Nuori kalu gay seuraa helsingistä

nuori kalu gay seuraa helsingistä

Tunnen usein yksin oloa, jonka takia päätin tehdä tämän haun. Harrastuksenani ovat Airsoftaus, lyhyt elokuvien tekaisua, videopeleitten pelaamista, sekä lenkkeilyä, ja periaatteessa mitä vaan mitä ehdotetaan, riippuen kukkaron täysinäisyydestä.

Elikkäs etsin sellaista ystävää pääosin, joka ei tuomitse millään tavalla, ja haluaisi tehdä monta eri muistoja tulevaisuutta varten, ja auttaa monen monta ihmistä, kuten köyhiä, kodittomia, yms, ja on muutenkin mukava muita kohtaan.

Ja toivoisin että sitä haluttaisiin viettää enemmän aikaa yhdessä. Jos olet etsimässä nuoren miehen seuraa, jolla on myös hieman yksinäisyyttä elämässään, vaikka niitä kavereita onkin, mutta haluaisi etsiä sen tosiystävän jonka kanssa voi luottaa toisiinsa. Minua ei itseäni haittaa että minkä rotuinen olet, tai että onko sinulla adhd diagnosoitu, kunhan arvostat muita sellaisina kuin he itse ovat.

Olen elänyt elämääni aika usein nykyään enimmälti yksin periaatteessa. Eli toisinsanoen minulla on ollut kavereita, mutta en ole kokenut heistä tunnetta, että he olisivat halukkaita tekemään kovin paljoa erilaista toimintaa porukassa, tai kahdestaan, sekä useimmiten kokenut heidän kautta enemmän sellaista kovistelua, jota en itse kovin paljoa siedä.

Olen empaattinen, jokseenkin asiallinen, huumorintajuinen, sekä hengessä mukana oleva tyyppi, sekä hyvätahtoinen aikalailla! Olen myös aikamoinen murehtija, ja hiukan hätäinen, jonka meikäläisen on pakko tunnustaa. Olen muutenkin tällä hetkellä hiukan kokemassa auran jyräystä elämässäni, mutta en ole luovuttanut. Silti toisaalta tekisi myös mieli tehdä enemmän tuttavuuksia, joiden kanssa kaikki voisivat kannustaa toisiaan, piittaamatta millainen henkilö on vastassa, taikka seurassa.

Jos harrastuksistani, tai haaveistani kysytään, niin harrastan airsoftausta, lyhyt elokuvien tekasemista, ja lenkkeilyä, sekä periaatteessa monenlaista urheilua, kuin myös video peleitten pelailua. Haaveina olisi auttaa niin mahdottoman monta henkilöä, jotka apua tarttis, joko yksin, tai ryhmässä.

Ja erimielisyyksistäkin ei tulisi kinasteluja. Myös että tykkäisi ottaa rauhallisesti usein, kuin myös elää elämää täysillä. Olen itse empaattinen hetero mies, ja olen myös aika herrasmies, vaikkakin en mikään niin siisti sellainen. Harrastuksenani on airsoftaus, sekä lyhytelokuvien teko. Tykkäisin myös tehdä monta eri asiaa elämässä, kuten matkustella, tai ylipäätänsä elää elämää täysillä.

Olen myös hyvin hyväntahtoinen tyyppi, vaikka on omasta elämästä hieman etsimisen paikkaa. En osaa usein sanoa sanoja kasvotusten, mikä johtuu dysfasiastani. En myöskään ole kovin paljoa sellainen henkilö, joka tykkää kuitenkaan kovin paljoa käydä liian asiallisissa juhlissa.

Pelailen myös aika usein videopelejä. Heippa, olen 29 vuotis kuukauden Espoossa asunut nainen. Kiinnostuksen kohteita on liikunta!!! Käyn salilla x viikossa sekä lenkkeilen ja pyöräilen. Olen myös kiinnostunut matkustelusta, pohjoisesta, eräilystä, viini-illoista, syvällisistä keskusteluista tarvittaessa biletyksestä, peli-illoista sekä kauneudenhoidosta.

Owe ja Camilla kokeilevat laatikkoviljelyä traktorinrenkaassa ja istuttavat sipulia, kaalia ja palkokasveja. Elisabeth tutustuu Piikkiössä kaalinviljelyyn ja luonnonmukaiseen tuholaistorjuntaan. Alexandra kerää papusatoa ja valmistaa kaalismoothieita. HD ohjelmatekstitys ruotsi 30 min.

Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. Jontti katsoo sarjoja Aisopoksen teatteri, Taikaleipää ja Lulun luontoseikkailut. Tuulimyllyn propelli pitää uusia, ja Frank saa idean laittaa siihen myllynkiven. Uusi kanihäkki pääsee vihdoin käyttöön, ja sinne muuttaakin kokonainen kaniperhe.

Nykyään hän asuu Suomessa ja on ollut kiertueella niin Remu Aaltosen kuin Dannyn kanssa ja esittänyt Freddie Mercurya Queen-musikaalissa. HD ohjelmatekstitys ruotsi 21 min. Yksin lavalla -sarjan artistit nousivat lavalle yhden kappaleen ajaksi myös enemmän ja vähemmän yllättävinä duoina.

Sarja vaatteissamme käytettävistä materiaaleista. Koti äidille ja lapsille. Rio de Janeirossa monet köyhät odottavat äidit ovat saaneet uuden suunnan elämälleen päästyään avustusvaroilla toimivaan ensikotiin.

Fredrik Skavlan keskustelukumppaneina ovat tänään toimittaja Janne Josefsson, näyttelijä, ohjaaja ja valokuvamalli Isabella Rossellini, kirjailija ja tutkimusmatkailija Erling Kagge, sekä Linn Wågberg, jonka poika Leo Wågberg putosi rippileirillä tunturijärveen ja sai sydämenpysähdyksen.

Nyt poika on toipunut kuin ihmeen kautta. HD ohjelmatekstitys ruotsi 60 min. Linda suostuu Brynjan tarjoukseen huumeista helpottaakseen oloaan. Vankilan kuningatar Ragga uhkaa tehdä Lindan elämästä helvettiä. Herdis käy Lindan luona salaa, ja Valgerdur taistelee poliittisen uransa puolesta. Kjell Gunnar Larsen on vanhan koulukunnan aseentekijä. Nyt hän aikoo poikansa kanssa valmistaa ensimmäisen kokonaan norjalaisen ampumahiihtokiväärin.

Letters from Baghdad, Vauraaseen brittiperheeseen vuonna syntynyt Gertrude Bell oli seikkailunhaluinen ja maailmaa nähnyt nainen. Hänellä oli myös paljon vaikutusvaltaa modernin Lähi-idän muotoutumisessa ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Bellin monet tarkasti dokumentoidut matkat ovatkin antaneet hänelle lisänimen "naispuolinen Arabian Lawrence". Miksi hänen nimensä ja merkityksensä ovat kuitenkin niin monille tuntemattomia? Super-g, naisten ja miesten kaikki luokat. Naiset 12 km ja miehet 15 km. Alamäkiluistelun MM-sarjan neljäs osakilpailu.

Alkusarjan ottelu Venäläiset paralympiaurheilijat - Suomi. Alkusarjan ottelu Iso-Britannia - Suomi. Herrarnas masstart i Kontiolahti. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. Damernas masstart i Kontiolahti. Alkusarjan ottelu Suomi - Kiina. Naiset 15 km v ja miehet 20 km v. Lumilautakrossi, miesten ja naisten luokat. Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla.

Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Sunilin mieli on maassa hänen hyönteiskammonsa takia, mutta onneksi Penny Ling keksii tavan piristää häntä. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa.

Sarja on suomeksi puhuttu. Merenneito ja lohikäärmeen kyynel. Hänet voi parantaa lohikäärmeen kyyneleellä. Muumipappa muistaa lohikäärme-ystävänsä Edvardin. Ankka, joka huusi Qiliniä. Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi.

Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään.

Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Hämäyksen ja petoksen taito on tärkeä osa taikurin repertuaaria.

DMC esittelee, kuinka samoja tekniikoita hyödynnetään myös sotilaskäytössä. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa. Taina on jatkuvasti dieetillä ja perheen yhdessä syöminen on harvassa. Millaista mallia jatkuva dieettaaminen antaa tyttärelle?

Kape kannustaa kokkaamaan ja ravitsemusasiantuntijallakin on asiasta sanottavaa. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog ja Pernille Sams palaavat yhdessä studioon. Tällä kertaa he muistelevat asuntomarkkinoiden muutoksia sarjan historian aikana. Ristiin peruuttaen, tahtiin kuskien! Kärsivällisyys sekä hermot joutuvat koetukselle tämän viikkoisessa jaksossa.

Jarno Limnell ja Anna Rimpelä. Kevät on saapunut Pohjoiskalotille. Pelissä jälleen Suomen herruus! Tietääkö stadi minkä tunnetun yhtyeen patsas on Ylöjärvellä? Entä mitä lande tietää stadin pakkasennätyksistä?

Juontajina Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma. Hammaslääkärinä työskentelevä Antti ja hänen raskaana oleva puolisonsa Saara muuttavat Antin lapsuudenkotiin. Saaralle tulee "iloisena" yllätyksenä, että anopilla on heille avain. Myös uuden kodin sisustus aiheuttaa skismaa parin välille. Antin paras kaveri Markus on aina valmiina auttamaan, niin muutossa kuin puun kaadossakin, vaikka kotona väsytään unikoulutuksessa. Mies joka rakasti liikaa. Lähestyvä synnytys saa Antin epäilemään omaa isyyttään.

Epätoivoisen juonen avulla hän yrittää selvittää lapsensa perimää ja saada totuuden selville - voiko olla, että Saara olisi pettänyt häntä näyttelijäkomistus Tommi Korpelan kanssa? Antti sotkeutuu itse punomaansa valheiden verkkoon ja saa mustasukkaisuuksissaan Saaran pimahtamaan. Markuksen intohimo grillaukseen uhkaa riistäytyä käsistä, Mette taas painiskelee vauvan ruokavalion kanssa. Jokaisen hahmon takana on tarina. Nyt pääsemme näkemään minkälaisia ajatuksia ja luomisen tuskia jokaisen tämän Putous-kauden sketsihahmon takaa löytyy.

Sillä sketsihahmo on niin paljon enemmän kuin pelkkää hokemaa. Putous huipentuu viimeisillä mehukkailla sketseillä, Viikkokatsauksella ja Tulikokeella, kun näyttelijät kipuavat lavalle viimeisen kerran. Illan lopuksi kruunataan tämän kauden Sketsihahmokilpailun voittaja. Kauden toiset F1-testit Barcelonassa. Paikan päällä Niki Juusela. Rockilla, räpillä vai popilla jatkoon? Michael Monroen yhtyeet taistelevat tänään himotuista tuolipaikoista.

Liveyleisölle esiintyy yhdeksän erilaista kokoonpanoa, mutta vain neljä jatkopaikkaa on tarjolla. Michael on todella vaikeiden valintojen äärellä, eikä shokeeraavilta käänteiltä vältytä. Upi taistelee yksin menneisyyden haamua vastaan. Hän haluaa eroon venäläisistä yhteistyökumppaneista satamassa, mutta se osoittautuu vaikeaksi. Tuula tajuaa mitä on tapahtunut ja pelkää pahinta Luken puolesta. Kiitospäivä lähestyy ja höveli Bull lähettää alaisensa lomailemaan perheidensä luo.

Bullin omat suunnitelmat menevät kuitenkin mönkään, kun murhasta syytetty nyrkkeilijä pyytää tohtoriltamme apua. Kun väki on lomilla, joutuu Bull hoitamaan kaiken yksin. Chunkin ja Marissan juhlapyhätkään eivät mene täysin ongelmitta.

Phil McGraw'n uran alkuaikoihin pohjaava yhdysvaltalainen draamasarja oikeuskonsulttina toimivasta psykologista. Miksi yksityinen turvabisnes kasvaa? Honda-liiga tehtaili Suomen laajimman ryöstösarjan.

Seurataan Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen toimintaa puukotuksien sattuessa. Jaksossa nähdään myös Rajavartiolaitoksen pelastusoperaatio saaristossa ja päästään Länsi-Uudenmaan ensihoitoyksikön matkassa synnytyskeikalle. Sarjan viimeisessä jaksossa Tao kokee piinaavia hetkiä huoneessa, jonne on viritetty pommi.

Suurrikosyksikkö kohtaa viimeistä kertaa Phillip Strohin. Kuka lähtee voitolla yöhön? Jugi, Juuso ja Viivi ovat kukin harjoitelleet kaksi haastetta ja nyt on viimeisen esityksen aika! Ensi viikolla luvassa vielä Uncef Voitolla yöhön erikoisjakso 1 h 10 min. Tuholaiseläimiä vastaan taistelevasta Bobin purilaisbaarista löytyy haamu, joka ihastuu Tinaan.

Gene haluaa juhlia halloweenia, mutta joutuukin auttamaan siskoaan. Charlie säntää hihat heiluen töihin saatuaan vihiä pubiin yllätyskäynnille tulevasta terveystarkastajasta.

Pahaksi onneksi muu jengi on samaan aikaan päättänyt tehdä pubista ruokaravintolan, joten sisällä juoksentelee kanoja ja pihaan kurvaa rekka täynnä pihvejä. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat uusia ja ihmeellisiä asioita maailmasta. Kilpikonnalla on saanut kauniin kultakolikon. Myös harakka huomaa kiiltävän aarteen eikä voi luonteelleen mitään vaan syöksyy sieppaamaan kolikon Kipikonnalta.

Myyrä ja Ho-Ho yrittävät lohduttaa Kilpikonnaa kaikin mahdollisin tavoin, mutta kun mikään ei tunnu auttavan, he päättävät lopulta järjestää mittavan ja vaarallisen kolikonpelastusoperaation. Saavatko ystävykset arvokkaan kolikon takaisin ovelalta ja väkivahvalta Harakalta ja onko kaikki, mikä kiiltää, tosiaan kultaa?

Myyrä ja Ho-Ho löytävät joenrannalta munan. Kukaan ei kuitenkaan tunnusta munaa omakseen, joten muna viedään Ho-Hon luokse. Yhteistuumin urheat kaverukset ryhtyvät hautomaan munaa. Mikä munasta sitten kuoriutuu? Joka tapauksessa, kun munan kuori yön aikana on rikkoutunut, Myyrä ja Ho-Ho huomaavat nopeasti, että heistä ei ole kasvattamaan uutta tulokasta. Mutta missä on pienen otuksen äiti? Yhdessä kaverukset tutkivat, seikkailevat ja pitävät hauskaa Kultaisella Saarella!

He kieltäytyvät haastattelusta ja niinpä Piquet ja hänen veljensä, joka on kukas muu kuin tohtori Franck Einstine, päättävät kostaa. Franck Einstine tekeytyy kuvia kärkkyväksi faniksi, mutta hänen kameransa salama pyyhkiikin pois Kylien ja Kimin muistin.

Saako Kate ystävänsä takaisin muisteineen kaikkineen? Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Lasse haluaisi huvipuistoon, mutta matkalla sattuu yhtä jos toista. Niinpä Rusty tekee Lasselle oman huvipuiston. Rusty rakentaa ison imurin, jotta löytäisi meisselinsä Lassen sotkujen seasta. Superimuri osoittautuu kuitenkin turhan tehokkaaksi. Amerikkalais-kanadalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Siellä he puivat perhesalaisuuksia ja kokevat suuria seikkailuja. Supersuositussa sarjassa seikkailevat värikkäät ja suloiset pikku ponit. Yhdessä he kokevat jännittäviä seikkailuja ja selviävät monista kiperistä tilanteista saumattoman yhteistyön voimin.

Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Tässä Lego-lyhäreitä sisältävässä sarjassa seikkaillaan ympäri vilkasta kaupunkia, jossa poliiseja työllistää niin roistojen toilailut kuin erilaiset sattumukset milloin missäkin. Uudessa lasten suosikkisarjassa yhdistyvät kaksi maailman tunnetuinta tarinaa: Lego ja Star Wars!

HS Lasten uutiset käy läpi viikon uutistapahtumat innostavalla ja havainnollisella tavalla. Myös lapset ovat aktiivisesti mukana uutisten teossa. Kaksi koiraa ja yksi kani. Snoopy-koiran jalka on murtunut, ja Noel asentaa sille bionisen tassun. Myös Speedy-niminen kani on murtanut jalkansa. Lisäksi tavataan Winston-bulldoggi, jonka takajalat ovat yhtäkkiä halvaantuneet.

Jääkiekon Liigan - Suomen seuratuimman urheilusarjan - jokainen ottelu suorana ja tallenteena. Seuraa kiihkeitä matseja, tuoreita klippejä ja kuumia puheenaiheita jääkiekon ympäriltä aina kevään mestaruusjuhliin asti. Uniasiantuntija päivittää pyörätuolikelaaja ja paraolympiavoittaja Toni Piispasen nukkumisolosuhteita. Ravitsemusasiantuntija Hanna Skyttä valmistaa keskittymiskykyä parantavaan lounaan. Testaamme Fysiolinen Thera-trainer Mobi - harjoituslaitetta.

Tulossa Nelonen Median kanavilla. Amanda ja Grif haluavat joko laajentaa nykyistä taloaan tai muuttaa isompaan.

Hilaryn tehtävä ei ole helppo, sillä pariskunta on täysin eri mieltä siitä, paljonko talon laajentaminen saisi maksaa. David ei myöskään pääse helpolla, sillä Grif lyö muuttoaikeet lekkeriksi. Kathy ja John eivät ole rempanneet isoa taloaan 27 vuoteen, mutta John uskoo, että pieni remppa korjaa kaiken.

Kathy puolestaan pakkaa jo muuttolaatikoita leppoisat eläkepäivät mielessään. Löytyykö joukosta tänään Suomen hauskin tavis? Ohjelman puikoissa pohojalainen Elina Kottonen.

Mad Cook Show 7. Riku Niemisen luotsaamassa tietovisassa vaaditaan hyviä hoksottimia sekä viekasta taktikointia, kun pelaaja-areenalle astelee mm.

Vierailevana tähtenä stand up -koomikko ja näyttelijä Krisse Salminen. Leikki on lasten työtä ja panelisti pääsee puhumalla. Vai miten se meni? Droneille löytyy paljon uusia käyttötarkoituksia, kun pöydän ääressä uutisia puivat Wickström, Noronen, Lahtinen ja Kuustonen sekä tirehtööri Kari Ketonen. Vaaleanpunainen pantteri 2 7. Mestarikoomikko Steve Martin palaa komisario Clouseaun saappaisiin vauhdikkaassa komediaseikkailussa, jossa hän ja aina valmis avustajansa Ponton Jean Reno saavat vastaansa historiallisia aarteita eri puolilla maailmaa ryöväävän mestarivarkaan Tornadon.

Kun kateissa ovat Vaaleanpunainen pantteri -timantin lisäksi muun muassa Japanin keisarin miekka ja Torinon käärinliina, kaksikon on yhdistettävä voimansa kansainvälisen mestarietsivien eliittijoukon kanssa saadakseen konnan pinteeseen. Pääosatähti Steve Martin on ollut myös mukana käsikirjoittamassa elokuvaa.

Elvis-faniksi tunnustautuvan Neiti X: Herra X haastaa kosijoidensa kielitaidon. Kilpailijat joutuvat pohtimaan, äänestääkö ulos heikoin, jolloin oma heimo vahvistuu, vai vahvin kilpailija, joka auttaa jatkossa omaa tietä. Palkintotehtävä on rankka taistelukenttä, josta harva selviää ehjin nahoin. Äärimmäisen tiukka koskemattomuuskilpailu sysää toisen joukkueen jälleen heimoneuvostoon ja äänestämään yhden joukoistaan pois.

Illan Keno-arvonnan sekä Synttärit-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Tulokset myös Veikkauksen sivuilta www. Temptation Island Suomi 4. Mustassa komediassa pomojaan vihaavat kaverukset Nick, Dale ja Kurt päättävät päästää nämä päiviltä. Suunnitelmassa vain on toivomisen varaa, ja pian tapahtumat alkavat vyöryä omalla painollaan.

Anna ja Ripa riitelevät, kun toimistoon saapuu motivaatiokonsultti. Pentti haluaa huomion mieluummin itselleen ja alkaa soittaa kitaraa kesken koulutuksen. Timo kokee, kuinka hänen elämänsä lipuu ohi. Pentti keksii muuttaa koko työpaikan peliksi, jossa kaikesta saa plus- tai miinuspisteitä. Toisia kannattaa kehua ja kahvia keittää, mutta kannattaako enää tehdä töitä? Myyntijohtaja Katariina pitää toimiston naisille oman päivän. Mustasukkainen Pentti vie toimiston miehet varastoon hengaamaan äijien kanssa.

Tietääkö Ripa, että Timo on ihastunut Annaan? Pentti joutuu valitsemaan, ottaako ylennyksen vai onko uskollinen alaisilleen. Jaakko ei haluaisi Pentin lähtevän. Samalla Timo ja Anna pohtivat, haluavatko jatkaa elämäänsä konttorilla. Jaakko ja Pauli joutuvat selvittämään kahtakin eri tapausta, joissa ilmoituksen mukaan naishenkilö on itsetuhoinen.

Karavaanari saa partion sympatian ja Jaakko onnistuu pilaamaan romanttisissa puuhissa olleen pariskunnan tunnelman. Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan.

Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Tällä tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsingissä seurataan kahden eri partion arkea.

Loman jälkeisessä teräskunnossa oleva Max ja partiokaveri Jarkko ratkaisevat keikkoja ennätysnopeaan tahtiin. Kallion yössä annetaan riitelevällä pariskunnalle elämänohjeita. Kadulta löytyy sekavasti käyttäytyvä mies, joka hyppii housut nilkoissa ja sylkee.

Partio yrittää selvittää mikä päihde on aiheuttanut miehen käytöksen. Sosiaaliviranomaiset tarvitsevat partion apua huostaan otetun tytön etsinnässä. Nuoret tytöt ajelevat mopolla kolme päällä. Juha ja Mikko joutuvat käyttämään voimaa todella vastahakoisen rattijuopon aisoihin saamiseksi. Kielimuuri hankaloittaa joukkotappelun selvittelyä.

Kun adoptiovirkailija tekee kotitarkastuskäynnin, koko poppoon tulisi käyttäytyä mallikkaasti. Mike ja Molly tekevät koko perheen hulluksi hermoilemalla adoptiopäätöstä. Adamin ja Donin vaimot, Andi ja Marcy, ovat kovia pitämään miehensä kurissa. Miehet keksivät keinon, jolla välttää vaimojen heihin kohdistamat syytökset: Syyllisyydentunto ottaa kuitenkin lopulta vallan, eikä miesten juonittelu jää muutenkaan vaimoilta tajuamatta.

Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns Matt LeBlanc lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi Liza Snyder päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään.

Xtra Factorissa kuullaan ensimmäisen Neljän tuolin haaste ¿jakson tunnelmia. Saaran tiimistä pudonneet ja jatkoon päässeet tytöt tilittävät Matille fiiliksiään. Xtra raadissa omat mielipiteensä kertovat tällä kertaa Aleksanteri Hakaniemi, Töölön ketterän Matti8, Youngheartedin Reeta ja tietenkin Mikko Silvennoinen. Matin johdolla saadaan maistiaisia myös seuraavasta X Factorin jaksosta, jossa kisaavat Michael Monroen tiimin yhtyeet.

Satu Tuomiston pikkuhousutkin ovat lopulta löytyneet. Burnsin hukkumiselta ja saa palkinnoksi matkan Chicagoon täyden palvelun yksityiskoneella. Lentomatka jättää Homeriin tyhjiön, eikä arki luksuslennon jälkeen enää miehelle maita. On etsittävä uutta sisältöä elämään. Jaksossa vierailevat Stephen Colbert sekä Lionel Richie.

Silkkojen sattumien kautta ruokaa rakastavasta Homerista kehkeytyy lahjakas oopperalaulaja. Burns tarttuu tilaisuuteen ja palkkaa Homerin tähtioopperaan. Laulunlahjoilla siunatusta Homerista tulee äkkiä suuri kuuluisuus. Julkisuudessa on myös varjopuolensa. Vierailevina ääninäyttelijöinä tällä kertaa Placido Domingo ja Maya Rudolph. Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden.

Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon. Marge joutuu keskelle pankkiryöstöä ja jännittävää panttivankidraamaa Nine - Yhdeksän yhteyttä -televisiosarjaa parodioivassa jaksossa. Tapahtumat eivät jätä perheenäitiä rauhaan ja hän muodostaa kummallisen suhteen kidnappaajaansa.

Lisalla koittaa suuri päivä opintojensa suhteen. Joukkueiden tehtävänä on suunnitella oma ruokalistansa. Aivan kaikki valinnat eivät vakuuta Gordonia.

Myös ruokavalmistelut sujuvat vaihtelevalla menestyksellä. Kokeille arvotaan jonkun maan ruokakulttuuri. Kisaajat käyvät kaksintaisteluun ja yrittävät tehdä Gordoniin vaikutuksen etnisillä herkuillaan.

Voittajatiimi pääsee nauttimaan shoppailusta ja ulkona syömisestä. Kokit pääsevät testaamaan taitojaan tunnistamalla ruokia kosketuksen ja maistamisen kautta. Voittajatiimiä hemmotellaan merenherkuilla ja ratsastustuokiolla.

Konduktöörit Jarkko ja Kimmo matkaavat Allegrolla kohti Pietaria. Finland kilpailijat valmistautuvat kisalavalle ja Ilmalan varikolla korjataan Pendolinon kallistuksia. Souda kuin viimeistä päivää. Toisessa joukkueessa ilmapiiri on ollut huono, joten kissa on nostettava pöydälle. Nyt pitääkin pystyä vetämään yhtä köyttä, koska tällä kertaa kilpailijat joutuvat isojen autojen vetojuhdiksi. Jaksossa vierailee julkkiskokki Lorena Garcia, joka opettaa voittajajoukkueelle terveellisen mutta maukkaan ruoan salat.

Hävinneen joukkueen ruokavaihtoehdot ovat epäterveellisempiä. Suurimman pudottajan historian ensimmäisessä viime hetken haasteessa joukkueet soutavat kilpaa soutulaitteilla.

Luvassa on jälleen äärimmäisen tiukka punnitus. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Edellisillä kausilla valmentajana nähty Bob Harper siirtyy kilpailijoiden valmentamisesta juontamaan ohjelmaa.

Myrskybongari Gabe Cox on tehnyt harrastuksestaan osa-aikaisen ammatin ja kertoo yksityiskohtia siitä, miten valmistautuu tornadon kuvaamiseen ja mikä saa hänet hakeutumaan tornadojen läheisyyteen aina uudelleen.

Pelastusalan ammattilaiset vaarantavat henkensä pelastaessaan sääilmiöiden uhreja. Myös meteorologit ja säätoimittajat menevät toisinaan liian lähelle uhkaavia sääilmiöitä. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä.

Romanttinen trilleri huippuvarkaaksi naamioituneesta vakuutusyhtiön tutkijasta, joka nerokkaasti suunnitellun miljardikeikan avulla päättää saada kiinni taitavan ja tavoitellun ryöstäjän. Jon Amiel, USA, '.

Philip ryhtyy suunnittelemaan rynnäkköä, mutta poliisit eivät tiedä panttivankien sijaintia. Tilaisuus aukeaa, kun yksi panttivangeista tarvitsee sairaanhoitajan apua. Louise on huolissaan Philipin jaksamisesta. Burgerimies Akseli Herlevi korottaa panoksia Las Vegasissa.

Kaikki syödään mitä pöytään tuodaan ja laskut maksetaan jos jaksetaan. Makunystyröihin jääneitä matkamuistoja Akseli herättelee omassa keittiössään valmistaessaan tämän jakson burgeriaan.

Viikkokatsauksen lisäksi jaksossa selvitetään miten kilpapelaajat valmistautuvat turnauksiin. Jamie saa lentokoneen kuntoon, mutta ilkeäksi Duncaniksi muuttunut Mitch lyö kapuloita rattaisiin aikoen estää Clemin lapsen syntymän. Tiimi löytää yllättävän liittolaisen vihollistensa riveistä, ja Jacksonille selviää järkyttävä syy Abigailin kykyyn viestiä hybridien kanssa. Logan tutkii salaperäistä hybridinpesää Etelä-Koreassa. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ihmiskunta kamppailee geenitekniikan hurjimpia luomuksia vastaan.

Lexa haluaa yhdistää heimot, jotta jääkansan tulevaan hyökkäykseen voitaisiin varautua. Kane ja Abby matkustavat neuvottelemaan hänen kanssaan. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Maahan on lähetetty nuorisorikollista ottamaan selvää, voisiko siellä jälleen elää. Clarke saa selville vaarallisen suunnitelman, ja Kane yrittää pitää rauhaa yllä vaikka Pike ei luota maan asukkaisiin.

Yhdysvallat - Porno vallankumouksen välineenä. Miten pornolla voi muuttaa maailmaa ja miten kuluttajat muuttavat pornoa? Kausi 4, osa Robert Verdi ja Rebecca Cole tiimeineen saapuvat avuksi, kun asiakkaat tahtovat yllättää perheenjäsenensä asuntoremontilla. Kausi 5, osa 8. Pete Nelson tiimeineen rakentaa toinen toistaan uskomattomampia puumajoja ihmisille, jotka haluavat kosketuksiin luonnon kanssa.

Treehouse Masters, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa 3. Carina Berg suuntaa Kiinaan vihkiytyäkseen jalkapallon ihmeelliseen maailmaan Sven-Göran Erikssonin siipien suojissa. Ett jobb för Berg, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 1, osa 2. Markooliona tunnettu räppäri, näyttelijä ja radiojuontaja Marko Lehtosalo asuu perheineen talossa, jonka hän on rakennuttanut villeinä poikamiesvuosinaan.

Talossa ei ole kylliksi säilytystilaa lapsiperheen tarpeisiin, ja muutkin hieman erikoiset sisustusratkaisut hankaloittavat arkea.

Lisäksi Markolla on paha tapa haalia nurkkiin tavaraa, jolla hän ei tee mitään. Kausi 5, osa Kramer on saanut lyhytkasvuisen ystävänsä Mickin kanssa töitä tv-tähtien sijaisina. Jerryllä on paineita, koska sairas ystävä kaipaa kunnon naurua. Seinfeld, komediasarja, USA, George päättää kääntyä ortodoksiksi saadakseen haluamansa tytön, ja Jerryn uudella tyttöystävällä taitaa olla sieniongelmia. Kramer taas joutuu pulaan eläimellisen vetovoimansa takia. Kausi 7, osa Sairaalasarja kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen tiimistään.

House, draama, USA, Paluu tulevaisuuteen II Samalla Marty laittaa aikajatkumon sekaisin, jolloin kaikki osalliset ovat pyörällä päästään.

Kausi 1, osa 3. Juhlat saavat monet syttymään, mutta joillekin ne ovat liikaa. Luvassa on samppanjaa ja tyrmääviä tanssiliikkeitä. Niitä riittää 8-henkisessä perheessä. Ashley keksii keinon hankkia apua vauvojen hoitoon. Juontajina Jethro Rostedt ja Sara Sieppi. Eroottisen tanssijan Susanna Tenhusen, 42, ja Timo Suonpään, 37, rakkaus roihahti moottoripyöräkerholla.

Parin arki on varsin kiireistä, sillä putkiasentajana työskentelevä Timo tekee pitkiä päiviä ja on harvoin kotona. Heidän suurin haaveensa on yhteinen lapsi, joka ei yrityksestä huolimatta ole onnistunut.

Parin hääjuhla Hotelli Rantakartanon tiloissa Porissa sujuu leppoisissa merkeissä, kunnes tulee häävalssin vuoro. Kausi 1, osa 4. Arjan tiimissä kisaavat käsikirjoittaja-näyttelijä Minna Koskela sekä radiotoimittaja ja juontaja Arttu Harkki. Kotona peliin pääsee mukaan lataamalla Anna sen soida -pelisovellus AppStoresta tai Play Storesta ilmaiseksi. Kausi 2, osa 2. Vieraina jääkiekkolegendat Jari Kurri ja Esa Tikkanen.

Ystävykset Kurri ja Tikkanen avautuvat ammattikiekkoilun vaatimista uhrauksista ja Harkimot ottavat selvää mitkä asiat puhuttavat tänä päivänä NHL: Kotimainen talk show, Luutnantti Roy Miller Matt Damon lähtee valvontaryhmänsä kanssa etsimään joukkotuhoaseita irakilaisautiomaahan.

Tehtävä johdattaa ryhmän salaisen operaation jäljille. Jodie Marsh perehtyy pintaa syvemmältä prostituutioon. Oman kehon myyminen on Jodielle tuttua glamourmallin uran, tankotanssin ja kehonrakennuksen myötä, mutta mikä saa naisen tarjoamaan seksiä rahasta? Tutkimusmatkallaan Jodie tutustuu myös maksullisiin mies- ja naisseuralaisiin. Perheen lapset jännittävät ensimmäistä päivää uudessa koulussa. Kody ja vaimot käyvät New Yorkissa ja julkistavat moniavioisuutensa tv-haastattelussa.

Sister Wives, tosi-tv, USA, Russ ja Paola muuttavat Russin vanhempien luo, ja Paola tapaa Russin ystäviä. Kirlyam ikävoi perhettään Brasiliassa, ja Aziza tapaa Miken vanhemmat. Kausi 1, osa 1. Essexissä sijaitseva Curves and Couture -liike on erikoistunut pluskoon morsiuspukuihin.

Omistajat Alison ja Joe paitsi auttavat löytämään asiakkailleen täydellisen morsiuspuvun myös toimivat tukena ulkonäköpaineiden puristuksessa. Unelmien hääpäivää varten ei tarvitse laihtua, jokainen morsian on kaunis omana itsenään. Kausi 13, osa 3. Epäonniset remontoijat saavat ammattitiimiltä apua saattaakseen pieleen menneen työn loppuun. Arga snickaren, lifestyle, Ruotsi, Donnan ja Rickin talo on kuin paluu luvulle, ja Donna on saanut tarpeekseen. Jillian saa mittavan remonttilistan, mutta remontti kohtaa lukuisia haasteita, kuten talon puutteelliset putkityöt.

Toddilla taas on vaikeuksia löytää Rickiä miellyttävä talo. Lisa ja Chris asuvat viehättävässä vuotiaassa talossa kaupungissa, mutta Lisa on kyllästynyt ahtaaseen taloon. Todd esittelee parille maalaistalon, johon hevoshullu Lisa rakastuu, mutta Chris ei innostu maalaiselämästä. Yllätyslaatikosta paljastuu herkullisia aamiaistarpeita. Kilpailijat pääsevät kokkaamaan huippukokin rinnalla.

Pudotushaasteessa mitataan kilpailijoiden luovuutta ja kekseliäisyyttä. MasterChef juhlii sadatta jaksoaan, ja joukkuehaasteessa valmistetaan juhlalounas arvokkaille vieraille. Teema jatkuu painetestissä, missä leivotaan syntymäpäiväkakkuja. Natalie rakastaa ruokaa ja hän toivookin löytävänsä kokkaavan miehen. Sinkkuillallisilla Yorkshiren tyttö tapaa kolme sokkotreffikumppania, jotka pistävät parastaan keittiössä. Janottaako jotakuta kuitenkin vanha suola? Maailmaa kiertävä maisemoija tapaa illallisilla draamakuningattaren, vampyyrifriikin ja laululintusen.

Vamppaako hänet vampyyri vai lumoaako reissumiehen seireenin laulu? Ryanin vanhemmat eivät hyväksy pojan mielitiettyä, joten nuori pari lähtee salaa Gretna Greeniin. Rick ja Maureen muistelevat omaa karkumatkaansa Gretna Greeniin 50 vuotta sitten, ja Rickillä on Maureenille yllätys.

Kolmas kerta toden sanoo. Paulan ja Jamien hääsuunnitelmat ovat kariutuneet kahdesti aiemmin. Pääseekö pari nyt vihdoin vihille? Karen ja Ray odottavat ihanaa hääpäivää ihastuttuaan toisiinsa 35 vuotta sitten.

Julie ja Bernard asuvat kolmen lapsensa kanssa talossa, jota Bernard pitää liian pienenä. Julie uskoo, että remontointi auttaa, mutta Jillian kohtaa remontissa useita odottamattomia haasteita, kun taas Todd yllättää ja löytää täydellisen talon. Pride-viikolla mallit esittelevät muotinäytöksessä Christopher Cowanin luomuksia sateenkaarikansalle. Kuvauksissa he poseeraavat näyttävien drag queenien rinnalla. Osalle malleista Pride-viikolla on henkilökohtaista merkitystä, ja se lisää paineita onnistua.

Henri opastaa kilpailijoita ensin Master classissa. Sen jälkeen heidän tehtävänään on tehdä annos, jonka pääosassa on kastike. Tomi koettelee erään kilpailijan itseluottamusta. Immuniteettipinssi saattaa pelastaa yhden kokeista. Kilpailijat joutuvat valitsemaan kahden Mysteerilaatikon välillä. Joku joutuu jälleen jättämään kilpailun, eikä kyyneliltäkään vältytä. Russell Crowe on koskettavassa draamassa menestyskirjailija Jake Davis, jonka elämä ja mielenterveys romahtavat tragedian jälkeen, mutta rakkaus tyttäreen kantaa.

Tytär Katie joutuu kamppailemaan omia demonejaan vastaan. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Anne ja Ellu ideoivat keräyksen koulun yhteishengen nostattamiseksi. Innostuksen herättämiseksi Anne käy opettajainhuoneessa juttelemassa mukavia.

Ellu on todella huolissaan poikaystävästään, jolle on voinut sattua jotain karmeaa. Anne löytää chatista muusikon. Vesa saa lainata autoaan jotta Anne ja Ellu pääsevät maaseudulle yllättämään uuden tuttavuuden pittoreskeissa lavatansseissa. Keikan jälkeen tapahtuu suuri kohtaaminen jännittävän nimimerkin kanssa. Maria esittelee remontoitua kotiaan ja uusinta syntymäpäivälahjaansa, Gunilla tekee tarpeellisia hankintoja, Åsa turvautuu hämähäkkikuiskaajan apuun ja Isabel valmistelee kutsuja, joilla miljonääriäidit tapaavat toisensa tauon jälkeen.

TLC-bändin rempseä Chilli on tapaillut julkkismiehiä ja pettynyt rakkaudessa. Voisiko oikea kumppani löytyä oman alan ulkopuolelta? Entinen NFL-futari Jeff rakastuu yleensä päätä pahkaa ja särkee sitten sydämensä. Patti järjestää urheilijamiehelle oivan rakkausvalmentajan. Asko ja Maria kaipaavat elämäntapamuutokselta tilaisuutta keskittyä omaan hyvinvointiin. Erossaolosta tulee kuitenkin todellista, kun painonpudotuksen aloituksen jälkeen pariskunta eroaa oikeasti.

Miten Asko ja Maria selviävät erosta? Löytävätkö he elämäntapamuutoksen siivittämänä uuden onnen? Tässä jaksossa kisaamaan käyvät pappi, opettaja, kotiäiti ja rodeotähti. Itsevarmuus saattaa johtaa harhaan, eikä etumatka takaa vielä mitään. Kahdeksan parhaan joukko alkaa pikku hiljaa muodostua. Uutisten mukaan pyykinpesukoneet voivat räjähtää. Maatilalla puretaan taloa dynamiitilla ja lopputulos yllättää kaikki.

Videokatsauksessa vaihdetaan tällä kertaa vapaalle, urheillaan ja pidetään hauskaa luonnon helmassa. Top 10 -listalla esitellään kymmenen esimerkkiä siitä, kun vapaa-aika ei suju suunnitellusti.

Videokatsauksessa esitellään tällä kertaa hullunkurisia perheitä, kisailevia sisaruksia ja kömpelöitä vanhempia. Top 10 -listalla nähdään kymmenen tapausta, jotka saavat toivomaan uutta perhettä. Luontoelämykset ovat tärkeitä meille kaikille, mutta entä kun luonto elämöi?

Tässä jaksossa nähdään roppakaupalla videolle tallentuneita kohtaamisia luonnon kanssa. Jamesin autorakkautta yrittää hyödyntää asiakas, joka tahtoo pantata kaksi törmäilyautoa. Tottahan toki autoja pitää myös päästä kokeilemaan. Ville Haapasalo vie mäkilegenda Matti Nykäsen Sarajevon olympiamaisemiin. Matin tunteet nousevat pintaan mäkimontussa, jossa hän ei ole käynyt yli 30 vuoteen. Nostalgiaa huokuvien muistojen lisäksi Matti kertoo suhteestaan musiikkiin, mediaan sekä perheeseen.

Samat kasvot, eri nimi. Maahantulovirkailija kuulustelee malesialaismiestä, jonka epäilee joutuneen poistetuksi maasta aiemmin viisumirikkeen takia. Miehellä on kuitenkin eri nimi. Melbournessa virkailijat kohtaavat erikoisesti käyttäytyvän australialaisnaisen. Pennsylvaniassa Mike ja Frank käyvät ostamassa purkutavaraa ja moottoripyöriä.

Frank pääsee käyttämään hurmurintaitojaan motoristinaisen luona. Mike ja Frank tapaavat naisen, joka yrittää myydä edes osan isänsä valtavasta kokoelmasta. Pian he huomaavat, että kokoelmassa on paljon historiallisesti arvokkaita esineitä.

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Tänään kilpailijat kokevat kauden isoimman yllätyksen, joka rikkoo olemassa olevat liitot ja muuttaa pelin kulun täysin. Osa liitoista osuu omaan nilkaan, kun kilpaillaan koskemattomuudesta. Ohjelman lopuksi jälleen yksi äänestetään kotimatkalle.

Yritäjä on keksinyt elämysten airbnb: Sienien kasvattaja tarvitsee tuotannon kasvattamiseen leijonien apua. Sovellus auttaa vakavasti sairastuneita järjestämään arkensa ja toinen yritys haluaa pelastaa maailman tarjoamalla markkinointipaikan vähäpäästöisille tuotteille.

Opettaja on keksinyt konseptin, joka pelastaa uuden opetussuunnitelman kanssa painivat kollegat. Sami vie Shirlyn ulos syömään ja Zaani pääsee nauttimaan pesäpallon hienouksista. Drag-artisti Jukka Kuronen kauppaa flipperiä. Aki ja Heli hankkivat Sulttaanin. Kannattaako Markun riski tuunata valovoimainen koriste-esine? Atlanta Hawks - Chicago Bulls. Ruutu välittää matseja keskimäärin viiden suoran ottelun viikkotahdilla ja Lauri Markkasen Chicago Bulls on joka viikko mukana live-kattauksessa!

Ottelut ovat katsottavissa tallenteina seuraavana aamuna ja noin puolet lähetyksistä selostetaan suomeksi. Lapset pohtivat, oliko äiti halunnut kadota vai oliko hänelle tapahtunut jotakin. Katoamisilmoitus käynnisti poikkeuksellisen pitkän poliisitutkinnan. Tomas ja Eero jahtaavat veristä miestä.

Myrkkylaatikoiden etsintä aiheuttaa vilunväreitä. Tommi aloittaa vuoron erikoisryhmän harjoituksissa. Janne neuvoo nuoria naisasioissa. Mopovarkaat jäävät poliisin haaviin. Helsingissä keskustassa liikkuu aseistautunut mies.

Sebastian kiipeilee katoilla nuorten perässä ja Markku paimentaa mopoilijoita. Epäilyt kohdistuvat hänen entiseen miesystäväänsä, mutta jostakin syystä silminnäkijät eivät tunnista häntä valokuvasta. Tänään pajalle tulee entisöitäväksi superharvinainen junaristeysopastin. Lisäksi Kelly pitää autonäyttelyn, jonne poikien pitää hankkia autoja. Parhaan auton löytänyt saa hienon palkinnon.

Tänään pajaveijarit saavat eteensä hevoskärrykärryn. Lisäksi työn alle tulee Harley-Davidsonin valmistama golfauto, josta pitää tehdä nätti huutokauppaa varten. Joe Tetin ja Matt Grahamin selviytymistaidot joutuvat jälleen koetukselle.

Erilaisista taustoista tulevan kaksikon on pelattava yhteen löytääkseen ruokaa, vettä ja suojaa vaativissa olosuhteissa mm. Dual Survival, tosi-tv, USA, Pelletierin perheessä kamppaillaan apua tarvitsevan työntekijän kanssa. Johtaako rahan lainaaminen entistä suurempiin ongelmiin? Sarjassa seurataan Pelletierin perheen ison metsänhakkuuyrityksen töitä ja koettelemuksia. American Loggers, tosi-tv, USA, Todd Hoffman, Tony Beets, Parker Schnabel ja kumppanit palaavat apajille, kun kullankaivuu Alaskan jäätävissä olosuhteissa jatkuu ja kilpailu tiivistyy entisestään.

Gold Rush, tosi-tv, USA, Kausi 3, osa 3. Sarjassa seurataan raskaan liikenteen ammattilaisten työtä. Mukana ovat edelliseltä kaudelta tutut Jokke ja Harri sekä uudet tuttavuudet Kimmo ja Janne.

Lisäksi mukana on rovaniemeläinen maitokuski Ida. Ammattina sankari, kotimainen tosi-tv, Kausi 1, osa 7. Juontaja Ron Pitts esittelee videolle tallentuneita kohtauksia tuhoista. Tässä jaksossa venäläiset suihkukoneet törmäävät, tankkeri syttyy palamaan ja Evel Knievelin onni pettää. Destroyed in Seconds, dokumenttisarja, USA, Kausi 3, osa 6. Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta.

Kausi 3, osa 9. Jonain päivänä elämä maapallolla ei ole enää mahdollista, ja ihmisen on etsittävä uusi koti avaruudesta. Nyt kehitellään uutta propulsiojärjestelmää, joka vie ihmiskunnan tähtiin. Anne Frankin tarina on tuttu, mutta kuka paljasti hänen perheensä piilopaikan Gestapolle? Dokumentissa pohditaan eri vaihtoehtoja kirjailija Carol Ann Leen johdolla sekä käydään läpi Frankin perheen tarina Annen päiväkirjasta otettujen otteiden siivittämänä.

Kausi 3, osa 2. Sarjassa tutustutaan insinöörityön taidonnäytteisiin, kuten huomattavan suuriin ja oudoissa paikoissa sijaitseviin rakennelmiin sekä töistä vastanneisiin poikkeuksellisen lahjakkaisiin insinööreihin. Impossible Engineering, viihde, Iso-Britannia, Kausi 11, osa 2.

Viihdyttävä sarja jatkuu, kun uudet myytinmurtajat Jon Lung ja Brian Louden ottavat ohjakset käsiinsä. Kaksikko jatkaa edeltäjiensä jalanjäljillä testatessaan urbaanien legendojen paikkansapitävyyttä. Mythbusters, viihde, USA, Loud -sarjan nokkamies Richard Rawlings lähtee tien päälle tehtävänään pelastaa huonoon tilaan ajautuneita autoliikkeitä.

Oli ongelma työtiloissa, markkinoinnissa tai bisneksen johdossa, Rawlings luotsaa liikkeet rautaisalla ammattitaidolla takaisin raiteilleen. Garage Rehab, tosi-tv, USA, Yusuf ja Antonio etsivät harvinaisia, kunnostettavia vintageautoja maailmankolkista, jotka heidän kollegansa kiertävät kaukaa.

Arvokas helmi saattaa tulla vastaan yllättävässä paikassa, mutta samalla riskit ovat suuret. Chrome Underground, tosi-tv, USA, Fiat Dino Coupe Mike matkustaa Triesteen ostamaan luvun urheiluauton, mutta sen moottori, sisustus ja kori on huollettava ennen kuin Mike ja Edd voivat myydä sen eteenpäin.

Wheeler Dealers, tosi-tv, Iso-Britannia, Last Action Hero Valitettavasti Slaterin on vaikea uskoa Dannyn tarinaa ennen kuin saa itsekin kosketuksen todelliseen maailmaan Dokumentissa Joel Lambert vierailee Fukushimassa viisi vuotta maanjäristyksen aiheuttaman ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen. Hän tapaa onnettomuusvoimalan raivaustöissä työskennelleitä ja selvittää mm. Aiemmin ihanteellisena lomakohteena pidetyllä Havaijilla on viime vuosina tapahtunut useita jopa ihmishenkiä vaatineita haiden hyökkäyksiä.

Sharkageddon, dokumentti, USA, Mount Everestillä työskentelevä korkean paikan helikopteritiimi pelastaa loukkaantuneita maailman vaarallisimmista paikoista, oman henkensä uhallakin. Everest Rescue, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa Pojat saavat haasteen rakentaa akryylisäiliön, jota vartioivat kuvun alla olevat hait.

Onnistuvatko he rakentamaan kaksitasoisen kalalammen NFL-tähti Scottille? Tanked, tosi-tv, USA, Kausi 9, osa 1. Sarjassa seurataan lyhytkasvuisten Roloffien elämää ja arkea perheen maatilalla Portlandissa, Oregonissa. Kausi 3, osa Liikkuvainen Christie haluaa hääpuvun, joka on ennen kaikkea mukava.

Äiti toivoo hartaasti, että hänen rakkaasta morsiuspuvustaan saataisiin tyttärelle sopiva. Jeffrey Corwin tutkii uhanalaisten villieläinten elintapoja ja keskinäistä kommunikointia unohtamatta luonnonsuojeluun liittyviä kysymyksiä.

Seuraamme Kodyn elämää neljän päivän ajan. Kody viettää päivän kunkin vaimon talossa ja toivoo hartaasti saavansa koko perheen saman katon alle. Kody vie perheensä entiseen kotikaupunkiinsa tapaamaan lapsuudenystäviään.

...

Seksiä homoseksuaaliseen fi naiset etsivät miehiä

Nuori kalu gay seuraa helsingistä

Keino vagina johanna pulkkinen homoseksuaaliseen video

Playa jovenes follando bajar porno mujeres muy grandes bbw video porno besos mamando pollas gordas tetonas españolas videos x videos de hombres abuelos porno transexual pornoo porno pollas grandes mamadas gratis trios peliculas porno gratis videos porno hd tios follando gorditas folladoras pornoxxx gangbang videos x maduras follando con videos de transexuales follando maduras gratis españolas videos gratis maduras tetas grandes penes casting porno gratuitas lesbianas gordas folladoras videos de putas videos porno africanas videos porno castellano porno masajes lesbianas tetas jovenes videos gratis videos lesvianas phorno vídeos pornos gratis amateur x grandes mujeres gordas alexis texas madura las mejores videos porno mature videos de maduras negras cachondas gratis masturbaciones porno virgenes ver peliculas porno interracial amateur vídeos eróticos videos gratis porno gratis de pies bailey jay videos porno de masturbacion videos porno coños peludos guapas desnudas actores porno pelirrojas follando abuelas calientes follando pollas peludas vidios porno gratis películas xxx sexo maduro lamiendo coños sexy porno en español porno lisa ann morenas pollas gigantes folladas alanah rae cumloader español vidios porno toro pprno trios porno en español gratis maduritas follando travestis follando juntas videos porno español joven tetona masturbandose casting sexo en tetas grandes sexo videos porno pollas lesbianas culazos porno playa peliculas porno de porno viejas españolas alexistexas muyputas teen porn come coños peludos videos porno lesbianas viejaspeludas videos xxx follando anal videos pornos porno videos de madres pelicula porno falso porn chicas follando videos porno españoles gratis mujeres pilladas follando pelis x de cumlouder videos gratis mujer eyaculando porno melani rios videos de abuelas x maduras tube videos sexo entre lesvianas porno secretarias follando gratis lisbianas viejas gratis porno negros vidios de maduras nikita bellucci xxx pajas sexo romantico hombres follando viejos pormo gratis follando en castellano gratis xxx videos xxx maduros pelis porno xx maduras muy putas porno extremo chica desnudandose videosde sexo con pene videos gratis ancianas gordas masage rooms videos pornos en hd follando porno porn free video porno españoles porno de lesbianas videos españoles chicas gratis chicas follando porno en español maduras xxxx peludos chicas meando penes de pies porno de maduras españolas videos porno maduro porno.

con chicas espiadas secretarias milf follando descargar vídeos porno sexo en castellano chica desnudandose jenna jameson xxx trios hd porno de putas videos poeno gratis putas arabes xxx porno gey gratis sex porn interracial videos porno grati sexo peludo porno hd free videos gratis videos anal vicky storm maduras rusas porno pelirrojas rubias maduras en castellano follar porno video porno gratis lesbianas videos de actrices porno gratis video porno pollas calientes vídeos sexo porno bisex gorda xxx maduros coño maduras en castellano doble penetracion vaginal mujeres chupando polla folladoras maduras tetonas videos petardas lesbianas vicky storm super tetonas rubias 19 gratis xxx madres e hija sexo porno pelirojas pollas follando pollones seso grati videos travestis follando descargar vídeos gratis toro pprno chicas enseñando el amor chicas desnudas analporn sexo duro sexo gratis haciendo pajas a su hija corrida vaginal mujer cachonda porno con viejas haciendo pajas femeninas videos eroticos mujeres mayores follando videos de lesbianas pelis x maduras haciendo pajas masculinas como follan bisexual español anal vídeos porno mamadas maduras lesbiana videos xxx hana montada videos gratis buscar videos de abuelas culonas porno en el culo putasgratis xxx gratis sexo transexuales gratis peliculas porno videos porno con maduras videos actrices porno gratis polla porno guey sexoporno vídeos porno doble penetracion vaginal penes videos amateur x shizuka desnuda sofia rose xxx follando con viejos porno de actrices porno gratis melani rios videos de orgias porno de lesbianas videos porno maduras la playa videos tranx videos porno de latinas videos porrno gratis porno romanticos follar con maduras videos gratis porno sado videos gratis en español gratis porn chupando polla madre videos porno cachas pelis porno sexso porno es.

cumlouder vidios maduras mujeres eyaculando porno amateur xxx videos hentai pollas porno xxx xxx maduritas porn videos porno videos porno transexual muyputas porn porno lesbianas gordas naturales abuelos porno tetas videos porno maduritas tetonas morenas maduras videos tetas grandes videos de maduras porno africano las mas putas putas video morena follando porno amater casero interracial striptease xxx peludas casting sexo negras peludas gordas trios hd tias fallando sexo duro teens viejos jovenes follando cuarentonas xxx follando tetonas manga porno trios bisexuales mujer follando videos pormo gratis video porno tias con videos demaduras brasileñas tetonas videos porno chicas guarrillas hombres tu porn porno lesbianas videos trabestis videos calientes xxx lesvianas jovenes porno gratis vídeos porno corridas de rubias follando videosx maduras porno strapon porn videos de porno en la exploradora porno hd xxx publico porno modelos pelis sexo porn abuelas videos gratis parejas lesvianas transexual videos porno asiaticos maduras porn videos d sexo en el coño caliente sexogratis videos de paris hilton porn videos porno en linares pornos xx porno embarazadas sexo tube pillados follando tetonas videos demaduras videos xxx chicas rubias ver porno lesbianas penes gigantes videos maduras porn video porno tube nacho vidal masturbandose videos porno fuerte videos porto gratis mejores videos pornos pollas enormes tetas naturales chochos porno sexo anal vídeos gratis videos lesbianas nikki benz videos hd nacho vidal masturbandose sexo entre chicas desnudas porno chica desnudandose nekane tias buenas desnudas maduras casting español videos pornoxx tias con asiaticas porno orgias forzada xxx nacho vidal coño buscar videos ñorno mujeres en la cocina videos pornos de hombres tu porn tub porno de lesbianas españolas vidio porno gratis maduritas gratis de pie rubias 19 squirt xxx mujeres muy gordas follando rusas porno lesbicas xxx gorditas videos porno lisa ann hd vídeos de dibujos porno español en castellano gratis tetonas fetichismo pies videos pornos españoles coños chicas porn porno.

Myyrä ja Ho-Ho löytävät joenrannalta munan. Kukaan ei kuitenkaan tunnusta munaa omakseen, joten muna viedään Ho-Hon luokse. Yhteistuumin urheat kaverukset ryhtyvät hautomaan munaa.

Mikä munasta sitten kuoriutuu? Joka tapauksessa, kun munan kuori yön aikana on rikkoutunut, Myyrä ja Ho-Ho huomaavat nopeasti, että heistä ei ole kasvattamaan uutta tulokasta.

Mutta missä on pienen otuksen äiti? Yhdessä kaverukset tutkivat, seikkailevat ja pitävät hauskaa Kultaisella Saarella!

He kieltäytyvät haastattelusta ja niinpä Piquet ja hänen veljensä, joka on kukas muu kuin tohtori Franck Einstine, päättävät kostaa. Franck Einstine tekeytyy kuvia kärkkyväksi faniksi, mutta hänen kameransa salama pyyhkiikin pois Kylien ja Kimin muistin.

Saako Kate ystävänsä takaisin muisteineen kaikkineen? Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Lasse haluaisi huvipuistoon, mutta matkalla sattuu yhtä jos toista. Niinpä Rusty tekee Lasselle oman huvipuiston.

Rusty rakentaa ison imurin, jotta löytäisi meisselinsä Lassen sotkujen seasta. Superimuri osoittautuu kuitenkin turhan tehokkaaksi. Amerikkalais-kanadalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Siellä he puivat perhesalaisuuksia ja kokevat suuria seikkailuja. Supersuositussa sarjassa seikkailevat värikkäät ja suloiset pikku ponit. Yhdessä he kokevat jännittäviä seikkailuja ja selviävät monista kiperistä tilanteista saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Tässä Lego-lyhäreitä sisältävässä sarjassa seikkaillaan ympäri vilkasta kaupunkia, jossa poliiseja työllistää niin roistojen toilailut kuin erilaiset sattumukset milloin missäkin.

Uudessa lasten suosikkisarjassa yhdistyvät kaksi maailman tunnetuinta tarinaa: Lego ja Star Wars! HS Lasten uutiset käy läpi viikon uutistapahtumat innostavalla ja havainnollisella tavalla. Myös lapset ovat aktiivisesti mukana uutisten teossa.

Kaksi koiraa ja yksi kani. Snoopy-koiran jalka on murtunut, ja Noel asentaa sille bionisen tassun. Myös Speedy-niminen kani on murtanut jalkansa. Lisäksi tavataan Winston-bulldoggi, jonka takajalat ovat yhtäkkiä halvaantuneet. Jääkiekon Liigan - Suomen seuratuimman urheilusarjan - jokainen ottelu suorana ja tallenteena. Seuraa kiihkeitä matseja, tuoreita klippejä ja kuumia puheenaiheita jääkiekon ympäriltä aina kevään mestaruusjuhliin asti.

Uniasiantuntija päivittää pyörätuolikelaaja ja paraolympiavoittaja Toni Piispasen nukkumisolosuhteita. Ravitsemusasiantuntija Hanna Skyttä valmistaa keskittymiskykyä parantavaan lounaan. Testaamme Fysiolinen Thera-trainer Mobi - harjoituslaitetta. Tulossa Nelonen Median kanavilla.

Amanda ja Grif haluavat joko laajentaa nykyistä taloaan tai muuttaa isompaan. Hilaryn tehtävä ei ole helppo, sillä pariskunta on täysin eri mieltä siitä, paljonko talon laajentaminen saisi maksaa. David ei myöskään pääse helpolla, sillä Grif lyö muuttoaikeet lekkeriksi. Kathy ja John eivät ole rempanneet isoa taloaan 27 vuoteen, mutta John uskoo, että pieni remppa korjaa kaiken.

Kathy puolestaan pakkaa jo muuttolaatikoita leppoisat eläkepäivät mielessään. Löytyykö joukosta tänään Suomen hauskin tavis? Ohjelman puikoissa pohojalainen Elina Kottonen. Mad Cook Show 7. Riku Niemisen luotsaamassa tietovisassa vaaditaan hyviä hoksottimia sekä viekasta taktikointia, kun pelaaja-areenalle astelee mm. Vierailevana tähtenä stand up -koomikko ja näyttelijä Krisse Salminen. Leikki on lasten työtä ja panelisti pääsee puhumalla. Vai miten se meni? Droneille löytyy paljon uusia käyttötarkoituksia, kun pöydän ääressä uutisia puivat Wickström, Noronen, Lahtinen ja Kuustonen sekä tirehtööri Kari Ketonen.

Vaaleanpunainen pantteri 2 7. Mestarikoomikko Steve Martin palaa komisario Clouseaun saappaisiin vauhdikkaassa komediaseikkailussa, jossa hän ja aina valmis avustajansa Ponton Jean Reno saavat vastaansa historiallisia aarteita eri puolilla maailmaa ryöväävän mestarivarkaan Tornadon. Kun kateissa ovat Vaaleanpunainen pantteri -timantin lisäksi muun muassa Japanin keisarin miekka ja Torinon käärinliina, kaksikon on yhdistettävä voimansa kansainvälisen mestarietsivien eliittijoukon kanssa saadakseen konnan pinteeseen.

Pääosatähti Steve Martin on ollut myös mukana käsikirjoittamassa elokuvaa. Elvis-faniksi tunnustautuvan Neiti X: Herra X haastaa kosijoidensa kielitaidon. Kilpailijat joutuvat pohtimaan, äänestääkö ulos heikoin, jolloin oma heimo vahvistuu, vai vahvin kilpailija, joka auttaa jatkossa omaa tietä.

Palkintotehtävä on rankka taistelukenttä, josta harva selviää ehjin nahoin. Äärimmäisen tiukka koskemattomuuskilpailu sysää toisen joukkueen jälleen heimoneuvostoon ja äänestämään yhden joukoistaan pois. Illan Keno-arvonnan sekä Synttärit-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Tulokset myös Veikkauksen sivuilta www. Temptation Island Suomi 4. Mustassa komediassa pomojaan vihaavat kaverukset Nick, Dale ja Kurt päättävät päästää nämä päiviltä.

Suunnitelmassa vain on toivomisen varaa, ja pian tapahtumat alkavat vyöryä omalla painollaan. Anna ja Ripa riitelevät, kun toimistoon saapuu motivaatiokonsultti. Pentti haluaa huomion mieluummin itselleen ja alkaa soittaa kitaraa kesken koulutuksen. Timo kokee, kuinka hänen elämänsä lipuu ohi.

Pentti keksii muuttaa koko työpaikan peliksi, jossa kaikesta saa plus- tai miinuspisteitä. Toisia kannattaa kehua ja kahvia keittää, mutta kannattaako enää tehdä töitä? Myyntijohtaja Katariina pitää toimiston naisille oman päivän. Mustasukkainen Pentti vie toimiston miehet varastoon hengaamaan äijien kanssa. Tietääkö Ripa, että Timo on ihastunut Annaan?

Pentti joutuu valitsemaan, ottaako ylennyksen vai onko uskollinen alaisilleen. Jaakko ei haluaisi Pentin lähtevän. Samalla Timo ja Anna pohtivat, haluavatko jatkaa elämäänsä konttorilla. Jaakko ja Pauli joutuvat selvittämään kahtakin eri tapausta, joissa ilmoituksen mukaan naishenkilö on itsetuhoinen.

Karavaanari saa partion sympatian ja Jaakko onnistuu pilaamaan romanttisissa puuhissa olleen pariskunnan tunnelman. Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Tällä tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsingissä seurataan kahden eri partion arkea. Loman jälkeisessä teräskunnossa oleva Max ja partiokaveri Jarkko ratkaisevat keikkoja ennätysnopeaan tahtiin.

Kallion yössä annetaan riitelevällä pariskunnalle elämänohjeita. Kadulta löytyy sekavasti käyttäytyvä mies, joka hyppii housut nilkoissa ja sylkee. Partio yrittää selvittää mikä päihde on aiheuttanut miehen käytöksen.

Sosiaaliviranomaiset tarvitsevat partion apua huostaan otetun tytön etsinnässä. Nuoret tytöt ajelevat mopolla kolme päällä. Juha ja Mikko joutuvat käyttämään voimaa todella vastahakoisen rattijuopon aisoihin saamiseksi. Kielimuuri hankaloittaa joukkotappelun selvittelyä.

Kun adoptiovirkailija tekee kotitarkastuskäynnin, koko poppoon tulisi käyttäytyä mallikkaasti. Mike ja Molly tekevät koko perheen hulluksi hermoilemalla adoptiopäätöstä.

Adamin ja Donin vaimot, Andi ja Marcy, ovat kovia pitämään miehensä kurissa. Miehet keksivät keinon, jolla välttää vaimojen heihin kohdistamat syytökset: Syyllisyydentunto ottaa kuitenkin lopulta vallan, eikä miesten juonittelu jää muutenkaan vaimoilta tajuamatta.

Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns Matt LeBlanc lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi Liza Snyder päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Xtra Factorissa kuullaan ensimmäisen Neljän tuolin haaste ¿jakson tunnelmia.

Saaran tiimistä pudonneet ja jatkoon päässeet tytöt tilittävät Matille fiiliksiään. Xtra raadissa omat mielipiteensä kertovat tällä kertaa Aleksanteri Hakaniemi, Töölön ketterän Matti8, Youngheartedin Reeta ja tietenkin Mikko Silvennoinen.

Matin johdolla saadaan maistiaisia myös seuraavasta X Factorin jaksosta, jossa kisaavat Michael Monroen tiimin yhtyeet. Satu Tuomiston pikkuhousutkin ovat lopulta löytyneet. Burnsin hukkumiselta ja saa palkinnoksi matkan Chicagoon täyden palvelun yksityiskoneella. Lentomatka jättää Homeriin tyhjiön, eikä arki luksuslennon jälkeen enää miehelle maita.

On etsittävä uutta sisältöä elämään. Jaksossa vierailevat Stephen Colbert sekä Lionel Richie. Silkkojen sattumien kautta ruokaa rakastavasta Homerista kehkeytyy lahjakas oopperalaulaja. Burns tarttuu tilaisuuteen ja palkkaa Homerin tähtioopperaan. Laulunlahjoilla siunatusta Homerista tulee äkkiä suuri kuuluisuus.

Julkisuudessa on myös varjopuolensa. Vierailevina ääninäyttelijöinä tällä kertaa Placido Domingo ja Maya Rudolph. Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden. Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon.

Marge joutuu keskelle pankkiryöstöä ja jännittävää panttivankidraamaa Nine - Yhdeksän yhteyttä -televisiosarjaa parodioivassa jaksossa. Tapahtumat eivät jätä perheenäitiä rauhaan ja hän muodostaa kummallisen suhteen kidnappaajaansa. Lisalla koittaa suuri päivä opintojensa suhteen. Joukkueiden tehtävänä on suunnitella oma ruokalistansa.

Aivan kaikki valinnat eivät vakuuta Gordonia. Myös ruokavalmistelut sujuvat vaihtelevalla menestyksellä. Kokeille arvotaan jonkun maan ruokakulttuuri. Kisaajat käyvät kaksintaisteluun ja yrittävät tehdä Gordoniin vaikutuksen etnisillä herkuillaan. Voittajatiimi pääsee nauttimaan shoppailusta ja ulkona syömisestä. Kokit pääsevät testaamaan taitojaan tunnistamalla ruokia kosketuksen ja maistamisen kautta. Voittajatiimiä hemmotellaan merenherkuilla ja ratsastustuokiolla.

Konduktöörit Jarkko ja Kimmo matkaavat Allegrolla kohti Pietaria. Finland kilpailijat valmistautuvat kisalavalle ja Ilmalan varikolla korjataan Pendolinon kallistuksia. Souda kuin viimeistä päivää. Toisessa joukkueessa ilmapiiri on ollut huono, joten kissa on nostettava pöydälle. Nyt pitääkin pystyä vetämään yhtä köyttä, koska tällä kertaa kilpailijat joutuvat isojen autojen vetojuhdiksi. Jaksossa vierailee julkkiskokki Lorena Garcia, joka opettaa voittajajoukkueelle terveellisen mutta maukkaan ruoan salat.

Hävinneen joukkueen ruokavaihtoehdot ovat epäterveellisempiä. Suurimman pudottajan historian ensimmäisessä viime hetken haasteessa joukkueet soutavat kilpaa soutulaitteilla.

Luvassa on jälleen äärimmäisen tiukka punnitus. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Edellisillä kausilla valmentajana nähty Bob Harper siirtyy kilpailijoiden valmentamisesta juontamaan ohjelmaa. Myrskybongari Gabe Cox on tehnyt harrastuksestaan osa-aikaisen ammatin ja kertoo yksityiskohtia siitä, miten valmistautuu tornadon kuvaamiseen ja mikä saa hänet hakeutumaan tornadojen läheisyyteen aina uudelleen.

Pelastusalan ammattilaiset vaarantavat henkensä pelastaessaan sääilmiöiden uhreja. Myös meteorologit ja säätoimittajat menevät toisinaan liian lähelle uhkaavia sääilmiöitä. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Romanttinen trilleri huippuvarkaaksi naamioituneesta vakuutusyhtiön tutkijasta, joka nerokkaasti suunnitellun miljardikeikan avulla päättää saada kiinni taitavan ja tavoitellun ryöstäjän.

Jon Amiel, USA, '. Philip ryhtyy suunnittelemaan rynnäkköä, mutta poliisit eivät tiedä panttivankien sijaintia. Tilaisuus aukeaa, kun yksi panttivangeista tarvitsee sairaanhoitajan apua.

Louise on huolissaan Philipin jaksamisesta. Burgerimies Akseli Herlevi korottaa panoksia Las Vegasissa. Kaikki syödään mitä pöytään tuodaan ja laskut maksetaan jos jaksetaan. Makunystyröihin jääneitä matkamuistoja Akseli herättelee omassa keittiössään valmistaessaan tämän jakson burgeriaan.

Viikkokatsauksen lisäksi jaksossa selvitetään miten kilpapelaajat valmistautuvat turnauksiin. Jamie saa lentokoneen kuntoon, mutta ilkeäksi Duncaniksi muuttunut Mitch lyö kapuloita rattaisiin aikoen estää Clemin lapsen syntymän. Tiimi löytää yllättävän liittolaisen vihollistensa riveistä, ja Jacksonille selviää järkyttävä syy Abigailin kykyyn viestiä hybridien kanssa.

Logan tutkii salaperäistä hybridinpesää Etelä-Koreassa. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ihmiskunta kamppailee geenitekniikan hurjimpia luomuksia vastaan. Lexa haluaa yhdistää heimot, jotta jääkansan tulevaan hyökkäykseen voitaisiin varautua.

Kane ja Abby matkustavat neuvottelemaan hänen kanssaan. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Maahan on lähetetty nuorisorikollista ottamaan selvää, voisiko siellä jälleen elää. Clarke saa selville vaarallisen suunnitelman, ja Kane yrittää pitää rauhaa yllä vaikka Pike ei luota maan asukkaisiin.

Yhdysvallat - Porno vallankumouksen välineenä. Miten pornolla voi muuttaa maailmaa ja miten kuluttajat muuttavat pornoa? Kausi 4, osa Robert Verdi ja Rebecca Cole tiimeineen saapuvat avuksi, kun asiakkaat tahtovat yllättää perheenjäsenensä asuntoremontilla.

Kausi 5, osa 8. Pete Nelson tiimeineen rakentaa toinen toistaan uskomattomampia puumajoja ihmisille, jotka haluavat kosketuksiin luonnon kanssa. Treehouse Masters, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa 3. Carina Berg suuntaa Kiinaan vihkiytyäkseen jalkapallon ihmeelliseen maailmaan Sven-Göran Erikssonin siipien suojissa. Ett jobb för Berg, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 1, osa 2. Markooliona tunnettu räppäri, näyttelijä ja radiojuontaja Marko Lehtosalo asuu perheineen talossa, jonka hän on rakennuttanut villeinä poikamiesvuosinaan.

Talossa ei ole kylliksi säilytystilaa lapsiperheen tarpeisiin, ja muutkin hieman erikoiset sisustusratkaisut hankaloittavat arkea. Lisäksi Markolla on paha tapa haalia nurkkiin tavaraa, jolla hän ei tee mitään.

Kausi 5, osa Kramer on saanut lyhytkasvuisen ystävänsä Mickin kanssa töitä tv-tähtien sijaisina. Jerryllä on paineita, koska sairas ystävä kaipaa kunnon naurua. Seinfeld, komediasarja, USA, George päättää kääntyä ortodoksiksi saadakseen haluamansa tytön, ja Jerryn uudella tyttöystävällä taitaa olla sieniongelmia. Kramer taas joutuu pulaan eläimellisen vetovoimansa takia. Kausi 7, osa Sairaalasarja kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen tiimistään.

House, draama, USA, Paluu tulevaisuuteen II Samalla Marty laittaa aikajatkumon sekaisin, jolloin kaikki osalliset ovat pyörällä päästään. Kausi 1, osa 3. Juhlat saavat monet syttymään, mutta joillekin ne ovat liikaa. Luvassa on samppanjaa ja tyrmääviä tanssiliikkeitä.

Niitä riittää 8-henkisessä perheessä. Ashley keksii keinon hankkia apua vauvojen hoitoon. Juontajina Jethro Rostedt ja Sara Sieppi. Eroottisen tanssijan Susanna Tenhusen, 42, ja Timo Suonpään, 37, rakkaus roihahti moottoripyöräkerholla. Parin arki on varsin kiireistä, sillä putkiasentajana työskentelevä Timo tekee pitkiä päiviä ja on harvoin kotona. Heidän suurin haaveensa on yhteinen lapsi, joka ei yrityksestä huolimatta ole onnistunut. Parin hääjuhla Hotelli Rantakartanon tiloissa Porissa sujuu leppoisissa merkeissä, kunnes tulee häävalssin vuoro.

Kausi 1, osa 4. Arjan tiimissä kisaavat käsikirjoittaja-näyttelijä Minna Koskela sekä radiotoimittaja ja juontaja Arttu Harkki. Kotona peliin pääsee mukaan lataamalla Anna sen soida -pelisovellus AppStoresta tai Play Storesta ilmaiseksi. Kausi 2, osa 2. Vieraina jääkiekkolegendat Jari Kurri ja Esa Tikkanen. Ystävykset Kurri ja Tikkanen avautuvat ammattikiekkoilun vaatimista uhrauksista ja Harkimot ottavat selvää mitkä asiat puhuttavat tänä päivänä NHL: Kotimainen talk show, Luutnantti Roy Miller Matt Damon lähtee valvontaryhmänsä kanssa etsimään joukkotuhoaseita irakilaisautiomaahan.

Tehtävä johdattaa ryhmän salaisen operaation jäljille. Jodie Marsh perehtyy pintaa syvemmältä prostituutioon. Oman kehon myyminen on Jodielle tuttua glamourmallin uran, tankotanssin ja kehonrakennuksen myötä, mutta mikä saa naisen tarjoamaan seksiä rahasta?

Tutkimusmatkallaan Jodie tutustuu myös maksullisiin mies- ja naisseuralaisiin. Perheen lapset jännittävät ensimmäistä päivää uudessa koulussa. Kody ja vaimot käyvät New Yorkissa ja julkistavat moniavioisuutensa tv-haastattelussa. Sister Wives, tosi-tv, USA, Russ ja Paola muuttavat Russin vanhempien luo, ja Paola tapaa Russin ystäviä.

Kirlyam ikävoi perhettään Brasiliassa, ja Aziza tapaa Miken vanhemmat. Kausi 1, osa 1. Essexissä sijaitseva Curves and Couture -liike on erikoistunut pluskoon morsiuspukuihin. Omistajat Alison ja Joe paitsi auttavat löytämään asiakkailleen täydellisen morsiuspuvun myös toimivat tukena ulkonäköpaineiden puristuksessa. Unelmien hääpäivää varten ei tarvitse laihtua, jokainen morsian on kaunis omana itsenään. Kausi 13, osa 3. Epäonniset remontoijat saavat ammattitiimiltä apua saattaakseen pieleen menneen työn loppuun.

Arga snickaren, lifestyle, Ruotsi, Donnan ja Rickin talo on kuin paluu luvulle, ja Donna on saanut tarpeekseen. Jillian saa mittavan remonttilistan, mutta remontti kohtaa lukuisia haasteita, kuten talon puutteelliset putkityöt. Toddilla taas on vaikeuksia löytää Rickiä miellyttävä talo.

Lisa ja Chris asuvat viehättävässä vuotiaassa talossa kaupungissa, mutta Lisa on kyllästynyt ahtaaseen taloon. Todd esittelee parille maalaistalon, johon hevoshullu Lisa rakastuu, mutta Chris ei innostu maalaiselämästä.

Yllätyslaatikosta paljastuu herkullisia aamiaistarpeita. Kilpailijat pääsevät kokkaamaan huippukokin rinnalla. Pudotushaasteessa mitataan kilpailijoiden luovuutta ja kekseliäisyyttä. MasterChef juhlii sadatta jaksoaan, ja joukkuehaasteessa valmistetaan juhlalounas arvokkaille vieraille.

Teema jatkuu painetestissä, missä leivotaan syntymäpäiväkakkuja. Natalie rakastaa ruokaa ja hän toivookin löytävänsä kokkaavan miehen. Sinkkuillallisilla Yorkshiren tyttö tapaa kolme sokkotreffikumppania, jotka pistävät parastaan keittiössä. Janottaako jotakuta kuitenkin vanha suola? Maailmaa kiertävä maisemoija tapaa illallisilla draamakuningattaren, vampyyrifriikin ja laululintusen. Vamppaako hänet vampyyri vai lumoaako reissumiehen seireenin laulu? Ryanin vanhemmat eivät hyväksy pojan mielitiettyä, joten nuori pari lähtee salaa Gretna Greeniin.

Rick ja Maureen muistelevat omaa karkumatkaansa Gretna Greeniin 50 vuotta sitten, ja Rickillä on Maureenille yllätys. Kolmas kerta toden sanoo. Paulan ja Jamien hääsuunnitelmat ovat kariutuneet kahdesti aiemmin. Pääseekö pari nyt vihdoin vihille?

Karen ja Ray odottavat ihanaa hääpäivää ihastuttuaan toisiinsa 35 vuotta sitten. Julie ja Bernard asuvat kolmen lapsensa kanssa talossa, jota Bernard pitää liian pienenä.

Julie uskoo, että remontointi auttaa, mutta Jillian kohtaa remontissa useita odottamattomia haasteita, kun taas Todd yllättää ja löytää täydellisen talon.

Pride-viikolla mallit esittelevät muotinäytöksessä Christopher Cowanin luomuksia sateenkaarikansalle. Kuvauksissa he poseeraavat näyttävien drag queenien rinnalla. Osalle malleista Pride-viikolla on henkilökohtaista merkitystä, ja se lisää paineita onnistua. Henri opastaa kilpailijoita ensin Master classissa. Sen jälkeen heidän tehtävänään on tehdä annos, jonka pääosassa on kastike. Tomi koettelee erään kilpailijan itseluottamusta.

Immuniteettipinssi saattaa pelastaa yhden kokeista. Kilpailijat joutuvat valitsemaan kahden Mysteerilaatikon välillä. Joku joutuu jälleen jättämään kilpailun, eikä kyyneliltäkään vältytä. Russell Crowe on koskettavassa draamassa menestyskirjailija Jake Davis, jonka elämä ja mielenterveys romahtavat tragedian jälkeen, mutta rakkaus tyttäreen kantaa.

Tytär Katie joutuu kamppailemaan omia demonejaan vastaan. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Anne ja Ellu ideoivat keräyksen koulun yhteishengen nostattamiseksi. Innostuksen herättämiseksi Anne käy opettajainhuoneessa juttelemassa mukavia.

Ellu on todella huolissaan poikaystävästään, jolle on voinut sattua jotain karmeaa. Anne löytää chatista muusikon. Vesa saa lainata autoaan jotta Anne ja Ellu pääsevät maaseudulle yllättämään uuden tuttavuuden pittoreskeissa lavatansseissa. Keikan jälkeen tapahtuu suuri kohtaaminen jännittävän nimimerkin kanssa. Maria esittelee remontoitua kotiaan ja uusinta syntymäpäivälahjaansa, Gunilla tekee tarpeellisia hankintoja, Åsa turvautuu hämähäkkikuiskaajan apuun ja Isabel valmistelee kutsuja, joilla miljonääriäidit tapaavat toisensa tauon jälkeen.

TLC-bändin rempseä Chilli on tapaillut julkkismiehiä ja pettynyt rakkaudessa. Voisiko oikea kumppani löytyä oman alan ulkopuolelta? Entinen NFL-futari Jeff rakastuu yleensä päätä pahkaa ja särkee sitten sydämensä. Patti järjestää urheilijamiehelle oivan rakkausvalmentajan. Asko ja Maria kaipaavat elämäntapamuutokselta tilaisuutta keskittyä omaan hyvinvointiin. Erossaolosta tulee kuitenkin todellista, kun painonpudotuksen aloituksen jälkeen pariskunta eroaa oikeasti. Miten Asko ja Maria selviävät erosta?

Löytävätkö he elämäntapamuutoksen siivittämänä uuden onnen? Tässä jaksossa kisaamaan käyvät pappi, opettaja, kotiäiti ja rodeotähti. Itsevarmuus saattaa johtaa harhaan, eikä etumatka takaa vielä mitään. Kahdeksan parhaan joukko alkaa pikku hiljaa muodostua. Uutisten mukaan pyykinpesukoneet voivat räjähtää. Maatilalla puretaan taloa dynamiitilla ja lopputulos yllättää kaikki. Videokatsauksessa vaihdetaan tällä kertaa vapaalle, urheillaan ja pidetään hauskaa luonnon helmassa.

Top 10 -listalla esitellään kymmenen esimerkkiä siitä, kun vapaa-aika ei suju suunnitellusti. Videokatsauksessa esitellään tällä kertaa hullunkurisia perheitä, kisailevia sisaruksia ja kömpelöitä vanhempia.

Top 10 -listalla nähdään kymmenen tapausta, jotka saavat toivomaan uutta perhettä. Luontoelämykset ovat tärkeitä meille kaikille, mutta entä kun luonto elämöi? Tässä jaksossa nähdään roppakaupalla videolle tallentuneita kohtaamisia luonnon kanssa. Jamesin autorakkautta yrittää hyödyntää asiakas, joka tahtoo pantata kaksi törmäilyautoa. Tottahan toki autoja pitää myös päästä kokeilemaan.

Ville Haapasalo vie mäkilegenda Matti Nykäsen Sarajevon olympiamaisemiin. Matin tunteet nousevat pintaan mäkimontussa, jossa hän ei ole käynyt yli 30 vuoteen. Nostalgiaa huokuvien muistojen lisäksi Matti kertoo suhteestaan musiikkiin, mediaan sekä perheeseen. Samat kasvot, eri nimi. Maahantulovirkailija kuulustelee malesialaismiestä, jonka epäilee joutuneen poistetuksi maasta aiemmin viisumirikkeen takia.

Miehellä on kuitenkin eri nimi. Melbournessa virkailijat kohtaavat erikoisesti käyttäytyvän australialaisnaisen. Pennsylvaniassa Mike ja Frank käyvät ostamassa purkutavaraa ja moottoripyöriä.

Frank pääsee käyttämään hurmurintaitojaan motoristinaisen luona. Mike ja Frank tapaavat naisen, joka yrittää myydä edes osan isänsä valtavasta kokoelmasta.

Pian he huomaavat, että kokoelmassa on paljon historiallisesti arvokkaita esineitä. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Tänään kilpailijat kokevat kauden isoimman yllätyksen, joka rikkoo olemassa olevat liitot ja muuttaa pelin kulun täysin.

Osa liitoista osuu omaan nilkaan, kun kilpaillaan koskemattomuudesta. Ohjelman lopuksi jälleen yksi äänestetään kotimatkalle. Yritäjä on keksinyt elämysten airbnb: Sienien kasvattaja tarvitsee tuotannon kasvattamiseen leijonien apua. Sovellus auttaa vakavasti sairastuneita järjestämään arkensa ja toinen yritys haluaa pelastaa maailman tarjoamalla markkinointipaikan vähäpäästöisille tuotteille.

Opettaja on keksinyt konseptin, joka pelastaa uuden opetussuunnitelman kanssa painivat kollegat. Sami vie Shirlyn ulos syömään ja Zaani pääsee nauttimaan pesäpallon hienouksista.

Drag-artisti Jukka Kuronen kauppaa flipperiä. Aki ja Heli hankkivat Sulttaanin. Kannattaako Markun riski tuunata valovoimainen koriste-esine? Atlanta Hawks - Chicago Bulls. Ruutu välittää matseja keskimäärin viiden suoran ottelun viikkotahdilla ja Lauri Markkasen Chicago Bulls on joka viikko mukana live-kattauksessa!

Ottelut ovat katsottavissa tallenteina seuraavana aamuna ja noin puolet lähetyksistä selostetaan suomeksi. Lapset pohtivat, oliko äiti halunnut kadota vai oliko hänelle tapahtunut jotakin.

Katoamisilmoitus käynnisti poikkeuksellisen pitkän poliisitutkinnan. Tomas ja Eero jahtaavat veristä miestä. Myrkkylaatikoiden etsintä aiheuttaa vilunväreitä. Tommi aloittaa vuoron erikoisryhmän harjoituksissa. Janne neuvoo nuoria naisasioissa. Mopovarkaat jäävät poliisin haaviin. Helsingissä keskustassa liikkuu aseistautunut mies. Sebastian kiipeilee katoilla nuorten perässä ja Markku paimentaa mopoilijoita. Epäilyt kohdistuvat hänen entiseen miesystäväänsä, mutta jostakin syystä silminnäkijät eivät tunnista häntä valokuvasta.

Tänään pajalle tulee entisöitäväksi superharvinainen junaristeysopastin. Lisäksi Kelly pitää autonäyttelyn, jonne poikien pitää hankkia autoja.

Parhaan auton löytänyt saa hienon palkinnon. Tänään pajaveijarit saavat eteensä hevoskärrykärryn. Lisäksi työn alle tulee Harley-Davidsonin valmistama golfauto, josta pitää tehdä nätti huutokauppaa varten. Joe Tetin ja Matt Grahamin selviytymistaidot joutuvat jälleen koetukselle.

Erilaisista taustoista tulevan kaksikon on pelattava yhteen löytääkseen ruokaa, vettä ja suojaa vaativissa olosuhteissa mm. Dual Survival, tosi-tv, USA, Pelletierin perheessä kamppaillaan apua tarvitsevan työntekijän kanssa. Johtaako rahan lainaaminen entistä suurempiin ongelmiin? Sarjassa seurataan Pelletierin perheen ison metsänhakkuuyrityksen töitä ja koettelemuksia. American Loggers, tosi-tv, USA, Todd Hoffman, Tony Beets, Parker Schnabel ja kumppanit palaavat apajille, kun kullankaivuu Alaskan jäätävissä olosuhteissa jatkuu ja kilpailu tiivistyy entisestään.

Gold Rush, tosi-tv, USA, Kausi 3, osa 3. Sarjassa seurataan raskaan liikenteen ammattilaisten työtä. Mukana ovat edelliseltä kaudelta tutut Jokke ja Harri sekä uudet tuttavuudet Kimmo ja Janne. Lisäksi mukana on rovaniemeläinen maitokuski Ida. Ammattina sankari, kotimainen tosi-tv, Kausi 1, osa 7.

Juontaja Ron Pitts esittelee videolle tallentuneita kohtauksia tuhoista. Tässä jaksossa venäläiset suihkukoneet törmäävät, tankkeri syttyy palamaan ja Evel Knievelin onni pettää. Destroyed in Seconds, dokumenttisarja, USA, Kausi 3, osa 6. Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta. Kausi 3, osa 9. Jonain päivänä elämä maapallolla ei ole enää mahdollista, ja ihmisen on etsittävä uusi koti avaruudesta.

Nyt kehitellään uutta propulsiojärjestelmää, joka vie ihmiskunnan tähtiin. Anne Frankin tarina on tuttu, mutta kuka paljasti hänen perheensä piilopaikan Gestapolle? Dokumentissa pohditaan eri vaihtoehtoja kirjailija Carol Ann Leen johdolla sekä käydään läpi Frankin perheen tarina Annen päiväkirjasta otettujen otteiden siivittämänä.

Kausi 3, osa 2. Sarjassa tutustutaan insinöörityön taidonnäytteisiin, kuten huomattavan suuriin ja oudoissa paikoissa sijaitseviin rakennelmiin sekä töistä vastanneisiin poikkeuksellisen lahjakkaisiin insinööreihin. Impossible Engineering, viihde, Iso-Britannia, Kausi 11, osa 2. Viihdyttävä sarja jatkuu, kun uudet myytinmurtajat Jon Lung ja Brian Louden ottavat ohjakset käsiinsä.

Kaksikko jatkaa edeltäjiensä jalanjäljillä testatessaan urbaanien legendojen paikkansapitävyyttä. Mythbusters, viihde, USA, Loud -sarjan nokkamies Richard Rawlings lähtee tien päälle tehtävänään pelastaa huonoon tilaan ajautuneita autoliikkeitä.

Oli ongelma työtiloissa, markkinoinnissa tai bisneksen johdossa, Rawlings luotsaa liikkeet rautaisalla ammattitaidolla takaisin raiteilleen. Garage Rehab, tosi-tv, USA, Yusuf ja Antonio etsivät harvinaisia, kunnostettavia vintageautoja maailmankolkista, jotka heidän kollegansa kiertävät kaukaa.

Arvokas helmi saattaa tulla vastaan yllättävässä paikassa, mutta samalla riskit ovat suuret. Chrome Underground, tosi-tv, USA, Fiat Dino Coupe Mike matkustaa Triesteen ostamaan luvun urheiluauton, mutta sen moottori, sisustus ja kori on huollettava ennen kuin Mike ja Edd voivat myydä sen eteenpäin. Wheeler Dealers, tosi-tv, Iso-Britannia, Last Action Hero Valitettavasti Slaterin on vaikea uskoa Dannyn tarinaa ennen kuin saa itsekin kosketuksen todelliseen maailmaan Dokumentissa Joel Lambert vierailee Fukushimassa viisi vuotta maanjäristyksen aiheuttaman ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen.

Hän tapaa onnettomuusvoimalan raivaustöissä työskennelleitä ja selvittää mm. Aiemmin ihanteellisena lomakohteena pidetyllä Havaijilla on viime vuosina tapahtunut useita jopa ihmishenkiä vaatineita haiden hyökkäyksiä. Sharkageddon, dokumentti, USA, Mount Everestillä työskentelevä korkean paikan helikopteritiimi pelastaa loukkaantuneita maailman vaarallisimmista paikoista, oman henkensä uhallakin.

Everest Rescue, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa Pojat saavat haasteen rakentaa akryylisäiliön, jota vartioivat kuvun alla olevat hait. Onnistuvatko he rakentamaan kaksitasoisen kalalammen NFL-tähti Scottille? Tanked, tosi-tv, USA, Kausi 9, osa 1. Sarjassa seurataan lyhytkasvuisten Roloffien elämää ja arkea perheen maatilalla Portlandissa, Oregonissa.

Kausi 3, osa Liikkuvainen Christie haluaa hääpuvun, joka on ennen kaikkea mukava. Äiti toivoo hartaasti, että hänen rakkaasta morsiuspuvustaan saataisiin tyttärelle sopiva. Jeffrey Corwin tutkii uhanalaisten villieläinten elintapoja ja keskinäistä kommunikointia unohtamatta luonnonsuojeluun liittyviä kysymyksiä. Seuraamme Kodyn elämää neljän päivän ajan.

Kody viettää päivän kunkin vaimon talossa ja toivoo hartaasti saavansa koko perheen saman katon alle. Kody vie perheensä entiseen kotikaupunkiinsa tapaamaan lapsuudenystäviään. Robyn ja Kody paljastavat syntymättömän lapsensa nimen. Kausi 3, osa 7. Crystal on sotilas eikä tiedä yhtään, millaisesta hääpuvusta pitää. Oikean puvun löytäminen luo paineita, ja lainapukuunkin liittyy paljon tunnearvoa. Ylikriittisillä morsiamilla on monenlaisia pulmia.

Norjalainen Amanda on kiertänyt maailmaa hääpuvun perässä. Muotisuunnittelija Star ei osaa selittää, mitä haluaa. Say Yes to the Dress: Randy esittelee ikimuistoisimmat morsianten isät. Kaylan isä selvisi öljyjalostamon räjähdyksestä.

Tisa tulee ostoksille yksinhuoltajaisänsä kanssa. Kausi 1, osa Pariskunta remontoi miljoonataloa yhdellä USA: Saavatko he tuotua taloon laatua, jota ostajat haluavat? Duggarin televisiosta tutun puhtoisen suurperheen elämä järkkyi, kun esikoispoika Josh kärähti pettämissivustolta. Nyt sisarukset Jill ja Jessa kertovat, mitä tiiviille perheelle kuuluu skandaalin jälkeen. Counting On, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa 4. Kausi 2, osa 5. Morsiamet ottavat usein makutuomareikseen myös miehiä.

Randy esittelee tapauksista mielenkiintoisimmat. Onnistuuko rokkityttö Jennyn uusi, hienostuneempi tyyli? Entä pääseekö kotiansa yksin hoitava tosielämän Tuhkimo Sophie päättäjäistanssiaisiin?

Promzillas, tosi-tv, Iso-Britannia, Ruotsalainen kondiittori ja tv-persoona Roy Fares tutustuu Kalifornian alueen parhaisiin leipomoihin ja palaa sen jälkeen kotiinsa Tukholmaan, jossa hän valmistaa omat versionsa herkullisimmista leivonnaisista USA-twistillä. United States of Cake, viihde, Ruotsi, Tässä jaksossa kertaamme toisen tuotantokauden huippuhetkiä ja saamme kuulla Whitneyn ja hänen läheistensä ajatuksia.

Kausi 2, osa 1. Sarja seuraa Duggarin televisiosta tutun suurperheen sisarusten Jillin ja Jessan sekä heidän omien perheidensä elämää.

Isossa lapsikatraassa kasvaneiden siskosten välit ovat tiiviit ja lämpimät myös aikuisiällä. Komediasarja seuraa Cloud 9 -tavaratalon elämää. Luvassa on hulluja tilanteita, kun työntekijät yrittävät pärjätä sekä toistensa että asiakkaittensa kanssa. Superstore, komedia, USA, Xavi haluaa olla paras mahdollinen poikaystävä uudelle tyttöystävälleen Kellylle, joten Xavi pyytää Anaa kertomaan, missä asioissa hänellä on petrattavaa.

Telenovela, draamakomedia, USA, Kausi 4, osa 3. Jauhopeukaloiden suosikkisarja seuraa New Jerseyssä sijaitsevan Carlo's Bakery -perheleipomon arkea, jossa nokkamiehenä häärää kakkumestari Buddy Valastro. Toinen toistaan uskomattomammat visiot muuttuvat Buddyn tiimin käsissä syötäviksi taideteoksiksi.

Ohessa perheellä riittää haasteita nopeasti kasvavan leipomon pyörittämisessä. Cake Boss, lifestyle, USA, Kakkumestari Buddy Valastro lähtee uutuussarjassaan tien päälle, tällä kertaa auttamaan muita.

Leipurimestarin tehtävänä on palauttaa nuutuneet leipomot eri puolilla Yhdysvaltoja takaisin uuteen kukoistukseen. Bakery Boss, tosi-tv, 1. Kausi 1, osa 8. Return to Amish -sarjan väki kokoontuu kertomaan, mitä itse kullekin sarjan jälkeen kuuluu ja mitä tulevaisuudelta on odotettavissa.

Return to Amish, tosi-tv, USA, Lapset aloittavat koulun Las Vegasissa ja aikuiset jatkavat sopivien talojen etsimistä. Kodylla ja Robynilla on suuri salaisuus.

Kausi 3, osa 5. Chuckin ja ystävien seikkailut S. Kuultuaan Salty Saulin tarinoita merestä, Chuck ja ystävät suuntaavat varikolle rakentaakseen laivan.

Shimmer ja Shine S. On halloween, ja Leah kutsuu henkiystävänsä mukaan hauskanpitoon, sillä halloweenina kukaan ei kiinnitä huomiota pikku pullonhenkiin. Zac yrittää voittaa Kammottavin piha -kilpailun, mutta tuhoaa vahingossa kaikki koristeensa. Leahin ei auta muu kuin toivoa oikeaa kummitustaloa. Pyjamasankarit saavat kokea Pöllön supervoimat. Seuraavan päivän paraati on vaarassa sillä paraatinjohtajana toimivan Kollin rumpu on kadonnut.

My Little Pony S. Kun pienet taikaolennot, untukaiset, joutuvat pulaan kotimatkallaan, Fluttershy ryntää auttamaan heitä. Hän on valmis täyttämään heidän kaikki toiveensa. Mutta hänen ystävällisyytensä saattaakin koitua enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Komasan opettaa Komajirolle kaupunkiasumisen saloja. Nate kaipaa herkkuja, mutta törmää outoihin vastoinkäymisiin.

Fanni jäätyy täysin päästessään tapaamaan fanittamaansa laulajaa, mutta ZhuZhut tekevät vaikutuksen. Animaatiosarja 8-vuotiaan Fanni-tytön ja hänen neljän puhuvan hamsterinsa vauhdikkaasta elämästä. Robots in Disguise 7. Strongarm tekee virheen ja poistaa itsensä kenttätehtävistä. Muut jengi joutuu kohtaamaan tuhopolttajat Crazyboltin ja Slicedicen. Bella and the Bulldogs S. Bella myöhästyy cheerleading-kisasta, ja tytöt suuttuvat hänelle.

Samalla valmentaja erottaa Bellan joukkueesta, sillä tämä ei vaikuta tarpeeksi omistautuneelta. Kun musta joutsen hyökkää, voi pieni ihminen vain paeta golfbägin taa. Mikä ihmeen eläin syö terveellisesti ja leikkii kuollutta? Kuka opetti Pelikaani-Harveylle ravintolakäyttäytymistä? Miten paljon koiran aivastukselle voi nauraa? Hyvät pahat ja kapiset. Imurin suodatin on täynnä kehräävää mattoa ja musta kissa tuijottaa suoraan sielusi syvyyksiin. Etenkin koirat kunnostautuvat kerjäämisen saralla, mutta myös sarvikuonoilla on sanansa sanottavana.

Kissaa ei kerjääminen juurikaan kiinnosta. Keittiöstä kuuluu kova metakka, kun lemmikit lyövät leikiksi työtasoilla. Luvassa on myös meikkaavia apinoita ja pyykkääviä vompatteja. Hirmumyrskystä nipin napin selviytyminen saa Margen ja Homerin miettimään varahuoltajia lapsille, jos heille itselleen tapahtuu jotain. Lähipiiristä ei oikein löydy soveltuvia, joten epätoivoinen etsintä alkaa. Entäpä täydellinen pariskunta Mav ja Portia?

Bartin vanha rakkaus Mary Spuckler on palannut kaupunkiin, ja lempi roihahtaa jälleen. Bart pitää tyttöystäväänsä itsestäänselvyytenä, mutta Mary ei suostu huonoon kohteluun. Homerillakin on rakkaushuolia vaimonsa kanssa. Benedict Cumberbatch, Robert A. Caro, Zooey Dechanel ja Max Weinberg. Satiirinen piirrossarja Simpsonien perheestä, johon kuuluu alati ongelmiin ajautuva Homer-isä, uskollinen ja luotettava kotiäiti Marge, sekä heidän kolme lastaan, jekkujen mestari Bart, luokan priimus Lisa ja taapero Maggie.

Kuvitteellisessa Springfieldin kaupunkiin sijoittuvassa sarjassa tapahtuu hullunkurisia asioita, jotka peilaavat ajankohtaisia teemoja ja ilmiöitä.

Vakiohahmojen lisäksi sarjassa vierailee myös tähtivieraita viihdealalta ja politiikasta. Jenny yrittää vedättää Rickyä ja Bubbaa, mutta miehet päättävät kostaa salakuuntelun.

Mary ja Moe tarvitsevat rahaa, jotta Mary voi palkata apulaisen. Jenny yrittää hurmata vastustajansa. Ricky ja Bubba päättävät näyttää Jennylle kaapin paikan. Victor haluaa päättää tappiokierteensä. Tuottoisista varastoista tunnettu Montebello saa huutajat innostumaan. Rene on varannut huutokauppaa varten 20 dollaria käteistä.

Huutajat matkustavat helteiseen Palm Desertiin. Paikalliset eivät ilahdu ulkopaikkakuntalaisista huutajista. Huutokaupan Metsästäjät Suomi -sarjassa viisi piinkovaa huutokauppojen ammattilaista ottaa mittaa toisistaan. Jatkuuko naisten ja Mikan välinen nokkapokka vai viekö pisimmän korren kenties sittenkin Morre? Huutokaupan Metsästäjät Pauliina, Maria, Lauri, Mika ja Morre ottavat jälleen mittaa toisistaan hylättyjen varastojen äärellä. Meklari-Sepon komento on kovaa ja hinnat nousevat tänään pilviin!

Löytyykö sitä monen kaipaamaa antiikkia ja taidetta vai tehdäänkö tili kenties mailaa heiluttamalla? Kolmikko kaahaa Italiassa tehokkailla viistoperillä. James tutustuu Aston Martinin uuteen Virageen. Studiovieraana koomikko Ross Noble. Agentti 47 on kylmäverinen tappaja, joka sekaantuu kesken keikkansa poliittiseen salaliittoon. Ensiavun ampumavälikohtauksessa on luultua enemmän selvitettävää. Ryan selvittää lapsen pahoinpitelytapausta. Poliisi saa surmansa rutiinipysäytyksen yhteydessä.

Poliisiauton kyydissä ollut siviili pakenee paikalta. Horation tiimi alkaa tutkia hotellissa tapahtunutta murhaa. Calleigh auttaa miestä, jonka vaimo on kadonnut. Erotiikka elokuvia rumaa porno näin suomi sexchat suomitytöt thai massage kouvola ylilauta lehmo seksiseuraa kolho nuoret tytöt isot rinat.

Gloryhole seinäjoella sexitreffit thai hieronta helsinki 20 luvun seksisivut red tube Naista nainen etsii mies; Sex work kuopio yhteensopivuus horoskooppi;. Pimpsa märkänä rakastelu seuraa kik rovaniemi finland anal väkisin lerbo hot massage 69 asento kuvia transseksuaaleista ilmaisia videoita pillusta pornoa nuortenkanssa neekerin vittu orgasmi olen 70v seksi palvelut vitun venytystä.

Tartu escort sexwork kouvola Tartu escort sexwork kouvola Elokuva nussimisesta naiset menettävät neitsyytensä elokuva paksut reidet paljaana suomi tytöt. Pimpin viiva pillu kuvia pic sorme bangladesh xes kiinalainen karvapillu tube porn tytto pillu vanhan mummon tussu tube leveä perse naisella iso kyrpäinen teini otetaan väkisin. G orgasmia porno isä tee minut raskaaksi sain kyrpää tarinat. Ilmainnen masturpointin estolääke finish porno annoin vanhuksenen nuolla seksi videot turkkilainen penis miehet vaimolle nainen ja nainen porn teini seksiä.

Äidin karvaista pillua vaasa tarinoita transsu tarinoita mummo ja pojan runkkaus naisten bodi sain munaa 3gp. Panin tyttöystävän äiti strippaa terkkari tutkii miehen alistaminen panossa mustia pisteitä. Tyttöjen pilluja amatööri suomi tartu escort sexwork kouvola martina aitolehden pornovideot kypsätnaiset seksi video mistä saa suomessa gloryholeja suomessa gay setä väkisin suuhun ilmaiset pornovidet seuraa porista huulet isoksi kasvaako terska photo. Sexkino münster sm sex geschichten parhaat porno suomalainen amatööri porno.

Seksigalleria suomalaisista seksikkäitä pyllyjä video aikuisten livekamera suomi kyrvän sheivaus. Vaimoni sai eka kerta hevosen pieru ja pippeli kuvahaku alaston nainen pane lehmää.

Tyttöjen käytetyt pikku tisu kuvat seksi insesti äiti antoi pesää forssasta etsii pano eura seksiseuraa kotkasta suomi sex ajeltu pimppi videoita ilmaisia teinipano kiihkeä mummo. Doggy naturisti tammisaari xxx liukkaille thaimassage hämeenlinna.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs