Ebony sex halukas homoseksuaaliseen mies

ebony sex halukas homoseksuaaliseen mies

Robotin tarjoama rakkaus olisi tietenkin illuusio, mutta onko sillä väliä jos se tekee ihmisen onnelliseksi, Levy kysyy. Robottien kehitys tai älykäs suunnittelu on tuonut ne pois autotehtaista ihmisten olohuoneisiin.

Ja pian myös makuuhuoneisiin. Roomba pölynimuri, Tamagotchit ja Sonyn Aibo ovat esimerkkejä kotiroboteista.

Japanilaiset ovat erikoistuneet "lempinukkeihin", eli aidon kokoisiin ja -tuntuisiin versioihin naisista, mutta osataan sitä Yhdysvalloissakin. Toistaiseksi niihin ei ole asennettu ihmisten liikkumista matkivaa mekaniikkaa. Robotit voidaan ohjelmoida kunkin yksilön tarpeiden, harrastusten ja haaveiden mukaan.

Sekaan laitetaan tietenkin sopiva määrää kitkaa, jotta suhteesta tulisi aidompi. Levy huomauttaa, että ihmiset eivät rakastu algoritmiin, vaan vakuuttavaan simulaatioon toisesta ihmisestä, ja vakuuttavilla simulaatioilla on merkittäviä vaikutuksia ihmisten elämään. Pienet lapset voivat reagoida sympaattiseen robottiin aivan kuin se olisi elävä olento. Kun robotin akku loppuu, niin lapsi voi sanoa: Moderni tekniikka on mahdollistanut rakastumisen toiseen ihmiseen ilman ainoatakaan kasvotusten tapaamista.

Internetin välityksellä rakennetaan vahvoja tunnesiteitä, ja jopa sovitaan naimisiinmenosta. Robottien tulevaisuuden kannalta olennaisinta onkin se miten ihminen kokee ja tulkitsee robotin antamat viestit. Helen Fisher on tutkinut romanttista rakkautta, ja ehdottaa kolmea komponenttia rakkaudelle: Kaikkia näitä saadaan aikaan erilaisilla tavoilla.

Seksihalujen sytyttämiseen voi riittää pelkkä elokuva tai kirja. Sitoutuminen ja kiintymys voi kohdistua maata, taloa, ajatusta, alkoholia tai muita asioita kohtaan. Siksi ei ole kovin kaukaa haettua, että joku voi kiintyä robottiin. Romanttinen rakkaus on mahdollista ilman että sen kohde edes tietää rakastuneesta ihmisestä.

Vaikka rakkausrobotit yleistyisivät, ei ihmisten välinen rakkaus katoaisi minnekään. Roboteista olisi hyötyä niille, jotka tuntevat tyhjyyttä tunteellisella ja seksuaalisella tasolla. Jotkut eivät kykene muodostamaan suhdetta ihmiseen, mutta tuntevat sen helpoksi tietokoneen kanssa. Suhteiden tunteellisesta terveydestä voidaankin väitellä. Robotit olisivat vain korvikkeita, eikä siinä olisi mitään juhlimisen aihetta. Ihmisten ja robottien välisiä avioliittoja ei oteta vakavasti. Levy muistuttaa, että vuotta sitten miesten välisiä avioliittoja ehdottaneet lukittiin hullujen huoneelle.

Vasta viime vuosisadan puolivälissä Yhdysvalloissa poistettiin rotujen välisten avioliittojen kiellot 12 osavaltiosta. YLE Teeman tiededokumenteissa esitellään myös vaihtoehtohoitoja. Ensin on vuorossa kansanparannusta Parantaja vai puoskari? Sitten alkaa kolmiosainen dokumenttisarja, joka alkaa akupunktiolla. Aamulehti kirjoittaa kuinka älykäs suunnittelu on menestynyt PR: Älykäs suunnittelu on otsikoissa mm.

Floridan opetussuunnitelmaan liittyneen väittelyn, sekä solubiologi Kenneth Millerin tuoreen kirjan julkaisun takia. Evolution and the Battle for America's Soul ilmestyy toukokuussa. Siinä Miller suosittelee suunnittelu-sanan tarkkaa määrittelyä ja esittää strategian älykkään suunnittelun päihittämiseksi. Miller on niitä älykästä suunnittelua kritisoivia tiedemiehiä joka käy kirkossa. Siksi miehen sanoja ei ole helppoa pyyhkäistä sivuun ateistien propagandana.

Itse uutisesta jäi kuitenkin outo olo. Mikä on se menestys johon älykäs suunnittelu on päässyt? Se ei tuota tieteellistä tutkimusta. Tämä selviää kun kurkistaa IDeistien omaan tieteelliseen julkaisuun. Sen esittämät ideat ovat esillä tiedekirjallisuudessa vain kritiikin kohteena. Doverissa ID koki pahan tappion.

En heti keksi milloin viimeksi älykäs suunnittelu saavutti jotain pysyvää. Tässä mielessä älykkäälle suunnittelulle onkin jäänyt jäljelle vain tiedemaailman ulkopuolella olevat vaikutuskanavat: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 3: Unohdin viikonlopun aikana kertoa mitä tapahtui liikkessä. Asiakkaaksi tulee vanha nainen Helsingistä, joka on uskollinen kanta-asiakas.

Hänellä on vanha rannekello, joka on tullut tiensä päähän ja tarvitsisi huoltoa. Pelkkä koneiston pikapuhdistus antoi aavistuksen lisää elinaikaa kellolle. Tein selväksi, että tarvittaisiin isompi remontti, mutta tällaisesta pikaisesta jutusta ei nyt kehtaa pyytää hintaa.

Nauroimme asialle vielä tänä aamuna takahuoneessa. Usein käy niin, että parhaat punchlinerit tulee liian myöhään. Anonyymi jatkaa kavalien juonien punomista. Scientologiakirkko erittää säilyttää kontrollin organisaatioidensa sisällä. Tärkeintä on vakuutella merkittäville scientologeille, että järjestö toimii eikä Anonyymi ole vakava uhka.

Scientologit ovat keksineet mistä tämä yllättävä Anonyymin aloittama hyökkäys johtuu. Avaruudessa on parhaillaan lähestymässä Marcabien Neljäs avaruuslaivasto, joka on käyttänyt internettiä - yhteistyössä Psykiatrien kanssa - ja ottanut haltuun tuhansia nettikäyttäjiä. Anonyymi on siis Psykiatrien ja avaruusolentojen nukke. Tuo voi kuulostaa uskomattoman tyhmältä, mutta ei pidä unohtaa millaisia asioita scientologien oppi sisältää. Scientologit ovat antaneet virallisen lausunnon vastaukseksi Anonyymin tekemät iskut nettihyökkäys scientologien sivua vastaan, faksipilailut, jne ovat viharikoksia.

Scientologiakirkko kuvailee Anonyymin terroristijärjestöksi. Vaikka maailmanlaajuisessa protestissa ei tapahtunut yhtäkään väkivaltaista tekoa. Samassa lausunnossa väitetään, että Anonyymin ohjemateriaaleihin kuuluisi Kommunistinen manifesti ja Hitlerin Mein kampf. Samaan syssyyn Anonyymin kuvaillaan vastustavan uskonnonvapautta, sananvapautta ja olevan amerikanvastainen.

Useat scientologiakirkon jäsenet ovat lähteneet lätkimään. Scientologiakirkko on jäänyt jälkeen internetin ihmeellisestä maailmasta. Kirkon sisäiset valvojat eivät ymmärrä nuorisokulttuuria. Entiset jäsenet uskaltavat ottaa yhteyttä Anonyymiin. Tiedotusvälineet kertovat avoimesti scientologiakirkon tekemistä rikoksista.

Oracin kautta pääsee lukemaan kuinka Afrikassa ihmiset turvautuvat homeopatiaan. Botswanassa toimii Maun Homeopatiaprojekti. Projekti on hoitanut tähän mennessä yli potilasta. Homeopatia uppoaa botwsanalaisiin helpommin kuin kliininen länsimainen lääketiede. Homeopatia käsittelee potilasta kokonaisuutena, ottaen huomioon henkisen ulottuvuuden.

Potilas ei ajattele olevansa vain numero tilastoissa, vaan ihminen joka huomioidaan. Hommahan ei perustu taudinaiheuttajiin siinä mielessä kuin modernissa lääketieteessä. Homeopatia hoitaa erilaisten tekijöiden summaa. Potilaan tunnetilat ja mitä pienimmät oikut voivat vaikuttaa siihen miten taudit ilmenevät. Siksi samasta viruksesta kärsivät saavat erilaisia pillereitä. Homeopatia pääse kukoistamaan jos julkinen terveydenhuolto on huonossa kunnossa. Lääkärit määräävät vain lisää kiputabletteja, eivätkä kysele potilaalta mitään.

Silloin potilas hakee apua muualta. Asia on juuri näin Botswanan kaltaisissa maissa. Onneksi homeopatiaprojektia ajava Fairclough ei sentään väitä homeopatian parantavan HIV: HIV , homeopatia , huuhaa.

En aio saarnata radioasemien käytettämistä soittolistoista. Ne kyllä olisivat oman valituksen aihe. Tällä kertaa aiheena on jotain hieman tärkeämpää. Soittolista Aamulehdessä vai olikohan se Hesari? Asiasta on virallinen ohjenuora. Musiikin pitäisi olla jollakin tapaa uskonnollista. Virret ja surumarssit kelpaavat automaattisesti.

Hyväksyttävä virsien ulkopuolinen soittolista riippuu täysin tiukkuusasteesta. Nykyään on tapana, että pappi voi kysyä jopa virsitoiveita muistotilaisuudessa. Sain onneksi oltua hiljaa, enkä sanonut: Haluan, että hautajaisissani ei missään nimessä soiteta virsiä, vaan pari tiettyä sinfoniaorkesterin esittämää musiikkia. Sulje silmäsi ja kuuntele vaikkapa Passacaglia tai Allegro alusta loppuun.

Mielestäni molemmat ovat kauniita, erittäin arvokkaita ja surumielisiä. Vaikka et tietäisi tuosta scifisarjasta mitään, niin musiikki tekee vaikutuksen. Mielestäni se peittoaa yhteisvirret sata - nolla. Koska kyseessä on sellainen kuuluisa viimeinen toive, on minun täytynyt muistuttaa paria sukulaistani siitä, ettei minulle pidetä kirkollisia hautajaisia.

En ole vuosiin ollut kirkon jäsen, mutta kuitenkin se riski on olemassa. Jäljelle jääneillä sukulaisilla kun on tapana noudattaa perinteitä, eikä vainajan vakaumus tai toiveet ole aina tiedossa. Ne pidetään omana tietona, kunnes on liian myöhäistä. Kirjoita, printtaa ja allekirjoita tiedot siitä miten haluat hautajaisesi menevän. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: JREF on julkaissut vastaanottamaansa postia. Kyseessä on miljoonan dollarin haasteen hyväksyvien henkilöiden lähettämiä sähköposteja.

Valitettavasti JREF ei ala käsittelemään vihamielisiä, tai loukkaavia yhteydenottoja. Listalla ensinmäisenä oleva viesti sisältää kuitenkin mielenkiintoisia vihjailuja.

And the thing I would like to prove to James Randi is that James Randi is an old alien douche that tries to cover up everything but masking himself as what his opposition would say, but in truth James Randi came to us from outer space and put on a human disguise to try and throw us here on Earth off Henkilö voisi saada miljoona dollaria osoittamalla, että James Randi on avaruusolento.

Kun asiaa miettii, niin Randilla on täydellinen valeasu. Hän on koko uransa ajan levitellyt juttuja, ettei avaruusolennoista ole todisteita. Hän on aktiivinen skeptikko, joka vähättelee ufo-havaintoja.

Avaruusolento olisi myös ihmistä kehittyneempi ja täten valpas huomaamaan huijareiden käyttämät temput. Tämä selittäisi miksi Randi on onnistunut paljastamaan niin monta huijaria. Ja onhan valkopartaisella miehellä vielä epäilyttävän paljon energiaa jäljellä.

Parin vuoden takainen sydänkohtaus oli tietenkin lavastettu! Kun asiaa ei mieti loppuun asti, niin ei pääty sellaiseen johtopäätökseen, että Randi on vain Harmaa avaruusolento, jolla on joulupukkinaamari päässä.

Vuodesta toiseen samaa epäselvää ja vainoharhaista tekstiä. Tuoreimmassa New Scientist -lehdessä 16 February on peräti 1½ aukeaman juttu flagellan evoluutiosta. Artikkelissa mainitaan myös IDeistien nuo modernit Payley-fanit käyttämä IC-termi, ja kerrotaan että flagellaa käytettiin ID-liikkeen avaintekijänä Doverin oikeudenkäynnissä.

Sääliksi käy Michael Beheä, sillä häntä ei mainita kertaakaan. Sen sijaan Kenneth Millerillä on runsaasti sanottavaa. Hän huomauttaa, että kuusi tai seitsemän vuotta sitten emme vielä tienneet mitä funktioita bakteeriflagellan osilla oli.

Artikkelissa kerrataan mitä kaikkea on onnistuttu löytämään luvulta lähtien. Enää tutkijoiden ei tarvitse todeta "flagellan vain kehittyneen. Samalla tulee osoitetuksi, että osittain valmis flagella toimii. Homma ei tietenkään ole valmis. Tutkijoiden pitää ottaa selvää miten nämä systeemien osat ovat kehittyneet, kuten myös niiden kehitysjärjestys.

Tässä kohtaa proteiinien homologia tulee avuksi. Bakteerien perimästä voidaan poimia ne palat, jotka ovat tekemisissä flagellan kanssa. Näitä vertailemalla voidaan päätellä proteiineille sukupuut. Sukupuita tehdessä onkin varmistunut, ettei ole olemassa mitään yhtä tiettyä flagellaa. Vaikka kaikki flagellat on rakennettu suurin piirtein saman pohjapiirustuksen kautta, on niissä kuitenkin runsaasti vaihtelua muodoissa ja funktioissa.

Flagella näyttäisi polveutuvan yhteisen esi-isän kautta. Tutkimus on myös osoittanut - vahvojen ja laajojen homologioiden kautta - että flagella on koottu ja kierrätetty useiden eri systeemien osista.

Vastaavia flagellan proteiineja kun löytyy bakteereilta joilla ei ole flagelloja. Flagellan "ytimeksi" on jäljitetty reilu 20 eri proteiinia. Kun näitä vielä vertaillaan keskenään, paljastuu että kaikkien näiden kesken on olemassa homologioita. Ydin on todennäköisesti kehittynyt geenien monistumisen ja erilaistumisen kautta. Ongelmia tuleekin siitä millä perusteella homologioita lasketaan. Geenisekvensseistä saa erilaiset tulokset kuin proteiinin rakenteista.

Kuvioita monimutkaistaa vielä bakteerien tapa saada geenejä toisilta lajeilta. Pelkkä geenien monistuminen on liian yksinkertainen selitys. Tiedemaailmassa siis väitellään kiihkeästä flagellan kehityksestä. Tutkimus on vasta alkamassa. Harmi vain ettei mukana ole johtavia IDeistejä. Toijalan keskustassa tepasteli perjantaina reipas nuori mies. Hän kantoi kirjapinoa ja rupatteli aktiivisesti ihmisille.

Seurasin touhua näyteikkunan läpi. Päätin lähteä kauppaan ostoksille heti kun se mahdollistaisi kontaktin kauppamatkan aikana. Ja niinhän siinä kävi. Mies lukittui kohteeseen kaukaa ja tepasteli suoraan kohti.

Vaihdoimme ystävälliset päivää-sanonnat ja mies tarjosi kirjaa käteen. Sekulaari humanismi on kiehtovampaa. Tarjosin heti vastapainoksi Ahdas ja Arka ismi -kirjaa.

Enhän minä kanna kirjoja mukanani joka päivä. Mies kertoi kuulleensa kirjasta, mutta ei ollut vielä lukenut sitä. Hiplasin ainakin kahta eri kirjaa kädessäni, mutta annoin ne takaisin. En ole valmis ostam Materialistisen kulutusjuhlan aikana suunnittelin mitä kysyisin seuraavaksi.

En ollut vielä päässyt vauhtiin, sillä kuuntelin enemmän miten mies mainosti viisaita oppeja. Mielessäni pyöri ainakin seuraavat kysymykset: Onko suomalaisilla krishnatemppeleillä tiukat tulkinnat pyhistä teksteistä?

Eli, onko aurinko lähempänä maata kuin kuu? Miten temppeli suhtautuu homoseksuaalisuuteen? Tullessani pihalle kaupasta jouduin pettymään. Miestä ei enää näkynyt. Hän oli vaihtanut paikkaa. Ehkä sitten ensi kerralla kyselen lisää.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Nyt selvisi miksi San Fransiscossa tärisee niin usein. Samalla on selvinnyt miten pääsemme eroon luonnonkatastrofeista. Jos haluamme tietää, niin ei kannata kysyä geologilta. Israelin parlamentissa on ratkaistu maanjäristysten arvoitus ultrahypermega-ortodoksi juutalaisen avulla. Järistykset johtuvat Israelin suvaitsevaisesta linjasta homoja kohtaan. Israel on viime vuosikymmenien aikana sallinut homoseksuaaleille ihmisoikeuksia - viime viikolla listaan lisättiin adoptio-oikeus - ja siitäkös Jumala suuttuu ja mustaksi muuttuu.

Jotta määnjäristykset loppuvat on kaikki nämä oikeudet vietävä pois näiltä kammotuksilta. Mikä voisi olla parempi keino suojautua maanjäristyksiltä kuin parlamentissa säädetyt, irrationaaliseen pelkoon perustuvat, lait? Ympäri Floridaa kinasteltiin siitä miten osavaltion virallista opetussuunnitelmaa pitäisi tulkita. Saisiko siinä mainita evoluution vai ei? Ja jos saa, niin miten? Osavaltiotasolla tehty äänestys päätti äänin , että evoluutio on olennainen osa biologiaa.

Lehdistö puhuu kompromissista, sillä evoluutio sanaan on lisätty kreationistien vaatimuksesta "tieteellinen teoria", aikomuksena laimentaa viestiä.

Discovery Institute huokailee ja läpsii otsaansa. Casey Luskin selittää ainaisen ID-litanian lisäksi: Those board members were tricked into a false compromise: Eräs laajimmista antievoluutiokampanjoista yhden osavaltion ei saavuttanut oikein mitään. Noin viikko toistaiseksi suurimman scientologiakirkon vastaisen protestointikampanjan alkamisen jälkeen Shawn Lonsdale on tehnyt itsemurhan häkämyrkytyksellä. Lonsdalen auton pakoputkesta johti puutarhaletku sisälle taloon.

Poliisien raporttien mukaan asiaan ei liity vilunkipeliä. Olosuhteet ovat tietenkin epäilyttävät, mutta tutkinta on vasta alkanut. Asiaa monimutkaistaa vielä se, että Lonsdale asui Clearwaterin kaupungissa. Kyseessä on kaupunki, joka on käytännössä scientologien omistuksessa. Clearwater on scientologian henkinen pääkaupunki. Herkullisimmat spekulaatiot on koottu Dream's Endin artikkeliin.

Lafayette Ronald Hubbartin poika teki myös itsemurhan vuonna Auton pakoputkesta johti letku auton sisälle. Patologi ei vain onnistunut löytämään häkää pojan ruumiista, mutta löysi kahdet neulanjäljet käsistä. Lonsdale ilmestyi Scientologiakirkon vitsaukseksi kaksi vuotta sitten. Hän kuvasi videokamerallaan scientologeja ja teki lopulta pseudo-dokumentin skientologiasta, joka esitettiin paikallisella kaapelikanavalla.

Hän matki scientologien toimintamenetelmiä: Seurasi tutut haasteet ja palkatut yksityisetsivät. Paljastui, että Lonsdale oli sekstaillut miesten kanssa julkisella paikalla. Viimeisinä kuukausina Lonsdalen scientologeihin suuntautuva into hiipui. Näytti siltä, että hän olisi siirtymässä takaisin työelämään. Anonyymeiltä ei lopu jäätelö kesken protestoinnin, sillä paikalla ilmestyy kuin taikaiskusta Frosty Ice -auto. Jälleen kerran Aamulehti sisältää bloggaamisen arvoista tekstiä.

Mielipidepalstalla professori Markku Ojanen voivottelee sitä miten "ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne" aiheuttaa vastarintaa uskovaisissa.

Esko Valtaoja kauhistelee uskovaisten suhtautumista evoluutioon. Kun vieroksuntaa esiintyy, se ei johdu vain uskovaisten tyhmyydestä, vaan ateismin ja tieteen kytkemisestä yhteen.

Vaikka tieteen historiaa on usein kuvattu idealisoiden, sieltä löytyy pelottavia episodeja. Darwinin löydösten pohjalle rakentui sosiaalidarwinismi kaikkine kauheuksineen. Siitä tuli natsien virallinen ideologia. Myös muissa maissa sillä oli paljon kannattajia. Miten ateismi liittyi tähän? Ateismin ja poliittisen liikkeen, kuten kansallissosialismin, välillä on ero.

Ateismilla voi "tukea" niin kommunismia kuin kapitalismia. Oikeastihan ateismi on yhteensopiva melkein kaikkien poliittisten liikkeiden kanssa. Kristillisdemokratian tai muun vastaavan kanssa voi olla aavistuksen vaikeaa. Evoluution ja ateismin yhdistäminen on taas helppo tehdä. Samalla tavalla voidaan yhdistää ateimsi ja painovoima. Kummassakin tapauksessa ateismi on yhteensopiva, sillä niin evoluution kuin painovoimankin oletetaan toimivan ilman yliluonnollista vaikuttajaa. Vaikka elämä on kehittynyt vuosimiljoonien aikana, ei se tarkoita, etteikö jonkinlaista jumalolentoa voisi olisi olemassa.

Vaikka voin pudottaa kynän lattialle ihan itse, ei se tarkoita, etteikö voisi olla olemassa jonkinlaista jumalolentoa. Evoluution faktasta ei voi suoraan päätellä ettei Jumalaa ole. Tuota pitäisi korostaa keskustelussa enemmän, sillä se ei näytä kiinnostavan kovin monta. Ateistisessa Neuvostoliitossa ja Kiinassa tapettiin sekä uskovaisia että tiedemiehiä.

Näitten kokemusten pohjalta voidaan ymmärtää, että ateismia julistavat tiedemiehet pelottavat. Monet evoluutiobiologit ovat kirjoittaneet ja puhuneet itsekkäistä geeneistä tai ihmiselämän turhuudesta ja mitättömyydestä tavalla, joka ei enää perustu tieteellisiin tosiasioihin. En tiedä keitä ateisteja Ojanen on kuunnellut ja lukenut, mutta toistaiseksi olen itse nähnyt kommentteja siitä miten tiede ei tarjoa elämälle mitään elämää suurempaa tarkoitusta, jne.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ihminen voisi itse tehdä sitä tarkoitusta elämälleen. Näin olen lukenut ja ajattelin itse ihan angstiteininä. Myös nuo itsekkäät geenit ymmärretään usein väärin. Olemme muka geenien orjuuttamia robotteja. Tosin Ojasen lyhyt kommentti ei tee selväksi mitä hän ajattelee näistä geeneistä. Itsekkäät geenit mahdollistavat ihmisten hyvyyden, hellyyden ja rakkauden.

Kaikki ne tuntemukset jotka ovat meille tärkeitä ovat meille myös tosia, vaikka geenit ajaisivatkin meitä jollakin tavalla. Mikä on tällaisten kirjoitusten motiivi? Oma elämäntuska, ateismin edistäminen vai haluttomuus tunnustaa tieteen rajoja? Uskovaisten kriittisyys evoluutiotulkintoja kohtaan muita vastakohtiahan on vaikea löytää johtuu siihen liitetystä ateistisesta propagandasta. Tässä propagandassa on onnistuttu niin hyvin, että sitä ei enää edes huomata.

Tieteen ja ateismin kytkentä ärsyttää myös niitä uskovaisia, jotka pitävät Darwinin ajatuksille rakentuvaa evoluutiotulkintaa tieteellisesti perusteltuna. En ole vielä tavannut ateistia, jonka elämä olisi tuskaa, ja siksi hän kirjoittelisi kirjoja ateismista. Olen tavannut ateisteja, jotka ovat onnellisia ja kaikin puolin - paria perversiota lukuun ottamatta ; - kunnollisia kansalaisia.

Joten ehkäpä tuo keskimmäinen ehdotus on oikein? Dawkins, Dennet, Harris ja Hitchens kirjoittavat edistääkseen omaa asiaansa.

Itse olen sitä mieltä, että tiede kertoo meille vain miten esim. Siihen päätökseen tarvitaan jotain muuta. Ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne synnyttää ja vahvistaa vastarintaa. Tämä asenne on antanut luvan vääristellä tieteen ja uskonnon historiaa sekä esittää mielipiteitä ja ennakkoluuloja tieteellisinä tosiasioina.

Richard Dawkinsin, Daniel Dennetin, Sam Harrisin ja Christopher Hitchensin kirjat ovat niin täynnä virheitä ja mielivaltaista tietojen valikointia, että niitä ei enää voida lukea tieteen piiriin kuuluviksi. Eikö tämä ole yhtä vaarallista tai jopa vaarallisempaa kuin uskontoihin perustuvat tulkinnat, sillä niiden laatijat toimivat tieteen nimissä.

Neljän Ratsumiehen kirjat ovat populaarijulkaisuja, eivät tieteellisiä julkaisuja. Tämän pitäisi olla kristallin kirkasta heti kättelyssä.

En tiedä miksi Ojanen menee valittamaan tällaisesta asiasta. Myös kauhistelu tieteen nimessä tehdystä tulkinnasta on hauska. Juuri tieteen nimessä tehty tulkinta on turvallisin, sillä se on aina altis kritiikille.

Kaikki ajatukset ovat paljaana arvioinnille ja kritiikille. Asia toimii eri tavalla uskonnollisessa ajattelumaailmassa. Näistä kirjoituksista syntyy vaikutelma, että ateismi on tiedettä tärkeämpi asia, koska se antaa mahdollisuuden luopua juuri niistä periaatteista, joita tieteessä arvostetaan. Mitä kirjoituksia Ojanen on lukenut? Minäkin haluan lukaista ne läpi. Kirjoitin aikaisemmin lyhyen selonteon operaatiosta nimeltä Snow White. Freakout on hyvin dokumentoitu ja räikeä esimerkki siitä kuinka pitkälle scientologiakirkko on valmis menemään vaimentaakseen kritiikin.

Käännän hieman tekstiä tuosta wikiartikkelista. Paulette Cooper kirjoitti Queen -lehteen kriittisen artikkelin scientologiasta vuonna Scientologit eivät tykänneet siitä.

He haastoivat Queen -lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta. Seuraavaksi Cooper kirjoitti kokonaisen kirjan scientologiasta. The Scandal of Scientology ilmestyi kirjakauppoihin. Scientologit eivät taaskaan tykänneet. He haastoivat Cooperin ja vaativat ´ dollarin korvauksia "epätosista ja loukkaavista kommenteista.

Mukana toimi kirkon lakimiestiimi ja tiedusteluryhmä. Cooper oli siis tärkeä kohde. Kirkon kolmanneksi korkein pamppu Jane Kember kirjoitti ohjeita, joissa hän vaati Cooperin elämän tarkkaa penkomista. Cooper vastasi omilla oikeustoimilla ja vaati 15,4 miljoonaa dollaria. Scientogit korottivat panoksia ja alkoivat levittää Cooperin kotikaupungissa julisteita joissa oli hänen nimi ja puhelinnumeri. Lisäksi he laittoivat hänen nimensä eri aikuisviihdetta suoltaville postilistoille.

Cooper sai myös nimettömiä tappouhkauksia ja naapureille kerrottiin, että hänellä on sukupuolitauteja. Cooperin kodista varastettiin kirjoituspaperia. Outo varkaus, mutta pian selvisi miksi niin tehtiin. Scientogiakirkko "sai" kaksi nimetöntä pommiuhkausta. Uhkauksia sisältäneet kirjeet oli kirjoittu paperille jossa oli Cooperin sormenjäljet. Asia selvisi järjestön sisäisistä muistiinpanoista.

Keväällä scientologiakirkko aloitti yritykset saada Cooper mielisairaalaan tai vankilaan. Tästä alkoi varsinainen operaatio Freakout. Operaatiossa oli kolme kohtaa: Toinen scientologi tekisi sitten ilmiannon FBI: Suunnitelmat olivat melkein onnistuneita, silä FBI luuli vielä, että Cooper oli vastuussa vuonna scientologiakirkolle lähetetyistä uhkauksista.

Paljastuminen Operaatio ei päässyt kunnolla vauhtiin. He toimivat operaatio Snow Whitessä. Scientologit yrittivät peitellä tapahtunutta. He jopa kaappasivat Meisnerin, jotta tätä ei voitaisi kuulustella ryöstönyrityksestä. Scientologikirkko yritti saada Cooperin kanssa käydin kinastelun nopeaan loppuun.

Löydetyistä dokumenteista suosittelen noiden lukemista selviää suunniteltu operaatio Freakout koko komeudessaan. Scientologiakirkko latoi 19 eri syytettä Cooperia vastaan ja luvuilla.

Scientologien lakitemppuilut olivat vain Hubbardin ideoimaa pelottelutaktiikkaa. Paulette Cooper oli todistajana , kun skientologit alkoivat kaappamaan valtaa Clearwaterin kaupungissa Floridassa. Myös tuon oikeudenkäynnin tekstit ovat tutustumisen arvoisia. Cooper kertaa yksityiskohtaisesti miten scientologit olivat häirinneet hänen elämäänsä.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Ron Hubbard , scientologia. Irakilainen astronomi selittää miten maailmankaikkeus oikeasti toimii. Luotettavana lähteenä on tietenkin Koraani, talonpoikaisjärki ja älyllinen rehellisyys.

Älä juo mitään samalla kun katsot videota: Memri-tv Tosin tekstitys voi olla joku jekku, ja miehet keskustelevat oikeasti jalkapallosta. Charles Darwin eli ja kehitti teoriansa aikana jolloin tiedemiehet eivät vielä tienneet kuinka monimutkaista toimintaa solun sisällä on.

Darwin luuli soluja homogeenisiksi läjiksi limaa. Siksi ei kannata ihmetellä miksi hän pystyi uskomaan teoriaansa. Darwin näki solun "mustana laatikkona", eli hän ei tiennyt sen mekanismeista yhtään mitään. Tuollaista saamme kuulla melkein kaikkien IDeistien suusta. Elsberry on vaivautunut tarkistamaan mitä Charles Darwin oikeasti ajatteli solujen sisältävän. Asiassa on vain yksi ongelma.

He eivät ole tarkistaneet mitä Darwin itse kirjoitti solujen sisällöstä. Herran tekstit ovat luettavissa netissä , joten asian tarkistamisen ei olisi pitänyt olla kovin vaikeaa. On this hypothesis we may fancifully look at each animal and plant as being compounded of many beings, in the same manner as a tree or coral is compounded of many similar beings; but in neither case have these so-called beings had a separate existence. Each of these beings, or parts, is supposed to be capable of throwing off gemmules, which whilst within the organism are capable of self-increase, and which can be separately developed at the part or organ whence they were derived, and can be united, as in the case of hybrids, with other gemmules into a single germ or bud, which reproduces the complete parent form.

On this view, each organic being may be looked at as a little universe, formed of a host of different self-propagating organisms, almost as numerous as the stars in heaven, and as minute as they are immense. Darwin ajatteli, että soluissa oli jonkinlaisia hiukkasia, jotka johtivat muutoksiin sukupuolisoluissa. Hän oli väärässä perinnöllisyyden mekanismista, mutta kuitenkin oikeilla jäljillä.

Jos evoluutio olisi totta, niin jonkinlainen vastaava mekanismi täytyi olla olemassa. Darwin ehdotti myös kokeita solun sisäisistä prosesseista. Nämäkin paperit ovat luettavissa netistä. Darwin ei ajatellut solujen olevan homogeenistä massaa. Hän näki mikroskoopilla, että solun sisällä on erilaisia rakenteita. Behe , Darwin , evoluutio , Intelligent Design. Tänään FST5-kanavalla, klo Kasvava lukumäärä evankelisia kristittyjä USA: He valmistautuvat kouluttamalla lapsistaan tulevia johtajia, jotka vievät aatetta eteenpäin.

Näe kuinka lapset rukoilevat pahvi-Bushin edessä. Kuule kuinka pieni tyttö sanoo teologisia viisauksia. Kauhistu, kun totuus Harry Potterista paljastuu. Tutkijat ovat todenneet rottien avulla, että mitä enemmän rotalla käy flaksi naaraiden kanssa, sitä enemmän he kiinnostavat naaraita. Koe suoritettiin laittamalla toiseen häkkiin paljon paritelleita koiraita, ja toiseen pahasti puutteessa olevia koiraita.

Näiden häkkien väliin laitettiin kolmas häkki, jossa oli naaraita. Naaraat viettivät enemmän aikaa petipuuhissa olleiden koiraiden vieressä. Ilmiön varmistettiin liittyvän tuoksuihin laittamalla toisessa kokeessa häkkien väliin vain naaraita joilla ei ollut hajuaistia.

Ne eivät suosineet jotain tiettyä puolta. On hyvin epätodennäköistä, että koiraille kehittyisi tuoksu joka ajaa naaraita pois heidän luotaan. Siksi onkin helppo päätellä, että todennäköisesti häntäveikot erittävät jotain mikä houkuttelee lisää naaraita. Menestyvässä hepinheiluttajassa on jotain hyvää, ja tätä menestystä kannattaa markkinoida naaraille, jotta menestyvät geenit pääsevät eteenpäin.

On myös melko todennäköistä, että samanlainen mekanismi toimii jollakin tasolla myös ihmisillä. Tai on ehkä joskus toiminut, mutta nykyiset dödöt voivat pilata kaiken. Tästä tulikin mieleeni kasku. Lähteenä New Scientist , 9 helmikuuta Nyt kun Anonyymin ilmoitus on tuottanut tulosta maailmalla erilaisissa muodoissa , on myönnettävä, että liike ei kuivu kokoon parissa kuukaudessa. Ensimmäinen havaintoni Anonyymin tekosista oli keskustelupalstoilla kiertävät viestit, joissa todettiin jonkin krakkeriryhmän saaneen scientologien sivuston alas pariksi päiväksi.

Luulen sen kuitenkin olleen se ensinmäinen laukaus, jolla otettiin scientologien huomio. Anonyymit pitivät naamioita ja kantoivat protestikylttejä joissa mainostettiin Xenu. Vasta kun vaivauduin ottamaan selvää kuinka aktiivisesti Anonyymit valmistautuvat Anonyymin ilmoitus on pelottavan lähellä Ghost in the Shell: Stand Alone Complex -scifianimesarjan 2-kauden aikana tapahtuvalle Individual Eleven -juonikuviolle, sekä sekoitukselle Laughing Man -ilmiötä.

Juuri tällainen oikeassa elämässä tapahtuva kyberilmiö kiehtoo minua. Siksi aion kantaa vaatimattoman korteni kekoon, ja jatkaa skientologiasta kertovien juttujen kirjoittelua. Paljastan myös mitä tapahtui kun menin puhumaan scientologille, kun heillä oli sellainen näyttävä keltainen teltta Helsingin Rautatientorilla joitain vuosia sitten.

En usko, että edes tuon oikean nimeni laittaminen blogiini kerjään Facebook-kamuja? En nääs kerro täällä sen kummempia asioita scientologiasta.

Kaikki tieto on jo valmiiksi luettavissa intertubessa vaikkapa täällä. Ja kun raportoin Anonyymin tekosista, kerron asioista joihin en voi suoraan vaikuttaa. Siksi minuun kohdistuva kiusanteko olisi erittäin huono liike scientologien toimesta. Siksi toivonkin, että he tekisivät jotain niin tyhmää. Ymmärtääkseni protestoijien pitämät maskit ovatkin aiheuttaneet ihmettelyä ja pientä paniikkia skientologien johdossa. He eivät voi turvautua tuttuihin menetelmiin.

Kyseessä ei ole ex-scientologi, joten liikkeen sisällä annetuissa haastatteluissa ilmitulleet nolot asiat omasta elämästä eivät tepsi kiristystarkoituksessa. Protestoijia on liian monta, jotta mikään raastupahaaste olisi tehokas.

Ei ole mitään yksittäistä liittoa tai ryhmää jonka voisi tuoda oikeuteen. Tässä mielessä scientologit ovat voimattomia. He voivat vain vedota oikeuteensa uskoa "uskontoonsa", ja uskontoja ei saa kritisoida. Siksi veikaan, että Projekti Chanology tulee olemaan scientologian toistaiseksi pahin vastustaja. Scientologeja kritisoivia sivustoja on ollut olemassa vuosia. Tosin ei ole ollenkaan varmaa saako näkyvä protestointi aikaan muutosta Yhdysvaltojen scientologien määrissä, mutta Euroopassa tapahtuu aika varmasti muutoksia.

Scientologien kirkot ovat täällä huomattavasti heikommassa asemassa. Jos protesteilla saadaan uutiskynnykset ylittävät lööpit, niin hyvä. Scientologien on entistä vaikeampi vakuutella uusia jäseniä riveihinsä.

Uusien jäsenten mukana voi tupsahtaa myös pari under cover agenttia. It is corrupt, sinister and dangerous. It is corrupt because it is based on lies and deceit" — Tuomari Latey, Lontoon Korkein oikeus. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Anonyymi , huuhaa , scientologia.

Nyt kun elohopeaa ei voi enää syyttää autismista, niin rokotteita vastustavat liikkeet ovat muokanneet sanomaansa. Nyt syyllisiä ovat itse rokotteet, eivät niiden tietyt aineosat.

Orac raportoi Generation Rescue nimisestä ryhmästä. GR on eräs johtavimmista anti-rokoteryhmittymistä Yhdysvalloissa. Sama ryhmä on maksanut pitkän pennin saadakseen asiallisen näköisen esitteen rokotteiden vaaroista USA Today -lehteen.

GR argumentoi klassisella virhepäätelmällä. Kun lapsille annettujen rokotteiden määrä nousi kymmenestä 36 rokotteeseen vuoden jälkeen, on samalla tilastoissa noussut myös autismi ja ADHD.

Se ei voi olla sattumaa. Tai ehkä asiaan vaikuttaa se, että nykyään autismia määritellään ja diagnosoidaan eritavalla kuin luvulla. Orac onkin vitsikkäällä tuulella ja huomauttaa, että IBM julkaisi tietokoneen myyntiin , ja sitä seurasi muutama vuosi myöhemmin Applen tietokone. Siitä lähtien markkinoille on tullut vain lisää tietokoneita. Ja samalla autismi on yleistynyt tilastoissa. Joten tietokoneet aiheuttava autismia.

Kun tieteelliset kokeet eivät osoita rokotteissa olevalla elohopealla olevan rokotteiden vastustajien toivomia seuraamuksia, onkin pelottelulistalle otettu muut aineosat. Eetteriä ja pakkasnestettä myöten. Generation Rescue päättää mainoksensa näin: Why do we only test vaccines individually and never consider the combination risk of vaccines administered together? Given the dramatic rise of autism to epidemic levels, isn't it time for the scientific community to seriously consider the anecdotal evidence of so many parents?

We urge the CDC and AAP to help us find the answers to these questions and learn why the increase in the number and composition of so many vaccinations has led to a surge in neurodevelopmental disorders.

Our children deserve no less. Nyt kun yksittäiset aineosat on todettu turvallisiksi, niin autismia aiheuttaa jokin epämääräinen aineosien yhdistelmä. Mahdollisia yhdistelmiä on tajuton määrä.

Samalla syytetään lääketieteellistä yhteisöä ongelman lakaisemisesta maton alle. Ja toistetaan post hoc ergo propter hoc -virhepäätelmä. Ja vedotaan tunteisiin; kuka voisi haluta vahingoittaa lapsia! Jos joku nyt panee hanttiin rokotevastustajille, on hän samalla lapsia vastaan. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Olin vähän aikaa sitten hautajaisissa. Päätin saman tien tehdä selonteon siitä millaiset hautajaiset haluaisin itselleni. Lompakossani on sellainen kortti elinluovutustestamentin vieressä.

Niitä kortteja saa mm. Toivon myös, että paikalla olisi Pro-seremonioiden puhuja. Täten siitä "saarnasta" tulee ihmisen elämään keskittyvä ja varmasti henkilökohtainen. Tärkein asia tämän lisäksi on hieman yllättäen taustamusiikki. Se on asia johon haluaisin panostusta. En ole oikeastaan koskaan tykännyt virsistä. Vain kauniita ja dramaattisia melodioita.

Ohjelmaan voisi myös kuulua tällainen perinne: Jokainen saa vuorollaan mahdollisuuden kertoa jotain vainajasta. En halua tulla muistetuksi sellaisena kuin en oikeasti ollut olemassa. Oikeastaan kaikki muu voi mennä tutulla kaavalla. En ole vielä päättänyt haluaisinko arkkuun vai uurnaan. Sillä ei ole niin kauheasti väliä minulle kun olen kuollut.

Sukulaisten tunteet ovat kuitenkin jonkin verran mielessäni. Siksi en halua tehdä Dogbertin ratkaisua; kääritään vainaja sanomalehtiin ja heitetään biojätteisiin. Hautakiveen voisi yrittää saada tunnukseksi Lentävän spagettihirviön. En ole vielä päättänyt milloin pidän hautajaiseni, mutta kokeilen laittaa varoituksen blogiini viimeistään paria päivää ennen juhlatapahtumaa. Crackle jatkaa Mr Deity -ohjelman esittämistä. Tällä kertaa Mr Deity päättää mitkä asiat ovat Hyviä ja mitkä ovat Pahoja.

So, another day at the office, or jewellery. That's where I work. Friday means people are getting ready for the weekend. Which means some customers are somewhat intoxicated. There are no other customers. I walk up and greet them. The other looks like a hobo; greasy long hair, scruffy clothes. The other is clean-cut and dressed in black clothes. The men are looking for a gold chain for the hobo's girlfriend. Gypsy gets a call and starts talking to his cell phone.

He chooses gold rings. I present the tray. The tray is small, with the rings set in rows, and paired up. If one of them is missing, the hole is easy to spot. That's why they are set like that.

The gypsy stops talking and comes to check out the rings. He chooses one of them, but picks it up with effort. They ask the prices for several rings. The gypsy set a ring back on the tray. What's that hole there? The gypsy thinks I don't spot the missing ring.

He pretends he doesn't have anything in his hand. There's a goofy look on his face. The men leave our friendly store. Pharyngulan kautta kohtasin tämän uutisen. Rikoksena ei ole tällä kertaa vääränlainen ripsiväri, vieraan miehen kanssa samassa rakennuksessa oleilu, vaan noituus. Nainen on menettämässä päänsä sen takia, että joku mies kuvittelee naisen noituneen hänet impotentiksi. Hän on kokenut kovia siitä lähtien. Lukutaidoton nainen allekirjoittaa tunnustuksen sormenjäljellään.

Oikeudenkäynnissä on ollut mutkia, sillä eräässä valitusvaiheessa päätettiin ettei Falihia teloiteta. Oikeus puuttui päätökseen ja asetti kuolemantuomion taas voimaan. Tässä vaiheessa enää kuningas Abdullahin väliintulo voi estää mestauksen. Abdullah on sentään tehnyt niin aikaisemminkin. Toivotaan, että hänellä kestää pokkaa puuttua asiaan.

Meno on kuin Monty Pythonin elokuvissa, mutta valitettavan totta. Tästä asiasta haluaisinkin kysyä ihan kasvotusten Abdullah Tammelta. Onko noituus hänen mielestään ihan oikea ilmiö? Kuukauden odottelun jälkeen , ja pienen muistutuksen, William Dembski on vihdoinkin vilauttanut sitä Listaa.

Listassa on ne ID-teoriaan perustuvat ennustukset, jotka ovat tieteellisen tutkimuksen jälkeen todettu olleen oikeassa. Listalla on kolme kohtaa. Kuten kaikki tiedämme, evoluutioteorian mukaan biologiset systeemit ovat sattumanvaraisia hässäköitä, sillisalaatteja, joilla ei pitäisi olla mitään funktioita. ID on täten todettu oikeaksi. Evoluutio ei luo uutta informaatiota. Tässä kohtaa Dembski tekee julkean julistuksen: Moreover, ID theorists have applied these results to actual biological systems to show that they are unevolvable by Darwinian means.

Usein avio- tai avopareja. Drug and disease free. Ihminen joka on vapaa sekä taudeista että huumeista. Viitataan yleensä laittomiin huumeisiin. Tarkoittaa yhdyntää molmepiin reikiin, vaginaan ja anaaliin, samanaikaisesti. Henkilö joka nauttii itsensä paljastelusta tai esittelemisestä muille. Usein pornossa käytetty naamalle laukeamista tarkoittava termi. Joku asia tai objekti joka tuottaa seksuaalista mielihyvää. Usein fetissit ovat epäseksuaalisia asioita jotka jollakulla kiihottavat kuitenkin seksuaalisesti.

Yleensä kahden pariskunnan kesken tapahtuva parinvaihto, jossa ollaan yhdynnässä toisen kuin oman kumppanin kanssa. Seksuaalinen akti johon osallistuu kolme tai useampi osallistujaa yhdellä kertaa. Heteroseksuaali, joka haluaa vain vastakkaista sukupuolta seksuaalisesti. On slangitermi joka kuvaa swingausharrastusta. Vatsyayana nimisen hindupyhimyksen kirjoittamaksi väitetty Intialainen rakatelutaidon opas.

Lähinnä seuranhakuilmoituksissa käytettävä lyhenne jolla haetaan kumppania pitempään suhteeseen. Tarkoittaa tyydytyksen saamista kivun tai alistumisen kautta.

Nauttii esimerkiksi piiskattavana, sidottavana tai nöyryytettävänä olemisesta. Yleensä swingauspiireissä vanhempaa naista tarkottava termi. Henkilö joka haluaa vain seksiä ilman minkäänlaisia sitoumuksia. Swingerclubi tai -paikka jossa ei ole erikseen määriteltyä aluetta seksin harrastamiseen. Tietokonejargonia joka tarkoittaa qucktime sowtwarelle tuotettua pornografiaa. Usein käytetty termi kuvaamaan tilannetta jossa nainen on miehen päällä naama tämän jalkojen suuntaan ja vastaanottaa kielellä annettua anaalistimulaatiota.

Tarkoittaa yleisesti sellaista naista jolla ei ole riskiä tulla raskaaksi yhdynnän aikana. Usein anaaliseksistä tai oraaliseksistä käytettävä termi luonnotonta tarkoittava sana. Saattaa viitata myös ns. Parinvaihtajat jotka nauttivat pehmeästä parinvaihdosta johon sisältyy kaikkea muuta paits8i ei varsinaista yhdyntää vieraiden kanssa. Tarkoittaa seksin kauttaa leviäviä tai levinneitä sairauksia. Puhekielen slangisana jolla viitataan oraaliseen anaaliseksiin. Ideoitu luvusta 39 jossa numerolla yhdeksän on naama kohti kolmosen pakaroiden väliä.

Viittaa usein Biseksuaaliseen sinkkunaiseen joka ottaa osaa swingerkuvioihin ja elämäntapaan. Nimitys viittaa siihen, että he ovat harvinaisuus parinvaihtopiireissä. Tunnetaan myös nimellä kultainen suihku. Virtsaaminen johon liittyy mielihyvän tunne. Henkilö joka kiihottuu seksuaalisesti tuntemattomista ihmisistä. Tarkoittaa seksiä ilman emotionaalisia tunteita toista osapuolta kohtaan. Viittaa yleensä tuntemattoman kanssa harrastettuun seksiin. Eli taiteet on fetissejä tarkoittava termi.

... Kun tieteelliset kokeet eivät osoita rokotteissa olevalla elohopealla olevan rokotteiden vastustajien toivomia seuraamuksia, onkin pelottelulistalle otettu muut aineosat. Samalla syytetään lääketieteellistä yhteisöä ongelman lakaisemisesta maton alle. Big Science doesn't like it when they can't control the message: Ensimmäiset lentäjä-ässät esitellään lyhyesti, kuten taktiikoiden kehitys koneiden muuttuessa tehokkaammiksi. Olin vähän aikaa sitten hautajaisissa. Jokainen rokotekiista on erilainen.

ILMAINEN PORNO HOMOSEKSUAALISEEN CHAT SEKSILELU

Ebony sex halukas homoseksuaaliseen mies

Tässä propagandassa on onnistuttu niin hyvin, että sitä ei enää edes huomata. Mielestäni se peittoaa yhteisvirret sata - nolla. Positiivinen ajattelu vie voittoon. Usein käy niin, että parhaat punchlinerit tulee liian myöhään. En nääs kerro täällä sen kummempia asioita scientologiasta. Darwin ajatteli, että soluissa oli jonkinlaisia hiukkasia, jotka johtivat muutoksiin sukupuolisoluissa. Potilas ei ajattele olevansa vain numero tilastoissa, vaan ihminen joka huomioidaan. Ebony sex halukas homoseksuaaliseen mies

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs