Ahdas homoseksuaaliseen kalu vaaleanruskea vuoto

Se tyyppi, joka istui siinä alttarin nurkalla, johon te viittasille sanoilla "hinttari", "tuhkamuna" ja "hameasuinen transvestiitti",olin minä.

Toivottavasti nämä erheet tulevat korjatuksi ensi sunnuntaihin mennessä. Näin toiseksi viimeisenä päivänä Tammikuuta, Mitä baarimikko sanoi, kun Kaisa Varis tilasi Bloody Maryn? Kaks piikoo kävelj saanan ohi, jota renki olj lämmittelemässä. Pasi painoi käsivarttaan ja piippaus loppui. Seiska ja Pave katsoivat Pasia kysyvästi. Seiska nosti kämmenensä  korvalleen ja alkoi puhua. Pave tuntee olonsa tässä vaiheessa aika juntiksi.

Jottei hän vallan jäisi alakynteen, Pave päättä tehdä jotain yhtä vaikuttavaa kuin Pasi ja Seiska. Pave kävelee pois saunasta ja menee paskahuussiin. Hetken kuluttua Pave tulee ulos pala WC-paperia perseestään roikkuen.

Pasi ja Seiska kohottavat kulmakarvojaan, johon Pave toteaa: Tuonko sen ehkä kolalla? No tuokee vaekka lumilapiolla, kuhan tulloo noppeesti. Mitä yhteistä on mustalaisen syntymällä ja kuolemalla??? Molemmat on pantu alulle raviradan parkkipaikalla. Insinööri oli pitkän kehitystyön tuloksena saanut valmiiksi laitteen, joka pystyi diagnosoimaan virtsanäytteen perusteella minkä tahansa sairauden.

Ylpeänä keksinnöstään hän kertoi laitteesta kaverilleen, ja pyysi tätä kokeilemaan laitetta. Kaveri epäili laitteen toimivuutta, mutta kusaisi kuitenkin mukiin ja kaatoi sen koneeseen. Kone raksutti hetken aikaa ja tulosti liuskalle: Ei helvetti, mies ajatteli, eihän sitä voi millään tietää pelkästä kusinäytteestä.

Mutta kun mies kokeili laitetta uudestaan samalla näytteellä, kone edelleen antoi saman vastauksen: Hermostuneena mies päätti tehdä laitteelle pienen jekun: Hän kusaisi taas mukiin, mutta lisäsi tällä kertaa vastaavat näytteet myös vaimoltaan ja tyttäreltään.

Lisäksi hän valutti mukaan Ladasta vähän öljyä, ja veivasipa vielä sekoitukseen yhden varvin. Sekoitettuaan tämän coctailin hän kaatoi sen laitteeseen. Laite raksutti ja raksutti - ja viimein tulostui diagnoosi: Kääminsä polttanut elektroniikkaharrastaja toiselle mokomalle: Suomipoika turistina ja Iso japanilainen.

Heille tuli kapakassa riita. Päättivät mennä ulos tappelemaan. Heti suomipoika otti lukua ja kun heräsi, niin kysyi: Japanilainen kumarsi ja sanoi: He menivät takaisin kapakkaan kunnes tuli taas riita. Suomipoika otti lukua jälleen, heräsi ja kysyi: He menivät takaisin kapakkaan ja taas tuli riita. Tällä kertaa japanilainen otti lukua ja kysyi: Suomipoika kumarsi ja sanoi: Se oli Toyotan tunkki.

Pasi, Seiska ja Pave olivat autiolla saarella. Monen vuoden jälkeen he löysivät lampun, josta heidän eteensä ilmestyi henki. Henki lupasi jokaiselle kolmen sijasta ainoastaan yhden toivomuksen. Pave mietti pitkään ja toivoi: Mitä yhteistä on mopedilla ja blondilla?

Maailman nopein muurari on nainen. Heti kun hän ottaa kivet käteen, piippu on jo pystyssä Mitä yhteistä on pinaatin syömisellä ja anaaliseksillä?

Mikä on naisen ja roskapussin ero? Roskapussi viedään ulos ainakin kerran viikossa. Yksitoista lausetta, joita miehet haluaisivat kuulla naisen suusta. Sinä olet niin seksikäs krapulassa. Kulta - uuden naapurin tytär ottaa taas aurinkoa, tule katsomaan. Tee minulle palvelus - unohda se typerä ystävänpäiväkortti ja osta vaikka itsellesi pari golfmailaa. Kyllä minä ymmärrän, hääpäivämme on joka vuosi; mene vain poikien kanssa ulos, se vähentää stressiä.

Vai haluaisit harrastaa seksiä minun ja seksikkään kaverini kanssa, kyllä se sopii. En minä tarvitse uusia vaatteita, minulla on niitä vaikka kuinka paljon ennestään.

Vaihdoin juuri meidän autosta pakoputken ja kaikki hihnat sekä öljyt. Kyllä naisen paikka on kotona, sano sinä ukko mitä haluat.

Avaanko sinulle kaljapullon vai teenkö kossusta siivun? Miksi naiset hierovat silmiään aamulla herättyään? Koska heillä ei ole munia mitä rapsuttaa. Veneilemään lähtevä mies oli huolissaan jos vene sattuu kaatumaan mikä neuvoksi: Vaimo hetken mietittyään tokaisi.

Miksi kutsutaan velttoa kudosta peniksen ympärillä? Mitä yhteistä on insinöörillä ja salamalla? Paremman puolen elämästään ohittanut rouvashenkilö teki kirkkoherralle tunnustuksen: Voi kiltti kirkkoherra, sanokaa te, onko se synti, kun minä istun peilin edessä ja ihailen kuinka kaunis minä olen? Se ei ole synti, se on erehdys. Mitä yhteistä on insinöörillä ja impotentilla? Molemmat tietää mitä tehdä, mutta kumpikaan ei vaan pysty tekemään hommiaan.

Kolme laihialaista oli junamatkalla ja he olivat joutuneet ostamaan liput. Niinpä he ihmettelivät vastapäätä istuvia kolmea savolaismiestä joilla oli vain yksi lippu. Mitenkähän he aikovat selvitä, laihialaiset tuumi. Konduktöörin saapuessa vaunuun säntäsivät kaikki kolme savolaisukkoa vaunun vessaan. Konduktööri koputti vessan ovelle ja pyysi: Ja lippu ojennettiin oven alta.

Paluumatkalla laihialaiset päättivät käyttää samaa keinoa, mutta hämmästys oli taasen suuri kun savolaisukoilla ei ollut ollenkaan matkalippua. Tuosta he eivät selviä, laihialaiset tuumivat. Kun konduktööri saapui vaunuun, laihialaiset säntäsivät vessaan. Hetken päästä savolaiset lähtivät ryntäämään seuraavan vaunun vessaan, mutta yksi heistä pysähtyi vessan kohdalle, jossa laihialaiset olivat, koputti ovelle ja sanoi: Lääkäri totesi, että onnistuuhan se.

Leikkauksen jälkeen lääkäri sanoi potilaalle: Finnairin virheraportit Jokaisen Finnairin lennon jälkeen koneen kapteeni kirjoittaa virheraportin, jos lentokoneessa on ollut jotain vikaa. Virheraportti annetaan mekaanikoille, jotka huoltavat koneen kuntoon. Kun vika on korjattu, mekaanikot kirjoittavat raportin kääntöpuolelle, mitä he ovat tehneet ja lentäjät lukevat merkinnät ennen seuraavaa lentoa. Kukaan ei voi väittää, että huoltohenkilökunnalta puuttuisi huumorintajua.

Lukekaa vaikka nämä aidot merkinnät, jotka Finnairin lentäjät ovat tehneet vioista ja mekaanikot niiden korjauksista. Uskokaa tai älkää, kyseisen yhtiön koneet eivät ole kuitenkaan koskaan joutuneet vakavaan lento-onnettomuuteen. Vasen sisäpyörä pitäisi melkeinpä vaihtaa. Vasen sisäpyörä melkeinpä vaihdettu. Koelento sujui muuten hyvin, mutta automaattinen laskeutuminen oli melko raju.

Tähän koneeseen ei ole asennettu automaattista laskeutumisjärjestelmää. Potkurin numero 2 voitelujärjestelmä on epäkunnossa. Potkurin numero 2 voitelu toimii. Potkurien 1, 3 ja 4 sen sijaan ei. Jokin ohjaamossa on irti. Jokin ohjaamossa kiinnitetty paikalleen. Tuulilasissa on kuolleita hyönteisiä. Elävät hyönteiset olivat päässeet loppumaan. Automaattiohjaus laskee lentokorkeutta jalkaa, kun korkeuden pitäisi lukittua. Minkäs minä sille täältä maasta käsin voin.

Vuodon merkkejä oikeassa laskeutumistelineessä. Radiolaitteistossa uskomattoman kova ääni. Ääni laskettu uskottavalle tasolle. Kitkalukko lukitsee kaasukahvan paikalleen. Ehkäpä lukko on olemassa juuri siksi Arvelen, että tuulilasissa on särö. Arvelen, että saatat olla oikeassa. Moottori numero 3 puuttuu. Moottori löydetty oikeasta siivestä lyhyen etsinnän jälkeen Lentokonetta käsketty ryhdistäytymään, lentämään kunnolla ja olemaan vähän vakavamielisempi.

Tutka ohjelmoitu puhumaan selvästi. Mies on matkalla autiomaan halki kun hän näkee intiaanin makaamassa maassa alastomana kalu pystyssä. Hän kysyy intiaanilta mitä hän oikein on tekemässä. Mies sanoo intiaanille ettei hän usko sitä ja niinpä intiaani sanoo miehelle kellon olevan 1: Mies vilkaisee kelloaan ja hämmästyksekseen huomaa, että se on tasan 1: Mies jatkaa matkaansa kunnes hän näkee toisen alastoman intiaanin, joka myös makaa alastomana maassa kalu pystyssä. Hän kysyy tältäkin intiaanilta mitä tämä on tekemässä ja tämä intiaani myöskin sanoo katsovansa kelloa.

Hän käskee intiaanin todistamaan väitteensä ja intiaani sanoo kellon olevan 2: Mies katsoo taas kelloaan ja kello on kuin onkin tasan 2: Mies jatkaa matkaansa autiomaan halki kunnes hän tapaa kolmannen intiaanin.

Intiaani makaa maassa alasti ja masturboi. Hän kysyy tältä intiaanilta: Mikä on keltainen ja näyttää neekerin päällä hyvältä? Kaksi ruotsalaista on hirvimetsällä. Toinen heistä lyyhistyy yhtäkkiä maahan ja menee tajuttomaksi.

Hänen toverinsa soittaa heti kännykällä hätänumeroon ja sanoo: Varmista ensin, että hän tosiaan on kuollut. Ruotsalainen palaa puhelimeen ja sanoo "Selvä on. He tutkivat pitkän aikaa hyllyjä, mutta eivät ilmeisesti löytäneet etsimäänsä, sillä hetken kuluttua koko joukko tuli neuvontaan. Joukkoa johtava Viisas kysyi informaatikolta: Onko Suomessa olemassa senttistä kääpiönunnaa?

Ei ole, vastasi informaatikko. Onko Pohjoismaissa olemassa senttistä kääpiönunnaa? Onko Euroopassa olemassa senttistä kääpiönunnaa? Entä onko koko maapallolla olemassa senttistä kääpiönunnaa? Ei, ei varmaankaan ole. En ole kuullut, että sellaista olisi missään maailmassa.

Silloin koko kääpiöjoukko puhkesi huutamaan: Jörö on pannut pingviiniä! Miksi vessanpönttö on parempi vaihtoehto kuin Susan Kuronen? Mitä saa jos yhdistää mustan miehen ja mustekalan? Äiti, äiti, isä sammui! Satiainen haki asuntoa,välittäjä ehdotti Matti eskon viiksiä, viikon päästä satiainen valitti, että ukko vaan viheltelee ja lauleskelee, on pirun kova meteli, ei pysty nukkumaan.

Välittäjä ehdotti toista asuntoa, Juha Miedon partaa. Pari viikkoa meni, niin satiainen valitti että ukko vaan hiihtelee ja hakkaa halkoja, on helvetin kylmä ja vetoisaa, onko mitään muuta? Ei ole kuin Paula Koivuniemen tussu. Ok, kokeillaan sanoi satiainen. Parin päivän päästä tuli satiainen kiukkua puhkuen välittäjän luokse: Eihän tästä perkele tule mitään!! Löysin taas itseni Matti Eskon viiksistä! Seitsemää pientä kääpiötä kiinnosti tietää,miltä Lumikki näyttää alastomana.

Lumikin huone oli tietysti yläkerrassa,niinpä kääpiöt päättivät ulkona kiivetä toinen toisensa päälle,niin että ylin jo yltäisi näkemää lumikin ikkunasta sisälle! Koska kääpiöt olivat huonokuuloisia he sopivat että ylin kertoo alemmalle ja alempi taas toistaa alemalle jne. Aikansa odoteltuaan Lumikki vihdoin alkoi riisuutua, kuului: Mies tulee juosten kotiin ja huutaa jo ovelta vaimolleen: Pakkaanko bikinit vai toppatakin?

Gigantin myyjä totesi saaneensa vähemmän palkkaa kuin aiemmin. Tutkittuaan palkan tilillepanoa tarkemmin oli siinä saate jossa luki. Ruotsalainen, englantilainen, italialainen ja ranskalainen keskustelivat siitä, mitä nimitystä kussakin maassa käytettiin miehen sukukalleuksista: Ruotsalainen sai ensiksi puheenvuoron: Mitä siitä tulee, kun saunassa on kaksi vihaista naista, joilla on menkat?

Miksi muuten naisilla loppuu kuukautiset? Miks naiset aina kattoo pornoleffat kokonaan? No kun ne luulee että lopussa mennään naimisiin. Tälle päivälle tositapahtuma tältä aamulta!!! Lähes sokea ja liikuntarajoitteinen Pave oli tekemässä aamu tömpsyä, Sen että kohdistin linssit niin jumal Samoihin aikoihin oli tositapahtuma Vilnasta: En ollut leimannut linjan-autonkuljettajalta ostaamaani lippua.

Tuli mentya rennosti vain veivautuen autoon istumaan "meditoimaan". Sanoin, etta kuski on tiettavasti salaliitossa kanssanne, ettei voinut sitten muistuttaa lipun tarvittavan erikseen leimata. Sanoin, etta eikun kyttikselle jos niin vaaditte. Heidan autossan sitten pahemman sateen pideltyani sanoin, etta jos tosiaan viela saan tasta virallisen kuitin, voin suorittaa tarkastussumman oma ajatus: Veivat sitten keskustan alueen kupeeseen ja toivottivat hyvia paivanjatkoja.

Enaa ei yhtaan vituta. Sen verran huokeaa viina Scotch taala ja se nousee tassa paahan. Netista katsoin, etta taalla on nama paheet halpoja melko pieni alkoholivero. Senuku kauppakeskuksen BMS joku computerai tms. Ainakin aihioita taydennykseksi ilman teostomaksua ostettava mukaan Suomeen.

Hyva paikka vaikka Pasille, jos Tallinnaa pitemmalle on halu matkailla. Mitä eroa on tuhmalla naisella ja laskukoneella? Laskukone jakaa ja kertoo, mutta tuhma nainen ei kerro. Meidän perheen aamun avaus; Isäntä laulaa "virren", Ja kyllä siinä mukula saa sen herätyksen että kamat lentelee ja Vit Luontotyttö sattui valumaan vauhdilla puusta alas, ja siinä rytäkässä meni tikku pimperoon.

Huuto oli hirvee, ja eikun pikaisesti lääkäriin. Lääkäri tutki vehjeksen, totesi tilanteen ja poistui. Tyttö makasi tuskissaan kolme päivää. Viimein lääkäri palasi ja poisti tikun kädenkäänteessä, kipu hellitti hetimiten. Tyttö  tivasi, että miks perkeleessä se niin kauan kesti? Kelopuun poisto virkistysalueelta vaatii ympäristökeskuksen luvan. Mitä eroa on käkikellolla ja ruotsalaisella? Kun käkikellon vetää, se sanoo tik tak. Kun ruotsalaista vetää, se sanoo tack tack.

Blondi tuli saunasta ja näki täyden roskapussin. Päätti viedä sen heti roskalaatikkoon ja tietenkin alasti, eihän siellä tähän aikaan ketään käy. Sattui naapurin isäntä tulemaan kontille samaan aikaan. Blondi työnsi päänsä roskalaatikkoon ettei naapuri tunnistaisi häntä.

Naapuri näki laatikon laidalla paljaan perseen ja teki temput takaapäin. Isäntä meni kotio ja tuumasi vaimolleen "Et ikinä usko kuinka hyvää tavaraa nykyään heitetään pois". Olet liian juovuksissa, jos: Kuinka mies osoittaa suunnittelevansa tulevaisuuttaan? Hän ostaa yhden sijasta kaksi koria olutta.

Mitä yhteistä on anopilla ja pullolla shamppanjaa? Molemmat on parhaimmillaan kylmänä ja avattuna. Tuli mieleen, kun näin Hummerin H2. Tapahtui muinaisaikoina, että Jumala päätti viisaudessaan hävittää koko ihmiskunnan vedenpaisumuksella. Hän ilmoitti asiasta Nooalle, joka teki Jumalan ohjeiden mukaan arkin, johon hän sai ottaa vain perheensä sekä kaksi kappaletta eläimiä joka lajista ja ruokaa.

Vedenpaisumus tuli, ja kaikki maan asukkaat hukkuivat viikkoja kestäneisiin sateisiin. Vain Nooa perheineen sekä arkissa olleet eläimet selvisivät. Maata ei näkynyt ympärillä ja ajan mittaan vedessä ajelehtivassa arkissa nousi esiin ongelma, johon ei ollut osattu varautua. Arkin lukuisat eläimet luonnollisesti tuottivat niin paljon lantaa, että koko arkki uhkasi upota.

Lopulta Nooa päätti, että se kaikki on lapioitava mereen. Niinpä hän ja hänen perheensä lapioivat sontaa yli laidan monta peräkkäistä päivää, kunnes arkki oli vihdoin siisti ja vedenpaisumus loppu. Myöhempinä aikoina Nooan ja hänen perheensä suuri lapiointiurakka unohtui eikä tuhansien vuosien päästä kukaan enää muistanut tuota suunnatonta paskakuormaa, joka oli kipattu arkista.

Sitten eräänä päivänä Kolumbus löysi sen. Kohta se taitaa autioitua tämäkin foorumi.. Saksalainen, yhdysvaltalainen ja ruotsalainen olivat kuolleet ja jännittivät taivaan portilla. Koska te kaikki olette hyvin nuoria, sanoi Pyhä Pietari, päästän teidät kaikki takaisin. Mutta teidän jokaisen täytyy luvata parantaa paha tapanne. Sinä, saksalainen, et saa enää koskaan juoda olutta. Amerikkalainen, sinun täytyy luvata, ettet enää yritä rikastua.

Ruotsalainen, sinä et saa enää koskaan olla yhdynnässä miesten kanssa. Ystävykset palautettiin siis maan pinnalle, sattumalta baarin eteen.

Saksalainen ei pystynyt hillitsemään itseään vaan meni baariin. Kadulle jääneet kuulivat posahduksen, eikä saksalaista näkynyt enää missään. Järkyttyneenä amerikkalainen ja ruotaslainen jatkoivat matkaa, kunnes amerikkalainen huomasi kadulla jonkun kadottaman lompakon. Hän kumartui nostamaan sitä, jolloin kuului iso posahdus, eikä kumpaakaan näkynyt enää missään.

Mitä yhteistä on Hiroshiman atomipommilla ja Vesivehmaan jenkalla? Miksi naiset juovat nykyään enemmän? Koska siteet on niin imukykyisiä että kurkku on aina kuiva. Lopulta hän löytää talon, mutta ikkunasta sisään katsoessaan hän näkee kummallisen näyn: Nainen on alastomana kontillaan lattialla ja vetelee rintojaan. Mies seisoo hänen edessään sateenvarjo kädessä ja heittelee toisella kädellään marjoja pottaan. Katselija epäilee, että molemmat ovat hulluja, ja päättää jatkaa matkaa.

Pian hän löytääkin toisen talon. Siellä hän kuulee selityksen naapurien omituiseen käytökseen. Molemmat ovat kuuromykkiä ja keskustelivat elekielellä. Oooon se päivä vielä huomennakin. Mitä eroa on naisella ja lautasella? Lautasen voi nuolla kuivaksi. Naistutkimuksen merkittävimmät saavutukset Nyt ei enää tarvitse vähätellä naistutkimusta tieteenä. Alle on koottu tärkeimmät tutkimusongelmat ja -tulokset.

Miksi Jumala loi naisen? Kuinka monta miestä tarvitaan avaamaan olut? Miten kissasta tehdään lehmä? Miten kolme kiloa läskiä saadaan näyttämään hyvältä? Miksei kuussa ole käynyt yhtään naista? Miksi morsian pukeutuu valkoiseen? Mistä tietää että vaimo on kuollut? Miksi naisella on lyhyemmät jalkaterät kuin miehillä? Mitä kolmea sanaa et halua kuulla rakastellessasi? Jos koirasi haukkuu takaovella ja vaimo etuovella, kumman päästät sisään? Tiedemiehet ovat keksineet ruuan, joka vähentää naisten seksuaalista halukkuutta 90 prosentilla.

Ulkomaalainen tuli lihatiskille ja hetken katseltuaan osoitti erästä lihanpalaa ja kysyi: Ennen kuin sain silmälasit oli niin helppo selvitä liikenteessä, mutta nyt autoja tulee joka puolelta. Nainen meni miehensä kanssa lääkärin puheille. Tarkastuksen jälkeen tohtori vei vaimon sivummalle ja sanoi: Valmista joka aamu hänelle terveellinen aamiainen ja lähetä hänet töihin hyvillä mielin.

Valmista lounaaksi hänelle lämmin, ravitseva ateria ja saa hänet hyvälle tuulelle, ennen kuin hän lähtee taas töihin. Valmista päivälliseksi erityisen hieno ateria äläkä kuormita häntä kotiaskareilla. Hoida häntä kaikin tavoin. Matkalla kotiin aviomies kysyi vaimoltaan, mitä lääkäri oli sanonut. Johtajalla oli ongelmia alaistensa kanssa.

Hän piti näille tiukan puhuttelun ja laittoi sen jälkeen vielä oveensa pienen kyltin: Kun hän tuli ruokatunnilta oli joku teipannut viereen lapun: Vaimonne soitti, hän haluaa kylttinsä takaisin. Tähän ei kyllä auta mikään muu kuin että siirrytte yöksi nukkumaan toiseen huoneeseen. Jo pitkään Romukauppias Narri Hiukkanen oli käyttäytynyt omituisesti töissä ja päätyi lopulta psykiatrin puheille: Kyllästyneenä töihinsä Romukauppias Narri Hiukkanen päätti lopulta vaihtaa ammattia: Ensimmäisenä aamuna hänelle annettiin moottorisaha käteen ja lähetettiin metsään.

Illalla hän palasi lopen uupuneena takaisin ja valitteli työnjohtajalle: Tämä saha on niin huono. Työnjohtaja ihmetteli, nykäisi narusta ja saha lähti käyntiin. Päätettiinpä kerran eräässä yliopistossa tutkia, pitääkö paikkansa, että koirista ja niiden isännistä tulee lopulta aivan toistensa kaltaisia. Tutkimukseen kutsuttiin kolme koiraa. Ensimmäisen isäntä oli arkkitehti, toisen insinööri ja kolmannen Romukauppias Narri Hiukkanen. Koirat vietiin yksi kerrallaan suureen huoneeseen, jonka keskellä oli kasa luita.

Ensimmäiseksi huoneeseen ohjattiin arkkitehdin koira, joka rakensi luista näppärän pikku kaupungin taloineen, katuineen ja puistoineen. Seuraavaksi saapui insinöörin koira. Se jakoi kasat kahtia, taas kahtia ja niin edelleen, kunnes kaikki luut oli järjestetty samankokoisiin pikku kasoihin symmetrisessä järjestyksessä. Lopulta paikalle saapui pari tuntia myöhässä koira, jonka isäntä oli Romukauppias Narri Hiukkanen.

Se söi suihinsa kaikki luut, paritteli kahden muun koiran kanssa, röyhtäisi ja piti loppupäivän vapaata. Mitä yhteistä on 9 voltin paristolla ja naisen peräaukolla? Ja heitetään vielä toinen; Tukholmassa asui kerrostalon kuudennessa kerroksessa seinänaapureina somaliperhe ja turkkilaisperhe. Turkkilainen piti kovia bileitä ja somalilla meni tähän hermot.

Yhtenä päivänä somali meni turkkilaisen asuntoon ja kiukuspäissään heitti turkkilaisen kakaran parvekkeelta alas. Turkkilainen suuttui tästä ja meni somalin kämppään ja heitti somalikakaran parvekkeelta. Turkkilainen otti vielä toisenkin somalin kakaran ja heitti sen myös parvekkeelta. Kysymys kuuluu, että voittiko turkkilainen vai voittiko ruotsi ?

Mies tuli kotiin töistä, laittoi tv: Juotuaan oluen, mies sanoi: Juotuaan tämänkin oluen, mies sanoi,                  "Äkkiä, tuo minulle vielä yksi olut ennenkuin se alkaa.

Tallustele sisälle kuin maailman omistaja,  läsähdät tuoliisi etkä edes tervehdi minua, ja oletat voivasi kohdella minua kuin orjaasi. Etkö ymmärrä, että minä kokkaan, siivoan, pesen ja silitän pyykkiä päivät pitkät?! Mitä yhteistä on pingviinillä ja JAS-hävittäjällä?

Vaikka molemmilla on siivet, kumpikaan ei pysy ilmassa. Pakko pistää tälle päivälle, Ei sitä oo ennenkään tarvinnu maadottaa, Vähän aikaa sitten havaittiin , että minua nuorena vaivannut ADHD on:: Tällaisiako vaimomme on liikenteessä?!!

Taannoin hän sanoi, että homoseksuaalisuus on iljetys viitaten 3. Seuraavassa avoin kirje, jonka Tri Laura sai eräältä kuulijaltaan: Hyvä tohtori Laura, Kiitos siitä, että teet niin paljon opettaaksesi ihmisille Jumalan lakia. Olen oppinut paljon ohjelmastasi, ja pyrkinyt myös jakamaan tietoni niin monelle ihmiselle kuin mahdollista.

Aina kun joku yrittää puolustella homoseksuaalien elämäntapaa, yksinkertaisesti viittaan 3. Tarvitsisin kuitenkin neuvoasi muutaman muun lain suhteen, miten niitä pitäisi noudattaa.

Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäisikö minun kirota heidät? Nykypäivänä, mikä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä? Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee meksikolaisiin, mutta ei kanadalaisiin. Miksi en saisi omistaa kanadalaisia? Mooseksen kirja 2 Moos. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse? Voisitko selventää tämän asian? Myönnän, että käytän lukulaseja. Pitääkö näköni olla virheetön, vai voiko tätä jotenkin kiertää?

Kuinka heidän tulisi kuolla? Voinko kuitenkin pelata amerikkalaista jalkapalloa, jos käytän käsineitä? Mooseksen kirjan lakia 3. Samoin hänen vaimonsa rikkoo käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua puuvilla-polyester -sekoitetta. Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista nähdä vaiva kutsua koko kaupungin väki kivittämään heitä? Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa?

Kiitos taas kerran, että muistutit meitä siitä, että Jumalan sana on ikuinen ja muuttumaton. Uskollinen kuulijasi ja palvova ihailijasi. Olen opettanut tyttöjäni käyttäytymään emotionaalisesti, ajattelemaan jos itse joutuisi "kohteeksi - uhriksi" esim. Tänään sitten tuo nuorin "veti herneet nenäänsä" ja antoi isälleen oikein ryöpytyksen, Kirosi ja haukkui isänsä, No, kysyin sitten mikä tuo hyytelö-juttu oikein on, niin vastasi, Kaksi asiaa on loputtomia: Avaruus ja ihmisen tyhmyys.

Enkä ole ihan varma siitä avaruudesta. D Maistuis varmaan mullekin. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi naiset rakastavat kissoja. Kissat ovat itsenäisiä, ne eivät kuuntele, ne eivät tule sisään kun niitä kutsutaan, ne haluavat olla koko yön ulkona, ja kun ne tulevat kotiin, ne haluavat olla yksin ja nukkua.

Toisin sanoen, kaikkia niitä ominaisuuksia, joita nainen vihaa miehessä, hän rakastaa kissassa. Kuski käskee poliisien mennä kiusaamaan oikeita rosvoja ja jättämään rehelliset työmiehet rauhaan.

Poliisit pitävät kuitenkin päänsä ja kirjoittavat sakot. Kuski ei sakkoa hyväksy, joten lopulta päädytään käräjille. Käräjäsalissa kuormurikuski aloittaa selityksensä: Lapinmies kehui Helsingissä käydessään ilmiömäistä hajuaistiaan. Ei helvetti arveli baarimikko, sehän haistaa kaikki. Sitten hän käytti sormiaan kokkitytön pillussa ja haistatti niitä lapinmiehellä. Hetken emmittyään lapinmiehen ilme kirkastui: Miten päästä eroon selluliitistä? Kotiin tultuasi on selluliitti pakannut tavaransa ja lähtenyt.

Kylläpä vaan, on testattu  ;D. Miksi tummat syövät koiranmakkaraa? Koska niissä lukee että herkkua mustille. Mikä on neekereiden ehköisyväline? Mitä yhteistä on Susan Kurosella ja taskulaskimella. Kummatkin jakaa ja kertoo. PLUSkaveri - Maaliskuu 21, , Olut Olut maistuu lämpimänä pirun pahalta. Pillu on hyvää kuumana! Pillu Jääkylmä olut saa sinut tyydyttyneeksi.

Jääkylmä pillu tekee päinvastoin. Olut Jos saat karvan suuhun nauttiessasi pillua, se ei tunnu niin pahalta kuin löytää karva olut pullosta. Pillu Mäyräkoiran voi jakaa kavereiden kesken.. Tasapeli Jos meet himaan haisten oluelta, muija suuttuu.

Olut Osta paljon olutta ja lihot. Osta paljon pillua ja olet pian rutiköyhä. Olut On sosiaalisesti hyväksyttävää nautit olutta futis matsissa. Olet legenda jos teet sen pillun kanssa! Pillu Jos poliisi haistaa oluen hengityksessäsi, tulee juopumus testi. Jos poliisi haistaa pillun hengityksessäsi, tulle ylä-vitonen. Neljä nunnaa seisoi jonossa ripittäytymässä.

Ensimmäinen nunna meni ripittäytymään ja sanoi: Toinen nunna meni ripittäytymään ja sanoi, "Siunaa minua isä, sillä olen tehnyt syntiä ja koskettanut miehen yksityistä osaa. Kolmas ja neljäs nunna seisoi jonossa. Neljäs nunna taputti kolmatta olkapäälle ja kysyi, "Pahastuisitko, jos minä menisin ensin? Mitä tapahtuu kun neekeri kävelee suojatiellä?

Lasisilmä Muutamia päiviä ennen peräsuolen tähystystä yksisilmäinen mies nielaisi vahingossa lasisilmänsä. Hän oli jonkin verran huolissaan, mutta kun sillä ei ollut terveydellistä vaikutusta, hän unohti sen. Sitten kun hän oli tohtorin vastaanotolla, mies seurasi tohtorin ohjeita, riisuutui ja meni makuulle vatsalleen.

Ensimmäinen asia, mitä lääkäri näki katsoessaan miehen takapuoleen, oli lasisilmä joka tuijotti häntä takaisin! Olsikahan yhden hulamlaisen tuktimusken muakan, Loput voiavt olla missä jäjretsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lukea  tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue jokaitsa kijraitna eriskeen, vain sanan kokoniasuuetna. Kymmenen asiaa jotka miehet tietävät naisista 1.

Tosi mies ei tanssi kun kaksi kertaa elämänsä aikana. Omissa häissään ja anopin hautajaisissa. Wanha, mut aina jaksaa hymyilyttää.. Aikuistumisen merkkejä  ;D ;D ;D           Huonekasvisi ovat elossa. Et myöskään polttele niiden lehtiä.

Ihannevaimo Tässä lista lauseista, joita ihannevaimo sanoo miehelleen. Kyllähän minä ymmärrän, hääpäivämme tulee joka vuosi, mene vain poikien kanssa kalastamaan, se vähentää stressiä.

Vai haluaisit harrastaa seksiä minun ja minun seksikkään kaverini kanssa, kyllä se sopii. Ei sinun tarvitse tulla katsomaan minun sukulaisiani, menen yksin. Kyllä naisenpaikka on kotona, sano sinä ukko mitä haluat. Olitpa myöhään ulkona kavereiden kanssa, Jäikö sulle yhtään rahaa illasta?

Seksi 60 cm leveässä sängyssä ei tule kysymykseenkään. Sadalta vaaleatukkaiselta turkulaiskaunokaiselta  kysyttiin, josko he haluaisivat olla Iken kanssa - silleen. Tää on varmaan kaikille tuttu jo entuudestaan.. Palaute vartiointiliikkeen puhelinvastaajaan http: No vihdoinkin, minä olen odottanut jo niin kauan nainen: Lue teksti alhaalta ylös!

Oletko muuten kuullut tarinaa kahdesta miehestä jotka olivat menossa sterilisaatioon? Hoitaja käski ensin toisen miehen toimenpidehuoneeseen ja käski riisuuntua.

Tämän jälkeen hoitsu ajeli miehen vehkeen paljaaksi. Sen jälkeen hoitaja otti hierontaöljypullon ja alkoi kiivaaseen tahtiin runkkaamaan Hoitaja selitti että operaatio on helpompi hoitaa kun on 'putket' tyhjänä Kun homma oli hoidettu ja ukko makoili rentona pöydällä, hoitaja pyysi seuraavan potilaan sisään. Sama juttu, vaatteet pois ja karvojen ajelu Sen jälkeen hoitaja ottikin suihin tältä toiselta potilaalta Kun homma oli valmis niin setä kiitteli että oli elämänsä paras suihinotto!!!

Tämä toinen sitten vähän hämmästeli juttua ja kysyikin hoitajalta, miksi tältä toiselta otit suihin ja mulle hoidit homman pelkin käsin, kylmän öljyn kera? Hoitaja vastasi että tälläinen on ero Kelan ja yksityisen sairasvakuutuksen välillä Eppu74 - Huhtikuu 08, , Mies ottaa laiturilla kossua ja vaimo sihisee vieressä.

Mustalainen, somali ja venäläinen istuvat autossa. P Somali lauloi karaokessa: Mustalaista alkoi moinen ottaa päähän ja hän meni laulamaan: Ruotsalaispoika oli kateellinen suomalaiselle ystävälleen, varsinkin tämän kyvystä iskeä naisia kesäisellä uimarannalla.

Lopulta hän kysyi ystävänsä salaisuutta. Kun oltiin seuraavan kerran hiekkarannalla ruotsalainen päätti kokeilla samaa konstia ja lähti kuljeskelemaan viehättävien neitosten sekaan. Pian hän palasi kuitenkin pettyneenä takaisin. Naiset vain poistuvat mahdollisimman kauas minut nähdessään. Suomalainen katsoi kaveriaan vähän tarkemmin ja totesi: Mitä yhteistä on gynekologilla ja pizzataksikuskilla?

Saa haistaa, muttei maistaa. Minkä takia Iranissa ei järjestetä samana päivänä ajo-opetusta ja seksuaalineuvontaa? Etteivät kamelit uuvu liikaa. P Meinaan nyt on taas kasvusessa ja tuli nuo ajat mieleen, Mistä tunnistaa sokean nudistirannalla? Miten on mahdollista, että vaimoni näkee vaalean hiuksen 20 metrin päästä, mutta ei autotallin ovea kahdesta metristä?

Sillä ei ole mitään väliä, en aio jutella niitten kanssa! Miksi palovaroitin on nykyään pakollinen? Jotta uusavuttomat tietäisivät, milloin paisti on varmasti kypsä. Olen aivan toivoton ruoan laittaja. En osaa laitaa mitään ruokaa. Grillataanko vai keitetäänkö ne? Mitä eroa on patterilla ja naisella? Minä olen joutunut olemaan jo kolme päivää pelkän kynttilän varassa. Vaimo huusi miehelleen kotiovella: Saat siirtää autotallin siihen paikkaan, mihin olen ajanut autoni.

Miksei kannata iskeä naista automaattipesulassa? Miten korjaat naisen rannekellon? Mikä on pahempi kuin sovinistisika?

Miksi miehet kuolevat ennen vaimojaan? Mikä on sellainen tietokoneohjelma, joka toimii moitteettomasti useimmissa käyttöjärjestelmissä, vie vain vähän muistitilaa, on tehokas, ja kehittyy vuosi vuodelta yhä vaativammaksi, tehokkaammaksi ja hienostuneemmaksi?

Pistetääs tämä tänne ketjuun, Viivi Avellan kertoo rohkean avoimesti miesmaustaan. Radio Rockin lähetyksessä häntä pyydettiin selittämään lausuntoaan. Avellán onnistui pistämään jopa pahemmaksi töräyttämällä, että häneen eivät "uppoa mokkakikkelit". Mä käytin ehkä väärää termiä "arjalainen meininki". Mä tykkään arjalaishenkisistä miehistä, elikkä muhun ei uppoo mokkakikkelit ja muut tämmöset etelän hetelmät, Avellán yritti paikata radiossa.

Avellán kertoi aikaisemmin IS: Insinööri, pappi ja lääkäri olivat menossa pelaamaan golfia. Kentällä oli kuitenkin pelivuorossa ryhmä näkövammaisia. Pappi alkoi rukoilla taivaasta apua, että näkövammaiset saisivat näkönsä takaisin. Lääkäri alkoi miettiä lääketieteellistä ratkaisua, silmäleikkausta, ongelmaan. Insinööri tokaisi oman mietteensä: Miksi naiset panostavat enemmän ulkonäköönsä kuin älyynsä? Koska miehet ovat pääsääntöisesti tyhmiä muttei sokeita.

Mistä tietää, että on bulimikkojen juhlissa? Ennen puhuttiin pyykkilautavatsasta,mut aika on pyyhkinyt senkin yli, joten nykyään käytetään nimitystä pesupallo ;D ;D ;D: Joo, nuo mittasuhteet on meilläkin menneet! Kaikista viisauden lajeista jälkiviisaus on parasta, Maailmassa on vain kahdenlaisia naisia. Niitä jotka puhuvat koko ajan ja niitä jotka eivät koskaan vaikene. Vittu-sanan ainoat soveliaat käyttökerrat kautta maailmanhistorian: Liachin, "Mitkä vitun hobitit?

Kaksi asiaa joita ei kannata antaa lainaksi ovat muija ja betonimylly, Kun ne joskus saa takaisin niin niissä on                                           yleensä mälli sisällä!

Mikä todistaa, ettei Mooses ollut lakimies? Hän sai koko lainsäädännön mahtumaan kymmeneen pykälään,                                         ja vielä ilman tuntuvaa palkkiota. Veräjätkin huusi Kerää jätkä luusi -Rauli Badding Somerjoki: Ja rokki soi ja muita väärin kuultuja laulunsanoja http: Sitten lääkäri piiri ympyrän, joka miehen mielestä esitti jälleen norsua.

Kun lääkäri näytti tähteä,      mies vastasi: Tjaa, sanoi lääkäri, "Teillä taitaa olla vikaa korvien välissä". Mies kimpaantui,          Minullako, Kyllä osaa naiset olla yksinkertasia.

No, sen takiahan niitten kanssa mennäänki naimisiin. Kyllä se Johtaja Turhapuro on viisas mies ;D. Mikä on tilastollisen tutkimuksen mukaan tärkein syy avioeroihin? Mistä tietää että naisen sukupuolielin on insinöörin suunnittelema? Jäteveden poisto on sijoitettu keskelle huvialuetta. Bongaajan opas Koska lintujen havainnointi on tullut viime aikoina yhä suositummaksi ja muotiin on tullut erityisesti bongaus, niin seuraavassa on muutaman lintulajin kuvaus.

Ääni käheähkö, huorahtavan nikotteleva hik-hik-hik. Saa harvoin poikasia, vaikka pariutuukin usein. Muistuttaa Marilyn Monroeta, Sabrinaa tms. Ei ole koskaan saatu kiinni, pujahtaa vikkelästi tiehensä valvetilan tullen, mutta on silti pätevä seisottaja. Seuraa usein Suurta Sukeltajaa ja auttaa tätä ahdistuksessaan, mutta vaatii kumisen sukellus- puvun. Pää suuri ja punainen, kaula suonikas, jäntevä.

Heltta liukuu tavallisesti sukeltaessa pään yli. Pyrkii pesimään Venuksen temppelin uumeniin, mutta tavallisesti oksentaa sinne ja poistuu velttona. Lauluääni muistuttaa pierua ja hengitys pahanhajuinen. Liikkuu ja käy pyydykseen enimmäkseen iltayöstä. Saadaan ansaan rahalla tai kehitysmaissa kuten Suomessa, pelkällä illallisella, nuhruisemmat yksilöt muutamalla kaljapullolla.

Jaloimmat yksilöt vaativat karvapeitteen, mieluiten minkinnahkaisen. Voimakas kieli jolla pystyy arvaamattomiin tekoihin ja hyvin kehittyneet imulihakset. Naaras tunnettu piikana ja uros renkinä. Asustaa miehen housuissa ja on siellä valmiina tekemään mitä tahansa kun vain saa tehdä mitä tahansa. Yleensä nuokkuu pää alaspäin kuin lepakko, mutta työasento on kuin lipputangolla konsulaatin seinässä.

Pesii Afrikassa, mutta Suomessakin on pesintää muutamilla alueilla mm. Tavattu Suomessa viimeksi silloin, kun Anttoonin häitä juhlittiin ja munat löytyivät tappelun jälkeen kivestaskun palttoon lakkarista. Diagnoosi Diagnoosi Ewingin sarkooma on samanlainen kuin muiden luun syöpiä, ja siihen voi sisältyä seuraavat testit:.

Hoito Hoito edellyttää yleensä luusyöpä leikkaus poistaa kasvain. Lääkärit yrittävät pelastaa osallistuvien osa korvaamalla poistetun luun siirre käyttäen luun tai kudoksen toisesta osasta potilaan kehon tai metalli proteesi. Mutta amputaatio on myös mahdollisuus. Bone syöpä kemoterapiaa voidaan käyttää myös hoitoon Ewingin sarkooma. Se annetaan yleensä useiden syklien ennen leikkausta auttaa kutistua koko kasvain ja estää etäpesäkkeiden syövän leviämisen muihin kehon osiin , ja usein käytetään useita kuukausia leikkauksen jälkeen tappaa kaikki jäljellä olevat syöpäsolut elimistössä.

Sädehoitoa voidaan käyttää myös joko leikkauksen sijaan jos kasvain ei voida poistaa helposti , tai leikkauksen jälkeen. Jos kasvain on pieni, sijaitsi yhdellä alueella, ja voidaan poistaa kokonaan, viiden vuoden pysyvyys on 80 prosenttia, tai paremmin, kun leikkaus on liitettävä sädehoitoa ja kemoterapiaa.

Jos kasvain on pieni, mutta ei voida poistaa, eloonjäämisaste on parempi kuin 70 prosenttia. Kuitenkin, jos kasvain on suuri ja käyttökelvottoman, selviytyminen on alle 60 prosenttia, riippumatta siitä, kuinka hyvin luusyöpä reagoi kemoterapiaa tai sädehoitoa. Jos sinä tai lapsesi on diagnosoitu Ewingin sarkooma, tärkein päätös voit tehdä on etsiä hoitoa perehtyneen lääkärin hoitoon tämän luusyöpä. Tämä voi tarkoittaa matkustaa sarkooma keskus sijaan saada hoitoa paikallisessa onkologia keskus.

On noin 30 sarkooma keskukset Yhdysvalloissa. Löydät luettelon näistä keskittyy sarkooma Alliancen Web-sivustoon. Tietoja tähän aiheeseen ovat saattaneet muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä National Cancer Institute kautta Internet-sivustolla osoitteessa http: Kohdun sarkooma on sairaus, jossa pahanlaatuinen syöpä solut muodostavat lihakset kohdun tai muut kudokset, jotka tukevat kohtuun.

Kohtu on osa naisen sukuelimiin. Kohtu on ontto, päärynän muotoinen elin lantion, jossa sikiö kasvaa. Kohdunkaula on alempi, kapea pää kohtu, ja johtaa emättimen. Elimet naisen sukuelimiin kuuluvat kohtu, munasarjat, munanjohtimet, kohdunkaula ja emätin.

Kohtu on lihaksikas uloin kerros kutsutaan myometrium ja sisävuori kutsutaan kohdun limakalvoa. Kohdun sarkooma on erittäin harvinainen laji syöpä, joka muodostaa kohdun lihasten tai kudoksia, jotka tukevat kohtuun. Kohdun sarkooma eroaa endometriumin syövästä, sairaus, jossa syöpäsolut alkavat kasvaa sisällä kohdun limakalvo.

Katso PDQ yhteenveto endometriumsyöpään Hoito tietoa. Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Ihmiset, jotka luulevat saattavat olla vaarassa, keskustele asiasta lääkärin kanssa.

Riskitekijöitä kohdun sarkooma ovat seuraavat:. Past hoidon sädehoitoa pelvis. Potilas ottaa tätä lääkettä tulee olla lantion tentti vuosittain ja ilmoittamaan verenvuoto emättimestä muu kuin kuukautisvuoto mahdollisimman pian.

Mahdollisia merkkejä kohdun sarkooma kuuluu epänormaalia verenvuotoa. Epänormaali verenvuoto emättimestä ja muut oireet voivat johtua kohdun sarkooma. Muut ehdot voivat aiheuttaa samoja oireita. Lääkäri olisi kuultava, jos jokin seuraavista ongelmista:.

Verenvuoto, joka ei ole osa kuukautiskierron periods. Pain tai kylläisyyden tunne abdomen. Testit, joissa tarkastellaan kohtu käytetään havaitsemiseksi löytää ja diagnosoimaan kohdun sarkooma.

Fyysinen tentti ja historia: Historia potilaan terveystapatutkimus ja viime sairauksista ja hoidoista on myös taken. Lääkäri tai hoitaja lisää yhden tai kaksi voideltu, hansikkaat yhden käden sormin emättimeen ja toisaalta on sijoitettu yli alavatsan tuntea koko, muoto ja sijainti kohdun ja munasarjat. Speculum on myös emättimeen ja lääkäri tai hoitaja katsoo emättimen ja kohdunkaulan taudin oireita.

Papa-testin tai Papa kohdunkaula tehdään yleensä. Lääkäri tai sairaanhoitaja myös lisää voideltu, hansikkaat sormella peräsuolen tuntea möykky tai epänormaali alueilla. Lääkäri tai hoitaja lisää yhden tai kaksi voideltu, hansikkaat yhden käden sormin emättimeen ja painaa alavatsan toisella kädellä.

Tämä tehdään tuntea koko, muoto ja sijainti kohtu ja munasarjat. Emättimen, kohdunkaulan, munanjohtimet, ja peräsuolen ovat myös checked. Pala puuvillaa, siveltimellä tai pieni puutikun käytetään varovasti kaapia soluja kohdunkaula ja emätin.

Solut tarkastella mikroskoopilla selvittää, jos ne ovat epänormaaleja. Tätä menettelyä kutsutaan myös Papa. Koska kohdun sarkooma alkaa kohtus-, tämä syöpä ei voi näy Papa-testin. Speculum työnnetään emättimeen laajentaa sitä.

Sitten harjalla työnnetään emättimeen kerätä soluja kohdunkaula. Solut tarkastetaan mikroskoopilla merkkejä sairaudesta.

Ultraäänimuutin koetin työnnetään emättimeen ja käytetään pomppia paljon energiaa ääniaallot ultraääni pois sisäinen kudoksia tai elimiä ja tehdä kaikuja. Kaiut muodostavat kuvan kehon kudosten kutsutaan sonogram. Lääkäri voi tunnistaa kasvaimia katsomalla sonogram. Ultraääniluotainjärjestelmän kytketty tietokoneeseen työnnetään emättimeen ja varovasti siirtää, jolloin eri elimiin.

Koetin pomppii ääniaallot pois sisäelinten ja kudosten tehdä kaikuja jotka muodostavat sonogram tietokone kuva. Leikkaus poistaa näytteitä kudoksen tai sisempi kohdun limakalvo. Kohdunkaula on laajentuneet ja kaavin lusikan muotoinen väline työnnetään kohtuun poistaa kudosta. Tissue voidaan ottaa näytteitä ja tarkastettava mikroskoopilla ja taudin oireita. Laajentuma ja kaavinta D ja C. Speculum työnnetään emättimeen laajentamaan sitä voidakseen tarkastella kohdunkaula ensimmäinen paneeli.

Levitin käytetään laajentaa kohdunkaula keskimmäinen paneeli. Kaavin käy läpi kohdunkaula kohtuun haalimaan pois epänormaalin kudoksen viimeinen kuva. Putki käytetään varovasti kaapia pieni määrä kudosta kohdun limakalvon ja poista kudosnäytteistä.

Patologi näkemyksiä kudos mikroskoopilla etsiä syöpäsoluja. Tietyt tekijät vaikuttavat ennusteeseen mahdollisuus takaisinperintä ja hoitovaihtoehdoista. The tyyppi ja koko tumor. The potilaan yleiskunto health. Whether syöpä on juuri diagnosoitu tai on uusiutunut palannut. Kun kohdun sarkooma on diagnosoitu, testejä tehdään selvittää, jos syöpäsolut ovat levinneet sisällä kohtuun tai muihin kehon osiin.

Prosessi, jota käytetään selvittää, onko syöpä on levinnyt kohtuun tai muihin kehon osiin kutsutaan lavastus. Saatuja tietoja lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. On tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Seuraavia menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi:. Epätavallinen suurempi tai pienempi kuin normaali määrä ainetta voi olla merkki taudin elin tai kudos, joka tekee it. CA on aine vapautuu solujen verenkiertoon. Lisääntynyt CA taso on joskus merkki syövän tai muiden condition.

X-ray elinten ja luiden sisällä rinnassa. X-ray on eräänlainen energia säteen, joka voi mennä läpi ja filmille, jolloin kuvan alueita sisällä body. Kuvat ovat tietokoneen tekemiä liittyy läpivalaisulaitteen. Väriaine voidaan ruiskuttaa suoneen tai niellä auttaa elinten ja kudosten näkyvät selvemmin. Tätä menettelyä kutsutaan myös tietokonetomografia, tietokonetomografia tai atk aksiaalinen tomography.

Cystoscope työnnetään virtsaputkeen rakkoon. Cystoscope on ohut, putki-kuin instrumentti valo ja objektiivi katseluun. Se voi myös olla keino poistaa kudosnäytteitä, jotka tarkastetaan mikroskoopilla merkkejä syöpä. Cystoscope ohut, putki-kuin instrumentti valo ja objektiivi katseluun työnnetään virtsaputkeen rakkoon.

Fluid käytetään täyttämään virtsarakon. Lääkäri tarkastellaan kuvan sisäseinän virtsarakon tietokoneen näytöltä. Kohdun sarkooma voidaan diagnosoida, lavastettu, ja kohdeltava samalla leikkausta. Leikkaus käytetään diagnosoida, vaihe, ja hoitaa kohdun sarkooma. Tänä leikkaus, lääkäri poistaa niin paljon syöpää kuin mahdollista. Seuraavat toimenpiteet voidaan diagnosoida, vaihe, ja hoitaa kohdun sarkooma:.

Koko viillon riippuu syy laparotomy tehdään. Joskus elimiä poistetaan tai kudosnäytteitä otetaan ja tarkastetaan mikroskoopilla merkkejä disease.

Abdominal ja lantion pesut: Hetken kuluttua, neste poistetaan ja tarkastella mikroskoopilla tarkistaa syövän cells. Kohtu poistetaan kirurgisesti kanssa tai ilman muiden elimien tai kudosten. Vuonna yhteensä kohdunpoisto, kohtu ja kohdunkaula poistetaan. Vuonna yhteensä kohdunpoisto kanssa salpingo munasarjan poisto, kohtu plus yksi yksipuolinen munasarja ja munanjohtimen poistetaan; tai b kohtu plus molemmat kahdenväliset munasarjat ja munanjohtimet poistetaan.

Radikaaliin kohdunpoisto, kohtu, kohdunkaula, molemmat munasarjat, sekä munanjohtimet, ja lähellä kudosta poistetaan. Nämä menettelyt tehdään käyttäen alhainen poikittainen viilto tai pystysuora incision.

Bilateral salpingo munasarjan poisto: Leikkaus poistaa molemmat munasarjat ja molemmat fallopian tubes. Alueellista lymfadenektomia, jotkut imusolmukkeiden tuumorin alueella poistetaan. Radikaalia lymfadenektomia, useimmat tai kaikki imusolmukkeet tuumorin alueella poistetaan.

Tätä menettelyä kutsutaan myös imusolmuke leikkelyn. Hoito lisäksi leikkaus voidaan antaa, kuten on kuvattu Hoitovaihtoehto esittely osa tämän yhteenvedon. Syöpä tunkeutuu ympäröivän normaalin tissue. Syöpä tunkeutuu imusuoniston ja kulkee imusuonten muihin paikkoihin body. Syöpä tunkeutuu laskimot ja hiussuonia ja kulkee veren muualle elimistöön.

Kun syöpäsolut irtautumaan ensisijainen alkuperäinen kasvain ja kulkevat imusolmukkeiden tai verta muualle elimistöön, toinen toissijainen kasvain voi muodostaa. Tätä prosessia kutsutaan etäpesäkkeitä. Toissijainen metastaattisen kasvain on sama syöpätyyppi ensisijaisena kasvain. Esimerkiksi, jos rintasyöpä leviää luut, syöpäsolujen luut ovat todella rintasyöpäsoluissa.

Tauti on metastasoituneen rintasyövän, ei luusyöpä. I vaiheessa, syöpä on todettu kohdun vain. Syöpä on kohdun limakalvon only. Syöpä on levinnyt sisempi puolet myometrium lihaskerrokseen kohtu. Syöpä on levinnyt ulomman puoliskon myometrium. II vaiheessa, syöpä on levinnyt kohdun kohdunkaula. Syöpä on levinnyt rauhasten jossa kohdunkaula ja kohtu meet. Syöpä on levinnyt sidekudoksen kohdunkaula. Vaiheessa III, syöpä on levinnyt yli kohtu ja kohdunkaula, mutta ei ole levinnyt lantion.

Syöpä on levinnyt yksi tai useampi seuraavista: IV vaiheessa, syöpä on levinnyt yli lantion. Toistuva kohdun sarkooma on syöpä, joka on uusiutunut palannut , kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin kohtuun tai muualla kehossa. Jotkut hoidot ovat vakio tällä hetkellä käytössä hoitoon , ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä tutkimuksissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille.

Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliinisissä tutkimuksissa ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Leikkaus on yleisin hoito kohdun sarkooma, kuvatulla vaiheet Kohdun sarkooma osa tämän yhteenvedon. Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä aikaan leikkauksen, jotkut potilaat voidaan antaa kemoterapiaa tai sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka ovat jäljellä. Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat.

Ulkoista sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta suljettu neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Miten sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan. Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla.

Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsolujen koko kehon systeemistä kemoterapiaa. Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, urut, tai elin luolassa kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla alueellinen kemoterapia. Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Hormonihoito on syövän hoito, joka poistaa hormoneja tai estää niiden toimintaa ja estää syöpäsolujen kasvua. Hormonit ovat aineita tuotetaan rauhasten kehon ja levitykseen verenkiertoon. Jotkut hormonit voivat aiheuttaa tiettyjä syöpiä kasvaa. Jos testit osoittavat, syöpäsolut ovat paikkoja, joissa hormonit voi liittää reseptorit , huumeet, leikkaus tai sädehoitoa käytetään vähentämään tuotantoa hormonien tai estää niitä toimimasta. Joillekin potilaille, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta.

Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito. Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa.

Vaikka kliinisissä tutkimuksissa ei johda uusien tehokkaiden hoitojen, usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin. Potilaat voivat tulla kliinisissä tutkimuksissa ennen, sen aikana tai sen jälkeen alkaa niiden syövän hoidossa. Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut kokeet testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia tapoja lopettaa syövän uusiutumisen tulossa takaisin tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä on irrotettu NCI: Osa testeistä tehtiin diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa.

Jotkut testit toistetaan, jotta nähdään kuinka hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoidon voi perustua näiden testien tulokset. Tätä kutsutaan joskus uudelleen lavastus. Osa testeistä jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Näiden testien tulokset voivat näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut palannut.

Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta testien tai lääkärintarkastuksissa. Linkki luettelo nykyisistä kliinisissä tutkimuksissa on mukana kunkin käsittelyn osassa. Joidenkin tai vaiheissa syöpä, ei ehkä ole mitään tutkimuksissa on lueteltu. Tarkista lääkärisi kanssa kliinisiin kokeisiin, joita ei ole lueteltu tässä, mutta voi olla oikea sinulle. Leikkaus yhteensä vatsan kohdunpoisto, molemminpuolinen munanjohtimen ja munasarjan poisto, ja imusolmukkeiden.

Surgery seuraa sädehoitoa pelvis. Tarkempia tuloksia tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä, hoitomuoto, tai nimi huume. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa NCI verkkosivustosta. Tiivistepinnoille kliinisessä tutkimuksessa leikkauksen seuraa sädehoitoa pelvis. A kliinisessä tutkimuksessa leikkauksen jälkeen kemoterapiaa. Ei ole tavanomaista hoitoa potilaille, joilla on vaiheen IV kohdun sarkooma.

Hoito voi sisältää kliinisen tutkimuksen avulla kemoterapiaa. Ei ole tavanomaista hoitoa toistuvat kohdun sarkooma. Potilaille, joilla on uusiutuva karsinosarkooma tietynlainen kasvain , hoito voi muun muassa seuraavat:. Sädehoito lievittävä hoito lievittää oireita kuten kipu, pahoinvointi tai suolisto-ongelmia ja laadun parantaminen life. A Kliinisessä tutkimuksessa uuden hoidon. CancerCancer StagingChemotherapy ja You: Tuki People With CancerCoping syöpä: Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Koulutettu Syöpä informaatikko on valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Palvelu on saatavilla Tiedot voivat auttaa Internetin käyttäjiä löytämään tietoa NCI sivustoja ja vastaa kysymyksiin syövästä. NCI nettisivut tarjoavat pääsyn tietoa syövän, kliinisissä tutkimuksissa ja muihin sivustoihin ja organisaatioita, jotka tarjoavat tukea ja resursseja syöpäpotilaille ja heidän perheilleen.

Saat nopea haku, käytä hakukentän oikeassa yläkulmassa jokaisen Web-sivun. On myös monia muita paikkoja saada materiaaleja ja tietoa syövän hoitoon ja palveluihin. Sairaalat alueesi saattaa olla tietoa alue- ja paikallisviranomaiset, jotka ovat tietoa talouden, pääsemisestä ja hoitoon, jotka saavat hoitoa kotona, ja käsittelee ongelmia, jotka liittyvät syövän hoitoon.

NCI on esitteitä ja muuta materiaalia potilaille, terveydenhuollon ammattilaisille ja yleisölle. Nämä julkaisut keskustella syöpien, menetelmiä syövän hoitoon, selviytyä syövän, ja kliinisissä tutkimuksissa. Osa julkaisuista tiedottaa testit syöpä, syövän syyt ja ehkäisy, syövän tilastoja ja NCI tutkimustoimintaa. Nämä materiaalit voi tilata myös puhelimitse Cancer tietopalvelu maksuton at Cancer NCI on osa National Institutes of Health, liittohallituksen yhteyspisteenä biolääketieteen tutkimusta.

PDQ tietokanta sisältää tiivistelmät viimeksi julkaistussa tietoa syövän ennaltaehkäisyä, havaitsemista, genetiikka, hoito, tukihoitoa, ja täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede. Useimmat tiivistelmät ovat saatavilla kahtena versiona.

Potilas versiot on kirjoitettu helposti ymmärtää, kuin teknisen kieltä. Molemmat versiot tarjoavat ajantasaista ja oikeaa syöpää tietoa. PDQ syöpä yhteenvetoja kehitetään syövän asiantuntijat ja tarkistetaan säännöllisesti. Pääkirjoitus Boards koostuu asiantuntijoista syöpätautien ja liittyvät erikoisuuksia ovat vastuussa kirjallisesti ja ylläpitää syöpä yhteenvetoja.

Yhteenvedot tarkistetaan säännöllisesti ja muutoksia tehdään, kun uutta tietoa tulee saataville. Päivä, kussakin yhteenvedossa "Date Last Modified" tarkoittaa aikaa viimeisimmän muutoksen. Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat menneisyyden tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita.

Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoja vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla "standardi. Kuvaukset tutkimukset ovat saatavilla terveydenhuollon ammattilainen ja potilas versiot.

Monet syövän lääkäreitä, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin on lueteltu myös PDQ. Lisätietoja, soita Cancer Information Service Cancer Kolme erillistä yksikköä usein ryhmitelty kohdun sarkoomat; kuitenkin kunkin kasvaimen parhaillaan selvitetään erillisissä kliinisissä tutkimuksissa. Carcinosarcomas ensisijainen nimitys Maailman terveysjärjestön [WHO] myös nimitystä sekoitettu mesodermal sarkoomat tai mullerian kasvaimia. Kiista olemassa noin seuraavia asioita:.

Olivatpa he totta sarcomas. Whether sarcomatous elementit ovat todella peräisin yhteisestä epiteelisolujen esiaste, joka myös aiheuttaa yleensä runsaampaa adenocarcinomatous elementtejä. Peruskudoskomponentit on carcinosarcomas on lisäksi tunnettu siitä, onko niissä homologisia osat kuten pahanlaatuinen mesenkymaalisten kudosten pidettiin mahdollisesti kotoisin kohtu tai heterologisia elementtejä kuten poikkijuovaisten lihassolujen, ruston tai luun, jotka ovat vieraita kohtuun.

Carcinosarcomas rinnakkain endometriumsyöpään sen postmenopausaalisilla valta ja muissa sen epidemiologisissa ominaisuuksia; yhä, hoito carcinosarcomas on tulossa samanlainen yhdistetyn liikennemuodon lähestymistapoja kohdun limakalvon adenokarsinoomat.

Näitä ovat sekoitettu endometriumin tukikudosten ja sileän lihaksen kasvaimia, adenosarcomas jossa epiteelin elementit näyttävät hyvänlaatuinen sisällä pahanlaatuinen mesenkymaalisen tausta , alkion botroydes tai rabdomyosarkoomia löytyy lähes yksinomaan pikkulapsilla , ja uusin tulokas, Pecoma-perivaskulaarinen epiteelin solujen kasvain jotka voivat käyttäytyä pahanlaatuinen muoti. Lisääntynyt määrä kohdun sarkooma on liittynyt tamoksifeenia rintasyövän hoitoon. Myöhemmin korotukset ovat huomanneet myös, kun tamoksifeenia annettiin estää rintasyövän naisilla on suurentunut riski-mahdollinen tulos estrogeenisiä vaikutus tamoksifeenin kohtuun.

Tämän vuoksi korotuksen potilailla tamoksifeenin pitäisi olla seuranta lantion tutkimukset ja tulisi tehdä koepala kohdun jos on epänormaalia verenvuotoa emättimestä. Ennuste naisille kohdun sarkooma on ensisijaisesti riippuvainen siitä, missä määrin taudin diagnoosia tehtäessä. Kuitenkin yhdessä tutkimuksessa, naisten hyvin erilaistunut sarcomatous komponentin tai carcinosarcomas oli merkitsevästi pidempi tautivapaa välein kuin kohtalaisen huonosti eriytetty sarkoomat homologiseen ja heterologisen tyyppejä.

Tyyppi heterologisista sarkooma ei ollut vaikutusta etenemiseen väliajan. Naisilla leiomyosarkoomat, jotkut tutkijat pitävät kasvaimen koko on tärkein ennustetekijä; naisten kasvaimia yli 5,0 cm halkaisijaltaan enintään on huono ennuste.

Pelkkä leikkaus voi olla parantava, jos pahanlaatuisuus on sisällä kohtuun. Arvo lantion sädehoitoa ei ole vahvistettu. Nykyiset opinnot koostuvat pääasiassa vaiheen solunsalpaajahoitoa tutkimuksissa potilailla, joilla on edenneen taudin. Adjuvanttihoitoa seuraavat täydellinen resektio potilaille, joilla on vaiheen I tai II tauti ei ole vahvistettu olevan tehokas satunnaistetussa tutkimuksessa.

Kohdun kasvain luokittelu International Society of naistentautien Patologit ja Maailman terveysjärjestö käyttää termiä carcinosarcomas kaikkien ensisijainen kohdun kasvaimet sisältävät pahanlaatuinen elementtejä sekä epiteelin ja tukikudosten valomikroskooppisella esiintymisiä, riippumatta siitä, onko pahanlaatuinen heterologisten elementit ovat läsnä.

Stage II kohdun sarkooma tarkoittaa syöpä on mukana corpus ja kohdunkaula, mutta ei ole laajennettu kohdun ulkopuolella. Vaihe III kohdun sarkooma tarkoittaa laajentaminen ulkopuolella kohtu, vaan se rajoittuu tosi lantion. Vaihe IV kohdun sarkooma tarkoittaa osallistumista virtsarakon tai suolen limakalvon tai etäpesäkkeiden kaukaisiin sivustoja.

Leikkaus on usein pääasiallinen keino diagnoosin ja on ensisijainen hoito kaikille potilaille, joiden kohdun sarkooma. Jos diagnoosi on tiedossa, missä määrin kirurgian suunnitellaan vaiheen mukaan kasvain.

Lääketieteellisesti sopivia potilaille, joilla on ennen leikkausta diagnoosi kohdun sarkooma katsotaan ehdokkaita vatsan kohdunpoisto, molemminpuolinen munanjohtimen ja munasarjan poisto, ja lantion ja periaortic valikoiva imusolmukkeiden. Cytologic pesut saadaan lantion ja vatsan. Perusteellinen tarkastelu kalvon, omentum ja ylävatsassa suoritetaan.

Ei ole konkreettisia todisteita siitä ennakoivassa tutkimuksessa, että adjuvantti kemoterapiaa tai sädehoitoa on hyötyä potilaille, joilla kohdun sarkooma. Vuonna nonrandomized Gynecologic Syöpätautien ryhmän tutkimuksessa potilailla, joilla on vaiheen I ja II carcinosarcomas, joilla oli lantion sädehoitoa oli merkittävä väheneminen uusiutumista sisällä sädehoidon alalla, mutta ei muutosta eloonjäämisen.

Luettelo kliinisissä tutkimuksissa voidaan edelleen kaventaa sijainnin, huumeiden, interventio, ja muut kriteerit. Jotkin lainaukset tekstissä Tämän jakson jälkeen todisteiden määrä. PDQ toimituksellinen levyt käyttävät virallisen ranking-järjestelmä auttaa lukijaa arvioimaan näytön vahvuuden liittyvät raportoitu tulokset hoitostrategia.

Katso PDQ yhteenveto tasot todisteiden lisätietoja. Leikkaus yhteensä vatsan kohdunpoisto, molemminpuolinen munanjohtimen ja munasarjan poisto, lantion ja periaortic valikoiva lymfadenektomia ja resektio kaikista brutto kasvain. Hoito vaihtoehdot kliininen arviointi: Carcinosarcomas ensisijainen nimitys Maailman terveysjärjestön [WHO] myös nimitystä sekoitettu mesodermal tai mullerian kasvaimia. Potilaat, joilla esiintyy kohdun sarkooma on käsitelty useita vaiheen II tutkimuksia Gynecologic onkologiaryhmän lukien GujaratinB oikeudenkäyntiä, esimerkiksi.

Nämä tutkimukset ovat myös dokumentoitu eroja vastauksena johtaa erottaa tutkimuksissa potilailla, joilla carcinosarcomas ja leiomyosarkoomat.

Lisäksi epätasapaino oli läsnä sivustoja taudin ja käytön ennen sädehoitoa, ja 30 potilasta ei otettu väärään patologian. Tällä hetkellä ei ole tavanomaista hoitoa potilaille, joilla on vaiheen IV sairaus. Näitä potilaita on tullut jatkuva kliininen tutkimus. Peruskudoskomponentit on carcinosarcomas on lisäksi tunnettu siitä, onko niissä homologisia osat kuten pahanlaatuinen mesenkymaalisten kudosten pidettiin mahdollisesti kotoisin kohtu tai heterologisia elementtejä kuten poikkijuovaisten lihassolujen, ruston tai luun, joka on vieras kohtuun.

Tällä hetkellä ei ole tavanomaista hoitoa potilaille, joilla on uusiutuva sairaus. Nämä kemoterapia tutkimukset ovat dokumentoitu joitakin antituumoriaktiivisuus sisplatiini, doksorubisiini, ja ifosfamidia. Jos potilaalla on carcinosarcomas jotka ovat lokalisoitu toistuminen lantioon vahvistanut lasketaan tomografiseen skannaus, sädehoito voi olla tehokas palliation.

Faasi I ja II kliinisissä kokeissa ovat aiheellista potilailla, jotka uusiutuneet etäpesäkkeiden ja eivät vastaa ensilinjan vaiheen II tutkimuksissa. Korkea-annoksen progesteronin hormonihoito voi olla jotain hyötyä potilaille, joilla on matala-asteinen tukikudosten sarkooma.

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tämä PDQ syöpä tietoa yhteenveto terveysalan ammattilaisille tarjoaa kattavan, vertaisarviointiin, näyttöön perustuvaa tietoa hoitoon kohdun sarkooma. Se on tarkoitettu resurssi tiedottaa ja auttaa lääkärit, jotka välittävät syöpäpotilaille. Se ei tarjoa virallisia ohjeita tai suosituksia tehdä terveydenhuollon päätöksiä.

Hallituksen jäsenet arvostelu äskettäin julkaissut artikkeleita kuukausittain, onko artikkeli olisi:. Muutokset yhteenvedot ovat kautta yksimielisyyteen prosessi, jossa hallituksen jäsenet arvioivat vahvuus todisteita julkaistuja artikkeleita ja määrittää, miten artikkeli olisi sisällytettävä. Älä ota yksittäisten hallituksen jäsenten kysymyksiä tai kommentteja yhteenvedot. Hallituksen jäsenet eivät vastaa yksittäisten tiedusteluihin. Jotkut viittaus sitaattien tässä yhteenvedossa mukana taso-of-näyttöä nimitys.

Nämä nimitykset tarkoituksena on auttaa lukijoita arvioimaan vahvuuden käyttöä tukevat todisteet yksittäisten toimien tai lähestymistapoja. PDQ Adult Treatment toimituskunta käyttää virallista näyttöä ranking-järjestelmä kehittämisessä taso-of-näyttöä nimityksiä.

PDQ on rekisteröity tavaramerkki. Vaikka sisältö PDQ asiakirjoja voidaan käyttää vapaasti tekstin, sitä ei voida tunnistaa NCI PDQ syöpä tietoa yhteenveto ellei se esitetään kokonaisuudessaan ja sitä päivitetään säännöllisesti. Kuitenkin kirjailija olisi sallittua kirjoittaa lauseen, kuten "NCI: Lupa käyttää kuvia ulkopuolella yhteydessä PDQ tiedot on saatu omistajan t ja ei voi myöntää National Cancer Institute.

Tietoa käytetään piirroksia tässä tiivistelmässä, yhdessä monien muiden syöpään liittyvien kuvien, on saatavilla Visuals Online, kokoelma yli tieteellistä kuvia.

Perustuu vahvuus olevat todisteet, hoitovaihtoehtoja voidaan kuvata joko "normaali" tai "alla kliininen arviointi. More information on insurance coverage is available on Cancer. Financial, Insurance, and Legal Information page. Lisätietoja yhteyttä meihin tai vastaanottaa apua Cancer. Kysymyksiä voi jättää myös Cancer. On mahdollista, että pääluokassa raportin Alveolaariset Soft Osa sarkooma ei nimi odotettavissa.

Tarkista synonyymit listalle löytää vaihtoehtoinen nimi t ja häiriö osa-alue t , jota tässä raportissa. Se on yksi vähiten yhteistä sarkoomat eli 0, prosenttia suurten tutkimusten pehmytkudossarkoomien. Koska on olemassa noin pehmytkudoksen sarkoomia vuodessa, jotka syntyvät Yhdysvalloissa, tämä tarkoittaa, että on suuruusluokkaa tapauksissa valtakunnallisesti vuosittain. Sille on ominaista kivuton massa jalan tai pakaraan, jossa erityinen side matkustaa keuhkoihin useita kyhmyjä, oletettavasti taas sarkooma itsessään on vielä pieni.

ASP on hyvin harvinainen, koska se edellyttää erityisiä rikkomatta ja liittymällä tapahtuman kahden kromosomia, kutsutaan "epätasapainoinen translokaatio". Tämä havainto on havaittu oleellisesti kaikki ASP tutkitaan toistaiseksi. Tätä päätelmää ei voida siirtää lapsille, mutta koska havainto esiintyy vain kasvain, ei normaalien solujen lisäksi ei ole olemassa perheitä, joissa useita perheenjäseniä on ASP.

Hoitona on leikkaus ja säteily ensisijaisen missä sarkooma syntyy. Tautien joka kulkee keuhkoihin, joskus leikkaus on mahdollista poistaa kyhmyjä, mutta tyypillisemmin kemoterapia on ainoa vaihtoehto hoitoon. Tämä kasvain on yleensä resistenttejä tavanomaisen kemoterapian, joten uusia hoitoja, joihin uudet kemoterapialääkkeillä ovat myös järkevä vaihtoehto hoitoon. Interferoni-alfa osoitti hyötyä yhden henkilön Japanista kanssa ASP.

On vähän muita tietoja mahdollisista hyödyllinen kemoterapiaa tämä kasvain. Jäljennös täydellisen raportin voi ladata ilmaiseksi NORD verkkosivuilla rekisteröitynyttä käyttäjää. Täydellinen raportti sisältää lisätietoja kuten oireet, syyt, alueiden väestön, liittyvät häiriöt, standardi ja tutkimuslääkkeiden hoitoja jos saatavilla , ja viittaukset lääketieteellistä kirjallisuutta.

Saat teksti-versio tästä aiheesta, mene www. Tiedot Tämä ei ole tarkoitettu diagnostisiin tarkoituksiin. Se on säädetty vain tiedoksi. NORD suosittelee saaneiden yksilöiden etsivät neuvoja tai neuvoja oman henkilökohtaisen lääkärit.

On mahdollista, että otsikko tämän aiheen ei ole nimeä valitsemasi. Tarkista Synonyymit listalle löytää vaihtoehtoinen nimi t ja Disorder Osastoimislastiviiva t , jota tässä raportissa. Tämä tauti merkintä perustuu lääketieteellisen tiedon kautta päivämäärä lopussa aiheen.

Koska NORD resurssit ovat rajalliset, ei ole mahdollista pitää jokaisen kappaleen kohdalla Rare Disease Database täysin ajantasaista ja oikeaa. Tarkista virastojen lueteltu Resurssit osiossa uusimmat tiedot tästä häiriö. Kaposin sarkooma on syöpä seinät verisuonten aiheuttama ihmisen herpesvirus 8 HHV8. Se voi vaikuttaa myös muihin kehon kudoksiin, kuten kurkun, keuhkot, ja ruoansulatuskanavassa. Kaposin syndrooma näkyy tavallisesti vaaleanpunainen violetti pisteitä tai kuoppia iholle tai limakalvoille.

Vaikka Kaposin sarkooma on harvinainen, se on yleisempää henkilöillä, jotka ovat heikentynyt immuunijärjestelmä, kuten ihmiset, jotka ovat HIV-infektiota eikä AIDSia. Aiemmin tauti vaikuttaa eniten vanhusten Välimeren syntyperää. National Cancer Institute NCI tarjoaa PDQ lasten syöpä hoitoon yhteenvetoja kuin julkisen palvelun saatavuuden lisäämiseksi näyttöön perustuvan syöpä tietoa terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja yleisön. Onneksi syöpä lapsilla ja nuorilla on harvinaista, vaikka ilmaantuvuus lapsuusajan syöpä on kasvanut hitaasti [1] Lapset ja nuoret, joilla on syöpä olisi tarkoitettu lääkäriasemilla että on monitieteellinen syövän joilla on kokemusta hoitoon syöpiä, jotka tapahtuvat lapsuudessa ja nuoruudessa.

Katso PDQ Tukevat ja lievittävä hoito yhteenvetoja erityisiä tietoja tukevaa hoitoa lapsille ja nuorille, joilla on syöpä. Ohjeet lasten syöpä keskusten ja niiden rooli hoidossa lapsipotilailla, joilla on syöpä on esitellyt American Academy of Pediatrics. Kliiniset tutkimukset lapsilla ja nuorilla, joilla on syöpä on yleensä suunniteltu verrata mahdollisesti parempi hoito hoito, joka on tällä hetkellä hyväksytty standardi.

Useimmat edistymisestä tunnistamisessa parantava hoitoja lasten syöpien on saavutettu kliinisissä tutkimuksissa. Tietoa meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista on saatavissa NCI verkkosivustosta. Dramaattinen parannuksia selviytyminen on saavutettu lapsille ja nuorille, joilla on syöpä.

Katso PDQ yhteenveto Late Vaikutukset Hoito lapsuusiän syöpä erityisiä tietoja esiintyvyys, tyyppi, ja seuranta myöhään vaikutuksia lapsuudessa ja nuorten syövän sairastaneet. Tutkimukset käyttäen immunohistokemiallisia markkereita, [3] sytogenetiikaltaan, [4,5] molekyyligenetiikan, ja solukkoviljely [6] osoittavat, että klassinen Ewingin sarkooma, primitiivinen neuroektodermaalinen kasvain, ja Askin kasvain rintakehän sekä extraosseous Ewingin sarkooma EOE ovat kaikki peräisin samasta alkukantainen luuytimestä peräisin mesenkyymikantasoluista solu.

Ilmaantuvuus potilailla vuotiaiden vuosi on yhdeksästä kymmeneen per Sama analyysi viittaa siihen, että esiintyvyys Ewing sarkooma on yhdeksän kertaa suurempi Yhdysvalloissa valkoihoisista kuin Afrikkalainen amerikkalaiset.

Hyvin tunnettu tapauksia ESFT vastasyntyneille ja imeväisille on kuvattu. Ensisijainen sivustoja luusairauden ovat seuraavat:. Yhdysvaltain NCI katsauksessa tietokantaa käytettiin verrata potilaiden nuorempia kuin 40 vuotta Ewingin sarkooma, joilla oli luuston ja extraskeletal ensisijainen sivustoja. On olemassa kaksi päätyyppiä ennustavat tekijät potilaalla on Ewingin sarkooma: Potilaat, joilla Ewing sarkooma distaalinen raajoissa on paras ennuste.

Potilaat, joilla Ewing sarkooma proksimaalisissa raajoissa on väli ennuste, jonka jälkeen potilailla, joilla on keskus- tai lantion sivustoja. Kasvaimen tilavuus on osoitettu olevan tärkeä prognostinen tekijä useimmissa tutkimuksissa. Cutoffs joko ml tai ml: Suuremmat kasvaimet tehdään usein epäsuotuisa sivustoja. Tytöt Ewingin sarkooma on parempi ennuste kuin pojat.

Seerumin LDH tasot ennen hoidon liittyy huonompi ennuste. Lisääntynyt LDH tasot korreloivat myös suuret primaarikasvaimista ja etäpesäkkeitä. Läsnäolo tai puuttuminen etäpesäkkeitä on yksittäinen tehokkain ennustaja tuloksista. Potilaat, joilla on etäpesäkkeitä rajoittuvat keuhko on parempi ennuste kuin potilailla, joilla ekstrapulmonaalinen metastaasien. Complex karyotyypin määritellään läsnäolo 5 tai useamman riippumattoman kromosomi poikkeavuuksia diagnoosi ja liikennemuotojen kromosomin numerot pienempi kuin 50 näytä olevan haitallisia prognostisen merkitystä.

RT-PCR voidaan käyttää havaitsemaan fuusio selostukset luuytimessä. Vuonna yksi retrospektiivinen tutkimus, jossa käytettiin potilailla, joilla on normaali luuytimen morfologia ja mikään muu metastasoituneen sivuston, fuusio transkriptio havaitseminen luuytimen liittyi lisääntynyt taudin uusiutumisen riski. Patologiset murtumat eivät näytä olevan ennustetekijä ETB.

Kun ajatellaan olevan merkittävä, [34] kaksi suurta sarja ovat osoittaneet EWS-FL1 translokaatio ei haitallisia ennustetekijä. Useita tutkimukset ovat osoittaneet, että potilailla, joilla on vähän tai ei jäljellä elinkelpoinen kasvain jälkeen esikirurginen kemoterapian on huomattavasti parempi tapahtuma elinaika verrattuna potilailla, joilla on suurempia määriä elinkelpoisten kasvain.

Ewingin sarkooma perheen kasvaimia ESFT kuuluvat ryhmään kasvaimet kutsutaan yleisesti pieni, pyöreä, sininen-kasvaimet lapsuuden. MIC2 geenituote, CD99, on pintamembraaniproteiinin proteiini, joka on ilmaistu useimmissa tapauksissa ESFT ja on käyttökelpoinen viittaa diagnoosi näistä kasvaimista, kun tuloksia tulkitaan yhteydessä kliinisten ja patologisten parametrit.

Yksittäiset solut ESFT sisältävät pyöreän-to-soikea ytimiä hieno hajallaan kromatiinia ilman nucleoli. Solulimassa määrä vaihtelee, mutta klassinen tapaus on selkeä ja sisältää glykogeenin, joka voidaan korostettu perjodihappo- Schiff tahra. Kasvainsolut tiiviisti pakattu ja kasvaa diffuusi malli ilman todisteita organisaatiorakenne. Kasvaimet kanssa tarvittavat translokaatio, jotka osoittavat hermosolujen erilaistumiseen ei pidetä erillisenä kokonaisuutena, vaan pikemminkin osa jatkumoa erilaistumista.

Sytogeneettiset tutkimukset ESFT ovat tunnistaneet johdonmukaista muutosta EWS lokuksen kromosomissa 22 bändi Q12, johon voi liittyä muita kromosomeja, mukaan lukien 11 tai Näiden lisäksi johdonmukainen kromosomipoikkeavuuksien joihin EWS geenin 22q12, Numeeriset ja rakenteellisia poikkeavuuksia on havaittu ESFTs, mukaan lukien voitot kromosomien 2, 5, 8, 9, 12, ja 15; nonreciprocal translokaatio t 1; 16 Q12, q Huolimatta siitä, että CT ja MRI ovat molemmat vastaavat kannalta lavastus, käyttö sekä kuvantamismodaliteetit voi auttaa sädehoitoa suunnitteluun.

Lavastus liikennemuotojen arvioitavana mutta ei vaadita nykyisten kliinisten tutkimusten on molekyylitason analyysi luuytimen läsnäolon fuusio transkriptio.

Tietyissä tutkimuksissa määrittäminen esikäsittely tuumoritilavuus on tärkeä muuttuja. Ewing sarkooma, kasvain määritellään paikallinen, kun kliiniset ja kuvantamismenetelmiä, ei leviä pidemmälle ensisijainen sivusto tai alueellinen imusolmuke osallistumista.

Jatkuva laajentaminen viereisiin pehmytkudoksen voi esiintyä. Potilaat tulisi tutkia, johon kaikkien tieteenalojen esim radiologi, chemotherapist, patologi, kirurgiset tai ortopediset onkologi, ja säteily onkologi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Asianmukaiset kuvantamistutkimukset sivuston tulisi hankkia ennen biopsia.

Kirurgiset tai ortopediset onkologi, kuka suorittaa leikkauksella olisi osallistuttava ennen tai sen aikana biopsia, jotta viilto voidaan sijoittaa hyväksyttävän paikalla. Tämä on erityisen tärkeää, jos ajatellaan, että vaurio voidaan kokonaan poistettu tai jos raajan pelastumismalli menettelyä voidaan yrittää. Koepala olisi pehmytkudoksen niin usein kuin mahdollista välttää lisäämällä murtumien riskiä. On tärkeää saada tuoretta kudosta, mahdollisuuksien mukaan sytogenetiikkaan ja molekyylitason patologia.

Onnistunut potilaiden hoidossa Ewingin sarkooma perheessä kasvaimia ESFT vaatii systeemistä kemoterapiaa [2,3,4,5,6,7,8] yhdessä joko leikkauksen tai sädehoidon tai molemmat menettelytavat paikallisen kasvaimen valvontaa.

Potilailla, joille tehdään leikkaus, kirurginen marginaalit ja histologinen vaste katsotaan suunnittelussa postoperatiivinen hoito. Useimmat potilaat etäpesäkkeitä on hyvä ensimmäinen vastaus preoperative kemoterapiaa; Useimmissa tapauksissa tauti on vain osittain hallinnassa tai uusiutuu.

Riittävä paikallinen valvonta metastasoituneen sivustoja, erityisesti etäpesäkkeitä luustossa, voi olla tärkeä asia. Moniresistenssi kemoterapiaa ESFT sisältää aina vinkristiiniä, doksorubisiini, ifosfamidi ja Etoposide.

Tietyt protokollia sisällyttää daktinomysiini. Antotavasta ja annoksen vahvuus syklofosfamidin sisällä kurssien eroaa merkittävästi eri protokollia.

Hoito lähestymistapoja ESFT titrataan terapeuttista aggressiivisuus, jonka tavoitteena on maksimoida paikallinen säätö minimoiden sairastuvuuteen. Ne, jotka tehdään törkeästä asemointia mikroskooppisen jäljellä tauti voi hyötyä liitännäishoitona sädehoitoa. Satunnaistetuista tutkimuksista, jotka suoraan verrata sekä yksityiskohtaiset ei ole olemassa, ja niiden roolit pysyvät kiistelty. Vaikka retrospektiivinen institutionaaliset sarja ehdottaa parempia paikallinen ohjaus ja selviytymisen leikkauksen sijaan sädehoito, useimmat näistä tutkimuksista ovat vaarantunut valinta puolueellisuudesta.

Potilaille, joille tehdään törkeästä kokoresektioksi mikroskooppisen jäljellä sairaus, arvo Sädehoitoa liitännäishoitona on kiistanalainen. Tutkimukset käsitellä tätä kysymystä ovat retrospektiivi ja nonrandomized, rajoittamalla niiden arvo. Nämä tutkijat päätellä, että potilaat, jotka odotetaan muuttavan optimaalista harkittava leikkauksen lopullisesti sädehoitoa. Siten leikkaus valitaan lopulliset paikallinen hoito sopivia potilaita, mutta sädehoito on aiheellista potilailla, joilla leikkaushoitoon sairaus tai jotka kokisivat toiminnallinen kompromissi leikkauksella.

Sädehoitoa liitännäishoitona tulee harkita potilaille, joilla on jäljellä mikroskooppinen tauti, riittämätön marginaaleja, tai jotka ovat elinkelpoisia kasvain resekoituun näytteen ja lähellä marginaalit. Kun ennen leikkausta arviointi on ehdottanut suuri todennäköisyys, että kirurginen marginaalit on lähellä tai positiivinen, ennen leikkausta sädehoitoa on saavuttanut kasvaimen kutistuminen ja annettiin resektioleikkaukselle selkeät marginaalit.

Jos potilaalla on suuri riski taudin uusiutumisen kanssa perinteisiä hoitoja, tietyt tutkijat ovat käyttäneet suuren annoksen kemoterapiaa hematopoieettisilla kantasolusiirto HSCT konsolidaationa käsittely, jolla pyritään parantamaan lopputulokseen.

The study showed no benefit for HSCT compared with historical controls. Separate journal articles have been written that discuss diagnostic findings, treatment, and outcome of patients with bone lesions at the following sites:.

Until recently, most children and young adults with EOE were treated on protocols designed for the treatment of rhabdomyosarcoma. This is important because many of the treatment regimens for rhabdomyosarcoma do not include an anthracycline, which is a critical component of current treatment regimens for Ewing tumor of bone ETB. Seventy-six percent of patients received radiation.

In a multivariate analysis, independent adverse prognostic factors included axial primary, tumor size greater than 10 cm, IRS Group III, and lack of radiation therapy.

Sixty of patients had metastases at diagnosis. OS in patients with localized disease did not seem related to tumor site or size. In a retrospective French study, patients with EOE were treated using a rhabdomyosarcoma regimen no anthracyclines or an ETB regimen includes anthracyclines.

Patients receiving the anthracycline-containing regimen had a significantly better EFS and OS compared with patients receiving no anthracyclines. Cutaneous Ewing sarcoma is a soft tissue tumor in the skin or subcutaneous tissue that seems to behave as a less-aggressive tumor than primary bone or soft tissue Ewing sarcoma.

Tumors can occur throughout the body, although the extremity is the most common site, and they are almost always localized. Adequate local control, defined as a complete resection with negative margins, radiation therapy, or a combination, significantly reduced the incidence of relapse. Standard chemotherapy for Ewing sarcoma should be used for these patients because there are no data to suggest which patients could be treated less aggressively. Patients treated for ESFT have a significantly higher risk of developing second malignancies than patients in the general population.

Survivors of ESFTs remain at increased risk of developing a second solid tumor throughout their lifetime. Sarcomas usually occur within the prior radiation field. Increased doxorubicin dose intensity during the initial months of therapy was associated with an improved outcome.

There was no increase in toxicity observed with the every 2-week schedule. Surgery is generally the preferred approach if the lesion is resectable.

The apparent superiority may represent selection bias. In past studies, smaller more peripheral tumors were more likely to be treated by surgery, and larger, more central tumors were more likely to be treated by radiation therapy.

Another potential benefit for surgical resection of the primary tumor is information concerning the amount of necrosis in the resected tumor. Patients with residual viable tumor in the resected specimen have a worse outcome compared with those with complete necrosis. Radiation therapy should be employed for patients who do not have a surgical option that preserves function and should be used for patients whose tumors have been excised but with inadequate margins.

Pathologic fracture at the time of diagnosis does not preclude surgical resection and is not associated with adverse outcome. Radiation therapy should be delivered in a setting in which stringent planning techniques are applied by those experienced in the treatment of ETB.

Such an approach will result in local control of the tumor with acceptable morbidity in most patients. Radiation therapy is generally administered in fractionated doses totaling approximately A randomized study of 40 patients with ETB using Higher rates of local failure are seen in patients older than 14 years who have tumors more than 8 cm in length. Patients with pleural invasion, pleural effusion, or intraoperative contamination were assigned to hemithorax radiation therapy.

EFS was longer for patients who received hemithorax radiation, but the difference was not statistically significant. In addition, most patients with primary vertebral tumors did not receive hemithorax radiation and had a lower probability for EFS. No radiation therapy is recommended for those who have no evidence of microscopic residual disease following surgical resection. Radiation therapy is associated with the development of second malignant neoplasms.

The following is an example of an international clinical trial that is currently being conducted. Patients younger than 50 years are eligible. Prognosis of patients with metastatic disease is poor. Radiation therapy should be delivered in a setting in which stringent planning techniques are applied by those experienced in the treatment of the ETB. Such an approach will result in local control of tumor with acceptable morbidity in most patients. Metastatic sites of disease in bone and soft tissues should receive fractionated radiation therapy doses totaling between 45 Gy and 56 Gy.

All patients with pulmonary metastases should undergo whole-lung radiation, even if complete resolution of overt pulmonary metastatic disease has been achieved with chemotherapy. Doses between 12 Gy and 15 Gy are generally used if whole lungs are treated. It is not being studied as a randomized prospective question, but the study will acquire data about the outcome of patients treated with this consolidation. Melphalan, at nonmyeloablative doses, has proved to be an active agent in an upfront window study for patients with metastatic disease at diagnosis, however, the cure rate remained extremely low.

A randomized study for patients with pulmonary metastases only, which is evaluating standard chemotherapy and peripheral blood stem cell transplant versus standard chemotherapy and bilateral lung radiation, is being conducted in Europe and certain cancer centers in the United States. Specifically, the study is open through the COG for patients who present with metastases limited to the lung. They will be enrolled in the Euro-Ewing study and will be randomly assigned to receive chemotherapy or high-dose therapy with autologous stem cell reconstitution following induction chemotherapy and local control.

The selection of treatment for patients with recurrent disease depends on many factors, including the site of recurrence and prior treatment, as well as individual patient considerations. Combinations of chemotherapy, such as cyclophosphamide and topotecan or irinotecan and temozolomide, are active in recurrent Ewing sarcoma family of tumors and can be considered for these patients.

Five patients achieved a complete response and seven achieved a partial response. Aggressive attempts to control the disease, including myeloablative regimens, have been used, but there is no evidence at this time to conclude that myeloablative therapy is superior to standard chemotherapy.

Radiation therapy to bone lesions may provide palliation, though radical resection may improve outcome. The following is an example of a national or international clinical trial that is currently being conducted. Information about ongoing clinical trials is available from the NCI Web site. A phase I trial combining temsirolimus with irinotecan and temozolomide in children, adolescents, and young adults with relapsed or refractory solid tumors. Added text about cutaneous Ewing sarcoma, a soft tissue tumor in the skin or subcutaneous tissue that seems to behave as a less-aggressive tumor than primary bone or soft tissue Ewing sarcoma.

Adequate local control, defined as a complete resection with negative margins, radiation therapy, or a combination, significantly reduced the incidence of relapse; standard chemotherapy for Ewing sarcoma should be used for these patients because there are no data to suggest which patients could be treated less aggressively cited Collier et al. In these studies, it was suggested that time-to-progression was prolonged compared with historical controls cited Juergens et al.

This PDQ cancer information summary for health professionals provides comprehensive, peer-reviewed, evidence-based information about the treatment of childhood Ewing sarcoma family of tumors. Lisätietoja vakuutusturva on saatavilla Cancer. Ewingin sarkooma perhe kasvaimia on joukko kasvaimia, jotka muodostavat välillä tietynlaista solun luun tai pehmytkudoksen. Tämä perhe kasvaimia sisältää seuraavat:. Tämäntyyppinen kasvain löytyy luut jalat, kädet, rinta, runko, selkä, tai pää.

Primitive neuroektodermaalinen kasvain PNET. Askin kasvain PNET rintakehän. Extraosseous Ewingin sarkooma kasvaimen kasvua muissa kudoksissa kuin luu. Tämäntyyppinen pehmytkudoksen kasvain löytyy runko, kädet, jalat, pää, ja kaula. Joillakin potilailla, kasvain voi olla levinnyt mennessä se on diagnosoitu. Nämä ja muut oireet voivat johtua Ewingin sarkooma perhe kasvaimia. Tiivistepinnoille kertakorvauksen joka voi tuntua lämpimältä käsivarsissa, jaloissa, rinnassa tai pelvis.

Fever varten ole tiedossa reason. A luu, joka rikkoo ei tiedetä syytä. Testit, joissa tarkastellaan luun ja pehmytkudoksen käytetään potilaiden ja vaiheessa Ewingin sarkooma perheen kasvaimia. Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää diagnosoida tai lavastaa Ewingin sarkooma perheen kasvaimia:. The hemoglobiinin määrä proteiini, joka kuljettaa happea on punasolujen cells.

The osan verinäytteen koostuu punasolujen cells. Tätä menettelyä kutsutaan myös ydinvoima magneettikuvaus NMRI. Bone luuytimen aspiraatio ja biopsia: Näytteet poistetaan molemmista hipbones. Patologi näkemyksiä luuydin, veri, ja luu mikroskoopilla etsiä merkkejä cancer. Hyvin pieni määrä radioaktiivista ainetta ruiskutetaan laskimoon ja kulkee verenkiertoon.

..

Hot pojat porn seinäjoki bio homoseksuaaliseen marilyn

HOTPOJAT HELSINKI NETIN PORNOVIDEOT GAY

Kuitenkin, jos kasvain on suuri ja käyttökelvottoman, selviytyminen on alle 60 prosenttia, riippumatta siitä, kuinka hyvin luusyöpä reagoi kemoterapiaa tai sädehoitoa. Kohdun sarkooma voidaan diagnosoida, lavastettu, ja kohdeltava samalla leikkausta. Lavastus arviointi potilailla, joilla on klassisen Kaposin sarkooma KS tulee sovittaa yksilöllisesti. Muut SERM tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Miksi miehet kuolevat ennen vaimojaan? Lisääntynyt määrä kohdun sarkooma on liittynyt tamoksifeenia rintasyövän hoitoon. marraskuu Jos hieronta pitäjänmäki best pussy on ollut ruskeaa vuotoa raskauden aikana niin onko se ollut runsasta vai ihan pientä? Ilmaisia naisia kuvia joulupukin kulli mummo videot suomi porno. .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. .. By rakel liekki tube ruskea vuoto. 3 - Zope: Vuotaa alapääni yhtäjaksoisesti. Hurjaa. 3 - timpu: Kovin ahtaalla pähkäilyn surullisessa suossa olen. 3 - NeitiE: 3 - Aaaston: Ruskea sopii kuulemma gorillan luontaiseen ulkoasuun. Homoseksuaalisuus värittää elämääni. Kestävä ja vahva rullamitta teräskotelossa Pituus: 5,0 m.

© 2018 Vapaa Homoseksuaali · Crumbs Theme by WPCrumbs