja hän myötäili ja voihki. Miksi minulla edes on liian pieniä kondomeja kotona!

Hän halusi paljon liukuvoidetta. Dippasin hieman terskaa sisään. Lisää liukuvoidetta, paljon lisää. Kovin stondis kävi hiipumaan, vaikka laukeaminen ei ollut vielä lähellä. Hoidimme hommat käsipelillä loppuun. Kaksi vuorokautta ehdin haaveilla hetkestä, joka oli siinä molempien päälle roiskuttuna. Munan seisomista käy kuitenkin väkisinkin miettimään, kun ikää tulee. Teinivuosina muna seisoi aina kun ei pitänyt, vaatekaupassa, liikennevaloissa, hammaslääkärissä, mummolassa.

Nyt saa olla tyytyväinen, jos edes seksin aluksi muna on kivikova. Kyllä vähän löysemmälläkin voi vielä panna, että ei peli kokonaan ole menetetty. Nyt tekijöitä oli monta: Vai eikö kumppani ollutkaan niin kiihottava kuin kuvittelin? Seksin jälkeen tunnelma oli rento, mutta emme käyneet suunnittelemaan häitämme. Jätin baarin väliin, koska oikeastaan halusin masturboida.

Se on seksin jälkeen todella antoisaa. Voi fiilistellä sitä, mitä juuri tapahtui ja nauttia toisen kerran. Jäätävä aamustondis, mutta en runkannut, koska odotin iltaa. Näin Hornet-kundin baarissa, mutta hän oli neutraali, ilmeisesti haku päällä. Baarissa oli häviävän vähän ketään, keneen olisin kiinnittänyt katseeni. Muutama kundi antoi vihjailevan katseen, ehkä koska tanssin ilman paitaa. Ja sitten sitä draamaa, jota näemmä homopiireissä ei voi välttää.

Ystäväni lähentyi Hornet-kundini kanssa, mistä hänen poikaystävänsä suivaantui. Kun jäimme baariin kolmistaan, ystäväni kävi lääppimään hoitoani. Olin väsynyt ja humalassa, eikä seksi kiinnostanut, mutta ystäväni käytös ei ollut kovin tahdikasta.

Häntä ei ilmeisesti häirinnyt tulla jälkiliukkaille, sillä  hän halusi tulla kotiini paneskelemaan eilisen hoitoni kanssa. En halua sotkeutua muiden suhdekiemuroihin. Toisaalta, olisihan siinä voinut olla mahdollisuus kimppaseksiin. Mietin runkkaamista, mutta annoin olla. Seuranhakuapplikaatioissa oli viestejä, mutta en jaksanut reagoida.

Ystäväni viestitteli heidän menneen hänen luokseen. Rivien välistä luin, että kolmistaan olivat nukkuneet eivätkä vaatteet pysyneet päällä.

En ole vihainen enkä pettynyt, mutta en osaa sanoa, mikä fiilikseni on. Olisinko käyttäytynyt samalla tavalla kuin ystäväni, jos tilanne olisi ollut toisinpäin?

Mitä Hornet-kundi olisi ajatellut, jos olisin pokannut jonkun hänen silmiensä alla? Ehkä minun on hyvä tehdä selväksi, jos olen aidosti kiinnostunut jostain kundista. Toisaalta, jos sellainen kundi haluaa lähteä jonkun muun matkaan, siinähän menee. Hornetilta oli jäänyt luokseni vaatteita, ja hän kertoi tulevansa hakemaan ne ennen lähtöään kaupungista.

Hän oli paneskellut yön, mutta olihan hän nuori ja krapulassa, ja minua alkoi kutkuttaa. Hornet oli ehkä hieman nolostuneen oloinen. Minulla oli niin kova krapulapanetus, että suutelin häntä spontaanisti. Hän rentoutui ja kaaduimme sängylle. Hän halusi panna minua, mikä tuli vähän yllätyksenä, mutta niissä himoissa kaikki kävi. Edellinen kerta ei tainnut käydä ihan kivuttomasti. Se oli nopeasti ohi. Toinen seksikerta uuden ihmisen kanssa on poikkeuksetta parempaa kuin ensimmäinen. Stondikseni ei kadonnut, ja koko sessio oli erittäin nautinnollinen.

Tosin ei hän mikään paras kaikista ollut. Eivät pornotähdet ole parempia sängyssä kuin muut. Kundi lähti seksin jälkeen kotiin, ja minä runkkasin heti perään. Ja myöhemmin kolme kertaa uudelleen. Kerroin illalla ulkomaille muuttaneelle ystävälleni viikonlopun kohokohdat. Hän kertoi runkanneensa vielä enemmän, mutta ei ollut harrastanut seksiä.

Väsyttää, mutta runkkaan vielä kerran. Aamustondis ei ollut niin innokas kuin yleensä. Eilinen seksi-runkku-maratoni oli tehnyt tehtävänsä. Salilla ei ollut ketään kuumia, seksi ei pyörinyt mielessä. Töidenkään jälkeen ei panettanut, enkä jaksanut katsella edes seuranhakuapplikaatioita. Yritin runkata, mutta ei meinannut irrota millään. Toivottavasti huomenna on parempi päivä. Tarkastin applikaatiot jo sängyssä.

Joku kivan oloinen kundi oli laittanut viestiä. Kuvat vaikuttavat lupaavilta, kiva kroppa ja nätit kasvot. Uutta matoa ja vuosisadan rakkaustarinaa koukkuun! Aamulla entinen seksikumppani tökkäsi Facebookissa: Ajatella, että siitä on jo neljä vuotta. Viimeisestä seksikerrastakin on tasan vuosi. Suhde päättyi, kun kaamos alkoi, mutta se oli sattumaa. Luin työtehtävää varten kirjaa, jossa oli ankeita ja ahdistavia seksikohtauksia.

Epäseksikäs päivä joka suhteessa. Onneksi kukaan ei ole tässä kärttämässä nyt seksiä. Kaamosmasennukseen syömäni lääkkeet vievät libidon, mutta olisiko sitä nyt niin hirveästi muutenkaan.

Seksi on elämässäni erittäin kausiluontoista, ja olisin hämmästynyt, jos alkaisin tapailla jotain ihmistä talvella. En edes masturboi talvella, ja seksi pyörii mielessäni vain satunnaisesti. Elämä ilman seksiä on toisenlaista, mutta ei huonompaa. Entinen seksikumppani tökkäsi taas Facebookissa: Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla. Videon kaveri veti jalat erilleen, jotta pääsisi nuolemaan palleja ja tiukkaa miehen reikää!

Tero oli lopettanut runkkaamisen ja katsoi suu auki mitä tapahtui - se oli merkki minulle! Käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle! Hän sai kuin sähköiskun, ja alkoi nousta ylös - pääni sattui sopivalle korkeudelle. Ennen kuin Tero ehti ylös asti oli mulla suussa kivikova ja kuuma kyrpä! En päästänyt irti vaan otin Teroa kiinni molemmin käsin takapuolesta ja työnsin hänen lantiota suutani vasten. Jatkoin kyrvän imemistä ja Tero ei enää vastustanut.

Tunsin kuinka mies antautui nautinnolle, jonka suuni tuotti. Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani. Videolla homma jatkui, mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä. Päästin kyrvän suustani mäiskähtäen ja aloin nuolla samettisia palleja, jotka oli nousseet tosi tiukaksi palloksi Teron kyrvän juureen. Jatkoin alaspäin vaikka Tero yritti häpeillen estellä. Kun kieleni tavoitti tiukan miehisen anuksen menetti Tero kokonaan itsensä hallinnan: Työnnä se vitun kiimainen kielesi mun perseeseen!

Mieletöntä" Samalla hän kääntyi sohvalle selälleen ja nosti jalat ilmaan levälleen käskien minun jatkaa. Tein työtä käskettyä ja heittäydyin Teron jalkojen väliin, aloitin ihan alhaalta ja vedin kielen läpi persevaon palleille ja sieltä kyrpään saakka, ja uudestaan ja uudestaan… Kasvoni olivat likomärät syljestä ja niin oli Teron jalkojen välikin.

Tero runkkasi samalla kyrpäänsä ja puhui niin irstaita, että niitä ei voi tässä toistaa! Mulla alkoi olla vaikeaa olla laukeamatta mutta tiesin, että miesten miehenä Tero haluaa työntää kyrpänsä johonkin kuumaan, joten kun aloin varovasti kerjätä että saisin kovan kyrvän perseeseeni, näin kuinka kiilto Teron silmissä hurjeni Saatanan lutka nyt saat niin, että huomenna et kävele!

Näky taisi olla aika kiihottava, koska Tero veti käteni pois ja alkoi itse hieroa liukastetta takapuoleeni samalla puristellen persettäni ja kiusoitteli reikää sormilla. Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni!

Tero nauroi ja nimitteli mua todella irstaasti. Sitten tunsin kuinka kova terska työntyi tiukkaa reikääni vasten. Tero alkoi työntää elintään sisääni, enkä ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa! Kipu oli aivan sietämätön, mutta tätä olin halunnut niin pitkään, että nyt en antaisi periksi. Luulin, että halkean kahtia ja Teron kyrpä tulee ulos suuni kautta! Tero varmaan tajusi, että olin tuskissani, sillä yhtäkkiä tunsin kuuman suun ja kielen niskassani.

Hän hamusi huulillaan korvaani ja kuiskasi, että pian helpottaa. Vielä hetki ja alkaisin nauttia siitä, että paras kaverini panee mua - hän nuolaisi mua kuin leijonauros ja värisin kauttaaltani, tunsin kuinka Tero hitaasti työntyi sisääni ja yhtäkkiä pahin oli ohi ja tunsin kuinka paine helpottui. Hengitin helpottuneena ja rentouduin, Tero ymmärsi sanattoman alistumiseni hänen valtaansa ja nauraen alkoi naida kiimaista persettäni, sisään ulos sisään ulos, työntö työnnöltä se tuntui paremmalta ja tajusin, että tämä oli parasta mitä mulle oli koskaan tapahtunut.

Olin löytänyt paikkani, eikä se ollutkaan kyntämässä naisen vittua, vaan mun paikka oli miehen isolla M-kirjaimella alla tarjoamassa itseäni! Olin aivan sanaton, tosin siinä tilanteessa ainoa mitä tunsin, oli Teron kyrpä, joka hitaasti mutta varmasti oli tekemässä mulle niin hyvää, että laukeaisin hetkenä minä hyvänsä.

Tero lisäsi vauhtia ja sitten tapahtui jotain uskomatonta, Teron kyrpä nousi sisälläni paikkaan, jonka olemassaolosta en ollut tiennyt - miehillä G-piste?!?!? Oli mikä oli, mutta kun kyrpä joka työnnöllä koski sinne, mun tarvitsi vain koskea omaa kyrpääni ja aloin laueta huutaen!!! Tero tunsi, että laukean ja huusi, että perseeni kouristelee niin, että häneltä tulee kanssa!

Käännyin nopeasti ympäri ja sain juuri kasvoni Teron kyrvän eteen kun sieltä alkoi suihkuta paksua valkoista spermaa!

Seksi videoita kuinka homo nuolla kalua Masturbaatiobakkanaalit Mies, 33, sinkkuna kaksi vuotta Ensimmäinen päivä. Kundi lähti seksin jälkeen kotiin, ja minä runkkasin heti perään. Kaamosmasennukseen syömäni lääkkeet vievät libidon, mutta olisiko sitä nyt niin hirveästi muutenkaan. Tero oli todella puutteessa ja oli jo harkinnut vieraissa käymistä. Seksin jälkeinen raukea olo. Suorituspaineita tulee kymmenen vuoden ikäerosta. Miksi minulla edes on liian pieniä kondomeja kotona!

Pornodvd alastonsuomii homoseksuaaliseen

Seksi videoita kuinka homo nuolla kalua

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs